סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 1:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 24, 2012 3:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראשון:

19:30
ירושלים-אשקלון

20:00
הפועל ת'א(ללא מור שעזב את הארץ)-אילת(ערוץ5+)

20:30
חולון-מכבי ת'א(ערוץ 5)

שני:

19:30(ערוץ 5LIVE)
נתניה(הופעת בכורה לראיין מורגן)-גליל

19:30
הרצליה-ראשל'צ

המחזור יושלם ביום רביעי:

אשדוד(ללא אלן וגבריאל שעזבו את הארץ)-חיפה(הופעת בכורה לגל מקל) (19:00)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 8:51 pm 
Hall of Famer

נתניה רושמת מחר לראשונה את מורגן במקום מיצ'ל . מעניין .
אשדוד תופיע ללא 2 הזרים שברחו , וללא חג'ג' הפצוע - תבוסה פוטנציאלית .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 10:21 pm 
Freshman

דייסון בינתיים לא הגיע לאולם הפחים.
0 נקודות במחצית הראשונה עם 0/5 מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 10:39 pm 
Hall of Famer

ירושלים אוטוטו מעניקה לאשקלון נצחון בכורה העונה כמתנת פיצוי על המצב הבטחוני.

תגובה אפשרית של דרוקר: קשה לשחק מול קבוצה שמחפשת נצחון ראשון, הבחורים נלחמו ונתנו הכל.

עופר האדום-לא בא לך לעדכן את הציפיות שלך מהקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 10:46 pm 
Sophomore

אכן ירושלים מעניקה לאשקלון נצחון ראשון, כשקרייג סמית' הבלוגר עם סטט' מפחידה ששווה כנייר שעליו יכתב בלוגו.
זאק רוזן בחולון לעומת זאת, שחקן ליגה לאומית לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 10:52 pm 
Hall of Famer

nadav_hacohen כתב:

כמו כל שנה - פיינל-טו וגמר גביע.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 10:58 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
nadav_hacohen כתב:

כמו כל שנה - פיינל-טו וגמר גביע.

אוהדי מגדל הרבה יותר מגעילים מאוהדי מכבי. לאוהדי מכבי לפחות יש בסיס כלשהו לשחצנות שלהם, של מגדל זו פאתטיות לשמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:00 pm 
Hall of Famer

איפה ראית פה שחצנות, חמודי?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:13 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

חמודי תקרא לדרוקר ושאר החברים שלך.
ספציפית בהודעה הזו לא הייתה שחצנות, שכן, בהחלט מצופה מקבוצה עם תקציב מס' 2 בליגה בפער כמעט כפול מהבא אחריה שאשכרה תסיים גם באחד משני המקומות הראשונים ותגיע לגמר גביע.
אלא שכבר כמה שנים טובות אנחנו יודעים שהפער בין מצופה לבין בפועל הוא גדול מאד, ובפעם האחרונה שמגדל הגיעה לפיינל טו וגמר גביע הייתה אי שם, אך למרות זאת, אוהדיה משוכנעים שמדובר בקבוצה "מספר 2" בכדורסל הישראלי, עובדה שמלבד כלכלית, אינה נכונה בעליל.
תמשיכו להפליץ באמבטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:17 pm 
Sophomore

לפטופ כתב:
עופר האדום כתב:

ספציפית בהודעה הזו לא הייתה שחצנות, שכן, בהחלט מצופה מקבוצה עם תקציב מס' 2 בליגה בפער כמעט כפול מהבא אחריה שאשכרה תסיים גם באחד משני המקומות הראשונים ותגיע לגמר גביע.
אלא שכבר כמה שנים טובות אנחנו יודעים שהפער בין מצופה לבין בפועל הוא גדול מאד, ובפעם האחרונה שמגדל הגיעה לפיינל טו וגמר גביע הייתה אי שם, אך למרות זאת, אוהדיה משוכנעים שמדובר בקבוצה "מספר 2" בכדורסל הישראלי, עובדה שמלבד כלכלית, אינה נכונה בעליל.
תמשיכו להפליץ באמבטיה.

יאמר לזכותם שהרבה יותר מהאוהדים, התקשורת מפמפמת את זה. מה גם שהיא לא מזכירה את העובדה שהם מתחרים באירופה שנה אחר שנה ברמאות וקומבינות, וכך מושרשת תודעה ציבורית כאילו ירושלים מרוויחה את מקומה שם, שנה אחר שנה. בכדורסל לאף אחד לא איכפת מהדברים הללו, בניגוד לכדורגל, ומגדל מרוויחים מהעובדה הזאת מאז ומתמיד. עד היום אני לא שוכח את שיטת "ראשי הבתים" בגביע. מאז שהיא בוטלה, אגב, מגדל לא הייתה בשום גמר גביע (או פיינל פור, לצורך העניין). בפעם האחרונה שמגדל היו בגמר כלשהו, לחולון וגלבוע עדיין לא הייתה אליפות. אי שם בתחילת 2008.

נערך לאחרונה על ידי ערן בתאריך א' נובמבר 25, 2012 11:19 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:18 pm 
Sophomore

לפטופ מחמדי (שזה שדרוג מחמודי סתמי וקר. שים לב), אוהדי הפועל ירושלים כבר מזמן מזמן לא משוכנעים שהם הקבוצה מס' 2 בארץ. יש אפילו ויכוחים על המקום השלישי.
עריכה: והנה, אני רואה שערן הקדים אותי בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:19 pm 
Hall of Famer

לפטופ כתב:
עופר האדום כתב:

ספציפית בהודעה הזו לא הייתה שחצנות

אז מה אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:20 pm 
Hall of Famer

ערן כתב:
לפטופ כתב:
עופר האדום כתב:

תמשיכו להפליץ באמבטיה.

יאמר לזכותם שהרבה יותר מהאוהדים, התקשורת מפמפמת את זה. מה גם שהיא לא מזכירה את העובדה שהם מתחרים באירופה שנה אחר שנה ברמאות וקומבינות, וכך מושרשת תודעה ציבורית כאילו ירושלים מרוויחה את מקומה שם, שנה אחר שנה. בכדורסל לאף אחד לא איכפת מהדברים הללו, בניגוד לכדורגל, ומגדל מרוויחים מהעובדה הזאת מאז ומתמיד. עד היום אני לא שוכח את שיטת "ראשי הבתים" בגביע. מאז שהיא בוטלה, אגב, מגדל לא הייתה בשום גמר גביע (או פיינל פור, לצורך העניין). בפעם האחרונה שמגדל היו בגמר כלשהו, לחולון וגלבוע עדיין לא הייתה אליפות. אי שם בתחילת 2008.

אם הקבוצות שסיימו במקום השני (או כאלה שלקחו אליפות, אהם.....) היו הולכות לשחק באירופה, היה לך קייס.....אבל הם ויתרו. חוץ מזה, אתה קצת מתחיל לשעמם עם השקרים. אני ממליץ לך להמציא שקרים חדשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:23 pm 
Sophomore

אתה אוהב לשאול שאלות בתגובה להודעות, לכן אעשה כמוך. איפה שיקרתי? לגבי טענתך על הויתורים, גם החמאס פגעו בת"א והפילו F-16.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:25 pm 
Hall of Famer

בוא תענה - האם אשדוד קיבלה את הכרטיס ליורוקאפ בסיום העונה הנוכחית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אילו באו אם אפס נצחונות ולא אכלו טילים 8 ימים - דיינו
אילו אכלו טילים 8 ימים ולא עברו תאונת דרכים בדרך לאולם - דיינו
אילו עברו תאונת דרכים בדרך לאולם ולא תפס הסנטר יום של 26 נקודות ב-100 אחוז - דיינו.

על אחת כמה וכמה טובה כפולה ומכופלת למקום עלינו
שבאו עם אפס נצחונות
ואכלו טילים 8 ימים
ועברו תאונת דרכים בדרך לאולם
ותפס הסנטר יום של 26 נקודות ב-100 אחוז!

אה, וגם זה לא הספיק כדי לנצח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:32 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
לפטופ כתב:
עופר האדום כתב:

ספציפית בהודעה הזו לא הייתה שחצנות

אז מה אתה רוצה?

אתקן.
נדב שאל אותך אם לאור ההצלחות הגדולות של מגדל העונה, ולאור ההפסד לאימפריה מאשקלון, אתה לא מעדכן את הציפיות שלך. אתה כתשובה, ענית שהציפיות שלך (עדיין) פיינל טו וגמר גביע.
לפיכך, יש בכך שחצנות רבה, או שמא נאמר - חלומות באסמפיה.
אבל שוב, העיקר שתמשיכו להפליץ באמבטיה, כל עוד זה עושה לכם טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:34 pm 
Hall of Famer

אז תחליט, הייתה בהודעה שלי שחצנות, או ספציפית בהודעה שלי לא הייתה שחצנות?

אגב, ממתי ציפיות מהקבוצה שלך בספורט מראה על שחצנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:37 pm 
Sophomore

אני מבין שהראייה שלך סלקטיבית, לכן אם יורשה לי, אענה לשאלה באמצעותה ענית לי במספר שאלות. אקרא ליול"ב קאפ יורוקאפ בכל מקרה, ברשותך.

האם אשקלון קיבלו את הכרטיס ליורוקאפ בעונת 2008, כאשר סיימו במקום החמישי מעל הפועל ירושלים ודרשו לשחק ביורוקאפ?

האם נהריה קיבלה את הכרטיס ליורוקאפ באותה עונה, כאשר סיימה במקום הרביעי, גם מעל ירושלים, ודרשה לשחק ביורוקאפ? או האם השתתפותם נפסלה מכורך "מרחק משדה תעופה"?

האם גלבוע גליל קיבלו את הכרטיס ליורוקאפ כאשר סיימו במקום השלישי בעונת 2008-2009?

האם גלבוע גליל קיבלו את הכרטיס כאשר סיימו כאלופים בעונת 2009-2010, ושוב, כמו בשנה לפני כן, דרשו לשחק במפעל?

האם גליל גלבוע קיבלו את הכרטיס כאשר סיימו במקום השני בעונת 2010-2011 ודרשו לשחק במפעל, שוב?

האם, בעונת 2011-2012, קיבלו חולון את האפשרות לשחק במפעל? האם קיבלו ראשל"צ את האפשרות לשחק במפעל למרות שהביעו רצון לכך? האם קיבלו גלבוע/גליל שסיימו במקום החמישי לשחק במפעל? (כן "חמוד", הם סיימו במקום החמישי, שתי הקבוצות הודחו בפליאוף אך גלבוע סיימה במיקום גבוה יותר מירושלים את העונה הסדירה, רק אוהדי מגדל החליטו שסיימו מעליהם).

למה גליל גלבוע בכלל בבלקנית, זה אתה יודע? האם אתה יודע איזה דברים אומר חיים אוחיון על ירושלים ועל כך שהיא חוסמת כל אפשרות של קבוצות אחרות להתקדם?

אני בטוח שפספסתי כמה מקרים, וגם אם לא, אני חושב שזו רשימה די מכובדת. שים לב שדילגתי על אלה ש"ויתרו" דה פאקטו על השיריון, החשבתי רק קבוצות עליהם דילגו בצורה בוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:38 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:

היתה גם היתה, אם זה מה שיתן לך לישון בנחת.
יש הבדל בין תקווה מהקבוצה שלך, לבין ציפיה. בשעה שהקבוצה שלך נראת כמו אסופת נערות בדיזינגוף סנטר בתוספת גורילה, זה שחצני לצפות שהם יסיימו בפיינל טו + גמר גביע.
לקוות לעומת זאת זה בסדר גמור, גם אני מקווה שמחר אני אתעורר בבוקר ואגלה שיש לי בבנק מיליון דולר עודפים בעו"ש, אין בזה שחצנות אלא רק חוסר ריאליות וטיפשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:40 pm 
Junior

דווקא גלבוע שיחקה ביורוקאפ(ולמעשה גם במוקדמות היורוליג) אחרי האליפות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:42 pm 
Sophomore

THE G1 כתב:
דווקא גלבוע שיחקה ביורוקאפ(ולמעשה גם במוקדמות היורוליג) אחרי האליפות...

צודק, סליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:42 pm 
Hall of Famer

כמדומני ההסכם של המנהלת עם היול״ב הוא ובמידה שהקבוצה במקום השני מוותרת על ההשתתפות במפעל, הכרטיס שלה חוזר ליול״ב. עכשיו תענה לי, האם אשדוד בסיום העונה שעברה, כשסיימה שנייה, קיבלה את הכרטיס ליורוקאפ, או הפועל ירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:43 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
כמדומני ההסכם של המנהלת עם היול״ב הוא ובמידה שהקבוצה במקום השני מוותרת על ההשתתפות במפעל, הכרטיס שלה חוזר ליול״ב. עכשיו תענה לי, האם אשדוד בסיום העונה שעברה, כשסיימה שנייה, קיבלה את הכרטיס ליורוקאפ, או הפועל ירושלים?

כן, והיא ויתרה. עכשיו תענה על כל השאלות שאני שאלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 25, 2012 11:44 pm 
Hall of Famer

לפטופ כתב:
עופר האדום כתב:

היתה גם היתה, אם זה מה שיתן לך לישון בנחת.
יש הבדל בין תקווה מהקבוצה שלך, לבין ציפיה. בשעה שהקבוצה שלך נראת כמו אסופת נערות בדיזינגוף סנטר בתוספת גורילה, זה שחצני לצפות שהם יסיימו בפיינל טו + גמר גביע.
לקוות לעומת זאת זה בסדר גמור, גם אני מקווה שמחר אני אתעורר בבוקר ואגלה שיש לי בבנק מיליון דולר עודפים בעו"ש, אין בזה שחצנות אלא רק חוסר ריאליות וטיפשות.

הם שיחקו קצת יותר טוב בשלושת המחזורים הקודמים, ככה שלא ממש מאוזן וצודק ״להתעורר״ אחרי הפסד....... בכל מקרה, אם זה עושה לך את זה, הציפיות שלי מהקבוצה שלי זה להישאר בליגה, ואנחנו משחקים משבת לשבת. הוקל לך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 116 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, B.a.c, uriel17 ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה