סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 1:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דראפט 2012
הודעהפורסם: ב' יוני 18, 2012 11:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עוד 10 ימים.
חד-גבה נעול במקום הראשון, שאר המקומות לא ברורים כרגע, כשנראה שקיד-גילכריסט, בארנס ורובינסון יאיישו כנראה את אחד ממקומות הטופ5 האחרים.
כרגע פערים לא קטנים בין שני אתרי הדראפט לגבי שחקנים מסוימים.
מי שמסתמן כרגע שמתחיל ליפול בדראפט זה פרי ג'ונס. מי שהגיע כהבטחה גדולה לביילור ובשלב מסוים היה מדורג טופ3, נראה שהרתיע את רוב הסקאוטים עם הרבה סימני שאלה.

נראה לי שיהיה נחמד להכניס פה עד יום הדראפט קטעי וידאו של המועמדים ככה שאנשים יוכלו להתרשם.
ליום הראשון נתחיל עם מי שייבחר ראשון, אנתוני דיוויס. דיוויס כבר הודה בתקשורת שהוא שיפר את יכולת החסימה שלו גם ע"י צפייה בקלטות של סרג' איבאקה. מבין את המשחק מצוין, יודע לנוע בלי כדור, יש לו קליעה לא רעה מחצי מרחק, והוא אחד החוסמים היחידים שראיתי שמצליח לחסום ג'אמפ שוטס. סימן שאלה לגבי היכולת שלו להפוך ל-GTG בהתקפה. בקנטאקי פחות ביקש את הכדור, יותר חי ממה שנתנו לו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דראפט 2012
הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 10:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

היה לו השנה סל במרחק של יותר מ-30 ס"מ מהטבעת? דיברו על קליעה נאה מחצי מרחק...
לא'דע, פאוור צנום ששיחק לצד שחקנים מצויינים (קיד גילקריסט, טרנס ג'ונס, לאמב וטיג) ולא היה צריך ליצור לעצמו אלא רק קיבל מסירות לקרש-סל. הוא מסוגל לקלוע על פאוור הגנתי נורמלי ב-NBA? לעשות בוק-אאוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 10:30 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

במוק של NBADraft הבובעלך לוקחים את דראמונד בבחירה השנייה. איך מתאים לג'ורדן לעשות את הטעות הזאת...
הוא מושווה שם לאמארה (בסט קייס)/דאנדרה (וורסט קייס). לפי מה שנתן בשנה שלו בקולג'ים, הוא לא אמארה...
כרגע הוא יותר דומה לדאנדרה - פריק אתלטי וילדותי שלא ממש יודע כדורסל. גם אם הוא יממש את הפוטנציאל זה רק יקרה עוד כמה שנים (רוב הסיכויים בעונה האחרונה של החוזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 12:12 pm 
Sophomore

שאלה מתוך בורות (כנראה): דיוויס עושה עוד משהו חוץ מלהטביע על שחקנים נחותים אתלטית ממנו ולחסום? זה כל מה שרואים בקליפ הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 12:14 pm 
מנהל פורום

Bozzy כתב:
שאלה מתוך בורות (כנראה): דיוויס עושה עוד משהו חוץ מלהטביע על שחקנים נחותים אתלטית ממנו ולחסום? זה כל מה שרואים בקליפ הזה.

אתה מוזמן לראות לבד:
http://www.youtube.com/watch?v=1OSxB2HZAKE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 12:33 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
כרגע הוא יותר דומה לדאנדרה - פריק אתלטי וילדותי שלא ממש יודע כדורסל. גם אם הוא יממש את הפוטנציאל זה רק יקרה עוד כמה שנים (רוב הסיכויים בעונה האחרונה של החוזה).

מה שדאנדרה נותן היום זה אולי לא תוצרת של בחירה שנייה בדראפט, אבל רחוק מלהיות רע. הוא חוסם נהדר, ריבאונדר טוב ומסיים יעיל מתחת לסל. אם נזכור שבכל זאת מדובר בשחקן שעוד לא חגג 23, לא הייתי ממהר להספיד אותו. לגבי דראמונד, כנראה שהוא מרשים באימונים, או כמו שאתה אומר-ג'ורדן. ברור שמההופעה שלו במכללות העונה אי אפשר להתרשם יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 12:36 pm 
מנהל פורום

nadav_hacohen כתב:

מה שדאנדרה נותן היום זה אולי לא תוצרת של בחירה שנייה בדראפט

השאלה באיזה דראפט? בסופו של דבר דראפט זה עניין יחסי ואני אף פעם לא הבנתי אימרות כמו "לא שווה לוטרי" או "לא שווה בחירה ראשונה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 12:38 pm 
Hall of Famer

ברור שזה יחסי, התכוונתי לדראפט הנוכחי. בדראפט 2000, למשל, דאנדרה שווה בחירה שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 12:50 pm 
Hall of Famer

אני לא ממש עקבתי אחרי המכללות השנה, אבל לפחות לפי אתרי הדראפט שאני קורא, האיש הוא באנקר לבחירה ראשונה ברמות של גריפין/לברון (או להבדיל-אודן), כלומר זה לא שיש איזשהו ספק מי ילך בבחירה הראשונה מצד אחד, אבל מצד שני הדראפט גם לא נחשב לדראפט חלש. בדרך כלל באנקרים כאלו לא מתגלים כפלופים רציניים, גם אם הם יכולים שלא לממש את הפוטנציאל בגלל פציעות כמו אודן או בוגוט נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 12:54 pm 
מנהל פורום

אני חושב שההשוואות לגארנט (הצעיר) הן דיי מדוייקות. אין לו אולי את הזריזות החתולית ואת הקליעה האבסולוטית של דוראנט, אבל יש לו את כל האתלטיות, האורך והכישרון לשחק בעמדות 3-5, בהתאם לצרכי הקבוצה.

לגבי דראמונד - יש לו את הפוטנציאל הכי גדול בדראפט, אפילו יותר מלדייויס, אבל הוא גם באותה מידה יכול להיות הבאסט הכי גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 3:07 pm 
Junior

nadav_hacohen כתב:
sir charles כתב:

מה שדאנדרה נותן היום זה אולי לא תוצרת של בחירה שנייה בדראפט, אבל רחוק מלהיות רע. הוא חוסם נהדר, ריבאונדר טוב ומסיים יעיל מתחת לסל.

למה אתה קורא מסיים יעיל מתחת לסל? לתפלצת יש סיומת אחת בלבד ליד הסל- כדור שמונף גבוה גבוה להאלי-אופ. חוץ מזה אין כלום ושום דבר בארסנל ההתקפי שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 3:12 pm 
Hall of Famer

אני קורא מסיים יעיל למי שמדורג שני באחוזי השדה שלו בליגה (מבין השחקנים ששיחקו מעל מחצית המשחקים העונה), עם מעל 63%. באחוזים כאלה, האלמנט היחיד שלו יכול להיות מבחינתי גם נגיחות לסל. זה יעיל.

נערך לאחרונה על ידי nadav_hacohen בתאריך ג' יוני 19, 2012 3:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 3:25 pm 
Junior

טוב, אז ההגדרות שלנו שונות. בעיני שחקן כ"כ מוגבל שבסוף קולע באותם אחוזים 7 נק' בממוצע לא ראוי לתיאור המחמיא הזה. לצורך העניין גם ג'ואל אנתוני קולע ב-56% נאים, גם הוא זכאי לתיאור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 3:29 pm 
Hall of Famer

אני לרגע לא אומר שדאנדרה הוא איזה עילוי התקפי, ממש לא, אבל הוא גם בטח לא ג'ואל אנת'וני. אם כבר, ההשוואה הנכונה יותר בעיניי היא לטייסון צ'נדלר. ושוב, שורה תחתונה, שחקן ששם את ה7.5 נקודות למשחק באחוזים כל כך גבוהים, הוא מסיים יעיל מתחת לסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 4:28 pm 
Junior

הוא מסיים יעיל ליד הסל כשאף אחד לא מפריע לו, ומקבל כדור רק כשאף אחד לא יכול להפריע לו.
ההבדל בין היכולות ההתקפיות של צ׳נדלר לזו של דאנדרה גדולה הרבה יותר, אבל הרבה, מאשר ההבדל בין דאנדרה לאנטוני. בכלל, היכולת ההתקפית של צ׳נדלר משום מה אנדרייטד בטירוף. ג׳ורדן ( או המקבילה הקולג׳ית שלו, דראמונד) לא מסוגל לקחת מגן על הגב בלואו פוסט, לא מסוגל לקלוע מהטווחים שצ׳נדלר יכול.
צ׳נדלר יעיל התקפית כי הוא חלק ממשחק ההתקפה, או לפחות יכול להיות כשהוא לא משחק ליד שני סטארים שלא כל כך אוהבים שמישהו אחר נוגע בכדור.
ג׳ורדן לא יעיל התקפית כי את ה 6-7 נק׳ שלו הוא עושה מכדורי זבל, לא כחלק מהמשחק, לא משותף בהתקפה (כי הוא לא יעיל) ולא יכול לגעת בכדור ברבע אחרון כי הוא זורק העונשין בין הגרועים בליגה. איזה יעיל ואיזה נעליים... אתה עצמך נדב רשמת מספר פעמים ( אם זכרוני אינו מטעני) נגד אותם אנשים ששואבים את המסקנות שלהם מבהייה בבוקס סקור, אז תסלח לי, אבל לכתוב על דאנדרה ג׳ורדן שהוא יעיל התקפית זה בדיוק זה, בהייה בסטטיסטיקה שצפייה במשחק או שניים של הקליפרס תבטל מיידית.  

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 4:47 pm 
Sophomore

http://www.nba.com/playerfile/tyson_cha ... stats.html
http://www.nba.com/playerfile/deandre_j ... stats.html

תסתכל בשניהם בעונה הרביעית בליגה...הייתי אומר אפילו שג'ורדן היה יותר יעיל וטוב מצ'נדלר...

ואם להתייחס לעניין הדראפט כמו שאמורים בת'רד הזה...
לא ראיתי כלום ושום דבר (ואני מודה שראיתי רק את הקליפים ששמו פה) ששווה בחירה ראשונה בדראפט בדיוויס הזה...
והקליפ השני ששמת אדון ודים הוא בציניות? כי הוא די מוכיח את מה שבוזי שאל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 6:12 pm 
Junior

נו אתה רציני? אני כותב על כך שלא צריכים להסתכל בסטטיסטיקה שלהם כי היא לא מספרת את האמת, וכתגובה אתה מביא לי את הסטטיסטיקות שלהם?
ועוד מתחילת הקריירה של צ׳נדלר, אז הוא נחשב לסנטר עם קליעה טובה מאוד מחצי מרחק שיכול להפוך לכוח התקפי, עוד לפני שהפך לאחד שהמומחיות והאנרגיות נמצאים בהגנה?

עזבו אותי מהמספרים האלה, יש עובדות שרואים במגרש ולא בסטטיסטיקה. יש כמה דברים בהתקפה שצ׳נדלר יכול לעשות בnba שדאנדרה לא יכול לעשות באימון מול כיסא. כאמור, ג׳ורדן של היום יכול לעשות נקודות אך ורק אם אף אחד לא מפריע לו, ואלה גם המצבים היחידים שבהם הוא נוגע בכדור. השוואה בין היכולות ההתקפיות של צ׳נדלר לג׳ורדן היא מופרכת לחלוטין ויכולה להחזיק מים אך ורק בדפי סטטיסטיקות. 

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 6:19 pm 
Sophomore

בסדר...
אם שחקן אחד קולע 10 נקודות ב% טובים והשני 8 ב% גרועים זה ממש לא מעניין אותי שאחד רק מטביע ואחד יכול לקלוע גם מהחצי...
(לא שזה המקרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 6:20 pm 
Hall of Famer

זה דווקא מאד חשוב, כי זה אומר שהשחקן ששומר עליו לא יכול לעזוב אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 6:46 pm 
Junior

אותך כותב הפורום חיאל זה לא מעניין, את חבריו לקבוצה של דאנדרה ג׳ורדן זה דווקא מאוד מעניין שהם משחקים 4 נגד 5 בהתקפה עם בחור נוסף בחולצת הקבוצה שהם יכולים למסור לו את הכדור אך ורק כשהוא חופשי לגמרי מתחת לסל והשפעתו ההתקפית על משחק שלם לרוב מסתכמת בדאנק אחד מריבאונד התקפה, דאנק אחד במתפרצת ועוד התקפה אחת שבה אחד החודרים הוציא את ההגנה אליו והניח את הכדור לדאנדרה, כשבשאר הזמן הוא בעיקר מפריע בעצם נוכחותו כפי שנורטון תיאר. אכן, שחקן התקפה יעיל. 

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 7:13 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לי זכור, ואוהדי שיקגו יתקנו אם אני טועה, שכשצ'נדלר וקארי שיחקו בשיקגו, שניהם נחשבו פלופים בערך מאותו הסדר גודל, ככה שאני לא חושב שצ'נדלר הוערך במיוחד כשהיה בגילו של ג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 8:47 pm 
Sophomore

הדבר היחיד שאתה טועה בו הוא שאנחנו לא מדברים פה על פלופים כי דיאנדרה הוא לא פלופ.
ואדון צ'ונסי היקר, אתה שאלת את בלייק גריפין מה הוא חושב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 9:06 pm 
Senior

לא מבין מה המתקפה על ג'ורדן. הוא כנראה לא יהיה אחד הסנטרים הטכניים בליגה אבל לטעון שהרפרטואר ההתקפי של צ'אנדלר הוא הרבה יותר מגוון משלו זה בדיחה(ועוד להשוות אותו לג'ואל אנתוני שזה בדיחה עוד יותר גדולה). צ'אנדלר חי רוב הקריירה שלו על דאנקים פנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 9:29 pm 
Sophomore

המתקפה על ג'ורדן, ולא רק על ה"עילוי ההתקפי" שאגב גם אני מודה שהוא לא, היא בגלל החוזה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 19, 2012 9:35 pm 
Hall of Famer

הבעיה היא שגם הגנתית, לפחות בפלייאוף, דיאנדרה היה ממש לא שם. צ'נדלר שיפר את משחק ההתקפה שלו ב 3-4 השנים האחרונות (והוא עדיין רחוק מלהיות עילוי) ,אבל הגנה ונוכחות תמיד היתה שם.
בוא נגיד שבפלייאוף הזה ג'באלי מקגי למשל, הרשים הרבה, אבל הרבה יותר מג'ורדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, אבימאל, דניאל ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה