סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 5:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 2:07 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
קליבלנד - ניו ג'רזי. הנטס נראים מזעזע כולל דרון שלא נכנס טוב לעונה, קליבלנד קצת יותר תחרותיים. אוהיו איט איז.

מיאמי - שארלוט. אחרי 2 נצחונות דחוקים מיאמי חוזרת הביתה ותביס את הבובקאטס.

אורלנדו - טורונטו. המג'יק נראים טוב ואין סיבה שלא ינצחו את הנמושה מקנדה.

וושינגטון - בוסטון. עד לפני כמה ימים אפשר היה לחשוב על הפתעה, אבל פירס חוזר והסלטיקס יתחילו להשיג מומנטום.

מינסוטה - דאלאס. החבורה של אדלמן נותנת פייט אבל בינתיים זה לא מספיק. ההרגשה שלי שהלילה זה ייגמר בניצחון ראשון ודאלאס תמשיך לשקוע.

סקרמנטו - ניו אורלינס. אז אחרי שהקווינס קיבלו קצת קרדיט על האופנר הם מתפוררים... הפעם אני אלך איתם מול ההורנטס החביבים.

שיקאגו - ממפיס. משחק איכותי ראשון ל-2012. קשה מאוד לקבוע מי תנצח אבל יאללה - שיקאגו במשחק צמוד.

דנבר - לייקרס. משחק איכותי שני ל-2012. גלינארי יבוא לנקום את הליי-אפ, ננה את הבלוק, ולאוסון את אפללו יתפרו מבחוץ. לצערי מרגיש כמו דנבר.

קליפרס - פורטלנד. משחק איכותי שלישי ל-2012. אמור להיות משחק מהנה לצפייה בין 2 קבוצות מצמרת המערב. נלך עם הקליפרס שתימנע מהפסד שלישי ברציפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 6:36 am 
Sophomore

הפערים ששיקאגו ומיאמי ניצחו אלו בערך הפערים של שתי הקבוצות האלה משאר המזרח, אולי חוץ מאורלנדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 7:51 am 
מנהל פורום

מאסטר, היית צריך למלא ווינר היום.

סלטיקס-וויזארדס. רונדו אלוהים. הרכז הטוב בליגה ובפער גדול. ואחר משני השחקנים הטובים בהיסטוריה, כבר עכשיו. סה"כ משחק לא רע של בוסטון, גארנט נהנה אתמול מאד מהשליטה של רונדו במשחק, ובעיקר העובדה ששיחק מול הקו הקדמי המטומטם בהיסטוריה. וזהו, הספיקו שניים וקצת שחקנים לנצח. השאר טיילו על המגרש. זה היה המשחק הראשון של הסלטיקס שראיתי העונה שבו רונדו לא זרק מבחוץ בכל, מקווה שזו לא תחילת מגמה. בכ"א, הוא אלוהים.
בוויזארדס, וול ויאנג זה אחלה בחלה של קו אחורי, מאד כיף לראות אותם, הם גם עושים רושם של חברה שאשכרה רוצים לנצח ולשחק הגנה פה ושם. אבל כל עוד בלאטץ' ולואיס (ואולי גם מקגי) שם בתפקידים משמעותיים, זו קבוצה אבודה. איזה מטומטמים, אלוהים אדירים. כמות הפעמים שהם פשוט עמדו לא נכון בהגנה ונתנו לכל מיני ברנדון באסים וג'רמיין אוניל (הוא בחיים!) לטייל לטבעת היתה פשוט מחרידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 8:59 am 
Hall of Famer

ואף מילה על האלופה הגאה שחוטפת בראש ממינסוטה 99-82? קווין לאב מפציץ 25 ו-17 ריב' עם 5/6 לשלוש וריקי ממשיך להאכיל בכובעים את כל המלעיזים כולל אותי עם 14 נק' ו-7 אס' (כולל 4/8 מהשדה, 2/3 לשלוש ו-4/4 מהקו, מי אמר שהוא לא מסוגל לקנות סל?). בדאלאס דירק עם 21 ודלונטה ווסט עם 13.

חוץ מזה, הנאגטס מנצחים את הלייקרס 99-90 עם 20 של גאלינרי, ו-17 ו-10 אס' של לאוסון. בלייקרס, ביינום וגאסול די מתעללים בקו הקדמי של הנאגטס אבל קובי במשחק נוראי, 16 נק' אבל רק 6/28 מהשדה ו-6 איב'. הלייקרס עוד עלו ליתרון 90-88 פחות מ-3 דקות לסיום, אבל לא הצליחו לעשות נקודות עד הסיום.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ב' ינואר 02, 2012 9:04 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 9:04 am 
Junior

מאסטר סחטין על ההימורים!
היו שם כמה לא קלים לניחוש כמו דאלאס-מינסוטה או ניו ג'רזי-קאבס.

אני אף פעם לא מבין איך שחקן מגיע למצב של 6-28 מהשדה ו1-8 מהשולש... אין איזה קטע של ביקורת עצמית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 10:28 am 
Sophomore

sheky כתב:
מאסטר סחטין על ההימורים!
היו שם כמה לא קלים לניחוש כמו דאלאס-מינסוטה או ניו ג'רזי-קאבס.

אני אף פעם לא מבין איך שחקן מגיע למצב של 6-28 מהשדה ו1-8 מהשולש... אין איזה קטע של ביקורת עצמית?

אצל קובי?! ביקורת כן, עצמית לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 10:41 am 
Junior

אני כבר 6 שנים קם כל לילה לראות את הלייקרס וזה אולי המשחק הגרוע ביותר שראיתי מקובי בראיינט. אפשר להגיד שהוא הפסיד במו ידיו לדנבר שגם בפפסי סנטר נראתה רע מאוד. איזה פספוס.
מה שכן - בכושר הנוכחי של ביינום הלייקרס ישקלו שוב אם להעביר אותו בכלל... פשוט בלתי עציר הבנאדם, ופתאום הפוקוס עובר לעמדת הרכז הלא קיימת בעליל שמשאירה את קובי בתור היוצר היחיד מהבק-קורט.
בנוגע לשאר המשחקים היה יפה ומפתיע לראות איך ריקי רוביו, שגם באירופה לא הבריק במיוחד, משתלט ככה על המשחק ברבע האחרון עם סדרת אסיסטים על-א סטיב נאש, ואפילו מקנח בכמה נקודות חשובות.
רכז נוסף שדאג להתעלות הלילה הוא כריס פול שפשוט ניצח את פורטלנד במאני טיים... איזה שחקן ענק. בנוגע להימורים זה הרבה יותר פשוט כשאין את הפלוסים של הווינר :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 11:11 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מגניב מה שקרה בין הלייקרס לדנבר - שני משחקים בהפרש יום, ובשניהם קבוצה אחת מובילה לקראת הסיום ואז לא קולעת סל במשך יותר משתי דקות.

חגי, אאל"ט מחקר הזה-בכלל-לא-קשור-ליד-חמה שצוטט לא מזמן בפורום דווקא הביא את קובי כדוגמה מובהקת לשחקן שמאוד מתייחס למה שקרה לו קודם. אאל"ט בדקו במפורש את הנטייה שלו לזרוק אחרי החטאה/קליעה וראו שיש לו נטייה לחזור על אותה זריקה אם הוא קלע אותה ולהיפך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:08 pm 
Junior

שתי תהיות:

איך אתם מסבירים את זה שדאלאס נראים די קקה עד עכשיו? איבוד של כמה מרכיבים הגנתיים כמו סטיבנסון,צ'אנדלר ובראה?

איך אתם מסברים את זה שדנבר למרות שאיבדה את כל החמישיה בסין נראית די טוב עכשיו? הייתי בטוח שזו קבוצת לוטרי בטוחה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:13 pm 
Sophomore

THE G1 כתב:
איך אתם מסברים את זה שדנבר למרות שאיבדה את כל החמישיה בסין נראית די טוב עכשיו? הייתי בטוח שזו קבוצת לוטרי בטוחה...

דנבר יתאזנו כמו שסקרמנטו התאזנו לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:18 pm 
Junior

THE G1 כתב:
שתי תהיות:

איך אתם מסבירים את זה שדאלאס נראים די קקה עד עכשיו? איבוד של כמה מרכיבים הגנתיים כמו סטיבנסון,צ'אנדלר ובראה?

:shock: :shock: :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:27 pm 
Sophomore

אין לי שום מושג איך מיאמי הפכה מקבוצת התקפה כ"כ רעה בעונה שעברה לאחת שלא יורדת מ-110 נקודות ועוד עושה את זה בקלילות. מה שיפה שלא מדובר בהתפוצצות של שחקנים אלא במהלכים קבוצתיים יפים בחלק ההתקפי, דבר שלא היה לו זכר אשתקד. לא יודע אם צריך לכעוס על ספולסטרה שהצליח להוציא את המינמום מהקבוצה הזו בעונה שעברה או לשבח אותו על זה שתיקן את הטעות ומיאמי סוף סוף נראת כמו מכונה משומנת בשני צידי המגרש. אגב, כמות מסירות הטאצ'דאונים בין ג'יימס ל-ווייד בלתי נתפסת. אין משחק בלי חמישה-שישה אסיסטים כאלה שמשאירים אחד מהם לדאנק קליל בצד השני.

פחות מדברים על זה, אבל באטייה פתח רע מאד את העונה. הוא עדיין לא נראה בכושר משחק מלא. בכל אופן, נוריס קול ממשיך לתת תרומה נאה מאד מהספסל- עד כה העונה הוא עם 12 נק' (50% מהשדה), 3.6 אס' ו-1.8 חט' ב-24 דקות. מכובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:31 pm 
Junior

אז בראה לא ממש מרכיב הגנתי,אבל הוא בהחלט סיפק לקבוצה הזו המון אנרגיה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:38 pm 
Junior

מיאמי עדיין לא קבוצת התקפה טובה. כלומר, כן - הם עושים מספרים נהדרים ובעיקר אחוזים גבוהים מאוד אבל זה לא מפתיע לאור היתרון האתלטי והפיזי הכמעט בלתי נתפס שלהם. יש פה עדיין נטיה לשכוח שמדובר בקבוצה עם שניים מתוך, נניח, חמשת שחקני האחד-על-אחד הטובים באן.בי.איי. ועוד סקורר מיד-לבל משובח מאוד.

העובדה שהם מגיעים לסקור כל-כך גבוה צריכה להיזקף בעיקר לזכות ההגנה שלהם. בנתיים את המשחקים שאני ראיתי הם ניצחו, כמו בעונה שעברה, דרך ההגנה. ופה מגיע קרדיט גדול למאמנים וגם לכוכבים עצמם. זה לא מובן מאליו שקבוצה עם 3 שחקנים בקליבר הזה תשחק הגנה כל-כך אינטנסיבית. רואים שיש את ההבנה שזה המפתח העיקרי לאליפות. ההגנה מאפשרת להם להגיע לנקודות קלות, לקלוע הרבה במגרש הפתוח ולסגור משחקים מוקדם יחסית. זה אפקט מעגלי שמתסכל את הקבוצה היריבה, מוריד את רמת האינטנסיביות ההגנתית שלה ושוב מעלה את אחוזי הקליעה של מיאמי. בעיניי זה גם היה המפתח להפסד שלהם בגמר בשנה שעברה - הם פשוט נתקלו בקבוצה שהצליחה לקלוע באחוזים סבירים פלוס על ההגנה שלהם. ברגע שאתה לוקח מהם את זה, אפשר לראות שהם לא קבוצת התקפה כל-כך גדולה ואפילו די שבלונית (אם כי הם עשו שיפור טקטי ניכר השנה, אתה רואה פחות בידודים ויותר תרגילים).

להשוות אותם התקפית לקבוצות הגדולות של שנות ה80 ואפילו שנות ה90 זה די מביך. הם גם לא ברמה של הלייקרס/ספרס של העשור הקודם. אבל יש להם עליונות פיזית בלתי נתפסת ונכונות לשחק הגנה חזקה ולצערי מול שתי הקונטנדריות העיקריות היום (שיקאגו ואוקלהומה) זה בהחלט עלול להספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 12:49 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ריילי, זה ששנה שעברה מיאמי היו אמורים לחרוק היה נתון. עמוס גואטה דיבר לפני העונה הקודמת על כמה באופן מסורתי לוקח זמן לקבוצות חדשות להתחבר. עדיין ציפו ממנה לקחת אליפות (ובדיעבד בצדק גמור) כי היכולת האישית של השחקנים היתה אמורה לחפות אפילו על זה. אבל אני לא חושב שאפשר להאשים את המאמן בכך (אפשר להאשים אותו בדברים אחרים).

אני תוהה אם הפתיחת עונה של באטיה כבר שוברת איזשהו שיא מהסוג שהאמריקאים אוהבים לספור. הוא עמד על 10% מהשדה ומהשתיים עוד לפני המשחק אתמול, שגם אותו הוא סיים עם 0% מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 2:35 pm 
Sophomore

רוביו תופס את המקום הראשון בTOP10 מהלילה שמעביר אסיסט בין הרגלים של נוביצקי, נראה יופי הבחור עד עכשיו בNBA

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 3:01 pm 
Junior

דנבר קבוצה די עמוקה, מאוזנת ואפילו מוכשרת.
חוץ מבעמדה 4 כשקניון מרטין בסין ואני לא יודע בדיוק מה יש להם, שים לב ל4 הצמדים בעמדות האחרות: אנדרה מילר/טיי לאוסון, ארון אפללו/רודי פרננדז, דנילו גלינארי/וילסון צ'אנדלר ובעמדה 5 ננה/כריס אנדרסן. אלה 8 שחקנים מאוד לא רעים. מבדיקת הבוקס סקור יש להם את אל הארינגטון ואת הרוקי קנת' פאריד בעמדה 4 - בכל זאת העמדה החלשה ביותר שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 3:30 pm 
מנהל פורום

ננה והבירדמן יכולים שניהם לשחק ב-4, בדקות שמוזגוב בסנטר
סה"כ דנבר מאוד מאוד עמוקים, וכנראה יעשו פלייאוף בגלל העונה המשוגעת והמתישה הצפויה

ואל הרינגטון סבבה לגמרי ב-4

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 5:32 pm 
Junior

צ'אנדלר בסין עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2012 6:40 pm 
Junior

אני הייתי אחד מהיותר אופטימיים לגבי סיכויי ההצלחה של רוביו באן.בי.איי אבל צריך להודות שעד עכשיו, מה שהוא מראה זה (לא יותר ולא פחות) הבסט-קסט סצנריו מבחינת גדולי המקטרגים שלו.

הוא עדיין לא מראה יכולות סקורינג ועם כל הכבוד, אני לא חושב שרכז מחליף במיני (אפילו רכז פותח, עם התחשבות במומנטום שהוא נותן לקבוצה) זה פסגת השאיפות של ילד כל-כך מוכשר. מה שראינו ממנו בנתיים אלה אותם הדברים שהוא נתן באירופה - יש לו קבלת החלטות נהדרת, בעיקר בפיקנ'רול והוא מאוד נהנה מהספייסינג באן.בי.איי שמאפשר לו לחדור לצבע ולחפש את השחקן הפנוי. גם העובדה שהוא משחק בקבוצה של אדלמן מן הסתם לא פוגעת בו יותר מדי. דווקא הגנתית, אולי הצד החזק שלו באירופה, הוא לא מרשים באן.בי.איי וזה די צפוי למען האמת.

אם הוא רוצה לצלוח את שלב ההתלהבות הראשונית (וזה ללא ספק נחמד שהשדרים קוראים לך הREAL DEAL אחרי כל אסיסט פשוט) ולהפוך לשחקן עם אימפקט משמעותי בליגה הוא ייאלץ להביא עוד משהו למשחק שלו. סטיב נאש, לא שאני משווה חלילה, שלט באן.בי.אי ברמות האלה כי הוא לא רק היה רכז חכם עם ראיית משחק נהדרת. הוא גם היה שחקן יוצר שידע לעשות נקודות בהמון דרכים. לרוביו יש כרגע את האספקט הראשון ואת ההייפ מסביבו. אני אישית עדיין מקווה שיצא ממנו יותר מאשר איזה חוסה קלדרון משונמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 20 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה