סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 1:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה מה שנקרא זכויות לארי בירד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 1:59 pm 
Sophomore

אורן כתב:
זה מה שנקרא זכויות לארי בירד?

לא. זכות לארי בירד היא הזכות של קבוצה להחתים שחקן ששיחק אצלה 3 שנים על חוזה גם אם היא עוברת את תקרת השכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 2:00 pm 
Hall of Famer

אוקיי, תודה לשניכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 5:19 pm 
Junior

צ'אנדלר במילאנו?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4113851,00.html
בקצב הזה, יש סיכוי שמכבי לא עוברים את שלב הבתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 5:21 pm 
Senior

אני לא דואג למכבי. למילאנו יקח זמן להתחבר, כנ''ל לפילזן. קבוצות חדשות לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 5:43 pm 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ווילסון צ'נדלר זה בדיוק מסוג הטיפוסים שלא יעשה כלום ושום דבר באירופה. ייקחו לו כמה שנים טובות רק להתרגל למשחק השונה ביבשת השינה.

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 6:13 pm 
Junior

Iggy כתב:
ווילסון צ'נדלר זה בדיוק מסוג הטיפוסים שלא יעשה כלום ושום דבר באירופה. ייקחו לו כמה שנים טובות רק להתרגל למשחק השונה ביבשת השינה.

תגדיר מזה מבחינתך ,כלום ושום דבר" שלא נכנס לויכוחי סרק.

אני מניח שאתה לא מתכוון לאפס בטורי הסטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 7:36 pm 
Sophomore

ציטוטים ממסיבת העיתונאים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4113717,00.html

ציטוט:
אני לא מוטרד מהתאמה לסגנון האירופי, ולא מתכנן לעזוב במהלך העונה. ברור לי שאצור לעצמי חברים חדשים פה וזה יהיה קשה, אך ככה זה בעסקים

ציטוט:
"בכל מקרה, יגיע יום והוא לא רחוק בו אהיה שחקן חופשי ואז הכל יכול לקרות, אני מרגיש מאוד שייך למשפחה החדשה שלי"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 10:05 pm 
Hall of Famer

וילסון צ'נדלר שחקן מצוין ולדעתי גם מתאים לשחק באירופה. מכבי בהחלט יכולה להיות מוטרדת, ואני לא אתפלא לראות בימים הקרובים הנחתה מהשמיים של סקנד גארד נוסף.
צריך לזכור שבהנחה שפארגו הלך, נחסכו למכבי 800-900 אלף דולר. אפשר ללכת על סקנד גארד לכל העונה, ואפשר גם ללכת על גארד איכותי מהאן בי איי ולקחת את הסיכון שהשביתה תתבטל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 25, 2011 10:18 pm 
Senior

השאלה מה מכבי עושים פה לא פשוטה בכלל בעיני. בהנחה שפארגו יפר את החוזה שלו, מכבי לא חסרה 2, היא חסרה רכז כי אף אחד לא יודע מתי השביתה נגמרת(ולא הייתי בונה על הפאפא כרכז מוביל לבד בעונה של שלוש מסגרות). השאלה אם מכבי צריכה לכוון למישהו ברמה של סטאקי או ללכת יותר נמוך כדי שלא יווצרו בעיות היררכיה מטורפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 1:21 pm 
Sophomore

בורשטיין צפוי לקבל את סרט הקפטן, לבדו:

http://sports.walla.co.il/?w=/151/1854413

המשמעות - יוגב אוחיון כמעט ולא יראה פרקט ביורוליג, ואם יבוא גארד זר נוסף, אז בדרך קבע גם אחד מהנדריקס/מצ'באן ישב בחוץ בכל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 2:09 pm 
Junior

לא הבנתי מה הקשר בין סרט הקפטן של בורשטיין לבין דקות המשחק של יוגב אוחיון. מילא.

פארגו לא ישחק השנה במכבי, אני חושב שהעניין הזה די ברור. בקבוצה מצהירים שיגיע גארד אחר במקומו למרות שאני ממש לא בטוח שזה המהלך הנכון ביותר כרגע. כל עוד השביתה בNBA נמשכת יש למכבי צוות טוב ואיכותי כמעט בכל עמדה, זה לא מובן מאליו שצריך כבר עכשיו להביא שחקן נוסף. אני, אגב, בהחלט הייתי משחרר את ריצ'רד הנדריקס שהופך להיות מיותר בסגל הזה אחרי ההחתמה של שון ג'יימס. באדריאטית הרי מכבי במילא תנסה להריץ כמה יותר את מילאן מצ'באן, גם בעמדה 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 2:17 pm 
Senior

הנדריקס נותן למכבי פיזיות, אתלטיות וכוח בעמדה 4(שהיא העמדה הטבעית שלו ובה הוא ישחק יותר השנה). משמעותי מול הקבוצות שמעמידות קו קדמי גבוה ועבה מבחינה פיזית. מעבר לזה שבעמדה הטבעית שלו אני מאמין שנראה ממנו משחקים טובים העונה. מול המייק באטיסטים והפקוביצ'ים של היורוליג מכבי תצטרך לפעמים לשחק עם שני גבוהים דומיננטיים הגנתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 2:25 pm 
Sophomore

זה שלא תיארתי את כל השלבים לא הופך את העניין ללא מובן בעליל. בורשטיין קפטן => בורשטיין מתלבש לכל המשחקים ביורוליג => נותרו עוד 11 מקומות בסגל לכל משחק => יוגב אוחיון לא נמנה עם 11 השחקנים הבכירים בסגל של מכבי (סופו, ג'יימס, הנדריקס, מצ'באן, אליהו, בלו, פניני, סמית' פרמאר, פאפאלוקאס, שאייר נחשבים כרגע בכירים ממנו, וזה עוד מבלי להכליל את המחליף של פארגו) => יוגב אוחיון יהיה מחוץ לטופס המשחק ברוב משחקי היורוליג => יוגב לא יראה כמעט פרקט ביורוליג.

באשר להנדריקס - הוא נותן למכבי עומק, בעונה הבאה בעיקר בעמדה 4, אבל מניח שיתופקד כ- 5 לפעמים. קו קדמי שלו ושל ג'יימס עשוי להיות קטלני בהגנה בזכות יכולת החסימה הגבוהה של שון והאינטליגנציה ההגנתית של ריצ'י. תחת ההנחה שאם מכבי תשחרר/תשאיל אותו - היא תצטרך בכל זאת לשלם עליו משהו, הרבה יותר משתלם לה לראות אותו משחק אצלה, הוא בדיוק מסוג השחקנים שהקבוצה הזו צריכה - שחקן שיתן את המקסימום שלו בין אם ישחק 20 דקות ובין אם רק 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 2:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני מניח שלאוחיון כדאי להפריך את ההנחה שהוא פחות בכיר משאייר, לא רק כדי לראות פרקט ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 2:45 pm 
Sophomore

כמובן, אם כי כרגע לא ברורה לנו היכולת של ג'ון, לכאן או לכאן.

כך או כך - גארד נוסף שיגיע יבלגן עוד יותר את הקו האחורי של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 3:21 pm 
Junior

הנה לכם אנקדוטה חביבה שאפשר להפוך אותה לעיסוק בספקולציות ובשמות:
העובדה שאיכשהו רוב הגארדים-זרים ששיחקו בעבר במכבי עדיין פרי אייג'נטס בסוף אוגוסט..

אנתוני פארקר??? וויל סולומון?? שאראס? דורון פרקינס? קרלוס ארויו? אלן אנדרסון? אפילו מרכוס בראון.

בהנחה סבירה שמכבי לא תחתים עוד שחקן נבא עם חוזה וגם לא עוד שחקן קרוב לפנסיה אז האופציות הריאליות הם כנראה זביאן דואדל שהפתיע קצת בפיניקס וגם עם נסיון באירופה ואולי פאטי מילס האוסטרלי מפורטלנד שהוזכר כמועמד לאפס.
אולי אפילו רוג'ר מייסון למרות שעבר את ה-30.
מאירופה הפנויים הם וטרנס מוכרים מאד שזה מילה נייטרלית שבין מבוגרים לבין גמורים. הבולט שבהם הוא ראקוצ'ביץ'.
יש גם את איבי ג'אביר הבולגרי הנודע שהוא מסתבר בן 27 שזה סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 3:31 pm 
Senior

ראקו ממש לא שחקן גמור. סיים כמלך הסלים של היורוליג בעונה שעברה עם הממוצע הגבוה בקריירה שלו ביורוליג(17 נקודות למשחק). התקפית הוא מתאים בול. אני לא רואה שום קבוצה שתביא דאבל טים על סופו כשבחוץ מחכים בלו, פניני וראקוצ'ביץ'. הבעיה עם ראקו שהוא שומר מזעזע היום, ובעצם אף פעם לא ממש הצטיין בתחום הזה. אולי זה הסיבה שאף קבוצה לא החתימה אותו עדיין. להחתים אותו זה לשנות לחלוטין את הקונספט של הקבוצה. אני לא יודע אם הוא גם יכול לתפקד כרכז פול טיים ג'וב במידה ופארמר יעזוב. איבי ג'אבר שחקן פח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 5:37 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
יש עדיין פופוביץ' אשר דובר עליו שהוא רצה לחתום במכבי, ולדעתי, יש מצב שהוא עדיין מחכה לה. הייתה איזו הודעה שהוא חתם בז'לגיריס, אבל זה התברר כי לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 6:22 pm 
Senior

עוד שחקן פח. בכסף של פארגו מכבי יכולה להחתים שחקן יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 6:40 pm 
Junior

פופוביץ' שחקן פח? וואו. אפשר להגיד שהוא פחות מתאים למכבי מבחינת הסגנון, זה דבר אחר לגמרי.

לגבי הנדריקס - אני חושב שכמה אנשים קצת התבלבלו מהרעיון הזה של שלוש מסגרות. גם אם תשחק ב42 מסגרות מקבילות, אתה עדיין צריך לשמור על רוטציה מסוימת ובעיקר על היררכיה אחרת הקבוצה תתפרק. אני לא מכיר אף קבוצה מקצוענית שמחלקת דקות לרוחב עם 10-12 שחקנים. בעמדה 5 (שהיא העמדה שהנדריקס שיחק בה 90% מהזמן בעונה שעברה ואין שום סיבה לחשוב שזה עומד להשתנות) יש למכבי את סופו ואת שון ג'יימס. קו קדמי מצוין ליורוליג וכמובן שמספיק לליגה הישראלית. באדריאטית לדעתי מכבי תנסה לשלב את מצ'באן כמה שיותר, כלומר גם בעמדה הזאת (במקום אחד הסנטרים שיישב בצד). בעמדה 4 למכבי יש רוטציה ברורה עם אליהו ובלו. באדריאטית אפשר להוסיף את מצ'באן שאולי אפילו יעלה בחמישייה. הספוט היחיד שהנדריקס יכול לקבל ברוטציה הוא על חשבון ג'יימס או מצ'באן ובהתחשב בעובדה ששניהם חתומים על חוזים ארוכי טווח, וגם כנראה שחקנים לא פחות טובים ממנו, אני פשוט לא רואה את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 7:46 pm 
Senior

הנדריקס מספיק זריז ואתלטי לשחק 4 מול רוב הגבוהים האירופאיים. זה אולי לא כל כך לא מתאים התקפית כי אין לו קליעה יציבה מטווחים בינוניים או יכולת לשים את הכדור על הרצפה. רוב הקבוצות באירופה עברו לשחק עם 4 שהוא סוג של 3 מבחינת התפקוד ההתקפי שלו על המגרש והנוכחות הפיזית שלו(טלטוביץ', אליהו, בלו, חריאפה, פוטסיס, קלייזה בעונה שעברה, סטונרוק וכו') ולכן מכבי לא כל כך נתקלה בבעיות עם אליהו ובלו בעמדה הזאת, ולכן הבעיה שנוצרת במאצ' אפ הזה התגלתה בקבוצות שיש להן שילוב של פיזיות בפנים ופיק אנד רול ברמה גבוהה(שמכריח את הגבוה היחיד של מכבי לצאת החוצה). ליאור ובלו(למרות השיפור ההגנתי של שניהם בעונה האחרונה) הם עדיין שחקנים בעייתים בכל מה שקשור לנוכחות הגנתית בצבע וריבאונד, ואת זה הנדריקס כאמור יכול לתת ברמה גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 8:16 pm 
Junior

גם אני נניח שמה שאתה כותב הוא מדויק (אני לא לגמרי מסכים - מיס-מץ' עובד לשני הצדדים והבעיה של מכבי עם קבוצה כמו ברצלונה בעונה שעברה לא היתה בגלל הליינאפ של שני גבוהים), אתה לא מחזיק שחקן בקבוצה בשביל שניים-שלושה משחקים פוטנציאליים בעונה שלמה. צריך בנוסף לזכור ששחקן שרואה 5-10 דקות משחק לערב יתקשה מאוד לעלות במשחק מכריע ולתת תרומה משמעותית, ועוד בעמדה שבה הוא בדרך-כלל לא משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 26, 2011 10:46 pm 
Senior

אני לא חושב שמה שהנדריקס עשה בעונה שעברה תהיה לו בעיה לעשות גם בכמות דקות מוגבלת. הוא לא שחקן פוסט אפ שצריך לקבל כדורים ולא קלעי ששולפים פתאום מהפריזר. תחשוב על וויוקאס שאובראדוביץ' שלף פתאום מהספסל שלו כדי לשמור על סופו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 27, 2011 1:08 am 
Junior

זאת בדיוק הנקודה. הנדריקס עשה את מה שעשה (תרומה סבירה בהחלט) בעונה שעברה כסנטר המחליף של הקבוצה. גם ביורוליג וגם בליגה. שחקן של כמעט 20 דקות לערב. כנ"ל וויוקאס בפאו.

את המשבצת הזאת עומד לתפוס (שוב, הערכה אישית שלי בלבד) שון ג'יימס בעונה הקרובה. אני מאמין גדול בתחרות בריאה בין שחקנים על דקות משחק אבל קבוצה צריכה היררכיה ורוטציה ברורה. דיוויד בלאט לא יזפזפ בין 6 גבוהים במהלך העונה כי זה מתכון בטוח לאבד את כולם. יש הבדל בין שחקן שרגיל לעלות מהספסל ל15-20 דקות בערב, כשאתה בונה לו את הביטחון ויש לו מקום קבוע ברוטציה, לבין שחקן שלפעמים מתלבש ולפעמים לא, יושב בצד במרבית המשחקים וגם בחלק מהאימונים. יש הגדרה לשחקן כזה (האופציה השנייה) - קוראים לו "שחקן מיותר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, דורון, סאבוניס ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: