סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 12:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 4:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מחצית נטולת הגנות ביונייטד סנטר מסתיימת ב-55-47 לשיקגו.
בולס: נואה 14 נק' (7/7 מהשדה) 5 ריב' ו-3 אס', ג'ון לוקאס 11 נק' (5/8 מהשדה) ו-3 אס'. הבולס קלעו 49% מהשדה.
פילי: הולידיי 17 נק' (7/8 מהשדה, 2/2 לשלוש). פילי קלעו 53% מהשדה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 4:51 am 
Hall of Famer

והבולס הולכים להפסיד את יתרון הביתיות עם הגנת מעבר מהגרועות שראיתי.

ואכן, הרבע הגרוע בשיקגו העונה נגמר ב-36-14 לפילי. מביך למדי. נואה נעלם, ובמקומו מגיעות זריקות מבחוץ. בפילי, רבע מצוין, עם ריצה מהירה בהתקפת המעבר, אליהופים ומה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 5:33 am 
Hall of Famer

אם יש מסקנות ברורות מהמחצית השנייה הזאת, הן:
1. חייבים לשפר את הגנת המעבר
2. פחות החזקה בכדור לרכזים ווטסון ולוקאס או דנג, יותר החזקה בכדור לג'ואקים נואה שבכל פעם שנגע בכדור עשה מהלכים נכונים.
3. לא לוותר על הנעת כדור וחדירות לצבע. המחצית הזאת רק הדגישה את הנזק שדרק רוז היה עושה - חדירה לצבע מכווצת את ההגנה, מאפשרת גם קליעות חופשיות יותר לקלעים. הבולס של היום פחות מאומנים במשחק על בסיס חסימות (כמו שהיה בתקופת סקוט סקיילס) פשוט כי כשיש לך דרק רוז, אתה לא צריך להתבסס על חסימות.

סיום 109-92 לפילי, ולשיקגו יהיה הרבה חושבים לעשות אם הם רוצים להמשיך לבכות על סיפור דרק רוז, או שהולכים לתפוס את עצמם בידיים ולנצח לפחות את הסדרה הזאת.
בולס: נואה 21 נק' (10/11 מהשדה) 8 ריב' ו-5 אס', לוקאס 15 ו-4 אס', ווטסון 12, המילטון 10 ו-5 אס'. דנג ובוזר 8 נק' ו-9 נק' בהתאמה, כרגיל בורחים מאחריות...
פילי: הולידיי 26 נק' (11/15 מהשדה) ו-6 אס', לו ויליאמס 20 נק' (8/13 מהשדה) ו-6 אס', טרנר 19 נק' 7 ריב' ו-6 אס', ברנד 12, איגואדלה 11, לאבוי אלן 11 נק' 9 ריב' ו-2 חס'. פילי קלעה 59% מהשדה.

במשחק אחר, you can't handle the truth!!! בוסטון לוקחת את הביתיות מאטלנטה, עם 87-80.
הוקס: ג'וג'ו 22, טיג 18, ג'וש סמית 16 נק' 12 ריב' ו-5 אס'
סלטיקס: פירס 36 נק' 14 ריב' 4 אס' ו-8 איב', גארנט 15 נק' 12 ריב' ו-5 אס', ברדלי 14

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 7:06 am 
Hall of Famer

אם ההפסד לא הספיק, עוד חדשות רעות לאטלנטה-ג'וש סמית' נפצע בברך ברבע הרביעי וירד לחדר ההלבשה, עדיין לא ברור כמה חמורה הפציעה והאם הוא יחמיץ משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 7:40 am 
מנהל פורום

נו, פירס הוא באמת הבסט קלוזר אין דה גיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 7:51 am 
Junior

רבע אחרון בין הלייקרס לדנבר: לייקרס ביתרון 9.
זה רק תחושה או שהרבה יותר שחקנים נפצעים השנה.
ביינום אם 2 חסימות עד עתה, מקגי עם 4.
החמישיות כרגע: לוסון, אפללו, גאלו, פאריד ומקגי. סשנס, בלייק, קובי, פאריד וגאסול.
הפעם אני לא יכול לטעון לשיפוט ביתי. למעשה לא הייתה טעות שיפוט אחת ב5 דקות האחרונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 8:01 am 
Junior

דנבר צמצמו ל4, איבוד של הלייקרס, מתפרצת, פאריד מאבד שליטה מתחת לסל של הלייקרס, מתפרצת, סל ועבירה על ביינום.
שינוי מומנטום של 5 נק' בערך.

לא משחק טוב של הקבוצות. הרבה בלאגן בהתקפה. דנבר עם התקפת מעבר שמכילה פחות או יותר שתי אופציות, אליהופ וזריקה מחצי מרחק של השחקן עם הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 8:05 am 
Junior

6 הפרש, 20 שניות ללייקרס. דנבר איחרו בלעשות פאול ואיבדו 10 שניות בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 8:08 am 
Junior

לוסון הולך לסל מוריד ל4, ודנבר עושים פאול עוד לפני הוצאת הכדור. לייקרס לוקחים פסק זמן, העשרים שניות האלו הולכים לקחת שעה עכשיו. לדנבר יש עוד 3 פסקי זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 8:12 am 
Junior

או שלא. דנבר קולעת 2 (פאריד בטיפ אין), לא עושה פאול, נגמר המשחק 104-100.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 10:01 am 
Sophomore

picknroll כתב:
רבע אחרון בין הלייקרס לדנבר: לייקרס ביתרון 9.
זה רק תחושה או שהרבה יותר שחקנים נפצעים השנה.
ביינום אם 2 חסימות עד עתה, מקגי עם 4.
החמישיות כרגע: לוסון, אפללו, גאלו, פאריד ומקגי. סשנס, בלייק, קובי, פאריד וגאסול.
הפעם אני לא יכול לטעון לשיפוט ביתי. למעשה לא הייתה טעות שיפוט אחת ב5 דקות האחרונות

הוא כל כך טוב שהוא אפילו משחק בשני צידי המגרש, בשתי החמישיות!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 11:58 am 
Sophomore

כמו שאמר בארקלי על קאטינו מובלי:
He's instant offense... on both ends of the floor, I might add.
רק בצד ההגנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 12:06 pm 
מנהל פורום

ההפסד של הבולס מטריד אותי מאד, אני מעדיף לשחק מולם מאשר מול פילי. ברור לי שהבולס בוצה טובה יותר, אבל בעוד שאני לא רואה שום סיכוי שהסלטיקס תצליח לסחוט 4 נצחונות מול ערימת האתלטים של הסיקסרס, אני רואה יותר סיכוי (גם אם נמוך) לקחת את הסדרה מול הבולס.
זה מצד הסלטיקס, אבל אם אטלנטה תנצח זה עוד יותר נורא, כי יהיה כדורסל מבחיל בסדרה בינם לסיקסרס, לפחות מול הבולס זה יגמר 4-1 (לשוורים) ולא ימשך יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 12:18 pm 
Hall of Famer

הסיקסרס לא כאלה אתלטים גדולים, לא רואה הבדל גדול בינם לבין ההוקס. איגי אולי יותר אתלט מג'ו ג'ו, אבל ג'וש סמית' הרבה יותר אתלטי מכל מיני בראנדים והוזים שמסתובבים בצבע של פילי, ג'רו הולידיי לא יותר אתלט מג'ף טיג נניח, ת'אד יאנג ומרווין וויליאמס גם די דומה, אז מה נשאר? אוון טרנר? לו וויליאמס? על האתלטיות שלהם תקום ותיפול הסדרה? אם כבר מה שיעשה לבוסטון חיים קשים מול הסיקסרס זו העובדה שזו קבוצה הרבה יותר עמוקה וקשוחה מנטאלית מההוקס, עם האתלטיות אפשר להסתדר (בטח ובטח כשהקו האחורי הפותח של הסלטיקס זה רונדו ובראדלי, שניהם אתלטים מצויינים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 4:04 pm 
Sophomore

שמתם לב את ההבדל בין הולידי ווליאמס של המשחק הקודם לבין אלה של היום?
נראה שווטסון ולוקאס לא עושים את ההגנה של רוז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 6:18 pm 
Junior

לייקרס-דנבר:

דווקא במשחק השני שנגמר צמוד הלייקרס הרשימו יותר מהמשחק הראשון שנגמר ב15. במשחק הראשון דנבר התחילו את המשחק קפואים בהתקפה ולא מתואמים בהגנה וברוטציות-נשארו בעונה רגילה. הם השתפרו בהמשך אבל לאוסון לא הגיע לשחק ולא תקף את הסל, כשהשחקן הכי טוב שלך (וזה שמריץ את התקפות המעבר, ה-מפתח של הנאגטס) לא טוב ההתקפה שלך בבעיה. וגם היה את העניין הפעוט הזה-אנדרו ביינום ו10 החסימות, ושינה יותר מפי 2 זריקות - לבדו נעל את הסל של הלייקרס ואת האחוזים של הנאגטס.

במשחק השני דנבר שמרו יותר טוב, השתפרו באינטנסיביות, באגרסיביות ולא נתנו זריקות פנויות כמו בגיים 1, ועדיין LA קלעו 100 בזכות משחק ענק של קובי - 38 נק' במעל 50% ו3 חטיפות, וגם ביינום-27 נק' 9 רב' ו2 חסימות, וכמובן הסייז בצבע עם ביינום-גאסול-היל (אפשר לסמן וי ענק על הטרייד עם פישר). LA הובילו כל המשחק והיה נדמה כמה פעמים שזה ייגמר ב20 הפרש אבל שוב ושוב דנבר חזרו, בעיקר בזכות טיי לואסון - 25 נק' 7 אס' ו11-17 מהשדה. כמובן לא מפתיע שקובי חוזר לכושר עם פתיחת הפלייאוף-34.5 נק' ב49% בשני המשחקים- אם קובי ימשיך כך זה ייגמר מהר לדנבר, שבעקרון אמורים לנצח כשיחזרו הביתה והשלשות יכנסו. אבל הבעיה העיקרית שלהם היא הסייז: הסנטרים מספיק גדולים אבל לא חזקים כדי להתמודד עם ביינום, והרינגטון את פאריד מעמידים עמדת פאוור נמוכה מדי מול גאסול (הביג מן המוסר הטוב בליגה). LA חוגגים מתחת לסל.

וגם כשהם נחים נכנס ג'ורדן היל - בשני המשחקים נותן דאבל פיגרס בריבאונד ב20 דקות, מסיים ומגן טוב.

גם נציין את איבנקס שנותן מלחמה אתלטיות ומכניס ג'מפרים חופשיים. לא ברור איפה בראון החביא אותם עד עכשיו.

מילה אחרונה על סשנס-שדרוג עצום, אם הרכזים היו פישר ובלייק הלייקרס היו מתים מול הלחץ ההגנתי על הכדור ואחרי זה דנבר היו קוברים אותם עם הפאסט ברייקס ואולי גם מנצחים את הסדרה, עד כדי כך. סשיונס עם המהירות והאקספלוסיביות יוצא מהלחץ, ההתקפה מתחילה מוקדם וזורמת הרבה יותר טוב איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 6:38 pm 
Junior

סיכום מעניין של פלאש.
יכול להיות שכריס אנדרסן לא שיחק בכלל עדיין בסדרה?! לפי NBA.Com הוא עם שני DNP.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 6:43 pm 
Junior

שכחתי מקיומו בכלל. בדקתי, הוא שיחק בפעם האחרונה במרץ... בהחלט יכול לעזור להם מול ביינום-גאסול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 7:16 pm 
Junior

אני לא מאמין לחוסר המזל שלנו!

הייתי משוכנע לחלוטין שנעבור את הסלטיקס. מאוד קשה להם להתמודד עם האתלטיות שלנו. אפילו כשהקצב איטי הם מתקשים מול קבוצה מהסוג שלנו.

אבל בלי ג'וש סמית' זה פשוט גמור. שימו לב שגם במשחק הזה סמית' יצא כשהיינו בפיגור מינימאלי של 2 נק' ומאז הכל התחרבש.

אין תחליף למה שסמית' עושה. הוויק סייד דיפנדר הכי טוב בליגה, התקפת פאסט ברייק של אדם אחד (אנשים לא ממש מכירים את היכלת שלו ליצור בברייק ולא רק לסיים) וכמובן, הפרישה ההגנתית שלו בירידה לאור. יש שומרים אישיים גדולים ממנו אבל אין שומר קבוצתי, בטח כזה שהוא אינו סנטר, ברמה של הסמית' :(

אני באמת לא זוכר פלייאוף שנפתח בכ"כ הרבה פציעות ועוד כאלו של שחקני מפתח. מעניין אם פרמיית הביטוח לעונה הזו הייתה שונה...

נ.ב. מאיפה האופטימיות שפילי תעבור את שיקאגו? אין להם סיכוי קלוש אפילו לקחת סדרה מול קבוצה עדיפה בהרבה.
שיקאגו נשארה קבוצה חזקה מאוד. אין לה את האקס פקטור שיכול לקחת אותה עד הסוף אבל אני בהחלט מאמין שהיא יכולה להגיע עד לגמר המזרח.

ואגב, פילי אמנם אתלטית (למרות שהווז ובראנד מורידים את האתלטיות מטה) אבל היא אחת הקבוצות הכי אימפותנטיות בליגה, לא רואה מצב שהם יכולים לייצר מספיק התקפה בכדי לקחת קבוצה כמו בוסטון בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 7:21 pm 
Hall of Famer

נראה לי שקצת מוקדם להספיד את ג'וש סמית', לא? אז נכון שפציעה בברך זה אף פעם לא נשמע טוב, אבל זו לא ממש פציעה סטייל דריק רוז או אימן שאמפרט כאן, הוא יצא מהאולם בהליכה ועד עכשיו ההוקס אפילו לא פסלו אותו ממשחק 3. אם וכאשר יתברר שהפציעה שלו תשבית אותו ממשחק אחד או יותר, אז אטלנטה תהיה בבעייה רצינית, אבל בואו לא נקדים את המאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 7:52 pm 
Hall of Famer

פילי אכן לא כאלו אתלטיים. זה הבולס שפשוט חלמו היום בהגנה עם ירידה קטסטרופלית.

בלי קשר, לקח לו אמנם זמן, אבל אוון טרנר מתחיל לפרוע שטרות. זה התחיל כבר בפלייאוף שעבר, העונה השתפר, ואני בהחלט רואה אותו הופך לאחד הסקנד גארדס הטובים בליגה. בינתיים נראה גם שאיגואדלה הבין סופית שהוא לא האיש לסחוב את הקבוצה על הכתפיים, ואין לו בעיה לשחק את תפקיד הוטרן שעושה את הדברים הקטנים בעת הצורך - חיתוך לסל פה, שלשה שם, בתוספת הגנה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 9:15 pm 
Hall of Famer

עם איגי מעולם לא הייתה בעיה שהוא חשב שהוא האיש לסחוב קבוצה על הכתפיים. אם כבר הבעיה הייתה הפוכה, הוא אף פעם לא ניסה והסתפק להיות זה שעושה את הדברים הקטנים.

אוון טרנר דווקא אכזבה די גדולה בעיני. התחיל את העונה בלי שיפור ממשי. אח"כ היו איזו שבועיים, אחרי שקולינס הכניס אותו לחמישיה, שחשבתי שאולי הוא ראה את האור, אבל אז הוא שוב נסוג ואיבד את המקום שלו בחמישיה. יש לי הרגשה שטרנר יהיה עדיף התקפית דווקא בעמדה מספר 3, העמדה של איגי. יש עם זה 2 בעיות. הראשונה שזאת כמובן העמדה של איגי, השחקן הטוב בקבוצה (עד שפילי יעבירו אותו, אני מאמין שזה יקרה במוקדם יותר מאשר במאוחר או אף פעם) והשניה היא ההגנה, כשטרנר שדוף מדי לעמדת הסמול.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 9:56 pm 
Hall of Famer

דיווח עדכני על ג'וש סמית' אומר שהוא כנראה בחוץ למשחק 3, אבל סיכוי סביר שהוא יוכל לשחק במשחק 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 10:14 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אוון טרנר דווקא אכזבה די גדולה בעיני. התחיל את העונה בלי שיפור ממשי. אח"כ היו איזו שבועיים, אחרי שקולינס הכניס אותו לחמישיה, שחשבתי שאולי הוא ראה את האור, אבל אז הוא שוב נסוג ואיבד את המקום שלו בחמישיה. יש לי הרגשה שטרנר יהיה עדיף התקפית דווקא בעמדה מספר 3, העמדה של איגי. יש עם זה 2 בעיות. הראשונה שזאת כמובן העמדה של איגי, השחקן הטוב בקבוצה (עד שפילי יעבירו אותו, אני מאמין שזה יקרה במוקדם יותר מאשר במאוחר או אף פעם) והשניה היא ההגנה, כשטרנר שדוף מדי לעמדת הסמול.

הבחירה בטרנר הייתה בעייתית מלכתחילה, כי היה ברור שהוא יושב על העמדה של איגי.
לא'דע מבחינת אכזבה. מצד אחד, כן, בגלל שמסתכלים על מה עושים חבר'ה אחרים מהמחזור שלו - וול, קאזינס, מונרו, הייוורד וכו', ומרגישים שהוא עוד לא שם. מצד שני, אני לפחות במשחקים שראיתי את פילי, כן ראיתי אותו מתבגר. רוב היכולות שם והיו שם מהיום הראשון. הוא חסר בעיקר מנטליות, וההרגשה שלי שהוא משתפר בזה כל משחק ומשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 10:26 pm 
Junior

הבעיה עוד יותר גדולה היא שטרנר לא הצליח להוכיח כי מגיע לו שיבנו עליו בעמדת הסמול.
זאת אומרת, את עמדת השוטינג כרגע הוא לא ממש מצליח להחזיק כשיריבו על המשבצת הוא מיקס, כשבתחילת העונה פתח שם שחקן של 8 נקודות ב- 36 אחוז מהשלוש, בהמשך באמת טרנר נכנס לסטרטר ואז לאחר דעיכה ביכולתו חזר לשם אותו מיקס.
ברור שמבחינה חוזית(תקציבית) עדיף להם להעביר בטרייד את איגי שגם יקבלו עליו תמורה גדולה יותר מאשר טרנר שלא השאיר רושם עקבי שהוא יכול להיות שחקן פותח בקבוצה עם ציפיות בשנתיים שלו בליגה. נראה את הבחור, יש לו עוד כמות משחקים לא מבוטלת בסדרה הזו מול הבולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה