סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 5:40 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 10:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבל קודם:
אינדי - מילווקי - אם הבאקס עוד רוצים לראות פלייאוף השנה, הם חייבים לנצח את זה. לא יקרה לדעתי, פייסרס.
דטרויט - מינסוטה - פח נגד פחת במשחק שלא שווה לתחת. ברנדון נייט מקבל הזדמנות לקבוע שיא קריירה. פיסטונס.
ניו אורלינס - יוסטון - הרוקטס עדיין בתמונת הפלייאוף וחייבים את הנצחון הזה. רוקטס.
מיאמי - שיקגו - דנג ורוז לא שיחקו ב-2 המשחקים האחרונים. לפי דיווחים אחרונים, רוז בספק רב למשחק, דנג נראה שכן ישחק. בצד השני, המנוחה של וייד ובוש מול הראפטורס הייתה מתוכננת (אפרופו ביקורת על מנוחה לשחקנים לקראת הפלייאוף) והם צפויים לשחק הלילה.
פיניקס - קליפרס - הקליפרס תפסו תאוצה לאחרונה עם 5 נצ' רצופים, והלילה יכולים להשתוות ללייקרס. מאוד מסמפט את פיניקס, אבל זה של הקליפרס.

הבלאגן באורלנדו נמשך. דיווח יותר מוקדם טען שדוייט הווארד יתקשר לבעלים של אורלנדו ואמר שלא יהיה מוכן יותר לשחק עבור ון גאנדי. בינתיים כמובן כבר הספיקו להכחיש את הידיעה...

ריי אלן כנראה נעלב מסיפור הטרייד שכמעט קרה לממפיס והסיכויים שיחתום מחדש בסלטיקס באופסיזן פחתו. אלן יהיה בקיץ בן 37, לא יקבל חוזה גבוה אם ימשיך, אבל יכול להיות החתמה מצוינת לאחת מקבוצות הצמרת.

קובי צפוי לחזור ביום שישי מהפציעה שלו, במשחק מול הספרס

אמארה סטודמאייר מכוון לחזור לשחק ביום שישי

בחדשות אחרות, החמישיה של קנטאקי הולכת לאן בי איי - אנתוני דיוויס, מייקל קיד גילכריסט, טרנס ג'ונס, דורון לאמב ומרקיז טיג הכריזו שהם הולכים לליגה של הגדולים במסיבת עיתונאים משותפת.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 11:13 pm 
Hall of Famer

ריי אלן מועמד מיידי לבולס שעדיין מתקשים בעמדה 2 ולאור ההיכרות שלו עם ת'יבודו. משמעותי עבור הבולס לסיים במקום ה-1 ולהתמודד מול פיליבעוד שמיאמי תצטרך למצוא דרך לנצח את הניקס ולאחר מכן להתמודד עם אינדי. אני לא בטוח שמיאמי עוברים את אינדי. אני מאמין שלאינדי יש סיכוי טוב להעיף את הבולס או את ההיט. אני מקווה שאלו יהיו ההיט בסיבוב השני. אם יהיה מאצ'-אפ כזה, אני מהמר עליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 19, 2012 11:30 pm 
Junior

ראיתי חלק מהמשחק של הבאקס נגד ווישי. אז כן, ווישי גורמת(סביל) לחלק מהקבוצות שנגדה להוריד את רמתן ולהראות כדורסל חלש בהרבה מזה שהיא מראה בדרך כלל, זה בעיקר כי ווישי משחקת על הפנים ורוב הקבוצות יודעים שלחיצה קטנה על הגז לקראת סוף הרבע השלישי, מסיימת את הסיפור. הבאקס, מעבר לכל, נראו אדישים ואפאתיים במשחק הזה. קצת מפחיד לקראת המשחק היום מול אינד' שהוא דיי "הלאסט צ'אנס".

אני דווקא חושב שפיניקס, למרות הבק-טו-בק, תנצח את הקליפרס היום. דאדלי ידפוק יום, וזה ייגמר 6-8 אחרי שיהיה רובו בהובלת האורחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 3:24 am 
Hall of Famer

ריי אלן אולי מועמד, אבל צריך לזכור שהוא בן 37. השנה בנו בשיקגו על ריפ המילטון ובינתיים הרבה פציעות.

המשחק נפתח במיאמי. בוש על אזרחי, כנ"ל רוז.
אורח במגרש - דקסטר פיטמן :lol: נראה שהשיל לפחות איזה 15-20 פאונד ממה שהיה בתקופת הקולג'.

בחדשה אחרת, בוסטון הופכת להיות מושבה ישראלית קטנה. אחרי בראדלי, הם מחתימים את שון ויליאמס וחותכים את ג'רמיין אוניל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 4:02 am 
Hall of Famer

ג'יימס ג'ונס מורחק אחרי פצצה לפנים של ג'ואקים נואה.

ואם מישהו כבר החליט שוייד לא מקבל יותר כבוד מהשופטים, מגיעה פצצה דומה לפרצוף של המילטון שמזכה אותו בפלגרנט 1 בלבד.

ועכשיו לברון מתחיל עם ג'ון לוקאס השלישי :roll:

גועל נפש. מיאמי פיכס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 5:59 am 
Hall of Famer

טוב, מיאמי מנצחת ולא יותר מדי בקושי, ביום רע מאוד של הבולס בהתקפה. המאזן הפנימי 2-2, ככה שאם הם יסיימו בשוויון, הטייברייק הבא הוא מאזן בתוך הקונפרנס, והטייברייק שאחריו זה מאזן מול קבוצות פלייאוף בקונפרנס (כולל כאלו שסיימו במאזן זהה לקבוצת פלייאוף, במידה ורלבנטי).

לואל דנג מול רוב קבוצות הליגה הוא יתרון. מול מיאמי הוא חסרון וגם היום סבל מיום חלש מאוד עם 5/15 מהשדה ו-1/4 מהקו. בכלל, העונה הוא ירד באחוזים מ-46% ל-41%, אולי בגלל הלוקאאוט, אולי בגלל שבהיעדר רוז בחצי מהמשחקים, הוא הפך להיות סוג של גו טו גאי בעל כורחו.

נגמר 83-72 מיאמי.
היט: לברון 27 נק' 11 ריב' ו-6 אס', וייד 18 ו-5 אס', צ'אלמרס 16
בולס: לוקאס 16 נק' (5/16 מהשדה) 6 ריב' ו-4 אס', נואה 15 נק' (5/5 מהשדה) ו-10 ריב', דנג 11 נק', בוזר 10 ו-5 ריב'

לא ברור למה לא ניסו לשחק יותר פנימה ביום שבוש לא משחק, ונואה דווקא נראה טוב על המגרש לפחות בצד ההתקפי. בכל אופן, רוב הקבוצה נראתה עייפה למדי, ומול קבוצה כמו מיאמי אתה צריך אינטנסיביות במשך 48 דקות ולא 20 דקות.

הלו"ז של מיאמי ושיקגו עד לסיום:
שיקגו - דאלאס (ב), אינדיאנה (ח), קליבלנד (ב). סה"כ שני משחקים שהם מוקשים רציניים וסיכוי להפסד.
מיאמי - וושינגטון (ב), יוסטון (ב), בוסטון (ח), וושינגטון (ח). אפשר לרשום 3 נצחונות בכיס. בוסטון בחוץ פוטנציאל להפסד.
מריח לי כמו שוויון מאזנים או שמיאמי תקח את המקום הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 6:11 am 
Hall of Famer

ועכשיו זה רשמי - דוייט הווארד גמר את העונה ויחמיץ גם את האולימפיאדה עקב ניתוח בגב. אפשר להגיד שזו הפציעה הרצינית הראשונה של דוייט בקריירה, כשב-7 העונות שקדמו לעונה הנוכחית, הוא החמיץ בסה"כ 7 משחקים. ושוב תודה לדיוויד סטרן. :roll:
זה לקח זמן, אבל בחודש-חודשיים האחרונים עוד ועוד ועוד פציעות של כוכבים - קובי, הווארד, רוז, רונדו, דיוויד לי, קווין לאב, כריס קיימן, ג'רמי לין, למרקוס אולדריג', אנדראה ברניאני. מעלה שוב את הסוגיה האם היה נכון לקיים עונה כ"כ דחוסה. אין ספק שחלק מהאשמה כאן על השחקנים, שרצו יותר משחקים כדי לקבל יותר משכורת, אבל בדיעבד, בטוח שרובם היו מעדיפים להישאר בריאים ולקבל כמה מאות אלפי דולרים פחות, מאשר להעביר את העונה על שולחן הניתוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 10:20 am 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
הלו"ז של מיאמי ושיקגו עד לסיום:
שיקגו - דאלאס (ב), אינדיאנה (ח), קליבלנד (ב). סה"כ שני משחקים שהם מוקשים רציניים וסיכוי להפסד.
מיאמי - וושינגטון (ב), יוסטון (ב), בוסטון (ח), וושינגטון (ח). אפשר לרשום 3 נצחונות בכיס. בוסטון בחוץ פוטנציאל להפסד.
מריח לי כמו שוויון מאזנים או שמיאמי תקח את המקום הראשון.

במצב של שוויון מאזנים כרגע, מי עולה מהמקום הראשון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 10:35 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אישית אני לא חושב שיש "סוגיה". העונה הדחוסה והלא מאוזנת היא טמטום. יש כל כך הרבה עיוותים ממנה שזה לא מצחיק בכלל. היו צריכים לעשות ליגה "סטנדרטית" - עונה של 58 משחקים, כל קבוצה פוגשת את השנייה פעם אחת בית וחוץ. הוגן, מאוזן ושפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 10:57 am 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
עונה של 58 משחקים, כל קבוצה פוגשת את השנייה פעם אחת בית וחוץ. הוגן, מאוזן ושפוי.

אני מבין ששיחקת הרבה NBA LIVE בילדותך.
מה עוזרת החלוקה לאיזורים אם כולם משחקים עם כולם אותו מספר משחקים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:03 am 
Senior

לא שיחקתי NBA LIVE בחיים שלי.

החלוקה לאזורים לטעמי לא עוזרת וארכאית ממילא(שריד לתקופה בה קבוצות היו נוסעות באוטובוסים ובטיסות סדירות), הסיבה היחידה לשמור עליה היא בשם המסורת, אבל בעונה מקוצרת ממילא גם הסיבה הזו לא תופסת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:05 am 
Junior

דרון, אמארה, בוגוט...

ההבדל בין 58 ל66 הוא לא הבדל כזה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:07 am 
Senior

הוא הבדל ענק. הבקטובקטובקים המטורפים היו נעלמים, וגם הרבה מהבקטובקים הרגילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:10 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
ואם מישהו כבר החליט שוייד לא מקבל יותר כבוד מהשופטים, מגיעה פצצה דומה לפרצוף של המילטון שמזכה אותו בפלגרנט 1 בלבד.
ו

גם פלגרנט 1 לוויד זה גבולי, היה שם דחיפות ווויד בסוף העיף אותו, קורה לא מעט במשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:12 am 
Sophomore

בוגוט ואמארה הם שחקנים "פציעים".
אל תשכחו שדוויט מזדקן עם השנים וככה גדלים הסיכויים להפצע.
פציעה של דיסק בגב היא פציעה שבדרך כלל מתהווה עם השנים.
לא נראה לי שעוד 8 משחקים לפה או לשם היו משנים את זה.

דבר אחרון, שהשחקנים יאכלו את מה שהם בישלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:26 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
התותח המפוברק כתב:
ועכשיו זה רשמי - דוייט הווארד גמר את העונה ויחמיץ גם את האולימפיאדה עקב ניתוח בגב. אפשר להגיד שזו הפציעה הרצינית הראשונה של דוייט בקריירה, כשב-7 העונות שקדמו לעונה הנוכחית, הוא החמיץ בסה"כ 7 משחקים. ושוב תודה לדיוויד סטרן. :roll:
זה לקח זמן, אבל בחודש-חודשיים האחרונים עוד ועוד ועוד פציעות של כוכבים - קובי, הווארד, רוז, רונדו, דיוויד לי, קווין לאב, כריס קיימן, ג'רמי לין, למרקוס אולדריג', אנדראה ברניאני. מעלה שוב את הסוגיה האם היה נכון לקיים עונה כ"כ דחוסה. אין ספק שחלק מהאשמה כאן על השחקנים, שרצו יותר משחקים כדי לקבל יותר משכורת, אבל בדיעבד, בטוח שרובם היו מעדיפים להישאר בריאים ולקבל כמה מאות אלפי דולרים פחות, מאשר להעביר את העונה על שולחן הניתוחים.

אני לא רוצה לבטל את התיאוריה, אבל מה שאתה עשית זה פשוט למנות רשימה של שחקנים (ג'רמי לין וכריס קיימן הם "כוכבים"? כמה כוכבים כאלה יש עוד בליגה?) פצועים. הרי בכל עונה יש פציעות. זה שהווארד נפצע לראשונה פציעה רצינית זה נחמד, אבל אפשר לקחת כדוגמה הפוכה שחקן סופר-פגיע כמו ביינום שנותן עונה אדירה ובקושי נפצע. ממה שאני זוכר, אז שתי הפינאליסטיות של שנה שעברה סבלו מפציעות רציניות מאוד שנה שעברה (מיאמי האסלם ומילר, דאלאס באטלר והיווד) ולדעתי השנה זה פחות. וכו'. אפשר להגיע למסקנות מהסוג שהסקת רק על סמך סיכום כולל של שחקנים פצועים ולא על פי רשימה של עשרה שחקנים פצועים.

וזה בלי קשר לזה שאני מסכים לגמרי עם עמוס לגבי הפורמט שהוא הציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:27 am 
Junior

OUT- Pain in the Ass

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:28 am 
מנהל פורום

כנראה שאף אחד לא יגיד את זה לעולם, אבל אני מוכן לשים כסף שהפציעה של האווארד היא חלק מהמאמצים של אורלנדו לסיים את העונה בלי לפטר את ואן גנדי ולהנמיך את הסכסוך ביניהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:32 am 
Hall of Famer

יוטה כתב:
בוגוט ואמארה הם שחקנים "פציעים".
אל תשכחו שדוויט מזדקן עם השנים וככה גדלים הסיכויים להפצע.

תגיד את זה לסטוקטון ומלון..

שיבר - אז במסגרת המאמצים של אורלנדו לסיים את העונה בלי לפטר את ון גאנדי, הם מכריחים את דוייט לעשות ניתוח והוא מסכים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:35 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
כנראה שאף אחד לא יגיד את זה לעולם, אבל אני מוכן לשים כסף שהפציעה של האווארד היא חלק מהמאמצים של אורלנדו לסיים את העונה בלי לפטר את ואן גנדי ולהנמיך את הסכסוך ביניהם.

כן, ובגלל זה הוא הולך לעבור ניתוח בגב ולהחמיץ את האולימפיאדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 11:46 am 
Junior

מילה על המירוץ למקום השמיני.
פיניקס מנצחת את הקליפרס במשחק צמוד, אחרי שרובין לופז הורחק במהלך המשחק בעקבות פאול על בלייק.
יוסטון מפסידה לסטרנס בהארכה. זוכרים את לאורי? שיחק 17 דק מהספסל, 0 מ5 מהשדה, 3 נק' 2 אס', 3 עב'. בהורנטס- לנדרי עשה 20 10 מהספסל כשבמקומו עולה אחד לאנס ת'ומאס. גורדון שיחק וקלע 27 נק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 4:37 pm 
Sophomore

מישהו ראה את העבירה של לופז על גריפין?
http://www.youtube.com/watch?v=VEPGR9pG ... ure=relmfu
גריפין הוא אכן פלופר ובכיין מדרגה ראשונה וזה גם לא נעים שמטביעים עליך אבל לדעתי העבירות (אם אפשר לקרוא לזה עבירות) על גריפין עוברות כל גבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 6:17 pm 
מנהל פורום

לא יודע... מצד אחד כשרואים את הסרטונים אז אתה צודק, אבל...
תחשוב שאתה היית משחק נגד גריפין וזה לא העניין של הדאנקים שלו אלא השילוב הזה של גם שחקן שבעצמו לא מתבייש לדחוף מרפקים וברכיים, במיוחד כשהוא עולה להטביע על שחקנים, יחד עם הנטייה המגעילה לפלופים.

זה כמו כשמשחקים בשכונה, שאיכשהו השחקן שהכי מתבכיין על כל דבר מגע קטן בהתקפה, הוא גם זה שעושה את הפאולים הכי מגעילים בהגנה.
בשטף של המשחק אני בהחלט יכול להבין שחקנים כמו לופז שמורידים את גריפין בכוח. מה גם שלהשפעה של החגיגות התקשורתיות סביב כל "פוסטר" של גריפין וההשפלה של המגן גם משפיעים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 7:15 pm 
Sophomore

גריפין בכיין ??? טוב,למדתי משהו חדש היום.
לדעתי ביחס לעבירות שהוא מקבל ולזה ששחקנים עושים עליו פרובוקציות הוא מאוד מ-א-ו-ד רגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 20, 2012 7:28 pm 
מנהל פורום

לא התכוונתי להגיד שגריפין בכיין (אולי הוא כן, אני לא יודע). זו לא הייתה אנלוגיה, אלא סתם הצגתי משהו שמעצבן במידה דומה.

גריפין אבל כן שחקן שמתמחה בלעשות הצגות ופלופים וזה כבר דבר דיי ידוע בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 33 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה