סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' ינואר 18, 2025 10:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 58  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 12:14 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
שתי החתמות ראשונות לחיפה

דונטה סמית

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 26&lang=HE

וקוז'יקרו שחוזר לירוקים

http://news.walla.co.il/?w=/151/2535738

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 4:10 pm 
Sophomore

מכבי משאירה את סמית ומחתימה את שרמדיני

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21443.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 7:02 pm 
Senior

מעבר לבעיה על החתמתו של הזר דונטה סמית (לגבי קוז'י אני חושב שכל אחד ישמח) לפני שהוחתם או לפחות פורסם המאמן... ומעבר לעובדה שנראה שום שלאופי השחקן כנראה אין משמעות אצל ג'ף (סמים, חתיכות, וברנשים)... הבעיה היותר גדולה ממה ששמעתי, אם זה נכון, זה הסכום שהוציאו עליו. מעל 200 אלף דולר, לשחקן שאי אפשר (על פניו, אני לא מכיר אותו) להגיד עליו שהוא באנקר ליגה ישראלית פה, אלא יותר מחליף קרלוס פאוול קלאסי. נקווה לפחות שהוא בדקות הסיום מקבל החלטות טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 25, 2012 7:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יותר מדי החלטות יש בדקות הסיום. בוא נתחיל בקטן - שכשצריך להחטיא עונשין בכוונה, הוא פאקינג יחטיא אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 12:43 pm 
מנהל פורום

יובל נעימי מבוקש על ידי סמארה יקירתנו
עיר נוראית, אחד המקומות המדכאים בתבל אפילו ברוסיה העיר נחשבת לסמל של no where
מי כבר משחק שם? ג'ארוויס היינס, ארון מיילס ועוד קצת פחות מוכרים אבל בהחלט בדרגת איכות של נעימי אם לא למעלה מזה
בריאן ראש דראגן לאבוביץ'

http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=272608

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 2:30 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
מי כבר משחק שם? ג'ארוויס היינס, ארון מיילס ועוד קצת פחות מוכרים אבל בהחלט בדרגת איכות של נעימי אם לא למעלה מזה
בריאן ראש דראגן לאבוביץ'

נעימי חייב להבין שאם יעשה שם צרות, הוא מסתכן בהגלייה לסיביר ולא רק בעיקול מוצרי חשמל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 2:37 pm 
Senior

אוריאל, אבל שכחת רק לציין שמן הסתם בגלל שזה חור בסוף העולם משלמים שם הרבה מאד כסף כנראה.

זאת לא הקבוצה שגם גרין שיחק בה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 2:43 pm 
Hall of Famer

גרין שיחק בסמארה, אבל למיטב הבנתי זו לא אותה קבוצה. סמארה ההיא פשטה רגל והתפרקה, והקבוצה הנוכחית קמה על חורבותיה וגם תפסה את מקומה בליגה הרוסית על בסיס הזמנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 2:43 pm 
Junior

קוף ירוק כתב:
אוריאל, אבל שכחת רק לציין שמן הסתם בגלל שזה חור בסוף העולם משלמים שם הרבה מאד כסף כנראה.

זאת לא הקבוצה שגם גרין שיחק בה?

אכן. וגם דחואן בלייר עשה שם כמה דקות במהלך השביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 2:54 pm 
Junior

מבין שאר הליגה, אותי בעיקר מעניין האם האשדודים יצליחו לשמור עוד עונה את צמד הג'ושים שלהם.
כבר עונה שעברה, סיכוייהם להשאר לא היו נראים מבטיחים, אבל הפציעה הקשה של דאנקן השאירה אותו, ובקשר לקרטר אין לי מושג.
אני חושב שלאחרון יש פוטנציאל אדיר אדיר במושגים אירופאיים. הוא בסך הכול בן 25, 2.01, אחלה בחלה של מוטות ידיים מהסתכלות חפיפה. שחרור גבוה מאוד של הכדור וגם מוריד כדור לרצפה בצורה סבירה סך הכול. אני מאוד לא אוהב את זה שהוא פתאום לוקח כדור ומוביל אותו על כל המגרש ומסיים באיזו הפצצה, אני חושב שבמעבר על חסימות הוא יכול להיות מאוד יעיל. גם בתחום הריב' רשם ירידה מסוימת העונה, שחקן בגובה שלו שבמקרים מסוימים הוא השחקן השני או השלישי בגובהו על המגרש ובטח הגבוה ביותר מבין שחקני החוץ, צריך להוריד יותר מ-3.5 ריב' לאורך העונה הסדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 26, 2012 4:12 pm 
מנהל פורום

סמארה של גרין פשטה רגל, סמארה הנוכחית היא קבוצה חדשה, אייזנברג היה חוגג שם ברוסיה
כן משלמים שם כסף טוב אבל מה שקורא לשחקנים אחרי שהם מגיעים לשם (ע"ע אפיק ניסים בקרסנויארסק) שהם נכנסים לסוג של דיכאון
הקור, החושך לאורך חודשי החורף, ההבדל במנטליות של האנשים הרבה יותר קיצוני מכל מקום אחר באירופה
יש הבדל בין סנט פטרבורג או מוסקבה לכל השאר
בכל אופן אותה סמארה סיימה 8 את הליגה המקומית על הקוים באזרביץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 7:08 pm 
Hall of Famer

לפי דוד פיק של יורובאסקט, שכבר הביא כמה סקופים (כמו למשל ענייני פארגו), יועד בית יוסף סגור בגלבוע-גליל. לפי פיק, אם בית יוסף אכן יחתום גליל תוותר על אופיר פרחי. כמו כן הוא טוען שגליל לא תמשיך עם איש מהזרים שלה, כולל קורטני פלס שיש לה אופציה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 7:31 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לפי דוד פיק של יורובאסקט, שכבר הביא כמה סקופים (כמו למשל ענייני פארגו), יועד בית יוסף סגור בגלבוע-גליל. לפי פיק, אם בית יוסף אכן יחתום גליל תוותר על אופיר פרחי. כמו כן הוא טוען שגליל לא תמשיך עם איש מהזרים שלה, כולל קורטני פלס שיש לה אופציה עליו.

כולל קורטני פלס? WTF? ממש לא ברור למה. גם ההחתמה של יועד לא ברורה לי, מכיר את הילד, שחקן מוכשר לכל הדעות אבל קשה לי לראות אותו מצליח בליגת העל. אם הוא על המשבצת של פרחי, שיהיה להם לבריאות, גם פרחי לא שווה ליגת על גם ביום בהיר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 7:34 pm 
Senior

פלס מרוויח הרבה מאד כסף נדמה לי. עם מצבי הרוח והקריזות שלו כמו חוסר היציבות אולי החליטו שם שעדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים?

אני לא יופתע אם בגליל יתנו לבית יוסף את עמדת הרכז הראשון. אין להם פחד מזה. השנה הם ניסו את זה עם טישמן שהוא שחקן הרבה פחות טוב ונכשלו, אבל לא נראה לי שיפחדו לעשות את זה שוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 8:18 pm 
Hall of Famer

פלטיאל כתב:
uriel17 כתב:
בריאן ראש דראגן לאבוביץ'

נעימי חייב להבין שאם יעשה שם צרות, הוא מסתכן בהגלייה לסיביר ולא רק בעיקול מוצרי חשמל.

מסתכן בהגליה לסיביר זה אחלה, רק איפה סמארה ואיפה סיביר. פתח מפה והיווכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 9:04 pm 
Sophomore

basketball_fan כתב:
שתי החתמות ראשונות לחיפה

דונטה סמית

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 26&lang=HE

וקוז'יקרו שחוזר לירוקים

http://news.walla.co.il/?w=/151/2535738

דונטה סמית' שיחק באטלנטה. הודעה משתפכת של מוק בעוד חמש... ארבע... שלוש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 27, 2012 11:09 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
פלטיאל כתב:
uriel17 כתב:
בריאן ראש דראגן לאבוביץ'

לא הבנתי את הנקודה. למיטב מבטי במפה, הן רחוקות אחת מהשנייה למדי. זו אחת הסיבות שקוראים לזה "הגליה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 28, 2012 1:01 am 
Freshman

קוף ירוק כתב:
פלס מרוויח הרבה מאד כסף נדמה לי. עם מצבי הרוח והקריזות שלו כמו חוסר היציבות אולי החליטו שם שעדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים?

אני לא יופתע אם בגליל יתנו לבית יוסף את עמדת הרכז הראשון. אין להם פחד מזה. השנה הם ניסו את זה עם טישמן שהוא שחקן הרבה פחות טוב ונכשלו, אבל לא נראה לי שיפחדו לעשות את זה שוב.

אני דווקא אופתע אם הוא יהיה הרכז הראשון, מן הסיבה הפשוטה שהוא אינו רכז. מבאס להיות שוטינג גארד בגובה 1.75, אבל זה המצב של בית יוסף. תראה את יחס האס'-איב' שלו בקריירה, וזה עוד בלאומית. בליגת העל זה לא יעשה קל יותר, כנראה.
אני חושב שהוא חייב לשפר את הקליעה מבחוץ, וגם אז, אני לא בטוח שהוא יתאים לליגת העל. וזה למרות שאני חושב שהוא היה מהישראלים הטובים בלאומית השנה, אם לא הטוב שבהם. אני פשוט חושב שהתכונות שלו תפורות ללאומית, ולא בדיוק לליגת העל. אבל הוא לא יהיה הראשון או האחרון שיפתיעו אותי, אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 28, 2012 1:17 am 
Senior

ומה היה לטישמן בליגה השנייה? או לפרחי? אלו היו הרכזים הישראלים שלהם השנה.

היו לו השנה 5.5 אס' על 4.0 איבודים. לא סטטיסטיקה משהו ביחס הזה, אבל גם לא כזאת גרועה, וזה בקבוצה ששיחקה שכונה רבתי. דווקא בקבוצה שתשחק כדורסל אולי זה ירד קצת.

הוא גם קלע ב36% מהשלוש השנה, שזה סה"כ לא רע (והוא זרק הרבה, כמעט 6 זריקות למשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 28, 2012 1:54 am 
Junior

לא מבין למה גלבוע לפי אותו מקור צפוייה לוותר על טראוויס וג'ונס מתחת לסל - שניהם שחקנים טובים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 28, 2012 3:01 am 
Freshman

יואב כתב:
מבין שאר הליגה, אותי בעיקר מעניין האם האשדודים יצליחו לשמור עוד עונה את צמד הג'ושים שלהם.
כבר עונה שעברה, סיכוייהם להשאר לא היו נראים מבטיחים, אבל הפציעה הקשה של דאנקן השאירה אותו, ובקשר לקרטר אין לי מושג.
אני חושב שלאחרון יש פוטנציאל אדיר אדיר במושגים אירופאיים. הוא בסך הכול בן 25, 2.01, אחלה בחלה של מוטות ידיים מהסתכלות חפיפה. שחרור גבוה מאוד של הכדור וגם מוריד כדור לרצפה בצורה סבירה סך הכול. אני מאוד לא אוהב את זה שהוא פתאום לוקח כדור ומוביל אותו על כל המגרש ומסיים באיזו הפצצה, אני חושב שבמעבר על חסימות הוא יכול להיות מאוד יעיל. גם בתחום הריב' רשם ירידה מסוימת העונה, שחקן בגובה שלו שבמקרים מסוימים הוא השחקן השני או השלישי בגובהו על המגרש ובטח הגבוה ביותר מבין שחקני החוץ, צריך להוריד יותר מ-3.5 ריב' לאורך העונה הסדירה.

ג'וש דאנקן חתם הרבה לפני הפציעה שלו. הפציעה שלו התגלתה שבוע לפני שהוא היה אמור לחזור לארץ ואז הוא נאלץ לעבור ניתוח שהשבית אותו לחודשיים. הוא החלים לגמרי, זו גם לא הייתה פציעה כל כך חמורה. להגיד את האמת, אני לא רואה מצב כלשהו שאחד מהם ימשיך. לפי מיטב הבנתי, קארטר מעניין מספר קבוצות בנ.ב.א פלוס התעניינות פרקטית של מספר קבוצות קצת הרבה יותר בכירות מאשדוד באירופה. גם דאנקן אמור לקבל הרבה יותר כסף בשנה הבאה. אחת הסיבות שהם הגיעו אלינו\נשארו זה בשביל השדרוג בעתיד, אני חושב שזה עבד מצויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 28, 2012 3:13 am 
Junior

תראה, אם הייתה התעניינות של ממש מצד קבוצות באירופה, אני לא רואה את דאנקן נשאר. חוזים כבר מזמן הם לא אישו גדול מדי בשביל שחקן שרוצה לעבור קבוצה. חלק מזה זו השיטה הזו שנותנת כוח מוגזם מדי לשחקן, בעוד לזה שמשלם שכרו בקפידה, אין 'סיי' של ממש.
לא מפתיע אותי שאתה לא אופטימי בנוגע להישארותו של קרטר. לדעתי, מדובר בזר הטוב בליגה שהוא לא ממכבי ת"א. עם כל הכבוד, לקיצ'ן החביב, דאנסטון ואולי גם סטרוברי.
מדובר בשחקן צעיר סך הכול, בעל מימדים של שחקן יורוליג - 2.01 ועם חתיכת מוטות ידיים שגם יכול להוריד כדור לריצפה וכל זה כשהוא מעמדה 3. אני מאוד מקווה בשבילו שאם לא יימצא מקום ב-NBA לא יעשה לעצמו חיים קלים וילך לליגת הפיתוח, יעבור באירופה תחת קבוצה מסודרת כשברשותה מאמן עם מוסר עבודה גבוה, שיקח את הפוטנציאל האדיר הזה וימנף אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 28, 2012 6:11 am 
Junior

או ליגת פיתוח או אירופה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 28, 2012 9:22 am 
Freshman

גם בעייני ג'וש קארטר הוא הזר הטוב בליגה, פשוט בובה של שחקן. יופי של מוטת ידיים, אתלט, יודע להוריד כדור לרצפה, כמו שיואב אמר, הלוואי שתהיה קבוצה אירופאית מוסמכת שתקח את החומר גלם הזה ותשדרג אותו.
אני לא מתלהב כ"כ מג'וש דאנקן, לדעתי, אין לו מה לחפש ברמות הגבוהות של אירופה, רך מדיי לטעמי.
סטרוברי שחקן עם המון פונצינציאל אבל אופי קצת יותר מדיי קשוח ובעל קבלת החלטות רעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 28, 2012 9:44 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
nadav_hacohen כתב:
פלטיאל כתב:

לא הבנתי את הנקודה. למיטב מבטי במפה, הן רחוקות אחת מהשנייה למדי. זו אחת הסיבות שקוראים לזה "הגליה".

לא הבנת את הנקודה מפני שהתבלבלתי ולא קראתי את ההודעה של פלטיאל נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1433 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, דניאל, סאבוניס ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה