מכבי רעננה זל כתב:
ועכשיו לא יהיה כסף להביא שחקנים כמו ניילון, גרונפלד או אפילו דאנסטון שבטח הרוויח לא רע. זה ששחקנים עוזבים זה בסדר, השאלה אם ההנהלה תצליח לשמור על אותה רמה של סגל (אני מניח שיוסכם לפחות על שנינו שהסגל של השרון היה לא רע בכלל השנה). עם (הרבה) פחות כסף, זה יהיה קשה מאוד.
אני זוכר שעוד בהיותי ילדון רך בשנים (יותר ממה שאני עכשיו...), כל פעם ששמעתי על שחקן שעוזב את מכבי הייתי משלה את עצמי ש'הנה, עכשיו מכבי מתפרקת'. עזיבתם של הנפלד, קטש, שפר, האפמן ועוד סימנו בעיני את סוף השלטון הצהוב. כנראה שזה לא עבד. להביא שחקנים טובים זאת פחות בעיה מלהשיג את הכסף בשביל להביא אותם. אם יהיה כסף, יוכלו להביא טריו מצוין. אולי לא כמו ניילון-גרונפלד-ג'יימס (בכלל צריך להפנים שכנראה לא יהיה טריו ברמתם בקבוצה שהיא לא מכבי/ הפועל בעוד הרבה זמן. באמת שלושה שחקנים אדירים) אבל סגל טוב. בהיעדר כסף- כנראה שנצטרך לבנות על יכולותיו של ג'נרלנו למצוא שחקנים טובים במחיר נמוך. אז אמנם הוא לא רע בזה, ואפילו לא רע בכלל אבל נראה לי שגם הוא לא מחפש אתגרים של למצוא את השחקן הכי יעיל מבחינת עלות-תועלת.
לאומית כתב:
לגופו של עניין, הבעיה של בני השרון היא לא התקציב כי גם התקציב המקוצץ היא מעל רוב הליגה, הבעיה היא בניית הקבוצה ומי שבונה אותה שחושב שהוא מכבי ת"א וכבר כמה שנים רצוף מתעקש על ועידת גבוהים ואת הכסף חוסך על גארדים פתטיים כמו ריביירה למשל. בני השרון צריכה להתחיל לחשוב כמו קבוצות סטייל אשדוד ולא להתבייש ללכת על 2-3 זרים דומיננטים בעמדות הגארדים, לשם צריך לזרום רוב הכסף ולא למתחת לסל. וחוץ מזה בזבוז הכסף העירוני שם זועק לשמיים, סכומים מטורפים ששולמו לבאסטון, 90 אלף דולר שמקבל ארז כץ שאולי אולי שווה 40, וכו'. לא פלא שמישהו בעירית רעננה קיבל חום |(למרות שהבנתי שזה קיצוץ כללי).
כי לאשדוד זה ממש עזר. בעצם, לאף קבוצה שום דבר לא עוזר (אא"כ יש לה הרבה כסף+ סוללת זרים מצוינת+ מזל. רמז.). לגיטימיות מאוד בעיניי שתי הדרכים לבנות קבוצה גם בגלל ששום דרך לא עובדת בכל מקרה.
דרך אגב, קבוצות רבות היו חותמות על זה שהזר החמישי שלהן יהיה עם ממוצע מדד של 8.9 כמו של ריברה.
עריכה: קצת הסתבכתי עם הציטוטים משום מה, החלק האמצעי (אני זוכר=>עלות-תועלת) מתייחס לשמוליקי כמובן.