סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 5:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 2:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 19262.html

עתידה של מכבי תל אביב בליגה הישראלית עומד כבר לא מעט זמן בסימן שאלה, ובראיון ליציע העיתונות בלאט הטיל פצצה. "הנהלת מכב צריכה לבוא למנהלת הליגה ולהגיד - 'או כמו שאנחנו רוצים, או שבכלל לא'. בשנה הבאה לא צריכה להיות הגבלה של זרים וצריך לחזור לחוק הרוסי. אם רוצים את מכבי בליגה זה מה שצריך לקרות. השחקנים עצמם יצאו הכי רע מזה, כשהסכימו לביטול החוק הרוסי".

אני מקווה שכולם כבר לא מפחדים ויודעים שזה אקדח ללא כדורים. מעניין שהאתר של אחד מבעלי מכבי הוא זב שמפרסם את הידיעה הזו בכזו הבלטה...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 2:50 pm 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119262.html

עתידה של מכבי תל אביב בליגה הישראלית עומד כבר לא מעט זמן בסימן שאלה, ובראיון ליציע העיתונות בלאט הטיל פצצה. "הנהלת מכב צריכה לבוא למנהלת הליגה ולהגיד - 'או כמו שאנחנו רוצים, או שבכלל לא'. בשנה הבאה לא צריכה להיות הגבלה של זרים וצריך לחזור לחוק הרוסי. אם רוצים את מכבי בליגה זה מה שצריך לקרות. השחקנים עצמם יצאו הכי רע מזה, כשהסכימו לביטול החוק הרוסי".

אני מקווה שכולם כבר לא מפחדים ויודעים שזה אקדח ללא כדורים. מעניין שהאתר של אחד מבעלי מכבי הוא זב שמפרסם את הידיעה הזו בכזו הבלטה...

זה לא מעניין, הראיון היה בערוץ אז מן הסתם יפרסמו אותו באתר.

זאת דעתו של בלאט, זה לא מרגיש כמו הודעה רשמית של המועדון. מכבי כבר מזמן הבינו שאין סיכוי שהם יעזבו את הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 2:51 pm 
Junior

סומו, שאלה לי אליך. נוגעת ולא נוגעת בנושא.
למה בכדורגל, עניין הורדת הזרים מ-5 נופל בגלל דמגוגיה שלא קשורה למציאות - "5 זרים נותנים לנו הזדמנות שווה באירופה ומביאים אותנו להישגים", ובכדורסל, כשמכבי היא שם דבר באירופה, וברור כי הזרים הם חלק אינטגרלי ברמות האלו מבחינת מכבי, מה שמביא אותה להיות שוות כוחות עם ההיצע הבלתי נגמר של הספרדים או הכישרון שיש ליוונים, ובכדורגל עוזרים לקבוצות, ובכדורסל כל הזמן רק ממציאים חוקים בשביל להקשות על מכבי להתמודד באירופה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 2:58 pm 
Hall of Famer

עוד פעם עם ה״ממציאים חוקים בשביל להקשות על מכבי״? הרי גם כשהיה את החוק הרוסי במכבי טענו שזה חוק שמכוון נגדם, ופתאום נורא בא להם שהוא יחזור. חוץ מזה אם אני לא טועה, ברוב הליגות הגדולות באירופה יש הגבלה על כמות האמריקאים, מה שבמכבי ממש אין.

חוץ מזה הראיון היה די מבחיל, במיוחד הדיאלוג ההזוי שבו הפרשן הסו קולד אובייקטיבי הציע לדיוויד בלאט לקבוע בעצמו את החוקים של הליגה, ולהגיע למשחק הראשון עם ההרכב לפי החוק שמתאים למכבי, ולחכות לפיצוץ עם המנהלת, ועם הקטע ששניהם לא ממש הבינו איך המנהלת תקעה להם משחקים ביום ראשון , כאשר יש להם משחק נורא חשוב באדריאטית יום לפניו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 3:05 pm 
Junior

יואב כתב:
למה בכדורגל, עניין הורדת הזרים מ-5 נופל בגלל דמגוגיה שלא קשורה למציאות - "5 זרים נותנים לנו הזדמנות שווה באירופה ומביאים אותנו להישגים", ובכדורסל, כשמכבי היא שם דבר באירופה, וברור כי הזרים הם חלק אינטגרלי ברמות האלו מבחינת מכבי, מה שמביא אותה להיות שוות כוחות עם ההיצע הבלתי נגמר של הספרדים או הכישרון שיש ליוונים, ובכדורגל עוזרים לקבוצות, ובכדורסל כל הזמן רק ממציאים חוקים בשביל להקשות על מכבי להתמודד באירופה?

אפשר לענות במקומו?
שאלתך, שכוללת בתוכה את המונח "דמגוגיה" היא דמגוגית בעצמה.
לראייה אפשר לבדוק מה חלק השחקנים הזרים על המגרש בכדורגל (אחוז הדקות של שחקנים זרים מתוך סה"כ הדקות של שחקנים על המגרש) לעומת היחס בכדורסל ולראות שכבר כך יש לזרים משקל סגולי הרבה יותר גבוה בכדורסל מאשר בכדורגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 3:21 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
בזמן שהשבט האדום רוקד סביב המדורה, תרשו לי רק לתקן קצת. הדברים של בלאט הוצאו מהקשרם (כרגיל). בלאט הגיב, כפי שפרשנו כאן לפניי, אחרי שהציע לדיוויד בלאט "לקבוע בעצמו את החוקים של הליגה", הוא ענה שהדברים צריכים להסגר בדרג שמעליו, והנהלה צריכה במקרה כזה לבוא ולדרוש דברים או להציג אולטימטומים ("או ככה או בכלל לא").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 3:25 pm 
Junior

1. ערוץ 5 ספורט, שבעליו הם מבעלי מכבי ת"א, מביא לשפל חדש את המונח "אתיקה עיתונאית".
2. איך יגדלו כאן שחקני כדורסל טובים אם הם לא מקבלים במה לשחק?
3. מכבי משוריינת בארופה עד שיהיה שלום, או עד שהמשיח יגיע (הקרוב מבינהם), אז שום חוק לא מגביל אותה.
4. האם מכבי מוכנה לתקרת שכר? או קנסות על תקציב עודף (כמו בNBA)?
5. אם בכדורגל הייתה אלופה אחת בלבד (למעט שתי פשלות ב-40 שנה), גם שם היו משנים את החוק.
6. שהתחילו סדרות בפלייאוף, גם מכבי טענה שזה בא נגדה. עכשיו היא רוצה לחזור לזה. מעניין ששיש פיינל פור ביורוליג ובאדריאדית זה בסדר.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 3:30 pm 
Junior

idansha כתב:
יואב כתב:

אפשר לענות במקומו?
לראייה אפשר לבדוק מה חלק השחקנים הזרים על המגרש בכדורגל (אחוז הדקות של שחקנים זרים מתוך סה"כ הדקות של שחקנים על המגרש) לעומת היחס בכדורסל ולראות שכבר כך יש לזרים משקל סגולי הרבה יותר גבוה בכדורסל מאשר בכדורגל

זה לא משנה את העובדה שמעבר לזר הרביעי - שגם עליו הייתי מוותר- האימפקט על הקבוצה הוא מינורי ברמת הליגה וכן גם במפעלים האירופאיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 3:58 pm 
Sophomore

לא הבנתי מה מכבי רוצה - חוק רוסי או לא חוק רוסי? אולי ביטול הגבלת זרים בלי חוק רוסי? זה בסדר מבחינת בלאט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 5:19 pm 
Sophomore

אני חושב שהבקשה של מכבי - לרשום בטופס המשחק את כל השחקנים שלה - לגיטימית. אי אפשר לצפות ממנה לבנות שתי קבוצות רק כדי להתמודד על תואר אליפות במשחק אחד בסוף מאי. מה נותן המצב הנוכחי לליגה ולמכבי? שכל שנה ישראלי או שניים עוזבים קבוצה בכירה בארץ ומצטרפים למכבי, שמסוגלת לשלם יותר ורוצה לבטח את עצמה בליגה. אם ימשיכו עם 4 זרים בליגה אז במקרה הרע למכבי יהיו 6 ועוד 7 ישראלים, חצי מהם מקבוצות אחרות בליגה (לנדסברג? אולי בכל זאת יחזירו את כדיר? נעימי שיחמם את הספסל?). 4 זרים לא מחלישים רק את מכבי, הם מחלישים את כל הליגה. החוק הרוסי אמנם היה רע, אבל הרע במיעוטו. לא מבין למה כל שנה קובעים חוקים להצר את צעדיה של מכבי והיא צריכה לקבל אותם כמובן מאליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 5:23 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הנקודה היא שכל זמן שהיה חוק רוסי מכבי לא הפסיקה לבכות על כמה החוק הרוסי מעצבן ונועד לפגוע בה. מילא, לפחות אפשר ללמוד מהציטוטים האלה שמהרעיון של אי הגבלת זרים בכלל מכבי ירדו.

ולגבי האיומים והאולטימטומים וכו', אז הלוואי. אבל למרבה הצער זה כנראה רק איום. אני חושב שגם מכבי הבינו שליגה שבה מותר לוותר על משחק ולהפסיד טכנית ואף אחד לא שם לב היא כנראה לא אטרקטיבית במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 5:27 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
כאוהד מכבי שדי מעורה בעיניינים, חוקי הזרים לעתים נדירות באו להצר את צעדיה של מכבי בעשור האחרון (אני זוכר רק דוגמה מובהקת אחת, חוק בריסקר). חוקי הזרים הם פועל יוצא של מערכת היחסים בין האיגוד/מנהלת לארגון השחקנים והסיבות מאחוריהם הם כלכליות נטו. (כמה כסף הקבוצות מוציאות/כמה כסף הישראלים מקבלים) בתכלס הם לא משפיעים על מאזן הכוחות בליגה כי מכבי מביאה שחקנים יקרים בלי קשר ללאומיות שלהם. אם זה זר בוסמן או ישראלי הם כמעט תמיד השחקנים הכי יקרים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 5:30 pm 
Junior

frodoborg כתב:
בזמן שהשבט האדום רוקד סביב המדורה, תרשו לי רק לתקן קצת. הדברים של בלאט הוצאו מהקשרם (כרגיל). בלאט הגיב, כפי שפרשנו כאן לפניי, אחרי שהציע לדיוויד בלאט "לקבוע בעצמו את החוקים של הליגה", הוא ענה שהדברים צריכים להסגר בדרג שמעליו, והנהלה צריכה במקרה כזה לבוא ולדרוש דברים או להציג אולטימטומים ("או ככה או בכלל לא").

טענת ל-"הוצא מהקשרו" אבל השארת באותו הקשר
יואב כתב:
idansha כתב:
יואב כתב:

אפשר לענות במקומו?

זה לא משנה את העובדה שמעבר לזר הרביעי - שגם עליו הייתי מוותר- האימפקט על הקבוצה הוא מינורי ברמת הליגה וכן גם במפעלים האירופאיים.

לא הבנתי. אז זה לא משנה אם יש זר חמישי או לא? אז למה צריך את ה-6,7 וכן הלאה?
כנראה שלא הבנתי למה התכוונת, אשמח אם תסביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 5:37 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ההוצא מהקשרו היה מאחר שזה הוצג כאן כאיום או אולטימטום, ואילו בלאט דיבר באופן היפותטי לחלוטין בתגובה לשאלה היפותטית לחלוטין, ולא איים או הציג אולטימטום לאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 6:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
Amos Gueta כתב:
כאוהד מכבי שדי מעורה בעיניינים, חוקי הזרים לעתים נדירות באו להצר את צעדיה של מכבי בעשור האחרון (אני זוכר רק דוגמה מובהקת אחת, חוק בריסקר). חוקי הזרים הם פועל יוצא של מערכת היחסים בין האיגוד/מנהלת לארגון השחקנים והסיבות מאחוריהם הם כלכליות נטו. (כמה כסף הקבוצות מוציאות/כמה כסף הישראלים מקבלים) בתכלס הם לא משפיעים על מאזן הכוחות בליגה כי מכבי מביאה שחקנים יקרים בלי קשר ללאומיות שלהם. אם זה זר בוסמן או ישראלי הם כמעט תמיד השחקנים הכי יקרים בליגה.

גם לגבי חוק בריסקר אפשר להתווכח (אם כי אני בדעת מיעוט בבדידות מזהרת, אבל זה לא הופך אותי לפחות צודק בהכרח), בכל מקרה, אם הבאת את חוק בריסקר, אז תביא גם את חוק קומאטוס, הנגטיב המובהק שלו שהטיב רק עם מכבי. אתה צודק שמי שבעיקר קובע את חוקי הזרים הוא ניר אלון, והוא כבר מנע בגופו זוועות אמיתיות כמו האישור שכמעט ניתן למכבי לשחק עם זר אחד יותר.

ואני לא מסכים שחוקי הזרים הם נטולי השפעה. כמובן שלמכבי כקבוצה היקרה והאיכותית יש יתרונות משמעותיים מה שלא יהיה, אבל יש חוקים טובים יותר ופחות. בעיקרון, אני חושב שהמצב הנוכחי הוא כמעט הרע ביותר למכבי (זה לא אומר שבגלל זה הוא נוצר, וממילא אחרי שמכבי לא הפסיקה להשמיץ את החוק הרוסי אין לה זכות דיבור), מפני שמעט מאוד זרים עוזר למכבי שיש לה שליטה כמעט מוחלטת בשוק הישראלים/מתאזרחים, אבל התרה מוחלטת של זרים עוזרת לה מאוד כי היא ממילא מחתימה 7-8 זרים. אם רוצים לגמרי לפגוע במכבי צריך לבטל את החלק הקומאטוסי בחוק הקיים (אפשרות לרשום כל פעם זרים אחרים), ואני מניח שהחלטה כזו תגרום למכבי לנטוש את הליגה בטריקת דלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 9:01 pm 
Hall of Famer

בלאט משקר בעניין פאפלוקאס. הוא טען שפאפא שיחק ב-40 משחקים מעל 16 דקות. אז אם לוקחים את הממוצעים שלו בכל המסגרות, מגלים שהוא שיחק 14 דקות, אבל יותר מכך, ביורוליג פאפא שיחק רק 9.5 דקות. בליגה הישראלית פאפא שותף רק ב-7 משחקים. טענה שיקרית נוספת שלו הייתה שפאפא לא שיחק באולימפיאקוס בעונה שעברה יותר דקות. פאפא ביורוליג במדי אולימפיאקוס שיחק 21 דקות ובליגה היוונית 18 דקות. אפשר להסתכל על כך כטעות פשוטה של בלאט ולא משמעותית. אני לא מקבל את זה. בלאט הרבה יותר מתוחכם. בראיון הזה הוא הציג תמונה, שממש לא הופרכה ע"י אחד מהמראיינים, שבסופו של דבר פאפא קיבל את הדקות שלו, לא פחות מהעונה שעברה, אז מה רוצים מבלאט בנושא. לא היה שום סיפור עם פאפא העונה. כולנו יודעים שזאת תמונה לא אמיתית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 9:18 pm 
Junior

אכן שקר גס של דיוויד (אם כי קוהרנטי עם ההיתממות המעושה שלו בנושאים אחרים בראיון).

ברור כשמש שהיו דברים בינו לבין פאפאלוקאס, לדעתי מוקדם יותר בתוך העונה ממה שהיה נדמה (כי פאפאלוקאס עוד קיבל קרדיט מקצועי בפתיחה). זה לא רק שיקולים מקצועיים נטו ויש לי תחושה חזקה מאוד שאני יודע במה מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 10:09 pm 
Junior

דייבי ג'ונס כתב:
אכן שקר גס של דיוויד (אם כי קוהרנטי עם ההיתממות המעושה שלו בנושאים אחרים בראיון).

ברור כשמש שהיו דברים בינו לבין פאפאלוקאס, לדעתי מוקדם יותר בתוך העונה ממה שהיה נדמה (כי פאפאלוקאס עוד קיבל קרדיט מקצועי בפתיחה). זה לא רק שיקולים מקצועיים נטו ויש לי תחושה חזקה מאוד שאני יודע במה מדובר.

נו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 17, 2012 10:17 pm 
Sophomore

אגב באותו ראיון בלאט אמר שאם בלו פורש הוא יביא זר על העמדה. אני במקום אליהו שואל את עצמי טוב טוב איך הגעתי למצב הזה.

נ.ב

מצטרף ל-נו שלמעלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 1:01 am 
Hall of Famer

אם כבר הראיון הזה, כשנשאל איזה ישראלים הם יביאו שנה הבאה, בלאט ענה "אני מחכה לראות מי יקבל אזרחות בשנה הבאה". העיקר הצביון הישראלי :)

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 1:40 am 
Sophomore

ג'אפר כתב:
אני חושב שהבקשה של מכבי - לרשום בטופס המשחק את כל השחקנים שלה - לגיטימית. אי אפשר לצפות ממנה לבנות שתי קבוצות רק כדי להתמודד על תואר אליפות במשחק אחד בסוף מאי. מה נותן המצב הנוכחי לליגה ולמכבי? שכל שנה ישראלי או שניים עוזבים קבוצה בכירה בארץ ומצטרפים למכבי, שמסוגלת לשלם יותר ורוצה לבטח את עצמה בליגה. אם ימשיכו עם 4 זרים בליגה אז במקרה הרע למכבי יהיו 6 ועוד 7 ישראלים, חצי מהם מקבוצות אחרות בליגה (לנדסברג? אולי בכל זאת יחזירו את כדיר? נעימי שיחמם את הספסל?). 4 זרים לא מחלישים רק את מכבי, הם מחלישים את כל הליגה. החוק הרוסי אמנם היה רע, אבל הרע במיעוטו. לא מבין למה כל שנה קובעים חוקים להצר את צעדיה של מכבי והיא צריכה לקבל אותם כמובן מאליו.
מכבי בונה שתי קבוצות כי ככה היא רוצה. מנהלת הליגה צריכה לדאוג לאינטרסים של הליגה, ולא לאינטרסים של קבוצה זו או אחרת. אני כן חושב שאפשר לבוא לקראת הנציגות שמשחקות באירופה, אבל את זה המנהלת עושה. היא יצרה ימי משחקים גם במוצ"ש ובשני, מכבי והפועל מקבלות הרבה פעמים עוד יום מנוחה בזכות זה. השנה מכבי גם קיבלה דחייה של מש', למרות שלא הגיע לה.

לא יודע מה איתך, אני ממש סובל מחוקי הזרים כאן, ולא בגלל שאני מעדיף לראות ישראלים (ואני מעדיף). הסבל הוא בגלל שקבוצות בליגה לא משקיעות בבחירת הזרים, ובנוסף הן כמעט לא שומרות על יציבות. הרבה זרים מתחלפים בכל שנה, ומעט הזרים ששורדים כאן גם עוזבים (או עוברים לקבוצה אחרת בליגה). המנהלת צריכה לתת הטבות לקבוצות ששומרות על יציבות עם זרים. הנה חוק שאמור על הנייר גם להיטיב עם מכבי, כי היא הקבוצה היציבה ביותר מהבחינה הזו בליגה. קבוצה שמתנהלת טוב, צריכה לקבל בונוס. אבל לא בונוס בדמות חוק שפועל נגד השחקן המקומי ויוצר מצב של רכבת זרים מיותרת ומשעממת. אני חושב ששלושה זרים בליגה זה מספיק (והליגה צריכה לרדת לעשר קבוצות), אבל לצערי גם ארבעה זה בסדר בגלל שנוצר מעין וואקום אצל הישראלים. אגב, חוק נגדי שצריך להוסיף למה שהצעתי הוא הטבה גם לקבוצות שמשתפות שחקנים צעירים או/ו בוגרי מחלקת הנוער (גם בגילאים מבוגרים, כמו הלפרין אם יחזור למכבי). צריך לדחוף מועדונים להשקיע במחלקות הנוער ולתת מקום לכישרונות צעירים. ההצעה לתמריץ כזה נובעת מאותה הסיבה - מועדון שמתנהל בצורה נכונה ובריאה צריך לקבל חיזוק.

לצערי, מנהלת הליגה לא באמת חושבת על טובת הכדורסל. החוקים כאן הם פופוליסטיים (גם אלה שמשפיעים על מכבי לרעה), והמטרות שלהן תמוהות במקרה הטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 2:32 am 
Sophomore

מאיפה בלאט יודע מה הדרישות של פרקינס? הוא לא שחקן תחת חוזה? חשבתי שמכבי לא מדברת עם שחקנים תחת חוזה והיא מצפה מאחרים לא לעשות כן...

קובי כתב:
אגב באותו ראיון בלאט אמר שאם בלו פורש הוא יביא זר על העמדה. אני במקום אליהו שואל את עצמי טוב טוב איך הגעתי למצב הזה.

נ.ב

מצטרף ל-נו שלמעלה

בטח לא אחרי עבודה קשה...

ואני מנחש שהספסול של הפאפא הוא כדי להכניס קצת להנהלה שהביאה לו אותו על הראש עבור הקהל ש"מבין כדורסל". מעניין כמה אחוזים מהקהל הזה יודעים מתי הפיינל פור וכמה יצפו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 2:43 am 
Junior

אמיר שפירא כתב:
ג'אפר כתב:
מכבי בונה שתי קבוצות כי ככה היא רוצה. מנהלת הליגה צריכה לדאוג לאינטרסים של הליגה, ולא לאינטרסים של קבוצה זו או אחרת. אני כן חושב שאפשר לבוא לקראת הנציגות שמשחקות באירופה, אבל את זה המנהלת עושה. היא יצרה ימי משחקים גם במוצ"ש ובשני, מכבי והפועל מקבלות הרבה פעמים עוד יום מנוחה בזכות זה. השנה מכבי גם קיבלה דחייה של מש', למרות שלא הגיע לה.

לא יודע מה איתך, אני ממש סובל מחוקי הזרים כאן, ולא בגלל שאני מעדיף לראות ישראלים (ואני מעדיף). הסבל הוא בגלל שקבוצות בליגה לא משקיעות בבחירת הזרים, ובנוסף הן כמעט לא שומרות על יציבות. הרבה זרים מתחלפים בכל שנה, ומעט הזרים ששורדים כאן גם עוזבים (או עוברים לקבוצה אחרת בליגה). המנהלת צריכה לתת הטבות לקבוצות ששומרות על יציבות עם זרים. הנה חוק שאמור על הנייר גם להיטיב עם מכבי, כי היא הקבוצה היציבה ביותר מהבחינה הזו בליגה. קבוצה שמתנהלת טוב, צריכה לקבל בונוס. אבל לא בונוס בדמות חוק שפועל נגד השחקן המקומי ויוצר מצב של רכבת זרים מיותרת ומשעממת. אני חושב ששלושה זרים בליגה זה מספיק (והליגה צריכה לרדת לעשר קבוצות), אבל לצערי גם ארבעה זה בסדר בגלל שנוצר מעין וואקום אצל הישראלים. אגב, חוק נגדי שצריך להוסיף למה שהצעתי הוא הטבה גם לקבוצות שמשתפות שחקנים צעירים או/ו בוגרי מחלקת הנוער (גם בגילאים מבוגרים, כמו הלפרין אם יחזור למכבי). צריך לדחוף מועדונים להשקיע במחלקות הנוער ולתת מקום לכישרונות צעירים. ההצעה לתמריץ כזה נובעת מאותה הסיבה - מועדון שמתנהל בצורה נכונה ובריאה צריך לקבל חיזוק.

לצערי, מנהלת הליגה לא באמת חושבת על טובת הכדורסל. החוקים כאן הם פופוליסטיים (גם אלה שמשפיעים על מכבי לרעה), והמטרות שלהן תמוהות במקרה הטוב.

בליגה ובה פעם אחת יש יורדת ופעם אחרת אין, פעם אחת מקפיאים ובד בבד מדברים עם קבוצה מליגה ארצית שתעלה אוט' לליגה העליונה, נראה לי צביעות של ממש לבקש סידור וניהול נכון בקבוצות, בליגה שמנהליה עצמם לא באמת יודעים מה הם יחליטו בעוד שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 3:07 am 
Sophomore

לא הבנתי, אם הקודקודים לא בסדר אז גם מי שלמטה לא צריך להיות בסדר? מה ההגיון פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 18, 2012 3:19 am 
Hall of Famer

דווקא ראיון נחמד בעיניי שבו בלאט אמר לא מעט. חבל שלא שאלו אותו על התפקוד במגרש של הנדריקס. כשהוא דיבר על כך שאם בלו יפרוש, יצטרכו להביא זר על העמדה (אמירה מעט משונה בפני עצמה בעיניי), זה רמז לכך שהוא רואה את הנדריקס כאנדרסייז סנטר ולא כפאואר פורוורד. הייתי שמח לשמוע אותו אומר את זה באופן מפורש, שזה לא אילוץ מבחינתו אלא זוהי העמדה של ריצ'י בעיניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה