מה לעזאזל אומר הפרמטר "האיכות הנוכחית של השחקן"?
אני יכול להבין שהאיכות הנוכחית של אדי קארי ואלוהי הזוריץ' בשלב הזה של הקריירה נמצאת במחראה. אבל למה שחקנים צעירים ומוכשרים נמצאים תחת הפרמטר הזה? הם לא הגדירו דקות משחק. ולכן ההערה שלך עמוס על לין היא מובנת אבל לא מתיישבת תחת ההגדרה של "האיכות הנוכחית".
כמה שמות שהפריעו לי ברשימה:לוק באביט הוכיח את עצמו כגבוה עם ידית מרשימה והוא ללא ספק יהיה שחקן רוטצייה בפורטלנד של השנה.
ג'וש הארלסון בוודאי ימצא קבוצה כגבוה מרווח.
שון וויליאמס הסמול הוורסטילי צנח פלאים בעונה האחרונה שלו והפך לשחקן שאף אחד לא רוצה לגעת בו. די מובן איך הגיע לכאן.
ווילי ברטון אמור להיות שחקן משמעותי השנה בפורטלנד הצעירה.
אוואן פורנייה הוא כשרון שאני מאוד אוהב.
איש סמית' הוא מותק של רכז. חביב עלי ביותר.
ג'יימס אנדרסון הוא שחקן שאני בהחלט מחכה לפריצה שלו.
שון וויליאמס הסנטר הוא בזבוז גדול של שוט בלוקר נדיר. כנראה כבר לא יצא ממנו כלום. המיקום דווקא מובן.
ג'יימס סינגלטון הוא אחד משני השחקנים הכי אנדרייטד כאן. תמיד נותן המון כשנותנים לו דקות ותמיד נפלט החוצה.
מייק ג'יימס, גם בגילו המופלג הוא עדיין פויינט סקורר מצוין (כפי שהחתמה קצרת טווח בבולס של העונה שעברה הוכיחה)
קרטייה מרטין יהיה שחקן רוטצייה של 10-15 דקות בוושינגטון. משמעותי בהרבה מלא מעט שחקנים ששובצו מעליו.
דמיון ג'יימס החל את השנה שעברה כסמול הפותח של הנטס...
דמיאן ווילקינס הוא האנדרייטד השני כאן. ולא, אני לא אומר את זה כי הוא האחיין של...
למאט קארול יש את אחת הידיות היותר יציבות בליגה. לא ברור למה ממעטים להתשמש בו. פיל ג'קסון היה יודע מה לעשות איתו.
חסן ווייטסייד הוא חתיכת ז'לוב שלא ברור לי איך לא מצאו לו שימוש בליגה.
ג'ורדן וויליאמס! מה הוא עושה כאן?! זה השחקן הכי משמעותי שקיבלנו בטרייד על ג'ו ג'ו עם הנטס! אחלה פאוור פורוורד! יש מצב חזק בהחלט שהוא יפתח בחמישייה אצלנו. וגם אם לא, בוודאי שהוא יהיה שחקן משמעותי מאוד העונה.
לסטר האדסון- סקורר בלי בית. יכול היה בהחלט להיות כוכב עם עוד כמה סנטימים וסיטואציה נכונה.
אלן אנדרסון- מה שעמוס אמר...
ג'וליאן סטון- יופי של שחקן מגוון. אבל יהיה לו קשה לפרוץ בקו האחורי הצפוץ של הנאגטס.
ורנון מאקלין- חתם בטורקיה, לא ברור לי למה דטרויט ויתרו עליו.
ג'יימס ווייט, מודה שאני מעט משוחד ביחס אליו. עוד אנדראצ'יבר לרשימה הגדולה שלי...
מו אלמונד- יכול היה להיות שחקן ספסל משמעותי בNBA. כיום הוא בקושי פילר לקצה סגל במקרה הטוב. אבל בספר שלי יש לו איכות...
כנ"ל דריק באיירס.
בלייק אהרן! איזה פויינט מגניב שהוא היה. האיש פשוט לבן מדי לליגה הזו. אבל אחלה פויינט. מעניין איפה הוא היום בכלל.
קנת באזמור, סתם אני אוהב את השם...
יש כאן גם כמה שמות של גוויות:בראיין קארדינל (היה שומר נהדר) מנותח בכל פינה בגוף.
ג'רי סטאקהאוז (תפרוש כבר בנאדם...)
אדוארדו נאהרה. אותו כנ"ל כמו קארדינל.
אריק דאמפייר. דחקות בצד, אחד משומרי הפנים הטובים בליגה גם בגילו המופלג.
דן גדזוריץ'. היו לנו ימים יפים איתו בפנטזי לנד...
ג'מאל מגלור. האיש בפנסיה כבר 5 עונות בערך.
בובי סימונס. האיש מרותך.
מייק ביבי. ראה ערך מגלור.
ג'ואן האוורד... הוא לא השחקן הכי זקן בליגה?
מייקי מור, הוא לא פרש כבר?
אדי קארי....
שחקנים גרועים, אבל ממש...ג'ף פאנדרגראף (חוץ משם של קוסם אין בו הרבה)
אליוט וויליאמס. מאוד לא הרשים אותי בכל הפעמים שראיתי אותו.
בראיין קוק (לא נראה ולא מריח כמו שחקן כדורסל)
האשים תאביט- מועמד קבוע לפלופ הגדול בהיסטוריה והאיש שקוואמי בראון מברך בכל בוקר.
בראיין סקלבריני- בואו נודה, האיש הוא מסקוט. סוג של בובה ג'ינג'ית שמעלים מהספסל בכדי לשמח את הקהל...
סולומון אלבי- שום קשר בינו לבין החפץ העגול.
נו, לפחות היה לי מה לעשות בכדי לנקות את האלכוהול מהדם... לילה טוב