סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37  הבא

אלופת הNBA הבאה תהיה :
ההיט אחרי 4 משחקים 4%  4%  [ 2 ]
ההיט אחרי 5 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
ההיט אחרי 6 משחקים 23%  23%  [ 11 ]
ההיט אחרי 7 משחקים 10%  10%  [ 5 ]
הספרס אחרי 4 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 5 משחקים 8%  8%  [ 4 ]
הספרס אחרי 6 משחקים 33%  33%  [ 16 ]
הספרס אחרי 7 משחקים 6%  6%  [ 3 ]
סך הכל הצבעות : 48
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 12:32 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זו לא ההנחה, הרי הוא סיים את הסדרה מצוין. רחוק שנות אור מג'ורדן - הכוונה לא למרחק בהישגים, אלא המרחק מאיך שג'ורדן היה נראה מול דאלאס/סן אנטוניו ב2007 2011 ו2013

ובכוונה לא הרחבתי את זה מעבר לג'ורדן, אבל אני בטוח ששחקני-על אחרים לא היו נוטים להתפרק בכמות כזו של משחקים חשובים. דוראנט (שחקן אול ארואנד פחות טוב מלברון) עשה מול סגל זהה של הספרס בגמר המערבי 2012: 29.5 נק' ב53.2% ו5 אס', ובגמר מערבי מול המאבס ב2011: 28 נק' ב43% ו4 אס'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 12:44 pm 
Hall of Famer

פלאש, אבל ממוצעי סידרה לא אומרים שום דבר על התפרקות של שחקן במשחק נקודתי, הממוצעים של לברון לסדרת הגמר היו 25.3 נק' ב-44.7% מהשדה, 10.9 ריב' ו-7 אס', מהמספרים האלו אי אפשר לדעת שהייתה לו פתיחה זוועתית וסיום פנטסטי. קח למשל שתי דוגמאות מהשנים האחרונות: דוראנט בשנה שעברה, המספרים שלו מצויינים, אבל מי שראה את הסידרה יודע שקודם כל, הוא לא ממש השתלט עליה, בטח שלא כמו שלברון עשה ב-5 הרבעים האחרונים השנה ושנית, ששני המשחקים הכי חלשים שלו היו שני משחקי הבית הראשונים של אוקלהומה, משחקים שאם היא הייתה לוקחת אפילו אחד מהם היא הייתה יכולה לפחות למתוח את מיאמי עד הקצה במקום להפסיד אותה ב-5 משחקים. בסך הכל הוא היה בסדר כל הזמן, אבל הוא לא היה בלתי עציר בשום שלב לדעתי. עוד דוגמה, קח למשל את קובי בגמר 2010 מול הסלטיקס, הממוצעים שלו טובים מאוד, אבל הם לא מספרים לך שבמשחק 2 למשל שבו הלייקרס איבדו את יתרון הביתיות הוא היה חלש ובמשחק 7 הוא קלע רק 6/24 והיה צריך להעזר ברבע אחרון ענק של ארטסט וגאסול כדי לנצח את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 1:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
פלאש, ההודעה שלי היתה תגובה ישירה להודעה של עמוס (וה1+ של נורטון). בעיקרון אפשר לדבר המון על כמה לברון יכל להיות יותר טוב (אפילו הבוקר ביליתי בשיחה על המשחק השביעי ואיך ג'ורדן לא היה נותן רבע וחצי ראשונים כמו שלברון נתן) והכל סבבה. בשורה התחתונה ועם הרבה מזל זו עוד שורה מתוקה מאוד בביוגרפיה שלו ואם הוא יגיד שהוא מבואס מכך שהוא לא נתן הכל או שטות אחרת אני אחשוב שהוא משוגע.

(כמובן שאם הוא רוצה לשפר את המשחק שלו הוא צריך לעבוד מאוד קשה על הנקודות החלשות אבל זה עניין אחר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 5:42 pm 
Freshman

אני לא מבין כל כך אנשים שמתעקשים להשוות את לברון לג'ורדן בכל הפרמטרים.
ברור שאין ללברון את הקילר אינסטינקט ואת הבטחון של ג'ורדן. אם היה לו את התכונות הספציפיות האלו הוא לא היה לברון.

יש סיבה ששחקנים שנוטים למסור יותר - לא מדבר על היכולת למסור אלא על הרצון למסור (לא משנה איזו עמדה - מג'יק, נאש, טי מאק, לברון, פיפן, בירד, דאנקן, גארנט, וולטון...) הם בדרך כלל מוגדרים כחברים מעולים לקבוצה מצד אחד אבל חלשים מנטלית מצד שני. כאלו שיאבדו ביטחון הרבה יותר מהר.

ויש את השחקנים הגדולים האחרים שיכולים למסור אבל זו עדיפות משנית אצלם (אייברסון, ווסטברוק, קובי, ג'ורדן, בארקלי, האקים, שאק...) יהיו לפעמים "אנוכיים" מדי, וייקחו המון זריקות מעוררות מחלוקת אבל מצד שני כאלה שכמעט בלתי אפשרי לשבור, ושתמיד יתחרו בביטחון מלא.

לכל קבוצה יש את היתרונות והחסרונות שלה, אבל בוא נגיד שאני לא מבין את האנשים שמבקרים את לברון על הקבוצתיות שלו, ומשפט אחר כך יבואו בטענות כלפי ווסטברוק על אנוכיות. זה המשחק, לטוב ולרע.
נכון שהזחקן הטוב בהסטוריה שייך לקבוצה השניה, אבל זה לא אומר שזה המתכון האולטימטיבי להצלחה.

היחיד אגב שאני יכול לחשוב עליו שאין לו את החסרונות מהקבוצה הראשונה או השנייה הוא בירד. באמת חבר לקבוצה וספורטאי ענק. מבחינה מנטלית הוא הספורטאי המושלם לטעמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 6:46 pm 
Junior

אל תשווה סנטרים לגארדים.
סנטרים שמנהלים משחק באמת היו בקושי 2.
סנטר הרבה יותר מצופה לזרוק מאשר מוביל כדור.
כל הכדורים של שיקגו עברו דרך ג׳ורדן ואלו של הלייקרס דרך קובי.
מייקל עדיין מסר המון אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 6:50 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
Super Mario כתב:
היחיד אגב שאני יכול לחשוב עליו שאין לו את החסרונות מהקבוצה הראשונה או השנייה הוא בירד. באמת חבר לקבוצה וספורטאי ענק. מבחינה מנטלית הוא הספורטאי המושלם לטעמי.

לפי כל העדויות הקימות (ואין לנו דרך לדעת זאת באמת) גם ראסל היה סופר-גאון מהבחינה הזו של איזון קבוצתי. הוא עשה דברים מוזרים כמו לעשות סקאוט על קבוצתו שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 9:00 pm 
Freshman

רן אני לא חושב שהבנת מה אמרתי.

אני יודע שסנטרים לא נוהגים לנהל משחק, ואני יודע שג'ורדן מסר לא מעט אסיסטים.

החלוקה שלי היתה על בסיס מה שחקנים אוהבים לעשות עם הכדור. ההבדל בין לברון לקובי, בין דייויד רובינסון לפטריק יואינג או בין פיפן ומלו.

כמו שטענתי, לכל צד החסרונות שלו. אני בעצמי נוטה לחבב שחקנים מהקבוצה הראשונה, אבל מאוד מעריך את סט הכישורים המנטלים של הקבוצה השניה.

עמוס, לפי מה שאני יודע, ראסל היה ממש שחקן משלים באישיות שלו. באמת עוד דוגמא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 8:39 am 
מנהל פורום

FLASH כתב:
לברון ואוהדקייב הנו מ5 הרבעים האחרונים של הסדרה וממשחק 4. תשעה רבעים - תהנו, באמת, יצא גדול עם משחק שביעי מהסרטים.

אבל מי שצפה בסדרה כולה, יזכור גם את 19 הרבעים האחרים בסדרה בהם לברון היה בינוני עד עלוב התקפית (מעבר לבליץ 8 הדקות בסוף משחק 2), מול הגנה שאפילו לא היתה צריכה דאבל טים, כל מה שהיא היתה צריכה בשביל להיכנס לו לראש זה לתת לו שתי מטר לזרוק משל היה רונדו, ועצרה אותו על מעט מאוד נק' באחוזים רעים מכל הטווחים: גיים 1 18 נק' 7-16 מהשדה. גיים 2? 17 נק' ב7-17 מהשדה. גיים 3? 15 נק' 7-21 מהשדה ותבוסה 36 הפרש. גיים 5? 25 נק' 8-22 מהשדה. גיים 6? עד אותו רבע אחרון שהוא נפטר מהבנדנה, 12 נק' 3-12 מהשדה. באותה נקודה, זה היה לברון דומה מאוד לסדרה מול דאלאס (משחק אחד טוב, חמישה משחקים חלשים התקפית). ובאותו רבע אחרון גדול במשחק 6, לברון סיים אותו עם שני איבודי כדור קריטיים (באחד מהם מאנו יצא למתפרצת וריי אלן תפס אותו עם שתי ידיים מתחת לסל-אני עדיין מחכה לתשובה למה זה לא פלגראנט שהיה מזכה את הספרס בעונשין + כדור מהצד), אירבול מהשלשה, שלשה בפנים ושלשה בחוץ, שאם לא הריבאונד של בוש והשלשה הקשה של אלן-הדקה הזאת של ג'יימס היתה ההגדרה של לוזריות במילון הכדורסל. משחק 7 שלו שינה את התמונה והכניס אותו לרשימת הגדולים בהיסטוריה. ועדיין, זה רחוק שנות אור ממייקל ג'ורדן.

מיאמי בעיני, מלבד שינוי אחד, לא באמת השתפרה מ2011, כקבוצה, מבחינה מנטאלית, מבחינה התקפית, בשיטת האימון או וואטאבר. גם ב2011 היא היתה אחלה אבל פגשה קבוצה חזקה מאוד, כמו הספרס. מאז לברון התחזק מנטאלית ובכלל כשחקן, אבל וייד ובוש נחלשו, ושיפורים מינורים ברול פליירס. ההבדל: ריי אלן-שחקן קלאץ' מהטובים בליגה שהיה חסר למיאמי. הרי אם הוא לא היה שם בשביל לקלוע את השלשה הענקית בסיום, הספרס היו מנצחים 95-92 ובדומה לדאלאס היו אלופים עם 4-2. אלן הציל להם את האליפות.

אני דווקא חושב שיזכרו דברים אחרים.
3 משחקים של מעל 30, כולל להשוות את שיא הנקודות במשחק מספר 7.. פעמיים טיפל דאבל. ממוצעים אדירים ללא תקדים והכי חשוב עוד אליפות שרשומה לחלוטין על שמו!
אין טעם להשוות בינו לבין מייקל, אבל הוא בהחלט הוסיף עוד קייס להיותו אחד מהגדולים בהיסטוריה.
אם הוא נכנס אפילו אצלך לטופ-10 -) דיינו!

ואגב, אצלי הטופ-10 קצת שונה, בעיקר בסדר שלו, אבל מבלי להיכנס לויכוח על עשרות עמודים, אצלי הוא בהחלט עבר את קובי ברשימה

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 8:42 am 
מנהל פורום

ולשאלתך, תפיסה כזאת בחוקים (המפגרים יש לומר) של הNBA, פשוט לא נזרקת כפלאגרנט.
אתה מוזמן לחפש דוגמאות לשריקה לפלאגרנט על עבירות דומות

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 10:44 am 
Junior

במקרה שרקו למאנו פאול בסיטואציה דומה ואפילו פאול פחות מכוון לדעתי רק כי טוני אלן ביים נפילה תיאטרלית:
http://www.youtube.com/watch?v=_Z2Sa62bW6g

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:29 am 
Junior

מה גם שאלן תפס את מאנו מאחור לפני שמאנו הספיק לשחרר זריקה. הרי אם היו תופסים ככה את לברון במתפרצת הוא היה נופל בתיאטרליות שהיתה מזכה אותו בCLEAR-PATH פאול, והוא עוד היה בוכה על עבירות שלא קשורות לכדורסל.

אני לא רואה קייס ללברון מול קובי, או שאקיל או דאנקן לצורך העניין. היו לו לא מעט משחקים פשוט רעים בפלייאוף הזה, במיוחד בגמר (ואגב נדמה לי שג'רי ווסט קלע 42 במשחק 7). בעיני לשלישיה שהזכרתי היו ריצות פלייאוף (שנגמרו באליפות) יותר מרשימות מזו, ויותר כאלה: לשאקיל 3 ריצות מצוינות + אחת כסיידקיק, לדאנקן 3 מצוינות + אחרונה טובה, לקובי 3 מצוינות + אחת טובה + אחת כסיידקיק. לברון זכה ביותר MVP של העונה הסדירה, ועדיין הוא דרגה מתחת. למעשה הוא זכה באותה כמות שדאנקן שאק וקובי זכו ביחד, זה לא אומר שיש לו קייס. באותה מידה סטיב נאש לבדו זכה ביותר MVP ממה שזכו אוסקר רוברטסון אייזאה תומאס וסטוקטון יחד, ואין לו קייס מול אף אחד מהם. מה שכן, כששאקובי דאנקן ולברון סוגרים את הטופ 10, נוצר הבדל גדול מאוד בהישגים בין הטופ 10 לשאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:40 am 
Hall of Famer

אני עם פלאש במקרה הזו, לברון בהחלט סגר במהירות על קובי, דאנקן ושאק בשנתיים האחרונות והוא בהחלט קרוב, אבל הוא עוד לא לגמרי שם לדעתי. עוד אליפות אחת (בטח ובטח אם היא תגיע ברציפות ועם MVP ו-MVP של הגמר) והוא לגמרי שם. אם נלך עוד צעד היפותטי קדימה ונגיד שהוא יצליח בשנתיים הבאות לקחת עוד שתי אליפויות+2 MVP של העונה הסדירה והגמר כמו שהוא עשה השנה, מה שיעמיד אותו על 4 אליפויות, 4 MVP ו-4 MVP של הגמר ברציפות, זה כבר לגמרי טריטוריית מג'יק/בירד/קארים עם פזילה כלפי למעלה, אבל זה עוד רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 11:58 am 
Junior

אם אף שחקן לא עשה 3 שנים רצוף של אליפות+MVP+MVP גמר זה כנראה מאוד . הקטע הקשה ביותר הוא האליפות השלישית ברצף, שזה משהו שרק פיל ג'קסון ואאורבך השיגו. ולדעתי זה חוזר על עצמו: כשהאליפות מושגת בקושי בקושי, והיא הכי קשה - תמיד בעונה שאחרי האלופה תודח. למשל אצל פיל: כשצריך משחק 7 מול הניקס ולנצח נגד הביתיות בפיניקס, או משחק 7 מול הפייסרס ולנצח נגד הביתיות ביוטה, או כשצריך לעבור את סקרמנטו על המילימטר, או את בוסטון על המילימטר בגמר. כל עוד אין חיזוק-הקבוצה לא תיקח אליפות בעונה שאחרי. מיאמי מזדקנים ונקלעו לסדרות קשות מאוד מול הפייסרס והספרס, לדעתי אם הם לא מחזקים את הקבוצה דרך טרייד על בוש הם לא יעשו ת'ריפיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 12:08 pm 
Hall of Famer

אני לא אומר שלברון יעשה את זה, יש עוד קיץ ארוך לפנינו עד שנדע איזו קבוצה מיאמי תעמיד בשנה הבאה, הנקודה שלי היא שאם הוא מצליח לעשות את זה, זה חתיכת הישג שמקזז לגמרי את היתרון הכמותי של האליפויות שיש לקובי, שאק ודאנקן עליו, מה גם שזה עבר יהיה MVP חמישי שלו, יותר משלושתם ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:28 pm 
מנהל פורום

לא כדאי לדון במעמדו ההיסטורי של לברון בת'רד הייעודי לכך, וכאן להתמקד בשאלות כמו כמה קוואי לאונרד הוא מותק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:42 pm 
Hall of Famer

ואם כבר, אז מצ' אפ קטן - קוואי לאונרד מול פול ג'ורג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:50 pm 
מנהל פורום

לא יודע אם תאמין לי, אבל באמת התכוונתי להציע בדיוק את המצ' אפ הזה. אני רואה את שניהם בפעם הראשונה והרבה יותר התרשמתי מלאונרד.

(אגב, מה עם רג'י מילר מול ריי אלן, או שזה כבר הפך לתשובה קלה מדי?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:56 pm 
Hall of Famer

המצ' אפ הזה יהיה, כנראה שבוע הבא (להשבוע, אני שומר משהו אחר). כלומר אלן מול מילר. ובעיניי זו שאלה לא קלה כלל.

לאונרד מול פול ג'ורג' זה מצ' אפ שאני לא אעשה, כי שניהם ממש בתחילת הקריירה, אבל בעיניי זאת שאלה ממש מעניינת. לאונרד הוא אופציה שלישית-רביעית לעומת ג'ורג' שהוא הגו-טו-גאי המרכזי. כך שהמספרים של ג'ורג' מרמים לעומת אלו של לאונרד.
לאונרד
+ שומר טוב יותר
+ ריבאונדר טוב יותר
+ בעיניי חודר טוב יותר

ג'ורג'
+יכולות ניהול משחק
+ יכולת לייצר לעצמו את הג'אמפ שוט. לא חושב שראיתי את לאונרד מכדרר בדרך לג'אמפ שוט מתישהו. וזאת יכולת חשובה מאד.
+ בעיניי שחקן אסתטי יותר

לא יודע, אבל אני חושב שהיתרון הקל הוא דווקא של לאונרד, מה שכן שניהם עוד יכולים וצריכים להיות סופרסטארים בעשור הקרוב, ואני לא אתפלא, אם הם יסימו עם ממוצעי קריירה של 22-25 נקודות כ"א, 10 ריב', 3 אס' ויותר משתי חטיפות ללאונרד. מול 7 ריב', 6 אס' וקצת פחות מ-2 חטיפות לג'ורג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:58 pm 
מנהל פורום

ממוצע קריירה של עשרה ריבאונדים לגארד? גם הנקודות נראה לי קצת מוגזם (בטח כל זמן שהוא משחק תחת פופוביץ').

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 1:59 pm 
Hall of Famer

הוא לא בדיוק גארד, יותר 3, וכן הוא ריבאונדר ממש ממש טוב. מהטובים שראיתי בעמדות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 2:07 pm 
Junior

נורטון כתב:
לא יודע, אבל אני חושב שהיתרון הקל הוא דווקא של לאונרד, מה שכן שניהם עוד יכולים וצריכים להיות סופרסטארים בעשור הקרוב, ואני לא אתפלא, אם הם יסימו עם ממוצעי קריירה של 22-25 נקודות כ"א, 10 ריב', 3 אס' ויותר משתי חטיפות ללאונרד. מול 7 ריב', 6 אס' וקצת פחות מ-2 חטיפות לג'ורג'.

במילים אחרות אתה לא תתפלא אם לאונרד יסיים עם ממוצעי קרירה דומים לשל דאנקן (עם יותר נקודות), וג'ורג' יעשה ממוצעי קרירה דומים לשל דרקסלר (עם יותר נקודות)?

לדעתי במקרה הטוב, אצל לאונרד זה יהיה 15- 7 -2 . וג'ורג', 18 - 7 - 4 .

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' יוני 24, 2013 2:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 2:09 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
למצ'אפ של אלן+מילר הייתי מכניס גם את האמילטון. נכון קריירה קצרה יותר ברמות הגבוהות אבל בול אותו סוג שחקן ולהבדיל ממילר יש לו אליפות. אלן כמובן לוקח את שניהם בסיבוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 2:11 pm 
Hall of Famer

מממ... כן, אבל בקבוצה פחות טובה. כלומר, אני לא חושב שלאונרד ככוכב של הקבוצה יכול לסחוב קבוצה הרבה מעבר לסיבוב פלייאוף שני. סופרסטאר סופרסטאר, אבל לא לברון או קובי, אלא יותר הגרסה המאד שונה של רג'י מילר, או הפחות גאנרית של מלו.
אותו כנ"ל לגבי פול ג'ורג' (שקיבל המון עזרה השנה, ואולי אפילו שוויון במעמד מהיברט וכאלה).

בקבוצה ברמה של קונטנדרית, מן הסתם, השניים שווים קצת פחות (לאונרד משהו כמו 20, 9 ועדיין 3 חטיפות. ג'ורג' משהו כמו 21-22 עם 6 ו-6, נניח סוג של פיפן, מבחינת המספרים רק בלי ההגנה של הסקוטי).

כאמור, ממש מוקדם מדי לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 2:12 pm 
Sophomore

לא הגזמנו קצת נורטון?
אני לא חושב שלאונרד יהיה עם ממוצעי 25 נק',אולי עם 20-19.הכדרור ויכולת יצירת המצבים של ג'ורג' הופכות אותו לשחקן התקפה מעט עדיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2013 2:13 pm 
Hall of Famer

טוב, נו. אולי אני באמת נסחף קצת לאור הפלייאוף המצוין של השניים האלה.
ועדיין, אני בהחלט חושב שאם הם ימשיכו כך, תהיה להם קריירה מאד, אבל מאד מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 910 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מיכאל ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: