סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 06, 2025 3:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אמרתי לכם - NBA
הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 9:41 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בכל שנה אנו עדים לשחקנים שנותנים את עונת הפריצה.הקושי הוא כמובן להעריך את זה מראש.
ברשותכם,עדיף להימנע מאזכור שמות כמו אנתוני דיוויס או לילארד שכמעט בטוח שישתפרו אלא ללכת בכיוונים הרפתקניים יותר.

(זאת רשימה - לא דירגתי)
1.אנאס קאנטר - אני מאמין שלא צריך לפרט.(אני גם מקווה שהוא יראה את יכולת הקליעה הפנומנלית שלו מבחוץ)
2.תומאס רובינסון - אף פעם לא השתגעתי עליו,אבל נראה שבפורטלנד הוא יקבל סוף-סוף את ההזדמנות שהוא ראוי לה.
3.מייק סקוט - 4 מעט נמוך,אבל עם קליעה מכל הטווחים - קולע באחוזים גבוהים מהעונשין ומגיע לא-מעט לשם.אני מאמין שמוק יוכל לפרט עליו יותר.
4.אוסטין ריברס - אם בתחילת העונה שעברה כל מי שראה את ריברס שאל את עצמו מה עושה הבחור בNBA - נראה שריברס השתפר מאוד הקיץ.בליגת הקיץ הוא הראה יכולות סיום משופרות והרבה יותר ביטחון.
5.מרקיז טיג - כמו ריברס גם הוא לא נראה בשנה שעברה כמו שחקן NBA,וכמו ריברס גם הוא הציג שיפור בליגת הקיץ אם כי לא באותה מידה כמו ריברס.
6.ג'רמי לאמב - סקורר מוכשר מאוד,אבל עם לא מעט בעיות. הוא גם נמצא בסיטואציה בעייתית,אבל בכל זאת מדובר בשחקן שיכול לקלוע מכל מצב.
7.אורלנדו ג'ונסון - הוא וסולומון היל נראים כמו תוכנית של אינדי לפתח שני בולדוגים שקולעים טוב לשלוש בעמדות 2-3.
8.אלק ברוקס - תמיד הראה שיש לו את זה,אם העונה הוא לא יפרוץ הוא לא יקבל הזדמנות נוספת.
9.יונאס ולנצ'יונאס - אחרי עונת רוקי בינונית ,נראה טוב מאוד בליגת הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אמרתי לכם - NBA
הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 11:06 am 
Junior

איינאס קנטר הולך לתת עונה של קנטאור... כמות הכשרון בפריים הזה פשוט זועקת לשמיים. בעיניי הוא יהיה הרבה יותר טוב מפייבורס שמקבל את כל הרעש התקשורתי.
אבל אם כבר ציינת אותו, אתה חייב לציין את פייבורס שיתפוצץ השנה ללא הפרעות ואת גורדון היוורד הנפלא. הייתי מאוד רוצה לראות אותו מתפקד כפויינט פורוורד השנה. בייחוד כשהמפתחות בידיים של רכז רוקי.

תומאס רובינסון יפרוץ אם אולדריג' אכן יעבור בטרייד, אם לא זה יקרה יותר לקראת אמצע העונה לדעתי. רובינסון הוא כשרון גדול אבל הוא מאוד מוגבל במשחק העומד. הרבה יהיה תלוי בסגנון המשחק של פורטלנד (סטוטס דווקא אוהב משחק מהיר) ומהבחינה הזו אולי יהיה לו עדיף לבוא מהספסל. אבל עם שני רכזים שהם לא מפעילים נטו, זה יהיה לו יותר קשה.
כמו כן, מישהו יצטרך לעבוד איתו על התקפה במשחק העומד.

מייק סקוט? אני אפילו לא יודע אם מימשנו עליו את האופציה עדיין. הוא בחור רחב ולא גבוה, עם יד טובה (לא הייתי אומר מכל הטווחים...) אבל גם אם יישאר, הוא נראה כרגע ברוטציה עוד אחרי בראנד, איון ואנטיץ'. לא הייתי בונה עליו. למרות שאני מחבב את הבחור (אבל את איוון האיום הרבה יותר)
אם אתה כבר רוצה מישהו מאטלנטה, לך על ג'ון ג'נקינס שכרגע נראה כמו ה2 הפותח שלנו.

לא מחזיק מאוסטין ריברס, מרקיז טיג וג'רמי לאמב. ללאמב תהיה האפשרות לפרוץ, אבל הוא שחקן לא אינטלגנטי. לא אוהב שחקנים מסוגו. טיג הוא הכלאה שאני לא מת עליה ואוסטין ריברס היה אולי הרוקי הכי מזעזע בעונה שעברה, אני אצטרך לראות ממנו הרבה יותר לפני שאבנה על פריצה.

אורלנדו ג'ונסון יתקשה לראות דקות משמעותיות ברוטציה, למרות שיאנג הלך. לא מספיק בכדי לצפות לפריצה.

אלק ברקס לא תמיד הראה שיש לו את זה, הוא יכנס לוואקום ויאלץ להראות שאכן יש לו את זה. הוא כרגע השחקן עם הכי פחות ציפיות מצידי מהחמישייה הצעירה של יוטה. אני גם לא סגור על זה שהוא יצליח לשמור על המקום המובטח בחמישייה.

ולנצ'יונאס יהיה וואחד שחקן. את זה אמרתי מהשנייה שהוא נחת בליגה. הוא גם נתן אחלה עונת רוקי בדקות שהוא קיבל. השנה כבר אף אחד לא יגביל אותו והוא ייתן חתיכת עונה.

שמות שהייתי מוסיף:
בבוסטון יש הרבה וואקום- קראש (אם יישאר) ייתן עונת קאמבק וזו כמובן תהיה הקבוצה של ג'ף גרין. אבל אתה רוצה שמות צעירים יותר, אז לך על קלי אוליניק שכפי שזה נראה כרגע יש לו סיכוי לא רע להיות הסנטר הפותח שלהם.
שחקן עם יופי של יסודות והתמצאות בצבע אבל העדר אתלטיות, רכות מסויימת וחולשה בריבאונד. עדיין בוואקום של בוסטון, הוא יכול לעשות המון.

בשארלוט אני מצפה מג'ראלד הנדרסון לעשות עוד קפיצת מדרגה ואולי להפוך לכוכב השנה.

בנאגטס- ג'באל מגי ללא הגבלה יכול לתת עונת פריצה. גם אוואן פורנייה או ג'ורדן המילטון- מי מהם שלא יהפוך ל2 הפותח הם שחקנים מאוד מוכשרים.

בדטרויט אני צופה לעונה מפלצתית מדראמונד כסנטר הפותח.

בווריורס- קליי תומפסון צריך לעלות עוד מדרגה. בארנס, להמשיך את היכלת מהפלייאוף ודריימונד גרין שעובד כל הקיץ על ירידה במשקל בכדי לשחק גם 3 אמורים לתת עונת פריצה.
גם קנט בזמור הדינמו שהראה בליגת הקיץ שהוא לא רק שחקן הגנה טוב, יכול לקבל דקות משמעותיות השנה.

ביוסטון- פארסונס יכול בהחלט להפוך השנה לאחד הסמולים הטובים בליגה. לטרנס ג'ונס ומוצ'יונאס יש אפשרות לפרוץ עם וואקום בפאוור. שניהם פאוורים עם טווח קליעה.
אני גם מצפה מפטריק בוורלי לעונת אריק בלדסו.

עכשיו כשדל נגרו כבר לא שם, יש מצב גם לעונת פריצה מדיאנדרה ג'ורדן. בניגוד לרוב כאן, אני טוען שיש לו המון כדורסל. עם יותר דקות וכדורים שיילכו אליו, הוא גם יוכל, כמו מגי- לפרוץ העונה.

לארי סנדרס וג'ון הנסון אמורים להתפוצץ השנה על המגרש. השאלה איך זה יקרה (לפחות מהצד של הנסון) כשאיליאסובה עדיין שם.

במיני יש לי הרבה ציפיות משווד. מאוד מחזיק מהילד המוכשר הזה. גם לבאדינגר תוכל להיות עונת פריצה כסמול הפותח.

למרות שציינת באוקלהומה את לאמב, רג'י ג'קסון אמור לפרוץ השנה ואני כבר הייתי מת לראות את פרי ג'ונס מקבל דקות. אבל זה קצת קשה כשאתה מאחורי דוראנט...

באורלנדו יש המון מה לראות.
ווצ'ביץ' לדעתי יהיה כוכב השנה, אולדיפו מועמד חזק לROY, ויש גם את טובי האריס המוכשר ומו הארקלס האתלטי.

בפילי אני חושב שספנסר הווז ייתן עונה גדולה. אין שם פשוט שחקן התקפי רציני אחר. הייתי מצפה לפריצה גם מארנט מולטרי. זו בדיוק תהיה השנה לפתח אותו ע"ח לאבוי אלן הבינוני.
ויהיה מעניין לראות אם רוייס ווייט יתחיל סוף סוף את קריירת הNBA שלו (אם בכלל)

בפיניקס דראגיץ' אולי באיחור של שנה ייתן עונה גדולה ואריק בלדסו, לצערי לא כקפטן הספינה, עדיין יתפוצץ על המגרש. יותר מדי מוחזק שם מכדי לא לפרוץ החוצה כשיש דקות.
האחים מוריס ילחמו שאולי אחד מהם יפרוץ סוף סוף בעמדה מס' 4 הפנויה. אני מעדיף את המרקיף מבין השניים.

מעניין אם קאזנס ייתן סוף סוף עונת אולסטאר. אלוהים יודע שיש לאיש הזה הכל אם רק הברגים יסתדרו.

קוואי לנארד חייב לפרוץ השנה בספרס. הוא העתיד שלהם.

בוושינגטון אני מצפה לעונת אולסטאר מוול כשגם ביל יצטרך להתייצב השנה ולהראות שהוא שחקן בקליבר פותח בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 12:27 pm 
Sophomore

אני מסכים איתך לגבי היוורד,אבל מפייבורס אני ממש לא מחזיק.

מודה לגבי רובינסון,לגמרי שכחתי מאולדריג'.

ג'ונסון אכן מותק של שחקן,אבל סקוט הוא 4 וזו עמדה ריקה אצל אטלנטה בינתיים.

כמובן מסכים לגבי לאמב.לא הבנתי אותי בקשר לטיג,התכוונתי שהשנה יש לו הזדמנות להיכנס לרוטציה.אני בהחלט לא חושב שהוא קרוב אפילו לרמת שחקן חמישייה.ריברס אכן נראה איום ונורא שנה שעברה,אבל הוא נראה טוב בליגת הקיץ.לכן,אני בהחלט מצפה ממנו לעונה של 12 נק'+-.

אני גם חושב שג'ונסון לא יפרוץ אלא שהוא והיל יכנסו לרוטציה על בסיס שלשות והגנה.

בינתיים לא הבאתי רוקיז - אני חושב גם כך לגבי אוליניק אלא שאני די בטוח שהוא יהיה לא מעט ב4.

אני מסכים חלקית לגבי הנדרסון - אני לא חושב שהוא יהיה אולסטאר.

אני לא מאמין למגי ואני חושב שעונת הפריצה שלו הייתה לפני שתי עונות.מסכים לגבי פורנייה והמילטון.
מצפה מפאריד להשתדרג לשחקן של 16 ו12.

בדטרויוט - אני לא חושב שלדראמונד יש מספיק יכולות בשלב זה.אני מצפה ממונרו להשתדרג ל20 ו10 אבל זה לא ייקרה.

אני בספק שלדיאנדרה ג'ורדן יש יכולות כדורסל שלא ראינו.להיפך,את הוואקום הוא יכל לנצל שנה שעברה - השנה כבר מאוחר מידי.

למעשה, רג'י ג'קסון כבר פרץ וכל עוד הוא משחק עם ווסטברוק לא יהיה שום שינוי בסטטוס שלו.

לווצ'ביץ' יש עוד הרבה לאן להשתפר.גם אנטואן מור(שכנראה לא יקבל הרבה דקות) ואו'קווין שחקנים מעניינים.

בפיניקס,דראגיץ',לדעתי,כבר הגיע לתקרה שלו.איך אתה לעזאזל מבדיל בין האחים מוריס?

מיאן ווסלי ממזמן התייאשתי,מדהים איך שחקן עם היכולות שלו הפך לגולם גבוה שיודע רק להטביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 2:54 pm 
Sophomore

אנס קנטר פיתח יד מבחוץ? את זה פיספסתי.

מי זה לעאזאזל מייק סקוט?

עקבת אחרי השחקנים האלה או שסתם זרקת שמות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 3:39 pm 
Sophomore

לקאנטר ,כמו גם ווצ'ביץ,תמיד הייתה יד לא רעה בכלל.
http://www.youtube.com/watch?v=DcYy9iRz3E4#at=105

מייק סקוט הוא סופרמור שאמור להיות באטלנטה.
עקבתי אחרי השחקנים האלו - לא מעט מהם אף לפני שנבחרו בדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 4:06 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אחלה רעיון, אבל בבקשה להוסיף לכל הודעה גם קריטריון הצלחה מצופה. כי לכתוב שלושים תחזיות ואז להגיד "אמרתי לכם" אחרי ששלוש מהן מתגשמות זו לא חוכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 4:07 pm 
Sophomore

כן,נעבוד על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 6:50 pm 
Sophomore

charlie5 כתב:
לקאנטר ,כמו גם ווצ'ביץ,תמיד הייתה יד לא רעה בכלל.
http://www.youtube.com/watch?v=DcYy9iRz3E4#at=105

מייק סקוט הוא סופרמור שאמור להיות באטלנטה.
עקבתי אחרי השחקנים האלו - לא מעט מהם אף לפני שנבחרו בדראפט.

להגיד שיש לקאנטר קליעה פנומנלית מבחוץ ולהציג סימוכין בדמות וידאו מלפני שנתיים שהוא משחק נגד ילדים בני 17 זה לא רציני. הוא לא זרק פעם אחת ל 3 ב 2 עונות מלאות ועדיף שיתרכז באזור הצבע שם הוא אחד השחקנים היותר אפקטיביים בליגה.

אני יודע מי זה מייק סקוט, פשוט לא מבין למה בחרת בשחקן שנבחר בסיבוב שני בלי שום הייפ, נמוך יחסית לעמדה, לא צעיר במיוחד, שקלע 4.6 נק' כמו 30 שחקנים אחרים שלא בחרת, והמעלה העיקרית שלו היא אחוזי עונשין טובים. על פניו, לא נשמע כמו פרוספקט שעתיד לתת אימפקט בליגה.

הסיבה שאני מתעניין היא כי פתחתי ת'רד דומה שנה שעברה: viewtopic.php?f=1&t=11814 ונוכחתי לדעת שהפער בין מציאות לתחזיות...
אני עדיין ממתין לפריצה המיוחלת של ברקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 7:13 pm 
Sophomore

למעשה קאנטר מחזיק בממוצע קריירה של 50% מהשלוש.זריקה אחת בעונת הרוקי ואחת בעונת הסופרמור.
אני גם שותף לדעה שמקומם של סנטרים הוא מתחת לסל,ונראה שקאנטר סך הכול מסכים איתנו.
גם ווצ'ביץ אמר בראיונות שמבחינתו טיפשי לזרוק משלוש כאשר יש טווחים שהוא אפקטיבי בהם בהרבה.

מייק סקוט סתם מצא חן בעיני.לא שזה יעזור לו,אבל אין ממש שחקנים בעמדה שלו עם כאלו אחוזים מהעונשין.(נוביצקי כמובן לא נחשב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 7:18 pm 
Hall of Famer

מוק, חלק גדול מהשמות שלך הם או שחקנים מוכחים כבר בליגה, או שחקנים שמשחקים כבר יותר מדי שנים , כדי שפתאום הם יפרצו. כאילו.. צ'ייס בדינגר? אתה באמת חושב שיום אחד נראה ממנו משהו שהוא לא הראה במשך ארבע עונות בהן הוא קיבל אחלה הזדמנויות? ספנסר הוז? (שכבר נתן סטריקים מצוינים בעבר), דראגיץ'? (אותו כנ"ל, הוכיח כבר שהוא רכז פותח סביר ולא גדול בליגה, מה - פתאום הוא יהיה נאש?) ג'באלי מגי פתאום יוכיח שהוא יותר מאשר קפיץ מוכשר עם בעיות מנטליות?
כל השחקנים שהזכרתי הם שחקנים כבר מבוססים מספיק בליגה, ולא רעים בכלל. לא נראה לי שפתאום הם יהפכו להיות אולסטארים.

בעיה דומה קיימת לדעתי עם קאזינס (שכן, ישפר את המספרים שלו ללא אוונס לידו, אני מניח, אבל גבוה מצוין הוא היה גם בשנתיים האחרונות) וקאווי לאונרד (שכן, ישפר את הממוצעים שלו, לאור ירידה צפויה מהגדולים של הספרס, אבל זה לא כאילו שהוא לא הוכיח כבר שהוא סמול פורוורד ממש נהדר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 11:04 pm 
Junior

לא עשיתי חלוקה בין שחקנים שפורצים לכאלו שכבר מוכחים אבל השנה יש להם הזדמנות להשתדרג.
הNBA זה הרבה עניין של סיטואציות ורשמתי בין היתר כמה שחקנים שנמצאים השנה בסיטואציה מתאימה ושזו ללא ספק שנת מבחן עבורם.

לבדינגר יש אפשרות השנה להיות סמול פותח ולשפר כל ממוצע שקיים אצלו. אם אני חושב שהוא יהיה סמול גדול? לא. על פארסונס למשל- כן. אבל עדיין, הוא משחק בקבוצה של אדלמן כסמול פותח, הוא אתלט טוב ויש לו יד קטלנית מבחוץ. זה לא משהו ששווה להתעלם ממנו.

להווז יש הזדמנות לתת עונת קריירה אולי בקבוצה הכי מסריחה בליגה. אתה מרביץ סקירה זריזה על הסגל שלהם והוא השחקן היחידי שמסוגל לשים 20 נק' על הלוח. האיש בהחלט יכול לשדרג את המעמד שלו אחרי עונה כזו.

דראגיץ' בעונת הפריצה שלו ביוסטון היה נראה כמו אחד הרכזים הכי טובים בליגה ואז הסריח בשנה שעברה. השנה זו שנת מבחן עבורו האם הוא יהפוך להיות רכז מהלבל הראשון או שיתבוסס בבינוניות.

ג'באל מגי בשנה שעברה שיחק פחות מ20 דקות למשחק ופתח בחמישייה במשחק אחד! השנה הוא יפתח בחמישייה כהוראת הנהלה וישחק הרבה יותר דקות. זה מתכון בדוק לעונת פריצה. ואני ממש לא חושב שהוא פרץ עד היום. הוא נכנס לתודעה עם הנתונים יוצאי הדופן שלו וההיילייטס. אבל הוא עוד לא פרץ. אף אחד עדיין לא לוקח אותו ברצינות.

קאזנס זה סיפור אחר, האיש בפוטנציה יכול להיות הסנטר הכי טוב בליגה. בטח שהתקפית. ביחד עם ביינום הוא הסנטר ההתקפי הכי מוכשר בליגה. כשאני מדבר על פריצה במקרה שלו, בניגוד לאלו ממעל, אני מדבר ברמת אולסטאר. אחרי הכל, האיש קרוב לחתום על חוזה מקס מבלי שהוא אפילו לכלך סוליה.

קוואי לנארד הוכיח שהוא סמול משלים נהדר, השנה הציפייה היא שהוא יעבור לקידמת הבמה. אין מישהו אחר. הוא חייב להפוך ליותר משחקן משלים השנה. זו הציפייה ממנו. זה קצת מזכיר את פול ג'ורג' ואת המדרגה שהוא קפץ בין שתי העונות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 11:15 pm 
Sophomore

אם אני זוכר נכון,היו פרסומים שמגי יכול לשחק כמות מוגבלת של דקות בגלל סיבות בריאותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 11:25 pm 
Junior

כן, הוא סבל מתסמונת ג'ורג' קארליזם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 29, 2013 11:36 pm 
Hall of Famer

זהו, מוק. שבעיניי כיום המעמד של קאווי לאונרד בליגה לא רחוק בכלל מזה של פול ג'ורג'.
שים לב - לא הרמה (שהיא באמת שווה למדי, עם יתרון קל לדעתי דווקא ללאונרד), אלא אף המעמד, בו לג'ורג' יש מעמד מעט יותר גבוה, אבל לא בהרבה בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 12:08 am 
Junior

צר לי אבל הפער ביניהם היום הוא גדול מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 30, 2013 1:33 am 
Hall of Famer

מקגי כבר הציג יכולות לא רעות בכלל בפלייאוף הקודם מול הלייקרס אם אני לא טועה וזכה לחוזה גדול בעקבותיו ובעקבות האפסייד שיש בו. אני חושב שעם דקות משחק רבות, הוא יציג מספרים יפים. השאלה אם הוא מספיק בוגר כדי לתת תפוקה באופן קונסיסטנטי ומשמעותי והאם הוא מספיק ממושמע כדי למלא תפקיד ולא להתפרע עם זריקות משום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 1:15 pm 
Junior

אני חושב שטרנס רוס בטורונטו, אם יקבל הזדמנות (קצת תקוע מאחורי דרוזן), יוכיח את עצמו. תומאס רובינסון לצערי עלול להוביל את הליגה ב blocked attempts לדקה - ריבאונדים בשפע זה כן יש לו. יש שחקנים שיפרצו על סמך ואקום כמו ביוטה אולי או אורלנדו. דראמונד ו-ואלנציונאס קיבלו הרבה הייפ חיובי הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 7:55 pm 
Freshman

בנאגטס- ג'באל מגי ללא הגבלה יכול לתת עונת פריצה.

ללא הגבלה ועם פסיכולוג צמוד אולי לבן אדם יש שכל של ילד הוא אחלה של שחקן אבל לפעמים הוא עושה שטויות שליגה לאמוית אצלנו לא עושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 8:49 pm 
Sophomore

אז החצי-ניחושים המלאים שלי לעונה הבאה:
1.אנאס קנטר - עונת פריצה ,לפחות ממוצע דאבל-דאבל.השחקן המשתפר.(במקרה של קאנטר התואר יהיה די בולשיט - הסיבה היחידה לסטטיסטיקות שלו הוא ג'פרסון)
2.מייק סקוט - כניסה לרוטציה.
3.הסגל של ניו אורלינס בעמדות 1-3 כנראה ישתנה,אבל אני מצפה מריברס להיות עם דאבל-פיגרס בנקודות.
4.מרקיז טיג - כניסה לרוטציה של שיקאגו.
5.אורלנדו ג'ונסון - הזה שנותן הגנה ושלשות.
6.אלק ברוקס - אני מצפה ל15 נק'+,זוהי ההזדמנות האחרונה בשבילו.
7.ולנצ'יונאס - מקבל סיטואציה נוחה+השתפר בשלהי העונה האחרונה ובקיץ.לכן,אני אצפה ממנו ל14+ בנק' ו8+בריב'.
8.קנט בזמור ודריימונד גרין - עולים מהספסל ונותנים תרומה משמעותית.
9.אוילניק - יתקשה מול הפיזיות ויהיה נון-פקטור בהגנה,אבל בכל-זאת הוא נמצא בסיטואציה נוחה ואמור לספק 13 נק'+ ו5+ריב'.
10.אולדיפו - רוקי העונה.
11.מק'ולום - אמנם לא נמצא בסיטואציה נוחה ,ואם היה בכזו הייתי מכתיר אותו לרוקי העונה,אבל אעפ"כ יהיה שחקן משמעותי בפורטלנד.אני אפילו מהמר שבשלב מסויים הוא יהיה בחמישייה ומתיוז יעלה מהספסל.
12.ג'נקינס - צריך לקחת את ההזדמנות מהר לפני שתיגמר.אם לא ייתן עונה טובה הוא כנראה יהפך לשחקן ספסל וחבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 4:05 am 
Junior

charlie5 כתב:
אז החצי-ניחושים המלאים שלי לעונה הבאה:
1.אנאס קנטר - עונת פריצה ,לפחות ממוצע דאבל-דאבל.השחקן המשתפר.(במקרה של קאנטר התואר יהיה די בולשיט - הסיבה היחידה לסטטיסטיקות שלו הוא ג'פרסון)
2.מייק סקוט - כניסה לרוטציה.
3.הסגל של ניו אורלינס בעמדות 1-3 כנראה ישתנה,אבל אני מצפה מריברס להיות עם דאבל-פיגרס בנקודות.
4.מרקיז טיג - כניסה לרוטציה של שיקאגו.
5.אורלנדו ג'ונסון - הזה שנותן הגנה ושלשות.
6.אלק ברוקס - אני מצפה ל15 נק'+,זוהי ההזדמנות האחרונה בשבילו.
7.ולנצ'יונאס - מקבל סיטואציה נוחה+השתפר בשלהי העונה האחרונה ובקיץ.לכן,אני אצפה ממנו ל14+ בנק' ו8+בריב'.
8.קנט בזמור ודריימונד גרין - עולים מהספסל ונותנים תרומה משמעותית.
9.אוילניק - יתקשה מול הפיזיות ויהיה נון-פקטור בהגנה,אבל בכל-זאת הוא נמצא בסיטואציה נוחה ואמור לספק 13 נק'+ ו5+ריב'.
10.אולדיפו - רוקי העונה.
11.מק'ולום - אמנם לא נמצא בסיטואציה נוחה ,ואם היה בכזו הייתי מכתיר אותו לרוקי העונה,אבל אעפ"כ יהיה שחקן משמעותי בפורטלנד.אני אפילו מהמר שבשלב מסויים הוא יהיה בחמישייה ומתיוז יעלה מהספסל.
12.ג'נקינס - צריך לקחת את ההזדמנות מהר לפני שתיגמר.אם לא ייתן עונה טובה הוא כנראה יהפך לשחקן ספסל וחבל.

תודה מראש על שהעברת לי שלוש דקות..:

1. לפחות ממוצע דאבל-דאבל ? כלומר יש אפיק לטריפל-דאבל..? ;) מסכים איתך ועם העולם, הוא יראה את מה שהוא יודע בעונה הקרובה. אבל פייבורס יהיה השחקן הבכיר בקו הקדמי של יוטה בעונה הבאה, הוא מוכן יותר.
2. מייק סקוט ייכנס לרוטציה אולי, אבל ללא יותר מ 10-12 דקות בממוצע למשחק. דמארה קארול שחקן טוב ממנו, וגוסטבו איון, אלטון בראנד והברזילאי יהיו לפניו כנראה ברוטציית הגבוהים מהספסל. אולי אפילו אנטיץ'.
3. על זה הייתי מוכן להתערב איתך, אבל לא נעים לעשוק.. אין מצב, אלא אם תהיה פציעה משמעותית בקו האחורי (טוב, אריק גורדון כנראה ייפצע), וגם אז ספק גדול. בריאן רוברטס יהיה הרכז המחליף הראשון, אנטוני מורואו השוטינג המחליף הראשון, אמינו הסמול פורוורד המחליף הראשון. אחרי עונת רוקי מהגרועות שנראו, ריברס לא יקבל מספיק דקות בשביל להביא דאבל-פיגרס, ולא מספיק כדורים בשביל זה, שכן הוא ייצטרך כנראה 30 זריקות בערב כדי להביא דאבל פיגרס...
4. תיבודו עדיין יסמוך יותר על קירק כרכז המחליף הראשון, ועל דנאלבי כשוטינג המחליף. טיג ייכנס עם הזמן לרוטציה אם קירק ייפצע.
5. הזה ייתן הגנה ושלשות בעיקר באימונים כנראה, כשסטפנסון/גריינג'ר, קופלנד וווטסון לפניו מהספסל. לא יותר מ-10 דקות לערב לג'ונסון.
6. קצת מוגזם להגדיר שחקן בעונתו השלישית כבעל הזדמנות אחרונה. הוא ייתן כנראה את ה-15 נק' בקבוצה הדי מאוזנת שתהיה ביוטה העונה, השאלה העיקרית היא באיזו יעילות הוא ייתן אותם.
7. זה המינימום שאני מצפה מואלנצ'יונאס בעונה הקרובה.
8. לבזמור לא יהיו יותר מדי דקות מהספסל, כשגרין והאריסון בארנס לפניו.
9. בקלות, כנראה. אלא אם ג'רד "המפקד של אלוקים" סאלינג'ר יחליט שהוא רוצה לשחק 40 דקות בערב.
10. מועמד חזק אם אפללו יועבר בטרייד. מעמדת הפוינט הוא לא יעשה מספרים טובים מספיק כי הוא לא מכיר את העמדה, ובשוטינג אורלנדו לא ייקברו את אפללו ואת שווי הטרייד שלו, כך שאולדיפו לא יקבל מעל 33 דקות לערב לדעתי, ולא יקבל יותר מדי אחריות כדי לתת מספרים טובים יותר מרוקיז שמקבלים את הכדור ואת כל האחריות בקבוצה שלהם.
11. אולי בעונה הבאה. בינתיים, שחקן טוב מהספסל.
12. אכן, סיטואציה חלומית לג'נקינס. הזדמנות חייו לעשות לעצמו שם בליגה, אבל הוא בסה"כ בעונתו השנייה בליגה. לא יהיה לו פשוט בכלל.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 7:04 am 
Sophomore

1.אני הרבה פחות מעריך את פייבורס,ולדעתי קאנטר כבר היה בשל עונה שעברה רק שלא נתנו לו דקות.(וכשנתנו לו הוא הראה מה הוא יודע)
3.על-פי עונת הרוקי בכלל לא הייתי מזכיר את השם שלו,אבל ראית אותו בליגת הקיץ? שמיים וארץ.ואני בהחלט יכול לקחת מליגת הקיץ אינדיקציה - בטח לאור איך שהוא נראה שם שנה שעברה.
4.הוא ייפצע.(גודלוק חתם?)
6.העניין בברוקס ששמתי לב שבNBA (אולי זה תלוי במאמנים) מאוד סבלניים,כלומר:כספי שיחק בערך חצי שנה בחמישייה והיה גרוע.אבל כשהסבלנות נגמרת לא תקבל הזדמנות שנייה ועיין שוב ערך כספי.ברוקס מקבל ,כנראה,להיות 2 פותח.אם הוא לא יענה על הציפיות יזכרו לו את זה - ובגדול.

8.בזמור יתן לא מעט דקות ב2-3 בהתחשב שגרין ישחק המון 4,ואני אפילו לא אתפלא אם הם ישחקו לפעמים עם חמישייה של גרין,בארנס,בזמור,תומפסון וקארי.

12.בניגוד לברוקס,אצל ג'נקינס אתה צודק.זו לא ההזדמנות האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 7:52 am 
Junior

charlie5 כתב:
1.אני הרבה פחות מעריך את פייבורס,ולדעתי קאנטר כבר היה בשל עונה שעברה רק שלא נתנו לו דקות.(וכשנתנו לו הוא הראה מה הוא יודע)
3.על-פי עונת הרוקי בכלל לא הייתי מזכיר את השם שלו,אבל ראית אותו בליגת הקיץ? שמיים וארץ.ואני בהחלט יכול לקחת מליגת הקיץ אינדיקציה - בטח לאור איך שהוא נראה שם שנה שעברה.
4.הוא ייפצע.(גודלוק חתם?)
6.העניין בברוקס ששמתי לב שבNBA (אולי זה תלוי במאמנים) מאוד סבלניים,כלומר:כספי שיחק בערך חצי שנה בחמישייה והיה גרוע.אבל כשהסבלנות נגמרת לא תקבל הזדמנות שנייה ועיין שוב ערך כספי.ברוקס מקבל ,כנראה,להיות 2 פותח.אם הוא לא יענה על הציפיות יזכרו לו את זה - ובגדול.

8.בזמור יתן לא מעט דקות ב2-3 בהתחשב שגרין ישחק המון 4,ואני אפילו לא אתפלא אם הם ישחקו לפעמים עם חמישייה של גרין,בארנס,בזמור,תומפסון וקארי.

12.בניגוד לברוקס,אצל ג'נקינס אתה צודק.זו לא ההזדמנות האחרונה.

1. פייבורס שחקן. לפחות כרגע הוא לא פחות טוב מקאנטר.

3. ראיתי משחק אחד שלו בליגת הקיץ, וראיתי מספרים, וגם אם היו כפולים משהביא הייתי לוקח ברצון הימור על כך שלא יגיע לדאבל פיגרס, עם כל הכבוד ליריבים שהיו לו בליגת הקיץ.

4. הכדור בדולח שלי אומר שהיינריך לא יפסיד יותר מדי משחקים, עכשיו כשהוא חוזר לדקות מוגבלות. טיג בכל מקרה נשאר רכז שלישי בקבוצה, גם אם בחלק מהעונה ייתקדם ברוטציה כי הרכז השני יישב בחליפה.
גודלוק חתם. בקאזאן.

6. אכן, בNBA לא ממהרים לשנות תפקידים לשחקנים. אם התחלת את העונה כשחקן חמישייה, זה אומר שהמאמן רוצה אותך בחמישייה, ולא ימהר לעשות שינויים פנימיים ברוטציה כשיש עונה של 82 משחקים ומספיק זמן לשנות דברים, גם אם הסרחת את המגרש בתחילת העונה. אם התחלת בחמישייה, סימן שיש לך פוטנציאל מבחינת המאמן להיות שחקן חמישייה, ויעדיפו לחכות ולתת לך הזדמנות לממש את הפוטנציאל הזה מאשר ללכת על השורט-טרם ולהוציא שחקן שמתקשה, מה שנתפס כצעד די דרסטי ויכול לגמור לשחקן את הביטחון, בטח כשהוא גם כך מן הסתם בתקופה לא טובה.
לעניין ברקס, הוא יקבל העונה חמישייה בעמדת הסקנד-גארד ומעל 33 דקות לערב להראות מה הוא שווה. בעיקרון, לדעתי, העונה הקרובה היא מבחן, סוג של תחרות, בין ברקס להיוורד על תפקיד בחמישייה לעונה שאחרי. יוטה צפויה להנחית בחירת טופ 5 בדראפט הבא, שם יושבים 3 SF - וויגינס, רנדל, פארקר.
בהנחה שיוטה לא תלך על סנטר שכן כבר יש לה 2 סטאדים בקנטר ופייבורס, ולא תיקח פוינט דראפט שני ברציפות (אלא אם ברק ייתברר כחסר פוטנציאל להיות פוינט פותח מספיק טוב), סביר מאוד שאחד מהפורוורדים יגיע ליוטה. אם ברקס יהיה מספיק טוב העונה, יהיה לו סיכוי טוב להיות השוטינג הפותח כשיוטה תחזור להתחרות בעוד שנתיים, ולהוציא את היוורד להיות שחקן שישי. אם ברקס לא יהיה מספיק טוב, היוורד כנראה ייפתח כשוטינג-גארד.

8. לא חושב ש"גרין ישחק המון 4", ממש לא. יש לעמדה הזאת את דיוויד לי, ספייטס, והאריסון בארנס.
לא תתפלא אם הם ישחקו עם חמישייה של קארי-קליי-בזמור-בארנס-גרין ה6.7 ? כלומר לא תתפלא אם מארק ג'קסון יפוטר ודון נלסון יחזור אל הקווים.
כי זה המצב היחיד שחמישייה כזאת תהיה על המגרש אפילו לדקה.

הרבה דברים צריכים לקרות כדי שבזמור יוכל לקבל מספיק דקות מהספסל.
בוגוט ואוניל צריכים להיפצע סימולטנית, לפני שאזלי חוזר למגרש, כדי שלי וספייטס יישארו היחידים שמשחקים על עמדה 5, כך שבארנס ייפתח כ-4, או-אז ייפתחו דקות לבזמור, כמחליף שני אחרי דריימונד גרין לדקות שקליי ואיגי ינוחו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:11 am 
Junior

- לפני שמייק סקוט ייכנס לרוטציה, אנחנו צריכים להרים את האופציה עליו. עד עכשיו, כאמור, אני לא שמעתי שעשינו את זה. ועם ההחתמה של איון, מאוד יכול להיות שזה לא יקרה.
סקוט הוא שחקן התקפה לא רע בכלל, אבל המימדים הקצרים שלו והעובדה שהוא רק ריבאונדר ממוצע ולא שחקן הגנה גדול, מובילים לכך שאני לא הייתי בונה על שנת פריצה ממנו. למען האמת, הוא מסוג השחקנים שלא אתפלא אם יפלטו לאירופה. שוב, לא כי הוא רע אלא כי אין לו אפסייד פיזי. בשנים האחרונות לא משנה כמה שחקן מוכשר, אם הוא לא ארוך, הוא נפלט מהליגה.

- אלק ברקס (אתה חייב להפסיק לקרוא לו ברוקס, הוא עדיין לא יהודי...) נמצא בעונת מבחן לא בנוגע להמשך הקריירה שלו אלא בנוע להסתכלות עליו. האם הוא יוכל להיות שחקן חמישייה או רול פלייר. אני עם צ'ארלי כאן. מהבחינה הזו- זו עונת מבחן עבורו.
אבל קחו בחשבון שהוא השחקן היחידי שהמקום שלו בחמישייה עדיין לא מובטח.
צ'ונסי, אין סיכוי בכלל שהוא מתחרה עם היוורד על מקום בהרכב. היוורד כבר הוכיח את עצמו והיוורד הוא שחקן שיש בו הרבה יותר מרק יכלת קליעה. יש לו שכל, יכלת ניהול משחק והיכלת לשחק בכמה תפקידים. הוא שם לעוד הרבה זמן.

- גם אני כמו צ'ונסי מצפה להרבה יותר מ14 ו 8 מולנצ'יונאס.

- דריימונד גרין היה כבר בעונה שעברה חלק חשוב מהרוטציה של גולדן סטייט. צ'ונסי, גרין הוא 4 שמנסה לעשות הסבה ל3. על פי הדיווחים הוא השיל לא מעט קילוגרמים בכדי לשחק יותר 3 השנה. אבל בקבוצה הפציעה והקצרה הזו, אין לי ספק שהוא ישחק המון 4. זה באמת נשמע לך מופרך שבוגוט ואוניל יפצעו סימולטנית?? :lol:
ספייטס הגיע בעיקר בכדי לגבות את ה5 ועם יכולות ההגנה הלא קיימות שלו, הווריורס באמת צריכים לחשוב על תכנית מגירה לבאק אפ סנטר נוסף. אוניל לדעתי יישמר בעיקר לפלייאוף.
אגב, דריימונד גרין מביא איתו דברים שאין להרבה שחקנים, כמו יכלת ניהול משחק (מוסר נהדר) והגנה נהדרת. אלו פרמטרים שתמיד יזכו אותך בדקות.

- באשר לבאזמור, נראה לי שאתם מתייחסים אליו כאל סמול משום מה בעוד שהוא קומבו גארד. בעונה שעברה הוא שיחק המון כרכז והשנה הוא ישחק עוד יותר דקות בעמדה מס' 1. בהתחשב בכך שהפויינט הנוסף בסגל הוא טוני דאגלאס ושג'ארט ג'ק עזב.
עוד משהו שצריך לקחת בחשבון בנוגע לבאזמור זה שעם כל הכבוד למספרים שלו בליגת הקיץ, באזמור כאן בזכות ההגנה שלו. מדובר בשחקן הגנה יוצא מן הכלל. אין לי ספק בכלל שהוא יראה המון דקות העונה עם היכלת שלו לשחק 1-2. לא רואה גארד שאמור לעלות לפניו מהספסל ברוטציה כרגע.

- ג'ון ג'נקינס ישחק בהרכב (אם לא נחתים מישהו עד אז) כתוצאה מוואקום. לילד יש ידית נהדרת אבל הוא עדיין לא שכנע אותי שהוא יודע לעשות יותר מזה בינתיים. הטיפול שלו בכדור ובכלל היכלת ליצור עדיין מוטלת בספק וזאת בנוסף לאתלטיות מתחת לממוצע. לא בונה עליו מגדלים.
לא יודע, הוא וקורבר ביחד בהרכב זו אולי חוליית חיסול מה3, אבל זה שני חבר'ה שלא עושים הרבה חוץ מזה.

- צ'ונסי, אולדיפו יהיה בהרכב כ2 הפותח. הוא ישחק גם פויינט כשג'אמיר ירד לספסל וגם אז זה אמור להיות אחרי איטוואן מור.
אפללו אמור לעלות מהספסל או לשחק בהרכב ע"ח מו חסר הלב. אבל זה נראה ממש אנדרסייזד.
חוצמזה, הקיץ עדיין לא נגמר. אתה בטח לא פוסל טרייד הגיוני עבור שני הצדדים. למען האמת, אם הייתי קונטנדרית- אפללו היה אחד השמות הראשונים שהייתי מסמן בפנקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:24 am 
Sophomore

מוק,מה הקשר בין ברוקס ליהודי(מתעניין)
לגבי גרין,ספייטס ובזמור - אם לא אמרתי במפורש,אז אני עכשיו אומר.
ובכלל,רק בסוף העונה בואכה הפלייאוף גולדן התחילו עם גרין ב4 וזה בעצם מה שהפך אותם לקבוצת סמול-בול כמעט בלתי עצירה.יש בגרין משהו מחבר,הרבה יותר מסתם יכולת קליעה או הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 10:42 am 
Junior

זהו, שיכלת קליעה זה הצד היותר מאותגר אצל גרין... מההיבט הזה הוא תמיד הזכיר לי את דיאו.

מה הקשר בין ברוקס ליהודי? לא יודע, אולי העובדה ששני הברוקסים הכי מוכרים (או לפחות באסוציאציה שלי) הם יהודים.

מל ואלברט, אם תהית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Majestic-12 [Bot], sheky, uriel17 ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה