סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 1:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 10:47 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
קווין גארנט הוא הראשון לפי הדיווחים שמתחייב לחוזה חדש, כשמדברים על 34 מיליון ל-3 שנים בבוסטון. קצת יותר מדי לטעמי.

ג'ראלד וואלאס, ג'אמאל קרופורד, לו וויליאמס, ברנדון באס, ראמון סשנס, גורדן פארמר, רוני טוריאף, ג'אמיר נלסון, ארל קלארק, פאטי מילס וג'יי אר סמית' הודיעו שם מוותרים על האופציה לשנה האחרונה בחוזה, וכולם שחקנים חופשיים בלתי מוגבים.

ראיין אנדרסון, ניקולה באטום, ג'ייסון תומפסון, אלונזו ג'י, רובין לופז, מוריס ספייטס, דריק בראון, די ג'יי אגוסטין ודרל ארתור הם שחקנים חופשיים מוגבלים שקיבלו הצעת הארכת חוזה מוקדמת מקבוצתם.

הנה ניתוח קצר שלי על יעדי השחקנים החופשיים הבולטים:
- דרון וויליאמס: כבר הצהיר רשמית שיבחר בין דאלאס לנטס, אין לשאר סיכוי אמיתי. אני נוטה לחשוב שהוא יחזור לנטס ויקווה לראות את הווארד מצטרף אליו כשחקן חופשי שנה הבאה.

- נאש: בראיון לא מזמן טען לראשונה שהוא כנראה בדרך החוצה מפיניקס, שבחרה בדראפט את קנדל מארשל הרכז שיחליף אותו.
ניו יורק היא אופציה לא אמיתית מבחינתו כי הם לא יכולים לתת לו את השכר שהוא צפוי לבקש, ויש להם את ג''רמי לין שהם רוצים להשאיר (הוא גם יהיה מאוד זול יחסית לתועלת שלו).
מיאמי לא תבזבז את חוזה הMLE שלה על נאש כי הם לא ירצו להצטרך לבנות מחדש את ההתקפה כדי להתאים את עצמה לנאש. ונאש גם לא ירצה להרוויח רק 3 מיליון לעונה ולא לגעת בכדור. נשארנו עם דאלאס וטורנטו.
דאלאס היא אופציה מעניינת, אבל הם ילכו קודם כל על וויליאמס, כך שנאש יצטרך להמתין עד שוויליאמס יחליט לא יילך לפני שיקבל הצעה מהמאבס.
טורנטו לדעתי היא האופציה האמיתית היחידה (ולשם אני מאמין שילך). הראפטורס כבר הצהירו שבראשון ליולי הם יתחילו קמפיין להחתמת נאש בקבוצה. נאש כאמור סוג של גיבור לאומי (קנדי), והראפטורס מתים להחתים אותו כדי שסוף סוף (לראשונה מאז וינס קרטר) יהיה לפרנצ'ייז שלהם פרצוף. טורנטו גם יכולה להציע לו את הסכום הגדול ביותר. שם הייתי שם את הכסף שלי.

- אריק גורדון: גורדון מבוקש באינדיאנה, עיר הולדתו, אבל אין שום סיכוי שהוא יעזוב את ההורנטס מ2 סיבות:
א. גורדון הוא שחקן חופשי מוגבל, כך שניו אורלינס יכולה להשוות כל הצעה, וגם להציע לו יותר כסף מכל קבוצה אחרת. זה מאוד משמעותי לשחקן צעיר שעוד לא הרוויח יותר מדי.
ב. עכשיו שאנתוני דייויד בקבוצה, ההורנטס אמורים להסתער על הליגה בשנים הקרובות וגורדון אמור להיות הסקורר המרכזי שלהם. לא רואה אותו מוותר על אפשרות כזו.

- היברט: כמו גורדון גם היברט הוא שחקן חופשי מוגבל, וכמו גורדון גם הוא שחקן צעיר שעוד לא הרוויח מספיק כסף כדי לוותר על הכסף הגדול שאינדי תציע לו. לא רואה סיכוי שיעזוב. (בטח לא לבוסטון שעכשיו הבטיחה לגארנט 30 מליון דולר ל3 שנים, ובנוסף יש להם את ג'ראד סאלינגר המבטיח שתרצה לתת לו דקות)

- מאיו: השחקן שהכי לא ברור לאן יילך. ממפיס ניסתה להעיף אותו בטרייד לא פעם בשנתיים האחרונות, וכנראה שלא יישאר שם (למרות שבערך מצא את מקומו שם בשנה האחרונה). אם הייתי צריך להמר הייתי אומר שימצא את מקומו באינדי או בוסטון (אם אלן יילך). גם הקליפרס ונטס בתמונה.

- גארנט\דאנקן: יישארו בקבוצתם ב-98%

- ריי אלן: מבוקש מאוד במיאמי, הרבה חושבים שהוא בעצמו גם מאוד מעוניין להגיע לשם. גם בוסטון בתמונה והקליפרס. אם יסכים להתפשר על השכר הוא ימצא את עצמו במיאמי.

- ראיין אנדרסון\ניקולה באטום: שני השחקנים כמו היברט וגורדון שחקנים חופשיים מוגבלים בדרך לחוזה הגדול הראשון שלהם. שתי הקבוצות גם מעוניינות להשאיר אותם. לא רואה מצב ששני השחקנים עוזבים.

- ג'ייסון טרי: אולי הפרי אייג'נט הכי מעניין. בדאלאס מראים לו את הדרך החוצה כדי לשמור מקום בתקרת השכר לחלום של דירק-וויליאמס-הווארד.
הוא האופציה השניה של מיאמי אחרי אלן, אז אם אלן לא יגיע, הוא עלול לחתום אצל ההיט. גם הקליפרס, נטס ובוסטון בתחרות. לא אהיה מופתע בכלל אם נגלה שהנטס הציעו לו חוזה עצום בפאניקה, ושהוא יחתום שם בסוף.

- ג'ראלד וואלאס: גם שחקן די חופשי, יכול להגיע ללא מעט מקומות. לא יודע עד כמה הוא מעוניין, אבל קליבלנד יכולה להיות אופציה מעניינת בשבילו. הנטס כרגע כנראה בהובלה אבל.

- ג'רמי לין: יישאר כמעט בוודאות אצל הניקס תמורת חוזה MLE (MID LEVEL), בגלל חוקי ה-NBA הניקס במצב מאוד טוב להשאיר אותו, והוא הוא מטחנת כסף בשבילם, כך שלא רואה סיכוי שהוא לא נשאר.

נערך לאחרונה על ידי Super Mario בתאריך ש' יוני 30, 2012 11:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:00 pm 
Hall of Famer

לא שזה הבדל גדול, אבל החוזה של גארנט הוא על 34 מיליון ל-3 שנים, לא 36.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:02 pm 
Freshman

תוקן, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:13 pm 
Senior

שכחת את קיימן והאחים לופז ועוד כמה נדמה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:21 pm 
Freshman

צודק לגבי ברוק לופז, לא ממש חושב שקיימן ורובין לופז הם שחקנים שיותר מדי ישפיעו על הליגה בשנים הקרובות...

כנראה שקיימן כבר לא יגיע להיט, שהחליטה (על פי ריילי) להעביר את לברון פול-טיים לעמדה 4. החלטה נהדת לפי דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:24 pm 
Junior

איפה ראית תהחלטה הזאת מריו? ראיתי שבוש עובר לסנטר..אבל לברון לא נראה מתלהב ממעבר לPF.

אני גם תוהה מי באמת האפשרות הראשונה של ההיט - טרי או אלן

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:26 pm 
Hall of Famer

בכל מקרה, עם העובדה שגארנט נשאר ושלסלטיקס יש שני פאוורים צעירים שצריכים דקות (סאלינג'ר וג'ונסון), אני בכלל לא אתפלא אם נראה את ברנדון באס עובר בסיין-אנד-טרייד, אולי כחלק מטרייד שיביא את מאיו לסלטיקס. אני לא בטוח שלבאס יש מקום בממפיס שכבר יש לה את ראנדולף ודארל ארתור שהראה פוטנציאל מאוד מעניין לפני שנתיים עד הפציעה שהשביתה אותו לכל השנה האחרונה, אז זה כנראה יצטרך להיות סוג של טרייד משולש (לא בטוח אם זה אפשרי בסיין-אנד-טרייד, צריך לבדוק בהזדמנות).

לגבי מאיו, אין ספק שהוא לא מיצה את עצמו בממפיס, לא הגיוני בעיני ששחקן שבשתי העונות הראשונות שלו קולע סביב ה-18 נק' למשחק ורק אמור להשתפר משם הופך פתאום להיות סוג של ג'ייסון טרי להומלסים, הוא חייב לשנות אווירה ואני מאוד מקווה שהוא יגיע לבוסטון בדרך כזו או אחרת, פוטנציאל יש לו והסלטיקס צריכים נואשות חיזוק לקו האחורי, במיוחד אם ריי אלן הולך למיאמי.

לגבי נאש, יש דיבורים על כך שהראפטורס הולכים להשתמש באמנסטי על קלדרון, אם זה יקרה זה בהחלט מצביע על כך שנאש בדרך לשם. אם קלדרון הולך, אני מניח שיהיו לא מעט קבוצות שיקפצו על המציאה, הוא עוד לא בן 31 ולמרות שהוא לא עשה את הקפיצה המצופה אחרי העונה המצויינת שהייתה לו לפני 3 שנים ולמרות הנטייה שלו לפציעות, אני מניח שיהיה לו לא מעט ביקוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 30, 2012 11:30 pm 
Freshman

קראתי את זה איפשהו בראיון עם פט ריילי. גם פה http://espn.go.com/boston/nba/story/_/i ... -ray-allen

לברון לא התלהב מזה בעבר, אבל אני חושב שהצליחו למכור לו את הרעיון שזה עדיף לקבוצה.

רוני - מסכים איתך שקלדרון (אם וכשאר) יהיה גם מניה מבוקשת בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 3:43 am 
Freshman

ידיעה חדשה:

- מיניסוטה הודיעה שהיא לא תממש את האופציה על אנתוני ראנדולף ומייקל ביזלי, כך שממחר שניהם יצטרפו לרשימת השחקנים החופשיים הלא מוגבלים.
ביזלי כנראה יהיה מבוקש, אני חושב שהוא יכול להיות ממש אחלה בניו אורלינס ליד דייויס. או אולי ברוקלין תלך עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 5:27 am 
Sophomore

לניקס יש זכויות בירד על לין כך שהם לא צריכים להשתמש ב-mle

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:07 am 
מנהל פורום

הייתי שמח לרנדולף/ביזלי בסלטיקס, זה קביל כלכלית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:12 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הייתי שמח לרנדולף/ביזלי בסלטיקס, זה קביל כלכלית?

הסלטיקס כרגע מחוייבים למשהו כמו 43 מיליון דולר ל-8 שחקנים (כולל גארנט), אז השאלה היא מה קורה עם כל הפרי אייג'נטס (בעיקר באס, גרין ואלן שהם אלו שאמורים לקבל משמעותית יותר מהמינימום), אם כולם נשארים או שהסלטיקס מביאים מישהו ברמת שכר במקומם, אז לא נראה לי שהסלטיקס יוכלו לתת יותר מה-MLE, לרנדולף זה כנראה יספיק ואולי אפילו עם עודף, לביסלי אני לא ממש בטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:53 am 
Junior

סקוטי ברוקס עומד לחתום על הארכות חוזה. 4 שנים "צפונית ל4 מליון שנתי".
בלייק עומד לחתום על הארכת חוזה ל5 שנים בסביבות 95 מליון.

לא ממש מפתיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:56 am 
מנהל פורום

אני לא חושב שבאס יחזור לקבוצה, וגם חושב שהוא הפרי אייג'נט האחרון שצריך לדאוג לגביו (אם כי, אין ספק שאני מעדיף באס+גרין+אלן, על כל שילוב של רנדולף+ביזלי), שחקן נהדר, אבל פחות קריטי כרגע.
אני גם חושב שאלן לא ירצה לחזור.
מה שבעצם אומר ג'ף גרין+הארכת חוזה לגארנט שחוסכת כסף וזהו, לא? אז יש מקום מתחת לתקרה.

אבל אולי כדאי בכלל לחכות לשנה הבאה. מי יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 8:58 am 
Senior

Espn טוענים שהווארד ביקש טרייד לנטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 9:30 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני לא חושב שבאס יחזור לקבוצה, וגם חושב שהוא הפרי אייג'נט האחרון שצריך לדאוג לגביו (אם כי, אין ספק שאני מעדיף באס+גרין+אלן, על כל שילוב של רנדולף+ביזלי), שחקן נהדר, אבל פחות קריטי כרגע.
אני גם חושב שאלן לא ירצה לחזור.
מה שבעצם אומר ג'ף גרין+הארכת חוזה לגארנט שחוסכת כסף וזהו, לא? אז יש מקום מתחת לתקרה.

אבל אולי כדאי בכלל לחכות לשנה הבאה. מי יודע.

ג'ף גרין אני מעריך שיקבל לפחות 5 מיליון לעונה, גארנט עוד 11, רוקים עוד 2-3 מיליון, זה לבד שם את הסלטיקס על קצת יותר מ-50 מיליון על 11 מקומות ברוסטר, זה מספיק מקום בשביל להביא את מאיו בסיין-אנד-טרייד ועדיין, אלא אם כן מצפים מסאלינג'ר שכבר בעונה הראשונה הוא יוכל לתת לפחות את מה שבאס נתן, אז צריך עוד להוסיף גם פאוור פותח לעסק. בקיצור, לסלטיקס לא יהיה קאפ ספייס להחתמה גדולה השנה (כלומר-היה מקום, ההחתמה הגדולה היא גארנט ועוד שתיים בינוניות עם גרין ואלן/מאיו). בשנה הבאה, בהנחה שאף אחד מהחוזים שיתווספו לא יהיה חוזה לשנה אחת, גם לא יהיה מקום מתחת לתקרה. צריך לזכור שהסלטיקס בשנה האחרונה היו איזה 30 מיליון מעל לתקרה ושילמו הרבה מאוד מס מותרות, כלומר גם החיסכון הגדול עוד לא אומר שיש להם מקום משמעותי מתחת לתקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 9:57 am 
מנהל פורום

מאיו יהיה שיחוק היסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 10:05 am 
Senior

לא מבין את הציפיות של אוהדי בוסטון מסאלינג׳ר. כמה שחקנים שנבחרים במקום ה-20 בדראפט הופכים לאולסטארים? מעט מאוד. אני מניח שסאלינג׳ר וגם בוסטון חותמים על זה שהוא יהיה שחקן ברמה של טאג׳ גיבסון או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 10:11 am 
Hall of Famer

קודם כל, טאג' גיבסון זה אחלה.

דבר שני, סאלינג'ר הוא לא בחירה קלאסית במקום ה-21. הוא שחקן שבזמנו הדיבור עליו היה לוטרי ודאי, אפילו גבוה מאד בלוטרי. מה שהוריד אותו מהותית זה הדיבורים על מצב בריאותי בעייתי, שעשוי לגרום לקריירה קצרה מדי. הוא בריון אמיתי, חיית צבע, ויכול להתפתח ליופי של שחקן. אף אחד לא דורש ממנו להיות אולסטאר, אבל פאוור פותח שאפשר לשחק איתו בפלייאוף? קנינו.

חוץ מזה, הסלטיקס כבר הביאו את רונדו בבחירה ה-21, כך שלמה לא להיות אופטימיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 12:27 pm 
Hall of Famer

אני מאד מקווה שמיאמי לא יהיו כל כך מטומטמים בכדי להחליט שלברון הוא הארבע הפותח. אני מקווה גם שהם לא יהיו כל כך מטומטמים בכדי להחליט שבוש הוא הסנטר הפותח. לא צריך לחשוב על מה הווארד יעשה להם במקרה שכזה, מספיק להיזכר בגמר מול דאלאס ומה טייסון צ'נדלר עשה לקו הקדמי של מיאמי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 12:34 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אבל דוקא מול דאלאס הם לא שיחקו עם לברון ב-4 ובוש ב-5 אלא כרגיל, עם ג'ואל אנתוני או האסלם כפתרון לסנטר. אולי דוקא הסמול בול היה עובד...

בכלל גם אם נניח שהווארד או צ'אנדלר או ביינום היו מתעללים בהרכב הסמול בול (מה שבכלל בכלל לא בטוח לטעמי) זה עדיין כולה שלוש קבוצות. מיאמי בכיף יכולה לשחק עם לברון ב-4 ובוש ב-5 ב-90 אחוז מהזמן, ולמצוא פתרון אד-הוק למקרה שסנטר דומיננטי מתעלל בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 1:26 pm 
Junior

התקפת מיאמי נראתה הרבה-הרבה יותר טוב עם לברון ובאטיה בעמדות הפורוורד, באטיה פתח את ההגנות מעמדה 4 בהתקפה, מה שאפשר לחדור יותר בקלות (ובטח כשבוש ב5), לברון בהגנה שמר על הפאוורים ולקח ריבאונדים. מה שההיט צריכים זה להמשיך עם החמישיה הזו ולחזק את הספסל ב:
1.סנטר מאסיבי למקרה שיפגשו איזה האוורד/ביינום. אם יש להם כסף לקאמן/האוז אז בודאי.

2. לא הייתי בונה על עונה טובה של האסלם ומילר מהספסל-שניהם בני 32 ובירידה. ולא הייתי בונה על עוד התעלות מטורפת של שין באטייה (34) בסדרות הקובעות. אבל כל השלושה פורוורדים וכגיבוי ללברון ובוש זה מספיק. מיאמי צריכים גארד לספסל ורצוי אחד שלא גומר את הקרירה מחר (אבל לפני הכל סנטר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 1:35 pm 
Hall of Famer

מה זה לברון ב4? הוא לא 4. הוא משחק במקום שחקן בעמדה 4. הוא לא 4.
הם משחקים סמול בול כאשר יש לך מפלץ כמו לברון שהוא יותר 1 או 2 מאשר 4 אבל בגוף של 4 שיותר חזק וקופץ יותר גבוה מהרבה 5 בליגה.

העמדות הקלאסיות בNBA מתפוגגות. לברון שומר על 4. בהתקפה אפשר לומר שבטייה הוא 4 באותה מידה. שניהם לא משחקים כ4.
אותו דבר לגבי בוש. הבן אדם רכיכה ומשחק כ4 בהתקפה. גאמפים מרחוק ולא יותר. לא זוכר אותו טוחן בצבע. בהגנה בגלל האורך שלו, הוא שומר על ה5 מהצד השני.
באותה מידה נוביצקי הוא 5 כי הוא לעיתים שומר על הסנטר של היריבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 2:06 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
נו סמנטיקה של עמדות. זה שהוא לא פאוור פורוורד קלאסי זה ברור, אבל כדי שיהיה קל בצורה מהירה להסביר את המערך, לא מבין מה הבעיה להגיד שהוא משחק ב-4. יש חמש עמדות על המגרש, הוא משחק ברביעית מבחינת מצ'אפ, גובה, מאסה וקרבה לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 2:32 pm 
Junior

לברון משחק כבר 9 עונות בליגה, ומה שאני למדתי מ9 העונות שלו זה שמשחקו במיטבו כשהוא משחק ליד חברים שפותחים לו את המגרש, ( אילגאוסקס, בוש) , והוא משמעותית פחות אפקטיבי ומוצא את עצמו כשסותמים לו את הרחבה (שאקיל, אנטוני).

הבעיה של מיאמי עם צ׳נדלר ממש לא הייתה הגנתית. כמה נקודות הוא קלע? כמה נגיעות בכלל היו לו בהתקפה?
הבעיה של מיאמי עם צ׳נדלר הייתה בכך שהוא שמר על סנטר שלא יכול לקלוע מחוץ לצבע, כך שהוא שיחק עליו איזורית וסתם את הצבע לחדירות.

מיאמי תקום ותיפול על לברון ( וקצת וויד), והיא צריכה לתכנן את הרכבה כדי למקסם את יכולותיו. אחרי 9 עונותיו בליגה אנחנו יודעים שלמקסם את יכולותיו אומר לפתוח את המגרש. אז אם מיאמי יכולה להביא שחקן שגם מרווח את המגרש וגם יכול לשמור על סנטרים ( והיא לא יכולה) אז יופי טופי והסתדרו. אם היא לא יכולה, היא צריכה להמשיך לשחק עם החמישייה שעבדה כל כך טוב ושמיקסמה את יכולותיו של האיש שלה. בשביל סדרה פוטנציאלית אחת מול הווארד במזרח הם יכולים להחזיק גופה על הספסל שתהיה מוכנה לאותה סדרה אחת בעונה, כמו שעשו באטלנטה לפני שנתיים עם אני לא זוכר את שמו, שהוכנס לחמישייה כדי לשמור על הווארד והסתדר איתו יופי.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 76 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה