התותח המפוברק כתב:
הלייקרס לא משחקים, אבל זה לא מונע מקובי לתת לגאסול את הקוואמי טריטמנט. אחרי ההפסד הביתי לאורלנדו הוא גם טען "שיבעט בתחת של כולם בחדר ההלבשה".
הרבה אנשים משווים בין הפתיחה הצולעת השנה לפתיחה של ההיט לפני שנתיים, שגם היתה מקרטעת. אבל יש כמה הבדלים מהותיים :
הגרעין של ההיט היה צעיר יחסיתוהיה להם זמן לפתח כימיה. ללייקרס, עם נאש וקובי וגאסול, אין. תוך שנתיים הגרעין הזה יראה הרבה יותר רע.
ההיט שיחקו הגנה, גם כשהתתקפה נראתה רע. הלייקרס ספגו 30 נקודות ב6 דקות האחרונות נגד המג'יק. בבית.
מה שהכי מדהים זה שהלייקרס התחילו תשנה בלוח משחקים מאוד נוח, הרבה משחקי בית ונגד יריבות חלשות. ועם זאת הם במאזן שלילי 8-9. מה יקרה כשיתחילו המשחקי חוץ באוקהלומה וממפיס?
ציטוט:
שארלוט - פורטלנד. מה לעזאזל עובר על פורטלנד? לא מתרוממים כ"כ. בשארלוט, ג'ורדן שוקל לחזור להורנטס במקום בובקאטס. לפחות הוא לא שוקל את השם ג'ורדנ'ס. הבובעלך כבר השוו את כמות הנצחונות מהעונה שעברה ואחרי שהקיץ התמקד בבחירה במק"ג, הסתבר שמה שהם היו צריכים זה יכולת משופרת של קמבה ווקר, שעד כה נותן עונת פריצה לא רעה (אם כי באחוזי שדה רעים). בלייזרס.
מישהו כבר הזכיר בשרשור אחר תספסל האומלל של פורטלנד, אבל חלק מהאשמה נופלת על אולדריג' שבעונה שעברה נראה לפרקים כמו הPF הכי טוב בליגה והעונה לקח שני צעדים אחורה. משהו לא טוב עובר עליו.
שארלוט סיפור מאוד מעודד, אחרי עונה אומללה ברמה היסטורית אני אשכרה חושב שהם יכולים להגיע לפלייאוף. קמבה קצת חסר לסורו במשחקים האחרונים אבל נראה שהוא כן עשה קפיצה קדימה העונה. קיד גילטריסט וטיילור נראים מביאים המון אנרגיה חיובית כרוקיס ואם ביימבו רק יראה סימני התקדמות יש שם פוטנציאל נאה להיות חתיכת קבוצה מעיקה והגנתית שקשה לשחק נגדה.
ציטוט:
דטרויט - קליבלנד. דיון וייטרס עם קרסול פגוע, ועם כל הפציעות של הקאבס, עוד יש סיכוי שנראה את כספי מוקפץ לחמישיה מתישהו. נלך עם הפיסטונס.
דיברתם פה על ורז'או העונה? הבןאדם נראה כמו אולסטר מדופלם. 15 נקודות ו 15 קרשים בממוצע, עשה קפיצה גדולה.
ציטוט:
יוטה - קליפרס. יוטה טרם הפסידו בבית. דרק פייבורס נפגע, וזה משמעותי גם לפנטזי שלי, וגם כי אינס קאנטר יקבל עכשיו קצת יותר דקות. קשה לי להאשים את טיי קורבין שמשתף את מילסאפ וג'פרסון 30 דקות ומעלה כ"א, אבל שאחד כמו דמארה קארול יקבל יותר דקות משחק מקאנטר, זו רשלנות פושעת. קשה לי לראות איך המצב הנוכחי של מצבת הגבוהים האיכותית של הג'אז נמשך עוד הרבה זמן. אני הולך דווקא עם הקליפרס.
יוטה חייבים לעשות טרייד, הזמן לא משחק לטובתם. לא יודע מה הם צריכים לקבל חזרה אבל פייבורס צריך דקות כשהוא חוזר. הקליפרס נרגעו אחרי פתחית עונה קטלנית ודווקרא בלייק גריפין נראה לא משהו השנה. שמתי לב שמאז עונת הרוקי הוא נסוג קצת בכל עונה. תופעה די מוזרה לא?
ציטוט:
דנבר - טורונטו. משהו בנאגטס לא מסתדר השנה, לא מתחבר. אותי זה די מפתיע. הראפטורס חלשים מאוד בחוץ וזה יימשך כנראה גם היום. נאגטס.
תופעה מוזרה למדי הוא מקגי. לא רק כי הוא נראה מוזר, משחק מוזר ומתנהג מוזר. גם הדקות שהוא מקבל מוזרות. הוא קיבל מדנוור הארכת חוזה של 10 מיליון + לעונה ומשום מה משחק בקושי 18 דקות לערב, מאחורי הסנטר הלא אגדי קוסטה קופוס. סדרת יחנוך של ג'ורג קארל? לא ברור לי מה הסיפור איתו. טיי לוסון גם בפתיחת עונה נוראית אחרי הארכת חוזה מסביר תקשיים שלהם.