סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 8:51 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:08 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מקווה שפניני יחטוף מהנהלת מכבי ולכל הפחות שילקח ממנו סרט הקפטן. לטעמי זה עבר את הגבול של טראש טוק כמו שראינו עם שון ג'יימס וגם מקפטן מצפים לקצת יותר. לקיחת הסרט תהלום גם את יכולתו על המגרש. מבחינתי אפשר לתת לאליהו שמתאמץ השנה הרבה יותר.
גם לגבי הערסים היורקים על הספסל הפיתרון לדעתי פשוט. כמו שאורי שלף צילם בסמארטפון את השקלים על הספסל אני מקווה שמישהו שם צילם בפלאפון שלו את המקללים והיורקים. אם יפורסמו הצילומים בתקשורת לא יהיה צריך שום התערבות חיצונית. יראה כל עם ישראל את הבהמות הללו, כולל בני משפחותיהם ועמיתיהם לעבודה (אני מבין שחלקם הגדול הם די מבוגרים), במהדורות החדשות המרכזיות, בלי שיהיה צריך לחכות שערוץ הספורט יצלם את זה בשבילם, ובא לציון גואל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:09 pm 
Junior

ראובן כתב:
למה ציטטת אותי אם לא כתבת שום דבר שקשור למה שכתבתי?

לדעתי פניני חצה כאן גבול. אולי הוא חצה אותו גם בעבר, אבל לא זכור לי שזה פורסם אי פעם.
חובה חובה חובה להיכנס בו. גם ככה אין לענף הזה יותר מדי מה להציע (איפה שימי ריגר וואנאבי), אז לפחות שיעמוד בסטנדרטים של הכדורגל.

אגב, מטבעות של כמה?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:16 pm 
Junior

הנה פניני מקלל.
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 33480.html
גועל נפש

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:18 pm 
Hall of Famer

צוד כתב:
הנה פניני מקלל.
גועל נפש

כתוב שהסרטון לא נמצא. אצל עוד מישהו יש את הבעיה הזו גם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:20 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נמצא גם נמצא, ועם תרגום של קורא שפתיים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:23 pm 
Junior

כנס לאתר ערוץ הספורט, לא תהיה לך בעיה למצוא.

ראובן כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:27 pm 
Hall of Famer

אד הורטון כתב:
מקווה שפניני יחטוף מהנהלת מכבי ולכל הפחות שילקח ממנו סרט הקפטן. לטעמי זה עבר את הגבול של טראש טוק כמו שראינו עם שון ג'יימס וגם מקפטן מצפים לקצת יותר. לקיחת הסרט תהלום גם את יכולתו על המגרש. מבחינתי אפשר לתת לאליהו שמתאמץ השנה הרבה יותר.

"יקחו לו את סרט הקפטן"....אוי אוי אוי. איך יישן פניני בלילה בידיעה שלקחו לו את הסרט?! ה-סרט???!!!!

פניני קודם כל צריך לעלות לועדת משמעת של המנהלת, שתעניש אותו בחומרה. קנס כספי מכובד והשעיה מ5 משחקים, למשל. מה שיעשו איתו אלקטרה זה עניין שלהם, אבל "לקחת לו את הסרט" זה בדיוק סוג העונשים המגוחכים שאתה מצפה מאלקטרה לתת במקרה הזה. רק נזכיר כמה בלגאן עשו סביב שירי השואה של אוהדי הפועל ת"א לפני הדרבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:30 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
למרבה האירוניה, היה זה גיא פניני בעצמו שקרא להימנע מגילויי אלימות מכל סוג, ואמר יממה בלבד לפני הדרבי: "כשמגיעים לאולם צריך לשמור על הכבוד המינימלי בין בני אדם. בלי אלימות מילולית, בלי גזענות ובלי שירי שואה. צריך להוקיע את הדברים האלה".

אני מאוד רוצה לראות את התגובה של עו"ד שמעון מזרחי לדבר הזה. אם הוא לא נוקט בשום צעד , הוא איבד כל לגיטימיות מינימלית לדבר אי פעם על קללות של אוהדים יריבים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:33 pm 
Hall of Famer

נכון.
ובלי קשר, במישור שמחוץ לקבוצה, אני מקווה שלא ירפו מהעניין הזה. אם האיגוד מתמהמה, שהפועל תרדוף אותו ולא תיתן לזה למות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:37 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
נכון.
ובלי קשר, במישור שמחוץ לקבוצה, אני מקווה שלא ירפו מהעניין הזה. אם האיגוד מתמהמה, שהפועל תרדוף אותו ולא תיתן לזה למות.

נולדת אתמול? אתה חי במדינה אחרת? סמוך על אוהדי וקברניטי הפועל שהבכי ונהי יישמע היטב ולא ייתנו לעניין "למות". זאת מבלי לפגוע בדעתי, שאכן יש צורך לטפל בפניני ביד קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:39 pm 
Hall of Famer

לפטופ כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
נכון.

נולדת אתמול? אתה חי במדינה אחרת? סמוך על אוהדי וקברניטי הפועל שהבכי ונהי יישמע היטב ולא ייתנו לעניין "למות". זאת מבלי לפגוע בדעתי, שאכן יש צורך לטפל בפניני ביד קשה.

מה הקשר לנולדת אתמול או חי במדינה אחרת? תירגע ומהר.
אוהדי הפועל פחות מעניינים בהקשר הזה, למרות שהאוהדים הם גם הקברניטים. הבכי והנהי פחות חשובים פה. מעבר לרעש תקשורתי שזה חשוב ונראה, אני מקווה שלא ירפו במוסדות, שזה המקום האמיתי שהדברים קורים בו בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

צוד כתב:
הנה פניני מקלל.
גועל נפש

זה פשוט הזוי... הייתי מבין אם שולדברנד היה נותן משחק טוב ופניני ניסה להוציא אותו מאיזון, אבל פניני סתם אוכל לו את הראש בלי קשר לכלום עם קללות של ילד בן 10 עם טורט. איך עד היום אף אחד לא הוריד לו איזה פיצוץ... מצד שני, למה שולדברנד פשוט עומד שם וצופה במהלך במקום לנסות לתפוס על פניני עמדה ולהעניש אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:42 pm 
Hall of Famer

ולאור הענישה המחמירה שהונהגה כלפי פרשיות והתנהגויות שונות בקשורות באלקטרה, אין לנו אלא להניח שפניני יופיע לצד הדון במסיבת עתונאים שבה הוא יתנצל-תוך כדי שהוא יטען ששולדברנד אמר לו בעצמו דברים או שמישהו אחר מהפועל התנהג לא יפה-ולאחר מכן יוותר על תפקיד הקפטן למשחק אחד או למשחק אחד על תנאי, כשאבנר קופל אומר משהו בסגנון: "גיא הוא ספורטאי גדול שמעד פעם אחת, יש לו הרבה זכויות, לא נתלה אותו בכיכר העיר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:44 pm 
Hall of Famer

בלי קשר לעונש שפניני חייב לחטוף, אני חייב להגיד שההתקרבנות והצביעות של אוהדי הפועל די מחליאה בעיני, לשיר שירי שואה, "להמליץ" לשמעון מזרחי להתאבד,לזרוק מקלות של דגלים, לירוק על אוהדים ביציע שמתחת ובסוף עוד לבוא ולהתלונן על פניני? כן, פניני חייב לחטוף ולחטוף עונש רציני, אבל זה יהיה עצוב מאוד בעיני אם הוא יחטוף את העונש שמגיע לו והם יצאו נקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:46 pm 
Sophomore

nadav_hacohen כתב:
אד הורטון כתב:

"יקחו לו את סרט הקפטן"....אוי אוי אוי. איך יישן פניני בלילה בידיעה שלקחו לו את הסרט?! ה-סרט???!!!!

פניני קודם כל צריך לעלות לועדת משמעת של המנהלת, שתעניש אותו בחומרה. קנס כספי מכובד והשעיה מ5 משחקים, למשל. מה שיעשו איתו אלקטרה זה עניין שלהם, אבל "לקחת לו את הסרט" זה בדיוק סוג העונשים המגוחכים שאתה מצפה מאלקטרה לתת במקרה הזה. רק נזכיר כמה בלגאן עשו סביב שירי השואה של אוהדי הפועל ת"א לפני הדרבי.

אני לא מסכים. תפעל המנהלת כפי שתפעל (ואני מקווה שבחומרה), אני מתכוון למישור שבו המעסיק הישיר הוא זה שצריך לטפל בעובדיו בלי קשר לגורמי חוץ. לי דווקא נראה שבמקרה של פניני לקיחת סרט הקפטן כן תשדר מסר ברור לגבי סטנדרט ההתנהגות הנדרש. לא חושב שכמה עשרות אלפי שקלים מזיזים לחבר',ה האלו ביחס לסכומים שהם מרוויחים וקנס גבוה משמעותית מזה, לא יהלום את סטנדרט הענישה המקובל, לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:49 pm 
Hall of Famer

רוני, חלק את הדברים:

"ההמלצה" לשמעון מזרחי להתאבד היא נון-אישיו ממדרגה ראשונה, שהפך לאישיו בגלל מושא השיר. בכל מגרשי הספורט שרים עשרות שנים שירים גרועים בהרבה, אלימים בהרבה, מסיתים בהרבה. רק בשל כבודו הרם והנישא של חתן פרס ישראל ונכדו של האיש שעל שמו קרויים הרחובות מזרחי א' ומזרחי ב' בירושלים (פרט טריוויה האהוב במיוחד על ראובן), מדברים על זה בכלל.

לגבי שירי השואה-ראשי הפועל עשו כל שביכולתם למנוע את השירים האלה, וככל הידוע הם הצליחו בכך לא רק במשחק הנוכחי, אלא גם בשאר המשחקים העונה.

זריקת המקלות והיריקות זו אלימות מגונה, אבל אני בטוח שהיא לא היתה רק מהצד האדום (וע"ע זריקת המטבעות של אוהדי אלקטרה על הספסל של הפועל).

בכל מקרה, המקרה של פניני הוא אוטונומי והטענות של אנשי הפועל מוצדקות ב100%.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:51 pm 
Hall of Famer

אד הורטון כתב:
nadav_hacohen כתב:
אד הורטון כתב:

אני לא מסכים. תפעל המנהלת כפי שתפעל (ואני מקווה שבחומרה), אני מתכוון למישור שבו המעסיק הישיר הוא זה שצריך לטפל בעובדיו בלי קשר לגורמי חוץ. לי דווקא נראה שבמקרה של פניני לקיחת סרט הקפטן כן תשדר מסר ברור לגבי סטנדרט ההתנהגות הנדרש. לא חושב שכמה עשרות אלפי שקלים מזיזים לחבר',ה האלו ביחס לסכומים שהם מרוויחים וקנס גבוה משמעותית מזה, לא יהלום את סטנדרט הענישה המקובל, לצערנו.

אז לדעתי אתה טועה. "סרט הקפטן" הוא סמלי לחלוטין (ובכדורסל אין בכלל סרט...), חוץ מילדות מתלהבות כמו ניב רסקין אף אחד לא מתייחס לזה בכלל. הכיס הוא המקום הכואב ביותר לאדם, ופניני הוא לא איזה קובי בריאנט מבחינת ההכנסות. קנס של רבבת שקלים או יותר מזה בהחלט יבהיר לו שלא כדאי לו לחזור על מה שעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 2:54 pm 
Hall of Famer

נדב, לגבי שירי השואה, אני הבנתי מאנשים שהיו במשחק שכן היו כאלו ושלא ממש הצליחו למנוע אותם (גם לא במשחקים קודמים), בתוספת שלט "תמים" שבו כתוב שש"ל.

ובכל מקרה, אני לא אומר שהטענות של אוהדי הפועל לפניני לא מוצדקות, אני אומר שהן צבועות בהתחשב בעובדה שהם בעצמם ממשיכים עם שירי השואה ו-"איחולי" המוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 3:00 pm 
Hall of Famer

האמירה "הטענות של אוהדי הפועל" היא גנרית מדי. זה שיש אוהדי הפועל דבילים ומאותגרי התפתחות ששרים מה ששרים, אע"פ שההנהלה מנסה למנוע את זה-זה נכון. זה לא עושה את הטענות נגד פניני צבועות בשום אופן, כי הטענות נגדו הן של רוב אוהדי הפועל ורוב אוהדי הכדורסל (כולל אוהדי אלקטרה), אחרי שבמשך תקופות ארוכות גם רוב אוהדי הפועל וגם רוב קהילת הכדורסל מגנה את שירי השואה של הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 3:08 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לפטופ כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
נכון.

מה הקשר לנולדת אתמול או חי במדינה אחרת? תירגע ומהר.
אוהדי הפועל פחות מעניינים בהקשר הזה, למרות שהאוהדים הם גם הקברניטים. הבכי והנהי פחות חשובים פה. מעבר לרעש תקשורתי שזה חשוב ונראה, אני מקווה שלא ירפו במוסדות, שזה המקום האמיתי שהדברים קורים בו בסוף.

זה היה ב-100% ציניות והומור ידידי, דווקא ממך הייתי מצפה להבין את זה. נקסט.
לעניין הסיפא, כאמור, אוהדי וקברניטי (הגם שהם אותו בכיין) הפועל לא ינוחו עד שהפניני יקבל עונשו, וגם כשיקבל את עונשו, ידאגו להשמיע תחת כל עץ רענן שהעונש עלוב ולא מידתי (גם אם יקבל הרחקה בפועל ל-5 משחקים). אוהדי הפועל, לא ישתנו לעולם, והאמת? התגעגעתי קצת לבכיינות הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 3:37 pm 
Junior

ואפרופו אתיקה עיתונאית והדיון בפורום המקביל, ערוץ הספורט הוכיח משהו בענין (כששם את הסרטון המדובר על ראש שמחתו [כבר כמה שעות הכותרת הראשית]).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 3:47 pm 
Freshman

לא היה נראה ששחקני מכבי הגיעו בטירוף מוגזם למשחק? שון ג'יימס שהוא חביב בד"כ בטראש-טוק בלתי פוסק, דווין סמית' גוער בפרצופו של בר טימור אחרי פאול-סל (זה היה עלוב), נוסיף לזה את פניני שגם בלי דרבי מטנף בלי הפסקה והפעם שדרג... כאילו אנשי ההנהלה של מכבי הלהיטו את השחקנים יותר מידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 3:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

*AKA כתב:
לא היה נראה ששחקני מכבי הגיעו בטירוף מוגזם למשחק? שון ג'יימס שהוא חביב בד"כ בטראש-טוק בלתי פוסק, דווין סמית' גוער בפרצופו של בר טימור אחרי פאול-סל (זה היה עלוב), נוסיף לזה את פניני שגם בלי דרבי מטנף בלי הפסקה והפעם שדרג... כאילו אנשי ההנהלה של מכבי הלהיטו את השחקנים יותר מידי.

מה היה עלוב במעשה של סמית'? זה אחד הדברים האהובים עלי אצלו, שמדי פעם הוא יוצא מהדמות השקטה שלו ונכנס בשחקן יריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 3:57 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:
האמירה "הטענות של אוהדי הפועל" היא גנרית מדי. זה שיש אוהדי הפועל דבילים ומאותגרי התפתחות ששרים מה ששרים, אע"פ שההנהלה מנסה למנוע את זה-זה נכון. זה לא עושה את הטענות נגד פניני צבועות בשום אופן, כי הטענות נגדו הן של רוב אוהדי הפועל ורוב אוהדי הכדורסל (כולל אוהדי אלקטרה), אחרי שבמשך תקופות ארוכות גם רוב אוהדי הפועל וגם רוב קהילת הכדורסל מגנה את שירי השואה של הפועל.

אז אני אחדד-טענות של אוהדים ששרים שירי שואה, יורקים וזורקים מקלות של דגלים ושל אלו שלא חושבים שאותם אוהדים צריכים להענש בחומרה כנגד מה שפניני אמר הן צבועות בעיני, מוצדקות אבל צבועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2012 3:58 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נדב, נראה לי שהתבלבלת עם מישהו אחר, כי לא היה לי מושג שקיימים הרחובות הללו, לא כל שכן מי הנכד של הנ"ל. אשר לשירי ההתאבדות, אני תיעבתי אותם הרבה לפני שהפכו לאישיו.

יש בכל אופן תגובה ראשונה ממכבי, מוצלחת במיוחד, יש לציין:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4314924,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 445 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 52 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה