סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קבוצות
המפתיעות - ניקס במזרח, קליפרס וגולדן סטייט במערב.
ההזדקנות של בוסטון, הדשדוש של ברוקלין והפציעות של הבולס ואינדיאנה פילסו את הדרך לניקס, שגם בלי סטודמאייר וג'רמי לין אבל עם ריי פלטון וג'ייסון קיד, מנסים לשחק כדורסל גאנרים מתוחכם. זה לא ראן אנד גאן, אבל זה גאנרים שמשחקים גם הגנה והנעת כדור חכמה בהתקפה.
הקליפרס עם נצחון 15 ברציפות מובילים ב-9 משחקים הפרש על הלייקרס, ונראה שהקליפרס העונה יהיו הקבוצה הבכירה של לוס אנג'לס. הקליפרס משחקים כיחידה מגובשת עם חלוקת נקודות יפה אבל אל דאגה - VDN עוד יפשל בפלייאוף.
גולדן סטייט זו קבוצה שנבנתה בצלמו של מארק ג'קסון המאמן. כדורסל גארדים שמענישים אותך בכל שבריר שנייה שאתה לא מרוכז. גם כאן, חלוקת נקודות של 5 שחקנים עם דאבל פיגרס.

המאכזבות - נטס במזרח, לייקרס במערב.
הפרויקט של הנטס נראה מבטיח. הם רצו אמנם את הווארד אבל הסתפקו בג'וג'ו, וחמישיה של דרון ויליאמס, ג'וג'ו, ג'ראלד וואלאס, האמפריז וברוק לופז, כשבספסל יש את בלאץ', רג'י אוונס, סי ג'יי ווטסון, בוגאנס, מרשון ברוקס נראה היה שיש להם את העומק להצליח. אתמול אייברי ג'ונסון פוטר והקבוצה עומדת על 50-50 ולא הראתה עד כה שהיא שווה את ההייפ.
הלייקרס עשו את הקיץ הטוב ביותר לכאורה. הווארד ונאש היו הרכישות הגדולות של הקיץ, והדיבורים על פרינסטון אופנס עוררו ציפיות. ואז הלייקרס התעוררו לפריסיזן נטול נצחונות. אחרי 4-5 משחקים מייק בראון כבר ארז את המזוודות. בעוד אוהדי הלייקרס כבר חיככו בידיהם וחיכו להודעה הרשמית בדבר ההחתמה של פיל ג'קסון, לקופצ'אקים היו רעיונות אחרים, והחתימו בחטף את מייק דאנטוני. ומה יצא? הלייקרס עדיין עם מאזן שלילי וכרגע מחוץ לפלייאוף. מי היה מאמין...

הצפויות - מיאמי, אוקלהומה, סן אנטוניו, בובקאטס, וושינגטון, קליבלנד.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:49 pm 
Hall of Famer

שחקנים
מזרח - כרמלו אנתוני ולברון ג'יימס; מערב - קווין דוראנט וקובי בראיינט.

הם כנראה 4 השחקנים הכי טובים היום במשחק, והעונה אי אפשר לציין אפילו גבוה אחד נורמלי לרפואה שאפשר לספור אותו בטופ5 של הליגה.
מה אפשר להגיד? כרמלו מוביל את הניקס לעונה הטובה ביותר שלהם מזה... 13 שנה? יתרון ביתיות וכו'.
לברון זה לברון וגם בעונה שקטה, שבה כבר אין כל ההייפ סביב מיאמי, הוא נותן 25.6 נק' (54% מהשדה, 42% לשלוש), 8.7 ריב', 6.9 אס', 1.4 חט', 0.9 חס' ומיאמי עם המאזן הטוב בליגה. (או יותר נכון הכי מעט הפסדים)

דוראנט הראה שהוא לא חייב את ג'יימס הארדן בשביל לנצח משחקים. השנה הוא קילר עם 28.5 נק' ב-52% מהשדה, 44% לשלוש ו-90% מהקו, סטט' שמעטי מעט בהיסטוריה של האן בי איי. על הדרך מוסיף 8.4 ריב' 4.2 אס' 1.5 חט' ו-1.4 חס'. הת'אנדר ינסו גם השנה להשיג יתרון ביתיות לכל אורך הפלייאוף, ויש סיכוי לא רע שישיגו אותו.
וקובי... נותן את אחת העונות הגדולות שלו בקריירה. גם כשהלייקרס מחורבנים אתה יודע שהפעם זה לא עליו, כי הבחור פשוט עושה כל דבר אפשרי כדי שהפרויקט הזה יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 4:58 pm 
Hall of Famer

מובילים סטטיסטיים:
נקודות - בראיינט (30.2), כרמלו (28.5), דוראנט (28.5)
אסיסטים - רונדו (11.9), פול (9.5), הולידיי (8.8)
ריבאונדים - ורז'או (14.4), לאב (13.8), רנדולף (12.6)
חסימות - איבאקה (3.1), סנדרס (3), היברט (2.9)
חטיפות - פול (2.7), קונלי (2.4), לנארד (2.3)

נערך לאחרונה על ידי התותח המפוברק בתאריך ו' דצמבר 28, 2012 5:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 5:24 pm 
Hall of Famer

שני הדוראנטים קולעים ביחד כמעט 60 נקודות. מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 5:25 pm 
Junior

ריי פלטון הוא לא שחקן כזה טוב. אין ספק שהוא הכי טוב כשהוא בניקס אבל אפילו אז הוא לא שחקן כזה טוב. גולדן סטייט קבוצה נחמדה, סטפן קארי שחקן מדהים, הם בחרו את איזלי שאני עודדתי אותו לקראת הדראפט וזה הוסיף להם עוד נקודות אצלי. הנטס הם לא כזו קבוצה טובה מכמה סיבות, אחת מהן היא שג'ראלד וואלאס כבר לא שחקן כזה טוב (או שאנחנו קלקלנו אותו או שהוא התקלקל לפנינו), שג'ו-ג'ו תמיד היה אנמי ושבכל זאת יש להם שני לבנים מתחת לסל (לופז הוא לבן? סוג של). אני לא חושב שאפילו על הנייר יש להם קבוצה כזו טובה, אני כן חושב שדרון וויליאמס שחקן אדיר.
הלייקרס זו ההפתעה כי הם באמת בנו נבחרת, האמת שגם בקבוצה שאקיל, קובי, פייטון, מלון הם הפסידו את האליפות (לדטרויט). הקליפרס הם לא קבוצה כזו טובה שהם צריכים לנצח כל כך הרבה רצוף. בוסטון כבר זקנים אבל עדיין בוסטון. שיקאגו עדיין שיקאגו אבל זה לא זה בלי דרק רוז. אנדרסון ורז'או וג'ואקים נואה הם בדיוק אותו שחקן. הארדן עבר לרוקטס, הא? טעות ראשונה של הת'אנדר. פורטלנד האלה לא רעים. מסוג הקבוצות שרק ילכו ויתחזקו בשנים הקרובות. מה עם ממפיס? הם עדיין מנצחים? וושינגטון פתחו גרוע מאוד, בייל מתברר כדי בזבוז של בחירה. אני רואה כבר יותר כדורסל מכללות משאני רואה NBA, אני מחלק עיתונים בזמן המשחקים ואין לי אפילו 5+ לייב. אני גם מקום אחרון בליגת הפנטזי. עוד לא ניצחתי אף משחק.

שחקנים
ראסל ווסטברוק, דמיאן לילארד, ראז'ון רונדו,
קובי בראיינט, ג'יימס הארדן, דמאר דרוזן,
לברון ג'יימס, קווין דוראנט, ניקולאס באטום,
זאק ראנדולף, למארקוס אולדרידג', דמארקוס קאזינס,
ג'ואקים נואה, אנדרסון ורז'או, סרז איבקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 5:27 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:

אחת הדרכים הגאוניות שהמצאתי לבדוק שמישהו קורא את השטויות שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 5:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דובר על הרצף המפוקפק של לברון של משחקים ללא פאול, אבל באותה כתבה ניצן פלד הזכיר רצף הרבה יותר מרשים - משחקים מתחילת העונה עם 20+ נקודות. לברון כרגע עומד על 26 משחקים כאלה, ואם הבנתי נכון, השיא הקודם היה של קארל מאלון עם 24.

אני מניח שזו תעודת הכבוד הגדולה ביותר שמיאמי יכלה לקבל, שפתיחת עונה שכוללת מספר מינימלי של הפסדים מוגדרת כפתיחה צפויה ואפילו מאכזבת ושאף אחד לא רואה בלברון מועמד לMVP עם נתונים כמו שהוא מציג (בנוסף לנקודות הוא גם בריבאונד וחצי מעל ממוצע הקריירה שלו, ובאחוזי שדה/שלוש טובים בהרבה).

ואגב, כל ארבעת השחקנים שהתותח מנה גם קולעים באחוזים טובים מממוצע הקריירה שלהם: לברון קולע 54% מול 48% בקריירה, קובי (אחרי התחלה מדהימה) ב47% מול 45%, דוראנט 51% מול 47%, אנתוני 47% מול 45%. אני תוהה אם זה רק הם או תופעה כללית השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 5:49 pm 
Hall of Famer

קיופיפלו כתב:
ריי פלטון הוא לא שחקן כזה טוב. אין ספק שהוא הכי טוב כשהוא בניקס אבל אפילו אז הוא לא שחקן כזה טוב. גולדן סטייט קבוצה נחמדה, סטפן קארי שחקן מדהים, הם בחרו את איזלי שאני עודדתי אותו לקראת הדראפט וזה הוסיף להם עוד נקודות אצלי. הנטס הם לא כזו קבוצה טובה מכמה סיבות, אחת מהן היא שג'ראלד וואלאס כבר לא שחקן כזה טוב (או שאנחנו קלקלנו אותו או שהוא התקלקל לפנינו), שג'ו-ג'ו תמיד היה אנמי ושבכל זאת יש להם שני לבנים מתחת לסל (לופז הוא לבן? סוג של). אני לא חושב שאפילו על הנייר יש להם קבוצה כזו טובה, אני כן חושב שדרון וויליאמס שחקן אדיר.
הלייקרס זו ההפתעה כי הם באמת בנו נבחרת, האמת שגם בקבוצה שאקיל, קובי, פייטון, מלון הם הפסידו את האליפות (לדטרויט). הקליפרס הם לא קבוצה כזו טובה שהם צריכים לנצח כל כך הרבה רצוף. בוסטון כבר זקנים אבל עדיין בוסטון. שיקאגו עדיין שיקאגו אבל זה לא זה בלי דרק רוז. אנדרסון ורז'או וג'ואקים נואה הם בדיוק אותו שחקן. הארדן עבר לרוקטס, הא? טעות ראשונה של הת'אנדר. פורטלנד האלה לא רעים. מסוג הקבוצות שרק ילכו ויתחזקו בשנים הקרובות. מה עם ממפיס? הם עדיין מנצחים? וושינגטון פתחו גרוע מאוד, בייל מתברר כדי בזבוז של בחירה. אני רואה כבר יותר כדורסל מכללות משאני רואה NBA, אני מחלק עיתונים בזמן המשחקים ואין לי אפילו 5+ לייב. אני גם מקום אחרון בליגת הפנטזי. עוד לא ניצחתי אף משחק.

שחקנים
ראסל ווסטברוק, דמיאן לילארד, ראז'ון רונדו,
קובי בראיינט, ג'יימס הארדן, דמאר דרוזן,
לברון ג'יימס, קווין דוראנט, ניקולאס באטום,
זאק ראנדולף, למארקוס אולדרידג', דמארקוס קאזינס,
ג'ואקים נואה, אנדרסון ורז'או, סרז איבקה

גם לאב ופקוביץ לבנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 5:57 pm 
Freshman

הנה הגרסה שלי לתארים (גרסת השליש):

חמישיה ראשונה :
פול, בראיינט, דוראנט, לברון, דאנקן

חמישיה שניה:
ווסטברוק, הארדן, מלו, גריפין, נואה

חמישיה שלישית:
אירווינג, קרי, ראנדולף, דייויד לי, הווארד

השחקן המשתפר:
ג׳רו הולידיי - עם עזיבתם של לו וויליאמס ואיגואדלה, הולידיי התחיל להראות נוכחות בתור אחד מרכזי העתיד בליגה. שלישי באסיסטים, ומוביל את פילי לעונה סבירה פלוס כשהם חסרים את ביינום.

השחקן השישי:
ג׳מאל קרופורד - חזר כמו גדול מעונה נוראית בפורטלד כדי להנהיג את אחד הספסלים הגדולים בליגה אי פעם. התואר הזה יכל ללכת לכל הספסל בקליפרס.

מאמן העונה:
מרק ג׳קסון - בעונתו השניה, מאמן הווריורס הפך לחלוטין את אופי הקבוצה מרכה לאגרסיביות. ג׳קסון מוביל את גולדן סטייט למאזן מצויין של19-10 למרות פציעתו של בוגוט.

האמ וי פי:
לברון ג׳יימס - אפשר לתת את התואר הזה לדוראנט אם נמאס לתת אותו לאותו שחקן, אבל כרגע לברון ממשיך לשלוט בליגה.

חמישית הרוקיז הראשונה:
לילארד, אלקסיי שווד, קיד-גילקראסט, אנתוני דייויס, דראמונד

חמישית הרוקיז השניה:
בראדלי ביל, דיון ווייטרס, קייל סינגלר, ג׳ארד סאלינגר, טיילר זלר

רוקי העונה:
דמיאן לילארד - המירוץ הזה כנראה יהיה יותר צמוד כשדייויס יתחיל להיכנס לכושר ולעניינים, אבל בינתיים לילארד מפציץ עם מספרים שלא רואים מהרבה רוקיז. יש עתיד מבטיח בפורטלד.

קבוצת הגנה ראשונה:
פול, קונלי, לברון, ג׳וש סמית׳, היברט

קבוצת הגנה שניה:
טוני אלן, בלדסו, קירילנקו, דאנקן, נואה

שחקן ההגנה של העונה:
רוי היברט - הסנטר הענק של אינדיאנה אמנם מפשל לחלוטין בהתקפה, אבל הגנתית הוא מתייצב בתור אחד הביגמנים הטובים בליגה. הוא שלישי בליגה עם כמעט 3 חסימות למשחק, ואחד האחראיים הבלעדיים להגנה הרצחנית של הפייסרס שסופגת רק 89 נקודות למשחק העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 6:43 pm 
Hall of Famer

הולידיי אכן נותן בינתיים עונה אישית מרשימה (וצריך לזכור שהוא רק בן 22 ואת הנתונים הפיזיים המצוינים שלו-רכז 1.93, חזק מאד ואתלט) אבל פילי בינתיים לא נותנת עונה "סבירה פלוס". הם מקום תשיעי במזרח במאזן שלילי שכנראה יהיה רע יותר אחרי משחק הלילה באוקלנד מול הווריורס, ואם הם לא יהיו בפלייאוף-לא רואה איך הוא יקבל את תואר המשתפר. האמת היא שהשחקן המשתפר בה"א הידיעה הוא כמובן ג'יימס הארדן.

השחקן השישי ככל הנראה נעול על שמו של קרופורד, ואני מסכים עם הבחירה במרק ג'קסון אם הווריורס ימשיכו להיראות כמו שהם נראים (וזה כשבוגוט כמובן פצוע רוב הזמן, והם משחקים בסנטר עם עגלי מרבק כמו אזלי וביידרינש).

לגבי הMVP, באמת שללברון אין תחרות. זה לא עניין של סקורינג, זה עניין של שליטה במשחק. לברון הוא מכונת הכדורסל המושלמת, שחקן שיכול לשחק 5 עמדות, לשמור על כל דבר ואף אחד לא יכול לעצור אותו. וכל זה כשהוא בסוג של הילוך ראשון/שני, עוד לא ראיתי אותו ברבאק שבוודאי יגיע בפלייאוף. מפלצת אמיתית.

בחמישיות הרוקיז, נדמה לי ששכחת לפחות לחמישייה השנייה את האריסון בארנס-שאמנם קצת מזייף באחוזי הקליעה, אבל מקבל הרבה קרדיט מג'קסון בווריורס ואין להשוות את התפקיד שלו לזה של סינגלר בדטרויט הלא-מאד-מוצלחת (וואו, באמת התעדנתי לאחרונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 6:55 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
נורטון כתב:

אחת הדרכים הגאוניות שהמצאתי לבדוק שמישהו קורא את השטויות שלי.

גם לנארד במקום השלישי בחטיפות? אשכרה הלכתי לבדוק אם מיירס לנארד הוא חוטף כזה גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 8:05 pm 
Junior

הכוונה, כמובן, לקוואי של הספרס.

אני לא רואה את אירווינג כפוינט השלישי בטיבו עד עכשיו. גם הפציעה, גם המאזן. פארקר מועמד מתאים בהרבה.
גם ורז'או, באטום וגאסול ג'וניור מרשימים יותר מראנדולף והווארד עד עכשיו. הייתי מכניס את באטום וגאסול במקום ראנדולף והווארד.
מעבר לזה מסכים עם המאריו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 8:10 pm 
Hall of Famer

לפי אתר האן בי איי.

וקצת על קבוצות שראיתי השנה:
לייקרס - קובי ענק. גאסול חלש ואני חושב שהלייקרס ינסו להשיג טרייד כלשהו עליו, אולי אפילו ישכנעו את מינסוטה לוותר על קווין לאב תמורת איזה חבילה מעניינת או טרייד סיבובי כלשהו.
החזרה של נאש עושה להם טוב, אבל כמו שאמרתי - כל עוד הם לא ימצאו את עצמם בהגנה, זה לא יעבוד. במשחק מול הניקס JVG אמר דבר נכון לגבי הווארד - זו שנה ראשונה בקריירה שלו שאחוזי העונשין שלו פשוט הפכו ל-Liability שמפסיד משחקים, ואני מסכים. הוא 49% מהקו, שזה דומה מאוד לאחוזי שאקיל, אבל שונה מאוד מבחינת סטיית תקן. שאקיל היה 50% פלאט, כלומר תן לו 20 הוא יקלע 10, תן לו 100 הוא יקלע 50. אצל הווארד תן לו 20 ופעם אחת זה נגמר עם 16 ופעם אחרת נגמר עם 4. חוסר ודאות.

ברוקלין - נאמר כבר מספיק אבל אני אגע בשני דברים חשובים בכשלון הזמני הזה. הראשון הוא שימוש לא טוב בספסל. את סי ג'יי ווטסון וקית בוגאנס ראינו בשיקגו. ווטסון הוכיח את עצמו כרכז מחליף טוב בשנה שעברה כשרוז היה פצוע חצי עונה. בוגאנס אולי Liability התקפי מהקשים בליגה (אה אופס, יש להם את רג'י אוונס בקבוצה) אבל נותן הגנה טובה. מרשון ברוקס נתן עונת רוקי מצוינת, ועכשיו נקבר בספסל מאחורי ג'וג'ו ו... ג'רי סטקהאוס בן ה-200. השני זה האופי. ואם מישהו שואל את עצמו איפה אייברי ג'ונסון נכשל, זה האופי של הקבוצה. אכן, גם דאלאס ב-2006 קרסה במאני טיים (ויש יגידו שהשופטים הכשילו אותה), אבל זו הייתה קבוצה עם אופי לוחמני שהגיעה לגמר לא בכדי. הנטס טרם גיבשו לעצמם אופי ובעונה שבה היריבה העירונית הניקס גיבשה לעצמה אחד כזה, זה רק מחוויר עוד יותר. למעשה השחקן היחיד שנותן תחת בקבוצה הזאת זה ג'ראלד וואלאס.

שיקגו - אין הנחתום מעיד על עיסתו או משהו כזה, אבל העבודה של טום תיבודו רק משתבחת עם השנים. קשה לחשוב על סיטואציה יותר קשה מהקיימת בשיקגו - רוז פצוע ולא ברור מתי יחזור, המילטון פצוע ולא ברור מתי יחזור, דנג ונואה משחקים 40 דקות כל לילה כי אין אופציה אחרת. אבל הבולס בשלהם - הגנה חזקה ומשחק קבוצתי, כשה-MVP שלהם העונה זה ג'ואקים נואה שקיבל על עצמו את מלאכת ניהול המשחק והפך להיות הגבוה המוסר עם הכי הרבה אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 9:42 pm 
Junior

idansha כתב:
הכוונה, כמובן, לקוואי של הספרס.

לפי האתר של נ.ב.א הוא לא בחמישיה אפילו. ג'נינגס שלישי, ווסטברוק רביעי ורונדו חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 9:45 pm 
Junior

לא יודע על מה ואיפה אתה מסתכל,
אבל הכוונה, כמובן, היא לממוצעים פר משחק.

פול ראשון עם 2.7,
קונלי שני עם 2.4,
קאווי 2.3,
ג'נינגס וווסטברוק 2.1, רונדו 2.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 9:55 pm 
Junior

כן תודה צ'ונסי. הבנתי שזה ממוצעים פר משחק.
אני, כרגיל, מסתכל פה:
http://www.nba.com/statistics/
אבל שלחצתי שם על more קיבלתי רשימה שונה. מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2012 10:01 pm 
Hall of Famer

האמת שהוא היה ב-qualified כשאני הסתכלתי, אולי צמצמו אותו מאז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 29, 2012 3:29 am 
מנהל פורום

ממה שראיתי במשחקים בודדים תחת דאנטוני, הבעייה העיקרית היא הטיפול בפיקאנרולים.
אצל דאנטוני השיטה הקבועה בעניין הזה היא חילוף אוטומטי. ככה היה בפיניקס (אמרה לא היה מסוגל לשמור, אבל מריון ודיאו הקשו על הגארדים בחילוף), וככה גם בניקס עם אמרה וצ'אנדלר בעונה שעברה, ועם שלל גבוהים כמו דיוויד לי, אל הרינגטון וג'ארד ג'פריס בעונות שלפני.
במקרה של הלייקרס, היציאה של הווארד לחילוף מורידה המון מהיעילות ההגנתית שלו בתור איום חסימה, ופוגעת גם במספרי הריב' שלו, ואצל הווארד המצב עוד טוב, כי הוא מספיק מהיר ואתלט בכדי למנוע את רוב החדירות של הגארדים. כשהחילוף הוא עם גאסול, אז יש חור ענקי בהגנה, וקבוצה שהם קצת חכמות מספיקות לנצל את זה במהירות לחדירה קלה ומשם הדרך לטבעת/הורדת כדור לגבוה/מסירה לקלעי פנוי בחוץ היא מהירה מאוד.

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 12:59 pm 
Hall of Famer

שאלת תם : מה הסיכוי שהלייקרס ימצאו את עצמם פתאום מחוץ לפלייאוף ?

5 הראשונות במערב די רחוקות מהם ( מרחק של 5.5 משחקים ומעלה ) .
אם נסתכל על הקבוצות שמדורגות כרגע על סף הפלייאןף -
דנבר שיחקה עד כה רק 10 משחקי בית ( מאזן 1-9 , הטוב בליגה ) , לעומת 22 משחקי חוץ ( שבהם הם לא ממש מרשימים עם 14-8 ) , כך שסביר שהמאזן שלהם רק ילך וישתפר .
מינסוטה אאל"ט למשל התמודדה עם לא מעט פציעות בתחילת העונה , ודווקא עכשיו יכולה לפתח ריצה טובה למעלה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 1:18 pm 
Hall of Famer

האמת היא שיש על זה דיון קטן באחד הת'רדים האחרים, אבל אין לי בעיה לחזור כאן על דעתי שישנו סיכוי לא מבוטל שהלייקרס לא יהיו בפלייאוף. זה אמנם לא מסתדר עם חוקי הנאחס המתחייבים, אבל מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 1:39 pm 
Hall of Famer

אשמח להפנייה מדויקת לאותו התר'ד ( אני כלל לא עובר על הת'רדים היומיים האין-סופיים ) .
כחובב אנדרדוג טיפוסי , כישלון כזה צורב של הלייקרס יסב לי הנאה רבה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 1:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מתחיל כאן:

viewtopic.php?f=1&t=12084#p367633

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:32 pm 
Junior

שמועות על טרייד על דמרקוס קאזינס, כשבין הקבוצות המעוניינות בוסטון סלטיקס. לפי השמועות הוא יעבור בתמורה לקורטני לי, ג'ארד סאלינג'ר, פאב מלו ובחירת סיבוב ראשון. הימור גדול של הסלטיקס שיעבירו 3 שחקנים סולידיים שיכולים לתת תפוקה במשך כמה שנים. מצד שני, הסלטיקס בנויים יותר מדי לרוחב, כשבראדלי יחזור כבר לא ממש צריך את לי שגם לא נותן עונה טובה, ושחקן כמו קאזינס יכול להיות שדרוג עצום. יש לו בעיות התנהגות לא פשוטות ולא בטוח שהוא יתאים לסלטיקס, אבל מדובר בסנטר בן 22 שכבר נותן מספרים של 16 ו-10, אז יש פה פוטנציאל עצום. במקרה כזה קאזינס יפתח עם גארנט, פירס, טרי ורונדו, כשמהספסל יעלו ברבוסה, בראדלי, גרין, באס וקולינס. לא רע וגם יעמיד בסיס לקבוצה אחרי שפירס וגארנט יעזבו. האמת שבמקום הסלטיקס הייתי לוקח את זה צעד קדימה ומנסה להעביר קומבינציה אחרת שבה יכולים להכלל גם את גרין, באס וטרי ומנסה להנחית מישהו בסגנון של אלדריג' או ג'וש סמית', אבל אולי אני אופטימי מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:44 pm 
Sophomore

אני חושב שהמקום הכי מתאים בשביל שחקן עם בעיות התנהגות זה בבוסטון עם פירס וגארנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 30, 2012 7:46 pm 
Hall of Famer

למרות שיעבירו שם את סאלינג'ר האלוהי, כאוהד סלטיקס אני חותם על זה ב2 ידיים. אם גארנט יתלבש על קאזינס ויהפוך אותו לבנאדם, הסלטיקס ירוויחו שחקן שעם רונדו, גרין ועוד סקורר שיביאו יוכלו להיות העתיד של המועדון. זה לא מדהים כמו הטריו ההוא, אבל זה יותר טוב מנפילה למחוזות הדינו ראדג'ה של פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 44 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה