סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 1:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 1.1.13 - פותחים שנה ב-NBA
הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 12:04 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בתפריט:

מנות ראשונות
דאלאס שמשחקת עם (נוביצקי) ומרגישה בלי, בוושינגטון, שתי הקבוצות הפסידו תשעה מעשרת המשחקים האחרונים, דאלאס שישה רצוף.
גם לסקרמנטו ודטרויט מן המשותף, שתיהן ברצף אימתני של שני נצחונות ושתיהן ניצחו ארבעה מעשרת המשחקים האחרונים, המשחק בדטרויט.
אטלנטה תנסה להתאושש בניו אורלינס מההפסד ליוסטון.

מנות עיקריות
הקבוצה שקיבלה את הסנטר שנפצע בבאולינג נגד הקבוצה שויתרה עליו (בעיקריות בזכות kobe).
פורטלנד בניו יורק, ייתכן שבלי כרמלו, ייתכן שעם אמארה לראשונה השנה ולראשונה העונה ויכול להיות שעדיף לאמארה שבמשחק החזרה שלו כרמלו לא ישחק. המשחק הראשון של וודסון כמאמן הניקס היה נגד פורטלנד בגארדן ואז זה נגמר בתבוסה של פורטלנד.

קינוח
הקליפרס ינסו להמשיך ברצף המדהים שלהם בדנבר, תחושת הבטן שלי היא שהם לא יצליחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 2:39 am 
Freshman

דטרויט ניצחה השבוע את מיאמי ומילווקי וגם חזרה ממינוס 22 ברבע האחרון כדי להפסיד לאטלנטה בחוץ בהארכה.

היא קבוצה שבשקט יכולה להיכנס למאבקי הפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 4:48 am 
Sophomore

וושינגטון.
מקום מצוין לסים בו רצפים שליליים.
94-103 לדאלאס, 23 לקרטר שפותח בחמישיה, 15 לקוליסון ומאיו, 11 לנוביצקי ב-17 דקות, כל החמישיה של דאלאס בדאבל פיגרס.
22 לביל, 14 לאוקפור ו-וובסטר אצל המארחים מצוין.

אמארה משחק, גם כרמלו, הניקס לא.
47-58 לפורטלנד במחצית (היה כבר 19 הפרש), 18 נקודות להיקסון 10-9 מהשדה, 12 ללילארד ו-11 לבאטום.
24 לכרמלו, 5-0 לאמארה ב-10 דקות.
13-26 לפורטלנד בריבאונד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 6:17 am 
Sophomore

נגמר 100-105 לפורטלנד, 26 לבאטום, 21 נקודות (שלשה גדולה לקראת סוף המשחק שמעלה את פורטלנד לשש), 6 אסיסטים ו-5 ריבאונדים ללילארד, 19 נקודות ו-14 ריבאונדים לאולדריג', היקסון נשאר עם ה-18 נקודות שלו מהמחצית הראשונה.
45 נקודות של כרמלו (החטיא שלשה כ-10 שניות לסיום כשההפרש עמד על 3) לא מספיקות לניקס, גם לא 28 נקודות, 11 ריבאונדים ו-5 אסיסטים של סמית.
5-0 מהשדה לנובאק וקיד, 37-10 לשלוש לניקס, 50.6% מהשדה לפורטלנד ויתרון של 37-47 בריבאונד מספרים את הסיפור של המשחק הזה.
אמארה שיחק 17 דקות וסיים עם 6 נקודות , 8-3 מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 8:47 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בינתיים נראה שאת המשחק של הלייקרס היה צריך לשים בקינוח. שבע הפרש לפילדלפיה שתי דקות לסיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 8:51 am 
Hall of Famer

דווייט הווארד ופאו גאסול עומדים על 3/19 מהשדה במשותף, די הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 9:13 am 
Hall of Famer

לא הזוי, מציאותי. נראה שפילי הם לא היחידים שקיבלו חתול בשק. גורמים שונים בליגה כבר מדברים על זה שהווארד שאחרי הפציעה פחות טוב משמעותית. וגאסול... הוא גאסול. תמיד היה רכרוכי, ואחרי שניסו להעיף אותו שנה שעברה ולא הצליחו, עכשיו שינו לו את התפקוד על המגרש. קובי יכול להגיד לו עד מחר ללבוש את המכנסיים של הילדים הגדולים, אבל האמת שזה צריך לבוא ממייק דאנטוני.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 9:24 am 
Hall of Famer

האוורד אולי פחות טוב מקודם אבל תמורת ביינום שספק אם ישחק העונה זה לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 9:56 am 
מנהל פורום

מילא שהווארד קלע 1-7, אבל לפי הבוקס סקור ארבע מההחטאות היו בחסימות (הוא גם חסם חמש פעמים). מה הסיכוי שמישהו מעלה מקצץ ליוטיוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 10:07 am 
Hall of Famer

תותח, 3/19 לגאסול והווארד ביחד זה האמא והאבא של הזוי, גם אם הווארד (שחקן של 17.6 נק' ב-57% מהשדה העונה) לא לגמרי חזר לעצמו אחרי הפציעה וגם אם גאסול (שרק בשנה שעברה נתן 17.4 נק' ב-50% מהשדה ולא עבר שום פציעה רצינית והוא רק בן 32) לא מחובר לעצמו ולעולם. 3/19 מהשדה זה אחוז עגום ועלוב גם לגרועים שבגאנרים חסרי המצפון, אז כשמדובר בקו קדמי כמו של הלייקרס זה חד משמעית הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 10:20 am 
מנהל פורום

וזה לא שמתחת לסל של היריבה היו שאקיל ודייויד רובינסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 10:58 am 
Junior

האוורד מאוד לא יציב השנה, מחטיא דאנקים והליופים-בבירור מושפע מהפציעה, וגם לדאנטוני יש חלק בזה, לפני שדאנטוני הגיע להאוורד היו 20 נק' 61% מהשדה, ושנית שאק עם דאנטוני היה די חלש, שאק עם ג'נטרי בשנה שאחרי כבר היה מעולה. בנוסף LA קלעו 3-22 לקשת.

הפתרון הוא לשלוח את גאסול תמורת חבילה שכוללת את איגודאלה, נניח גאסול+בלייק/דוהון על איגודאלה+מילר בן ה36. ג'יימסון מאוד מתאים לשחק ליד דוויט וגם ככה דאנטוני מעדיף סמול בול עם ארטסט ב4. איגי ליד נאש זה קטלני, והוא אמור לסדר את בעיית המהירות והאתלטיות בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 11:06 am 
Junior

והנה עוד טרייד שלא עוזר לקבוצה השנייה בשיט.
דנבר צריכים את איגי יותר משהם צריכים את גאסול, בהתחשב בזה שיש להם את פאריד ואת סרברוס הסנטר שלהם
גם אם יבצעו במקביל טרייד על אחד הסנטרים + עוד שחקן צעיר זה לא יתן להם 2 לגיטימי.
לאוסון, רדיק (לדוגמה), גלינארי, פאריד וגאסול זה מאוד נחמד אבל זה לא קונטנדרית ולכן אין סיבה לשלם לגאסול את הכסף הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 11:26 am 
Senior

למה שדנבר יסכימו לטרייד הזה בדיוק? גאסול לא הופך אותם למועמדים לאליפות, וכנראה גם לא מבטיח להם מקום בפלייאוף. מה יצא להם מלהחליף את אחד הסמולים הטובים בליגה בשחקן מזדקן אחרי השיא שלו ושחקן מסריח כמו דוהון? לגאסול יש גם נוסף על הכל חוזה של 20 מיליון לשנתיים הבאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 11:58 am 
Junior

דנבר צריכים את איגי יותר מגאסול? בדיחה טובה, אני לא רואה שאיגי תמורת אפללו עזר לנאגטס במאזן.

איגי הוא שחקן אולאראונד טוב, תותח במתפרצות, אבל הוא כבר לא יוצר טוב, הוא כבר לא מעט זמן יותר קרוב לרמה של ג'ראלד וואלאס וקירילנקו מאשר לרמה של דנג ורודי גיי. לדעתי הנאגטס ישמחו לקבל בטרייד סנטר כמו גאסול (סרברוס מי?), הם נואשים לשחקן גם לסל, הוא ישפר את ההתקפה העומדת שלהם יותר מאיגי. בנוגע לחוזים- אם תבדקו תראו שאיגי+מילר בן ה36 לוקחים לדנבר כמעט 20 מיליון השנה ו21 מיליון שנה הבאה, יותר מגאסול.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ד' ינואר 02, 2013 12:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 11:59 am 
Hall of Famer

אולי גאסול תמורת גאסול?
כבר היה טרייד כזה שבו הלייקרס קיבלו את הגאסול היותר טוב. למה לא עוד פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 12:06 pm 
Junior

כי זה אידיוטי? אגב כדאי להיזכר בהבדלי הרמות בין הגאסולים באולימפיאדה- זה מראה שבסיטואציה המתאימה פאו יכול להיות מצוין, כפאוור וכאופציה רביעית שמשחק רחוק מהסל הוא על הפנים, כסנטר שהוא האופציה הראשונה של הקבוצה הוא יכול לפרוח, וזה בדיוק מה שהוא יקבל בדנבר כי התקפית הוא רמה מעל כל מי שיש להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 12:19 pm 
Hall of Famer

אם כבר דנבר מהמרת על מישהו, היא יכולה להמר עם אחד או שניים מהסנטרים הטובים שיש לה על קאזינס. ג'ורג' קארל אולי יוכל להתמודד איתו, הוא ייכנס לקבוצת כדורסל רצינית עם ווטרנים והוא יכניס סטאר פאוור (פוטנציאלי) שחסר כרגע לדנבר.

דנבר היא קבוצה טובה מאוד עם שחקנים לא מספיק יציבים והגנה שצריכה להיות חזקה יותר, אבל העומק שלהם הוא מדהים (מתחרה בזה של הקליפרס) ואם הם ישכילו להמיר זאת לכוכב ולשמור על שלד טוב לידו (והם מסוגלים לדעתי) הם יכולים להגיע רחוק.

אבל אם זה לא ניסיון לזכות בהכל (וזה ללא ספק לא גאסול), אני במקומם הייתי נשאר במקום ושמח בחלקי.
הם כבר עכשיו קבוצה מהנה לצפייה שהיא אחת הטובות בעולם והם בסה"כ צעירים ואמורים רק ללכת ולהשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 12:26 pm 
Junior

דנבר צריכים את איגי יותר מגאסול לא כי איגי שחקן טוב יותר, אלא כי איגי צעיר יותר ב4 שנים מפאו , ובקבוצה שמזחיקה צעירים מוכשרים כמו לוסון, גלינארי מקגי וברואר היא קבוצה שכרגע לא מספיק טובה לכלום (כלומר אליפות) , גם עם גאסול, אבל עוד שנתיים-שלוש עם החיזוקים הנכונים בהחלט יכולה לכוון גבוה כי יש לה שלד מצוין ורחב.
לוותר על איגי תמורת גאסול שכנראה יש לו עוד שנתיים בערך בכושר טוב זה להמר על כאן ועכשיו, ולא על עוד 4 שנים. מכיוון שלדנבר אין שום דבר לכאן ועכשיו כרגע, אני לא רואה סיבה שהם יעשו את זה.

זה מה שטענתי בת'רד הקודם בנושא של גאסול... קיימת בעיה איתו כי הוא לא צעיר ועם חוזה גדול מאוד, מה שאומר שהוא יתאים לקבוצות שצריכות גבוה לאליפות בעונות הקרובות, ובמקרים האלו אני בספק אם מה שיש לקבוצות האלו יכול לעניין את הלייקרס ( מילר+ג'ואל אנטוני + ראשרד לואיס על גאסול תופס מבחינתכם? אפשר גם לצרף את קול ופיטמן אם צריך עוד כסף!)
הסוג השני של קבוצות שיכולות להציע דברים עבורו הן קבוצות לא ברורות כמו טורונטו שמזמן כבר קטונטתי מלנסות להבין מה המטרה שם.

אני עדיין חושב שהטרייד הכי טוב ל2 הקבוצות זה סטרייט אפ (עד כדי השלמות שחקנים לשכר) אמארה על גאסול. אני חושב שלניקס יתאים גבוה מוסר בהתקפה ושחקן עם היכולות והאופי הלא משתלט של גאסול, והלייקרס יזכו ב4 אתלטי שכבר הראה שעם נאש וד'אנטוני הוא יכול לעשות הרבה דברים יפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 12:33 pm 
מנהל פורום

אני לא מבין במשכורות, אבל זה נשמע כמו טרייד שיש לו סיכוי סביר להתקבל, לאור המצב בשתי הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 12:57 pm 
Junior

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=cfh7jgd אני לא מבין מה ההבדל בין 20 מיליון לגאסול לבין 20 מיליון לאיגי+מילר. איגודאלה לא שווה 15 מיליון השנה ו16 שנה הבאה, הוא קולע 14 למשחק לעומת 18-20 למשחק בתחילת הקרירה, כך שאני לא רואה למה הבדלי הגילאים משנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 1:06 pm 
Junior

השאלה היותר נכונה לשאול היא האם דנבר, שלפי איך שהדברים נראה מכוונת את הקבוצה הצעירה שלה לקרבות צמרת בעוד 2-3 עונות , תרוויח בעתיד יותר מגאסול או מאיגי. לפי דעתי אין ספק שאיגי יכול לתרום יותר עוד 3-4 שנים מאשר גאסול. לדנבר יש גבוהים מוכשרים (מקגי ופאריד וקצת קופוס) שאומנם אינם גאסול, אבל הם גם לא פח שמצריכים טרייד כלשהו כדי לחזק את העמדה החלשה.

הטרייד מאשין הזה מראה שלפי חיזוי סטטיסטי אז הנאגטס ירדו בניצחון, וגם אם לא ירדו בניצחון אלא ישארו אותו דבר אז זה כנראה לא יקפיץ אותם למועמדת לאליפות העונה... בשורה התחתונה לפי דעתי אין לנאגטס שום סיבה ללכת על טרייד כזה, שבלי ספק יטיב עם הלייקרס ובמקרה הטוב ישפר טיפה את הנאגטס העונה שגם ככה אין להם ממש שאיפות העונה, אבל יחליש אותם בהסתכלות קדימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 1:09 pm 
Junior

FLASH כתב:
דנבר צריכים את איגי יותר מגאסול? בדיחה טובה, אני לא רואה שאיגי תמורת אפללו עזר לנאגטס במאזן.

איגי הוא שחקן אולאראונד טוב, תותח במתפרצות, אבל הוא כבר לא יוצר טוב, הוא כבר לא מעט זמן יותר קרוב לרמה של ג'ראלד וואלאס וקירילנקו מאשר לרמה של דנג ורודי גיי. לדעתי הנאגטס ישמחו לקבל בטרייד סנטר כמו גאסול (סרברוס מי?), הם נואשים לשחקן גם לסל, הוא ישפר את ההתקפה העומדת שלהם יותר מאיגי. בנוגע לחוזים- אם תבדקו תראו שאיגי+מילר בן ה36 לוקחים לדנבר כמעט 20 מיליון השנה ו21 מיליון שנה הבאה, יותר מגאסול.

הכוונה שלי שאיגי בעמדה נחוצה יותר לדנבר.
שעם 3 סנטרים, (סרברוס זה כלב עם 3 ראשים) שאומנם פחות טובים מגאסול ווילסון צ'נדלר גמור הם צריכים יותר את הסווינגמן מאשר עוד גבוה
וכמובן מה ששקי הוסיף - שחקן יותר צעיר זה חשוב לדנבר כרגע.
בנוסף אין לדנבר עוד אופציה אחרת לפוינט מחליף.

הטרייד הזה יכול להיות הגיוני לנאגטס רק אם הוא לא הטרייד היחיד והם נותנים 2 מהסנטרים הצעירים תמורת גארד\ים שיכולים ליצור

אגב, איגי עם אופציית שחקן בשנה הבאה. היה פה דיון בעבר האם עדיף לו לצאת מזה ולנסות לחתום על החוזה הגדול האחרון מצד הנכון של ה-30

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 1:15 pm 
Junior

אגב, אם אתה רוצה אתה יכול להשיג תמורת גאסול את בוזר וריפ המילטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 02, 2013 1:23 pm 
Junior

מיותר לציין כמובן, למקרה שזה נשמע ככה, שאני לא חושב שזה טרייד מזעזע עם דנבר ושזו תהיה גניבה של הלייקרס... הטרייד עצמו הוגן מבחינת רמת השחקנים, פשוט אני לא חושב שהוא יתרום לדנבר יותר מאשר הוא יפגע בה, אבל היה וטרייד כזה מתרחש אני חושב שהוא בהחלט הוגן.

הטרייד שעידנשה הציע הוא מעניין, למרות שגם פה הוא ישים את הבולז במצב של 2 סנטרים מובהקים (גאסול ונואה), אבל היה ורוז חוזר עונה הבאה בכושר דומה ללפני הפציעה (חתיכת "אם") אז זה בהחלט משדרג את הבולז כבר בעונה הבאה לקבוצה מאוד מרשימה עם רוז נואה דנג וגאסול. עבור הלייקרס בוזר זה גבוה שפורח רחוק מהטבעת והמליטון אומנם הרבה אחרי השיא אבל הוא עדיין מחליף טוב מאוד לעמדת הגארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה