סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 5:42 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 10:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.basket.co.il/NewsFlash.asp?id=5770&lang=

עופר האדום כתב:
מפורסם בכמה מקומות שבמכבי יציעו לחיפה טרייד לאנדסברג-שאייר . :D

טל כתב:
נו באמת...
ידיעה מהסוג הזול :"מכבי עשויה לפנות..."
כבר פנו מספר פעמים, סורבו, ויסורבו אם יפנו שוב.

ובכן...כל שנותר הוא לברר האם זה קרה במהלך העונה הרצה.

ואיפה גואטה שיסביר שזה לגיטימי, כי גם בNBA אפשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 10:27 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

כל פעם שמישהו ממחזר את הנושא מתחילה התרגשות גדולה.
מכבי ת"א פנתה אלינו הן בקיץ והן בעונה, הציעו מה שהציעו, סורבו. לגיטימי הן מבחינתם, והן מבחינתנו,
מאז לא פנו.
כאמור כל פעם מתעורר עיתונאי אחר וממחזר את הסיפור.
לא ידוע לנו על פניה מהם ישירות לסילבן במהלך העונה, הן באשר לעונה הנוכחית והן באשר לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 10:29 pm 
Hall of Famer

טל, מלשון הודעת המנהלת ניתן להבין שגם פנייה בידיעתכם ובהסכמתכם אסורה על פי התקנון. האם כך?

הלינק שמובא הוא הכותרת הראשית באתר המנהלת כרגע, היינו לא "התרגשות גדולה של איזה עיתונאי", כי אם תשומת לב של המנהלת על עבירה לכאורה על התקנון. לא יודע אם יש כאן בדיקה רצינית של דברים, אבל עובדה שהידיעה הזו עולה ועוד מטעם המנהלת באופן רשמי.

ואני גם לא מוצא לינק לתקנון ליגת העל באתר המנהלת, אז אשמח אם מישהו יכול לעזור בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 05, 2011 11:12 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

נדב, מותר לקבוצה לפנות לקבוצה אחרת בקשר לשחקן, אסור לה לפנות לשחקן עצמו שהוא תחת חוזה.
לאחרונה מכבי ת"א לא עשתה לא את זה ולא את זה, לפחות ככל שידוע לנו.
בעבר לפני מספר חודשים היא פנתה אלינו, וזה מותר, וסורבה.
המינהלת קראה אתמול "סקופ" של ערוץ הספורט שנזכר לכתוב שמכבי ת"א בונה על סילבן לנדסברג לעונה הבאה, ועל זה הוציאה הודעתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 12:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נו טל, עד שהקבוצה שלו ניצחה. הרסת לו את השבוע.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:20 am 
Hall of Famer

זה בסדר, היה הרוס כבר קודם.

אבל אם מותר לקבוצה לפנות לקבוצה אחרת, מה עניין הניסוח הבא: "המנהלת הודיעה לשתי הקבוצות שהיא מצפה מהן להכחשה פומבית של הידיעות האלו ולא תאפשר למי מהקבוצות לפנות במהלך העונה לשחקנים תחת חוזה בקבוצה אחרת"? מה חיפה אמורה להכחיש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 10:41 am 
Junior

nadav_hacohen כתב:
מה עניין הניסוח הבא: "המנהלת הודיעה לשתי הקבוצות שהיא מצפה מהן להכחשה פומבית של הידיעות האלו ולא תאפשר למי מהקבוצות לפנות במהלך העונה לשחקנים תחת חוזה בקבוצה אחרת"? מה חיפה אמורה להכחיש?

אולי זה יסתיים בזה ששימון ישכנע להעניש את חיפה על פנייה לשאייר בזמן שהוא מקבל על-תנאי בשל התנהגות טובה.. אפשר יהיה לעשות מזה סרט של צ'ארלי צ'אפלין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:00 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
זה בסדר, היה הרוס כבר קודם.

אבל אם מותר לקבוצה לפנות לקבוצה אחרת, מה עניין הניסוח הבא: "המנהלת הודיעה לשתי הקבוצות שהיא מצפה מהן להכחשה פומבית של הידיעות האלו ולא תאפשר למי מהקבוצות לפנות במהלך העונה לשחקנים תחת חוזה בקבוצה אחרת"? מה חיפה אמורה להכחיש?

גם לי לא כ"כ ברור, כנראה הם רוצים שנכחיש שיש אילו שהם מגעים שלא דווחו לגבי העונה הבאה. אבל, כפי שאמרתי : א. מכבי ת"א בכלל לא צריכים אותנו בכל מה שקשור לעונה הבאה. ב. אכן זה מאד לא תקין אם ת"א מדברים עם לנדסברג כבר כעת על העונה הבאה בעוד הוא תחת חוזה לעונה הנוכחית בחיפה, אבל כאמור לא ידוע לנו דבר על כך (מן הסתם זה לא עובר דרכנו כלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:13 am 
Hall of Famer

איך עברו שחקנים מקבוצה לקבוצה תוך כדי העונה בעונות קודמות? לא פנו לקבוצה שלהם וביקשו אותם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 11:27 am 
Hall of Famer

אני חושב שצריך להיות סדר בדברים האלה, היינו זמנים מוגדרים לניהול מו"מ. לדעתי יש טעם לפגם רציני במו"מ במהלך עונה רצה.

בכל מקרה, נראה שהמנהלת הסתבכה בניסוח. טל, נודה לך אם תביא תגובה מהמנהלת לשאלה "מה לעזאזל אנחנו אמורים להכחיש"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 12:55 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
איך עברו שחקנים מקבוצה לקבוצה תוך כדי העונה בעונות קודמות? לא פנו לקבוצה שלהם וביקשו אותם?

פנו, אבל זה לא היה דרך שמעון מזרחי אז זה בסדר.
;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 1:32 pm 
Sophomore

שאלת תם:
האם מכבי (או כל קבוצה אחרת כמובן) לא יכולה לדבר עם הסוכן של השחקן? איזה מגבלה יש על זה ביחס לכל פרק זמן שהוא- אמצע עונה, סוף עונה, אפילו באמצע משחק? אני מבין כמובן את הרציונל של התקנה אבל לחלוטין לא ברור לי באיזה אופן מעשי אפשר ליישם אותה שלא לדבר על פניות ל"מקורבים" למיניהם, או אפילו על "איזה שחקן מעולה אתה, חסר לנו מישהו בסגנון הזה"? שאפשר לפרש בהרבה מאד דרכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 1:40 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
למעשה ההעברה המשמעותית היחידה שאני זוכר בשנים האחרונות של שחקן בין קבוצות ליגת על באמצע העונה היתה ל..הפועל ירושלים. קלי מק'ארתי בזמנו מראשון. ולא רק זאת, הסיכום עליו נעשה בשבוע לפני משחק בין הקבוצות והוא עבר מיד לאחר אותו משחק....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 1:47 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אד הורטון כתב:
שאלת תם:
האם מכבי (או כל קבוצה אחרת כמובן) לא יכולה לדבר עם הסוכן של השחקן? איזה מגבלה יש על זה ביחס לכל פרק זמן שהוא- אמצע עונה, סוף עונה, אפילו באמצע משחק? אני מבין כמובן את הרציונל של התקנה אבל לחלוטין לא ברור לי באיזה אופן מעשי אפשר ליישם אותה שלא לדבר על פניות ל"מקורבים" למיניהם, או אפילו על "איזה שחקן מעולה אתה, חסר לנו מישהו בסגנון הזה"? שאפשר לפרש בהרבה מאד דרכים.

צודק. יש הרבה דברים שלא ניתן לאכוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 1:50 pm 
Hall of Famer

נו, דני קליין אולי בנה קריירה על גלים אנטי-מכביסטיים, אבל זה לא אומר שהתהלותו-שלו ספוגה בספורטיביות מרובה. אבל אגב הסיפור עם מקארת'י ועם כל התנגדותי להתנהלות כזו, בכל זאת חמורים יותר בעיניי מקרים שבהם שחקן שיחק סדרת גמר כשהוא חתום או מסוכם (על פי השמועות בלבד!) אצל היריבה, והכל בשושו מוחלט.

לגבי השאלה של הורטון-אפשר ליצור הגבלות, זה לא אומר שתמיד אפשר יהיה לגלות חריגות מהן, אבל הסנקציות (למשל איבוד רשיון סוכן) יכולות להיות מספיק חזקות כדי להרתיע אנשים מלקחת את הצ'אנס. לרמיזות אין שום משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 1:53 pm 
Hall of Famer

לא מבין מה התעוררת עכשיו, נדב. מו"מ בין קבוצות על העברת שחקנים יש בכל ליגה, בכל ענף תוך כדי העונה, כולל בענפים בהם יש חלונות העברה מוגדרים כמו בכדורגל עדיין יש מו"מ במשך כל השנה, אולי חוץ מתקופה מסויימת לקראת סוף העונה בליגות שיש בהן טרייד דדליין. מה קרה, רק עכשיו נודע לך שזה קיים? או שמא זה קשור לזהות הקבוצות המתדיינות, שלא לומר אחת מהן?

ושמועות זה טוב, אני אוהב. שמועות זה דבר חמור מאד, הרבה יותר חמור מדברים שראית אותם קורים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' דצמבר 06, 2011 1:58 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 1:56 pm 
Hall of Famer

מה זה מה התעוררתי עכשיו? סוף שנה. מחפש כל סיבה כדי לברוח מהדו"חות השנתיים.

תראה, גם אתה יכול להבין את הבעייתיות כשקבוצה כמו אלקטרה פונה לשרלרואה, שמשחקת איתה באותו הבית ביורוליג, ומציעה לה כך וכך עבור השחקן הטוב ביותר שלה. על אותו משקל, המקרה של לנדסברג. זה אולי מקובל, אבל אני חושב שזה דורש תיקון מסוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 1:57 pm 
Hall of Famer

אני לא רואה בזה יותר בעייתיות מאשר קבוצת NBA שפונה לקבוצת NBA אחרת, קבוצת NHL שפונה לקבוצת NHL אחרת, וכד' וכיו"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 2:00 pm 
Hall of Famer

לא מכיר את הNHL, אבל בNBA יש מנגנון איזון והטריידים מפוקחים, וראינו איזו מהומה פרצה בטרייד ההוא בין הלייקרס לממפיס.

בישראל או ביורוליג, מועדון כמו אלקטרה יכול לקנות בנזיד עדשים (יחסית, כן?) כוכב של קבוצה יריבה שמתמודדת לכאורה ישירות מולו, ואין על זה שום פיקוח או הגבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 2:02 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ושמועות זה טוב, אני אוהב. שמועות זה דבר חמור מאד, הרבה יותר חמור מדברים שראית אותם קורים.

אני אף פעם לא רואה שום דבר קורה. אבל שליח פיצה אחד לעומת זאת...

(אבל כמובן, צ'ורה לא היה אצל פנאן כדי לסכם משהו, או כדי להשקיע משהו באופן בלתי לגיטימי כלשהו, וגם אם זה קרה-מי ידע מזה?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 2:10 pm 
Hall of Famer

אין שום בעיה בזה שהנהלה פונה להנהלה אחרת בעניין שחקן מסויים , אחרת אפשר לסגור את כל עניין ההעברות למיניהן. הבעיה מתחילה כאשר כמובן פונים לשחקן ולא להנהלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 2:15 pm 
Hall of Famer

ברור שאין בעיה כשהנהלה פונה להנהלה, השאלה היא האם יש הגבלות כלשהן. בNBA-יש, בארץ-אין. וזה נותן ל2-3 קבוצות שיש להן כח יתרון עצום על האחרות, ובמיוחד לקבוצה שיש לה הכי הרבה כח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 2:30 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
יש בעייה קטנה אחת עם פרשת הפיצה. עונה אחרי סדרת הגמר דאז צ'ורצי'ץ' חתם ב..טורקיה. האם המנהל של פנרבחצ'ה פיתהו ברחת לאקום ?

בNBA הטריידים אכן מפוקחים (משום מה נוח לך להתייחס לליגה הזו כשזה מתאים לנקודה שלך), היא דוגמת הקיצון לליגה הכי מפוקחת ושקופה בדברים האלו, אבל גם שם מותר בהחלט לקבוצות לדבר אחת עם השנייה על כל שחקן שלהן. הטרייד ש"עורר מהומה" בין הלייקרס לממפיס היה אולי חד צדדי מבחינת התוצאה שלו, אבל חוקי לחלוטין תחת אותם כללים. וד"א - לא היו שום דיבורים באויר לפניו, זו היתה הפתעה טוטאלית (מה שמסביר חלק מה"מהומה"). זאת ועוד, קח למשל את סאגת כרמלו בעונה שעברה. השמועות בנוסח "X מעוניינת בכרמלו (בד"כ הניקס או הנטס) פורסמו חדשות לבקרים וסורפרייז סורפרייז, שום קנס מסטרן. בשלב מסויים הנטס פנו לדנבר רשמית וביקשו (אבוי !!!) פגישה עם השחקן, ודנבר (גוועלד !!!) אישרה את הפגישה (בסוף הפגישה בוטלה על ידי פרוקחורוב, בעלי הנטס, כי הוא הבין שכרמלו סתם משחק איתם ולא יגיע לנטס בכל מקרה) וראו זה פלא, שוב פעם אין קנסות מסטרן. אתה רוצה חוקים יותר נוקשים באירופה מאשר בNBA ? בהצלחה, תנסה בבקשה לנווט בין 51 פדרציות, בערך 20 מנהלות, היול"ב, פיב"א, וחוקי האיגוד האירופי שדוקא דוחפים בכיוון ההפוך (הקלה על חופש מעבר של מועסק בין מעסיקים ולא להפך) ותיישם את אותם חוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 3:08 pm 
Hall of Famer

שוב, לגבי צ'ורה ישנן מגוון אפשרויות לסיבות מדוע ישב בצוותא עם נגיד בנק יד אליהו. צריך לדאוג לנכדים, יו נואו.

אני לא אמרתי שצריכים חוקים יותר נוקשים באירופה מאשר בNBA, וגם לא הלכתי עד כדי כך רחוק לחוקים אחידים בין כל הליגות. אני חושב שיש אלמנט בלתי ספורטיבי בסוג הפניות של אלקטרה הן למכבי חיפה והן לשרלרואה, ואני חושב שיש לתת על כך את הדעת. מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 06, 2011 3:13 pm 
Hall of Famer

אז לא הצלחת להסביר למה הפניות של מכבי יותר בלתי ספורטיביות מאשר פנייה של כל קבוצה X לקבוצה Y, ששתיהן באותה ליגה ובאותה מסגרת, ולמה דווקא על הפניות של מכבי יש לתת את הדעת. מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: