סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 2:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 2:37 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
טוב. אין מה לעשות. הגענו לעמדה הכי בעייתית. אין אפילו לא תותח מוכח אחד לרפואה.
להתלבט בין רול פליירים בסדר ביורוליג לבין שחקנים שעושים קצת יותר בדרג שני.. זה מה שנשאר.

1.סטיבן סמית' (פנאתניקוס) 28
מעירוני נהריה תוך שנתיים להצטיינות אל ז'ליקו בפאו: 9.3 נק' ב-18 דק'.

2. ניק קאנר-מדלי (ולנסיה) 28
לא יורוליג, אבל כן מבחינת הרמה. יותר מ-14 נק', טופ סקורר בקבוצה.

3. אנדי פאנקו (מורסיה) 34
בגילו המתקדם פתאום יותר מ-19 נק' למשחק ומלך הסלים בספרד.

4. קייל היינס (אולימפיאקוס) 25
הפאואר הגמדי שממשיך להפתיע. טוב גם באולימפיאקוס. 10 נק' ב-18 דק'.

5. דיוויד בלו (אלקטרה) 31
ייצוג לכחול-לבן-צהוב.

6.ג'יימס גיסט (פנראולקר) 25
פוטנציאל באסטוני עדיין לא ממומש.

7. דבון ג'פרסון (טריומף ליוברצי) 25
הבחור מחיפה הוא מלך הסלים ברוסיה.

8.ג'רמיה מאסי (לוקומוטיב קובאן) 29
המקדוני הנודע מתחבא קצת בקור הרוסי, אבל עדיין מתפקד לא רע.

9. סי.ג'יי וואלאס (ברצלונה) 29
הבלונדי הקונגלוזי אם היה משחק היה ממוקם גבוה יותר.
רק על סמך עונות קודמות..

10. ג'סטין דולמן (מנרסה) 26
חבר לקבוצה של דאונס מת'רד הסמול-פורוורד'ס. וקולע יותר ממנו- כנראה גם בדרך לקבוצה גדולה- 16.2 נק' למש'.

לא נכנסו:
פספסתי את פי.ג'יי טאקר בת'רד הסמולים אז נציין אותו פה.
שון סטונרוק של סיינה הבלתי ניתן להגדרה. הנכון הוא נותן הגנה ולב, אבל אני לא אוהב אותו, אבל הוא פשוט שם כבר שנים.
בכוכבית אפשר לציין את ג'ף אדריאן שפתח מצויין את עונה בבנטון טרוויזו, חזר לנבא וממש עכשיו חתם בחימקי.
עוד: לורנס רוברטס (ריטאס), מייק ווילקינסון (קאזאן), בריאן רנדל לא משנה מה הסטט' (הפועל י-ם), אנדרה סמית' (קאזרטה), שון מיי (עכשיו במונטגרנארו) מרכוס גורי שהעונה מתאקמבק (פאוק ועכשיו בבנטון טרוויזו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 2:47 pm 
Senior

הפאוור המוביל ברשימה הזאת קולע ב-42% מהשדה ולוקח 3 ריבאונדים למשחק? המצב באמת רע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 2:58 pm 
מנהל פורום

אם ג'ף אדריאן חזר לאירופה, אז הוא במקום הראשון. ואם לא, אז סטונרוק כן. כל מה שאחרים ינותנים, אולי, בהתקפה, הוא נוצן פי חמש בהגנה. שחקן עצום לטעמי.
ולהזכיר את רנדל זה בדיחה. מדובר בטפשון שלא מסוגל לשחק עונה שלמה.
ולי חסר הנדריקס, הייתי מדרג אותו מיד לאחר סטונרוק, אבל גם מי שידרג אותו ראשון לא יזכה ממני לבוז.

ללא קשר ויותר חשוב, זה ממש כיף לקרוא את ההודעות האלו, מהפוינט גארד ועד הנוכחית. אפילו רצתי לגוגל ויוטיוב אחרי חלק מן השמות שלא הכרתי, זה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 3:34 pm 
Junior

מוריס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 3:38 pm 
Senior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אם ג'ף אדריאן חזר לאירופה, אז הוא במקום הראשון. ואם לא, אז סטונרוק כן. כל מה שאחרים ינותנים, אולי, בהתקפה, הוא נוצן פי חמש בהגנה. שחקן עצום לטעמי.
ולהזכיר את רנדל זה בדיחה. מדובר בטפשון שלא מסוגל לשחק עונה שלמה.
ולי חסר הנדריקס, הייתי מדרג אותו מיד לאחר סטונרוק, אבל גם מי שידרג אותו ראשון לא יזכה ממני לבוז.

ללא קשר ויותר חשוב, זה ממש כיף לקרוא את ההודעות האלו, מהפוינט גארד ועד הנוכחית. אפילו רצתי לגוגל ויוטיוב אחרי חלק מן השמות שלא הכרתי, זה נחמד.

הנדריקס משחק 5 ובשנתיים שלו במכבי לא שיחק כמעט 4 להוציא דקות מזדמנות ליד סופו שקורות בערך פעמיים בעונה. ד''א, באתי להזכיר את ג'ואי פרילנד אבל נזכרתי שהוא בריטי....
לגבי מוריס- נדמה לי שהוא פרש או משהו בסגנון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 4:40 pm 
Sophomore

מצטרף גם כן לכל התשבוחות על סדרת הפוסטים הזאת. סאנג'י - נראה לי שתצטרך לפתוח אחרי זה את הרשימות המקבילות של האירופאים. ואח"כ של האירופאים בNBA, יכול להיות מעניין.
לגבי ג'ף אדריאן, יהיה מאוד מעניין לראות איך הוא משתלב בחימקי, כי זאת קבוצה חזקה עם שחקני פנים טובים ולא בטוח שיהיו לו דק' שם כ"כ מהר. גיסט לטעמי צריך להיות איפשהו בין המקום השני לשלישי. הוא שחקן שרוב העבודה שהוא עושה היא בהגנה, בשריטות ובריב' ופחות בסקורינג, ובלעדיו ספאחיה כבר מזמן היה נזרק מכל הדלתות.
מוריס אכן פרש.
עוד אקס הפועל, מרקוס סלוטר, משחק העונה בבאמברג ועושה עבודה טובה ועדיין לא הואשם בפלילים מתחילת העונה שזה כבר הישג.
יש את דיון (לא דיז'ון) תומפסון של לובליאנה שמשחק הרבה ב-5 אבל בתכלס הוא 4 והוא עושה יופי של עבודה כשלא נותנים לו לשמור את סופו.
מייק הול מפואנלברדה שהוא שחקן נחמד למרות שהוא התחבא בקבוצות חלשות עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:21 pm 
Junior

אלוהים, אם הנדריקס נחשב לאחד ה4 הטובים באירופה ושחקן מנהריה מופיע ראשון ברשימה! או החבר'ה כאן לא אובייקטיביים, או שהליגה המצחיקה שלנו הפכה לאחת הטובות באירופה, או שאני לא יודע מה... אין מצב שבליגות הבכירות באירופה אין פאוורים טובים מאלו!

לא נעים לי לומר שאני מכיר רק 4 שמות מהעשירייה... :roll:

שון מיי עדיין מחשק כדורסל?! הוא בטח נראה כמו טרקטור טריילור...

קחו כמה שמות, לא יכול להיות שאף אחד מהם לא באירופה:

אם כבר 4 של מכבי, איפה לאזמה? לא רואה את הנדריקס ממטר. שומר פנטסטי.

איפה בראיין סקינר, ניית'ן ג'אוואי, אל ת'ורנטון, ג'יימס סינגלטון (שיהיה 4 באירופה), ג'מאל סמפסון, קניאל דיקנס, פול דיוויס (בעצם הוא יותר סנטר), ג'וש פאוול (תפור על אירופה), איתן תומאס, מרכוס הייסליפ, לוני באקסטר המקרר, ברנדון האנטר, חביבי הפנטזי לנד: מאט פריי וג'קסון ורומן :twisted: , אייק דיוגו החיה, ליאון פואו, אלכסנדר ג'ונסון, ג'וש בון, כריס ריצ'ארד (בעצם גם יותר סנטר), וולטר שארפ... הממ.. אני יכול לחשוב על עוד המון :roll:

נ.ב. סטרו סוויפט עוד משחק איפשהו?

נ.ב. נוסף, לא אמריקאי, אבל מה קורה עם קורולב? היה נחשב למשהו בזמנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:24 pm 
Hall of Famer

ג'אוואי הוא 5 מובהק ברמה האירופאית. גם פול דייויס (שסביר להניח שיהיה באחד משלושת המקומות הראשונים שם). הייסליפ זקן חריאט לדעתי, גם באקסטר. ג'וש בון אני חושב, משחק בסין או משהו כזה.

לגבי לאזמה מול הנדריקס. מצטער, מוק, אבל הנדריקס שחקן הרבה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לאזמה לא רואה את הנדריקס ממטר...
אם כבר החצי הראשון של המשפט נכון. לאזמה לא רואה.
כל היתר לא נכון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:30 pm 
Junior

על מה אתם מדברים? לאזמה הוא שומר נדיר. הוא נתן למכבי מטריה אווירית- היה השומר הקבוצתי הטוב ביותר בקבוצה וגם השומר האישי. כשהוא יכול היה לשמור שחקני חוץ ופנים. אין הרבה שחקני פנים אם יכלת לחץ כמו שלו.

שימו אותו בקבוצת הגנה כמו של בלאט ואתם פשוט לא מבינים מה הוא יכול לעשות.

הנדריקס הוא התגלמות הבינוניות. לא מבין ממה יש להתלהב אצלו. רול פלייר סביר. שומר סביר, שחקן התקפה סביר.
הכל סביר בו. והוא גם לא חוסם.

לא יודע, שחקן פרווה לאללה בעיני. לא ממש מבין את ההתלהבות מהאיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:32 pm 
Senior

לאסמה היה נגר התקפי נוראי למרות שהוא כן יכול לקנות דקות בהגנה בקבוצה שיש לה גו טו גאי בפנים. בכל אופן הנדריקס עולה עליו, אין שאלה בכלל. אני בכלל לא בטוח שגם הגנתית הוא יותר טוב מהנדריקס. הנדריקס מצליח להתמודד עם חבר'ה שהם 2.18 מ' כמו באראץ' שווה בשווה. לאסמה לא הגיע לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:36 pm 
Hall of Famer

בדיוק. לאסמה הוא סוג של איבקה אירופאי. קופץ, אתלטי, נותן מספרי ריבאונד וחסימות מרשימים (בפרטיזן) אבל תכל'ס, לא באמת מסוגל לשים גוף על אף אחד.
הנדריקס, בהחלט כן.

למרות זאת, אני בדעה שאחת מהבעיות של מכבי היא העובדה שהנדריקס הוא 5. כמו שאמרתי על בלו, אי אפשר לשחק נמוך כל היום. הנדריקס צריך להיות 4 פיזי ואגרסיבי. זה מה שהוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:47 pm 
Junior

קטסטרופה אמיתית. מצד אחד, קשה מאוד לדרג חבורה של שחקנים כל כך בינוניים שמרביתם רול-פליירים באופן מובהק. תעברו על הרשימה וכמעט אין פה שחקנים שמובילים קבוצה. סאנג' גם עשה שוב עבודת מחקר מצוינת ושלף כמעט את כל השמות הנכונים.

מצד שני, עדיין צריך להיות מסוגלים להפריד בין שחקנים בינוניים מינוס שנותנים מספרים סבירים לבין שחקנים באמת טובים עם פוטנציאל להוביל. סמית' למשל בשום פנים ואופן לא ראשון ברשימה הזאת ואצלי אפילו לא בעשירייה. משחק בסכמה ההתקפית הכי יעילה ומסודרת באירופה וגם שם לא דורשים ממנו הרבה. מדלי אחלה שחקן, ראיתי אותו השנה בפעם הראשונה ומאוד התלהבתי. טכני, עבודת רגליים טובה, משחק גבוה יותר מהנתונים הפיזיים שלו. מצד שני הבנתי שהמשחק שראיתי לא מאוד אופייני ובחלק גדול מהזמן הוא מעדיף את המיד ריינג' ג'אמפרס על מגע בצבע. לא אוהב שחקנים כאלה. מדלי מגוון, טכני ועושה רושם שמבין את המשחק אבל הוא לא חיה כמו חלק מהשמות האחרים כאן (ג'יימס גיסט למשל, חייב להיות בטופ3). איפה הוא ואיפה שון סטונרוק, שחקן ההגנה הטוב באירופה והלב של המכונה מאיטליה.

איפה ספנסר נלסון? חביבי משכבר הימים. יותר טוב מלא מעט מהשמות כאן. ג'ף אדריאן כמובן גם בעשירייה. את סי.ג'יי וואלאס אפשר להעיף לפני שאני מתחיל להתעטש (אלרגיה לילדות בלונדיניות), קייל היינס בשום צורה לא שחקן יותר טוב מפי.ג'יי טאקר למשל. עצם העובדה שהוא קיבל חוזה באולימפיאקוס רק מראה לאן המועדון הזה התדרדר היום. ראינו בליגה הישראלים זרים ברמה שלו או יותר טובים. לורנס רוברטס אחלה שחקן, באמת. במבט ראשון עוד פורוורד רך שמעדיף את הזריקה מבחוץ אבל הוא ריבאונדר נהדר, שחקן הגנה טוב ובעיקר מאוד אינטיליגנטי. מבין את המשחק, קורא מהלכים. חלק מאוד משמעותי בפאזל של פרטיזן בריצה הנהדרת שלהם.

את דבון ג'פרסון אני דווקא מאוד מאוד מחבב וחושב שיש לו מה למכור ברמות הכי גבוהות, אבל הבחור כנראה באמת לא מאוד מפוקס על כדורסל וקשה להסביר איך הוא ממשיך לקבל חוזים יפים אבל בכל מיני קבוצות דרג ב' ו-ג' ועף משם אחרי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תגיד מוק, יצאת מהקפאה לאחר 5 שנים או משהו? בכל הרשימות אתה מכניס שמות שעברו מזמן מהעולם...בריאן סקינר? סוויפט? קורולב?!#?
מה עם מייק באטיסט? נחשב סנטר?
ג'פרסון הוא מסוג השחקנים כמו מריו אוסטין וג'רמיה מאסיי - מאוד מוכשר אבל קצת הדקייס ומעדיף לקבל הרבה יורו מאיזה אוליגרך מאשר להתמודד ברמות באמת גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 5:59 pm 
Hall of Famer

Mook כתב:
הנדריקס הוא התגלמות הבינוניות. לא מבין ממה יש להתלהב אצלו. רול פלייר סביר. שומר סביר, שחקן התקפה סביר. הכל סביר בו. והוא גם לא חוסם.
לא יודע, שחקן פרווה לאללה בעיני. לא ממש מבין את ההתלהבות מהאיש.

לא בינוני ולא סביר, משעמם. משעמם ויעיל. משחק כולה 18 דקות למשחק ביורוליג ונותן 8 נק' (58% מהשדה, 79% מהקו) ו-5 ריב' (הריבאונדר המצטיין של מכבי). לא חוסם? הבנאדם עם 1.3 חסימות למשחק ב-18 דקות מקום 7 ביורוליג השנה.
בקיצור, אין לו משחק מרהיב, ואני לא חושב שיש לו מה לחפש באן בי איי, אבל באירופה הוא עושה את כל הדברים שפורוורד (כן, פורוורד, למרות שהוא משחק 5 במכבי) צריך לעשות עם מינימום טעויות. רוצח שקט שכזה.
שמעתי את מאיר טפירו מדבר לפני הגמר מול ראשל"צ והוא לא ממש ספר את הנדריקס. זה נגמר עם 10 נק' (5/7 מהשדה) ו-9 ריב' ב-23 דקות.
גם בליגה הוא המצטיין של מכבי עם 13.5 נק' (67% מהשדה, 75% מהקו), 7.1 ריב' ו-1.2 חס' למשחק ב-23 דקות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 6:07 pm 
Junior

ועדיין אני חושב שמכבי יכלה לעשות הרבה יותר טוב ממנו.

יש עניין של סיטואציה ותבנית משחק וכמו באסטון בזמנו, שהיה שחקן הרבה פחות טוב ממה שהשיטה של פיני פירגנה לו, כך גם הנדריקס במצבת הביג מן של מכבי, נהנה מההפקר. זו דעתי.

אני משוכנע שדווקא לאזמה היה נותן למכבי הרבה יותר. זה נכון שלאזמה לא יכול היה לשמור סנטרים, הוא קטן יותר. אבל הוא הלפ דיפנדר טוב בהרבה והוא שוט בלוקר אמיתי עם כל הכבוד ל1.3 בלוקים של הנדריקס. יש לו ווינגספאן של לבן...

ואגב, מצטער, אבל אני זוכר את הנדריקס מטואטא ע"י סנטרים גדולי גוף. הוא אולי מנסה לשחק פיזית אבל הוא לא כזה פיזי ולא כזה חזק. קל להראות שומר טוב כשמשחקים איתך אליהו וסופו...

צ'ארלס, בהחלט יצאתי מהקפאה... אני פשוט פחות מחובר לכדורסל אירופאי בשנים האחרונות ואין לי מושג אם השמות שאני זורק משחקים באירופה או לא, הם פשוט שחקנים שאני מאמין שיכולים להצליח באירופה.

קורולב הייתה שאלה, כי אין לי באמת מושג מה קרה איתו. הוא רק היה נחשב לפרוספקט רציני בקליפרס ומאז שיצא משם, אין לי מושג מה נהיה ממנו.

על סוויפט פשוט לא שמעתי מזמן וסקינר היה אמור לשחק השנה בNBA ונפלט ממש לפני פתיחת הליגה כך שהשם שלו לגיטימי ביותר.
אין סיבה אמיתית שסוויפט או סקינר לא ישחקו באירופה.

ואם כבר דיברנו על הנדריקס... שחקן כמו סקינר הוא שומר טוב ממנו, שוט בלוקר טוב ממנו, שחקן פיזי וחזק ממנו ומתאים הרבה יותר למלא את התפקיד שלו. רק שהוא זקן...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 6:17 pm 
Junior

מוק. הרבה חבר'ה משחקים בסין- ג'וש פאואל, סינגלטון, ג'וש בון שהוא לגמרי סנטר ועוד.
לא מפריע לצ'רלס גיינס להיות התותח הכי גדול שם בעמדה עם 30 למש'
מאט פריי וג'קסון ורומן הם יקירי הפנטזי לנד וגם שכנתנו מצפון- שיתפו פעולה בנבחרת לבנון.

סקינר היה שנה שעברה בבנטון טרוויזו.
קורולב משחק בספרד ולא ברור איך הוא קשור. לא במוצא ולא בעמדה.

טוב, אצטרך לזרז את הסנטרים- כי חלק מהשמות האחרים שציינת יופיעו שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 6:37 pm 
Hall of Famer

איך השיטה במכבי עוזרת להנדריקס? הבחור משחק מחוץ לעמדה שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 6:58 pm 
Senior

הנדריקס שיחק בספרד 5(ליגה פיזית עם סנטרים אמיתיים) ועשה אחלה מספרים לשחקן בעונה ראשונה באירופה. אני לא בטוח שהוא משחק מחוץ לעמדה שלו. אם הוא מצליח להתמודד עם סנטרים כמו באראץ' ופקוביץ' כנראה שהוא סנטר.
לגבי מייק באטיטסט, ב-3 השנים האחרונות הוא משחק 5 ליד פאוור מובהק(סמית', פוטסיס...).
הנדריקס ממש לא נהנה מהעובדה שהוא משחק ליד שני פאוור פורוורדים שלא קיימים בריבאונד ואין להם נוכחות מתחת לסל.
לגבי לאסמה, הוא הובא ע''י פיני כדי לשחק 4 ליד לאמפה. כשלאמפה התגלה כרכיכה ומכבי חתכה אותו בלי להביא מחליף הוא נתקע כמחליף של פישר בעמדה 5 ונאלץ לשמור על שחקנים יותר גבוהים ופיזיים ממנו, לא בהצלחה הכי גדולה. פיני העדיף לדוגמא לשים את דייויד בלו על מאריץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 7:22 pm 
Sophomore

אני כמעט בטוח שסוויפט משחק העונה באיראן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 7:30 pm 
Junior

מוק, ברצינות?

לאזמה זחל מעופף, הוא אתלט מצוין עם קואורדינציה מאוד גבוהה שהופכת אותו לשומר מצוין. על 3 עמדות למעשה. אבל הוא שחקן התקפה בינוני עד איום, יכולת הסיום שלו חלשה מאוד יחסית (שחקנים עם כאלה נתונים פיזיים, ג'יימס גיסט למשל הם שחקנים של דאבל פיגרס ב50% ומעלה מהשדה), אין לו ידיים טובות ועבודת רגליים קטסטרופלית. נוטה המון לצעדים כשהוא מקבל כדור בתנועה.

אם לאזמה היה מפתח איזשהו מוב התקפי הייתי מקבל השוואה שלו להנדריקס. כרגע אין על מה לדבר בכלל. הנדריקס פועל שחור אבל שחקן יעיל מאוד בהתקפה, מטפל הרבה יותר טוב בכדור ולמרות שאין לו את הזריזות והאתלטיות (והווינגספאן) של לאזמה, הוא שומר און דה בול לא פחות טוב. פיזי, יודע לתפוס מיקום, חכם. יחסית לידיים הלא ארוכות שלו הוא גם חוסם טוב מאוד (שוב, טיימינג ומיקום טוב). לא באותו לבל באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 7:49 pm 
Senior

דייבי אתה קצת מפספס עם עניין הווינגספאן. הסטנדינג ריץ' של הנדריקס 0'9(מוטת ידיים של 3'7)והגובה שלו עם נעליים 2.02 מ', ס''מ אחד יותר מלאסמה. לאסמה לעומת זאת 2.01 מ' עם סטנדינג ריץ' של 11'8 ומוטת ידיים של 2'7.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 7:53 pm 
Junior

שכחת משקל וצבע עיניים 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 18, 2012 7:56 pm 
Senior

אגב, ג'רמייה מאסי והייסליפ שמוק הזכיר זה שניים מהחבר'ה היותר מבוזבזים שעברו באירופה. הייסליפ הוא חיה נדירה. שילוב של כוח, אתלטיות, סייז וקליעה לשלוש עם יכולת לשים כדור על הרצפה. באופן די עצוב הברגים אף פעם לא התחברו אצלו לגמרי חוץ מעונה אחת טובה במאלאגה. יכל להיות המספר 4 הכי טוב באירופה בקלות. מאסי בעיני ראוי לעוד צ'אנס בקבוצה גדולה. הוא לא סתם אתלט עם ידיים ארוכות וניתור אלא שחקן עם משחק פוסט סביר ויד לא רעה מטווחים בינוניים וניתור. נתקע בקבוצה של ריאל בסיטואציה שלא האתאימה לו. פיני גרשון ד''א רצה אותו למכבי לפני לאסמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 19, 2012 2:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ההשוואה בעיני פשוטה. לאזמה הוא חרגול. ריצ'רד הנדריקס הוא שחקן כדורסל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 46 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גמליאל ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה