סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' יוני 10, 2026 9:46 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ערב הגאלה של קופל
הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 12:32 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הערב נערך ערב הגאלה המסורתי של ליגת קופל(הידועה גם בשמה ליגת לוטו). חיקוי של ערב הגאלה של היורוליג, כמובן, יש לציין. בשונה מהאירוע של היורוליג שלא מועבר בשידור חי, הפעם החליטו בערוץ הספורט לשדר את הפלא בשידור חי, וכמובן איזה אוהד יפספס את בריאנט דאנסטון זוכה בתואר מלך הריבאונדים(אופס,ספוילר) ואת קארטר נהנה מהכיבוד המשובח? נעזוב לרגע את זה שבליגה שעדיין משחקים בה באולמות מפוארים כמו הקופסל ואולם הפחים(ולא שזו הבעיה היחידה בה) ערבים מהסוג הזה הם די עלה תאנה למצבה האמיתי ונחזור לכמה מהרגעים המרגשים של הערב(חוץ מלראות את מורן רוט מסתער על הפירות. שידוג לעומת הבורקסים?)

בתואר "שחקן ההגנה של השנה" זוכה ניצן חנוכי. כן, גם הוא לא ידע שהוא כזה. הזרים של אשדוד כבר רועדים לקראת ההתמודדות עם התמנון מראשון לציון.

בתואר "השחקן המשתפר" זכה שון דניאל. ב-NBA מדובר בדרך כלל בשחקנים שמקפיצים דרסטית את המספרים שלהם, דניאל זכה בתואר הזה אחרי שעלה מ-4.4 נקודות ל-6.3 נקודות ושיפר את האחוזים שלו מהשדה. בליגה נורמלית הוא כנראה לא מועמד אפילו לזכייה בתואר הזה, אבל היי, מישהו אמר שהליגה שלנו נורמלית?

בתואר"מצטיין הפלייאוף" זכה מאיר טפירו. תואר שהומצא במיוחד בשבילו. בשום מקום אחר לא נותנים פרס על 4 משחקים. מדהים.

חמישיית העונה שנבחרה: רוט, קיצ'ן, קרטר, אליהו ודאנסטון. אחלה חמישייה, רגע, בעצם... 2 מקומות בחמישיית העונה לקבוצה שסיימה את הליגה במקום החמישי ו-0 לקבוצות שסיימו אותה במקומות 2 ו-4? אפשר היה להחליף את דאנסטון בהנדריקס או את רוט באוחיון\נעימי.

שני תארים אחרים שחולקו הם "מלך הריבאונדים"(לא תואר שזוכים עליו בפרס בשום מקום אחר...) וה"שחקן השישי". דאנסטון ות'יוס בהתאמה זכו בהם.

גלבוע גליל, אגב, בכל זאת זכו לנציגות, כשדגן יבזורי זכה בתואר "מהלך השנה". איזה כיף לו.

רק אצלנו, כרגיל, משאירים את המתח האמיתי לסוף ואת ה-MVP בוחרים אחרי חמישיית העונה. בטח החבר'ה של קופל יבחרו ברוט או משהו כזה סתם כי בא להם.אפשר להמשיך לכסוס ציפורניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ערב הגאלה של קופל
הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 1:10 am 
Freshman

עזוב אותך מהבחירות האלה.
מרוב שהם פאתטיות הם אפילו לא מצחיקות.

חמישיית העונה האמיתית היא: יוגב אוחיון, לנגפורד, ליאור אליהו, דיוויד בלו וסופו.
בתואר השחקן המשתפר זכה: יוגב אוחיון
שחקן ההגנה של השנה: דויין סמית'
בתואר "מצטיין הפלייאוף" זכה עידן זלמנסון(חח.. תשובה מטופשת לתואר מטופש)
ותגיד לי שזה לא דירוג הרבה יותר לגיטימי.

תשים את חמישיית העונה שלהם בחמישייה הפותחת של מכבי ביורוליג ותראה איך הם עפים בשלב הראשון עם 10:0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 1:35 am 
Hall of Famer

זה אפשרי, רק אם אליהו עולה במכבי מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 2:29 am 
Junior

שחף, אני חושב שדיי הגזמת.
גם ביורוליג, מפעל שרובכם רוכשים לו הרבה יותר כבוד מהליגה שלנו, יש בחירות הזויות, לדוג'- דיאמנטידיס 54 פעם ברצף שחקן ההגנה שכבר אנשים פה התחילו לצחוק על הבחירה האבסולוטית בו ועוד..
האירוע עצמו מוסיף כבוד לליגה. הוא מאוד אקסולוסיבי, מנוהל היטב. כולל המון ראיונות של רשתות התקשורת שמנצלת את היותם של כל אנשי תעשיית הכדורסל תחת קורת גג אחת.

לגבי דאנסטון שהצעת להוריד אותו מהחמישייה, אני חושב שהוא השחקן הטוב ביותר מחוץ למכבי בנקודת זמן הנוכחית. מוכיח עקביות ותפוקה מדי ערב, בניגוד ללאנדסברג למשל או ג'וש דאנקן שרק לאחרונה התאושש לחלוטין מהפציעה ולמרות זאת הציג "אפס אנד דאון" בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 10:24 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
בתואר"מצטיין הפלייאוף" זכה מאיר טפירו. תואר שהומצא במיוחד בשבילו. בשום מקום אחר לא נותנים פרס על 4 משחקים. מדהים.

אין מילים.
מוזר שלא מצאו קטגוריה שתזכה את קוזיקרו.
ואגב, טפירו לא המצטיין של הפליאוף. קרטר מקבוצתו הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 11:21 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא מצליח להבין, לא במקרה הזה ולא במקרה של היורוליג (שם עלתה שאלת ההעדפה של דיאמנטידיס על מקאלב) למה שלב ההצלבה הוא משהו אקס-טריטוריאלי. בכל אופן, הבחירה של שני שחקנים מחולון ואפס שחקנים מהפועל מוצדקת לחלוטין, ואני בטוח שרובו המוחלט של הפורום היה בוחר בדיוק באופן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 12:03 pm 
Sophomore

חדש בפורום, קורא סמוי ותיק, לא אוהד חולון או דנשה (למרות שמעריך אותו מאד).
מעבר לאירוע המגוחך להפליא, אציין רק שלא קיים שדרן שאני פחות מחבב מגיל ברק, מדובר בשדרן שההבנה שלו בכדורסל זהה בערך לרמת ההומור שלו, איפשהו באזור הרצפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 12:25 pm 
Junior

לפטופ כתב:
חדש בפורום, קורא סמוי ותיק, לא אוהד חולון או דנשה (למרות שמעריך אותו מאד).
מעבר לאירוע המגוחך להפליא, אציין רק שלא קיים שדרן שאני פחות מחבב מגיל ברק, מדובר בשדרן שההבנה שלו בכדורסל זהה בערך לרמת ההומור שלו, איפשהו באזור הרצפה.

יאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 1:10 pm 
Hall of Famer

דודו כתב:
עזוב אותך מהבחירות האלה.
מרוב שהם פאתטיות הם אפילו לא מצחיקות.

חמישיית העונה האמיתית היא: יוגב אוחיון, לנגפורד, ליאור אליהו, דיוויד בלו וסופו.
בתואר השחקן המשתפר זכה: יוגב אוחיון
שחקן ההגנה של השנה: דויין סמית'
בתואר "מצטיין הפלייאוף" זכה עידן זלמנסון(חח.. תשובה מטופשת לתואר מטופש)
ותגיד לי שזה לא דירוג הרבה יותר לגיטימי.

תשים את חמישיית העונה שלהם בחמישייה הפותחת של מכבי ביורוליג ותראה איך הם עפים בשלב הראשון עם 10:0

תלוי, אם לחמישיה השניה יהיה אולם של לפחות 8565 צופים, הם בטח יוכלו לגנוב משחק.

שחף, סביר להניח שחמישיות העונה שנבחרו כוללות גם את השלב של הסדרות ולכן לקבוצה ממקום 4 בטח לא מגיע מקום לאף שחקן (ולא בטוח שגם מגיע אם מסתכלים רק על העונה הרגילה) וגם לקבוצה מהמקום השני לא מגיע לאור ההתקפלות שלהם בפלייאוף. מעבר לכך - מי השחקן המצטיין בגלבוע העונה? פלס שלרגעים נראה כמו שחקן על ולרגעים נעלם לחלוטין? יבזורי שנתן עונה נאה לישראלי, אבל בטח לא השחקן הטוב בגליל? טרוויס שהוא שחקן טוב, אבל לא שחקן שמשתלט על משחקים? הגלבוע היו קבוצה עם הרבה שחקנים תורמים - רוצה תשווה לאינדיאנה - ואין אף שחקן שבאמת היה ברמה הגבוהה ביותר בליגה. בצוותא עם ההפסד בפלייאוף זה גרם למנהלת לא לבחור באף שחקן מהקבוצה הזאת ודי בצדק לפי שיטת הבחירה.

אתה כמובן יכול לנשוף אש וגופרית על העובדה שבוחרים את חמישיית העונה כולל הפלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 1:56 pm 
Sophomore

אפרופו בחירות צודקות, מונפצות, מומצאות, הזויות וכו', יש כבר זוכים לכרטיס נכסף לאירוע הפיינלפור היוקרתי מבין אלה שבחרו באתר המנהלת? אני משתוקק להגיע למשחק בין אשדוד לראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 2:26 pm 
Junior

כן, תארים מצחיקים בהחלט. מצד שני, לצחוק על ליגת לוטו זה סתם התעללות בגופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 2:59 pm 
Senior

עמוס, נניח שלרוט מגיע מקום על חשבון נעימי או כל שחקן של גליל. מה הוא עשה שמגיע לו שם מקום על חשבון לאנגפורד, נניח, שעושה 13.8 נקודות למשחק באחוזים מצויינים(58% לשתיים שזה די חסר תקדים לגארד שזורק כל כך הרבה), 3.8 ריב' ו-3.1 אס'? אה, והוא עושה את זה בקבוצה שגם מובילה את הליגה וניצחה בפלייאוף בסוויפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:19 pm 
מנהל פורום

הליגה, המתקנים שלה, רמת הכדורסל שלה וכו קשורים להמון סיבות וגורמים שכולם (טוב כמעט כולם) דוסקסו בהרחבה ובהעמקה
בהינתן הליגה שלנו אין שום דבר הזוי, בעייתי או פטאתי בערב הזה
זאת הליגה ויחסית למה שיש לליגה קופל מוציא מים מסלע
הגוף האחרון שצריך להיום מושא לביקורת או לעג זאת המנהלת שכבר שנים היא אובראצ'יברית מדהימה ביחס לליגה העלובה
הכסף שהיא מביא מזכויות שידור מנותי חסיות ושמות והייפ התקשורתי שהיא מצליחה ליצור סביב הפיינל פור הוא אובראצ'יבריות לתפארת
בואו נגיד שהמנהל היא לא הבעיה ואפילו לא אחת הבעיות של הכדורסל הישראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:20 pm 
Junior

uriel17 כתב:
הליגה, המתקנים שלה, רמת הכדורסל שלה וכו קשורים להמון סיבות וגורמים שכולם (טוב כמעט כולם) דוסקסו בהרחבה ובהעמקה
הגוף האחרון שצריך להיום מושא לביקורת או לעג זאת המנהלת שכבר שנים היא אובראצ'יברית מדהימה ביחס לליגה העלובה
הכסף שהיא מביא מזכויות שידור מנותי חסיות ושמות והייפ התקשורתי שהיא מצליחה ליצור סביב הפיינל פור הוא אובראצ'יבריות לתפארת

מסכים בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:22 pm 
Hall of Famer

מה לעשות, זאת קללת מכבי. בדר"כ לא בוחרים את שחקן העונה ממכבי, למרות שב-99% מהמקרים הצהובים סיימו במקום הראשון ובד"רכ בפער נאה. גם לחמישיות העונה יש יצוג מופחת לצהובים.

במקרה הנוכחי בהחלט שיש ללנגפורד קייס גם מול רוט וגם מול קיצ'ן. אבל לתת למלך האס' של הליגה מקום בחמישיה זה לא מופרך. באותה מידה אפשר היה לדבר על מקום לגיטימי להנדריקס על חשבון דאנסטון.

בכל מקרה, עניתי לך לגבי הטרוניה של יצוג חולוני לעומת חוסר יצוג של גלבוע וירושלים.

אוריאל, התפקיד של מנהלת הליגה הוא לא להביא כסף, אלא לקדם את הליגה. ברור שקידום הליגה תלוי כסף, אבל בינתיים מה שהמנהלת עשתה זה לקדם את חלק א' במשוואה, שזה הכסף, ולקחת את חלק ב' במשוואה, שזה קידום הליגה, הרחק אחורה. בשורה תחתונה זה כישלון. אני חושב שהמנהלת עם הפומפוזיות שלה, עם ההתעסקות המוחלטת בטפל ובאריזה (ובילדות שרוקדות) תוך הזנחת העיקר בהחלט חלק מהבעיות של הכדורסל הישראלי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:27 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:

במידה וזה מופנה אלי, שקראתי לערב הזה "ערב מגוחך", אז אני אבהיר שכוונתי היא ביחס לבחירות שבערב, ולא לעצם קיומו, שבאשר אליו אני מסכים לכל מילה שכתבת.
דרך אגב, אי אפשר שלא לשבח את קופל על כך שהוא מצליח בכל שנה להביא בחורות פשוט מדהימות לטקסים השונים שלו. 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:34 pm 
Senior

עמוס לב כתב:
מה לעשות, זאת קללת מכבי. בדר"כ לא בוחרים את שחקן העונה ממכבי, למרות שב-99% מהמקרים הצהובים סיימו במקום הראשון ובד"רכ בפער נאה. גם לחמישיות העונה יש יצוג מופחת לצהובים.

במקרה הנוכחי בהחלט שיש ללנגפורד קייס גם מול רוט וגם מול קיצ'ן. אבל לתת למלך האס' של הליגה מקום בחמישיה זה לא מופרך. באותה מידה אפשר היה לדבר על מקום לגיטימי להנדריקס על חשבון דאנסטון.

בכל מקרה, עניתי לך לגבי הטרוניה של יצוג חולוני לעומת חוסר יצוג של גלבוע וירושלים.

אוריאל, התפקיד של מנהלת הליגה הוא לא להביא כסף, אלא לקדם את הליגה. ברור שקידום הליגה תלוי כסף, אבל בינתיים מה שהמנהלת עשתה זה לקדם את חלק א' במשוואה, שזה הכסף, ולקחת את חלק ב' במשוואה, שזה קידום הליגה, הרחק אחורה. בשורה תחתונה זה כישלון. אני חושב שהמנהלת עם הפומפוזיות שלה, עם ההתעסקות המוחלטת בטפל ובאריזה (ובילדות שרוקדות) תוך הזנחת העיקר בהחלט חלק מהבעיות של הכדורסל הישראלי.

זה מזכיר לי את טיעוני "היה פאול על בורשטיין אבל לא שורקים בסיטואציות האלה". אם לאנגפורד היה טוב מרוט\קיצ'ן הוא צריך להיות בחמישייה הראשונה. מעניין שנניח ליורוליג לא הייתה בעיה להכניס לחמישייה הראשונה 3(!) שחקני מכבי תל אביב ב-2005.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:40 pm 
Hall of Famer

בסדר, אני לא מצדיק את הבחירות, אני רק מסביר לך את ההגיון שקיים בבחירות הללו לפי זכרוני מעל 20 שנה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:45 pm 
מנהל פורום

הנה מילה בקשר לבחירות, אתה בוחר שחקן לחמישיית העונה או לכל תואר אחר בליגה כל שהיא לפי התרומה שלו במשחקים באותה ליגה ולא לפי חבילת הכישורים האבסולטית
ההערכה של שחקן בדרך לתואר כזה או אחר לוקחת בחשבון גם את המשמעות שלו להישג הקבוצתי
לכן זה בלתי אפשרי כמעט שחמישה שחקנים מאותה קבוצה יהיו בחמישיית העונה בליגה

עמוס
המנהלת צריכה לקדם את הליגה לא את הכדורסל הישראלי, והכלים שלה מתחילים ונגמרים במסגרת הליגה
אפשר להתווכח על האופטימיות (מלשון אופטימיזציה) של ההחלטות אבל ההחלטות המקצויות בהנתן יחסי הכחות מצב המגרשים והתקציבים של רוב הקבוצות
החלטות האלה היו סבירות לגמרי
שיטת המשחקים
חוקי שיתוף הזרים
תקנון הליגה
אולי אפשר לשפר את ההחלטות פה ושם בשוליים אבל בסך גם שם העבודה של המנהלת טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 3:53 pm 
Hall of Famer

באמת אוריאל?

שיטת המשחקים - הפיינל פור הוא אסון, הוא עיקר את המשמעות מתואר האליפות. כשאתה מוסיף לכך את זה שהמנהלת פתחה את הרגליים והסכימה לשיריון של מכבי ללא תלות בזהות האלופה, אז בכלל אין אליפות ולא חשוב כמה צלחות נוצצות יהיו או טבעות עם אבנים בעוד ניסיון עלוב לחקות את מה שקורה באן.בי.איי ללא הבנה שזה לא שייך בשיט לתרבות הישראלית. נובורישיות בהגדרה. אחרי שהמנהלת בהחלטה סבירה לגמרי חיסלה את משמעות תואר האליפות השנה היא פנתה לחסל את משמעות ההישארות בליגה ויצרה בפעם הראשונה אני חושב בהיסטוריה ליגה לא סגורה כלכלית שאין בה יורדות מבחירה לפני תחילת העונה. המנהלת בהחלטות שלה גרמה לכך שאפילו יותר מבעבר יש הרגשה שלא ברור על מה משחקים בליגת העל. כמובן שכל עונה יש שיטה אחרת שבה בוחרים יורדות (כשיש) או עולות לפיינל פור.

חוקי שיתוף זרים - מילא ההחלטות עצמן, אבל הזגזוג הזה, כמעט כל עונה שינוי זה או אחר. תשבו, תחשבו על תוכנית חומש כלשהי ותלכו איתה. לא יכול להיות ששנה אחת יהיה חוק רוסי, שנה הוא יתבטל ואז בשנה הבאה אולי הוא יחזור במתכונת חלקית א-לה שמיר. לא ברור מה יהיה בעוד שנה.

תקנון הליגה - אין לי מושג מהו תקנון הליגה, אבל השנה ראינו כמה התקנון הזה שווה ל... עם הנגיחה של לימונד (מה התקנון אומר על שחקנים שנוגחים באחרים?), במקרי הפריצות לקהל ואי האחידות בטיפול בהן במעבר של הרציקוביץ' מקבוצה אחת לשניה ללא צפצוף קל מכיוונה של המנהלת ובשאר מקרים שכל החלטה של מנהלת הליגה מצטיירת כאינטרסנטית פרופר ללא שום חוט שדרה, ללא שום עקביות וללא שום כיוון אתי ולוגי.

בעיני המנהלת היא בדיוק כמו שקופל מצטייר. באידיש קוראים לזה לופטגשאפט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 4:24 pm 
Freshman

וואלה לא יודע מה אתם רוצים. א' הערב אתמול היה ערב ראוי בהחלט. אחת מהליגות היחידות שמקיימות ערב כזה, בהשקעה כזאת. לא יצא לי להיות ביותר מידי ערבי גאלה של היורוליג וכו', אבל ללא ספק מדובר באירוע מכובד מאוד. כשגם המפרסמים והספונסרים המרכזיים קיבלו את הכבוד המגיע להם.
לגבי הבחירות,דווקא הבחירה שהייתי מחליף היא של ליאור אליהו בהנדריקס, אבל ניחא. דנסטון היה השחקן הדומיננטי השנה בליגה והיה גם היציב ביותר. חולון התמודדה על המקום השני עד שמורן רוט נפצע. ברגע שמורן חזר לפלייאוף היה אפשר לראות כמה הוא דומיננטי. ג'וש קארטר נתן חצי עונה מדהים, כשהאמת שגם החצי הראשון היה לא רע בכלל. גם קיצ'ן היה אחד הגארדים הבולטים בליגה, אם לא הבולט מבניהם (אתם מוזמנים להשוות את המספרים בליגה שלו ושל לנגפורד לדוגמא. כן, התואר לטפירו הוא קצת מוזר, אבל אפשר לחשוב שזה עושה רע למישהו לתת ההערכה לשחקן בן 37 שנתן פלייאוף של 12.8 נקודות, 7.3 ריב' ו-7.8 אס'.
שון דניאל, אגב, עשה התקדמות משמעותית השנה ברמת המשחק שלו. לפני שנה כולם דיברו על זה שהוא פרובוקטור ובחיים לא יהיה שחקן כדורסל, בינתיים הוא קיבל זימון לסגל המורחב של הנבחרת והפך לשחקן חמישייה באחת הקבוצות היותר טובות בליגה פה
שלא תבינו, יש בעיות בליגה, הרבה יותר מאחת, אבל נוצרה פה איזו תרבות של יציע העיתונות, הכול פח, הכול מיץ של הזבל, יאללה נו באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 4:37 pm 
Senior

לא הבנתי מה קשור לפה עניין השיריון. לברצלונה, ריאל מדריד, פאנאתנייקוס, אולימפיאקוס, צסק''א, קאחה, סיינה יש שיריון. השיריון הוא חוזה בין היורוליג למכבי ולקופל ולמנהלת אין שום קשר אליו. חוץ מזה, אפשר לחשוב שחולון או גליל מסוגלים להעמיד קבוצה שתתחרה ביורוליג בצורה מכובדת ולא תתרסק אחר כך. אפילו ירושלים ויתרה מרצון על מקום מובטח ביורוליג. אז נכתב שזה קרה בעקבות הדרישה לשחק ביד אליהו, לדעתי זה כי גם הם פחדו להתבזות וגם לצאת עם מינוס גדול מאותה עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 4:46 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הפועל ויתרה על "מקום מובטח" ביורוליג (לשנה אחת, כשהדבר היחיד שמובטח הוא שבשנה שאחרי היא לא תמשיך), אבל פעמיים אחרות הלכה על השתתפות ביורוליג. לא הגיע הזמן להוריד קצת מהחשיבות של האירוע הנקודתי האחד הזה?

וגם אני לא יודע איך השיריון קשור לת'רד הזה, אבל אם כבר הועלתה ההשוואה בין ישראל וספרד, אז בלי קשר לכך שאני מתנגד לכל סוג של שיריון, אז לספרדיות יש גם אפשרות להגיע ליורוליג דרך הליגה שלהן, מה שבארץ הוא חסום במקצת.

קיקאס, אני חושב שאין שום ספק שמגיע לטפירו משהו על העונה הזו (ואמרתי את זה עוד לפני הפלייאוף), אבל דווקא בגלל זה התואר הוא כל כך מעצבן. אם היו נותנים לטפירו גביע מיוחד, מן פרס על מפעל חיים, על הפלייאוף, על הטריפל דאבלים, על הכניסה לעשרים הגדולים, ועל בכלל, לא חושב שמישהו היה מתלונן (אולי חוץ מאיזשהו אוהד מכבי שהיה חושב שצריך לתת את התואר הזה למישהו מהקבוצה שלו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 4:52 pm 
Senior

אחת מהפעמיים האלה לא הייתה כשאירופה התפצלה? כי אם מתחשבים גם בזה אפשר להזכיר את מכבי רעננה שהלכה לאירופה וגם גירדה כמה ניצחונות בבית, בעונה שקבוצות מפורטוגל ולונדון עיטרו את היורוליג ואת הסופרוליג של פיב"א. מתי הייתה הפעם השניה בדיוק?

לגבי הפרסים של קופל, הם לא באמת מעניינים אותי וסביר להניח גם לא את לאנגפורד(אפשר לחשוב שהחוזה הבא שלו תלוי באם הוא יבחר לחמישייה הראשונה של ליגת לוטו). אפשר לחשוב כמה תואר ה-MVP של הליגה עזר לפי ג'יי טאקר, שנתקע אי שם בערבות רוסיה אחרי שזכה בתואר הזה בחולון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 18, 2012 5:10 pm 
Junior

ב1998,לשאלתך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]