סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 09, 2024 1:18 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 3:34 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
1.מאליק היירסטון (מילאנו)
בעייתי מבחינת זה שהקבוצה מפסידה ובעייתי מבחינת פציעות, אבל כשהיה בסיינה הקבוצה ניצחה- ככה שזה לא מאפיין שלו.
כמעט 14 נק' למש' אבל מקבל מסקאריולו רק 23 דק'.
אחוזים מדהימים לגארד יוצר- 55% ל-2 ו61% ל-3 ביורוליג.

2.סוני ווימס (ז'לגיריס)
אולי אם הקבוצה היתה מנצחת היה עולה מקום. גם נחלש בטופ 16. עדיין סקורר מעולה.

3. צ'אק אידסון (ברצלונה)
יופי של עונה בבארסה, דומיננטי יותר מהצפוי. גם בגלל פציעות והיחלשות של אחרים.

4. רומיין סאטו (פנאתניקוס)
בכלל מהרפוליקה המרכז אפריקאית, אבל שיהיה. מגיע לו. יציב, עושה את העבודה. לרוב לא משתולל- כמו שז'ליקו אוהב.

5. קייל סינגלר (ריאל מדריד)
פתח את העונה בקבוצה קטנה בספרד והגיע מהר לריאל מדריד וגם שם השתלב מהר וטוב. צפוי לחזור לאמריקה.

6. אדם מוריסון (הכוכב האדום- בשיקטאש)

טוב מאד גם בטורקיה אחרי שפצח בקאמבק באדריאטית בתחילת העונה.

7.טרנס קינסי (אפס אנאדולו)
פתח את העונה טוב מאד, אבל לא חזר בכושר מהפציעה.

8. פיט מייקל (ברצלונה)
עונה לא טובה, לא חזר אותו שחקן מהפציעה. אבל עדיין ניתן לו קרדיט..

9. דיוויד מוס (סיינה)
שקט, רול פליירי למדי. אבל עושה עבודה בקבוצה גדולה.

10. קלי מקארתי (קאזאן)
נעשה כבוד לילד וליקיר הפורום. בן 36.. הקבוצה נותנת אחלה עונה ביורוליג לפחות והוא שם עושה את שלו.

כמעט נכנסו:
בוטסי ת'ורנטון הזכרתם אז מסתבר באמת שהוא עדיין משחק בגלל הפציעות בסיינה
תומאס קלאטי שהוא בכלל אריתראי-פולני בעונה לא טובה (חימקי)
מיכה דאונס (מנרסה) בחור לבן בספרד שבעיקר מדהים את הליגה בדאנקים מטורפים-אבל גם יכולת משכנעת.
כריס וורן (צ'דוויטה) מאט וולש לשעבר מלך סלים ביורוליג שמנסה להתקאמבק עכשיו (קאחה לאבורל), פרסטון שאמפרט (גלאטסריי) כריס דאגלס-רוברטס שמאכזב בוירטוס בולוניה, דווין סמית' (אלקטרה), ג'רביס הייז וג'ו אלכסנדר שלא באמת מבריקים ביחד (קרסניה קריליה), ג'יימס וויט שבליגה איטלקית עושה חיל ולא רק דאנקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 3:37 pm 
Senior

ווימס מתחת להיירסטון? לא אותו לבל בכלל. זה לא שמילאנו עושה משהו בטופ 16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 4:31 pm 
Junior

מה זה לא אותו לבל? ווימס קולע 16 ב-30 דק', היירסטון קולע 13.9 ב-23 דק'
לדעתי זו בדיוק ההגדרה לאותו לבל. בייחוד כשהאחוזים של היירסטון טובים יותר..

מילאנו לא עושה משהו גם בגלל שהוא לא משחק בגלל פציעה. אם כבר- הפציעות אולי היו אמורות להוריד לדרג אותו נמוך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 4:35 pm 
מנהל פורום

בשיכלול העובדה שאיידסון עושה מה שעושה בברצלונה, מגיע לאיידסון מקום יותר גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 5:01 pm 
Hall of Famer

מהמעט שראיתי את סינגלר בריאל , לא התרשמתי יותר מדי .
הייתי מרים קצת את סאטו ותורנטון שנותנים עבודה גדולה ( בעיקר לאחרונה , לאחר פציעתו של קאוקינאס ) והם גורמים משמעותיים בריצה של סיינה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 5:21 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אפרופו דאונס (שבכלל נראה כמו רד נק ג'אנקי), הנה תחרות דאנקים שלו מימי גונזגה עם עוד רכז שחבל שלא הופיע ברשימת הרכזים: http://www.youtube.com/watch?v=N9_rPXu8ilE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 5:31 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
מהמעט שראיתי את סינגלר בריאל , לא התרשמתי יותר מדי .
הייתי מרים קצת את סאטו ותורנטון שנותנים עבודה גדולה ( בעיקר לאחרונה , לאחר פציעתו של קאוקינאס ) והם גורמים משמעותיים בריצה של סיינה .

אני בטוח שסאטו היה שמח לשמוע שהוא גורם משמעותי בהצלחתה של סיינה גם כשהוא משחק בפאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 7:28 pm 
Junior

אחלה רשימה, כרגיל. אפשר להתווכח על מיקום כזה או אחר אבל מה זה משנה. אני אישית מאוד מחבב גם את היירסטון וגם את סאטו ובעיניי פיט מייקל למרות היכולת הלא משכנעת לפרקים (צודק, הוא באמת חזר פחות טוב מהפציעה) הוא עדיין שחקן מאוד משמעותי בקבוצה הכי טובה באירופה. הוא למעשה האיש שהם הולכים אליו למהלכי אחד על אחד מבחוץ (היי-פוסט) וגם שומר קשוח מאוד.

בכלל, עמדה מלאה בבני זונות קשוחים עם משחק מאוד פיזי. הרבה פחות סווינגמנים שנעים בין עמדות 2 ו3 ומסוגלים גם להוביל כדור ולקלוע באפקטיביות משלוש. זאת אולי הסיבה שצ'אק אידסון מדורג כל כך גבוה ברשימה. אכן מצרך נדיר היום באירופה, לפחות בין האמריקאים.

שתי ההשגות המשמעותיות היחידות שלי - לגבי זה שבפנים וזה שנשאר בחוץ. אז זה שבפנים, קייל סינגלר לדעתי ממש לא ברמה של העשירייה. באותה מידה אפשר היה להכניס פנימה את ג'ואי אינגלס (שניהם מתופקדים בפועל כ3 למרות שהם קלעים), שחקן הרבה יותר טוב והרבה יותר מתאים לכדורסל האירופי. זה שנשאר בחוץ - קני גרגורי, עוד אחד מהטיפוסים הנזכרים למעלה. שחקן שלמען האמת הייתי בטוח שדיוויד בלאט יביא הקיץ למכבי. לא בטוח שהוא פחות טוב מזה שכן הגיע. ואם כבר דווין סמית', לאור העובדה שנכנסו כאן לרשימה כל מיני סקנד-גארדים מובהקים (ת'ורנטון, תומאס קלאטי) אז אפשר אולי לזרוק איזה HM למחליף שלו בטרוויזו, הקלעי ג'ובי תומאס שכבר שנים מסתובב באיטליה והשנה גם מפגיז את היורוקאפ עם איזה 60% לשלוש, או משהו באיזור.

HM נוסף לקייל וויבר מאלבה ברלין, שחקן שאישית עדיין לא יצא לי לראות אבל השמועות מדברות על רוקי צעיר בעונתו הראשונה באירופה, שמפגין יכולות טובות ובעיקר אול-אראונד שכפי שכבר אמרנו, כבר לא מוצאים כאן יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 7:36 pm 
Senior

לא בעשירייה אבל לדעתי בטח שווה את הרשימה שמתחת, צריך להזכיר את פי.ג'יי טאקר. הקלעי המוביל של באמברג בליגה (ששולטת בגרמניה בלי בעיות) ואפילו שיפר מאד את הקליעה מבחוץ השנה (46% לשלוש בליגה). ביורוליג היה לו קצת יותר קשה ועדיין 9 נק' ו 6 ריב' זה לא רע ב22 דקות משחק, לפעם הראשונה שלו ביורוליג. בטח יותר טוב מכל מיני שחקני יורוקאפ שקיבלו פה איזכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 8:09 pm 
Senior

את סמית' לא הייתי מאזכר גם בצחוק. האיש שובר את הטבעות ביד אליהו במשחקי יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 8:46 pm 
Sophomore

מיכה דאונס אתלט מטורף ונותן עונה בהחלט טובה.אולי יקבל את הבמה בקבוצות גדולות יותר(בטח גם הדרכון הצ'כי בדרך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 9:26 pm 
Junior

למה רק לכתוב על דאונס. הנה הממצאים- בלייק גריפין-הגרסא הלבנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 9:30 pm 
Sophomore

העמדה בה יש הכי הרבה איכות, לגבי זה אין ספק.
אהבתי את ההכנסה של סינגלר לעשיריה, אבל החמישיה זה קצת גבוה מדי בשבילו לטעמי. הראה עוד לפני שהוא הגיע לריאל שיש לו מה למכור אבל עדיין לא אחד שאפשר להגיד שהוא טוב מקינסי, מייקל ומוס שלדעתי צריך להיות ממוקם הרבה יותר גבוה (ענק בשבועות האחרונים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 17, 2012 10:56 pm 
Senior

אגב, הימור אישי: אחד מבין סינגלר או דאונס ילבש צהוב בעונה הבאה. בלאט חולה על הסמול פורוורדים הלבנים האלו. דאונס מגניב יותר עם הדאנקים האימתניים שלו, סינגלר אולי יותר מתאים ליד קית' לאנגפורד.

ד''א, הדאנק השני לא מזכיר קצת את ההוא שניתר מעל מכונית באולסטאר האחרון?
http://www.youtube.com/watch?v=BTqrkO_14Bg

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 12:40 am 
Sophomore

shachaf78 כתב:
אגב, הימור אישי: אחד מבין סינגלר או דאונס ילבש צהוב בעונה הבאה. בלאט חולה על הסמול פורוורדים הלבנים האלו. דאונס מגניב יותר עם הדאנקים האימתניים שלו, סינגלר אולי יותר מתאים ליד קית' לאנגפורד.

ד''א, הדאנק השני לא מזכיר קצת את ההוא שניתר מעל מכונית באולסטאר האחרון?
http://www.youtube.com/watch?v=BTqrkO_14Bg

סינגלר בטח יהיה בNBA, ואת דאונס אין סיכוי שבלאט ייקח, הוא אמנם אתלט גדול אבל ממש ממש לא הסטייל של אידסון וסמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 2:30 am 
Hall of Famer

לא יודע מי זה דאונס ומה הסטייל שלו. דבר אחד ברור - אין דבר יותר שונה מאשר הסטיילים של אידסון וסמית'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 2:42 am 
Hall of Famer

מעניין מה הסיכוי של מכבי ללכת על ווימס והאם הוא יישאר באירופה. צעיר, אתלטי ומוכשר ובסה"כ בחור חיובי אם הבנתי נכון. קייל וויבר גם כן מעניין בהקשר הזה.

אגב, הייתי מנסה למשוך את דרק בראון משארלוט. שחקן טוב שיכול להתאים לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 12:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

zurkin כתב:
סינגלר בטח יהיה בNBA, ואת דאונס אין סיכוי שבלאט ייקח, הוא אמנם אתלט גדול אבל ממש ממש לא הסטייל של אידסון וסמית'.

מקליפים שראיתי, דאונס לא רק אתלט אלא גם קלע שלשות די קטלני עם שחרור מהיר. בכלל סטטיסטיקה מצוינת ב-ACB:
14 נק' (56% מ-2, 41% מ-3 (1.7 שלשות למשחק) 86% מהקו), 4.3 ריב', 1.9 אס', 1.1 חט', 0.5 חס', 1.8 איב' בפחות מ-25 דקות בממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 12:44 pm 
Senior

סינגלר מסוג השחקנים שאירופה די תפורה עליו. אני לא בטוח שהוא קלע מספיק טוב כדי לראות דקות ב-NBA. כנראה בגלל זה הוא צנח לסיבוב השני. לגבי ווימס, הוא ניסה לברוח מז'לגיריס חזרה ל-NBA כבר השנה. אני בספק אם הוא ירצה לבלות עוד עונה באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 12:55 pm 
Sophomore

Att כתב:
מעניין מה הסיכוי של מכבי ללכת על ווימס והאם הוא יישאר באירופה. צעיר, אתלטי ומוכשר ובסה"כ בחור חיובי אם הבנתי נכון. קייל וויבר גם כן מעניין בהקשר הזה.

אגב, הייתי מנסה למשוך את דרק בראון משארלוט. שחקן טוב שיכול להתאים לאירופה.

ווימס ככל הנראה יברח לארה"ב על המטוס הראשון שיסכימו לו לעלות עליו.

לגבי וויבר, הוא היה מלפפון הרבה פעמים אבל קצת דעך, התגלגל עד גרמניה וכנראה שיש לזה סיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 4:38 pm 
Junior

מעניין שסינגלר כ"כ מצליח באירופה ושאייר צמוד לספסל. אני מוצא הרבה דמיון בין השניים.

שחקן כמו שאייר נראה תפור על אירופה. די כואב הלב על מה שבלאט עושה לבחור.

מליק היירסטון הוא שחקן שמאוד הופתעתי שלא המשיך בNBA מאחר והוא הראה המון הבטחה בספרס. הוא רק היה מאוד מפוזר במשחק שלו, אבל האתלטיות שלו נתנה מימד אחר לקבוצה הזקנה של פופ.
לא מפתיע אותי לראות שהוא מצליח באירופה. שחקן מאוד מגוון.

סוני ווימס היה שחקן חמישייה בNBA. לא שאני מאמין שהוא יחזור לסטטוס הזה (זה גם נוצר מוואקום), אבל סביר שהוא לא יישאר באירופה לאחר שיסתיים לו החוזה.

סאטו, פיט מייקל וכריס וורן (למה לא מדורג? אחלה שחקן) הם שחקנים שאני מאוד אוהב.

הייז וCDR הם ללא ספק השחקנים הכי איכותיים ברשימה כאן. הראשון היה צריך להיות שחקן בקליבר רציני בNBA והשני הוא סקורר חסר מצפון בכל לבל. שניהם היו אמורים להיות בNBA ולא באירופה.

מי שאותי הכי הפתיע ברשימה הזו הוא ג'ו אלכסנדר. אני חושב שאם הוא לא היה נפצע, הוא היה נשאר בNBA. אני מאוד אוהב את המשחק שלו. בחור גדול עם יד מבחוץ אבל גם אתלטי. הבחור נבחר גבוה מאוד בדראפט אבל נפל על קבוצה משופעת בפורוורדים.
אבל מה שמפתיע אותי זה שניסו לעשות אותו סמול בNBA וזה לא כ"כ עבד וכאן אני רואה שהצבת אותו בסמול.
אתה בטוח שהוא משחק 3 ולא 4 באירופה? ואגב, הוא מצליח? מאוד מחזיק ממנו.

נ.ב. ראיתי שגם הזכרתם את ווייבר. הייתה לו עונת רוקי טובה אבל הוא נפצע בשנייה. מעניין איך הוא חזר ממנה. שחקן מוכשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:09 pm 
Senior

בלאט לא עושה שום דבר לשאייר. אי אפשר לשחק ביורוליג עם גארד שלא יכול לשמור על כלום ומה שהוא עושה בהתקפה זה להתחבא בפינות לחכות לכדורים. אני זוכר את דייויד נותן לו הרבה דקות בגארבג' טיים מול ריאל. ג'ייסי קארול פשוט התעלל בו כולל בריחה לכל מיני בק דורס וכאלה וזה קארול שהוא לא הגארד הכי אתלטי בעולם. האיש שייך לרמות של גלבוע גליל כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:25 pm 
Junior

אצל קלעי זה בעיקר בטחון והוא לא הקלעי הראשון וגם לא האחרון שמשחק במכבי או בכל קבוצה אירופאית אחרת ואין לו מושג בהגנה.
כל מי שראה את שאייר בקולג'ים יודע שהוא שחקן, בטח לרמות של אירופה. ובעיניי בטח שיותר מסינגלר (היה הרבה יותר מגוון ממנו).
מצד שני, פציעה כמו שהוא עבר זה סרט לא קטן.

היי, רק עכשיו שמתי לב שרשמת את ג'יימס ווייט! איזה בזבוז של כשרון...

בכלל, המון סמולים טובים ומוכשרים נפלטו מהNBA. אם אני אעשה רשימה כאן, היא לא תסתיים... איכשהו עם ההתפתחות של המשחק נראה שעמדת הסמול\ סווינגמן הפכה להכי עמוקה בארה"ב. לא פלא שאפשר למצוא כמות איכותית יותר של שחקנים בעמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:29 pm 
Senior

זה לא קשור רק להגנה. שייר לא מראה איזשהו משהו שאפשר לבנות עליו בתור שחקן יורוליג. אין לו כידרור או מהירות בשביל רכז, והשיחרור שלו לא מספיק מהיר בשביל להיות קלעי יעיל בקבוצה טובה. מה לעשות שיש מכללות ויש מקצוענים והוא לא הראשון שנופל בקטע הזה. עצוב, אבל כרגע הוא שחקן ברמה של דגן יבזורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני עם שחף בעניין שייר. הוא נראה כמו ילד שמשחק עם גברים. ממש לא פיזי (יש שחקנים שמשחקים bigger than their height אז הוא בדיוק להפך), לא אתלט, השחקן היחיד ממדידות קדם דראפט 2010 שנמדד בעל מוטת ידיים קצרה מהגובה שלו (1.91 מ' מול 1.95 מ'). לא הראה עדיין שום יכולת חדירה, כדרור או יצירת מצבים לעצמו או לאחרים וגם לא קלע אוטומטי שמקבל כדור ומשחרר מהר. על ההגנה אין בכלל מה לדבר, הוא לא יכול להתמודד עם אף שחקן ברמת היורוליג. אני מקווה שמכבי לא החתימו אותו לחוזה יקר לכמה שנים כדי שבשנה הבאה יוכל לפנות את מקומו ללנדסברג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 37 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה