סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 2:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בני השרון בעונה הבאה
הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 9:20 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אז זהו, שעוד לא יכול להיפתח ת'רד כזה מהסיבה הפשוטה שמבחינה רשמית (תקשורתית?) יש סיכוי שבכלל לא תהיה בני השרון בשנה הבאה עקב שבירת חוזה צפויה של עיריית רעננה. חוץ מזה, עוד לא ברור איפה ישחקו, יש דיווחים סותרים ביחס לעלויות של שיפוץ מטרו וביחס לשאלה האם עיריית רעננה תחליט לשפץ אותו. עוד יותר חוץ מזה, עוד לא ברור כמה כסף ישפוך השנה לני רקאנטי.
סימני שאלה נוספים- עוד לא לגמרי ברור אם שמיר נשאר או לא; איך זה שמהקבוצה עם ההמשכיות הכי טובה בליגה מחוץ למכבי בשנה שעברה ממשיכים לשנה הבאה רק שני שחקנים נכון לעכשיו?; מי הליצן שמעלה בחשבון את האפשרות שחנוכי יגיע כשהוא נמצא בדיוק, אבל בדיוק באותה משבצת של בן רייס?; מה גיא לביא יעשה טוב יותר במקום שדורי אסף נכשל בו?...

סימני השאלה הנ"ל מצטרפים לכך שלמיטב זיכרוני והרגשתי, בתקופה זו של עונת המלפפונים בני השרון כמעט תמיד כבר הייתה עם מלפפון אחד מעניין לפחות. השנה מדברים רק על כמה יקצצו...

הימור שלי- רקאנטי כבר נתן עונת השקעה גדולה מבחינתו בשנה שעברה והעונה הייתה גרועה בסופו של דבר. השנה הוא יקצץ בצורה משמעותית ובשילוב של הקיצוץ העירוני שיהיה מינורי אבל יהיה (הקיצוץ, לא התקציב...) בני השרון תציג את אחד התקציבים הנמוכים. איפה שהוא באזור של הבקעה... אקוניס ישלוף מציאה וחצי, סטיל יישאר (הלוואי!! שחקן מצוין!!), רוזפלט יחזור ויגיע עוד ישראלי וחצי. בני השרון בדרך לעונה פיננסית... נכון שזה מדיר שינה מעיניכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 2:32 pm 
Hall of Famer

לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 2:57 pm 
Sophomore

מקווה שזה נכון.3.5(1.75 מיליון מכל עירייה) מיליון שקל מתקציב עירוני לקבוצה כמו בני השרון זה הרבה.
אני,כתושב הרצליה מעדיף שכספי הארנונה ילכו למקומות אחרים מאשר לקבוצה בלי קהל שלא מתרוממת לשום מקום(וגם למשכורת של אנטי כדורסל ארז כץ)
הכדורגל בהרצליה(מכבי והפועל) מקבל הרבה פחות ,אבל יעל גרמן טוענת שהכדורסל בעיר יותר פופולארי(ממש...).
שייסגרו על חצי מיליון שקלים מכל עירייה והשאר ייגרדו מרקנאטי ועוד ספונסרים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 4:35 pm 
Senior

או יותר נכון להגיד שיפרקו את הקבוצה ויסגרו אותה :twisted:

במדינת ישראל לצערנו בלי תמיכה עירונית גדולה יותר מחצי הקבוצות בליגה הראשונה היו נסגרות. מועצה מקומית כמו הגלבוע נותנת 4 מליון שקל, ראשון 4 מליון שקל, אשקלון 4 מליון שקל, אשדוד 3 מליון שקל, נתניה איזה 2 מליון שקל, אפילו בחולון נותנים השנה איזה מליון או משהו כזה. אם העיריות יסגרו את הברז תיהיה פה ליגה של 2 קבוצות וחצי בערך. אפילו אצלנו בחיפה לג'ף רוזן נמאס והוא אמר בראיון השבוע שבמידה ובקיץ הבא דברים לא ישתנו מכיוון של תמיכה מהעירייה הוא יעזוב (והקבוצה תתפרק לה מן הסתם, ואני מחשיב ירידת ליגה כהתפרקות במקרה הזה, כמו נהריה למשל).

אם רוצים ספורט בארץ אין מה לעשות והעיריות חייבות להיות אלו שעמדות מאחורי הקבוצות בראש ובראשונה ונותנות להם יציבות. זה קל להגיד שימצאו אנשים שישימו כסף וספונסרים וכו' אבל מה לעשות שבמציאות של המדינה שלנו אין כאלה אנשים. ואם העיריות יפסיקו לתמוך או יסרבו לתמוך לא תיהיה פה ליגה ולא יהיה פה קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 4:53 pm 
Hall of Famer

ב28 ביוני תהיה פגישה בין ראשי העייר לבעלי הקבוצה.מסתמן שתקציב בני השרון ירד מסביבות ה7 מיליון שקל ל6-6.5 מיליון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 8:15 pm 
Sophomore

נמצאה האבידה!

יש אוהדים לבני השרון- http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 01996.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 8:46 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

RREEDDTT. כתב:
ב28 ביוני תהיה פגישה בין ראשי העייר לבעלי הקבוצה.מסתמן שתקציב בני השרון ירד מסביבות ה7 מיליון שקל ל6-6.5 מיליון.

מתשע מליון ש"ח לא 7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 21, 2011 11:46 pm 
Hall of Famer

אם אכן זו הירידה בתקציב , אני ממש לא מודאג , משום שהשנה אנו "נפתרים מחוזים גדולים" ( בלשון ה-NBA ) : ג'יימס , ניילון , כץ ( שאם יוחתם זה כמובן יהיה על חוזה שפוי יותר ) וששון ( תודה ולהתראות ) .

לפי מה שקראתי שמיר צפוי להמשיך ( שנתו האחרונה בחוזה ) , ואף עלתה המחשבה להציע לו כבר עוד חוזה ארוך טווח ( לא ברור על סמך מה בדיוק , אבל נניח ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 7:26 am 
Sophomore

המממ... גישה מעניינת. לא אכפת לי לשחרר שחקנים טובים כי הם עולים הרבה כסף. לא משנה שלא יהיה לי כסף להביא שחקנים טובים במקומם. חוץ מזה, אני מניח שהחוזה של ג'יימס לא היה כל כך כבד- נחתם מראש לשלוש שנים.

טל- מאיפה הבאת את המספר הזה?? נשמע לי קצת מוגזם.

בכל מקרה, בעיקרון הרעיון שלי הוא שבני השרון בזבזה את העונה שבה הבעלים שלה מוכן לבדוק מה קורה כשמשקיעים יותר. אני במקומו- לא בודק את זה שוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 7:49 am 
Hall of Famer

העזיבה של ג'יימס וניילון היא אילוץ , לבני השרון אין יד בדבר והיא לא יכלה להשאיר אותם .
לגבי כץ וששון , אז אמנם רשמת ש-"לא אכפת לי לשחרר שחקנים טובים כי הם עולים הרבה כסף" , אבל צפינו בהם מספיק בעונה האחרונה כדי לראות שהם לא עונים על התנאי הנ"ל .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 8:49 am 
Junior

קוף ירוק כתב:
במדינת ישראל לצערנו בלי תמיכה עירונית גדולה יותר מחצי הקבוצות בליגה הראשונה היו נסגרות. מועצה מקומית כמו הגלבוע נותנת 4 מליון שקל, .

מכיוון שנחשפתי השבוע לסכום אז אני אומר בפה מלא שאתה מדבר שטויות.
מועצה אזורית גלבוע לא נותנת 4 מיליון שקל לקבוצה הבוגרת , לא קרוב לזה אפילו.
הרבה יותר קרוב לסכום שנתנה עיריית רעננה בשנה שעברה (אם הסכום שצוין פה נכון)
זאת אומרת שגם אם כל מועצה תקצץ שליש מהתמיכה שהיא נתנה בשנה שעברה עדיין לבני השרון יהיה תמיכה מהרשות המקומית כמו לגלבוע.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 9:20 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
העזיבה של ג'יימס וניילון היא אילוץ , לבני השרון אין יד בדבר והיא לא יכלה להשאיר אותם .
לגבי כץ וששון , אז אמנם רשמת ש-"לא אכפת לי לשחרר שחקנים טובים כי הם עולים הרבה כסף" , אבל צפינו בהם מספיק בעונה האחרונה כדי לראות שהם לא עונים על התנאי הנ"ל .

ועכשיו לא יהיה כסף להביא שחקנים כמו ניילון, גרונפלד או אפילו דאנסטון שבטח הרוויח לא רע. זה ששחקנים עוזבים זה בסדר, השאלה אם ההנהלה תצליח לשמור על אותה רמה של סגל (אני מניח שיוסכם לפחות על שנינו שהסגל של השרון היה לא רע בכלל השנה). עם (הרבה) פחות כסף, זה יהיה קשה מאוד.

jack the ripper כתב:
מקווה שזה נכון.3.5(1.75 מיליון מכל עירייה) מיליון שקל מתקציב עירוני לקבוצה כמו בני השרון זה הרבה.
אני,כתושב הרצליה מעדיף שכספי הארנונה ילכו למקומות אחרים מאשר לקבוצה בלי קהל שלא מתרוממת לשום מקום(וגם למשכורת של אנטי כדורסל ארז כץ)
הכדורגל בהרצליה(מכבי והפועל) מקבל הרבה פחות ,אבל יעל גרמן טוענת שהכדורסל בעיר יותר פופולארי(ממש...).
שייסגרו על חצי מיליון שקלים מכל עירייה והשאר ייגרדו מרקנאטי ועוד ספונסרים אחרים.

נשמע לי טיעון סביר.
נראה לי שהעיקר זה הפרופורציות ומכיוון שאינני מצוי בנבכי התקציב העירוני, קשה לי להביע דעה בנושא. ז'תומרת, כדורסל זה סוג של תרבות שוות השקעה כשכל השאלה היא כמה. ואת הארנונה (שכפי ששמעתי עלתה ברעננה) לא אני משלם, כך שלא אני מרגיש את הכיס מתרוקן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 4:28 pm 
Senior

beatla כתב:
קוף ירוק כתב:
במדינת ישראל לצערנו בלי תמיכה עירונית גדולה יותר מחצי הקבוצות בליגה הראשונה היו נסגרות. מועצה מקומית כמו הגלבוע נותנת 4 מליון שקל, .

מכיוון שנחשפתי השבוע לסכום אז אני אומר בפה מלא שאתה מדבר שטויות.
מועצה אזורית גלבוע לא נותנת 4 מיליון שקל לקבוצה הבוגרת , לא קרוב לזה אפילו.
הרבה יותר קרוב לסכום שנתנה עיריית רעננה בשנה שעברה (אם הסכום שצוין פה נכון)
זאת אומרת שגם אם כל מועצה תקצץ שליש מהתמיכה שהיא נתנה בשנה שעברה עדיין לבני השרון יהיה תמיכה מהרשות המקומית כמו לגלבוע.

טל כתב פה לפני איזה חודש או משהו כזה בדיון על התמיכה בחיפה כמה כל קבוצה מקבלת מהעירייה. איכשהו אני סומך עליו הרבה יותר מאשר על הסכום שאתה נחשפת אליו. לאנשים שחשפו אותך יש אינטרס מן הסתם להציג את הסכום כנמוך הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 5:04 pm 
Hall of Famer

מכבי רעננה זל כתב:
ועכשיו לא יהיה כסף להביא שחקנים כמו ניילון, גרונפלד או אפילו דאנסטון שבטח הרוויח לא רע. זה ששחקנים עוזבים זה בסדר, השאלה אם ההנהלה תצליח לשמור על אותה רמה של סגל (אני מניח שיוסכם לפחות על שנינו שהסגל של השרון היה לא רע בכלל השנה). עם (הרבה) פחות כסף, זה יהיה קשה מאוד.

ואם היה כסף , מה הסיכוי להביא עוד טריו ברמה של גרונפלד , ניילון וג'יימס ?
כוונתי היא , שעם כל הצער בקיצוץ התקציב , גם משתחררים השנה כספים שלא הביאו לתועלת המצופה ( למשל עלותם של כץ וששון ) , ועדיין אפשר להעמיד קבוצה טובה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 6:27 pm 
Junior

לגבי עניין הסיוע העירוני, בחולון ראש העיר נותן סכום בסיס של 1.3 מיליון ש"ח והחידוש השנה, שזה לדעתי צריכה להיות אמת מידה לתמיכה עירונית בכל הקבוצות בארץ, זה שהקבוצה תקבל בונוס של מחצית מהכנסותיה על מכירת מנויים וכרטיסים בשנה החולפת. כמובן שלפי קריטריון זה בני השרון לא תקבל כמעט כלום עם כל הכניסות חינם והמבצעים וכו'.

לגופו של עניין, הבעיה של בני השרון היא לא התקציב כי גם התקציב המקוצץ היא מעל רוב הליגה, הבעיה היא בניית הקבוצה ומי שבונה אותה שחושב שהוא מכבי ת"א וכבר כמה שנים רצוף מתעקש על ועידת גבוהים ואת הכסף חוסך על גארדים פתטיים כמו ריביירה למשל. בני השרון צריכה להתחיל לחשוב כמו קבוצות סטייל אשדוד ולא להתבייש ללכת על 2-3 זרים דומיננטים בעמדות הגארדים, לשם צריך לזרום רוב הכסף ולא למתחת לסל. וחוץ מזה בזבוז הכסף העירוני שם זועק לשמיים, סכומים מטורפים ששולמו לבאסטון, 90 אלף דולר שמקבל ארז כץ שאולי אולי שווה 40, וכו'. לא פלא שמישהו בעירית רעננה קיבל חום |(למרות שהבנתי שזה קיצוץ כללי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 6:35 pm 
Senior

לאומית תסלח לי אבל נראה לי שאתה מקשקש ברבים ולא ממש יודע את הסכומים שמשלמים. כמו בהרבה מקרים בחיפה שחושבים ששילמו סכומים גבוהים וזה לא נכון. לי למשל יצא לשמוע במהלך השנה בדיוק את הסכום שבו באסטון חתם בבני השרון והיה מדובר בסה"כ ב12 אלף דולר לחודש, שזה פחות או יותר מה שזר בינוני בליגה שלנו מרוויח (למשל לאפייט שהגיע לאשדוד הרוויח 15 לחודש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 6:53 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
לאומית תסלח לי אבל נראה לי שאתה מקשקש ברבים ולא ממש יודע את הסכומים שמשלמים. כמו בהרבה מקרים בחיפה שחושבים ששילמו סכומים גבוהים וזה לא נכון. לי למשל יצא לשמוע במהלך השנה בדיוק את הסכום שבו באסטון חתם בבני השרון והיה מדובר בסה"כ ב12 אלף דולר לחודש, שזה פחות או יותר מה שזר בינוני בליגה שלנו מרוויח (למשל לאפייט שהגיע לאשדוד הרוויח 15 לחודש).

הרגע הכרזת שגלבוע מקבל 4 מיליון ש"ח מהמועצה המקומית ולי אתה אומר שאני מקשקש ? תנוח חביבי.
ואם כבר, באסטון קיבל יותר מ-12 אלף דולר, קרוב הרבה יותר ל-20, וגם 12 זה סכום ביזיוני נוכח הרזומה העלוב שלו שכלל ממוצע של 0.0 נקודות למשחק בתקופה לפני הגעתו לבני השרון. דרך אגב, הסכום שציינת לגבי לפאייט הוא מעט על הצד הגבוה אבל סביר לחלוטין, הוא בא לכאן עם רקורד של שחקן בקבוצת יורוליג ועם קריירה נאה בדי ליג ואפילו רומן קצר באנ בי איי. בקיצור, לא משהו מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 7:39 pm 
Senior

הכרזתי את זה כבר אמרתי על סמך דבריו של טל שכבר כתב פה את התקציבים העירוניים בוויכוח על חיפה, ובו נגיד שאני דיי סומך על דבריו מה לעשות.

לגביי באסטון (וגם לאפייט) את זה שמעתי בדרך אגב ממי שהביא אותם לארץ שאם כבר יש לו רק אינטרס לשקר לגביי הסכומים למעלה ולא למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 22, 2011 8:10 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
מכבי רעננה זל כתב:

אני זוכר שעוד בהיותי ילדון רך בשנים (יותר ממה שאני עכשיו...), כל פעם ששמעתי על שחקן שעוזב את מכבי הייתי משלה את עצמי ש'הנה, עכשיו מכבי מתפרקת'. עזיבתם של הנפלד, קטש, שפר, האפמן ועוד סימנו בעיני את סוף השלטון הצהוב. כנראה שזה לא עבד. להביא שחקנים טובים זאת פחות בעיה מלהשיג את הכסף בשביל להביא אותם. אם יהיה כסף, יוכלו להביא טריו מצוין. אולי לא כמו ניילון-גרונפלד-ג'יימס (בכלל צריך להפנים שכנראה לא יהיה טריו ברמתם בקבוצה שהיא לא מכבי/ הפועל בעוד הרבה זמן. באמת שלושה שחקנים אדירים) אבל סגל טוב. בהיעדר כסף- כנראה שנצטרך לבנות על יכולותיו של ג'נרלנו למצוא שחקנים טובים במחיר נמוך. אז אמנם הוא לא רע בזה, ואפילו לא רע בכלל אבל נראה לי שגם הוא לא מחפש אתגרים של למצוא את השחקן הכי יעיל מבחינת עלות-תועלת.

לאומית כתב:
לגופו של עניין, הבעיה של בני השרון היא לא התקציב כי גם התקציב המקוצץ היא מעל רוב הליגה, הבעיה היא בניית הקבוצה ומי שבונה אותה שחושב שהוא מכבי ת"א וכבר כמה שנים רצוף מתעקש על ועידת גבוהים ואת הכסף חוסך על גארדים פתטיים כמו ריביירה למשל. בני השרון צריכה להתחיל לחשוב כמו קבוצות סטייל אשדוד ולא להתבייש ללכת על 2-3 זרים דומיננטים בעמדות הגארדים, לשם צריך לזרום רוב הכסף ולא למתחת לסל. וחוץ מזה בזבוז הכסף העירוני שם זועק לשמיים, סכומים מטורפים ששולמו לבאסטון, 90 אלף דולר שמקבל ארז כץ שאולי אולי שווה 40, וכו'. לא פלא שמישהו בעירית רעננה קיבל חום |(למרות שהבנתי שזה קיצוץ כללי).

כי לאשדוד זה ממש עזר. בעצם, לאף קבוצה שום דבר לא עוזר (אא"כ יש לה הרבה כסף+ סוללת זרים מצוינת+ מזל. רמז.). לגיטימיות מאוד בעיניי שתי הדרכים לבנות קבוצה גם בגלל ששום דרך לא עובדת בכל מקרה.
דרך אגב, קבוצות רבות היו חותמות על זה שהזר החמישי שלהן יהיה עם ממוצע מדד של 8.9 כמו של ריברה.

עריכה: קצת הסתבכתי עם הציטוטים משום מה, החלק האמצעי (אני זוכר=>עלות-תועלת) מתייחס לשמוליקי כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 23, 2011 8:57 am 
Hall of Famer

את אדון ריברה לא רק שאני לא לוקח כתור זר ( אפילו 5 ) בשום מצב ולשום קבוצה , אלא שגם אם באורך פלא מתגלה שהוא בעל שורשיים יהודיים , כמדומני שאעדיף לוותר על שירותיו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 4:19 pm 
Hall of Famer

היום נערכה פגישה בין הנהלת הקבוצה לבין ראש עיריית רעננה . עד כה חשבתי שסתם מדובר במאבקי אגו , מעכשיו אני באמת מתחיל לדאוג .
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1835936

במקרה בסופ"ש האחרון הזדמן לי לקרוא כתבה גדולה עם לני רקאנטי ממקומון באיזור השרון . האיש מבהיר בצורה חד משמעית : אם עיריית רעננה לא עומדת בהסכם שחתמה עליו ( ל-3 שנים , לפני כשנתיים ) הוא בחוץ .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 4:31 pm 
Sophomore

טוב, כנראה שלא תהיה בני השרון בעונה הבאה. עם כל הציניות שבטח תישפך פה בהמשך אני אומר בכנות שזה יהיה לי חבל. חבל אבל לא הרבה מעבר. קצת יבאס אותי שלא תהיה קבוצה שאני אחזיק לה אצבעות (או יותר נכון אשים אותן בפה על מנת לכסוס את ציפורניהן...).

חוץ מזה, נראה לי ברור שזה גם הפסד לכדורסל הישראלי שחייב קבוצות יציבות עם שאיפות ועם כסף סביר מאחוריהן. גם הכדורסל של השרון היה לא רע לפרקים.

עוד קבוצה סימפטית שנעלמת אל תהומות הנשייה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 4:34 pm 
Sophomore

ואם כבר ציניות אז אני אתחיל:

מציע את שירותיי כאוהד פסיבי בלוי במיוחד.
אני חייב לציין שהפועל תל אביב מציעה הצעת פתיחה לא רעה. בעבור 300 שקלים (שאני אשלם...) מציעים לי להיות שותף בבעלות. נשמע מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 4:36 pm 
Senior

עכשיו אתה יכול לשנות או להוסיף לשם שלך גם את בני השרון זל :twisted:

אבל בלי ציניות, חבל על כל קבוצה טובה בליגה ובכלל הולך ומתקרב להיות חבל על הכדורסל בארץ בכלל. קופל עם השטויות שלו שיווק ליגה של 12 קבוצות לשנה הבאה, כנראה נראה שהוא מוצא את עצמו עם 9 במקרה הטוב ותלוי בחסדים של שאול אייזנברג בשביל שיהיו לו 10 קבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 4:46 pm 
Hall of Famer

כרגע מסתמן שרקאנטי בדרך החוצה כי עריית רעננה רוצה לקצץ כ-40 אחוז מתקציב הקבוצה.במקרה כזה או שבני השרון תתפרק או שיקראו לה בני הרצליה ובגלל מחסור במזומנים היא תשחק בליגה השנייה בעונה הבאה.

בכל מקרה יש סיכוי סביר שיהיו רק 9 קבוצות בליגת העל בעונה הבאה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 290 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot] ו 127 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה