סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 10:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  הבא

אז מה יסגור הבורר של פיבא
אוחיון מנצח בבוררות, פיצוי קטן למכבי ודופק עונת MVP בקובאן 29%  29%  [ 6 ]
אוחיון מנצח בבוררות, משלם למכבי עוד 200K ונותן חרא של עונה ונזרק בקיץ 33%  33%  [ 7 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון מחויב לחוזה שלו ומויבש כנקמה במשך עונה שלמה 14%  14%  [ 3 ]
מכבי מנצחת בבוררות, אוחיון חוזר למכבי נותן חרא של עונה עקב דכאון 5%  5%  [ 1 ]
מכבי מנצחצת בבוררות אוחיון מוביל את הקבוצה לפיינלפור ובורח מיד בתום העונה 19%  19%  [ 4 ]
סך הכל הצבעות : 21
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 2:03 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אז מה יסגר שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 2:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יקרה מה שלא מופיע בסקר הזה, וזה בדיוק מה שקרה עם פארגו. מכבי כביכול תנצח רשמית ומזרחי יחגוג, כי הבורר יקבע שאוחיון הפר חוזה. אבל הפיצוי שייפסק, כמו במקרה פארגו, יהיה כל כך קטן יחסית להפרשי השכר שעבור אוחיון זה יהיה הפסד שכולו נצחון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 3:03 pm 
Sophomore

מסכים עם ראי. איך השמטת את האופציה הכי הגיונית? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 3:07 pm 
Hall of Famer

מה שראי אמר יקרה. מכבי תזכה בבוררות, תקבל פיצוי, ואוחיון , בסוף, יצחק כל הדרך אל הבנק עם החוזה המטורף שקיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 3:17 pm 
Senior

אם הבנתי נכון מהפרסומים (הם ממש לא ברורים) אז אין כזאת אופציה כמו שראי מתאר. בניגוד למקרה פארגו בו מכבי בבוררות דרשה פיצוי והבהירה שאין לה רצון לראות את השחקן בחזרה, במקרה הזה (לפחות על פי מה שפורסם) מכבי לא ביקשה פיצוי אלא טוענת שאין ליוגב יציאה והיא ביקשה קביעה שיוגב שחקן של מכבי שלא יכול להשתחרר. אם זה באמת מה שביקשה וזה מה שהבורר נדרש לקבוע אז הוא אמור לקבוע או שליוגב יש חוזה במכבי וסעיף השחרור רלוונטי לשנה הבאה בלבד או שהסעיף תקף ויוגב משוחרר.

אני מניח שהכיוון של מכבי הוא שבמידה ותנצח וזה מה שהבורר יקבע הוא לדרוש בעצמם את גובה הפיצוי שהם רוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 3:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא מבין גדול בבוררויות, אבל נדמה לי שהבורר לא חייב לקבל במלואן את העמדות של מי מהצדדים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 4:21 pm 
Junior

http://sports.walla.co.il/?w=//2566143

וזוהי רק ההתחלה..לה..לה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 4:29 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא מבין גדול בבוררויות, אבל נדמה לי שהבורר לא חייב לקבל במלואן את העמדות של מי מהצדדים.

הוא לא חייב כלום, אבל אם השחקן (הוא הגיש את הבוררות) דורש שחרור, והקבוצה טוענת שיש לו חוזה והיא מסרבת לשחרר אותו אז רוב הסיכוי שבורר יחליט האם יש לו חוזה או משוחרר. ברור שהוא יכול להחליט שהוא משוחרר אבל הפיצוי גבוה יותר, לטעמי הסיכוי יותר קטן שזה יקרה. קשה נראה לי לבורר לקבוע שיש ליוגב חוזה וסעיף השחרור לא תקף (כמו שמכבי טוענת) ואז להחליט בשבילם בכמה כסף לשחרר אותו.

אם אני מבין נכון הבוררות היא שיוגב טוען שיש לו סעיף יציאה והוא עמד בו, מכבי טוענת שאין סעיף כזה ורוצים שהבורר יקבע שהוא מחוייב לחוזה. רוב הסיכוי שהבורר יחליט על אחת מהאופציות האלה בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 6:01 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
קוף, סליחה על השאלה, אבל מאיפה הבקיאות הזו בענייני בוררות והפסקנות הזו לגבי מה סביר או לא סביר שהוא יחליט? זה מבוסס על תקדימים או על הערכה שלך של מה הגיוני לעשות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 6:22 pm 
Senior

הערכה בלבד על מה שהגיוני לעשות. לדעתי שבורר מתבקש להכריע אם לשחקן יש חוזה בקבוצה או לא, האם יש לו סעיף יציאה או לא, רוב הסיכויים שהוא יחליט במה שהוא מתבקש להכריע.
במקרה פרגו למשל מכבי מראש הבהירה שאין רצונה לראות את השחקן בקבוצה והיא דורשת פיצוי על הנזקים. הבורר קבע גובה של פיצוי ובזה נגמר הסיפור.
פה אני מבין (שוב ממה שהתפרסם) שמדובר במצב שונה ומכבי בבוררות דורשת שהשחקן יעמוד בחוזהו. אני לא רואה סיבה שהבורר יחליט לחרוג ממה שהוא מתבקש לקבוע (יש חוזה או לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 6:25 pm 
Hall of Famer

קוף, עם כל זה שהמערך המשפטי של מכבי עשה כל מיני פאשלות בזמן האחרון, אין סיכוי בעולם שכתב הטענות שהם הגישו לבורר לא כולל גם חלופה של פיצוי גבוה במקרה שיקבע שאין לאכוף את החוזה בעין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 6:31 pm 
Senior

אמרתי שעל פי הפרסומים. אמרתי שממה שאני הבנתי על פי מה שדווח מכבי במקרה הזה דרשה שיקבע שלאוחיון חוזה תקף ואין לו סעיף יציאה. והיה ומכבי נתנה חלופה ואמרה שהיא מעוניינת בפיצוי אז כמובן שהיא פותחת את הדלת לבורר לקבוע פיצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 7:09 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
יקרה מה שלא מופיע בסקר הזה, וזה בדיוק מה שקרה עם פארגו. מכבי כביכול תנצח רשמית ומזרחי יחגוג, כי הבורר יקבע שאוחיון הפר חוזה. אבל הפיצוי שייפסק, כמו במקרה פארגו, יהיה כל כך קטן יחסית להפרשי השכר שעבור אוחיון זה יהיה הפסד שכולו נצחון.

כנ"ל.
אוסיף ואומר שאם אוחיון עושה 750 אלף בשנהץ והוא יפסיד בבוררות נגיד 400 אלף. שז יש לו חמש מאות חמיש בייד. לא יודע מה הקיזוז בין המס ברוסיה לפו אבל זאת נראיית כמו עיסקה טובה לאוחיון ולשלטונות המס הארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 7:16 pm 
מנהל פורום

אני חייב להגיד שהתגובה של מכבי, שמתייחסת לסוכן כאל הנבל והרשע (לזכותו ייאמר שהוא עושה לה את העבודה בחינם) ואל אוחיון כקורבן התמים, לגמרי מקרינה רצון שאוחיון ישחק אצלם ולא רצון לשרוף את הגשרים. וזה להבדיל כמובן מתגובות קודמותת שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 7:23 pm 
Hall of Famer

בואו נגיד שההתרשמות שלי מהסוכן אחרי הראיון הזה לא חיובית במיוחד, וזה בלשון המעטה, מעניין מאיפה אוחיון הגריל אותו. בלי שום קשר, אותי כבר שום תוצאה לא באמת תפתיע, מחזרה של יוגב למכבי ("הסוכן הטעה אותי ושיקר לי, אף פעם לא רציתי לעזוב"), דרך שיחרור שלו לקובאן עם פיצוי גדול למכבי ועד קביעה של הבורר שיש לו אופציית יציאה ושלמכבי אין שום קייס, עד כדי כך אני מתקשה להאמין לכל המעורבים בעניין הזה. ולמרות זאת, שיחרור שלו לקובאן עם פיצוי למכבי נשמעת כרגע כמו האופציה הכי סבירה כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 7:45 pm 
Freshman

מיום ליום אני יותר מאמין שדני פדרמן זה אחד האסונות הכי גדולים שקראו לקבוצה הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 8:20 pm 
Sophomore

ג'אפר כתב:
מסכים עם ראי. איך השמטת את האופציה הכי הגיונית? :)

פיצוי קטן בעיני עמד על 200 אלפי דולר... אני היחיד שחושב שכל הראיון הזה שבסוכן הצ׳צ׳ני הזה נתן מצביע על סוג של פאניקה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 8:31 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני הייתי שמח לראות את תרחיש 7 (6 היה מה שראי אמר) שבו כולם יורדים מהעץ הגבוה שטיפסו עליו - מכבי מבינים שאין להם רכז בקבוצה ואולי כדאי לתת את המפתחות ליוגב שהראה הקיץ שסוף העונה שעברה לא היה פוקס ולצפר אותו בחוזה של חצי מיליון ל-4 שנים (אם פניני מרוויח 400K אז כמאמר לימונד בזמנו: יוגב צריך להרוויח 2 מיליון) ויוגב מגיע למסקנה שאולי עדיף לו להיות הרכז הישראלי הראשון מאז קטש שמוביל את מכבי ולהנות מאהבת הקהל מאשר לקפוא בערבות רוסיה (למרות שעדיין 1.6 מיליון יורו או כמה שזה לא יהיה יכולים לחמם אותך יפה מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 8:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חושב שזו דילמה גדולה מצד יוגב כי מצד אחד הסכום שהוא עומד להרוויח ברוסיה יכול לסדר אותו להמשך החיים לאחר הכדורסל, ומצד שני, והיה והוא לא מרשים יותר מדי ברוסיה ועוזב לאחר שנתיים (או אפילו פחות במקרה הרע) הוא נידון להמשך קריירה סטייל אפיק ניסים - לעבור מקבוצה אירופאית מדרג לא גבוה אחת לשנייה, כי בארץ הוא לא יחזור למכבי ואף קבוצה אחרת לא תוכל לשלם לו את הסכומים שהתרגל אליהם. מה עדיף? שתי עונות לא מוצלחות בהן הרווחת 1.6 מיליון יורו ואחריהן עוד מספר עונות מדשדשות בהן תרוויח 100K+ ואז חזרה לארץ לקבוצת צמרת בה לא תרוויח יותר מ-150K, או לשחק מעכשיו עד סוף הקריירה במכבי ברמות הכי גבוהות ובכל עונה לעשות בסביבות חצי מיליון (בהנחה שפדרמן ובנו מבינים שהוא שווה יותר מההצעה המעליבה שהציעו לו בהתחלה)...
Joav כתב:
מיום ליום אני יותר מאמין שדני פדרמן זה אחד האסונות הכי גדולים שקראו לקבוצה הזאת

לגמרי. והקטע שהוא כמו הרבה ישראלים מגעילים ניסה את "שיטת המצליח" וזה לגמרי התפוצץ לו בפרצוף.
לגבי הראיון עם הסוכן - נראה לי שאם כבר פדרמן קרא לו "אירני מסריח"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 8:53 pm 
Sophomore

למה אתה חושב שבמכבי תל אביב הוא יראה יכולות שבערבות רוסיה הוא לא יראה? במידה והוא יצליח שם הוא ימשיך לקבל חוזים גדולים, במידה והוא לא יצליח שם - הוא יקבל חוזה סביר בקב' אירופאית עם מספיק זמן להוכיח את עצמו (או חוזה סביר בהפועל ירושלים/הקב' העשירה התורנית בישראל).

אגב, גם לי נראה מהראיון הזה שהסוכן הוא זה ששפך רעל לשני הצדדים. קיבל אפשרות לעשות קופה ואמר לעצמו - יאללה, נדליק את כולם ונספור את הכסף.

(זה לא נועד אגב לנקות את ההתרשמות מדני שובבני שכל הקיץ הזה מסריח ממנו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 9:54 pm 
Hall of Famer

כל הסיפור הזה בכלל לא היה צריך להתגלגל. פדרמן הנער החליט לחסוך עלויות דווקא על השחקן הישראלי העולה היחיד שיש לנו אחרי עונת פריצה ובמקום לשדרג אותו ולהביא ליציבות המערכת ולהמשך שיווק הקבוצה כישראלית או מייצגת ישראליות, החליט ללכת ראש בראש. טיפשות ממדרגה ראשונה. אני מניח שאוחיון ישוחרר ממכבי בפיצוי גבוה יחסית. אני אישית מקווה שהוא יישאר ויתרצה ושהם יגיעו איתו להסכם שטוב לשני הצדדים. הסוכן הזה לא הותיר רושם חיובי בכל מקרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 9:57 pm 
Hall of Famer

Mako Regever כתב:
למה אתה חושב שבמכבי תל אביב הוא יראה יכולות שבערבות רוסיה הוא לא יראה? במידה והוא יצליח שם הוא ימשיך לקבל חוזים גדולים, במידה והוא לא יצליח שם - הוא יקבל חוזה סביר בקב' אירופאית עם מספיק זמן להוכיח את עצמו (או חוזה סביר בהפועל ירושלים/הקב' העשירה התורנית בישראל).

אי אפשר לבטל את סיכויי ההצלחה שלו בקובאן אמנם, אבל עדיין, את היכולת שהוא הראה במכבי הוא לא הראה באף קבוצה לפני כן, מספיק להיזכר בדיבורים בקיץ שעבר ואפילו בתחילת העונה שעברה על כך שהוא אפילו לא מתאים להיות רכז מחליף ביורוליג. אני חושב שהשאלה האם הוא מסוגל להצליח באותה מידה בתנאים שונים לגמרי עדיין פתוחה ודורשת הוכחה מצידו, למרות העונה הטובה במכבי והקמפיין המצויין עם הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 10:50 pm 
Junior

רק אני ראיתי את המשפט הזה?
ציטוט:
המלים הקשות הללו יוצאות מפיו של אימאן שוקוחיזדה בשצף, כמפל, אם כי ברהיטות מפתיעה.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 10:53 pm 
Junior

אוחיון הראה את היכולות שלו גם בקמפיין הנבחרת, הוא בסה"כ היה צריך לקבל במה, כישרון היה לו מימים ימימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 09, 2012 11:14 pm 
מנהל פורום

רוני, הוא בהחלט הראה את היכולות האלה גם לפני מכבי. לך לצ'ה ותבדוק כמה פעמים אחרי משחק של הפועל האוהדים התבכיינו על זה שחבל להתלהב כי בשנה הבאה מכבי גונבים אותו. גם לפני הפועל, הוא נתן סידרת הצלבה מדהימה למדי במדי נהריה (שכזכור פורקה מלימונד וממגי לפני הפלייאוף).

הבעיה של אוחיון אף פעם לא היתה היכולות (אם כי הבעיות המקצועיות היו ידועות וגם באו לידי ביטוי במכבי). הבעיה היתה חוסר יציבות וחוסר ביטחון שמוקרן ממנה. אבל כשהוא היה טוב הוא היה מדהים עוד לפני מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 356 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה