סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 11:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2023 11:25 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
כי ה"החצי מרחק" שלו, זה לא 2 ארוך שמשאיר חופש בצבע, החצי מרחק שלו, משאיר את השומר שלו מאוד רלוונטי בצבע, כלומר לא הרחקת את אחת הגבוהים מהצבע ונתת להנקינס לעבוד על השומר שלו לבד בלי עזרה. זו הסיבה שכולם אוהבים כל כך סטרץ' פור

מייריס לא היה קולע גם ממטר .....
אתמול אנדור שיחק את משחקו האחרון בסין והוא ינחת יחד עם קרינגטון בסופ'ש.שאר הזרים נחתו אתמול.

בכל מקרה להפועל הולכת להיות קבוצת הגנה מהטובות שנראו בישראל אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2023 1:49 pm 
Junior

לא ממש ראיתי את הנבחרת בטורניר הקדם קדם קדם שלה, אבל בדקות שכן ראיתי שמתי לב שלצ׳אצ׳א שלנו יש נטייה מצערת לעמוד בהגנה עם ברכיים ישרות, כמעט נעולות. לא מספיק ראיתי איך הוא מגיב בהגנה, אבל יש לי תחושה חזקה שרק העניין הזה עם הברכיים עומד לסדר לו מקום של כבוד בקצה הרוטציה של דז׳יקיץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2023 4:36 pm 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:
uriel17 כתב:
כי ה"החצי מרחק" שלו, זה לא 2 ארוך שמשאיר חופש בצבע, החצי מרחק שלו, משאיר את השומר שלו מאוד רלוונטי בצבע, כלומר לא הרחקת את אחת הגבוהים מהצבע ונתת להנקינס לעבוד על השומר שלו לבד בלי עזרה. זו הסיבה שכולם אוהבים כל כך סטרץ' פור

אתמול אנדור שיחק את משחקו האחרון בסין והוא ינחת יחד עם קרינגטון בסופ'ש.שאר הזרים נחתו אתמול.

65% מהשתיים, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2023 8:10 pm 
Hall of Famer

Created with Photo Lab app #photolab

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2023 8:12 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
RREEDDTT. כתב:
uriel17 כתב:

65% מהשתיים, כן?

אם מייריס היה מוחלף באמצע העונה ירושלים לדעתי היתה זוכה בביסיאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2023 10:50 am 
Sophomore

מחר ב-12 מתוכננת מסיבת עיתונאים של הפועל שסה יוצגו "צעדים אסטרטגיים".
בשבוע האחרון טופטפו חלק מהם:
- הקמת מתקן אימונים בקומה שמתחת לפרקט (יש שם 5 קומות שתוכננו כחניה תת קרקעית)
- מינוי גל מקל כנציג הבעלים
- מינוי אלון קרמר (עבד ב-NFL בשנים האחרונות) כמנכ"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2023 12:08 pm 
Hall of Famer

אם הקומות תוכננו כחניה, למה הן לא משמשות כחניה?

ונחמד שבסוף המועדון מצליח, אחרי הרבה שנים של נסיונות, לשלם כסף לגל מקל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2023 12:31 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:

אחרי שחפרו את הבור המשטרה הפסיקה לאשר חניה תת-קרקעית מתחת מבנים ציבוריים מחשש למשאית תופת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2023 1:52 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:

ונחמד שבסוף המועדון מצליח, אחרי הרבה שנים של נסיונות, לשלם כסף לגל מקל.

:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2023 1:56 pm 
מנהל פורום

גל מקל כנציג הבעלים זאת רפיסות מהסוג המגעיל
מנהל עם רקע בNFL מעורר תקווה לבירה טובה בארנה במקום המשקאות שלקוחים מקייטנת שוש ושושנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2023 4:59 pm 
Hall of Famer

קרינגטון אמור לנחות היום? בכל מקרה בשבוע הבא יש וועדה מיוחדת על המשך תהליך האזרחות הישראלית שלו ואז ידעו כנראה כמה זמן יימשך התהליך והאם כדאי לחכות מספר שבועות בלי לרשום אותו כזר בליגה המקומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 19, 2023 11:04 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
גל מקל כנציג הבעלים זאת רפיסות מהסוג המגעיל

קראתי הרבה תגובות בסגנון הזה על מקל, אני מודה שכמה שניסיתי לא הצלחתי להזדעזע במיוחד

האם הייתי מעדיף מישהו שמזוהה עם המועדון (לא בתור מלפפון)? כן
האם מקל הוא כזת דמות נוראה? לא חושב. היה שחקן שמזוהה בעיני עם מקצוענות והתמדה יותר מאשר עם מועדון מסוים
מכיר את הכדורסל הישראלי והאירופאי, נשמע לי כמו דמות סבירה לתפקיד שאני לא סגור מה תהיה ההגדרה שלו בכלל
שיחק במכבי? נכון, אבל גם יותם הלפרין (ועוד רבים) ותראו איזה יופי זה הסתדר איתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 12:09 am 
מנהל פורום

נו זה לא קשור לזה ששיחק במכבי
זה קשור ליחס המזלזל והמתנשא שהפגין כלפי המועדון
הוא הגילה אלמגור של הכדורסל הישראלי
קפוץ תחת, קשקשן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 12:25 am 
Sophomore

גל מקל כנציג הבעלים זו טעות משמעותית ראשונה של אדלסון.
כל השאר זה לא בדיוק התחום שלו והוא סומך על בעלי המקצוע,
וגם הקבוצה שנבנתה כנראה תהיה סבירה, לכל הפחות.
אבל לקחת מישהו שכל כך מזוהה כאחד ששם פס על המועדון ולשים אותו כנציג הבעלים,
זו טעות משמעותית.

מקווה שימצא דרך להיפרד ממנו יפה לשלום. אגב, מה עם עדי גורדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 11:51 am 
Junior

רשמים ממשחקי הנבחרת:
- בלייזר הפתעה מאד חיובית. אפשר לצפות ממנו לעונה טובה כישראלי בכיר אחרי שעבר שתי פציעות משמעותיות בשנה שעברה
- מנגד - צאצא נראה כרגע לא מחובר ולא ברמה. מקווה שדז'יקיץ' יודע מה לעשות איתו, יש מצב שהוא לא יקבל יותר מאת הפירורים ששגב קיבל
- ירושלים צריכה להתעקש עם זוסמן (וקורנליוס) על השתתפות בנבחרת
- הנבחרת חייבת מתאזרח, מקווה שזה יזרז את האזרוח של קרינגטון. קרינגטון כישראלי זה שדרוג אדיר, מאפשר לרשום את ג'ונסון או למאר לליגה

דל"פ - כל עוד קרינגטון לא ישראלי אני לא רושם אותו לליגה, ואם במהלך העונה הוא לא מקבל אזרחות אני משחרר אותו ומביא זר בכיר יותר בעמדה שלו. מקווה שיש איזה תנאי כזה בחוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 12:59 pm 
Hall of Famer

קצת עצוב שבהנהלה לא נשאר אף אחד עם זיקה אמיתית להפועל ירושלים. נקווה לטוב.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 5:04 pm 
Junior

מעניין אם ירושלים עוד תנסה להביא רכז ישראלי מחליף, נגיד ברנדווין. אופציה אחרת זה לפתוח את העונה בליגה עם ספידי ולמאר ובלי קרינגטון, ואז למאר יכול לשחק רכז בדקות שספידי נח.
לא הייתי פוסל לפתוח עם שני ישראלים בחמישייה, זוסמן ובלייזר. חמישייה של סמית', זוסמן, רנדולף, בלייזר והנקינס. מהספסל למאר, קורנליוס, ג'ונסון / אנדור, צאצא. לדעתי זה אומר שדזי'קיץ' יצטרך להיות יור גמיש בעמדות מבשנה שעברה (רוב השחקנים שיחקו בעמדה אחת בלבד). לדוג' אנדור ישחק 4 אבל גם הרבה דקות כמחליף של הנקינס (בעיקר אם צאצא יהיה צאצא של הנבחרת), למאר ישחק גם 1 במקום סמית' וגם הרבה דקות ב-2 לידו, זוסמן וקורנליוס ישחקו גם 2 וגם 3 וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 9:22 pm 
Sophomore

אז גל מקל לא נציג הבעלים, אלא יועץ מקצועי ומחזיק באחוז קטן מהבעלות. אדלסון הסביר שהוא הכריח אותו להיכנס בהשקעה כלשהי כדי לוודא שהוא מחויב לפרויקט. מה מקל אמור לעשות? לדבריו - לפתח את מחלקת הנוער (הכושלת), להטמיע פרקטיקות מקצועיות (דיבר על תוספת לליווי הרפואי/גופני לשחקנים) ולהוביל את תכנית פיתוח מתקן האימונים החדש. בקיצור, בא על תקן החבר המגניב של מתן, שלדבריו, היה בן 15 כשדרכיהם הצטלבו לראשונה בימיו של מקל כשחקן NBA. סיפור מעניין וטיפה קרינג'י, אני לא מצליח להבין בן כמה מתן, בן כמה מקל, מי פה הבוס של מי, בינתיים אני רק סגור על זה שהבחור השלישי שדיבר שם הופתע כשהעיתונאים התחילו לתקוף אותו בשאלות מלחיצות במקום לזרוק עליו סוכריות. הוא כאילו אמור להיות זה שצועק על דז'יקיץ' לצאת להתראיין אחרי ניצחון 38-33 בכפר בלום ומכריח אותו לתת לצ'אצ'אשווילי לעלות לאוטובוס? האם יקלוט את הטריק של להחזיק שתי שפופרות הפוכות עם רמי מנדל בצד אחד ורבי הליקמן בשני ולתת להם להטריף זה את זה? ואיך הוא יתמודד כשהוויז ישלח אותו לעבודה דרך רחוב בר-יוחאי?

לגבי עדי גורדון שהוצע כאן - לטובת כל הצדדים המעורבים, ממש כולם כולל כולם - לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 9:57 pm 
מנהל פורום

xalmon כתב:
אז גל מקל לא נציג הבעלים, אלא יועץ מקצועי ומחזיק באחוז קטן מהבעלות. אדלסון הסביר שהוא הכריח אותו להיכנס בהשקעה כלשהי כדי לוודא שהוא מחויב לפרויקט. מה מקל אמור לעשות? לדבריו - לפתח את מחלקת הנוער (הכושלת), להטמיע פרקטיקות מקצועיות (דיבר על תוספת לליווי הרפואי/גופני לשחקנים) ולהוביל את תכנית פיתוח מתקן האימונים החדש. בקיצור, בא על תקן החבר המגניב של מתן, שלדבריו, היה בן 15 כשדרכיהם הצטלבו לראשונה בימיו של מקל כשחקן NBA. סיפור מעניין וטיפה קרינג'י, אני לא מצליח להבין בן כמה מתן, בן כמה מקל, מי פה הבוס של מי, בינתיים אני רק סגור על זה שהבחור השלישי שדיבר שם הופתע כשהעיתונאים התחילו לתקוף אותו בשאלות מלחיצות במקום לזרוק עליו סוכריות. הוא כאילו אמור להיות זה שצועק על דז'יקיץ' לצאת להתראיין אחרי ניצחון 38-33 בכפר בלום ומכריח אותו לתת לצ'אצ'אשווילי לעלות לאוטובוס? האם יקלוט את הטריק של להחזיק שתי שפופרות הפוכות עם רמי מנדל בצד אחד ורבי הליקמן בשני ולתת להם להטריף זה את זה? ואיך הוא יתמודד כשהוויז ישלח אותו לעבודה דרך רחוב בר-יוחאי?

לגבי עדי גורדון שהוצע כאן - לטובת כל הצדדים המעורבים, ממש כולם כולל כולם - לא.

ברשותך אני אתלבש שניה על הסיפור של מחלקת הנוער -
מצד אחד הפועל י-ם ידועה סך הכל כמחלקת נוער טובה ויציבה. יש להם את אחד מאנשי המקצוע שאני אישית הכי מעריך - דניאל ששר, שמנהל מקצועי (ומאמן בעיקר של קבוצת הנוער) הפך למנכ"ל לפני כמה שנים. בנאדם עם המון ידע מקצועי, גישה חינוכית, יכולות ניהול. בנוסף כמותית הם בין ה-3 מחלקות הכי גדולות בארץ ואני מניח שהכי גדולה אם להסתכל רק על קבוצות הבנים. אני גם לא זוכר שהם התלכלכו בריבים על שחקנים מול מועדונים אחרים.
מצד שני, בשורה התחתונה לא יצאו משם מספיק שחקנים לרמות הגבוהות. את מי יש לנו בדור הנוכחי? מנקו ואדם אריאל? שניידרמן?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 10:32 pm 
Junior

לא נראה לי שמישהו חשב שעדי גורדון צריך להיות המנכ״ל של הפועל. אם הוא היה מקבל להיות מנהל קשרי קהילה או משהו כזה (השאמאן או הגורו של משפחת הפועל ירושלים, אם הוא היה מתעקש) אני חושב שזה היה יכול להיות נהדר.

הסתקרנתי מעניין הגילאים, ומסתבר - הו, האימה - שמתן שלנו בן לא פחות, ובעיקר לא יותר, מ-24… :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 11:37 pm 
Sophomore

אאל"ט, בעונה הראשונה אחרי שעדי פרש ניסו לשלב אותו במערכת (והוא היה מגיע למלחה ויושב ביציע). די מהר הוא הבין שדני קליין מוכן לתת לו לתחוב את אפו רק בממחטתו והלך להנביט מש באמירים, או סטריאוטיפ ניו-אייג'י אחר לבחירתך. כשאדלסון נכנס, דווח שהוא דיבר עם עדי על הצטרפות כלשהי, אז אפשר להניח שהסיפור ההוא חזר על עצמו. אני אשמח לאיחוד של נושאי המגבעת וטוקינג הדס, אם כבר אנחנו בעניין.

הקשר בין מחלקת הנוער לבין הקבוצה הבוגרת רופף ביותר, דניאל ששר לא חייב דין וחשבון למועדון הכדורסל הפועל ירושלים וזה ניכר. כשהמטרה היא חברתית ולא מקצועית, מה הפלא שלא מתפתחים שחקנים (אפשר להוסיף את רוינה, מיכאל מושקוביץ שעקבותיו נעלמו בקולג', גיא דותן שאני בספק אם עוד משחק - אבל להוריד את מנקו, שתכל'ס גדל באקדמיה)? מצד שני, עד שכבר היה שחקן אחד ברמה ואפילו החזירו אותו לקבוצה כקפטן אחרי כמה שנות גלות, הוא עף אחרי שנה למצהלות האוהדים, אז אולי עדיף שיישאר ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 21, 2023 12:18 am 
Freshman

מעניין מאוד אלו צעדים (אם בכלל) יינקטו כדי לפתח את מחלקת הנוער ו/או לקשר בינה לבין המועדון עצמו.
בקשר לדיון על שחקני הבית - מסכים עם כל הנאמר לעיל. לא יודע אם זה דל"פ או ד"פ, אבל באופן אישי לטעמי השחקן הטוב ביותר שיצא ממחלקת הנוער שלנו במאה ה-21 הוא יובל נעימי, הן מבחינת יכולת מקצועית נטו והן מבחינת השתלבות במועדון עצמו, כשלמעשה לא היה אף שחקן בית אחר שהתברג בתפקיד כל כך מרכזי בקבוצה, בטח לא לאורך זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 21, 2023 12:22 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:
מעניין אם ירושלים עוד תנסה להביא רכז ישראלי מחליף, נגיד ברנדווין. אופציה אחרת זה לפתוח את העונה בליגה עם ספידי ולמאר ובלי קרינגטון, ואז למאר יכול לשחק רכז בדקות שספידי נח.
לא הייתי פוסל לפתוח עם שני ישראלים בחמישייה, זוסמן ובלייזר. חמישייה של סמית', זוסמן, רנדולף, בלייזר והנקינס. מהספסל למאר, קורנליוס, ג'ונסון / אנדור, צאצא. לדעתי זה אומר שדזי'קיץ' יצטרך להיות יור גמיש בעמדות מבשנה שעברה (רוב השחקנים שיחקו בעמדה אחת בלבד). לדוג' אנדור ישחק 4 אבל גם הרבה דקות כמחליף של הנקינס (בעיקר אם צאצא יהיה צאצא של הנבחרת), למאר ישחק גם 1 במקום סמית' וגם הרבה דקות ב-2 לידו, זוסמן וקורנליוס ישחקו גם 2 וגם 3 וכו'.

אחד היתרונות ב"יתירות" של זוסמן וקורנליוס ביחד בסגל (אפרופו דיוני הקיץ) זה שבאמת פתאום קרינגטון (כזר) נהיה קצת מיותר בליגה (במשחקים רנדומליים, לא בהכרח במשחקי הכרעה וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 21, 2023 8:10 am 
Hall of Famer

xalmon כתב:
מצד שני, עד שכבר היה שחקן אחד ברמה ואפילו החזירו אותו לקבוצה כקפטן אחרי כמה שנות גלות, הוא עף אחרי שנה למצהלות האוהדים, אז אולי עדיף שיישאר ככה.

התכוונת לנעימי או לאדם אריאל ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 21, 2023 9:58 am 
Junior

הבעיה במחלקת הנוער היא כנראה גם בניהול ובחיבור, אבל גם ב-addressable market. זו אותה הבעיה שיש לירושלים בהקשר של מאגר האוהדים הפוטנציאלי. ירושלים היא אמנם העיר הכי גדולה בארץ, אבל היא לא חלק ממטרופולין גדול יותר וחלק מאד גדול מהאוכולוסיה שלה לא רלוונטי למחלקת הנוער ולאוהדים. זה אומר שמאגר השחקנים (והאוהדים) הפוטנציאלי קטן בהרבה משל מכבי תל אביב לדוגמא.
למרות נתוני הפתיחה שפחות לטובת ירושלים, כנראה שאפשר ללמוד מהדוגמא של הכדורגל, מכבי חיפה מביאה הכי הרבה קהל למגרשים ובפער ניכר (ואחריה באר שבע), למרות שהמטרופולין שלה קטן בהרבה מגוש דן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, kakon3, מיכאל, עמוס לב ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: