סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 5:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:34 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
רבע ראשון בלאט כועס. שופט נותן לו טכנית. בלאט משתולל ואומר לזריף: "מי הוא שייתן לי טכנית". את תשובתו של זריף לא שמענו, כי הוא סגר את המיקרופון שלו.

רוב המאמנים האחרים היו מקבלים טכנית שניה ומסולקים מהמגרש. זריף החילט להבליג...

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:38 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם אתה חושב שמאמנים אחרים לא אומרים משפטים כאלה, אתה חי בלה לה לנד. ואם רוב המאמנים היו מקבלים טכנית שנייה על משפט כזה, היית רואה מאמנים מסולקים ממשחקים על ימין ועל שמאל.
כל זה בלי לחוות דעה על העניין העקרוני, אני חושב שבהחלט אפשר ואף רצוי לתת טכנית שנייה ולהרחיק על דבר כזה. אבל זה רחוק מלהיות נחלת מאמן מכבי בלבד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:39 am 
מנהל פורום

המאמן היחיד שלא שמעתי אותו מדבר כך באופן סיסטמטי לשופטים היה חרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:43 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
Red Sumo1 כתב:
רבע ראשון בלאט כועס. שופט נותן לו טכנית. בלאט משתולל ואומר לזריף: "מי הוא שייתן לי טכנית". את תשובתו של זריף לא שמענו, כי הוא סגר את המיקרופון שלו.

באמת, למה הוא סגר מיקרופון? זריף אמר: "האמת? גם אני רואה אותו פעם ראשונה בחיי..."

עוד מישהו? (הרי גם ככה נושא-זבל ::yaz-yk: ).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:44 am 
הנביא הרשמי של הפורום
סמל אישי של המשתמש

במשחק של ראשון נגד מכבי, בלאט ניגש בסיום לאוהדי ראשל"צ ואמר לאחד מהם, משהו כמו:
"למה אתה מקלל, מה אתה ערבי?"

(וכמובן שאני נגד הקללות נגד מזרחי ונגד מכבי ת"א, שבאו לאחר שאוהד מבוגר של מכבי ת"א הוריד כאפה לילד בן 8 מראשל"צ, שהניף שלט תמיכה בפאו....)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:46 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
גלעד כתב:

פגשתי פעם בלאט במסעדה וראיתי אותו יוצא משירותים ולא שותף ידיים :-(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:47 am 
Hall of Famer

גלעד כתב:
(וכמובן שאני נגד הקללות נגד מזרחי ונגד מכבי ת"א, שבאו לאחר שאוהד מבוגר של מכבי ת"א הוריד כאפה לילד בן 8 מראשל"צ, שהניף שלט תמיכה בפאו....)

ברצינות? (לא שזה מפתיע אותי, הבהמות הכי מחליאות שראיתי בכדורסל [חוץ מחולונים מזדמנים] היו כמה אוהדים עשירים ומבוגרים של מכבי ת"א שעמדו ליד הספסל הצהוב בחצי גמר פלייאוף מול בני השרון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:48 am 
Hall of Famer

frodoborg כתב:
גלעד כתב:

פגשתי פעם בלאט במסעדה וראיתי אותו יוצא משירותים ולא שותף ידיים :-(

אני חושב שבמקרה שלך, אתה צריך להיות יותר מודאג מאיך שהוא מנגב, ולא את הידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:54 am 
Hall of Famer

הייתה שמועה שבאחת הטיסות למשחק באדריאטית הוא אפילו גירבץ, אבל אי אפשר היה לאמת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:57 am 
Hall of Famer

אם בלאט היה יודע לכבות את הפלאפון שלו כמו שזריף כיבה את המקרופון שלו (שערורייה בפני עצמה לדעתי) , היה יותר טוב.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 11:59 am 
Hall of Famer

ראי- השמועה נכונה.

ולעניין עצמו- אני חייב לומר שהרגיזה אותי ההתנהגות של בלאט אתמול באותה תקרית מדוברת. שופט שרק נגדך שלא בצדק? שרק. תתעצבן. תצעק. כל המאמנים בליגה עושים את זה גם ככה. אבל רבאק, הפכו את השריקה, למה זה טוב להמשיך ולדוש בזה? וזה עוד עולה לך בטכנית ובמקום שתוכל להקטין את הפער ל-4 או 3 אתה מוצא את עצמך במינוס 11.
אני מסכים שלא היה נעים לשמוע אותו אומר לזריף "מי הוא בכלל" על השופט השני. מצד שני, כמו שאמרו כאן- מי שחושב שזה רק נחלתו של דייויד בלאט - טועה. רבים המאמנים שבלהט המשחק צועקים דברים לא יפים (ואין כמו הדוגמא הקלאסית של רלף קליין- מאמן שהוא קונצנזוס בימינו שבהרבה מקרים היה מתלונן על שופטים ומתווכח איתם, והגדיל לעשות באותו דרבי שבו קודם כל צרח על איש המזכירות "הפועל מסריח" ואחרי 2 דקות, בטיים אאוט, התפרץ עליו שוב פעם בצעקות "אל תסתכל עליי ככה! הכל בגללך! אפס גמור!").

רוצה לומר שבלהט המשחק הדברים האלה כנראה נפלטים למאמנים רבים, וזה מבלי להצדיק את זה חלילה, רק טוען שזה לא רק נחלתו של דייויד בלאט שכמדומני בקדנציה הנוכחית שלו במכבי הוא הרבה יותר סוער על הספסל לעומת מה שהיה לפני עשור, אם אני זוכר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:01 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אם בלאט היה יודע לכבות את הפלאפון שלו כמו שזריף כיבה את המקרופון שלו (שערורייה בפני עצמה לדעתי) , היה יותר טוב.

שחושבים על זה עכשיו - זה החסרון הגדול של יד אליהו. אם בלאט הצליח להשיג קו חיוג לנייד במלחה שהיה מלא ב-3000 איש - מצב הרשת הסלולרית שם היה תקין. ביד אליהו כשהוא מלא אין צ'אנס להשיג קו על הפעם הראשונה שמצלצלים למישהו שנמצא באולם 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:17 pm 
Hall of Famer

אורן, לפחות אני מקווה שהוא גירבץ את שלו ולא של מישהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:36 pm 
Junior

בדרבי שהפועל הפסידו ביד אליהו שארז אימן אותנו ב-2004, עמדו 4 אוהדי מכבי עם הזיין מחוץ למכנסיים.

כולם יורדים על אבי לוזון שטרן חלובה, אבל אין משחק שבו מ"מ בכיר של יו"ר איגוד הכדורסל מר ש. מזרחי, לא צועק ומאיים על שופטי המזכירות.

תלמדו מהפועל ת"א, חוץ מהצוות המקצועי, אף אחד אחר לא נמצא על ספסל הקבוצה. כל חברי ההנהלה ביציע.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:37 pm 
Hall of Famer

ואם גירבץ של מישהו אחר? אנחנו במאה ה-21. זה מותר בימינו כל עוד זה בהסכמה הדדית :twisted:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:39 pm 
Sophomore

Red Sumo1 כתב:
בדרבי שהפועל הפסידו ביד אליהו שארז אימן אותנו ב-2004, עמדו 4 אוהדי מכבי עם הזיין מחוץ למכנסיים.

באמת???

(אני יודע שזאת תגובה מפגרת אבל הייתי חייב להגיב באיזושהיא צורה... בהמות...)
איזה באסה זה שגם במקצוע (עבודה סוציאלית) וגם בתחביב נפגשים עם אנשים כל כך דפוקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:42 pm 
Junior

ארז תמיד מספר את זה שמדברים איתו על התנהגות קהל. הם צעקו לארז" בו תמצוץ יא בכיין".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:42 pm 
Hall of Famer

האמת ששמעון , נדמה לי, יותר רגוע היום במשחקים מבחינת צעקות על שופטים/מזכירויות לעומת מה שהיה בעבר. כלומר הוא מוחה וכו', אבל נדמה לי שבפחות קולניות ממה שהיה בעבר (אני מניח שיש קשר לגיל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:44 pm 
Hall of Famer

Red Sumo1 כתב:
ארז תמיד מספר את זה שמדברים איתו על התנהגות קהל. הם צעקו לארז" בו תמצוץ יא בכיין".

אני חייב לומר שאף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של אותה התנהגות גסה שבה בחור מזלזל באחר ע"י כך שהוא אומר "בוא תמצוץ לי". הרי הוא לא באמת היה רוצה שהוא ימצוץ לו והיה נרתע מזה לחלוטין אם אותו אחד היה בא לבצע בו את האקט הזה. הרי אם ארז היה נענה לבקשה, הם לא היו מסכימים לכך.

ללא ספק, פרדוקס מוזר ומעניין.

:men:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 12:51 pm 
Junior

oren_80 כתב:
Red Sumo1 כתב:

אני חייב לומר שאף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של אותה התנהגות גסה שבה בחור מזלזל באחר ע"י כך שהוא אומר "בוא תמצוץ לי". הרי הוא לא באמת היה רוצה שהוא ימצוץ לו והיה נרתע מזה לחלוטין אם אותו אחד היה בא לבצע בו את האקט הזה. הרי אם ארז היה נענה לבקשה, הם לא היו מסכימים לכך.

ללא ספק, פרדוקס מוזר ומעניין.

:men:

לייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 1:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

כולכם מתעלמים ממה שבלאט אמר רגע לפני ה"מי הוא בכלל" - משהו בסגנון של "אני מעיר לו והוא שורק לי טכנית בלי אפילו אזהרה" (לא שמעתי בדיוק את תחילת המשפט אז אני מרפרז). בד"כ מאמנים מתעצבנים ומוציאים קיטור עד שהשופט מזהיר אותם ואז או שהם נרגעים או שאפי חוטף טכנית. אני חושב שרוב המאמנים היו מתעצבנים אם שופט צעיר היה נותן להם טכנית בלי שום אזהרה. ומי ישמע מה הוא כבר אמר... זה לא שהוא קרא לו בשמות. על זה לפתוח דיון?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 1:01 pm 
Hall of Famer

סומו פתח את הת'רד. מש"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 1:04 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
צריך להגיד שזריף, למרות התדמית הביטונית שהוא ניסה ליצור לעצמו ולמרות היותו שופט גרוע באופן כללי, הוא אפס מאופס ושפן מהמדרגה הראשונה בכל מה שקשור לקבלת החלטות מהסוג הזה. עד אתמול (לכבות את המיקרופון ולברוח מאחריות כשמאמן תוקף שופט עמית בצורה כזו זה בהחלט סוג של שיא) אני זוכר בייחוד את אי ההרחקה של ליובין אחרי המרפק שהוא דפק לשאראס בפנים בדרבי ההוא, וזה בודאות לא היתה הפעם היחידה. נדמה לי שגם בסיפור של פניני ואליהו זריף היה מעורב, אבל אני לא בטוח.

בכל אופן, לא ראיתי על מה בלאט קיבל את הטכנית הראשונה, אבל על ה"מי הוא בכלל" הוא היה חייב לקבל טכנית. ואם לא טכנית אז העמדה לדין משמעתי בדיעבד. שחקן כדורגל שיגיד לשופט משהו דומה יורחק מכמה משחקים טובים, ואלה דברים שקרו בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 1:11 pm 
Hall of Famer

זריף, רייניש, ביטון, שמש. כל הנפוליאונים דמיקולו האלה צריכים ללכת הביתה ויפה שעה אחת קודם, בעיקר אחרי שנחשפה פרשת העלמות המס שלהם (ושל עובד ואסתרון). אה, שכחתי, גם הבוסים שלהם באיגוד השופטים העלימו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 23, 2012 1:20 pm 
Freshman

ואף מילה על זה שנעימי פתאום התחיל לקפץ ולכדרר כתאוותו וכל המשרוקיות נדמו? זו אחת מהאי השריקות הכי גרועות שראיתי במשחק כדורסל אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], הנווט ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה