סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: NBA בין ראשון לשני
הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 12:35 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
משדרים את עמרי הלילה? כי הוא נגד פורטלנד.

בעניין אחר בדקתי כבר שמינסוטה ניצחו את וושינגטון אבל עוד לא בדקתי בוקס-סקור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: NBA בין ראשון לשני
הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 12:39 am 
Junior

הנתונים הגיעו לשולחן המערכת: מסתבר שר. רוביו וד. וויליאמס עשו פלוס 29 ב- 30 דקות!
י. וסלי עשה מינוס 21 ב-9 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 12:41 am 
Junior

אם להשתמש בחשבון פשוט, וסלי היה צריך לשחק 48 דקות כדי שהוויזארדס יפסידו ב- 112 הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 12:48 am 
Sophomore

מעדיף לא לפתוח ת'רד חדש - מתי סי ג'יי ווטסון אמור לחזור מהפציעה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 1:22 am 
Sophomore

אריק מיינור גמר את העונה עם קרע ברצועת הברך. באסה. מכה רצינית לת'אנדר.

במשחק המוקדם הלילה מיני מנצחת את וושינגטון 93-72. הוולבס הציגו שישה שחקנים בדאבל-פיגרס שלאב, כרגיל, מוביל את הרשימה עם 20 נק' ו-16 ריב', דריק וויליאמס עם 14 ורוביו נתן עוד הצגה עם 13 נק' ו-14 אס' (5 איב').

אגב, לאב התראיין שלשום וטען שהוא הפאוור-פורוורד הטוב באנ.בי.איי כיום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 2:43 am 
Junior

אני לא בטוח שלאב בין חמשת הפאוורים הטובים בNBA כרגע. נוביצקי, פאו, סטודמאייר, אלדרידג', בוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 3:02 am 
Sophomore

אפשר לומר בוודאות שנוביצקי נמצא דרגה מעליו, לגבי היתר? יש לו קייס מול כל אחד מהם.
לאב יעיל בצורה בלתי רגילה, הבעיה היא הסיטואציה בה הוא נמצא. לא משנה כמה מפלצתית תהיה השורה הסטטיסטית שהוא יעמיד בכל ערב, כל עוד הוא נמצא בקבוצה מפסידה שלא מהווה שום כח בליגה בעייתי מאד להציב אותו מעל פורוורדים שכבר הוכיחו כמה דברים ברמה הגבוהה. ולמרות זאת, מהתרשמות מקצועית גרידא אני אעדיף אותו על בוש, גריפין (סביר להניח שזה ישתנה בתוך עונה או שתיים), אלדריג' ובטח על סטודמאייר שהפך מפורוורד אימתני שמרסק טבעות בלי הגנה למיידה ג'אמפרים בלי הגנה. אני גם אתן את היתרון לפאו כאן. לאב שלישי מתאים לי.

אגב, שידור ישיר כרגע בספורט 5 לייב בין הספרס לת'אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 3:09 am 
Junior

כבר שכחתם את מה שזאק רנדולף עשה בפוסט-סיזן?
מבחינתי הוא הפאוור השני בטיבו אחרי נוביצקי, כשמשלימים את החמישייה סטודמאייר-גריפין-אלדרידג'.
עם איך שגאסול נראה השנה, ובוש מאז שהגיע למיאמי, אני חושב שלקווין לאב יש דווקא קייס למקום ה-6, למרות שמבחינת התקרה ביכולת השניים האחרים מעליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 3:23 am 
Junior

Riley כתב:
אריק מיינור גמר את העונה עם קרע ברצועת הברך. באסה. מכה רצינית לת'אנדר.

אני בטוח שקאהן ישמח לתת להם את רוביו תמורת מוחמד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 3:29 am 
Sophomore

לא שאני מייחס לזה יותר מידי חשיבות, אבל עברתי על סטט' של אלדריג' וסטודמאייר- שניהם לוקחים ביחד 16 ריב' בממוצע, לאב עם 15 ריב'.

אלדריג' וסטודמאייר שחקנים סופר מוכשרים מבחינה התקפית שלא נותנים שום תרומה הגנתית (במקרה הטוב), לא עוזרים בריבאונד ועם אינטלגנצית משחק אפסית. לי אין ספק שלאב נמצא מעליהם וזה גם סוג של קונצנזוס בארה"ב. זכירה באמת אחד השחקנים האהובים עליי, אבל הוא טופ 10 במקרה הטוב, באזור חיוג של בוזר ודיוויד לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 4:20 am 
Hall of Famer

כשלאב ישחק בקבוצה רצינית, תעיר אותי. כרגע, הוא ממש לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 4:40 am 
Junior

למישהו יש הסבר לכך שכמעט כל הפאוורים הטובים בליגה הם חרא של שחקני הגנה?
דירק,אמארה,גריפין,גאסול,בוש,בוזר,לאב,לי, כולם חורים הגנתיים. בעמדות האחרות מרבית השחקנים המובילים התקפית משחקים הגנה, קארי אליס ונאש הם היחידים שאני מצליח לחשוב עליהם שאפשר להשוות לחבורת הפאוורים כשחקנים מובילים בעמדה שלהם שלא רוצים ולא יכולים לשחק הגנה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 6:29 am 
Junior

Riley כתב:
לא שאני מייחס לזה יותר מידי חשיבות, אבל עברתי על סטט' של אלדריג' וסטודמאייר- שניהם לוקחים ביחד 16 ריב' בממוצע, לאב עם 15 ריב'.

אלדריג' וסטודמאייר שחקנים סופר מוכשרים מבחינה התקפית שלא נותנים שום תרומה הגנתית (במקרה הטוב), לא עוזרים בריבאונד ועם אינטלגנצית משחק אפסית. לי אין ספק שלאב נמצא מעליהם וזה גם סוג של קונצנזוס בארה"ב. זכירה באמת אחד השחקנים האהובים עליי, אבל הוא טופ 10 במקרה הטוב, באזור חיוג של בוזר ודיוויד לי.

טופ 10 במקרה הטוב? בוזר ודייויד לי? מי מבין כל אותם PF מהוללים (סטודמאייר-גריפין-אלדרידג'-גאסול-לאב-בוש) הוביל קבוצה בתור האלפא דוג עד מרחק נגיעה מהגמר האיזורי? או אפילו עבר סדרה בפוסט-סיזן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 7:56 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני עם מאסטר בעניין הזה. שנים אמרו על ראנדולף שאם הוא רק יסדר את הראש, הוא יהיה בעלית של הליגה. ובכן...שנה שעברה הוא סידר את הראש (קרדיט גדול להולינס) אבל אנשים עדיין זוכרים לו את השטויות ולא נותנים לו את הריספקט. זאק ראנדולף ממוקד וחדור מוטיבציה זה שחקן בעלית של העלית של הליגה. טנק עם טכניקה שאף אחד לא באמת יכול לשמור וגם אני שם אותו שני אחרי נוביצקי בפאוורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 8:02 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
אני לא בטוח שלאב בין חמשת הפאוורים הטובים בNBA כרגע. נוביצקי, פאו, סטודמאייר, אלדרידג', בוש?

לא מסכים לגבי בוש, אבל שכחת את גריפין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 9:17 am 
Junior

אמארה בדיוק נתן עונת קרירה שנה שעברה והוביל את הניקס למקום מצוין במזרח עוד לפני שמלו הגיע. היו לו תקופות של 30 נק' ללילה שנה שעברה, הוא רמה מעל גאסול בוש ולאב. בעיני מאחורי נוביצקי יש את גריפין ואמארה, רביעי רנדולף, חמישי אלדרידג' ואז קווין לאב (בכל זאת המספרים שלו הכי טובים כרגע...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 9:24 am 
Junior

הלייקרס מאבדים 27 כדורים מול ממפיס ועדיין מנצחים. לקבוצה הזו יש חסרונות ענקיים (המון איבודים, אין מהירות ואתלטיות, מלבד קובי אין קלעים מי יודע מה, ואין רכז נורמלי), אבל יתרון אדיר בצבע: נצחו 53 34 בריבאונד.

כמעט 4 שחקנים עם דאבל דאבל בלייקרס: קובי 26 ו9 אס' (ב50%), ביינום 15 ו15, בארנס 15 ו10 רב' משחק שני רצוף שהוא מצוין, גאסול 13 נק' ו15 רב'. גאסול הקטן מהצד השני נעצר על 2 נק' ב0-9 מהשדה מול ביינום וגאסול הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 11:31 am 
Hall of Famer

הבעיה עם רנדולף שאף אחד לא יודע כמה בדיוק הברגים משוחררים או הדוקים. הבחור כבר 12 עונות בליגה, היו לו משהו כמו 5 עונות שבהם הוא היה טוב (וכשהוא טוב הוא מעולה) ולא מעט עונות שבהן הוא היה סרטן, גם עונות שהגיעו מיד אחרי העונות הטובות ביותר. פלייאוף אחד, ברמה הכי גבוהה שיש עדיין לא יכול להשכיח את שנות התסכול שרנדולף גרם לכולם. אפשר להבין מדוע אנשים לא מדרגים אותו בטופ של הפאוור פורוורדים.

אחרי הפציעה של רנדולף, אני חושב שהגריזליס חייבים להכניס את או.ג'יי מאיו לחמישיה. היתרונות של טוני אלן נראו לעין בעונה שעברה היטב, אך במצב הנוכחי הגריזליס פשוט אימפוטנטים בהתקפה ומאיו שבארבעת המשחקים האחרונים הראה חזרה לחיים, הוא הכלי התקפי טוב למדי.

הפתעת העונה היא כמובן ריקי רוביו. עד כה הלך הילד, אבל נראה שחזר הפלא שנאבד בשנתיים האחרונות. 7.6 אס' ב-28 דקות. הוא אפילו קולע ב-50% מהשלוש עם שלשה למשחק ורושם 9.9 נק' למשחק. נראה לי עד כה שהוא הרוקי המרשים ביותר העונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 1:02 pm 
Hall of Famer

רוביו מרשים ומפתיע, אבל יש העונה בין הרוקיז דווקא כמה שמות אלמוניים יחסית שבינתיים הם אחלה: מרשון ברוקס מהנטס (בחירה 25) הוא בינתיים שחקן של 14 נקודות למשחק עם 38% לשלוש ואחוזים טובים מהשדה לגארד (כמעט 46%) ומוסיף גם 3.3 ריבאונדים וחטיפה לערב, יש כמובן את נוריס קול מהמקום ה28 שהפך לחלק חשוב מקבוצת החלומות במיאמי ואת אימאן שאמפרט שנבחר 17, מקבל המון קרדיט מד'אנתוני בניקס ומחזיר ב12.5 נקודות (40% לשלוש), 3.5 ריבאונדים, 3.5 אסיסטים ו2 חטיפות למשחק עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 1:11 pm 
Freshman

FLASH כתב:
הלייקרס מאבדים 27 כדורים מול ממפיס ועדיין מנצחים. לקבוצה הזו יש חסרונות ענקיים (המון איבודים, אין מהירות ואתלטיות, מלבד קובי אין קלעים מי יודע מה, ואין רכז נורמלי), אבל יתרון אדיר בצבע: נצחו 53 34 בריבאונד.

כמעט 4 שחקנים עם דאבל דאבל בלייקרס: קובי 26 ו9 אס' (ב50%), ביינום 15 ו15, בארנס 15 ו10 רב' משחק שני רצוף שהוא מצוין, גאסול 13 נק' ו15 רב'. גאסול הקטן מהצד השני נעצר על 2 נק' ב0-9 מהשדה מול ביינום וגאסול הגדול.

ראית את המשחק ? מישהו פה ראה את המשחק ויכול להסביר את כמות האיבודים הזו?

לפי המספרים היבשים נראה שלליקרס יש יתרון עצום בריבאונד עם השליטה של פאו וביינום מתחת לסלים , כל מה שחסר להם זה רכז שיסדר את העסק .

זה קצת מרגיז כי עם רכז סביר , לא סופר סטאר אלא סביר הם הופכים לקבוצה עם סיכויים סבירים לאליפות עם הכושר של קובי והשליטה מתחת לסלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 4:28 pm 
Senior

סביר שמתישהו במהלך העונה הלייקרס ינסו לבצע איזה מהלך של בלייק + הכסף מהטרייד של אודום בשביל איזה רכז, אין הרבה רכזים גדולים שהם יכולים להביא אבל אני רואה אותם עושים ניסיון על איזה אנדרה מילר, לו וויליאמס או אפילו ג'אמיר נלסון או משהו בסגנון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 5:27 pm 
Sophomore

נכניס את זה פה:
לינק
דלונטה ווסט לא קיבל סיווג בטחוני ולא יצטרף לביקור של דאלאס בבית הלבן :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 9:26 pm 
Senior

למה שאחת הקבוצות האלה תסכים לעזעזל להעביר רכזים סבירים לחלוטין בשביל כלום(סטיב בלייק נורא. שחקן יורוליג)? הלייקרס לא יקבלו שום רכז בלי לוותר על אחד הנכסים המרכזיים שלהם, דהיינו גאסול או ביינום...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 11:10 pm 
Junior

יוסי22 כתב:
ראית את המשחק ? מישהו פה ראה את המשחק ויכול להסביר את כמות האיבודים הזו?

לפי המספרים היבשים נראה שלליקרס יש יתרון עצום בריבאונד עם השליטה של פאו וביינום מתחת לסלים , כל מה שחסר להם זה רכז שיסדר את העסק .

זה קצת מרגיז כי עם רכז סביר , לא סופר סטאר אלא סביר הם הופכים לקבוצה עם סיכויים סבירים לאליפות עם הכושר של קובי והשליטה מתחת לסלים.

אחוזי ההצלחה של בלייק פישר וקובי עם הפציעה להעביר את החצי ולמסור לשחקן אחר לא גבוהים במיוחד, כשכל מיני קונלי, מאיו טוני אלן ופארגו לחצו אותם רוב המשחק. קובי בכלל מאבד את הכדור הרבה השנה, הכדור הרבה פעמים פשוט מחליק לו מהיד, מאט בארנס זה אולי המוסר הכי גרוע אי פעם בעמדות החוץ (אבל חוץ מזה הוא היה מצוין), ובאופן כללי כל הקבוצה פישלה במסירות...

מסכים ב100%, הלייקרס חסרים איזה היינריך כזה, והם קונטנדרים חזקים. אין לי ספק שהם יכולים להעביר את בארנס (שהוא עדיין שחקן הגנה מצוין, ריבאונדר, ולא חור התקפית) בלייק ודראפט תמורת רכז כזה, בגיל 30+ בצד היורד אבל עדיין סביר, בטח ובטח אם הם נותנים את האקספשיון מדאלאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 09, 2012 11:17 pm 
Junior

תחרות האיבודים במשחק של הלייקרס הלילה הייתה די מביכה... באיזשהו שלב זה נראה כאילו הם מנסים לשבור את השיא העונתי.
המון המון CARELESS PASSES + קרדיט להגנה האתלטית והאקטיבית של ממפיס, כשמתחת לסל מארק גאסול עושה עבודה גדולה על ביינום והדאבל טים מצליח לחטוף.

לגבי רכז מעבר לניהול המשחק שלוקה בחסר כרגע, אני חושב שהלייקרס נואשים לשחקן נוסף שמסוגל לחדור לסל, לקלוע מבחוץ ולשים נק' על הלוח מהקו האחורי.
ההתקפה תהיה הרבה פחות צפוייה אם מלבד קובי-גאסול-ביינום יהיה רכז שמסוגל לתת 12-14 נק' בערב, כשגם מאט בארנס נכנס לעניינים ועושה עבודה מצויינת הגנתית והתקפית.

למה שהקבוצות יסכימו לתת רכז? כי זה יסדר אותם מבחינה כלכלית בזכות האקספשן שיש ללייקרס להציע. השאלה אם קופצ'אק מוותר על הווארד ומוכן להציע אותו + בחירת דראפט או שחקן צעיר.
אם כן, אני יכול לראות את טורונטו מוותרת על החוזה של קלדרון בשביל זה, אולי מו וויליאמס יבקש העברה כי הוא רוצה לפתוח בחמישייה (וגם החוזה שלו לא להיט), ואז הקליפרס ינסה להחתים עם האקספשן גבוה לספסל.
יש את האופציה הפחות ריאלית של סטיב נאש במידה והוא ממש רוצה טבעת, צעד שלדעתי צריך לבוא ממנו... למרות שהסאנס לא באמת מכוונים לאנשהו אז הפרידה תהיה פחות קשה.
הלייקרס יכולים לנסות לגנוב לרוקטס את גוראן דראגיץ', או לפנות למילווקי בנוגע לבנו אודריך, שניים שיכולים לשדרג קצת את ההתקפה אבל לא בצורה משמעותית. אותו כנ"ל לגבי גילברט ארינאס, שיכול להגיע בחינם כרגע.
אני לא מאמין שאטלנטה תיפרד מהיינריך כל עוד יש לה שאיפות והחוזה שלו גם ככה נגמר, אבל כשארון ברוקס יוכל לחזור מהליגה הסינית אפשר לנסות עליו סיין אנד טרייד כי הוא שדרוג לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נביא בעירו, עופר האדום ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה