סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 5:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ביי ביי סטן
הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2012 11:09 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מאמן סביר פלוס סה"כ, הולך הביתה לאחר שהכוכב שלו זרק זין על הקבוצה. גם ה-GM הולך הביתה.

למה היתה שביתה בדיוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ביי ביי סטן
הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2012 11:18 pm 
Sophomore

תשמע, אם הם האחראיים לטרייד שהביא את קרטר, אריאנס, ריצ'רדסון וכו' - טרייד שנכשל במבחן התוצאה בצורה קשה, ומונע עד היום מאורלנדו לרוץ לאליפות, אז מגיע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2012 11:20 pm 
Senior

ואחראים גם לחוזה של רשארד לואיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 12:16 am 
Freshman

בחייאת כמה קבוצות היו עושות אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 12:23 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
בערך כולן. זה היה מהלך מזעזע וכל הביקורת שהושמעה בזמן אמת התבררה כמדויקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 12:33 am 
Hall of Famer

גואטה, על איזה מהלך אתה מדבר? כי אם אתה מדבר על החוזה של לואיס, אז הוא לא היה כזה נוראי והביקורת שהושמעה בזמן אמת לא הייתה מדוייקת בכלל, כי לואיס היה כלי קריטי בעליה לגמר האן.בי.איי. למרות החוזה של לואיס המג'יק הצליחו לבנות קבוצה טובה מאד סביב דווייט. בסופו של דבר הם אפילו הצליחו להיפטר מלואיס.

אורלנדו אחרי עונת הגמר עברה תהליך דומה לזה שעברה קליבלנד בימי לברון. היה פחד גדול שהכוכב הגדול הולך לעזוב וכדי להראות לו שהקבוצה מחוייבת לו ולחלום האליפות נעשו צעדים היסטריים ללא מחשבה על שחקנים עם שם גדול, אבל יכולת רחוקה מהשם. בסופו של דבר הצעדים הללו, כמו בקליבלנד, הם אלו שהאיצו את שקיעת הטיטניק מדיסניוורלד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 12:47 am 
Senior

לא, לא החוזה של לואיס (אם כי הם שילמו לו הרבה יותר מדי, סביר שהיו יכולים להשיג אותו בפחות), אלא יום הטריידים המזעזע ההוא שבו הם החזירו את הטורקי והוסיפו את ארינאס כבונוס. אמרתי כבר אז שהם יצאו חומוס עם פטריות. גם מה שעשו בקבוצה ישר אחרי הגמר היה מוזר מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 1:33 am 
Hall of Famer

אני לא יודע לגבי סטן אבל אוטיס סמית' עשה שלל טעויות מזעזעות - שאל רובן גואטה התייחס - ובגדול נכשל בלבנות קבוצה סביב שחקן טופ5 בליגה (יחסית קל לבנות סביב סנטר הגנתי משובח) שתאיים ברצינות ובאופן רציף על האליפות. מזכיר במידת מה את טורונטו של קולאנג'לו ואת קליבלנד. הוא היה חייב ללכת. אם אתה מתחיל לבנות קבוצה, סביר להניח שתרצה להתחיל עם לברון או דוראנט או הווארד (טרום פציעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 1:52 am 
Hall of Famer

מה שכן, אם המג'יק ביצעו את המהלך הזה מתוך תקווה להשאיר את הווארד במקום לנקות אורוות, הם עלובים למדי. ביחד עם שארלוט, זט הקבוצה שהכי פחות כיף להיות אוהד שלה כרגע, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 12:22 pm 
Sophomore

צר לי, אבל אני לא מחזיק כל כך מהווארד והוא הסנטר הכי טוב בליגה מהחלשים שהיו. לדעתי המג'יק צריכים לשלוח אותו לעזאזל עם ההתנהגות שלו והיו צריכים לעשות זאת בטרייד דד ליין. לא יאומן ששחקן מסובב ארגון שלם על האצבע הקטנה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 12:39 pm 
Freshman

בוקר טוב, המאה ה-21. אחרי מקרי סלואן ווויליאמס, ולברון בקליבלנד, שום דבר לא מפתיע. כל הכח בידי הכוכבים.

ורק סטיב נאש צדיק בסדום.

באמת הגיע הזמן שהאירגונים יפסיקו להיענות לדרישות המוגזמות של הכוכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 12:52 pm 
Senior

אם לציין צדיקים בסדום, אז כמובן דאנקן, וכן דוראנט שבכוונת מכוון חתם חוזה בלי אופציות יציאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 12:56 pm 
Freshman

דאנקן אף פעם לא עמד בניסיון גדול, וגם דוראנט ככה. אבל אני מסכים ששניהם אכן נראים אנשים סימפטיים למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 2:57 pm 
Hall of Famer

וכמובן שאסור לציין את קובי שהתחיל ב-1996/7 בלייקרס ומאז לא עבר קבוצה.
כן, ברור לי שעכשיו כל המלעיזים יקפצו ויגידו - "היי, הוא העיף את שאקיל. היי, הוא העיף את פיל ג'קסון". אבל העובדה היא שגם כשהוא לכאורה דרש טרייד, נראה בדיעבד שזה היה יותר כדי לטלטל את המערכת מאשר רצון אמיתי שלו לעבור לקבוצה אחרת.
מעבר לכך, בשנה האחרונה נעשו מספר מהלכים שלא היו ממש לרוחו של קובי - הטרייד על אודום, הבחירה במייק בראון על פני בריאן שואו, וגם לא בטוח כמה הוא הרגיש נוח עם העזיבה של דרק פישר.

אני אגב חושב שאוטיס סמית (וגם דני פרי), עשו די והותר בשביל להשאיר את הכוכבים שלהם בקבוצה. אמר בזמנו אלי אוחנה דבר נכון מאוד ביציע העיתונות, וזה שלפעמים יכול לקרות ששחקן שאתה משיג ואתה מצפה ממנו ל-X, נותן לך פחות מ-X ואולי אפילו באופן משמעותי פחות. דיברנו על הספר והסרט "מאניבול" והמשמעויות בנוגע לכדורסל, ואמרתי שבכדורסל קשה הרבה יותר למדוד את הדברים האלה, בגלל העניין של כימיה קבוצתית.
וינס קרטר הגיע לאורלנדו אחרי עונה של 21 נק' למשחק. הקבוצה ניצחה פאקינג 59 משחקים, לא משהו שאפשר לזלזל בו בכל קנה מידה, אבל הפסידה בפלייאוף לבוסטון.
עונה אחרי זה החליפו את וינס בג'יי ריץ', שקלע בפיניקס באותה עונה 19 נק' למשחק וירד באורלנדו לאזור ה-13-14 נק' למשחק. גילברט ארינאס הגיע אחרי תקופה קשה של פציעות ותקרית האקדח בחדר ההלבשה. הימור לא קטן, אבל אחד שיכול להשתלם מאוד אם יצליח. והוא לא הצליח.

מעבר לזה, אי אפשר שלא להתייחס לירידה החדה ביכולת של ג'אמיר נלסון, ואם יש לי הימור לגבי שינויים נוספים בקיץ במג'יק קינגדום, אני חושב שזה יהיה נלסון. הליגה מפוצצת מפה עד הודעה חדשה ברכזים צעירים ומוכשרים. אני במקום אורלנדו מחפש בקיץ רכז פותח חדש לקבוצה (רצוי מנהל משחק טוב עם יכולות סקורינג סבירות) יחד עם מאמן חדש, ובונה קבוצה שמחפשת למקסם את היתרון של דוייט הווארד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 3:46 pm 
Junior

עובדה שנראה לך שזה היה למען הטלטלה. עובדה בנושא מעבר לעובדה שכך נראה לך לא קיימת.

המשפט שקישרת לאוחנה זו בדיוק הסיבה שסמית חטף ביקורת. הייתה לו קבוצה שהרגע הגיעה לגמר, שיחקה כדורסל נהדר, נראתה בדרך למעלה, ואז הוא הלך והביא את קרטר על קורטני לי כי המספרים של קרטר טובים יותר, בלי להתחשב בהתאמה הקבוצתית, וכמובן ויתר על האח הידו שהיה המנוע של הקבוצה הזאת.

ארינאס היה טרייד נוראי, וכמעט כולם בזמן אמת אמרו שהטרייד נוראי, וכבר ביום הטרייד רבים הימרו שזה המהלך שגמר את הגולל על סיכויי אורלנדו לשמור על הווארד ועל סיכויי סמית לשמור על תפקידו.

הפציעה של נלסון אכן נראית כמשמעותית מאוד ליכולת שלו. עד הפציעה הוא היה מדהים בעונת הגמר, נבחר לאולסטאר. מאז שנפצע אפשר לספור על יד אחת את כמות המשחקים ברמה שהוא נתן בכל ערב באותה עונה.  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 4:28 pm 
Hall of Famer

האמת שהטרייד ההוא היה אחלה טרייד לדעתי. הם הרוויחו גם את ריאן אנדרסון.
אני חושב שון גאנדי פשוט לא מאמן כזה טוב ככל שזה נוגע לסנטרים. זה השתקף בתקופה במיאמי עם שאקיל, וזה השתקף גם באורלנדו עם דוייט. כתבתי פה מספיק פעמים כמה שזה לא הגיוני ששחקן כזה זורק 12-13 זריקות למשחק. אין באמת רציונל מאחורי חלוקת זריקות קבוצתית "סבירה", כאשר יש לך שחקן שקולע 60% מהשדה בכל משחק, ויכול לבדו לסבך את היריבה בבעית עבירות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 5:37 pm 
Junior

סטן חרץ את גורלו ברגע שהוא יצא לתקשורת עם הידיעה שדוויט ניסה לגרום לפיטוריו. לראות את דוויט בא לחבק אותו מיד לאחר מכן היה אחד המראות המביכים כשזה נוגע למעמד המאמן מול סופרסטאר.

לגבי פועלו על המגרש - אני חושב שסטן עשה עבודה די טובה בכלליות עם כלים די מוגבלים. דוויט סנטר הגנתי וריבאונד מעולה אבל אין לו את הדומיננטיות ההתקפית שהיתה לסנטרים הגדולים שהובילו קבוצות לאליפות כאופציה מס' 1 בהתקפה (שאקיל, האקים ואפילו רובינסון). מסביבו שמו שחקנים משלימים מתאימים ויצרו סכמה התקפית מאוד מובהקת, אבל לא כזאת שתביא אליפות בלי נס. כמו פיניקס הגדולה של נאש, קשה לחיות על שלשות לאורך פלייאוף שלם. לדעתי תמיד היה חסר להם סקורר באמת מוכשר שישחק עם דוויט ויוכל ליצור לעצמו ולאחרים. ציוות שלו עם פול למשל היה יכול להיות קטלני. אבל המג'יק לא הצליחו להביא את הסטאר השני לצוות לדוויט ונשארו עם צוות מסייע די מאכזב מסביבו, וזה פשוט לא הספיק.

עכשיו עולה השאלה המעניינת, האם ההעפה של סטן (וגם אוטיס סמית' הGM הנוראי) תגרום לדוויט לחתום על הארכה באורלנדו? אם הם היו נשארים דוויט ללא ספק היה בורח, אבל עכשיו זה כבר לא כ"כ בטוח. ההחלטה של דוויט (בעיקר אם יחליט לעזוב) יכולה להשפיע מאוד על מאזן הכוחות בליגה.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 5:56 pm 
Hall of Famer

אני בכלל לא אתפלא לראות בערב הדראפט את דווייט נוחת בברוקלין תמורת חבילה כלשהי שתכלול סביר להניח את לופז, וואלאס, פילר או שניים ואולי הבחירה של הנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 6:03 pm 
Junior

rony כתב:
אני בכלל לא אתפלא לראות בערב הדראפט את דווייט נוחת בברוקלין תמורת חבילה כלשהי שתכלול סביר להניח את לופז, וואלאס, פילר או שניים ואולי הבחירה של הנטס.

לופז וואלס ובחירה זאת חבילה די מדכאת בשביל הסנטר הכי דומיננטי בליגה בשנים האחרונות שצפוי לשמור על מעמדו בשנים הבאות. אני חושב שאפילו אחרי הניתוח בגב, קבוצות יציעו למג'יק משהו יותר מפתה. הסיכון הוא שדוויט לא יחתום הארכה אם יעבירו אותו לקבוצה שהוא לא אוהב, ואז נתת הרבה נכסים בשביל עונה אחת בלבד עם דוויט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 6:06 pm 
Hall of Famer

אם הבחירה של הנטס נוחתת בטופ 3 בדראפט שאמור להיות מאוד חזק, זו חבילה מצוינת עבור הווארד, גם עם בחירה במקום השישי אני לא רואה יותר מדי קבוצות שיכולות ומוכנות לתת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 6:15 pm 
Junior

rony כתב:
אם הבחירה של הנטס נוחתת בטופ 3 בדראפט שאמור להיות מאוד חזק, זו חבילה מצוינת עבור הווארד, גם עם בחירה במקום השישי אני לא רואה יותר מדי קבוצות שיכולות ומוכנות לתת יותר.

ציטוט:
Traded Gerald Wallace to Nets for Mehmet Okur, Shawne Williams, 2012 first round pick (protected top 3)

עוד מהלך גאוני של הנטס. לא תהיה להם בחירה כזאת לתת.

אני רואה את הבולס מוכרים את אמא שלהם בשביל דוויט, לא אתפלא לחבילה כמו נואה + דנג + בוזר + בחירות,
הלייקרס יציעו את ביינום או פאו פלוס תוספות,

תכלס אני רואה הרבה קבוצות שמוכנות להציע יותר. היתרון העיקרי של הנטס זה שבגלל המעבר לברוקלין והציוות עם דרון ווילאמס דוויט סימן אותם כיעד מועדף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 7:31 pm 
Junior

הם גם ייצטרכו לתקוע חתיכת סכין בגב לוואלאס, איתו הם יושבים בימים אלה על הארכת חוזה. לא סביר בכלל שיקרה.
אני מהמר שבימים הראשונים מפתיחת המועד יסוכם על ביינום עם פילר או שניים ובחירה או שתיים על הווארד והחוזה של הידו.  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 8:33 pm 
מנהל פורום

בכל האתרים יש שמועות מהימים האחרונים שהאווארד שוב דורש טרייד, למרות שסטן עזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 9:21 pm 
Freshman

Amos Gueta כתב:
בערך כולן. זה היה מהלך מזעזע וכל הביקורת שהושמעה בזמן אמת התבררה כמדויקת.

התכוונתי שכמעט כל הקבוצות היו מפטרות את סטן וסמית'... ברור שהטריידים היו נוראיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 22, 2012 9:42 pm 
Senior

1. גאסול ופילר בסגנון של סשנז\סטיב בלייק\סייקו וורלד פיס זה טרייד שמזכיר בעיקר את הטרייד של גאסול על קוואמי בראון. הסנטר הטוב בליגה בשביל פאוור פורוורד מזדקן שרק צונח ביכולת שלו ועוד גארד לא מועיל? זה לא יקרה. ביינום לדעתי לא יעבור גם כן למרות שהוא היחיד שיכול לעבור בטרייד סטרייט אפ.
2. מי שלא מוזכרים כאן ויש להם בעיני את החבילה הטובה ביותר הם הניקס. אמארה וצ'אנדלר זה הרבה יותר טוב ממה שכל קבוצה אחרת יכולה להציע עבור דוויט. הניקס הבינו השנה שאמארה-כרמלו זה לא שילוב שיביא לההם ניצחונות בפלייאוף ובצד השני צ'אנדלר(בהגנה) ואמארה (בהתקפה) יכולים ליצור צמד שיכול לחפות על העזיבה של הווארד במובנים מסויימים. אני בהחלט רואה כזה טרייד קורה.
3. לא ברור לי איך אנשים מציגים את הבולס כמועמדים אפשריים. למה שהווארד ירצה לעבור לקבוצה שהסופרסטאר השני שלה מושבת לטווח זמן לא ידוע? הבולס בהחלט יכולים לקבל את האוורד להשכרה(כי אין לו סעיף 'נו טרייד' בחוזה אבל הם כנראה יאבדו אותו אם רוז יחזור חצי שחקן מפציעה שאמורה להשבית אותו לעונה שלמה) מבחינת שיקאגו עדיף להם שלושה שחקנים טובים שיכולו אולי לההחזיק את הקבוצה עד שרוז יחזור מאשר סורפסטאר אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 38 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום, רלפי ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה