סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:16 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 4:15 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קירילנקו בשיחות עם הנטס, שיכולה להציע לו רק את הוטרן מינימום בעוד הוא מקבל 4 מיליון לשנה בצסק״א.

שאלה טיפשית שעלתה לי בעקבות ואני מניח שעמוס גואטה יענה לי עליה עם סיפור מהעבר וציטוט מספר החוקים -
האם אכן יש חוק המונע מהביליונר לשבת עם בן ארצו ולסכם על 5 מיליון דולר לעונה, מיליון על עבודתו כשחקן הברוקלין נטס וארבע מיליון על עבודתו כיועץ שקר כלשהו באחת החברות שלו?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 7:54 am 
Hall of Famer

Att כתב:
פרקינס אמנם היה מוכח אבל סיים עם ממוצעים די עלובים יחסית לכך ששיחק עם קבוצה סופר מוכשרת עם מוסרים מעולים בכל עמדה ושיחק לצד גארנט שנחשב כמי שביצע את המהפך ההגנתי בסלטיקס. כמו כן, הוא קיבל את החוזה הזה לאחר פציעה.

זו הבעייה עם לשפוט שחקנים לפי סטטיסטיקות, התרומה של פרקינס נמדדת בהרבה יותר מהמספרים המאוד לא מרשימים שלו, לפני הפציעה הוא היה שחקן הגנה מדהים (גם היום הוא טוב, אבל איבד חלק משמעותי מהזריזות הלא רבה שהייתה לו), גם אם הוא לא נתן 3 בלוקים או 12 ריבאונד לערב. הוא גם לא לגמרי נגר, שחקן די יעיל מתחת לסל עם שתי עונות ברזומה של מעל 60% מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 8:21 am 
Junior

יוסטון היחידים שניצחו אותנו בליגת הקיץ ודי בקלות. (בקשר להודעה של צ'ונסי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 9:21 am 
Sophomore

בקשר לניצחונות ליגת הקיץ לא אומרת כלום..
מה שכן אפשר להסיק פחות או יותר(בעיקר פחות) זו יכולת אישית נטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 11:01 am 
Sophomore

קודם כל, אשיק לא שווה 8.3 מיליון דולר לעונה. פשוט לא. גם אם שחקנים כמוהו (פרקינס) קיבלו חוזים דומים, זה לא הופך את הדבר למוצדק. חוץ מזה, אשיק עוד לא לקח אליפות כשחקן חמישייה. גם לא הייתה לו עונה של 10.1 נק' עם 60% מהשדה. פרקינס כן.

העניין המרכזי, שאסור להתעלם ממנו, זו המשכורת בעוד שנתיים. אשיק לא הולך לקבל 8.3 מיליון בכל שנה. בשנתיים הראשונות הוא יקבל ביחד קצת יותר מ-10 מיליון דולר. עבור השנה האחרונה בחוזה הוא יקבל כ-15 מיליון דולר, ואין לשיקגו את הכסף הזה. רוז, נואה ואולי גם דנג יזכו לחוזים גבוהים בעונת 2014/5, וגם אם הקבוצה תשחרר את בוזר היא עדיין לא תוכל להיות גמישה עם חוזים מסביב. 15 מיליון לאשיק יסנדלו אותה. עם כל הכבוד ליכולות שלו בהגנה ולפוטנציאל שלו - הוא לא שווה את הכסף הזה ואת המשמעות של זה על הקבוצה.
אסור להתעלם מעניין נוסף - בקיץ הבא גם טאג' גיבסון וריפ המילטון יהפכו לשחקנים חופשיים מוגבלים. להערכתי, גיבסון יקבל שדרוג משמעותי לשכר (אם הציעו לאשיק 25 מיליון לשלוש שנים, גיבסון יכול לקבל גם 35 לארבע). אם שיקגו תשאיר את אשיק הקיץ, היא לא תוכל להשאיר גם את גיבסון. מי עדיף?

לגבי החתמה של מוחמד - שיקגו צריכה שחקן מנוסה, עם גוף גדול ובעיקר - משכורת מינימום. אני לא יודע כמה כאלה מסתובבים בשטח, אבל כנראה שההחלטה לצרף את מוחמד הייתה מקובלת על ת'יבודו כי המהלך הזה קרה מהר. אני מניח שיכול להיות שמשאירים מקום גם למלקולם תומאס, ולכן לא החתימו סנטר מחליף שיקבל הרבה דקות. מוחמד צריך לסתום חורים, לתת מנוחה לנואה ולהקריב עבירות. בשביל זה הוא מספיק טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 11:15 am 
Hall of Famer

אמיר שפירא כתב:
קודם כל, אשיק לא שווה 8.3 מיליון דולר לעונה. פשוט לא. גם אם שחקנים כמוהו (פרקינס) קיבלו חוזים דומים, זה לא הופך את הדבר למוצדק. חוץ מזה, אשיק עוד לא לקח אליפות כשחקן חמישייה. גם לא הייתה לו עונה של 10.1 נק' עם 60% מהשדה. פרקינס כן.

העניין המרכזי, שאסור להתעלם ממנו, זו המשכורת בעוד שנתיים. אשיק לא הולך לקבל 8.3 מיליון בכל שנה. בשנתיים הראשונות הוא יקבל ביחד קצת יותר מ-10 מיליון דולר. עבור השנה האחרונה בחוזה הוא יקבל כ-15 מיליון דולר, ואין לשיקגו את הכסף הזה. רוז, נואה ואולי גם דנג יזכו לחוזים גבוהים בעונת 2014/5, וגם אם הקבוצה תשחרר את בוזר היא עדיין לא תוכל להיות גמישה עם חוזים מסביב. 15 מיליון לאשיק יסנדלו אותה. עם כל הכבוד ליכולות שלו בהגנה ולפוטנציאל שלו - הוא לא שווה את הכסף הזה ואת המשמעות של זה על הקבוצה.
אסור להתעלם מעניין נוסף - בקיץ הבא גם טאג' גיבסון וריפ המילטון יהפכו לשחקנים חופשיים מוגבלים. להערכתי, גיבסון יקבל שדרוג משמעותי לשכר (אם הציעו לאשיק 25 מיליון לשלוש שנים, גיבסון יכול לקבל גם 35 לארבע). אם שיקגו תשאיר את אשיק הקיץ, היא לא תוכל להשאיר גם את גיבסון. מי עדיף?

לגבי החתמה של מוחמד - שיקגו צריכה שחקן מנוסה, עם גוף גדול ובעיקר - משכורת מינימום. אני לא יודע כמה כאלה מסתובבים בשטח, אבל כנראה שההחלטה לצרף את מוחמד הייתה מקובלת על ת'יבודו כי המהלך הזה קרה מהר. אני מניח שיכול להיות שמשאירים מקום גם למלקולם תומאס, ולכן לא החתימו סנטר מחליף שיקבל הרבה דקות. מוחמד צריך לסתום חורים, לתת מנוחה לנואה ולהקריב עבירות. בשביל זה הוא מספיק טוב.

לטעמי גיבסון לא שווה סכום שקרוב אפילו ל35 מיליון ל4 עונות. קצת נסחפו איתו. הבן אדם אחלה 4 מחליף ואולי פותח בקבוצות פח. לקבוצה שרוצה אליפות הוא יכול להיות סטייל האסלם או הוראס גרנט, אבל הוא חייב תותחים לידו. וגם אז, לדעתי לא שווה 35/4 מיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 11:20 am 
Sophomore

satriani כתב:
אמיר שפירא כתב:

לטעמי גיבסון לא שווה סכום שקרוב אפילו ל35 מיליון ל4 עונות. קצת נסחפו איתו. הבן אדם אחלה 4 מחליף ואולי פותח בקבוצות פח. לקבוצה שרוצה אליפות הוא יכול להיות סטייל האסלם או הוראס גרנט, אבל הוא חייב תותחים לידו. וגם אז, לדעתי לא שווה 35/4 מיליון דולר.

גיבסון לא שווה את זה אבל בסכומים שרצים היום הוא בהחלט שווה את זה.
בנוסף לנתוניים הגנתיים טובים(ואפילו מצויינים) יש לו קליעה לחצי מרחק ואפילו לשלוש(אם כי הוא לא זורק חוץ מכמה פעמים לפני שנתיים),מסיים לא רע בכלל (בטח שהרבה יותר טוב מאשיק) ומשתפר משנה לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 11:50 am 
Sophomore

לדעתי גיבסון כן שווה את זה, אבל זה לא מה שכתבתי. כתבתי שאם אשיק מקבל עכשיו 25/3, אז גיבסון בקיץ הבא יכול לקבל 35/4. שיקגו צריכה להחליט איזה חוזה היא מעדיפה להשוות, ולדעתי התשובה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 11:55 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
King Chauncey כתב:
קירילנקו בשיחות עם הנטס, שיכולה להציע לו רק את הוטרן מינימום בעוד הוא מקבל 4 מיליון לשנה בצסק״א.

שאלה טיפשית שעלתה לי בעקבות ואני מניח שעמוס גואטה יענה לי עליה עם סיפור מהעבר וציטוט מספר החוקים -
האם אכן יש חוק המונע מהביליונר לשבת עם בן ארצו ולסכם על 5 מיליון דולר לעונה, מיליון על עבודתו כשחקן הברוקלין נטס וארבע מיליון על עבודתו כיועץ שקר כלשהו באחת החברות שלו?

עדכנתי את השאלות הרלבנטיות בתרגום (בבלוג שלי) שאלות 29 ו-102.

תשובה בקיצור נמרץ לשאלה שלך - כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 11:56 am 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
King Chauncey כתב:

עדכנתי את השאלות הרלבנטיות בתרגום (בבלוג שלי) שאלות 29 ו-102.

תשובה בקיצור נמרץ לשאלה שלך - כן.

ממש לא קל לעלות על זה.
במיוחד אם הוא קובע "חוזה פרסום" כמסווה להעברת כספים המעוברים על פרסום ויכול להעביר כל מה שרוצה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 12:10 pm 
Senior

אני מניח שקלות הגילוי של דבר כזה קשורה בכמה טוב הסתירו אותו מלכתחילה (כמה חברות קש יש בין המשלם למקבל, וכו') אבל הנה העניין - העונשים במידה ודבר כזה אכן מתגלה יכולים להיות כבדים מאד, כבדים מספיק בכדי שהקבוצות - וגם השחקנים - יחשבו פעמיים אם לקחת את הסיכון. למינסוטה בזמנו, שעשתה הסכם מתחת לשולחן עם ג'ו סמית שלא כלל עקיפה מתוחכמת כזו אלא פשוט הסכמה שהחוזה הנוכחי קטן אבל הבא יהיה גדול, לקחו את בחירות הדראפט לחמש שנים !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 12:17 pm 
Hall of Famer

לקחו את הבחירות בסיבוב הראשון, ליתר דיוק, אבל כן-קווין גארנט אכל וואחד לוקש כתוצאה מהסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 12:19 pm 
Hall of Famer

אמיר, אם כל השוק משלם לגבוהים הגנתיים טובים סביב שיא הקריירה שלהם סכומים של 7-9 מיליון לעונה אז זה מה שהם שווים, זה לא איזה חוזה חד פעמי מופרך, כמעט כל גבוה הגנתי טוב מקבל סכומים בסדר גודל הזה אם הוא לא רוקי או וטרן שחתם על חוזה מינימום. חוץ מזה, דווקא חלוקת החוזה יכולה לעבוד לטובת הבולס, להרוויח את אסיק יחסית בזול לשנתיים ובסוף העונה השנייה להעביר אותו כפילר תמורת סופרסטאר ממורמר (נניח-דווייט הווארד), ברמה הכלכלית חוזה נגמר של 15 מיליון הוא נכס לא קטן בטרייד, במיוחד אם החוזה מחובר לשחקן מועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 12:38 pm 
Sophomore

כן, לדעתי זאת בדיוק היתה המחשבה של יוסטון עם החוזי בק לואדד האלה והאמת זו מחשבה מאד הגיונית.
אתה גם מוריד מהמחיר בשנתיים הראשונות וגם מעלה את הערך לטרייד בשנה האחרונה. רווח כפול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 12:42 pm 
Hall of Famer

יוסטון הולכת להיות קבוצת כשלון בשנים הבאות עם המלוכסן והטורקי. הם יראו כמו קבוצת יורוליג בהתקפה. מי יקלע שם? קוו מרטין גם בדרך החוצה ואז בכלל לא יהיה מי שישים נקודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 2:21 pm 
מנהל פורום

satriani כתב:
יוסטון הולכת להיות קבוצת כשלון בשנים הבאות עם המלוכסן והטורקי. הם יראו כמו קבוצת יורוליג בהתקפה. מי יקלע שם? קוו מרטין גם בדרך החוצה ואז בכלל לא יהיה מי שישים נקודות

קראתי פעם כתבה של סורוקמן על איזה גאון סטטיסטיקה שיושב שם בתור GM ויודע לחזות ביצועים של שחקנים והתאמה בינהם על סמך ניתחים סטטיסטיים
אז אולי זה בא משם, לך תדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 2:23 pm 
Senior

נו, מוריי. החבר של סימונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 3:18 pm 
Sophomore

רוני, אני אשמח לדוגמאות. כמה סנטרים הגנתיים אתה מכיר שזכו לקבל חוזה לשלוש שנים בסך 25 מיליון דולר, כאשר התרומה שלהם בשנתיים ב-NBA הייתה 3 נק' ו-4.4 ריב' למשחק (כולל 48.5% מהעונשין)? לא חוזה לעונה אחת, לא שחקנים שקולעים 10 נק' למשחק. חוזה ארוך טווח ויקר, לשחקן שלא מתפקד בהתקפה. אני לא מצאתי שחקן ברמתו שמתקרב לסכום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 3:31 pm 
Sophomore

אמיר שפירא כתב:
רוני, אני אשמח לדוגמאות. כמה סנטרים הגנתיים אתה מכיר שזכו לקבל חוזה לשלוש שנים בסך 25 מיליון דולר, כאשר התרומה שלהם בשנתיים ב-NBA הייתה 3 נק' ו-4.4 ריב' למשחק (כולל 48.5% מהעונשין)? לא חוזה לעונה אחת, לא שחקנים שקולעים 10 נק' למשחק. חוזה ארוך טווח ויקר, לשחקן שלא מתפקד בהתקפה. אני לא מצאתי שחקן ברמתו שמתקרב לסכום הזה.

מסכים לגמרי.

אם מסכמים את מה שנאמר פה בהשוואה (הדי לא נכונה) לפרקינס אז ההבדלים הם :

1. פרקינס הוכיח שהוא יכול להיות פחות נגר מאשיק. זה גם די ברור שקשה להשוות בין היכולות ההתקפיות של פרקינס (שיודע לעשות פוסט מידי פעם)
לבין אשיק שבקושי יודע לתפוס כדור (רק האסל).
2. לפרקינס יש הרבה יותר שנות ניסיון ברמות הגבוהות ביותר + טבעת אחת ופעמיים גמר.
3. פרקינס הוכיח שהוא יכול להיות סנטר בחמישייה ב 30-40 דקות משחק.

אשיק עם כל הפוטנציאל שלו, הוא משהו בין החוזה של פרקינס לחוזה של סטימסמה (הלבנבן, 3 מיליון דולר לעונה אחת במינסוטה), אולי אפילו יותר לכיוון של הלבנבן. ככה צריכה להתקבל החלטה שקולה והגיונית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 3:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז למה היתה השביתה אם כל גבוה הגנתי סביר מקבל כאלו סכומים? זה גם קצת עצוב שכל השחקנים האלה הופכים בשנה האחרונה של החוזה משחקן תורם (או לא) לחוזה נגמר שרק מחפשים להפתר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 4:16 pm 
Hall of Famer

אין לי מושג איך ת'רד שלם על אשיק, ואף אחד לא הזכיר את השם הכי טבעי.
אחד, אדונל פויל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 4:21 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אחד, אדונל פויל.

לזקני הפורום:
בסוף שנות השמונים היה אחד לבנבן נגר בשם ג'ון קונקק שקיבל חוזה מופרח בזמנו. לתקופה ההיא זה גרם לתהליך של עליית משכורות. הבן אדם קיבל יותר מתותחים גדולים כגון בירד,ג'ורדן ומג'יק ,שחטפו קריזה ודרשו משכורות יותר גבוהות מהנגר
מתוך:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Koncak
Though a reliable defender for much of his career, Koncak is perhaps best remembered for the six-year, US$ 13 million contract he received from the Hawks in 1989 – an unprecedented total for a reserve. The deal was roundly criticized since it paid Koncak more than Michael Jordan, Magic Johnson and Larry Bird. His large contract prevented the Hawks from taking part in any other major free agent signings for several years. As a result, he earned the derisive nickname "Jon Contract."

הבן אדם בשיאו קלע 8 נקודות למשחק ואפילו לא הגיע לממוצע של 5 ריב'! קיבל יותר מMJ ובירד! אדונל פויל יכול לישון בשקט. קונקק לוקח אותו בהליכה במחינת חוזה זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 9:34 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

satriani כתב:
נורטון כתב:
אחד, אדונל פויל.

לזקני הפורום:
בסוף שנות השמונים היה אחד לבנבן נגר בשם ג'ון קונקק שקיבל חוזה מופרח בזמנו. לתקופה ההיא זה גרם לתהליך של עליית משכורות. הבן אדם קיבל יותר מתותחים גדולים כגון בירד,ג'ורדן ומג'יק ,שחטפו קריזה ודרשו משכורות יותר גבוהות מהנגר
מתוך:
http://en.wikipedia.org/wiki/Jon_Koncak
Though a reliable defender for much of his career, Koncak is perhaps best remembered for the six-year, US$ 13 million contract he received from the Hawks in 1989 – an unprecedented total for a reserve. The deal was roundly criticized since it paid Koncak more than Michael Jordan, Magic Johnson and Larry Bird. His large contract prevented the Hawks from taking part in any other major free agent signings for several years. As a result, he earned the derisive nickname "Jon Contract."

הבן אדם בשיאו קלע 8 נקודות למשחק ואפילו לא הגיע לממוצע של 5 ריב'! קיבל יותר מMJ ובירד! אדונל פויל יכול לישון בשקט. קונקק לוקח אותו בהליכה במחינת חוזה זוועה.

ג'ים מקלוין וג'רום ג'יימס מצחקקים לעצמם :men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 10:30 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
ג'ים מקלוין וג'רום ג'יימס מצחקקים לעצמם

אם התחלנו במיני דיונים על חוזים מצחיקים לגבוהים, אז אני אזכיר את המקרה ההפוך : שון קמפ.
כנראה אחד החוזים הכי גרועים אי פעם, אולי הכי גרוע.

בעונת 93-94 הוא עשה 750,000 מהסוניקס.
בעונת 96-97 הוא הגיע ללא פחות מ - 3.3 מיליון.
היום סטימסמה עושה סכום דומה.

קראתי פעם באיזה ספר של טלפז שהחוזה של מקלווין היה אחד הגורמים של העזיבה של קמפ את סיאטל. הוא פשוט רתח על זה.

מה שכן, אחרי זה סוניקס הוכיחו שהם עשו בשכל שהם לא נתנו לקמפ את החוזה הלא אנושי שהוא קיבל מקליבלנד שנדפקו איתו, אחרי שהוא החליט פשוט להשמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 23, 2012 11:01 pm 
Sophomore

http://amirshapiro.blogspot.co.il/2012/ ... _5110.html

עכשיו זה רשמי: קירק היינריך חוזר לשיקגו. מוזמנים לקרוא מאמר על השחקן בבלוגובולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 82 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: