סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 6:39 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 12:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כפי שהוא מכונה במחוזותינו, או הNIJT כפי שהוא מכונה במחוזות אחרים.

המדובר בטורניר לקבוצות של שחקנים ילידי 96-95, ואלקטרה כמובן שלחה קבוצה. הטורניר נערך בשיטה של 4 מוקדים (רומא, העיירה הקטלאנית ל'הוספיטלט שליד ברצלונה, שיאלואי, בלגרד) עד הפיינל פור באיסטנבול במאי, אלקטרה משחקת בל'הוספיטלט והקבוצות המשתתפות בטורניר מקומי זה הן:

ברצלונה, ריאל מדריד, אלקטרה, ל'הוספיטלט, קחאסול סביליה, חובנטוד, ספליט ולובליאנה.

כרגע אלקטרה נגד ל'הוספיטלט, והספרדים הצנועים מובילים ב3 לקראת מחצית. הסגל של אלקטרה כולל את זלמנסון ושגב שהיו רשומים לעתים בקבוצה הבוגרת.

עניינים מעניינים בסגלי הקבוצות:

לקחאסול יש 2 שחקנים מעל 2.10: ההולנדי קספר וילדמאסט שמתנשא ל2.14 והלטבי קריספאס פורזינגיס 2.12.

בברצלונה משחקים תאומים, הגארדים צ'אבי ואיגנסי מואי. כמו כן בהמשך למה שכתב בזמנו המשתמש איימנטס פודריס על ההתעוררות הצעירה של הכדורסל השוודי, גם בארסה וגם ריאל מחזיקות בגארד שוודי: לודה הקנסון בבארסה, ולטר לינדסטרון בריאל.

בכל הסגל של ספליט יש רק 4 שחקנים מתחת ל2 מטר...

למיטב ידיעתי, השחקן היחיד שקלע נקודות ביורוליג ה"אמיתי" הוא אמיר סולימנוביץ', הסנטר הפיני דווקא של לובליאנה.

אגב, הטורניר הרומאי כבר התקיים ומי שזכתה בו היא...סראייבו, שהביסה בגמר את פנרבחצ'ה. בחור בשם דוקו סאליץ', יליד 95' בגובה 2.10, קלע 29 וקטף 11 ריבאונדים במשחק הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 2:05 pm 
Freshman

במכבי ראוי לציון גם גל גלינסקי, אח של בר.

בינתיים בטוויטר הסקאוטים מתלהבים מהאורך והאתלטיות של שגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 3:34 pm 
Sophomore

http://www.euroleague.net/main/results/ ... #!boxscore
זה הבוקס סקור של המשחק של מכבי. לא ברור מה הולך שם כל כך, כי לשחקנים של מכבי יש סה"כ 320 דק' שזה 120 דק' יותר ממה שיש במשחק כדורסל..

בכל מקרה, אם הנתונים (שהם לא הדק') נכונים, אז אלון לוין לא שיחק והוא שחקן חשוב במכבי אם אני לא טועה. זלמנסון היה רחוק איבוד אחד מטריפל דאבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 4:24 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=17&seasoncode=JT12#!boxscore
זה הבוקס סקור של המשחק של מכבי. לא ברור מה הולך שם כל כך, כי לשחקנים של מכבי יש סה"כ 320 דק' שזה 120 דק' יותר ממה שיש במשחק כדורסל..

בכל מקרה, אם הנתונים (שהם לא הדק') נכונים, אז אלון לוין לא שיחק והוא שחקן חשוב במכבי אם אני לא טועה. זלמנסון היה רחוק איבוד אחד מטריפל דאבל.

כן כשאחת הקטגרויות זה איבודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 04, 2013 5:24 pm 
Sophomore

zurkin כתב:
http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=17&seasoncode=JT12#!boxscore

אלון לוין לקח את אליפות ליגת העל לבתי הספר התיכוניים עם אליאנס, עם 23 נקודות בגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:12 am 
Junior

zurkin כתב:
זה הבוקס סקור של המשחק של מכבי. לא ברור מה הולך שם כל כך, כי לשחקנים של מכבי יש סה"כ 320 דק' שזה 120 דק' יותר ממה שיש במשחק כדורסל...

למה לא ברור? שימון.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:19 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
zurkin כתב:

נגמר 70:69 למכבי. מה, סן אמטריו פספס הפעם?

זלמנסון עם 16 ו-10 ריב' אבל רק 4/14 מהשדה! ראיתם פעם סנטר עם אחוזים כאלה?
שגב 10 ו-12 ריב'.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 12:38 pm 
Sophomore

במשחק השני מכבי מפסידה לריאל 80-74. זלמנסון עם 15 (6/13 ל-2), שגב, גלינסקי (שניהם עם 5 ריב' כ"א) ועידו חליפה עם 13 נק' כ"א. אלון לווין כן שיחק במשחק הזה וקלע 8.

במשחק השלישי מכבי מפסידה לברצלונה 75-64. זלמנסון עם 21 (10/18) ו-7, חליפה וגלינסקי עם 11 ו-5 כ"א. שגב רק עם 6 נק' (3/11 ל-2, 0/1 ל-3 ו-0/2 ל-1) ו-8 ריב'. שמתי לב שבלא מעט משחקים הבחור לא ממש מצליח לקלוע מהעונשין.

היום מכבי נגד לובליאנה במשחק על מקומות 5-6.

לחצי הגמר אגב, עלו 4 ספרדיות - בארסה, ריאל, חובנטוד וקאחה סול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 12:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זלמנסון מצליח בגילאים האלה כי הוא יחסית רחב מכל השאר (ואני משתמש במילים עדינות), אבל אני לא רואה אותו עושה שום דבר מיוחד בבוגרים. עד עכשיו ב3 משחקים בטורניר הוא עם 4 איב' ו-2.3 חס' שהוא חוטף במשחק. אלא אם הוא יוריד הרבה מאוד שומנים ויתחזק במסת שריר הוא לא ייתן קריירה יותר טובה מישראל שיינפלד. הוא נתן דוקא משחק טוב מול ברצלונה (21, 7 ריב', 3 אס') אבל בצד השני קיבל על הראש מהסנטר המונטנגרי שלהם 19 נק' ו-18 ריב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 12:49 pm 
Hall of Famer

אגב, במדי בארסה נגד ריאל ואלקטרה שיחק מריו חזוניה-בחור שכבר קיבל דאבל פיגרז בדקות במשחק יורוליג בוגרים של בארסה. נגד ריאל הוא היה מצוין כצפוי עם 25 נקודות, 4 אסיסטים, 3 ריבאונדים ו-3 חטיפות, אבל נגד אלקטרה זייף קשות וסיים עם 2 נקודות ב1/10 מהשדה. כרגע בחצי הגמר מול חובנטוד הוא כבר עם 33 נקודות, נותרו 5 דקות לשחק ודווקא חובנטוד מובילה 56-60.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:00 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
זלמנסון מצליח בגילאים האלה כי הוא יחסית רחב מכל השאר (ואני משתמש במילים עדינות), אבל אני לא רואה אותו עושה שום דבר מיוחד בבוגרים. עד עכשיו ב3 משחקים בטורניר הוא עם 4 איב' ו-2.3 חס' שהוא חוטף במשחק. אלא אם הוא יוריד הרבה מאוד שומנים ויתחזק במסת שריר הוא לא ייתן קריירה יותר טובה מישראל שיינפלד. הוא נתן דוקא משחק טוב מול ברצלונה (21, 7 ריב', 3 אס') אבל בצד השני קיבל על הראש מהסנטר המונטנגרי שלהם 19 נק' ו-18 ריב'.

אני חושב שהדבר הכי מדאיג זה האחוזים שלו מהשדה. אפילו במשחק שהוא היה טוב הוא בקושי עבר 50%, בשאר המשחקים אחוזים נמוכים. בשביל סנטר אלו אחוזים חלשים מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:06 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:

אני חושב שהדבר הכי מדאיג זה האחוזים שלו מהשדה. אפילו במשחק שהוא היה טוב הוא בקושי עבר 50%, בשאר המשחקים אחוזים נמוכים. בשביל סנטר אלו אחוזים חלשים מאד.

אני חושב שהסיבה המרכזית לזה היא שהוא זורק הרבה מבחוץ. הוא מסוגל לקלוע משם, אבל זה מוריד את האחוזים שלו לאחוזים של גארד.. בכל מקרה אני מאמין שקשה לו פתאום להיתקל בכל הענקים של האירופאיות ולכן הוא זורק משם יותר, אבל זאת סתם הסקת המסקנות שלי.
דרך אגב, במכבי עובדים איתו הרבה והוא התחזק בשנה האחרונה. כבר עכשיו הוא נראה יותר חזק מאשר בשנה שעברה, וגם רואים תוך כדי משחק שאין לו בעיה להיות על המגרש הרבה דקות ברצף גם במשחקים שרצים בהם הרבה (משחקי נוער..).

לגבי איתי שגב - לבחור יש נתונים מדהימים, הוא אתלט, גבוה, מהיר מאוד וחכם, ויכול גם להוריד כדור לרצפה וגם לשחק פוסט אפ, אבל כדי להיות שחקן טוב באמת הוא חייב לשפר את אחוזי הקליעה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 1:48 pm 
Freshman

zurkin כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
sir charles כתב:

אני חושב שהסיבה המרכזית לזה היא שהוא זורק הרבה מבחוץ. הוא מסוגל לקלוע משם, אבל זה מוריד את האחוזים שלו לאחוזים של גארד.. בכל מקרה אני מאמין שקשה לו פתאום להיתקל בכל הענקים של האירופאיות ולכן הוא זורק משם יותר, אבל זאת סתם הסקת המסקנות שלי.
דרך אגב, במכבי עובדים איתו הרבה והוא התחזק בשנה האחרונה. כבר עכשיו הוא נראה יותר חזק מאשר בשנה שעברה, וגם רואים תוך כדי משחק שאין לו בעיה להיות על המגרש הרבה דקות ברצף גם במשחקים שרצים בהם הרבה (משחקי נוער..).

לגבי איתי שגב - לבחור יש נתונים מדהימים, הוא אתלט, גבוה, מהיר מאוד וחכם, ויכול גם להוריד כדור לרצפה וגם לשחק פוסט אפ, אבל כדי להיות שחקן טוב באמת הוא חייב לשפר את אחוזי הקליעה שלו.

בפורומים ספרדיים אומרים שזלמנסון לא התקדם מגיל 16 ושהתקרה שלו נמוכה. קשה להבין איך ילד שמתאמן באינטנסיביות כזו עדיין בעודף משקל.

על שגב הם אומרים שהוא בעיקר שחקן הגנה, אתמול עצר את חזוניה על 2 נק, כשלשם השןןאה בשנח המשחקים האחרים הוא קלע שלושים בממוצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 2:03 pm 
Sophomore

ברצלונה מפסידה בסוף לחובנטוד, חזוניה מסיים עם 35 נק' אבל 0/11 ל-3. נתון מרשים במיוחד.

לגבי זלמנסון, אני לא מסכים עם הפורומים הספרדיים האלה. לפחות מבחינה פיזית הוא נראה הרבה יותר בכושר וגם מצליח לרוץ את המגרש יותר מפעמיים בלי להחזיק את הצד. ברמת הנוער הוא מפלצת בצבע, השאלה אם הוא ידע להתקדם ולהצליח גם ברמת הבוגרים. כרגע זה לא נראה מרשים במיוחד מהבחינה הזאת. אבל הוא ממש לא בעודף משקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 2:17 pm 
Hall of Famer

חובנטוד מנצחת את ברצלונה 58-66, מחכה למנצחת בין קחאסול לריאל מדריד, כרגע במחצית קחאסול מובילה 30-36.

כמו שסיפרתי לכם בפתיחת הת'רד, לקחאסול יש ילד לטבי בגובה 2.11 בשם קריספאס פורזינגיס, והסטטיסטיקות שלו עד כאן די מעניינות. הוא אמנם נוראי לטווח ה2 עם 37.5% מעליבים, אבל קולע 50% לשלוש עם יותר משלוש זריקות למשחק, לוקח 6.7 ריבאונדים וחוסם לא פחות מ3.3 פעמים בפחות מ23 דקות למשחק.

בינתיים במחצית מול ריאל, ההופעה שלו דומה: קולע 1/8 לשתיים, אבל 3/6 לשלוש, 7 ריבאונדים וחסימה ב17 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 3:34 pm 
מנהל פורום

לגבי זלמנסון - לפחות מהתמונות בפייסבוק זה נראה שהוא השנה הוריד הרבה משקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 3:53 pm 
Hall of Famer

לפי מה שראיתי בדקות שהוא שיחק באחד ממשחקי הליגה - ממש לא נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 4:44 pm 
Hall of Famer

ריאל אמנם מנצחת את קחאסול, אבל ידידידנו פורזינגיס קולע 24 ב3/11 לשתיים, 5/10 לשלוש, 11 ריבאונדים ו-2 חסימות. תזכרו אותו כשיופיע אי שם במוק דראפטים של עוד שנתיים-שלוש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 7:57 pm 
Sophomore

אני רק יודע שחלק לא מבוטל מהשחקנים האלו לא ממשיך לבוגרים.
תראה את הטורנירים של 2007-2009 ,אין הרבה שמות שכרגע במקצוענים באירופה.
הטורניר הוא נחמד אבל מכאן למסקנות הדרך ארוכה ארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 8:20 pm 
Junior

ממה שהבנתי, אלון לוי הסתדר על קומבינה מסוימת שתאפשר לו גם להיות בגמר של בתי הספר וגם להגיע לטורניר של מכבי בטיסה מאוחרת יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 11:51 am 
Sophomore

מכבי מסיימת במקום ה-6 (מתוך 8) עם הפסד במשחק האחרון ללובליאנה 66-58. זלמנסון עם 20 ו-8, גלינסקי עם 13 ו-5 אס'. שגב עם 9 נק' (3/10 ל-2) ו-8 ריב'.

בגמר מנצחת חובנטוד את ריאל 77-67. גומילה עם 25 נק' ו-6 ריב' לחובנטוד, אלברטו מרטין עם 19 נק' ו-6 ריב' לריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:27 pm 
Hall of Famer

charlie5 כתב:
אני רק יודע שחלק לא מבוטל מהשחקנים האלו לא ממשיך לבוגרים.
תראה את הטורנירים של 2007-2009 ,אין הרבה שמות שכרגע במקצוענים באירופה.
הטורניר הוא נחמד אבל מכאן למסקנות הדרך ארוכה ארוכה.

איזה מסקנות? שהוא יהיה במוק דראפטס? קרא לזה הימור פרוע, אבל בכל זאת-ילד בגובה 2.11 שחוסם הרבה וקולע שלשות זה חומר למוק דראפטס לכל הפחות, מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 10:28 pm 
Sophomore

בוכמן וריצ'רדס הם הדוגמאות הראשונות שקופצות לי לראש.
מצפייה בעבר בסטטיסטיקות של התחרויות האלה אני זוכר שיש הרבה "2.10 עם יד לשלוש" שאתה פשוט לא מכיר אותם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 09, 2013 11:07 pm 
Hall of Famer

לא יודע מי זה ריצ'רדס, אבל אני אשמח שתראה לי מתי כרמל בוכמן היה צלף שלשות בגובה 2.11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 10, 2013 10:11 am 
Sophomore

עצם העניין הוא שאתה לא יודע מי הם..
הנה ריצ'רדס שחקן שבהחלט יכול להתקדם בעתיד אבל לא ממש מוק-דראפט.
http://www.euroleague.net/competition/p ... ode=JT08('סתכל גם בשנה שלפני)
בוכמן אולי לא 2.11 אבל הוא 2.05 ועם ממוצעים בכלל לא רעים.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=J2008
פיליפ ניומן שבהחלט יכול להראות משהו לעתיד אבל הוא לא מוק-דראפט
http://www.euroleague.net/competition/p ... ncode=JT09
פיוטר ווז'דייר 2.14 אמנם בלי קליעה לשלוש(וזה לא סגור) אבל זכור לי משום מה כקלעי נחמד לחצי מרחק וגם העונשין שלו טוב בהחלט לשחקן בגיל שלו.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=J2008
גם לאדון הזה אין קליעה לשלוש,אבל לא נראה לי שזה מה שהפריע לו.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=J2003
גם לו אין קליעה כנראה אבל יחסית לממוצעים אני הייתי מצפה להכיר את השם שלו
דמיר מראקוטה קצת לא שייך לרשימה יען כי הוא שחקן נחמד מאוד במיד לוול של היורוליג אבל הוא בהחלט לא מוק דראפט(אע"פ הממוצעים המדהימים שלו)
היה די קשה לבדוק את זה מכיוון שתחזוקת האתר שם לא להיט ואני בטוח שיש עוד הרבה שמות(בעיקר גרמנים שיש להם פס ייצור של שחקנים של 2.10 עם יד רכה שלא הגיעו לכלום,כנ"ל לגבי הסינים רק שהם לא ביורוליג)
יאגלה הוא דוגמא ומופת לכך רק שלא היה לי כוח לחפש נתונים שלו בתחרויות נוער אבל אני משער שהוא לא כ"כ רחוק מהלטבי ומן הסתם היה אף יותר טוב.
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2010

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 136 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה