סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 10:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1056 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 43  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א מודל 2024/25
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2024 4:08 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לויד מספק משחק סולידי של 12 נק', מכבי מפסידה.
דקה אחרי, דיווח שלויד סגר במונאקו, סייבן לי חתם במכבי.
נגמרה עונת היורוליג של מכבי. אפשר להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:09 am 
Junior

Lakic כתב:
לויד מספק משחק סולידי של 12 נק', מכבי מפסידה.
דקה אחרי, דיווח שלויד סגר במונאקו, סייבן לי חתם במכבי.
נגמרה עונת היורוליג של מכבי. אפשר להמשיך.

קלע 16 נק'.
ג'ורדן לויד עוזב את מכבי ת"א.
עמרי מנהיים, ספורט 5:
ציטוט:
ג'ורדן לויד הגיע למכבי תל אביב ככוכב הגדול של הקיץ, אבל הלילה (בין רביעי לחמישי) הוחלט כי הוא יעזוב את הקבוצה, וזאת בעקבות החשש שלו מהמצב הביטחוני בישראל והלחץ מצד משפחתו שיעזוב את המדינה.

ארהל'ה וייסברג, וואלה ספורט:
ציטוט:
ג'ורדן לויד ומכבי תל אביב הגיעו לסיכום על עזיבתו המיידית. השחקן יפצה את המועדון על התרת חוזהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:21 am 
Junior

יפצה את המועדון אחרי שנפל לו טיל ליד הבית? מעניין. בינתיים, עודד הלפרין אומר בטוויטר שהוא מקווה בשביל מכבי שהם כבר חתומים על משהו מול סייבן לי כי המחיר שלו עולה. עופר ינאי מגיב לו ב״מעניין״…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:25 am 
Junior

Lakic כתב:
באיטליה מדווחים שסייבן לי קרוב למכבי שתשלם ביי אאוט של כ-150 אלף דולר.
אני רק מקווה שזה לא במקום לויד שלאחרונה יש יותר ויותר דיווחים על כך שהוא נבהל מהמטח האחרון, כשאחד הטילים נפל ליד ביתו.
אם וכאשר יחתום, לדעתי בכך מכבי תסיים את הסגל על אף שהיא חייבת שחקן בעמדה 3.

https://x.com/matty_vanpersie/status/18 ... 3251340727

הפיצוי יהיה בטח כמה שיעלה לשחרר את לי מהחוזה שלו, בטח 150-200 אלף דולר (בהנחה וזה נסגר כבר כי לי עם עוד הצגה הערב). ברגע שעלה שם כמו לי שיש עליו גם ביי אאוט, זה העלה את הסיכוי שזה במקום לויד. מכבי לא ישחקו עם לויד גם בגלל השכר הגבוה שלו וגם בגלל שעכשיו כל שאר השחקנים מסתכלים לראות איך הם נוהגים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:30 am 
Junior

רשמי:
ציטוט:
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב וג'ורדן לויד סיכמו כי השחקן יעזוב את הקבוצה. מכבי מאחלת לג'ורדן הצלחה בהמשך.
בתוך כך, הקבוצה תחזור מחר (חמישי) לישראל. הזרים שחוזרים לקראת המשחק מול נס ציונה ביום ראשון: רנדולף, הורד, יוקובאיטיס וקאבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:57 am 
Junior

בכדי למשוך לכאן שחקנים רציניים העונה (שחקנים ברמת גבוהה ביורוקאפ ויורוליג נניח), היו צריכים להיות שני אלמנטים:
א. חוזה גבוה מ"שווי השוק" הסביר של השחקן.
ב. אתגר מקצועי.

לצערה של מכבי, הטיל (או חלקי היירוט) נפל ליד הבית של השחקן כנראה היחיד שהיה לו רק אחד מהסעיפים. ללויד הייתה הצעה זהה מבולוניה והוא העדיף במודע את מכבי ת"א. רוצה לומר, לשחקן הדיי יחיד שיש לו ברירה אמיתית. יכול מאוד להיות שהורד הוא גם כזה, אבל הוא כבר היה פה ויש לו חברה ישראלית.

אצל הפועל ת"א זה קצת שונה כי היא שילמה לעיתים פי 2 ויותר מ"שווי השוק" הסביר של השחקנים, כך שזה טורף את הקלפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 2:11 am 
Sophomore

לבינתיים סיבן לי עם משחק של 43 נק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 7:40 am 
Sophomore

לפי הפרסומים השכר הנחסך של לויד הוא למעלה ממיליון. לזה יש להוסיף ביי אאוט.
סבן אפ עם שכר של 400 אלף.
ההפרשים לאיפה הולכים? למזפחות נזקקות לקראת החגים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 9:01 am 
מנהל פורום

בהמשך למה שלאקיץ' כתב - אני חושב שעם לויד זה קצת יותר מורכב ממה שמנסים לצייר בכל הכתבות - "נפל לו טיל ליד הבית אז הוא מפחד". אני מסכים שזה היה כנראה איזשהו wake-up call עבורו, אבל בסוף יש פה עניין של מה החלופות. אם במכבי הוא מקבל פי 1.5 מהאופציות האחרות אז "שווה" לו לקחת את הסיכון, אבל כמו שזה נראה, יש לו אופציות לא פחות טובות (שכר + סיטואציה) אז בשביל מה להיות בסיכון מיותר? שלא לדבר על כל הקשיים של הטיסות הנוספות והעומס מלשחק במצב כזה בישראל ובאירופה. אפשר להגיד שאולי מלכתחילה השיקול דעת שלו לא היה הכי ברור ואולי קצת "הלך עם הלב" במקום לחשוב רציונלית... או שפשוט בקיץ באמת האופציות האחרות היו הרבה פחות טובות ממה שנפתח לו עכשיו. אז בלי קשר לאיפה נפלו טילים או יירוטים, גם אני במקומו אם יש לי אפשרות להרוויח אותו כסף במקום אחר בלי כל הבלאגן והסיכון, אז אורז ישר וביי.
כנ"ל אגב לגבי כל זר בליגה שיש לו ביקוש. גם הורד למשל אם ימשיך ככה אולי זה עניין של זמן עד שיברח. חברה ישראלית או לא חברה ישראלית. הם גם שניהם בגיל שמערכות יחסים זה עניין דיי נפיץ, אז לך תדע. מה גם שהיא בעצמה שחקנית ממש טובה ויכולה למצוא קבוצה בקלות במקומות אחרים באירופה אם תרצה.

וגם בקשר לסייבן לי, עם ובלי קשר למשחק שלו אתמול - אני מניח שיש רק סיכום ולא חתימה כי הוא ממהר לבוא לפה עם כל הבלאגן. הוא רוקי באירופה אבל לא דביל. אם קבוצת יורוליג אחרת תציע לו תנאים דומים, אז הסיכום ילך לפח. אני רק בספק אם יש כרגע קבוצה אחרת שבה פוטנציאלית הוא יקבל את אותה ההזדמנות ואותן הדק' שהוא יכול לקבל במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 11:41 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
רשמי:
ציטוט:
מועדון הכדורסל מכבי תל אביב וג'ורדן לויד סיכמו כי השחקן יעזוב את הקבוצה. מכבי מאחלת לג'ורדן הצלחה בהמשך.
בתוך כך, הקבוצה תחזור מחר (חמישי) לישראל. הזרים שחוזרים לקראת המשחק מול נס ציונה ביום ראשון: רנדולף, הורד, יוקובאיטיס וקאבה.

למה לעזאזל מבזבזים רישום של זר לליגה על קאבה שיעזוב עוד חודש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:05 pm 
מנהל פורום

sir charles כתב:
Lakic כתב:
רשמי:
ציטוט:

למה לעזאזל מבזבזים רישום של זר לליגה על קאבה שיעזוב עוד חודש?

יש עדיין מגבלה? יש מגבלה כמה אפשר במקביל, אבל אם מחליפים אז עדיין? זוכר משום שביטלו מתישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:16 pm 
Junior

ודים כתב:
בהמשך למה שלאקיץ' כתב - אני חושב שעם לויד זה קצת יותר מורכב ממה שמנסים לצייר בכל הכתבות - "נפל לו טיל ליד הבית אז הוא מפחד". אני מסכים שזה היה כנראה איזשהו wake-up call עבורו, אבל בסוף יש פה עניין של מה החלופות. אם במכבי הוא מקבל פי 1.5 מהאופציות האחרות אז "שווה" לו לקחת את הסיכון, אבל כמו שזה נראה, יש לו אופציות לא פחות טובות (שכר + סיטואציה) אז בשביל מה להיות בסיכון מיותר? שלא לדבר על כל הקשיים של הטיסות הנוספות והעומס מלשחק במצב כזה בישראל ובאירופה. אפשר להגיד שאולי מלכתחילה השיקול דעת שלו לא היה הכי ברור ואולי קצת "הלך עם הלב" במקום לחשוב רציונלית... או שפשוט בקיץ באמת האופציות האחרות היו הרבה פחות טובות ממה שנפתח לו עכשיו. אז בלי קשר לאיפה נפלו טילים או יירוטים, גם אני במקומו אם יש לי אפשרות להרוויח אותו כסף במקום אחר בלי כל הבלאגן והסיכון, אז אורז ישר וביי.

לא יודע אם יצא לך לשמוע את הפרק פודקאסט שהאוזמן עשה איתו לפני שלושה שבועות, אבל אם לא, פגעת בול. הוא ממש אמר את זה. היה לו תשוקה אמיתית לשחק במכבי, על אף שהמשפחה שלו דחפה אותו לקבל את ההצעה מבולוניה.

דיווח שמכבי מראה התעניינות במלקולם היל. שיחק תחת קטש בירושלים לפני כמה עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:42 pm 
מנהל פורום

והסתובב בnba קצת מאז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:43 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
ודים כתב:

לא יודע אם יצא לך לשמוע את הפרק פודקאסט שהאוזמן עשה איתו לפני שלושה שבועות, אבל אם לא, פגעת בול. הוא ממש אמר את זה. היה לו תשוקה אמיתית לשחק במכבי, על אף שהמשפחה שלו דחפה אותו לקבל את ההצעה מבולוניה.

האמת שמעתי ולא זכרתי כבר מה בדיוק הוא אמר, אבל כן זכרתי שלטענתו הייתה לו הצעה דומה מוירטוס אבל הוא ישר העדיף את מכבי. אז חשבתי או שבאמת הוא קצת לא מחובר למצב פה והלך (קצת בטיפשות) עם הלב, או שההצעה של מכבי (גם שכר וגם התפקיד שייעדו לו) הייתה הרבה יותר טובה מהצעות אחרות. לפי זה שבשבוע האחרון (ואולי מתחילת העונה) הוא מקבל הצעות לא פחות טובות כנראה (הרי זה לא שהוא בורח בכל מחיר, אף אחדא מכריח אותו לטוס לישראל) מבלי שפתאום הוא הראה דברים שלא הראה בעבר, אז כנראה שבאמת ההחלטה ללכת למכבי הייתה רגשית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 1:09 pm 
Junior

uriel17 כתב:
והסתובב בnba קצת מאז

איך הוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 1:58 pm 
מנהל פורום

רץ על החסימות, מוציא כדור מהר מהיד, יודע להוריד כדור לרצפה
הגנה לא טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 2:00 pm 
Freshman

ודים כתב:
Lakic כתב:
ודים כתב:

האמת שמעתי ולא זכרתי כבר מה בדיוק הוא אמר, אבל כן זכרתי שלטענתו הייתה לו הצעה דומה מוירטוס אבל הוא ישר העדיף את מכבי. אז חשבתי או שבאמת הוא קצת לא מחובר למצב פה והלך (קצת בטיפשות) עם הלב, או שההצעה של מכבי (גם שכר וגם התפקיד שייעדו לו) הייתה הרבה יותר טובה מהצעות אחרות. לפי זה שבשבוע האחרון (ואולי מתחילת העונה) הוא מקבל הצעות לא פחות טובות כנראה (הרי זה לא שהוא בורח בכל מחיר, אף אחדא מכריח אותו לטוס לישראל) מבלי שפתאום הוא הראה דברים שלא הראה בעבר, אז כנראה שבאמת ההחלטה ללכת למכבי הייתה רגשית.

מי רוצה ללכת לשחק בוירטוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 4:27 pm 
Junior

לפי ספורט 5, הסכום שמכבי תקבל הוא כ-350 אלף דולר. גבוה משמעותית מזה שסברתי.
לא הצלחתי להבין אם מונאקו תפצה את מכבי או לויד עצמו. בכל אופן, בטח כשגם קלאת'יס שם, זו רכישה שאומרת שמונאקו הולכת על הזכייה השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 4:42 pm 
Sophomore

אין ספק שלויד הוא חיזוק נאה מבחינת מונאקו, אבל הוא לא זה שישנה את ״המעמד הספורטיבי״ של מונאקו בהתמודדות על התואר.

הבעיה המסתמנת מצד מונאקו היא בכלל בעמדות הפנים - פאפאיניס, מוטיונאס, ג׳ייטיי, בלוסינגיים, ויטו בראון - אין שם מספיק אתלטיות ויכולות הגנתיות לטעמי. החיסרון של ג׳ון בראון מאוד משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2024 10:05 am 
Sophomore

סייבן לי חתם במכבי תל אביב, ירוויח כחצי מיליון דולר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2024 12:05 pm 
Sophomore

itai כתב:
סייבן לי חתם במכבי תל אביב, ירוויח כחצי מיליון דולר

עכשיו אחריי שיחרור לויד יהיה למכבי כסף להביא זר לעמדה 3 במקום קולסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2024 12:20 pm 
מנהל פורום

כן... רק צריכים לבחור מתוך עשרות המועמדים המנוסים שרק מתים לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2024 12:33 pm 
Junior

ודים כתב:

ונמצאים על המדף באמצע אוקטובר...

לדעתי יותר משמפחיד את מכבי הבור בעמדה 3, מפחיד אותה שילחצו אותה וכשלי בעמדה 2, רנדולף ב3 ויש לך רק את בלאט בעמדה 1, זו בעיה גדולה. ולכן ינסו להביא עוד גארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2024 1:03 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
ודים כתב:

ונמצאים על המדף באמצע אוקטובר...

לדעתי יותר משמפחיד את מכבי הבור בעמדה 3, מפחיד אותה שילחצו אותה וכשלי בעמדה 2, רנדולף ב3 ויש לך רק את בלאט בעמדה 1, זו בעיה גדולה. ולכן ינסו להביא עוד גארד.

למה רק בלאט? הליטאי לא אמור להיות רכז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2024 1:25 pm 
Junior

הליטאי רכז ואמור להתחלק בדקות עם בלאט בעמדה אחת. הם לא אמורים לשחק אחד ליד השני.
אני מעריך שינסו להביא עוד אמריקאי לעמדות 1-2 שיכול גם להוביל את הכדור במקרה שהקבוצה מנגד לוחצת.
פעם, כשמכבי הייתה תחרותית באמת, הייתה לה את האפשרות להביא שחקן שיכול לעזור להתמודד עם הלחץ גם בעמדה 3, כמו צ'אק איידסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1056 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 66 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: