em28 כתב:
כמעט סיכום של ההעברות בליגת הכדורסל: כ-100 !! שינויים
עם סגירת חלון ההעברות - ספירת מלאי של השחקנים והמאמנים שבאו והלכו, נפצעו ואולי יחזרו, וגם אלו שפתאום נהיו ישראלים בקבוצות.
הנתונים מתבססים על אתר המינעלת ועל הזיכרון שלי - ולא הייתי סומך על הזיכרון שלי, אז אתם מוזמנים לתקן, להעיר ולשפצר את הרשימה.
סה"כ 98 שינויים, 6 מאמנים, 92 שחקנים - איך אפשר כך ליצור הזדהות ?!?
עם סגירת חלון ההעברות - סטטיסטיקה מכיוון שונה לגמרי - ספירת מלאי של השחקנים והמאמנים שבאו והלכו, נפצעו ואולי יחזרו, וגם אלו שפתאום נהיו ישראלים בקבוצות.
הנתונים מתבססים על אתר המינעלת ועל הזיכרון שלי - ולא הייתי סומך על הזיכרון שלי, אז אתם מוזמנים לתקן, להעיר ולשפצר את הרשימה.
סה"כ 98 שינויים, 6 מאמנים, 92 שחקנים - איך אפשר כך ליצור הזדהות ?!?
קרית גת: 12 שינויים
הצטרפו: נעם לייש (עבר מאשדוד), ברנדון באומן, ג'וש סלבי, ג'סטין קרטר
עזבו: איגור מאיור (עבר לגלבוע), מרקו קילינגסוורת', אורי קוקיה, טיישון טיילור, ג'יימס סינגלטון, דניאל איידן, דבו ג'וזף, נתי כהן (פוטר)
אשדוד: 11 שינויים
הצטרפו: קווין דילארד, פרסטון נואלס, נמרוד טישמן, מריו ליטל, ג'קי קארמייקל
עזבו: אד דניאל, קליסטוס אזיוקוו, נעם לייש (עבר לקרית גת), רם אליאס-פור, דניאל יואינג, אדם אריאל (נפצע)
מכ.ת"א: 10 שינויים לליגה, מבוא ל-11-12
הצטרפו: דווין סמית' ואיתי שגב (התחילו את העונה בגמר הגביע), קווינסי מילר (התחיל את העונה לפני שבועיים), נמרוד לוי (עבר מראשל"צ)
עזבו: דגן יבזורי (נפצע ועבר לחולון), סוני וימס (נפל לסמים), מאיק ציברס (נפצע, בכה, שוחרר).
הצטרפו ועזבו (רק לאירופה): דיימון סימפסון
עזבו ויחזרו ? אנדרו גאודלוק (נפצע בגמר הגביע, טרם שב לפעילות), ארז אדלשטיין (פוטר), רמי הדר (פוטר), ליאור לובין (נשאר כעוזר).
עזבו אבל עוד לא הודיעו להם: איינרס בגאצקיס
הפ.ת"א: 10 שינויים, בדרך ל-11
הצטרפו: מארק ליונס, ברנדן דוסון, לרון דנדי
עזבו: עודד ברנדוויין (עבר לראשל"צ), דניאל איידן, דרל וויליאמס (עבר להרצליה), אלייז'ה ג'ונסון, שרון אברהמי (פוטר)
התאזרחו ועזבו: ריצ'רד האואל (עבר להפועל)
התאזרחו: אדריאן בנקס
עזבו אבל עוד לא הודיעו להם: רמי הדר
ראשל"צ: 10 שינויים
הצטרפו: עודד ברנדוויין (עבר מהפ.ת"א)
עזבו: קמרון לונג, ג'יי.ג'יי מור, ג'ו ג'קסון, מאליק וויינס, אנתוני היליארד, ג'אבון מקריי, נמרוד לוי (עבר למכ.ת"א), אריק שיבק (פוטר)
הצטרפו, עזבו, הצטרפו, עזבו והצטרפו: שון דאוסן (מחנה NBA, בא, נפצע, נח, נפצע, משחק)
חיפה: 9 שינויים
הצטרפו: גרגורי ורגאס, קווין פינקני, אנטון שוטבין, ראשון פרימן
עזבו: אלכס פרז, אופק אביטל, טוני מיצ'ל, ג'אריד פיימוס, וויל גרייבס (נפצע)
אילת: 7 שינויים
עזבו : סירדומיניק פוינטר, טוני מיצ'ל, לה-קווינטון רוס, דניאל דנינו, מתן דוידי
הצטרפו: וויל דניאלס, רפי מנקו (עבר מהפועל)
הרצליה: 7 שינויים
הצטרפו: דרל ויליאמס (עבר מהפ.ת"א), ברנדון טריש
עזבו: אבירם זליקוביץ' (נפצע ועבר להפועל), דני רובין
עזבו ויחזרו ? אוטום ג'קו (נפצע באמצע העונה), כארם משעור (נפצע אתמול וכנראה גמר את העונה)
הצטרפו ועזבו: אמאדי אנג'אי (נפל לסמים)
חולון: 6 שינויים
עזבו: טרה קלי, פול דילייני (נפצע), קאליף וואייט (נפצע).
הצטרפו: דגן יבזורי (פצוע), טרל הולואיי, ג'ורדן טיילור.
הפועל: 6 שינויים (לליגה)
הצטרפו: אלסנדרו ג'נטילה, אבירם זליקוביץ' (מבני הרצליה), ריצ'רד האואל (מהפ.ת"א).
עזבו: רפי מנקו (לאילת), שון ג'ונס
הצטרפו ועזבו: מאליק היירסטון
הצטרפו ועזבו (רק לאירופה): בריאן רנדל (נפצע), דיז'ון תומפסון
נהריה: 5 שינויים
הצטרפו: דרווין קיצ'ן, סקוטי הופסון
עזבו: גילברט בראון, מרקוס טיג, יינסי גייטס (נפל לסמים)
גלבוע: שני שינויים
הצטרפו: איגור מאיור (עבר מקרית גת)
עזבו: חילברטו קלאבל
תודה על הסיכום.
הערה קטנה - לא הייתי סופר שחקנים שנפצעו וסיימו את העונה, זה מאד שונה משינוי יזום בסגל. גם לא הייתי סופר את שגב במכבי כי הוא היה שם מתחילת השנה פשוט היה פצוע.
מעניין לראות את המגמות בירושלים ומכבי - בעוד מכבי התחילה עם סגל רחב מאד שהלך והצטמצם עם הזמן, בעיקר תוך שחרור של כמה שחקנים מרכזיים ובלי הבאה של מחליפים משמעותיים, ירושלים התחילה עם סגל מצומצם יותר (פחות על הנייר, יותר בשימוש בפועל), לא שחררה שום שחקן מרכזי (חמשת הזרים המובילים נשארו מתחילת השנה) והביאה כמה שחקנים משמעותיים, ג׳נטילה, זליקוביץ׳ ובעיקר הוואל, שמסתמן כהעברה הכי משמעותית השנה. זו מדיניות של ירושלים כבר כמה שנים של שדרוג הסגל תוך כדי העונה (בשנה הראשונה הביאו את אליהו וברייסי קייט, בשנייה את תומפסון ומקי, בשלישית את הולמן וג׳ניג, אם כי האחרון סימן החלשות לעומת רייט ובסוף גם שוחרר).