charlie5 כתב:
1.אני הרבה פחות מעריך את פייבורס,ולדעתי קאנטר כבר היה בשל עונה שעברה רק שלא נתנו לו דקות.(וכשנתנו לו הוא הראה מה הוא יודע)
3.על-פי עונת הרוקי בכלל לא הייתי מזכיר את השם שלו,אבל ראית אותו בליגת הקיץ? שמיים וארץ.ואני בהחלט יכול לקחת מליגת הקיץ אינדיקציה - בטח לאור איך שהוא נראה שם שנה שעברה.
4.הוא ייפצע.(גודלוק חתם?)
6.העניין בברוקס ששמתי לב שבNBA (אולי זה תלוי במאמנים) מאוד סבלניים,כלומר:כספי שיחק בערך חצי שנה בחמישייה והיה גרוע.אבל כשהסבלנות נגמרת לא תקבל הזדמנות שנייה ועיין שוב ערך כספי.ברוקס מקבל ,כנראה,להיות 2 פותח.אם הוא לא יענה על הציפיות יזכרו לו את זה - ובגדול.
8.בזמור יתן לא מעט דקות ב2-3 בהתחשב שגרין ישחק המון 4,ואני אפילו לא אתפלא אם הם ישחקו לפעמים עם חמישייה של גרין,בארנס,בזמור,תומפסון וקארי.
12.בניגוד לברוקס,אצל ג'נקינס אתה צודק.זו לא ההזדמנות האחרונה.
1. פייבורס שחקן. לפחות כרגע הוא לא פחות טוב מקאנטר.
3. ראיתי משחק אחד שלו בליגת הקיץ, וראיתי מספרים, וגם אם היו כפולים משהביא הייתי לוקח ברצון הימור על כך שלא יגיע לדאבל פיגרס, עם כל הכבוד ליריבים שהיו לו בליגת הקיץ.
4. הכדור בדולח שלי אומר שהיינריך לא יפסיד יותר מדי משחקים, עכשיו כשהוא חוזר לדקות מוגבלות. טיג בכל מקרה נשאר רכז שלישי בקבוצה, גם אם בחלק מהעונה ייתקדם ברוטציה כי הרכז השני יישב בחליפה.
גודלוק חתם. בקאזאן.
6. אכן, בNBA לא ממהרים לשנות תפקידים לשחקנים. אם התחלת את העונה כשחקן חמישייה, זה אומר שהמאמן רוצה אותך בחמישייה, ולא ימהר לעשות שינויים פנימיים ברוטציה כשיש עונה של 82 משחקים ומספיק זמן לשנות דברים, גם אם הסרחת את המגרש בתחילת העונה. אם התחלת בחמישייה, סימן שיש לך פוטנציאל מבחינת המאמן להיות שחקן חמישייה, ויעדיפו לחכות ולתת לך הזדמנות לממש את הפוטנציאל הזה מאשר ללכת על השורט-טרם ולהוציא שחקן שמתקשה, מה שנתפס כצעד די דרסטי ויכול לגמור לשחקן את הביטחון, בטח כשהוא גם כך מן הסתם בתקופה לא טובה.
לעניין ברקס, הוא יקבל העונה חמישייה בעמדת הסקנד-גארד ומעל 33 דקות לערב להראות מה הוא שווה. בעיקרון, לדעתי, העונה הקרובה היא מבחן, סוג של תחרות, בין ברקס להיוורד על תפקיד בחמישייה לעונה שאחרי. יוטה צפויה להנחית בחירת טופ 5 בדראפט הבא, שם יושבים 3 SF - וויגינס, רנדל, פארקר.
בהנחה שיוטה לא תלך על סנטר שכן כבר יש לה 2 סטאדים בקנטר ופייבורס, ולא תיקח פוינט דראפט שני ברציפות (אלא אם ברק ייתברר כחסר פוטנציאל להיות פוינט פותח מספיק טוב), סביר מאוד שאחד מהפורוורדים יגיע ליוטה. אם ברקס יהיה מספיק טוב העונה, יהיה לו סיכוי טוב להיות השוטינג הפותח כשיוטה תחזור להתחרות בעוד שנתיים, ולהוציא את היוורד להיות שחקן שישי. אם ברקס לא יהיה מספיק טוב, היוורד כנראה ייפתח כשוטינג-גארד.
8. לא חושב ש"גרין ישחק המון 4", ממש לא. יש לעמדה הזאת את דיוויד לי, ספייטס, והאריסון בארנס.
לא תתפלא אם הם ישחקו עם חמישייה של קארי-קליי-בזמור-בארנס-גרין ה6.7 ? כלומר לא תתפלא אם מארק ג'קסון יפוטר ודון נלסון יחזור אל הקווים.
כי זה המצב היחיד שחמישייה כזאת תהיה על המגרש אפילו לדקה.
הרבה דברים צריכים לקרות כדי שבזמור יוכל לקבל מספיק דקות מהספסל.
בוגוט ואוניל צריכים להיפצע סימולטנית, לפני שאזלי חוזר למגרש, כדי שלי וספייטס יישארו היחידים שמשחקים על עמדה 5, כך שבארנס ייפתח כ-4, או-אז ייפתחו דקות לבזמור, כמחליף שני אחרי דריימונד גרין לדקות שקליי ואיגי ינוחו.