סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 08, 2024 1:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 02, 2012 11:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אטלנטה - ממפיס. אטלנטה פתחו מצוין את העונה והם מרחק משחק אחד מהמקום הראשון במזרח, למרות החסרון של הורפורד. נלך עם ההוקס.

ניו יורק - שיקגו. שידור ישיר בספורט5 ב-3. הניקס היו חלשים לאחרונה, אבל כרמלו חזר והבולס בהחלט פגיעים בלי המילטון ודנג. ניקס.

סן אנטוניו - ניו אורלינס. מדהים שגם בלי ג'ינובילי ובעונה סבירה מינוס של דאנקן (13.4 נק' ו-7.5 ריב') זה מספיק ל-61% הצלחה עד כה. הסטרנס כצפוי במקום האחרון של הליגה, אין מה להגיד חוץ מ"מגיע להם". לקבוצה הזאת לא הייתה זכות קיום לפני העונה הזאת, ובטח ובטח אחרי הקיץ האחרון והטרייד ה"פנטסטי" של סטרן שהשאיר אותה עם שחקן כוכב פצוע שלא רוצה לשחק שם, סנטר טוב שהם מחפשים להיפטר ממנו ויקבלו עבורו נזיד עדשים, סמול פורוורד גולמי שכנראה לא יתפתח למשהו מיוחד, ובחירת דראפט סיבוב ראשון של מינסוטה, שכנראה לא תהיה כזו גרועה השנה כמו שאחרים חשבו (כרגע מקום 12 מהסוף). ספרס.

סקרמנטו - פורטלנד. הקינגס עם 5 הפסדים רצופים ולא נראה שהדברים הולכים לכיוון טוב. בסוף היום נתקעו עם שני כוכבים אגואיסטים שרואים את טובתם לפני הקבוצה... בלייזרס.

גולדן סטייט - יוטה. מארק ג'קסון לא מלקק דבש בעונת הרוקי שלו, ונראה שהפרשן לשעבר לא מביא משהו אקסטרה לקבוצה שלו. להגנתו סטפן קארי פצוע. ביוטה העסקים נראים יותר טוב. נלך עם הג'אז.

קליפרס - דנבר. השד יודע מה גריפין מכין לנו הפעם. כריס פול הפגיז ב-3 משחקים האחרונים - 28.3 נק' ו-10.7 אס' למשחק. קליפרס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:16 am 
Sophomore

אני לא יודע אם זה המקום לפתוח על זה את הדיון, אבל אנשים בהנהלה של הניקס צריך לשלם בכיסא שלהם על הצוות שנבנה בקבוצה הזו סביב מלו ואמרה.
כל כך הרבה שנים שבהם נעשו שטויות, והיה להם כל כך הרבה זמן להתכונן . . .

ההחתמה של דיוויס הפצוע שנמצא גם הרבה מאחורי השיא.
ההחתמה של ביבי השמנמן הזקן, אחרי עונת זוועה במיאמי.
החוזה המטופש לג'פריס.
בחירות של רוקיס בינוניים ומטה.
איך יכול להיות שהסנטר המחליף הראשון של הניקס זה רוקי (ג'ורדן) בלי יכולת רצינית?

איך הם בנו סגל כזה מעאפן?!!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:35 am 
Junior

הבעלים קיבל עצות מאיזיאה תומאס, מעל הראש של הGM. וזה אחרי שסוף סוף הצליחו להיפטר מכל השטויות שתומאס עשה לפני כמה שנים.

בנושא אחר: צ'ארלס בארקלי חברנו אמר שהוא מתבייש מהרמה של הNBA השנה. מסיבות השמורות עם אחרים, יצא לי לחרוש השנה הרבה משחקים בלייב. אני יכול להבין למה הוא מתכוון. אני לא יכול להשוות למה שהיה שנה שעברה, אבל חלק מהמשחקים וחלק מהשחקנים לא נראים כמו קבוצות NBA. יש קבוצות שאין להן מהלך סוף משחק נורמלי. הקבוצה הדומיננטית היחידה במערב היא אוקסיטי. במזרח מיאמי ושיקאגו הן קבוצות ברמה גבוהה. בארקלי מפריך את הטענה שמדובר בלוקאאוט. דעתכם?
והרגע וילבון וטוני גם טוענים שהרמה גרועה. הם דווקא כן מאשימים את העומס...

תקראו ותקשיבו בלינק הבא:
http://sportsradiointerviews.com/2012/0 ... rick-rose/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:58 am 
Junior

גם לא מעט כוכבים נותנים עונה חלשה-נוביצקי, אמארה, וויד, כרמלו. אני חושב שחוץ מקובי ולברון (פשוט כי הם בעלי רמת כשרון מעל כולם) כל הכוכבים הגדולים ירדו סטטיסטית משנה שעברה.
לא יודע אם זה קשור: רק 19 שחקנים קולעים יותר מ18 בממוצע, בעונות קודמות היו באזור 30 שחקנים עם 18+ נק' למשחק (ב2008 היו 40 כאלה!).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 2:03 am 
Junior

ועוד חדשה: קניון מרטין וג'ואל פריזיבליה עומדים להצטרף לקבוצה בקרוב. מיאמי בין היתר מציעה להם חוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 4:12 am 
Sophomore

אנשים בהנהלה של הניקס לא יכולים לשלם בכיסא שלהם על הסגל כיוון שמי שדחף לעשות את העסקה של כרמלו בכל מחיר הוא הבעלים. חוץ מזה, את העסקה שאחריה, זו של צ'אנדלר לא נכון לשפוט העונה, אלא בזו שאחריה כשמן הסתם יוחתם רכז נורמלי ב-MLE, או שיגיע בטרייד.
הניקס לא סתם חלשים העונה, יש שם בעיות חברתיות ומקצועיות בעיקר עם דרך המשחק של...
מלו, ההוא שחזר (וכשהחליט להעדר דווקא נגד מיאמי, קראו לזה בפוסט "שפעת לברון"), לא כולם אומרים את זה במפורש, אמארה מסתובב סביב מילים כמו הנעת כדור אבל הטענה היא שכשמוסרים למלו אז זו תחנה אחרונה והוא לא משתף ורק זורק לסל גם כשאחוזיו מחרידים. במשחק החזרה של מלו כנראה שהוא לקח את זה לתשומת ליבו והתחיל לשחק קבוצתי, אבל לא חוכמה לעשות את זה נגד דטרויט, נראה מה יהיה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 4:19 am 
Junior

והנה משהו יפה באמת- ריכוז דאנקים יפים מעשרים השנים האחרונות:
http://thebiglead.com/index.php/2012/01 ... -all-time/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 5:03 am 
Hall of Famer

מחצית בניו יורק, הבולס בחצי הילוך ונגד שיפוט ביתי מובילים 55-44.
סטודמאייר עם 18 נק' כבר ואפשר להבין את התסכול שלו. הבדל כ"כ גדול בין רכז שיודע לשחק פיקנרול, לבין כאלו שמוסרים לו לברכיים או כדורים חזקים מדי. זה פשוט צועק שהקבוצה צריכה רכז, והפתרון הגאוני של דאנטוני - לתת לכרמלו אנתוני לנהל משחק :?.
זה אפילו לא הגנה טובה של הבולס, סתם משחק התקפה והגנה גרוע של הניקס, במיוחד עם 12 איבודים לעומת 9 אסיסטים.

ניקס: סטודמאייר 18 ו-4 ריב', כרמלו 10 נק' (3/11 מהשדה) 5 ריב' ו-4 איב', פילדס 8.
בולס: קורבר 11 נק' (3/4 לשלוש), רוז 10 ו-9 אס', ווטסון 10, נואה 8 נק' 6 ריב' ו-2 חס'

הבולס מריצים תרגיל יפה מאוד עם קורבר ובוזר - קורבר עובר דרך חסימה מדורגת. אם יש לו זריקה פנויה הוא לוקח אותה. אם לא, הרבה פעמים יוצאים אליו השחקן שלו והשחקן של בוזר להפריע לזריקה, ואז הוא מוסר כדור לבוזר שחופשי בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 5:28 am 
Hall of Famer

נואה היום פשוט גרוע בהגנה. כאילו הוא עושה טובה שהוא בכלל על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 6:37 am 
Hall of Famer

הבולס מנצחים במדיסון סקוור גארדן 105-102 אחרי שרוז שוב מחטיא זריקת עונשין בקלאץ' אבל קולע את השנייה וכרמלו מחטיא שלשה משווה עם הבאזר.

ניקס: סטודמאייר 34 נק' ו-11 ריב', כרמלו 26 נק' (10/26 מהשדה) 6 ריב' ו-4 איב', פילדס 17, שמפרט 10 נק' 8 אס' ו-5 ריב'
בולס: רוז 32 נק' ו-13 אס', קורבר 16, בוזר 16 ו-9 ריב', ווטסון 12, נואה 10 נק' 9 ריב' ו-4 חס'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:39 pm 
Hall of Famer

פשששש, מכובד גימל. ניחוש אחד מתוך שש. אני הייתי רץ לתחנת הטוטו הקרובה למקום מגוריך במקומך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 1:44 pm 
Sophomore

האמת שהיו הרבה הפתעות הלילה. חוץ מההימור על הניקס(שנראה שזה ניחוס מכוון :) ), כל ההימורים שלי ערב המחזור היו דומים לשלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 2:26 pm 
Hall of Famer

עמוס, אם היית מכיר אותי באמת, היית יודע שכל הימור בסלניוז הוא תמיד איכשהו הפוך על הפוך על הפוך של מה שהייתי מהמר, אם הייתי מהמר...

דנבר מביסה באל איי 112-91. דנילו סותם פיות עם 5/5 לשלוש, 21 נקודות, 6 ריב' ו-4 אס'. לוסון, אותו אחד שלא מתגעגעים אליו בז'לגיריס, מסיים עם 18 נק' ו-6 אס', אפללו 15, מוזגוב נוקם בגריפין עם 11 נק' ב-5/5 מהשדה, 7 ריב' ו-2 חס', רודי חמודי עם 10, ואנדרה מילר יעיל מהספסל עם 8 נק' ו-8 אס'. אצל הקליפרס גריפין עם 18 נק' ו-5 ריב' בלבד, פוי 17, פול 15 ו-9 אס', מו ויליאמס 13, בילאפס 8 בלבד (2/9 מהשדה) וג'ורדן 2 נק' 9 ריב' ו-5 חסימות. הקליפרס הפסידו 41-28 בריבאונד.

הספרס מנצחים את הסטרנס 93-81. דאנקן 19 ו-9, פארקר 18 נק' 7 אס' ו-5 ריב', ספליטר 16 ו-7 ריב', דני גרין 11. להורנטס 17 של לנדרי, ואסקז 16 ו-5 אס', בלינלי 11

סקרמנטו עולים כמו אריות למחצית השניה, מנצחים אותה 48-36 ואת המשחק כולו 95-92.
סקטאון: תורנטון 20, סלמונס 19 נק' ו-8 ריב', אוונס 18 נק' (8/20 מהשדה) 5 ריב' ו-5 אס', תומפסון 13 ו-12 ריב',
בלייזרס: למרקוס אולדריג' 28 ו-14 ריב', קרופורד 17, ריי פלטון 15 ו-10 אס', קורט תומאס! 10 ו-5 ריב'

הווריורס מנצחים בבית 119-101 את יוטה.
ווריורס: מונטה אליס 33, קארי 29 ו-12 אס', דיוויד לי 23 נק' (9/23 מהשדה) ו-14 ריב', רייט 13. בערב שהשלישייה קולעת 85 נק', הווריורס יכולים להרגיש טוב עם עצמם. אקפה אודו מוסר ד"ש עם 7 נק' 4 ריב' ו-3 חס'.
ג'אז: הייוורד 21 נק' 4 ריב' ו-4 אס', אל ג'פרסון 19, ג'וש הווארד?? 19 נק', מילסאפ 15 ו-11 ריב', טינסלי?? 9 נק' 13 אס' ו-6 ריב'. אשכרה חמישיה עם שני שחקנים שאבד עליהם הכלח לפני איזה 3-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 5:41 pm 
Hall of Famer

אני מכיר אותך מספיק טוב בכדי לדעת שההימור על הניקס היה ניחוס (מטופש כמו כל הניחוסים בעיני). שאר ההימורים לא נראים לי בכלל הפוך על הפוך, אולי עוד איזה אחד וחצי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 5:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש הבדל בין ניחוס שיוצא מנקודת הנחה שאם תהמר לטובת הקבוצה שלך תגרום לה להפסיד איכשהו, ובין מצב שבו אתה מהמר נגד הקבוצה שלך כדי שאם היא תפסיד לפחות תהיה לך ההרגשה הטובה שצדקת בהימור. השני הוא דווקא די רציונלי (כמובן שאפשר לתהות מה הצורך בלהמר בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 6:06 pm 
Sophomore

הניקס הפסידו את הראשון מ-back to back to back, היום בבוסטון, מחר פארמר בא לגארדן ויש איזשהו סיכוי שכבר בשבת וודסון יעמוד על הקווים:

קוד:
The Daily reported Wednesday that Knicks owner James Dolan had gotten it in his head to fire D’Antoni if his team lost the first two of this three-games-in-three-nights stretch, and would pick tomorrow to do it to bury the news amid the hoopla of the Giants’ Super Bowl appearance. The Post has reported D’Antoni likely will survive past Sunday, but time is running short to save his job

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 10:25 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
מוזגוב נוקם בגריפין עם 11 נק' ב-5/5 מהשדה, 7 ריב' ו-2 חס',

זו הנקמה האמיתית של מוזגוב:
http://www.youtube.com/watch?v=jDGQWMuI ... _embedded#!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 03, 2012 11:08 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
ועוד חדשה: קניון מרטין וג'ואל פריזיבליה עומדים להצטרף לקבוצה בקרוב. מיאמי בין היתר מציעה להם חוזה.

קיי-מארט חתם בקליפרס, שדרוג גדול מבחינתם לספסל אם הוא מסוגל לתת משהו שאפילו מזכיר את מה שהוא נתן בדנבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 40 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה