ראי שעל הקיר כתב:
אני לא יודע אם מכבי תסיים ראשונה את הליגה בלי וילבקין וג'קסון, ולפחות לי זה גם לא כזה חשוב. מצידי שיתנו גם לשאר השחקנים לנוח בליגה.
אבל בהנחה שהליגה חשובה למכבי - לא מבין למה אבל נגיד - זה רישום מטומטם משתי סיבות, שלא קשורות למה שמנחם ציין. קודם כל ג'קסון עוד לא הוכיח שהוא באמת טוב, ובעיקר - לא הוכיח שהוא בריא. הקרסול שלו מתגלה כבעייתי ועשה לו בעיות גם במשחק ביום שישי. לך תדע אם לא יקרה משהו במשחקי היורוליג עד אפריל. דבר שני - למעשה הסיבה העיקרית למה שריפת הרישום האחרון מטומטמת בזמן הזה - התקופה הקרובה דלילה בפעילות מקומית בגלל פגרת הנבחרת. יש למכבי משחק מחר ומשחק בשבוע הבא, ואז מנוחה של שבועיים מהליגה. אפשר היה לחכות לפחות עד סוף החודש, לראות מה מצבו הבריאותי והמקצועי של ג'קסון ואיך הוא עובר את משחקי היורוליג הקרובים, לראות מה קורה עם קלויארו, ומה שלומו של בלאק - אולי בכלל ריינולדס יהיה מועמד לרישום?
בקיצור, במועד הנוכחי החלטה לא משהו בלשון המעטה.
אני לא צריך לספר לך שרכז זו העמדה הכי חשובה במגרש ומכבי איבדה כבר (כנראה עד לסיום העונה) 2 כאלה.
הליגה פחות מעניינת ולכן גם אם יהיה חסר שחקן בעמדת פנים, לא נורא. עדיף שגקסון יכנס לעניינים ויתחיל ללמוד את התרגילים (כמו שאתה כל הזמן אומר) והליגה זה מקום מצויין בשביל זה.
אני מסכים איתך שאולי היה כדאי לחכות בגלל הפציעות שלו (ואם זה לא מכבי, הייתי מניח שזה נבדק ואין משהו בעייתי, אבל זו מכבי) אבל מעבר לזה לא רואה סיבה לא לרשום אותו.
מזכיר שדורסי נכנס לעניינים אחרי שהתחיל לשחק בליגה.