סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' דצמבר 26, 2024 9:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 6:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז בנפרד לת'רד ההימורים, כמה סנטים שלי.

מיאמי - שיקגו.
מיאמי תנצח ובקלות, כי יש גבול לכל שטות, ושיקגו בלי רוז בשיאו היא לא הרבה יותר מזה. שטות. את מיאמי ראיתי מעט בפלייאוף (לדעתי רק משחק אחד), והם מיאמי, קבוצה שהשנה כמעט ואין לה בעיות, חוץ מאולי ריבאונד. נואה הוא אחד מהאנשים האלה שכן יכולים ליצור בעיות למיאמי, אבל בהחלט לא מספיק בעיות. בוזר מפתיע אותי, נותן בינתיים פלייאוף טוב מאד בדרך כלל. נייט רובינסון בכלל הירואי, אבל יהיה לו הרבה יותר קשה מול וויד וצ'אלמרס מאשר מול הנטס. בסופו של דבר, הכשרון אמור לדבר פה, ועודף הכשרון של מיאמי מכריע.

ניקס - אינדיאנה: את הניקס ראיתי יותר בפלייאוף (טוב, אני בניו יורק) מאשר את אינדיאנה. פול ג'ורג' הוא שחקן הגנה מצוין והוא יקשה על כרמלו, שנראה לא טוב לאורך הרבה יותר מדי דקות מול הגריאטריה של בוסטון. לאינדיאנה יש תכל'ס את כל הכלים לנצח. אפילו ווסט הוא בדיוק מסוג השחקנים שיקשו מאד על צ'נדלר למשל לשמור אותם, בגלל הקליעה הנקיה שלו מחצי מרחק. אינדיאנה היא קבוצה של אנשים קשוחים, הניקס לצערי פחות. השאלה הגדולה כנראה תהיה לא מלו, שבכל מקרה יקלע את הצרורות שלו, אלא דווקא ג'יי.אר. סמית' שבדרך כלל נראה ממש לא טוב בסדרה הקודמת. סדרה טובה שלו תהיה בעיניי ההבדל בין עלייה של הניקס לעלייה של הפייסרס.

סן אנטוניו - גולדן סטייט: האמת היא שמכל קבוצות הפלייאוף, הקבוצה שהכי נהניתי ממנה היא הווריורס, אני חושב. יופי של דבר, משחק של המון מסירות ושכל. דקות מצוינות של בוגוט ושל קליי תומפסון, ומעל כולם כמובן סטף קארי, שהוא צלף שאין דברים כאלה, באמת, לא זוכר שראיתי דברים כאלה גם מריי אלן וגם מרג'י מילר. מצד שני, סן אנטוניו בריאה. מבחינתי מדובר במפגש בין שתיים מהקבוצות המאומנות יותר טוב בפלייאוף הזה. סן אנטוניו בריאה צריכה לנצח פשוט כי יש לה יותר כלים. אבל הווריורס לא יעשו לה חיים קלים לדעתי.

ממפיס - אוקלהומה: מדהים איך אוקלהומה עקפו בסיבוב את מיאמי במדד השנאה שלי. את ווסטברוק אני אוהב בעיקרון, את דוראנט ממש לא, והקבוצה כולה היא קבוצה מטומטמת להפליא, שאם לא היה לה את מי שהוא אחד הסקוררים הטובים בהיסטוריה, שלא לדבר על מי שהוא אולי הקלעי הטוב והנקי בהיסטוריה, הם היו ברצפה. אז דוראנט יש להם, אבל השאלה שלי היא כמה נצחונות הוא באמת שווה מול ממפיס. יהיה קשה לעצור אותו, זה ברור, אפילו להצר את צעדיו יהיה קשה לפרינס ולטוני אלן (אם הוא יקבל עליו דקות), אבל כל השאר... אין שחקנים אחרים באוקלהומה. ממפיס לעומתה מותק של קבוצה, באמת, חזקה ומחושלת, עם המון כלים, ויכולת (בעיניי) ללכת עד הסוף כולל מול מיאמי. את אוקלהומה לדעתי הם ימחקו בקלות.

נערך לאחרונה על ידי נורטון בתאריך א' מאי 05, 2013 6:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 6:19 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נערך

נערך לאחרונה על ידי ראובן בתאריך א' מאי 05, 2013 7:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 6:56 pm 
מנהל פורום

יצויין שבעונה הסדירה הבולס ומיאמי בתיקו 2-2 כולל ניצחון חוץ של שיקאגו וכמובן הניצחון שהרס להם את רצף הניצחונות ה-2 באורכו. בניצחונות של הבולס בוזר היה דומיננטי ושיקאגו הובילה במשהו כמו +20 בריבאונד. לאור הכושר המעולה שבוזר נמצא בו, סביר שלפחות משחק או שניים הבולס יוכלו לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 8:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

חבל שרוז לא חזר עדיין. איתו (ועם יתר הפצועים) לבולס בהחלט היה סיכוי.
גולדן סטייט יכולה לקחת את ס"א במידה וקארי ישלוט במצקפ מול פארקר ובוגוט ימשיך בכושר הטוב שלו ויעשה חיים קשים לדאנקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 05, 2013 9:13 pm 
Junior

הגדרת "עבירה" בכל הנוגע לנשיפות סביב דוראנט, מחמירה בהרבה מאשר בבריסק* מתייחסים לחשש חילול שבת.

*מחמירים למאוד ויראי שמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה