סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 11:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 2:57 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
arie כתב:
"כל", ספר לי על מי עוד כלול ב"כל" הזה השנה.

השנה באמת לא היו שחקנים טובים בגליל, אבל שאר הליגה דאנקן וטפירו ופלס זה התחלה יפה.
אבל אתה רוצה ללכת קצת שנים אחורה ולא דווקא מגליל?
אני לא ליד מחשב ואין לי אפשרות לנבור, אבל ככה מתוך הזכרון:
אחרי עונת האליפות של גליל אז הפועל החתימה את קטש, רנדל, דיון דוואל ויזרעלי מגליל, לקחה גם את גייסון ריץ מחיפה (אם אני לא מחליף את השם) סם קלנסי מבני השרון ז״ל
מספיק?.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 8:49 am 
Hall of Famer

אתה מחבר כאן שתי עונות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 9:22 am 
Hall of Famer

מרק סטיין מ-espn מצייץ שהמועמד הבא של הפועל הוא לות׳ר הד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 9:29 am 
Sophomore

פורסם גם בוואלה ונכתב אי שם למעלה.
בכל מקרה, במידה והתרחיש הסביר יתממש ומקל אכן יגיע לי-ם, נוצרת בבירה חמישייה ישראלית מצוינת שניתן לומר שהיא אפילו טובה יותר מהרביעיה של מכבי.
מקל>רוט- לא נראה לי שיש צורך לפרט.
גרונפלד>פניני- מודה שאני משוחד, אני אוהב מאוד את גרונפלד ולא סובל את פניני. אם אני אסיט את הדיון לטובתי אז גרונפלד של לפני שנתיים הרבה יותר טוב מפניני של לפני שנה.
לנדסברג=טפירו- שני שחקנים כל כך שונים שקשה להשוות ביניהם. לכל אחד היתרונות הברורים שלו. סכ"ה שיוויון, אם כי נטייה לכל אחד מהצדדים תהיה לגיטימית.
כדיר+קוקיה>אליהו-אליהו טוב בהרבה מכל אחד מהם בנפרד אבל גם כי הם שניים וגם כי הם משלימים אחד את השני מבחינת הגנה-התקפה, נתתי את היתרון לאדומים (וגם כי אני אינטרסנט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 9:32 am 
Sophomore

אם התרחיש הסביר הנ"ל לא יתממש, אתם מוזמנים לזרוק עליי רפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 9:49 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אורן כתב:
אתה מחבר כאן שתי עונות שונות.

וגם דוחף שם כמו קלנסי שלחלוטין לא רלוונטי, אלא אם האיסור הוא על החתמת שחקנים שאי פעם שיחקו בקבוצה ישראלית אחרת.

בכלל יש כאן משהו תמוה. מתחילים ב"מאשימים את מכבי ב..." כשאין באמת האשמה כזו, ואז דואגים לטעון שכמובן הפועל עושה אותו הדבר כאילו יש בזה משהו רע, ואז עוד מביאים ראיות מופרכות לתמוך בזה. ניחא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 9:57 am 
Hall of Famer

בוודאי שיש טענה כזו כלפיי מכבי. ושוב, אני לא מתכוון לטענה של קונים בשביל לייבש/להחליש אלא טענה על כך שמכבי פשוט קונה הרבה שחקנים טובים של קבוצות אחרות בליגה והצגת העניין כמשהו שלילי. הטענה הזו יש לומר לא מועלית כאן בפורום אבל בהחלט שמעתי וקראתי אותה מאוהדים שונים ובעלי טורים שונים (ורגשית מובן לי לחלוטין שזה מעצבן שקבוצה עשירה יותר לוקחת לך שחקנים מצטיינים, ומכבי נתקלת בזה מהצד השני של המתרס בשנים האחרונות ביורוליג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 11:13 am 
Junior

Assaf M כתב:
פלס בירושלים. רשמית.
מבחינה מקצועית הוא סקורר ברמה גבוהה, אבל טרבל מייקר לא קטן. לא מאמין שדרוקר יצליח לסדר לו את הראש.
אני, בכל מקרה, לא הייתי מחתים שחקן עם עבר בעייתי, במיוחד כשבעמדה הזו יש היצע לא קטן.

היי! עד קורטני.
"טרבל מייקר לא קטן"?
הסיפור היחיד שהיה איתו הוא הסיפור המאד מפוקפק ביציאה מהפאב ביגור. (הוא אמר שלא הוגש נגדו כתב אישום. אני מאמין לו, ראי לא. ככה או ככה מדובר על סיפור מעורפל אחד). מזה הסקת שהוא טראבל מייקר לא קטן? תהיה לי בריא.
אה, נכון, אח שלו נהרג בתאונה. זה כנראה מה שהופך אותו לטראבל מייקר.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 12:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שקורטני פלס מאוד מוכשר ומתאר לעצמי שאחת הסיבות לריחוף שלו בחלק מהמשחקים בעונה החולפת היא שהוא איבד אח. הספורטאים האלה הם לא מכונות. דבר כזה משפיע על הבנאדם לאורך תקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 1:42 pm 
Hall of Famer

מי כמו קני וויליאמס יודע
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 4:23 pm 
Junior

והנה חתימה מוזרה. דריק גלייזר-הרכז היהודי (ישראלי?)שאמור היה לשחק בחיפה בעונה שעברה חתם בקאלב טאלין האסטונית.
לא אמורה להיות קבוצה עם עם תקציב גבוה יותר מקבוצת ליגת על ממוצעת שלנו שמשוועת לישראלים מתפקדים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 4:43 pm 
Senior

איזה קבוצות יש פה שמחפשות רכז? ירושלים כמדומני מחפשים להפתר מגוני יזרעלי (שחקן טוב סה"כ) ולא ממש מצליחים נכון לעכשיו כי אין מי שייקח אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 4:51 pm 
Hall of Famer

וירושלים עצמה, לא צריכה רכז? אני מניח שהרצליה לא הולכת להסתפק בגיא לביא על העמדה, נתניה תצטרך גיבוי או אפילו רכז פותח על יד ראמל בראדלי, ואשקלון-אם יגיע הכסף-תצטרך לבנות מהר סגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 6:03 pm 
Senior

אני מניח שירושלים עצמה לא חשבה שגלזר מספיק טוב (נזכיר הוא לא שיחק כדורסל שנתיים), ושאר הקבוצות שציינת הם קבוצות עם תקציב נמוך ובנוסף לזה יש היום המון רכזים פנויים בשוק כמו שמוליק ברנר, עודד שעשוע, אייל שולמן, ניב ברקוביץ, בנוסף לגוני שירושלים מנסים לשחרר ככה שגם הקבוצות האלה לא ממש צריכות לרוץ אחרי מתאזרח בסדר גודל של גלזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 8:24 pm 
Junior

פנויים בשוק של הליגה הלאומית אתה מתכוון?? (חוץ מניב ברקוביץ' נניח)
לא מכיר כמובן את הפציעה והמשחק של גלזר, אבל הרושם אז היה שמדובר בשחקן שלבטח עם פוטנציאל לרכז ראשון בכיר בליגה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 8:30 pm 
Senior

פנויים לליגה הראשונה (תרשה לי לנחש שאף אחד מהם לא ישחק בליגה השנייה) ואפילו ניצחו כמה משחקים לקבוצות שלהם בשנה שעברה (מלבד ברנר). מה לעשות שזאת הרמה של הישראלים.

אני לא יודע מה הרמה של גלזר, אצלנו הוא הספיק לשחקן משחק אימון אחד כמדומני עד ששבק חיים. מאז הוא לא שיחק כדורסל. גם החתימה בטאלין לא מראה על שחקן מאריות הליגה אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 12, 2012 9:43 pm 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
איזה קבוצות יש פה שמחפשות רכז? ירושלים כמדומני מחפשים להפתר מגוני יזרעלי (שחקן טוב סה"כ) ולא ממש מצליחים נכון לעכשיו כי אין מי שייקח אותו.

לא מבין למה ירושלים רוצה להיפטר מגוני כמעט בכל מחיר ,לגוני דווקא יש ביקוש לא קטן הבעיה שירושלים מכונה להשלים רק 20 אלף דולר ברוטו מהשכר שלו(90 אלף דולר נטו) ולרוב הקבוצות אין את הכסף לשלם אבל כנראה בסוף יגיעו לפשרה.

חנן קולמן רישמית בחיפה,בעונה שעברה הMVP של הליגה הדנית. בתור ישראלי לדעתי רכש טוב של חיפה שבסה'כ בונה קבוצה מעניינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 12:25 am 
Sophomore

פול קארטר על סף סיכום במכבי ראשון לציון ולמעשה יחליף את ברנדון באומן בסגל המיתגבש של אפי
קארטר (25, 2.04) הוא פורוורד מגוון שלא מרבה לזרוק מבחוץ אבל בעל יכולות אתלטיות מגוונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 12:30 am 
Hall of Famer

מה זה יכולות אתלטיות מגוונות. לפעמים הוא מטביע, אבל לפעמים הוא מעדיף לעשות צוקהרה כפולה לפנים עם חצי בורג?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 1:12 am 
Junior

לפעמים הוא מטביע, אבל רוב הזמן לא מתחשק לו.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 10:48 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה אומר שהוא יכול לרוץ (קדימה אחורה ולצדדים), לקפוץ וכנראה גם לטפס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 4:32 pm 
Junior

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 27595.html
רועי ברקוביץ' בהרצליה. כאוהד, אנא מבסוט. משקיען ועם רגעים של כישרון אמיתי באמת כיף לראות אותו. מקווה שהוא לא ידרוך על ההתפתחות של גיא לביא. עוד חדשות בכתבה - טוויטי כנראה עובר לציבונה. גם מזה אני מרוצה. לא נהנתי מהמשחק שלו שנה שעברה, אפילו שהוא הראה הרבה מאוד כישרון והביא ממוצעים טובים, הוא קצת תקע בעיניי את המשחק הקבוצתי ובמיוחד את גיא לביא כשהקבוצה שיחקה עם שני מובילי כדור. הם לא שיחקו טוב ביחד. חוצמזה, כנראה שיהיה פיצוי יפה על השחרור שלו. נראה עכשיו אם יביאו רכז זר או שיתנו לשני הישראלים את המושכות.

בהנחה שזה מקרב את הסגל הישראלי בבני הרצליה לסגירה (רייס, רוזפלט, ברקוביץ', אלטיט, לביא, איילון), נשאר רק לעשות עבודה רצינית עם עוד שני זרים ותהיה אחלה קבוצה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 4:42 pm 
Sophomore

רועי ברקוביץ פרש לפני כמה שנים, וכיום הוא עורך דין אם אינני טועה. בין יתר עיסוקיו הוא משמש גם כסוכן של ניב ברקוביץ', שכנראה חתם בהרצליה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 4:49 pm 
Hall of Famer

אם ברקוביץ' חותם בהרצליה, זו קבוצה תשיעית בשמונה עונות. עכשיו רק שיוני ניר יחתום בנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 13, 2012 4:58 pm 
Junior

:) אופס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, דניאל, פרארי ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: