סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' ינואר 17, 2025 1:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אן בי איי לשני בערב
הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הלייקרס לא משחקים, אבל זה לא מונע מקובי לתת לגאסול את הקוואמי טריטמנט. אחרי ההפסד הביתי לאורלנדו הוא גם טען "שיבעט בתחת של כולם בחדר ההלבשה".

שארלוט - פורטלנד. מה לעזאזל עובר על פורטלנד? לא מתרוממים כ"כ. בשארלוט, ג'ורדן שוקל לחזור להורנטס במקום בובקאטס. לפחות הוא לא שוקל את השם ג'ורדנ'ס. הבובעלך כבר השוו את כמות הנצחונות מהעונה שעברה ואחרי שהקיץ התמקד בבחירה במק"ג, הסתבר שמה שהם היו צריכים זה יכולת משופרת של קמבה ווקר, שעד כה נותן עונת פריצה לא רעה (אם כי באחוזי שדה רעים). בלייזרס.

דטרויט - קליבלנד. דיון וייטרס עם קרסול פגוע, ועם כל הפציעות של הקאבס, עוד יש סיכוי שנראה את כספי מוקפץ לחמישיה מתישהו. נלך עם הפיסטונס.

ניו אורלינס - מילווקי. הסטרנ'ס מתקשים בפתיחת העונה, בעיקר בלי אנתוני דיוויס. מילווקי איט איז.

יוטה - קליפרס. יוטה טרם הפסידו בבית. דרק פייבורס נפגע, וזה משמעותי גם לפנטזי שלי, וגם כי אינס קאנטר יקבל עכשיו קצת יותר דקות. קשה לי להאשים את טיי קורבין שמשתף את מילסאפ וג'פרסון 30 דקות ומעלה כ"א, אבל שאחד כמו דמארה קארול יקבל יותר דקות משחק מקאנטר, זו רשלנות פושעת. קשה לי לראות איך המצב הנוכחי של מצבת הגבוהים האיכותית של הג'אז נמשך עוד הרבה זמן. אני הולך דווקא עם הקליפרס.

דנבר - טורונטו. משהו בנאגטס לא מסתדר השנה, לא מתחבר. אותי זה די מפתיע. הראפטורס חלשים מאוד בחוץ וזה יימשך כנראה גם היום. נאגטס.

גולדן סטייט - אורלנדו. למג'יק לא יהיה הרבה רגעי נחת כמו הנצחון על הווארד אתמול. הווריורס פתחו את העונה טוב למרות שהם בלי בוגוט. סטפן קארי נראה טוב, דיוויד לי מוכיח למה שילמו לו הרבה כסף לבוא מניו יורק, קרל לנדרי יעיל, הרוקי בארנס וג'ארט ג'ק גם משחקים טוב. אכזבה כרגע מקליי תומפסון עם אחוזי קליעה רעים. ווריורס.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 11:52 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:

הלייקרס לא משחקים, אבל זה לא מונע מקובי לתת לגאסול את הקוואמי טריטמנט. אחרי ההפסד הביתי לאורלנדו הוא גם טען "שיבעט בתחת של כולם בחדר ההלבשה".

הרבה אנשים משווים בין הפתיחה הצולעת השנה לפתיחה של ההיט לפני שנתיים, שגם היתה מקרטעת. אבל יש כמה הבדלים מהותיים :

הגרעין של ההיט היה צעיר יחסיתוהיה להם זמן לפתח כימיה. ללייקרס, עם נאש וקובי וגאסול, אין. תוך שנתיים הגרעין הזה יראה הרבה יותר רע.

ההיט שיחקו הגנה, גם כשהתתקפה נראתה רע. הלייקרס ספגו 30 נקודות ב6 דקות האחרונות נגד המג'יק. בבית.

מה שהכי מדהים זה שהלייקרס התחילו תשנה בלוח משחקים מאוד נוח, הרבה משחקי בית ונגד יריבות חלשות. ועם זאת הם במאזן שלילי 8-9. מה יקרה כשיתחילו המשחקי חוץ באוקהלומה וממפיס?

ציטוט:
שארלוט - פורטלנד. מה לעזאזל עובר על פורטלנד? לא מתרוממים כ"כ. בשארלוט, ג'ורדן שוקל לחזור להורנטס במקום בובקאטס. לפחות הוא לא שוקל את השם ג'ורדנ'ס. הבובעלך כבר השוו את כמות הנצחונות מהעונה שעברה ואחרי שהקיץ התמקד בבחירה במק"ג, הסתבר שמה שהם היו צריכים זה יכולת משופרת של קמבה ווקר, שעד כה נותן עונת פריצה לא רעה (אם כי באחוזי שדה רעים). בלייזרס.

מישהו כבר הזכיר בשרשור אחר תספסל האומלל של פורטלנד, אבל חלק מהאשמה נופלת על אולדריג' שבעונה שעברה נראה לפרקים כמו הPF הכי טוב בליגה והעונה לקח שני צעדים אחורה. משהו לא טוב עובר עליו.

שארלוט סיפור מאוד מעודד, אחרי עונה אומללה ברמה היסטורית אני אשכרה חושב שהם יכולים להגיע לפלייאוף. קמבה קצת חסר לסורו במשחקים האחרונים אבל נראה שהוא כן עשה קפיצה קדימה העונה. קיד גילטריסט וטיילור נראים מביאים המון אנרגיה חיובית כרוקיס ואם ביימבו רק יראה סימני התקדמות יש שם פוטנציאל נאה להיות חתיכת קבוצה מעיקה והגנתית שקשה לשחק נגדה.

ציטוט:
דטרויט - קליבלנד. דיון וייטרס עם קרסול פגוע, ועם כל הפציעות של הקאבס, עוד יש סיכוי שנראה את כספי מוקפץ לחמישיה מתישהו. נלך עם הפיסטונס.

דיברתם פה על ורז'או העונה? הבןאדם נראה כמו אולסטר מדופלם. 15 נקודות ו 15 קרשים בממוצע, עשה קפיצה גדולה.

ציטוט:
יוטה - קליפרס. יוטה טרם הפסידו בבית. דרק פייבורס נפגע, וזה משמעותי גם לפנטזי שלי, וגם כי אינס קאנטר יקבל עכשיו קצת יותר דקות. קשה לי להאשים את טיי קורבין שמשתף את מילסאפ וג'פרסון 30 דקות ומעלה כ"א, אבל שאחד כמו דמארה קארול יקבל יותר דקות משחק מקאנטר, זו רשלנות פושעת. קשה לי לראות איך המצב הנוכחי של מצבת הגבוהים האיכותית של הג'אז נמשך עוד הרבה זמן. אני הולך דווקא עם הקליפרס.

יוטה חייבים לעשות טרייד, הזמן לא משחק לטובתם. לא יודע מה הם צריכים לקבל חזרה אבל פייבורס צריך דקות כשהוא חוזר. הקליפרס נרגעו אחרי פתחית עונה קטלנית ודווקרא בלייק גריפין נראה לא משהו השנה. שמתי לב שמאז עונת הרוקי הוא נסוג קצת בכל עונה. תופעה די מוזרה לא?

ציטוט:
דנבר - טורונטו. משהו בנאגטס לא מסתדר השנה, לא מתחבר. אותי זה די מפתיע. הראפטורס חלשים מאוד בחוץ וזה יימשך כנראה גם היום. נאגטס.

תופעה מוזרה למדי הוא מקגי. לא רק כי הוא נראה מוזר, משחק מוזר ומתנהג מוזר. גם הדקות שהוא מקבל מוזרות. הוא קיבל מדנוור הארכת חוזה של 10 מיליון + לעונה ומשום מה משחק בקושי 18 דקות לערב, מאחורי הסנטר הלא אגדי קוסטה קופוס. סדרת יחנוך של ג'ורג קארל? לא ברור לי מה הסיפור איתו. טיי לוסון גם בפתיחת עונה נוראית אחרי הארכת חוזה מסביר תקשיים שלהם.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:12 am 
Freshman

אם אני לא טועה לג'וואייל מאגי יש אסטמה שמונעת ממנו לשחק כמות מסויימת של דקות בגלל האוויר בדנבר הגבוה...
נשבע שזו לא בדיחה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:43 am 
Junior

Super Mario כתב:
אם אני לא טועה לג'וואייל מאגי יש אסטמה שמונעת ממנו לשחק כמות מסויימת של דקות בגלל האוויר בדנבר הגבוה...
נשבע שזו לא בדיחה..

ולא ידעו את זה לפני ששילמו לו איזה 44 מיליון דולר ל4 השנים הקרובות? זה סכום הגיוני לשחקן ספסל של 18 דקות?

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:46 am 
Junior

מקבל אותו מספר דקות במשחקי בית וחוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:53 am 
Freshman

לא ברור מה נסגר עם החוזה שלו. אולי צריך להעלות לו את הדקות בהדרגה או משהו... אין לי מושג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:25 am 
Hall of Famer

סטיב בלייק בחוץ ל-6-8 שבועות עם ניתוח בבטן. סטיב נאש ייעדר עוד 10-14 ימים.
בקיצור, מבית היוצר של סמוש פארקר, צ'אקי אטקינס ודרק פישר בגיל 200, מיץ' קופצ'אק מציג - דריוס מוריס וכריס דוהאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 1:44 am 
Hall of Famer

ריפ המילטון בחוץ עד הודעה חדשה עם פציעה בכף הרגל.
הפציעות בשיקגו הן תמיד עניין של זמן.
עם הפציעה של ריפ, הסגל של הבולס נראה ככה:
גארדים: היינריך, נייט רוב, מרקיז טיג, בלינלי
פורוורדים: דנג, בוזר, גיבסון, ג'ימי באטלר, רדמנוביץ'
סנטרים: נואה, מוחמד

אם סגל פח כזה מגיע לפלייאוף, תיבודו מבחינתי מועמד למאמן העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 3:53 am 
Junior

כספי בחמישיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:40 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
בשארלוט, ג'ורדן שוקל לחזור להורנטס במקום בובקאטס.

הממ...אין איזה הורנטס אחרים בליגה במקרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 04, 2012 12:44 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

nadav_hacohen כתב:
התותח המפוברק כתב:
בשארלוט, ג'ורדן שוקל לחזור להורנטס במקום בובקאטס.

הממ...אין איזה הורנטס אחרים בליגה במקרה?

שישנו לשארלוט הוטרס... זה לא מה שיביא אותם לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2012 12:59 am 
Hall of Famer

יש הורנטס אחרים בליגה, בניו אורלינס. אם הקבוצה מניו אורלינס יחליטו לשנות את הכינוי שלהם, מה שהם שוקלים לעשות, אז ג'ורדן ישקול לחזור לכינוי ההורנטס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2012 8:14 am 
Hall of Famer

באותו עניין:

ציטוט:
The New Orleans Hornets are expected to change their name to the New Orleans Pelicans as soon as the 2013-14 season, according to Yahoo! Sports.
Louisiana's nickname is "The Pelican State," which helps to explain the decision. The name change could affect the Bobcats, as well, as Michael Jordan has said he would consider going back to the Charlotte Hornets if the name became available.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2012 10:01 am 
Hall of Famer

ואם כבר, הגיע הזמן שגם הלייקרס יקלטו שהם לא במיניאפוליס יותר. לדעתי, מייצג את קליפורניה הרבה יותר, יהיה משהו כמו THE LA DEBT

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 05, 2012 5:53 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
ואם כבר, הגיע הזמן שגם הלייקרס יקלטו שהם לא במיניאפוליס יותר. לדעתי, מייצג את קליפורניה הרבה יותר, יהיה משהו כמו THE LA DEBT

או LA Silicon(e)s

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה