סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' ינואר 22, 2025 4:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 7:54 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אחרי סוף העולם ואחרי העדרות של 24 משחקים סטיב נאש חוזר להושיע את הלייקרס, בינתיים זה לא מרשים את גולדן סטייט שמובילה 53-61 במחצית, גם לא את קובי עם 17-5 מהשדה, הווארד בבעית עבירות לא כ"כ נהנה מהחזרה של נאש עד כה.
חוץ מזה, תשעה משחקים הלילה/הבוקר, שבעה כבר הסתיימו והתוצאה המעניינת היא נצחון של יוסטון על ממפיס 96-121, כשג'רמי לין מצליח לחבר שלושה משחקים טובים, הפעם 15 נקודות, 11 אסיסטים ו-6 ריבאונדים, הארדן עם 31 נקודות ו-8 אסיסטים ואשיק עם 14 נקודות ו-12 ריבאונדים. גאסול עם 11, רנדולף עם 10 וגאי עם 6, מספרים את הסיפור של ממפיס במשחק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 8:42 am 
מנהל פורום

משחק מגניב באוקלנד. נאש וארטסט טובים, ג'ורדן היל פנטסטי, בראיינט זורע פאניקה בשורות גולדן סטייט (וגם בשורות הלייקרס קצת), ג'ארט ג'ק משחק כמו הכלאה בין כריס פול לריפ המילטון. מגניב.

נערך לאחרונה על ידי ציפה דריפה אלמדלסי בתאריך א' דצמבר 23, 2012 8:48 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 8:46 am 
מנהל פורום

והאריסון בארנס באחד מהימים האלו שהוא אשכרה בפוקוס (ויש לו יותר ויותר כאלו לאחרונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 8:54 am 
Hall of Famer

שלשה של וורלד פיס אחרי אסיסט של הווארד, כדור אחרון גולדן סטייט 2 ללייקרס

וג'ארט ג'ק משווה בג'אמפר.

כדור אחרון לייקרס במצב שוויון. קובי טיים. קובי מיס. אוברטיים

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 8:58 am 
מנהל פורום

קובי מגיע לזריקה שהוא רוצה, מחטיא, הארכה.
אין פייסטוס אזלי ווי טראסט. איזה עגל הוא, יא וואראדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 9:09 am 
מנהל פורום

אני חושב שאזלי הוא הביאה החדשה של נואל פיליקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 9:35 am 
Sophomore

קובי מסיים עם 41 זריקות,שיא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 9:54 am 
Junior

ואם כבר חדשות לייקרס- דרק פישר משתחרר לבקשתו מדאלאס.
אני חושב שכדאי שיעשו מגבית וישחררו אותו מהצורך לשחק כדורסל במקטעים של שבועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 10:33 am 
Hall of Famer

אני חייב לציין שזה די מדהים העניין הזה שקובי מחטיא פי 2 זריקות ממה שכל שחקן אחר בלייקרס זורק, מילא זה שהוא מחטיא יותר ממה שכל אחד אחר זורק, זה כבר לא חדש, אבל פי 2? אני תוהה האם זה שיא כלשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 10:35 am 
Hall of Famer

וג'יימס הארדן לא עוצר: אחרי רצף של פעמיים 28 נקודות ואז 33 נקודות במשחק הקודם מול פילי, הלילה עשה 31 ב9/13 מהשדה ו-10/12 מהקו בנצחון חשוב ויוקרתי 96-121 על ממפיס, נצחון שלישי ברציפות לרוקטס שכרגע במקום השביעי במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 12:02 pm 
Hall of Famer

הלופז הפחות מרשים - רובין עם עונה לא רעה בכלל (11נק', 5 ריב' כמו אחיו אבל 2 חסימות) התפוצץ עם 24נק' 11 רבי ו6 חס'!
לעומת זאת ריברס חזר לקלוע באחוזי גבינה עם 3-12 שזה לא רחוק מהעונתי שלו - 35% מהשדה. עלוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 12:25 pm 
Junior

קובי ביום קליעה רע, אבל אין לי מילים לתאר עד כמה פאו גאסול אפס. זה לא משנה כמה כדורים הוא קיבל בפוסט, איזה סוכריות נאש חילק לו בפיק אנד-רול, בפיק אנד-פופ, כמעט תמיד הוא החטיא נק' קלות או איבד כדור. ארטסט עדיף, היל עדיף, ג'יימסון עדיף וחבל שבגלל החזרה של פאו דאנטוני נאלץ לתת לו לשחק על חשבונם. לג'יימסון היתה תקופה טובה: ב8 משחקים רצוף שהוא קיבל יותר מ20 דקות, הוא שם 15 נק' 8 רב', ב53% שדה (42% 3), חבל לאבד אותו.
הבעיה שכדי "למכור" את גאסול בטרייד, צריך לתת לו לשחק ולהראות טוב וזה לא הולך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 2:32 pm 
Hall of Famer

זה נראה כאילו קובי מתעקש להראות שהקבוצה היא שלו, לא משנה מה. הבחור אינו משחק עם קונוסים, הוא משחק עם דוויט הווארד, פאו גאסול, ארטסט ביום טוב וסטיב נאש והוא עדיין זורק 41 זריקות באחוזים גרועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 2:45 pm 
Junior

אחלה משחקים היו הלילה. יצא לי לתפוס או מיאמי נגד הג'אז ואת הלייקרס נגד הוורירס.

הג'אז קבוצה לא מאורגנת כל כך ואת האמת לא ממש מוכשרת. אני מניח שהם מצטערים מאוד על זה שהם הלכו עם דרון בריב ההוא עם סלואן, כי אני מניח שעם סלואן הקבוצה הייתה הרבה יותר ממושמעת ומוציאה יותר מאשר היא מוציאה היום.
בהיט הגנת סט-אופנס מעולה בהנהגת באטיה, אבל מאידך הגנת מעבר די גרועה. נגד קבוצות שיותר רצות מהג'אז זה יכול לעלות בהמון נקודות.
גם ההתקפה העומדת של ההיט מאורגנת למרבה ההפתעה. הרבה הנעת כדור ובחלק לא קטן מהמקרים הכדור נזרק רק אחרי שעבר 3-4 שחקנים בהתקפה.

בגולדן סטייט ג'ארט ג'ק פשוט מותק של שחקן... אני יודע שזה משחק שיא שלו, ואת האמת לא יצא לי לראות משחקים אחרים שלו, אבל הוא אחלה שחקן.
אזלי יכול לעשות תחרות תפיסת מסירות עם ג'ואל אנטוני, מניח שיגמר בתיקו 0 התחרות הזו.

אצל הלייקרס האוורד נעדר הרבה מהמשחק עם בעיית עבירות, שאומנם את ה2 הראשונות לא ראיתי, אבל ה3 הבאות היו פשוט חוסר זהירות של האוורד. פאולים ברורים שגם לא ממש היו מחויבים.
קובי לא נותן ליום קליעה רע להשפיע עליו, ועם 41 זריקות מגיע ל34 נקודות, כולל החטאה קשה על הבאזר של סוף רבע רביעי.
המספר הנוסף אצל הלייקרס - ארטסט עולה מהספסל (למורת רוחו לפי השידור) כדי לתת 20 נקודות כולל כמה סלים מאוד חשובים בדקות ההכרעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 3:09 pm 
Junior

Att כתב:
זה נראה כאילו קובי מתעקש להראות שהקבוצה היא שלו, לא משנה מה. הבחור אינו משחק עם קונוסים, הוא משחק עם דוויט הווארד, פאו גאסול, ארטסט ביום טוב וסטיב נאש והוא עדיין זורק 41 זריקות באחוזים גרועים.

דווקא זה לא מה שנראה. קובי ב100% זז הצידה בשביל שנאש ינהל את כל ההתקפות, היו המון התקפות שקובי עמד בפינה. זה בניגוד לתחזיות שקובי ינהל את ההתקפות ונאש יעמוד בפינה ויחכה לשלשה מזדמנת. התקפת הפיק-רול מרווחת לקובי את המשחק, הוא קיבל זריקות נוחות יחסית וזרק הרבה קאץ'-שוט. הלילה הוא לא היה מוכן לקבל שלא הולך לו, ואת העובדה שהוא לא קיבל שום שריקה (לדעתי לא הלך לקו חוץ מטכנית), והמשיך להכריח- כנראה כדי להמשיך את רצף ה30+ נק'. זה כמובן גרוע, אבל אף פעם לא הבנתי מה חשוב בכמה זריקות כל אחד מחטיא במשחק.

אגב הלייקרס לגמרי בשיטת דאנטוני/נאש, משמע אם יש לך ג'אמפ סביר במתפרצת או תוך 8 שניות, אתה זורק בלי להסס גם אם קוראים לך ג'ורדן היל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 3:35 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
Att כתב:

והמשיך להכריח- כנראה כדי להמשיך את רצף ה30+ נק'. זה כמובן גרוע, אבל אף פעם לא הבנתי מה חשוב בכמה זריקות כל אחד מחטיא במשחק.
.

אתה רציני? אחוזים מהשדה לא מעניינים לדעתך במשחק כדורסל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 3:38 pm 
Junior

באמת בקטע של ניהול ההתקפות אז נאש היה מוביל הכדור המוחלט במשחק.

אבל אני מצטרף לתהייה של Att, זה לא בעייתי בעינך שעל אף 34 הנקודות של קובי הוא החטיא 25 פעמים? נגיד ונוריד 10 מזה על ריבאונד התקפה שנלקח ( אני די לארג'...), אלו עדיין 15 פוזשנים נוספים שיש ליריבה הזדמנות לקלוע כאשר אתה לא קלעת. אז ברור שאי אפשר לקלוע 100 אחוז, אבל בהחלט יש רצון להגביר את היעילות פר התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 3:49 pm 
Junior

אמרתי שזה גרוע.
אבל מי דיבר על אחוזי שדה? כתבתי כמות ההחטאות למשחק. 6 החטאות, 11 החטאות וכו'. ממש לא אכפת לי אם קובי מחטיא 6 וגאסול 5, או שקובי מחטיא 9 וגאסול רק 2, אם שניהם נשארים על אותו אחוז מהשדה.

אם יש לך סקורר אדיר בקבוצה, והסקורר השני מה לעשות נשלח לקו יותר פעמים מאשר שהוא מצליח לשחרר זריקת מהשדה, והשלישי לא מסוגל לתת משחק קליעה אחד טוב במשך עונה שלמה, והרביעי הוא רון ארטסט, לא מפתיע ולא מפריע לי שהסקורר הראשון לוקח פי 2 זריקות מכל השאר, ומחטיא כמות זריקות גבוהה הרבה יותר מכולם (אני מדבר על מספרי הזריקות הממוצעים השנה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 4:07 pm 
Hall of Famer

פלאש, אני מצטער, אבל אתה מקשקש שטויות. במשחק של הלילה קובי קלע ב - 39% ואילו שאר הקבוצה שלו קלעה ב - 50%. זה לא משנה כמה אתה מנסה לגמד את מי שמשחק ליד קובי (ואפשר לחשוב שאתה מדבר על שחקני ליגה ב' כמו שאתה מציג אותם), הוא זרק הלילה הרבה יותר מדי. אפילו אתה מודה שזה ככל הנראה בגלל רצון הזוי שלו לקלוע יותר מ-30 למשחק ברצף שלא מעניין אף אחד חוץ מאת קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 5:20 pm 
Junior

חוץ מגאסול (שקונה בצדק כל מילה רעה), אני ממש לא מגמד את שחקני LA- להיפך, ואני חוזר בפעם השלישית: קובי הכריח המון מהשדה וזה לא טוב. מצד שני 10 רב' ו5 אס'. אבל מה לעשות שאתה, לעומת זאת, מתעקש לא לקרוא את מה שמדברים איתך.

העונה, קובי קולע המון נקודות והוא בהחלט יעיל מכל הטווחים, אין לי שום בעיה שהוא לוקח 21-22 זריקות למשחק כשגאסול כל כך גרוע והאוורד נשלח 11 פעם לקו כל משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 5:57 pm 
Junior

ואם כבר שאר שחקני LA, משחק ההתקפה היום הוא הרבה-הרבה יותר מתנו לקובי את הכדור וזוזו הצידה. יש הנעת כדור, יש את משחק הפוסט של האוורד, יש את הפיק - רול של נאש, והשחקנים המשלימים עושים למעלה מהמצופה במיוחד בקליעה מבחוץ: ארטסט קולע 2.2 שלשות למשחק ב37.5%, וזו העונה הכי טובה שלו בקבוצה: 13.7 נק' 5.8 רב' 1.7 חט'. מיקס קולע 1.8 שלשות למשחק ב38.7%, וכמובן נאש וקובי טובים מה3, ואפילו דוהון ומוריס קולעים מעל 40% מה3, הגבוהים המחליפים היל וג'יימסון תורמים ביחד 13.3 נק' ו10 רב'. ב12 מתוך 14 המשחקים האחרונים LA קלעו יותר מ100 נקודות, ורק היום נאש חזר. כולם משחקים טוב (חוץ מאחד ספרדי, שלהחליף אותו יסדר את ההגנה לדעתי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 6:01 pm 
Freshman

אתה מודע לכך שגאסול שיחק בדיוק 2 משחקים ברצף. ההגנה היתה שבורה גם בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 6:07 pm 
Hall of Famer

יכול להיות שהוא התכוון שלהחליף אותו בסרג איבוקה יסדר את ההגנה. אפרופו לא כדאי ללייקרס לפזול לכיוון סאנדרס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 6:10 pm 
Junior

היל וג'יימסון תורמים ביחד 13.3 ו10, ופאו תורם לבד 12.3 ו8.9... לא יודע למה הם עדיפים עליו מבחינה סטטיסטית. אולי בהגנה כן, לא ראיתי מספיק, אבל הנתון שהבאת לא נותן להם בתור צמד עדיפות על פאו.

פאו בעונה חלשה, אבל אני חושב שאתה קצת מחמיר איתו בקטע הזה שכל הבעיות של הלייקרס מתנקזות אליו. היל עם 48 אחוז מהשדה וג'יימסון עם עם 44, פאו עם 41. בקטע הזה יש להם עדיפות, אבל בכמות הזריקות שלהם זה הבדל של 2 החטאות למשחק בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 23, 2012 6:13 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
העונה, קובי קולע המון נקודות והוא בהחלט יעיל מכל הטווחים, אין לי שום בעיה שהוא לוקח 21-22 זריקות למשחק כשגאסול כל כך גרוע והאוורד נשלח 11 פעם לקו כל משחק.

כן, זה די ברור שלך אין שום בעיה. השאלה היא מה חושבים האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה