סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 5:00 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
שישה מתוך שמונת המשחקים הערב.
18:15 שידור ישיר בלייב - צסק"א-אפס אנאדולו.צסק"א ללא הפסד עד כה ביורוליג.
21:00 שידור ישיר בלייב -ריאל-סיינה. מירוטיץ' שקלע את סל הניצחון במלאגה,בספק.

שאר המחזור הערב:
21:00 -פנר-מילאנו - משחק בכורה באולם "אולקר" החדש.
21:30 -בילבאו-מלאגה
21:45- פאו-אוניקס
21:45-קאנטו-ז'אלגיריס.

מחר:
גלאטאסרי-אולימפיאקוס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 5:54 pm 
Junior

שני משחקים חזקים מאוד בפוטנציה. ריאל נגד סיינה ופאו נגד קאזאן. במשחק השני אני הולך עם המארחת, קאזאן השנה טובים אבל התחושה היא שהם רמה אחת מתחת לגדולות באמת. פאו השנה לא מאוד גדולה אבל היא מאוד מנוסה, מאומנת וכמובן שבאתונה קשה לנצח אותם. היתרון היחסי של קאזאן יהיה בקליעה, יש שם חבורת קלעים שאין כמעט לאף קבוצה באירופה ועד כמה שאני סולד מהתקפה של ג'אמפרים, חייבים לתת להם את זה.

במשחק הראשון אני דווקא הולך עם האורחים. סיינה על הנייר לא הרשימו בשבוע שעבר נגד בילבאו, אבל זה רק על הנייר. אני מאוד התרשמתי מהקשיחות שלהם ומהעובדה שהם נלחמו חזק בערב לא טוב התקפית (בחצי הראשון הם החטיאו המון ופשוט לא נכנסו לשטף של המשחק, קרדיט כמובן להגנה גדולה של הבסקים) והכניסו את עצמם למשחק דרך ההגנה. עזרו כמה מהלכי מומנטום, כמו שלשה על הבאזר של ה24, דקה לסוף החצי, אלה מהלכי מומנטום שאתה לא מקבל בדרך-כלל במגרש חוץ אבל העיקר הכוונה. בחצי השני הם כבר נראו כמו קבוצת פיינל-פור לכל דבר ועניין וזה מראה את האופי של הקבוצה הזאת. ריאל יותר מוכשרים ובנקודת הזמן הנוכחית של העונה זאת אולי טעות להמר נגדם (כי הם גם בכושר מצוין), אבל אני מאמין בסיינה ואני חושב שהם יסיימו ראשונים את הבית הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 6:40 pm 
Sophomore

אגב, בסיינה לברינוביץ' אולי יקבל דק' משחק אחרי הפציעה שלו. הולך להיות שם קרב גדול וחשוב מאוד על המקום הראשון.

לכל מי שמעוניין, יורוליג TV ישדר בחינם את המשחק של צסק"א ואפס היום, וגם מחר את אולימפיאקוס נגד גלאטאסריי.

מעניין לראות מה יהיה בין שתי המפסידות של בית G, פנר ומילאנו. מילאנו חטפו בראש מפאו בשבוע שעבר והם עדיין בלי היירסטון. מאוד מנסים להחתים שם את ג'יי אר ברמר עד סוף השבוע. פנר הפסידה לקאזאן במשחק קרוב, והפסד בית שלה היום יפגע בה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:40 pm 
Sophomore

רבע ראשון לא רע בין צסק"א לאפס, 23-21 לרוסים. קירילנקו עם 11 נק' ב100% ו-3 ריב', וויאצ'יץ' עם 13 נק' ב100% גם כן. צסק"א החטיאו לא מעט.
קינזי שחקן מעולה, כיף לראות אותו.
מצחיק לשמוע את השדר של היורוליג, טועה בערך בכל השמות (תאודוסיץ' הפך לאידוסצ'יץ', סבאנוביץ' הפך לסטאנקוביץ' או סדאנוביץ')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 7:57 pm 
Junior

ההגנה של צסק"א מפחידה ברמות, כרגיל. אתה עובר שחקן, נכנס לסל וקופצים עלייך כל מיני חריאפות עם ידיים שסוגרות 360 מעלות של זוויות מסירה. יש להם בעיה קלה של ניהול משחק כשתיאודוסיץ' על הספסל או סתם לא בפוקוס אבל אלה באמת צרות של עשירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 8:07 pm 
Junior

הגנה מפחידה של צסקא.
לגבי תאודוסיץ', שחקן מוכשר אבל קבלת החלטות רעה בפרקי זמן ארוכים. על כל מהלך מצויין שלו הוא עושה שניים מטופשים.
קירילנקו נראה באירופה כמו לברון ב-NBA, גוליבר בארץ הגמדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 8:47 pm 
Junior

השחיטה שאפס עוברת שנייה רק לשחיטה של שמות השחקנים על ידי השדר. לברינוביץ' הופך ללברקוביץ, סבאנוביץ' לסטאנקוביץ' וכן הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 8:50 pm 
Junior

בריטים לא מסוגלים גנטית להגות את השמות האלה. ובצסק"א יש מספיק אתגרים לינגוויסטיים, ללא ספק. עוד לא התרגלתם לראות משחקים בMUTE? הרגל מבורך עוד מימי השידורים של ערוץ 1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 8:54 pm 
Sophomore

צסק"א פשוט משחקת גה גה עם אפס... :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 8:55 pm 
Sophomore

זהו שהוא בריטי זה תירוץ אך ורק לזה שלא יקחו אותו לשדר משחקים. פשוט נורא.
עריכה: הוא לא בריטי, הוא סתם אוטיסט. הוא טעה אפילו בהגייה של ג'אמונט גורדון.

לגבי המשחק - אני לא מבין למה חשבתי שאפס יוכלו לתת פה קצת יותר פייט. הם הזכירו לי הערב למה ואיך מכבי נתנה להם 40 בראש לא מזמן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 9:09 pm 
Junior

אפס לא קבוצה ולמרות שיש להם שחקנים מהסוג שנהוג לומר עליהם שהם "מחברים" קבוצות (קינסי, סבאנוביץ', הרכז טונצ'רי) יש להם בעיית כימיה קשה שאם להגדיר אותה בשתי מילים, זה היה צריך להיות "סאשה וויאציץ". פשוט מרגיז, השחקן הזה.

איך אתה מזהה זונות סטטיסטיקה שמחפשות רק את הסקור #28231: זה השחקן היחיד שעדיין רץ במינוס 30 ומנסה לקחת זריקות קשות על הפרצוף של שני שומרים.

כמובן שגם המאמן הרוקי לא תורם יותר מדי לחיבור הקבוצתי. שים את החלפים האלה בידיים של, נניח דושקו איוונוביץ' והוא עושה מהם קבוצת הצלבה בואכה פיינל-פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 9:24 pm 
Sophomore

אני הייתי מאשים יותר את סאריצ'ה מאשר את וויאצ'יץ'. סאשה הוא ה"מכונה", זה מה שהוא עושה - זורק לסל. סאריצ'ה חייב להגביל אותו, לשחק הרבה יותר על היתרונות האחרים שיש לו - ויש הרבה כאלה. זה פשוט הזוי כמה כסף נשפך שם בשביל להביא לשם ערימות של כישרון שסאריצ'ה לא עושה איתם כלום.
סבאנוביץ' בשנה שעברה היה מדהים בטופ 16. שחקן בלתי עציר. סטאנקו באראץ אמור להיות הסנטר הכי גדול באירופה תוך 2-3. טרנס קינזי אחלה שומר. באטיסטה עושה אמנם יותר צעדים מנק' אבל הוא אחלה שחקן. סאריצ'ה עושה איתם כלום ושום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 9:55 pm 
Junior

כמובן. מצד שני הקבוצה לא בנויה מדהים. יש שם כישרון אבל יש להם גם חורים רציניים (למשל בעמדת הרכז). את וויאצ'יץ' אני סתם לא סובל ולדעתי הם יותר טובים בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 10:19 pm 
Hall of Famer

לא שאני בא להגן על סאריצ'ה, אבל כשאתה מביא לאירופה שחקן כמו סאשה וויאצ'יץ'-צפוי שזה מה שתקבל. אין טעם להביא אותו ו"לנסות להגביל אותו". האיש הוא מכונת ירייה-אם הולך לו, סבבה. לא הולך לו? ע"ע מה שקורה העונה לאנאדולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 10:21 pm 
Sophomore

סיינה פותחת ב26-10 במדריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 10:29 pm 
Sophomore

אךךך מקלאב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 10:33 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
לא שאני בא להגן על סאריצ'ה, אבל כשאתה מביא לאירופה שחקן כמו סאשה וויאצ'יץ'-צפוי שזה מה שתקבל. אין טעם להביא אותו ו"לנסות להגביל אותו". האיש הוא מכונת ירייה-אם הולך לו, סבבה. לא הולך לו? ע"ע מה שקורה העונה לאנאדולו.

נכון, אבל גם למכונת ירייה יש מפעיל. מאמן נותן אווירה, יש מאמנים שמרשים לשחקנים לקבל הרבה החלטות לבד ויש כאלה שבכלל לא. אין שום סיבה בעיני (אולי חוץ מהשכר ההזוי שהוא מרוויח) שוויאצ'יץ' לא ישחק על אותו תפקיד כמו בלייקרס. אני חותם על זה שאם הוא משחק במכבי של בלאט (העונה או בעונה שעברה) הוא לא משחק ככה.

ובינתיים במדריד - סיינה שוחטת את ריאל עם רבע ראשון של 31-13 או משהו כזה. לא נעים. הכל מתחיל כשבו מקאלב מעביר הילוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 11:10 pm 
Junior

וואו. ראיתי את הניצחון הזה מגיע, אבל לא ככה. סיינה עם 17 הפרש עכשיו בתוך הרבע השלישי. מקאלב זרק הרגע את יול עם קרוס אובר פסיכי לגמרי (גם אני איבדתי פה שיווי משקל על הכורסה בסלון) וכמובן אנד וואן על הפרצוף של טומיץ'. איזה שחקן, מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 11:19 pm 
Hall of Famer

zurkin כתב:
nadav_hacohen כתב:

נכון, אבל גם למכונת ירייה יש מפעיל. מאמן נותן אווירה, יש מאמנים שמרשים לשחקנים לקבל הרבה החלטות לבד ויש כאלה שבכלל לא. אין שום סיבה בעיני (אולי חוץ מהשכר ההזוי שהוא מרוויח) שוויאצ'יץ' לא ישחק על אותו תפקיד כמו בלייקרס. אני חותם על זה שאם הוא משחק במכבי של בלאט (העונה או בעונה שעברה) הוא לא משחק ככה.

לא לחינם כתבתי "כשאתה מביא לאירופה", והשכר שאתה מציין זה חלק מהעניין. כשוויאצ'יץ' משחק בלייקרס, הוא יודע את מקומו כרול פלייר. כשהוא מגיע לאנאדולו בתור איזה סופרסטאר, צפוי לחלוטין שהוא יזרוק ויזרוק ויזרוק. אני חושב שמאמן כמו בלאט לא היה מביא שחקן כמו וויאצ'יץ', מתוך הבנה שתהיה לו בעיה איתו. ברור שסאריצ'ה הוא מאמן לא מנוסה ואין להשוות אותו לבלאט, אבל הבעיה לדעתי במקרה הזה נעוצה הרבה יותר בשחקן מאשר במאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 11:23 pm 
Junior

נשאר עוד רבע לשחק אבל המשחק גמור. עכשיו זה שאלה של הפרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 11:28 pm 
Junior

ופנרבחצ'ה עכשיו עם אחד המהלכים המטומטמים שראיתי אי פעם. מתפרצת, ליי-אפ שמתגלגל על הטבעת בדרך פנימה והטריילר מגיע והודף אותו בטיפ-אין (או שמא טיפ-אאוט? הנה מושג חדש) החוצה. מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 11:51 pm 
Junior

פחד וטמטום בלאס-ווגאס. אה, איסטנבול. פנרבחצ'ה עם עוד מפגן שייקיות מהדהד במאני-טיים, מצליחים לאבד את היתרון השביר שלהם לשלשה של עומאר קוק, ואז איבוד כדור בפוזשן מכריע. למילאנו היה צ'אנס לנצח את המשחק במינוס 2 עם הכדור (ל4 שניות), והם הלכו לתרגיל לשלשה של פוטסיס, שני צעדים מאחורי השלוש. עם כל הכבוד לפוטסיס, שגם נתן משחק טוב, זאת פשוט זריקה איומה למהלך כזה. היום צריכים ללכת חזק לסל ולנסות להשוות.

בכל מקרה אני קצת חוזר על עצמי אבל לפנרבחצ'ה יש פשוט בעיה קשה במאני-טיים. ספאחיה חייב לפתור את זה כי אני פשוט לא רואה את הקבוצה שלו מנצחת משחקים מכריעים מול אף קבוצה טובה. ומילאנו לא קבוצה טובה, בטח בחוץ. הדבר הראשון שצריך לעשות בעיניי זה להעביר את אוקיץ' לעמדה 2 ולשים את הכדור אצל פרלדזיץ' כרכז במשרה מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2012 11:55 pm 
Junior

במדריד אגב סיינה מנצחת בגדול בסופו של דבר. מרוב זפזופים כבר איבדתי את זה לגמרי בסוף, ראיתי את לברינוביץ' קולע זריקות על פקר ובמשחק השני פוטסיס פתאום הבליח עם הגנה טובה על פליפה רייס. הזוי.

בכל מקרה משחק גדול-גדול של סיינה. שמואליקי, אני מקווה שיצא לך לראות את המשחק לאור הדיבור שלנו בת'רד השני, את ההלפ אנד ריקבר של סיינה על הפיקנ'רול (עם סטונרוק ודיוויד מוס) צריך ללמד בבית-ספר לכדורסל.

אה, כן. מקאלב. תצוגה דיוויד ריברסית מוחלטת, המשחק הכי טוב שיצא לי לראות משחקן באירופה כבר לא מעט זמן. פשוט בGOD MODE ואתם מכירים את מקאלב, לאיש אין זריקות קלות כי אין לו ריינג'. הכל בחדירות לולייניות עד הסוף, כשהוא חוטף מכות מכל כיוון. מטורף מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 26, 2012 12:18 am 
Sophomore

הניצחון של סיינה הוא בעיניי המרשים ביותר העונה ביורוליג וכנראה יקנה לה את רשות הבית. הקריסה של ריאל אינה נתפסת כאשר גם בשבוע שעבר הניצחון על מאלגה נלקח בשיניים. אם נסתכל קדימה להצלבה, סדרה בין צסק"א לריאל יכולה להיות מעניינת מאוד.

מחר נדע להיכן שייכת מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 26, 2012 12:22 am 
Junior

טוב, מסתבר שאפשר לנצח משחקי חוץ גם עם ג'אמפרים. פשוט צריך לקלוע אותם. קאזאן עם אחוזים טובים בOAKA ולפאו הכל הולך קצר, כולל כמה איירבולים די מביכים.

שאראס עכשיו חוטף טכנית אחרי שריקה לא טובה של השופטים (צודק שאראס, מה לעשות). נראה די גמור. 10 הפרש לרוסים וכדור, 4 דקות לסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 24 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה