סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' פברואר 16, 2025 9:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 52  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 24-25
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 1:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
בנטיל לא 3 בשום יקום. הוא 4 די כבד (ולכן גם יכול להיות 5 בקלות) ובלייזר בוודאי יכול להיות 3 יותר מוצלח ממנו, וגם מתופקד כזה לעיתים בהפועל.
בכל מקרה, דדאס אוהב לשחק הרבה סמול בול והרכבי שלושה גארדים בהם אנחנו רואים את פלטין ובברלי שומרים את ה-3 היריב. מול סייז, כמו נגד גראן קנאריה, יש יותר דקות של וויינרייט ובלייזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 2:11 pm 
מנהל פורום

טוב אז כנראה חלמתי שראיתי משחקים כאלה
בכל מקרה אתה צודק שלא רק דאדס, רוב המאמנים היום אם מתפשרים על 3 קלאסי (נגדיר קלאסי? 2 מטר וקצת מאוד, זריז, מחבר את הקבוצה, יכול לכדרר קצת, 8 נק' 4 ריבאונדים ו3 אסיסטים ב20 דק) זה לטובת גארד גדול יחסית ולא לטובת 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 2:50 pm 
Junior

לדעתי שני דברים שמנחים את הקו של עופר ינאי זה ניצול הזדמנויות ותאבון שנפתח.
- ניצול הזדמנויות זה אומר להביא שחקן גם אם הוא לא בתכנית המקורית ומביא לבנייה לא נכונה של הקבוצה. הדוגמא הכי בולטת זה קבוקלו, לא באמת היה לו מקום אבל הביאו אותו בכל זאת. זה לדעתי הסיטואציה עכשיו עם ים מדר, לא צריך אותו אבל נוצרה הזדמנות
- ניצול ההזדמנויות יחד עם התאבון שנפתח, אומר שהתכניות של בניית הקבוצה כל הזמן משתנות, ואז חלק מהשחקנים הופכים להיות לא רלוונטיים. לא סתם השחקנים שעוזבים או מועמדים לעזוב הם אלו שהגיעו יחסית בתחילת הקיץ - יעקב, רגלנד. בנטיל אמנם הגיע אחרי מוטלי אבל לפני בוורלי וקבוקלו.

אז יש שתי דרכים להסתכל על זה - הדרך הראשונה זה שינאי הוא כמו ילד קטן שמקבל צעצוצע ויום אחרי זונח את הצעצוע הזה כשהוא מקבל אחד חדש. או בדרך השנייה, שתחילת העונה היא הזדמנות לבדוק מי ומה עובד - היו ספקות אם בוורלי יוכל להסתגל מה-NBA ולמצב בארץ, די ברור שיש וי חזק על ההשתלבות שלו, זה אומר שאפשר לוותר על רגלנד. מוטלי וקבוקלו משתלבים טוב, זה אומר שאפשר לוותר על בנטיל. זה אמנם נורא יקר אבל מאפשר המון גמישות ולשנות בלי שהקבוצה חווה הפסדים (כי יש את מה שעובד), לדוג' ברור שויינרייט משתלב טוב גם בעמדה 4, אז המחליף של בנטיל צריך להיות 3-4. בלייקני נותן יותר יכולות סקורינג שמתאימות יותר ליד בוורלי מאשר ליד רגלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 2:54 pm 
Junior

uriel17 כתב:
כמו שאמרתי קודם אשמח לבנטיל אצלנו, למרות שהוא "לא שלוש"
ראיתי אותו בפאו ובכוכב משחק 3 בהרכבים גדולים והוא נראה טוב, נייד למרות הגודל ועושה החלטות טובות מהעמדה, לא מדובר באסיסטים אלא בחלטה האם למסור הלאה או ללכת לסל
רק במילאנו לא נתנו לו לזוז מעמדה 4/5

גם אני אשמח לראות אותו אצלנו, רק שזה אומר לשחרר את ג'סטין סמית' שדווקא מתחיל להראות סימנים חיוביים. הוא לא יכול לשחק 3, אבל כ-4 כנראה שירווח יותר מג'סטין סמית' שאפילו לא זורק מ-3, ולא ממש יכול לשחק ליד וייליי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 3:38 pm 
מנהל פורום

סימנים חיוביים, זה לא יכול להיות רק המשחק נגד קרית אתה
אנחנו נכנסים עכשיו לרצף משחקים קשים באירופה, זה יהיה קריטריון יותר נכון לשפוט לפיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 4:08 pm 
Junior

חטפנו קצת את הת׳רד, אבל הוא גם היה טוב מול אריס ואפילו לקח MVP של המשחק. ועדיין, אם יש אופציה להחליף אותו בבנטיל, אני הולך על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 4:25 pm 
Freshman

יואי כתב:
אם בנטיל יכול להיות טוב בעמדה 3, אני ממש לא מבין את הנמהרות לשחרר אותו.
חוץ מויינרוט, איזה עוד 3 יש להפועל ת"א? בלייזר בטח לא יותר 3 מבנטיל, וגם לא באותה הרמה

מה בלייזר אם לא 3? 4? לדעתי הוא לגמרי 3 והוא מספיק טוב בתור מחליף לויינרייט גם יורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 4:33 pm 
Freshman

אחד הדברים הבולטים שהיו הקיץ ועכשיו זה נמשך במשנה תוקף, זה היכולת של ינאי להביא לכאן שחקנים.
הנה שוב הפועל מחתימה את בלייקני (או איך שכותבים את שמו) ואילו מכבי מתקשה להביא את אליס ואיבדה את לויד ואפילו סייבן לי שנראה לי שיחוק של החתמה, לא מגיע לארץ להתאמן איתה.. עד כמה שאני יודע לפחות מוטלי, בברלי ואיש כאן בארץ.
זה חתיכת עניין כבד משקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 5:12 pm 
Junior

מעבר לעניין הניהול המקצועי שלא קיים במכבי ובזה אני מסכים, תשלם לשחקנים פי 2 או פי 2.5 מהשווי שוק הסביר שלהם וגם לך יהיה קל להביא לכאן שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 5:42 pm 
Sophomore

סוקרטס כתב:
יואי כתב:
אם בנטיל יכול להיות טוב בעמדה 3, אני ממש לא מבין את הנמהרות לשחרר אותו.
חוץ מויינרוט, איזה עוד 3 יש להפועל ת"א? בלייזר בטח לא יותר 3 מבנטיל, וגם לא באותה הרמה

מה בלייזר אם לא 3? 4? לדעתי הוא לגמרי 3 והוא מספיק טוב בתור מחליף לויינרייט גם יורוקאפ.

בלייזר הוא ההגדרה המושלמת לטווינר באירופה, נמוך מדי ל4, לא מספיק זריז ועם יכולת כדרור לא קיימת בשביל להיות 3.
בכל מקרה, אחרי השחרור של בנטיל ינאי נשאר עם שלושה גבוהים בכירים + כל מיני אפשרויות של השלמות לא אידיאליות.
זה בהחלט עשוי להתנקם בו, אם במקרה של פציעה הוא יצטרך להסתמך על רוינה ובלייזר כגבוהים 3-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 5:45 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
במקרה של בנטיל זה לא נובע מאכזבה מקצועית, להיפך. נוצר מצב שיש פה שחקן איכותי ויקר שנותרו לו מעט מאוד דקות ברוטציה בהיעדר פציעות. כלומר, זה שחרור שנובע מ-over qualification.
לגבי רגלנד, להבנתי זה מגיע מלחץ של דדאס שפחות אוהב אותו. אני מאוד מחזיק מרגלנד וחושב שזו טעות, אבל זה המצב.

הפקק בנושא בנטיל היה ברור מהשנייה שחתם קבוקלו. ד"א זה לא רק עניין של דקות (עם כל הכבוד הוא הרבה יותר טוב מתומר גינת ויכול לקחת הדקות שלו) אלא יותר עניין של רישום בחמישיית הזרים בליגה. ברגע שמתקבעת רוטציה סביב זה אז מי שלא בחמישייה לאט לאט נחלש ברוטציה גם באירופה...

לגבי רגלנד, אני חושב שתצטערו על זה. הוא סוג של ג'ייקובן באופי. ווינר עצום שמביא למשחקים הגדולים דברים שלא חשבת שיש לו. לגמרי אחד לצאת איתו למלחמה (אבל כמו ג'ייקובן צריך בשביל זה לתת לו את הקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 5:49 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
uriel17 כתב:
כמו שאמרתי קודם אשמח לבנטיל אצלנו, למרות שהוא "לא שלוש"
ראיתי אותו בפאו ובכוכב משחק 3 בהרכבים גדולים והוא נראה טוב, נייד למרות הגודל ועושה החלטות טובות מהעמדה, לא מדובר באסיסטים אלא בחלטה האם למסור הלאה או ללכת לסל
רק במילאנו לא נתנו לו לזוז מעמדה 4/5

גם אני אשמח לראות אותו אצלנו, רק שזה אומר לשחרר את ג'סטין סמית' שדווקא מתחיל להראות סימנים חיוביים. הוא לא יכול לשחק 3, אבל כ-4 כנראה שירווח יותר מג'סטין סמית' שאפילו לא זורק מ-3, ולא ממש יכול לשחק ליד וייליי.

בדיוק. אם בנטיל בא להפועל ירושלים זה לעמדות 4-5 ובמקום ג'סטין סמית' (כלומר דוחק את ג'סטין לזר 7 שלא נרשם).

אני גם חושב שזה בדיוק מה שהפועל ירושלים צריכה. ג'סטין סמית' חסר הסייז לשחק 5 מול הטופ באירופה ובליגה (למרות ניפוח ממוצעים מול קרית אתא למיניהן) ומצד שני לא מתאים ב-4 ליד וויילי. בנטיל סוגר את שתי הפינות האלו יופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 7:05 pm 
Junior

גמליאל כתב:
הוקיץ' כתב:
במקרה של בנטיל זה לא נובע מאכזבה מקצועית, להיפך. נוצר מצב שיש פה שחקן איכותי ויקר שנותרו לו מעט מאוד דקות ברוטציה בהיעדר פציעות. כלומר, זה שחרור שנובע מ-over qualification.
לגבי רגלנד, להבנתי זה מגיע מלחץ של דדאס שפחות אוהב אותו. אני מאוד מחזיק מרגלנד וחושב שזו טעות, אבל זה המצב.

הפקק בנושא בנטיל היה ברור מהשנייה שחתם קבוקלו. ד"א זה לא רק עניין של דקות (עם כל הכבוד הוא הרבה יותר טוב מתומר גינת ויכול לקחת הדקות שלו) אלא יותר עניין של רישום בחמישיית הזרים בליגה. ברגע שמתקבעת רוטציה סביב זה אז מי שלא בחמישייה לאט לאט נחלש ברוטציה גם באירופה...

לגבי רגלנד, אני חושב שתצטערו על זה. הוא סוג של ג'ייקובן באופי. ווינר עצום שמביא למשחקים הגדולים דברים שלא חשבת שיש לו. לגמרי אחד לצאת איתו למלחמה (אבל כמו ג'ייקובן צריך בשביל זה לתת לו את הקבוצה).

לגבי בנטיל מול תומר, לא חושב. מעבר לחשיבות המנהיגותית/אישיותית שלו עבור הפועל, הוא שחקן שמאוד מתאים לשחק לצד שחקנים דומיננטיים ולחיות מהשאריות שלהם, כך שלדעתי הוא מתאים מבנטיל לסיטואציה הנוכחית.
אגב, מסכים מאוד שהוא מתאים לירושלים וכנראה יפתור להם הרבה בעיות. 4-5 שיכול לשחק לצד כל אחד מהגבוהים הירושלמים, קליעה מבחוץ, פוסט אפ, מאוד קשוח, אופי חיובי, שחקן הגנה לא רע (אם כי מוגבל). אחלה שחקן.

לגבי רגלנד, אין צורך לשכנע, אני כבר מצטער על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 22, 2024 8:25 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
גמליאל כתב:
הוקיץ' כתב:

לגבי בנטיל מול תומר, לא חושב. מעבר לחשיבות המנהיגותית/אישיותית שלו עבור הפועל, הוא שחקן שמאוד מתאים לשחק לצד שחקנים דומיננטיים ולחיות מהשאריות שלהם, כך שלדעתי הוא מתאים מבנטיל לסיטואציה הנוכחית.
אגב, מסכים מאוד שהוא מתאים לירושלים וכנראה יפתור להם הרבה בעיות. 4-5 שיכול לשחק לצד כל אחד מהגבוהים הירושלמים, קליעה מבחוץ, פוסט אפ, מאוד קשוח, אופי חיובי, שחקן הגנה לא רע (אם כי מוגבל). אחלה שחקן.

לגבי רגלנד, אין צורך לשכנע, אני כבר מצטער על זה.

נו אז תגיד לעופר שישחרר לנו את בנטיל… מבטיח שכל האוהדים שלנו יקראו לו אבא עד סוף העונה בתמורה… :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2024 11:55 am 
Sophomore

רמי כהן יקיים מיד בסיום החג ב19.00 מסיבת עיתונאים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2024 11:57 am 
מנהל פורום

העולם עוצר את נשימתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2024 12:54 pm 
Hall of Famer

הוא יכול לשלוח וואטסאפ

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2024 8:17 pm 
Sophomore

יום גדול להפועל ת"א. ברכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 24, 2024 9:40 pm 
Hall of Famer

אמל"ק: עופר ינאי לא סופר את רמי כהן, רמי כהן הולך הביתה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 10:41 am 
Junior

את מסיבת העיתונאים הזו נצטרך לשפוט בפרספקטיבה של עוד שנה. אם ינאי עדיין יהיה שם והקבוצה תצליח, זו תהיה החותמת האחרונה למעבר מקבוצת אוהדים לקבוצה מקצוענית שהולכת על כל התארים. אם ינאי כבר לא יהיה בקבוצה, זה יהיה כאילו שהמייל של הנגדת מאמ"ן היה מפורסם במסיבת עיתונאים לפני המחדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 10:51 am 
Hall of Famer

נובמת. מה הוורסט קייס סנריו? שלינאי יימאס והוא יילך? אוקיי, כמו כל מועדון שנכנס אליו משקיע שבא לו צעצוע. איך השהייה של רמי כהן בסביבה היתה מונעת מינאי לעזוב כשיבוא לו? איך הוא היה "מונע את המחדל"? למה זה נמדד במונחים של שנה דווקא?

הפועל תל אביב מתבגרת, הגיע משקיע שעשה את המהלכים המרשימים בתולדות המועדון בפרק זמן קצר מאד, טבעי שיש פונקציונרים שהיו שם קודם ומרגישים מיותרים בקונסטלציה החדשה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 11:07 am 
Sophomore

בלי קשר לינאי מדובר בצעד מצוין למועדון - רמי כהן הוא תת רמה וזו בושה שמישהו כזה בכלל קשור לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 11:40 am 
Freshman

חבל שהוא לא יזכה לראות את קרינגטון לא מצליח להירשם כישראלי עד שיעברו שלושה קמפיינים של הנבחרת והוא יהיה בן 35

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 2:52 pm 
Junior

רשמית - בן בנטיל שוחרר מהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 3:11 pm 
Sophomore

Lakic כתב:
רשמית - בן בנטיל שוחרר מהפועל תל אביב.

בהינתן שעכשיו הודיעו שוויילי נפצע, אם אדלסון לא מחתים את בנטיל עוד לפני כניסת השבת אני כבר לא יודע מה לומר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1281 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: כינוי2 ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: