shmueliki כתב:
גליל מנצחת למרות תרומה משמעותית רק מזר בודד ( דווקא סנדרס , הדי מושמץ ) .
סוף המשחק היה תעודת עניות לחולון , כולל איבוד כדור בהוצאת חוץ , וזריקה מ-3/4 מגרש של הרוש אאל"ט כאשר נותרו כמה שניות שלמות על השעון .
מעניין אם לאומית כבר מודאג ...
מוזר שנתניה הצליחה להיות במשחק פחות או יותר במלחה כאשר בראדלי , שולמן ואורלנד מסיימים יחדיו עם 3/20 מהשדה , ומדד 2- לכל אחד מהם .
מיילס האשקלוני כנראה עוד לא התאושש מהפציעה . אחרת קשה להסביר איך מרקי פרי מקבל 36 דקות כשהוא מסיים משחק עם 3/13 מהשדה , 6 איב' , ומדד 6- .
ניצחון חשוב מאוד להפועל ת"א שמשאיר אותה בפער של משחק ומעלה מ-4 קבוצות .
הספסל של חיפה , שעל פניו נראה סביר ומעלה ( קוז'יקרו , קאר , שגב ושוטבין ) לא נותן בכלל תוצרת , וזה יפגע בהם בהמשך הדרך .
סקוטי הופסון אלוהים , עושה מה שהוא רוצה על המגרש . אפיק ניסים נותן תוצרת נהדרת מאז שהוסט לעמדה מס' 2 - 18.3 נק' , 8/16 ל-3 , 5 אס' , 2.7 חט' ב-3 המחזורים האחרונים .
טוב, חולון במשחקים צמודים העונה זה לא בדיוק בון-טון...אבל מה שיבזורי עשה להם במאני טיים זו בושה גדולה להגנה שלהם. קודם כל שלשה שבאה כתוצאה ממעבר על חסימה, תרגיל מתוכנן של גלבוע שחולון פשוט נתפסה בו עם המכנסיים למטה, ואז חדירה וסל עם הקרש ביד אחת כאילו מדובר במלך חואן קרליטו הראשון מקטלוניה. משחק שהיה בידיים של חולון עם 6 הפרש, דקה לסוף ואולם ביתי, לא ברור איך הצליחו להפסיד את זה.
נצחון סופר-חשוב להפועל ת"א, כדורסל מאד מכוער אבל הרבה מלחמה וכמובן השלשה הגדולה של הקירח. הרבה אמוציות, נצחון חשוב, אבל אני לא מתייחס לאשקלון של אזולאי (ויסלח לי תואר "מאמן החודש" או כל שקר כלשהו אחר) כפקטור-קבוצה בלי אופי שתלויה בגאנרים של הקו האחורי, ומבחינתי היה אפילו צפוי שהפועל ת"א המוגבלת אבל החכמה והלוחמת תנצח שם היום.
לגבי אילת, האמת היא שאפיק פתח היום כרכז וקיבל הרבה דקות בעמדה הזאת, ולגבי חיפה-קוזי'קרו פותח שם בחמישייה והוא לא נחשב חלק מהספסל שלהם...גרינברג העלה את קלאת'ס מהספסל כדי לעבות קצת את הספסל, שהאמת? לא ברור לי כל כך שיש לו יתרון גדול על זה של אילת. בכל מקרה, בריחה של חיפה בדקות האחרונות במשחק שאילת היתה הדומיננטית בו לאורך רוב הדקות, קצת השתוללות בסוף של הופסון שהיה מעולה והוא באמת שחקן מאד איכותי לליגה שלנו. החמישייה של חיפה מאוזנת וטובה, והרעיון לעלות את קלאת'ס כשחקן שישי איכותי נראה לי רעיון טוב ונראה אם גרינברג ימשיך איתו.
נתניה? היו רק פריצות שמהן היה מאד קשה לעקוב אחרי היכולת של הקבוצה, אבל לפי הבוקסקור זה כנראה כמו תמיד: מרקו קילינסוורת' אחד שבא בכל ערב, וכל השאר חסרי יציבות. אשקלון בשבוע הבא זה משחק שאנחנו פשוט מוכרחים לנצח.