סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 11:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 7:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
http://bleacherreport.com/articles/1782 ... ining-camp

אני די מסכים עם הדירוג.
מה שמעניין, שאחרי הרבה מאוד שנים, השנה במיוחד מרגיש שנגמרה תקופת המעבר של המאמנים. לא פחות מ-9 מאמנים מגיעים טאבולה ראסה לעונה הנוכחית. עוד 10 מאמנים מגיעים כשבאמתחתם עד 5 שנות ניסיון כמאמנים ראשיים.
מאמנים עם ותק של פחות מ-5 שנות ניסיון: ג'ף הורנסק (0 עונות), מייקל מלון (0 עונות), סטיב קליפורד (0 עונות), ג'ייסון קיד (0 עונות), בראד סטיבנס (0 עונות), ברט בראון (0 עונות), בריאן שואו (0 עונות), דיוויד ג'ורג'ר (מקווה שככה הוגים את זה, 0 עונות), מייק באדנהולצר (0 עונות), ז'ק וון (עונה אחת), טיי קורבין (2 עונות), מרק ג'קסון (2 עונות), מונטי ויליאמס (3 עונות), פרנק ווגל (3 עונות), לארי דרו (3 עונות), תום תיבודו (3 עונות), קווין מקהייל (4 עונות), דוויין קייסי (4 עונות), אריק ספולסטרה (5 עונות)
5-10 שנים: רנדי וויטמן, טרי סטוטס, מייק דאנטוני, מו צ'יקס, מייק בראון, סקוטי ברוקס, מייק וודסון
מעל 10 שנים: ריק אדלמן, ריק קרלייל, דוק ריברס, גרג פופוביץ'

מעבר לזה, הייתי אומר שהליגה מאוד מגוונת מבחינת הרקע של השחקנים. בלי לבדוק לעומק הייתי אומר שבסביבות 50% עם רקע של שחקנים מקצוענים באן בי איי, והיתר לא.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 8:20 pm 
Junior

פרנק ווגל בעיני מאמן הרבה יותר טוב מספולסטרה וראו את זה במהלך גמר המזרח העונה, למרות התוצאה הסופית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 8:42 pm 
Junior

דירוג די מטופש. איך לעזאזל אפשר למשל לדרג את ז'אק ווהן לפני רנדי וויטמן? הבדלי הנסיון תהומיים ואיך אפשר בכלל לשפוט את ווהן עדיין. מייק מאלון, קליפורד... פשוט מיותר.

היחידי מבין החדשים שראינו את העבודה שלו הוא בראד סטיבנס (ואני מחזיק ממנו) וגם אותו עדיין לא הייתי מדרג.

זה קצת מגוחך לדרג את מייק בודנהולזר שלא אימן יום בחייו כמאמן ראשי לפני טרי סטוטס.
ולארי דרו לפני מייק דאנטוני זה סתם מעליב (שלא לדבר על מו צ'יקס...)

אז הנה הדירוג שלי:
1. גרג פופוביץ'.
לקחו לי הרבה שנים להחזיק ממנו אבל לזכותו יאמר שהוא למד והתפתח עם השנים. הוא לחלוטין לא דומה למאמן שהוא היה כשהוא נכנס לנעלי המאמן הראשי. אי אפשר לקרוא לו היום מאמן הגנתי או סטגנטיסט חלילה.
הוא עדיין לא מאמן משחק גדול, אבל כמה כאלו באמת יש בNBA? וזה עוד בלי אף מילה לעין שיש לו לשחקנים.

2. דוק ריברס.
עוד מאמן שהתחיל חלש מאוד והפך לגורו רציני. כמה חלש? חלש עד כדי כך שפחדתי בזמנו שהוא יעבור מאורלנדו אלינו וזה כבר היה כמעט סגור. איך שההיסטוריה יכולה הייתה להכתב אחרת...
אם כבר מאמן משחק טוב, ריברס הוא אחד הטובים שקיימים היום.

3. ריק אדלמן.
אחד המאמנים האחרונים של הכדורסל היפה. גאון כדורסל. אחד המאמנים הכי אנדרייטד בליגה לדורותיה. מאמן שהעמיד שתי קבוצות שהיה עונג צרוף לראותן והן גם היו רחוקות כפסע מאליפות. כמו רוב מאמני ההתקפה, לצערי תמיד היה חסר לו הגרוש ללירה.
אפילו מיני החבולה שלו הייתה קבוצה שכיף לראות בעונה האחרונה.
זה עדיין לא סגור שהוא יאמן את העונה הקרובה בגלל אשתו, אבל רוב הסימנים מראים לכך שכן. כל אוהבי הכדורסל היפה צריכים לקוות שהוא יישאר איתנו עוד שנים רבות.
חבל שבניגוד ללארי בראון וגרג פופוביץ', אדלמן לא השאיר אחריו מספיק תלמידים של הכדורסל שלו.

4. תום ת'יבודו.
קצת ירד אצלי בדירוג. מאמן הגנה מדהים. אבל בניגוד למאמני הגנה אחרים, יש לקבוצה שלו סכמה התקפית מאוד ברורה וזורמת (לפחות כשזה הולך) עדיין צריך להוכיח את עצמו בפלייאוף. אבל ללא ספק מאמן יוצא מן הכלל.

5. פרנק ווגל.
אתם מכירים מישהו שלא אוהב את הווגל? הוא צעיר, מבריק וחי את המשחק. מאמן הגנה מעולה שהפך חבורה של רול פליירס ואאוטקסטס לפאוור האוס במזרח.
יש לו עתיד וורוד מאוד והוא אולי המאמן הצעיר הכי מרשים בליגה.

6. אריק ספולסטרה.
אני חושב שספולסטרה לא מקבל מספיק קרדיט על הכדורסל שלו. קודם כל הקבוצה שלו היא אחת מקבוצות הגנת הפרימיטר הכי טובות בליגה (כיאה לקבוצה ריילית) ומעבר לכך, תשאלו את דוק ולארי בראון- לנהל אגואים זה קשה לא פחות מלנהל משחק.
בסה"כ כשההתקפה של מיאמי דופקת (כי ההגנה כמעט תמיד דופקת) אין הרבה קבוצות מעבר שמשחקות ככה.

7. מייק דאנטוני.
האיש בצניחה חופשית. אבל הוא עדיין אחד המאמנים הבכירים בליגה ואני עדיין מרייר רק ממחשבה על קבוצה שלו שתשחק כמו שהוא רוצה (ולא, זה לא יקרה בלייקרס. אולי קצת בתחילת העונה אם קובי ישאר פצוע וזו תהיה הקבוצה של נאש)
יש לי עדיין המון ריספקט לכדורסל של דאנטוני. הרבה פחות לחוסר היכלת שלו לעשות התאמות לחומר שחקנים אחר וזו הסיבה שהוא ירד. כי לפני כמה שנים הוא טופ 3 בקלות.

8. מרק ג'קסון.
בחיי שלא האמנתי שהמעבר שלו לעמדת המאמן תהיה כ"כ חלקה. אבל הווריורס היא קבוצה שאתה מעריך בה את המאמן שלה.
כדורסל חיובי שהופך את החסרונות הברורים של הקבוצה שלו ליתרונות.

9. קווין מקהייל.
קצת מצחיק שמקהייל נמצא באגף המאמנים החדשים... אבל מקהייל משחק כדורסל התקפי, מהיר ומודרני. יוסטון שלו היא אחת הקבוצות היותר מהנות בליגה והוא עושה בה אחלה עבודה.
מאוד מעניין אותי לראות אם הקבוצה תשמור על הקצב בעונה הבאה עם דווייט.

10. מייק וודסון.
סבלתי הרבה שנים עם פינוקיו. אבל דווקא בלעדיו, אני מעריך אותו יותר. מצד אחד הוא מאמן הגנתי מובהק. מצד שני, יש לו את הדמיון לשחק עם הרכבים נמוכים ומהירים, להתבסס על שלשות במעבר. הוא מנהל משחק מחורבן, אבל הוא יודע להכין קבוצות ובסה"כ הוא עושה עבודה טובה בהחלט בניקס. שרק על זה מגיע לו סוג של פרס...

11. סקוט ברוקס.
המשפט שלו עדיין לא הסתיים.
מצד אחד הוא מנהל פאוור האוס רציני. ועושה עבודה לא רעה בכלל. הקבוצה שלו משחקת כדורסל טוב ונראית טוב רוב הזמן.
מצד שני הוא עושה המון טעויות. בניהול המשחק, בהיררכיות, בוויתור על שחקנים, בחוסר היכולת שלו להתמודד עם שינויים במשחק. בחילופים מהבית.
הוא מאמן טוב, אבל עדיין לא מפיל אותי מהכסא. מצד שני, אני חושב שהוא גם לא מקבל מספיק קרדיט על העבודה שלו.

12. טרי סטוטס.
באופן אישי אני מעדיף אותו על פני השניים שדרגתי לפניו.
סטוטס הוא מאמן התקפי שנותן חופש לשחקנים שלו. אני אהבתי את העבודה שלו אצלנו תמיד כשהוא נקרא לדגל ובסה"כ הוא עדיין לא היה בסיטואציה טובה באמת. אולי בעונה הקרובה. פורטלנד זה מקום טוב לעבוד בו ואם תהיה להם סבלנות איתו, הוא יעניק להם כדורסל טוב.

כל השאר עדיין לא ראויים לדירוג או שהם סתם מחורבנים (צ'יקס, מייק בראון)

נ.ב. עד כמה שאני יודע זה דייב יורגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 9:03 pm 
Hall of Famer

מילא מייק וודסון, שהפך את הניקס לקבוצה סבירה בהחלט גם אם חסרת מעוף לחלוטין. אבל ברוקס? בעיניי הוא סוגר את הרשימה וכפי שכתבתי כאן לא פעם ולא פעמיים אוקסיטי שלו היא מה מטומטמות בקבוצות כל הזמנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 10:01 pm 
Hall of Famer

לא חושב שהיה מישהו שיכל להוציא משיקגו יותר ממה שתיבודו הוציא עד עכשיו - 3 פעמים פלייאוף, פעמיים מאזן הכי טוב בליגה, גמר מזרח אחד, ופעמיים יציאה מוקדמת בסיבוב הראשון בלי דרק רוז.

מהחדשים אני מאוד מאוד אוהב את מארק ג'קסון. היה אחלה פרשן, ונראה כמו אחלה מאמן.

מקהייל... אני מאוד נהניתי מיוסטון עונה שעברה, אם כי הכדורסל שלה היה טוב לפרקים, ולפעמים היו משחקים כדורסל די טיפש. העונה זו עונת מבחן. זו קונטנדרית במלוא מובן המילה - הווארד, הארדן, כספי (טוב, לא באמת), לין, פרסונס, אשיק, רוני ברואר, פטריק בברלי, אארון ברוקס, אייזיאה כנען, טרנס ג'ונס, סיסקו גרסיה, מוצ'יונאס, מרקוס קמבי, גרג סמית, רג'י ויליאמס. זו לא רק חמישיה מצוינת, זה גם ספסל עמוק מאוד. אני מקווה שזו תשאר הקבוצה של הארדן, והווארד יהיה סוג של סייד-קיק מאשר שזה יהיה ההפך.

ולגבי ברוקס - אוק-סיטי אכן לא קבוצה חכמה במיוחד, אבל זו פשוט קבוצה מאוד כשרונית וזה מספיק בשבילה לנצח משחקים. כאילו... למה צריך כדורסל מתוחכם אם יש לך סילון כמו ווסטברוק במתפרצות או דוראנטולה שתופר שלשות מ-9 מטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 10:11 pm 
Freshman

ריק אדלמן הודיע רשמית לפני כמה ימים שיאמן בעונה הבאה. והוא אכן מאמן נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 10:40 pm 
Sophomore

התותח המפוברק כתב:
ולגבי ברוקס - אוק-סיטי אכן לא קבוצה חכמה במיוחד, אבל זו פשוט קבוצה מאוד כשרונית וזה מספיק בשבילה לנצח משחקים. כאילו... למה צריך כדורסל מתוחכם אם יש לך סילון כמו ווסטברוק במתפרצות או דוראנטולה שתופר שלשות מ-9 מטר?

נורטון מעולם לא פקפק ביכולות של דוראנט וווסטברוק.לפי איך שאני הבנתי,הוא אמר שהעובדה שאוקלהומה משחק כדורסל מטומטם לא עומדת לזכותו של ברוקס כמאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 10:45 pm 
Hall of Famer

בדיוק. הדיון כאן הוא על מאמנים, לא על דוראנט ווסטברוק, אם כי גם הם לא בדיוק מאורות הגולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2013 11:45 pm 
Hall of Famer

אם לומר את האמת, הטיעון שהבאתי בעד ברוקס, זה טיעון שאפשר להשתמש להגנת מייק בראון בקליבלנד.
ובכל זאת... אני חושב שהכדורסל של אוק-סיטי קצת יותר טוב מאשר "תנו את הכדור ללברון ועמדו בצד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 8:56 pm 
Hall of Famer

ברור, זה תנו את הכדור לווסטברוק ואז אם הוא יחליט לתת את הכדור לדוראנט, זוזו הצידה ותנו לו לקלוע. בעצם אני חוזר בי, כדורסל של תנו את הכדור ללברון ולא לבחור השני הפחות טוב, הוא יותר מוצלח.

מוק, שכחת את קרלייל, שצריך להתברג בחמישיה הראשונה לטעמי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 9:04 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מוק, מצד אחד אתה טוען שספולסטרה אנדרייטד ומצד שני שם אותו במקום השישי?

בכל אופן, הציטטה שמביאים בלינק של ספולסטרה צריכה להילמד בספרי כתשובה המושלמת ל"מה הטעות הגדולה שעשית". ברור, זה "לא הייתי מספיק יצירתי ולא נתתי לגאונות המבריקה שלי להתבטא".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 9:32 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
מוק, מצד אחד אתה טוען שספולסטרה אנדרייטד ומצד שני שם אותו במקום השישי?

טא".

לא הבנתי איפה הכשל הלוגי כאן? הוא אנדרייטד אצל אחרים ולכן מוק נותן לו את המקום השישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 9:37 pm 
מנהל פורום

הלינק המדובר נתן לו את המקום הרביעי. לשים מאמן שלקח שתי אליפויות ועוד גמר אחד לא בחמישיה לא נראה לי מקרין אמון רב בו (אפילו אני, שאני לא מגדולי חובביו, הייתי מהסס לפני כן).

בגדול ספולסטרה בנה לעצמו תדמית של גאון כדורסל + חדשן תיאורטי גדול + מי שהשתלט על חבורת האגואים של מיאמי ובנה ממנה קבוצה לאליפות. אם זה נכון אז מגיע לו המקום השני בהפרש גדול (עדיין צריך לתת לפופוביץ' את המקום הראשון מן הסתם). בטח לא השישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 9:50 pm 
Junior

בכלל לא בטוח שריילי לא אחראי במידה רבה על ההשתלטות על האגואים, אין אגו יותר גדול משל ריילי. ויש לו את האליפויות והרקורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 10:00 pm 
מנהל פורום

הייתי פרקליטו של השטן כאן... את דעתי על ספולסטרה אני מניח שלא צריך לפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 10:05 pm 
Junior

כשאני מדבר על ספולסטרה כמאמן שלא מקבל מספיק קרדיט זה ללא קשר לדירוג כזה או אחר. באופן כללי התחושה היא שגם מאמן אחר היה לוקח אליפות עם לברון וווייד ואולי זה נכון, אבל ספולסטרה הוא כן מאמן שמביא איתו מתודות והוא כן מאמן שמצליח להסתדר עם אגואים.

רן, ריילי אוהב את ספולסטרה הרבה יותר מאת סטן ואן גנדי. את סטן ואן גנדי הוא דקר בגב בשנייה שהוא היה יכול. כשהוא הבין שהקבוצה בדרך לזכות באליפות, הוא פיטר אותו בכדי לקחת אותה בעצמו. לספולסטרה הוא וותר על התרגילים האלו...
אבל אין ספק בכלל שהגנת הפרימיטר הלוחצת של ספולסטרה היא היישר מבית מדרשו של ריילי.

אבל אני מצטער, עם כל הכבוד לתארים של ספולסטרה, בעיני הוא עדיין לא בליגה של פופ, אדלמן ודוק. על ת'יבודו וווגל אפשר להתווכח. אני באפן אישי מעדיף את ת'יבודו וווגל די שווה אליו.
לא מוצא כאן חוסר הערכה או אמון. הוא עדיין ממקום גבוה אצלי.

בנוגע לקרלייל, אכן שכחתי. אני ממקם אותו אחרי ספולסטרה במקום השביעי.
קרלייל הוא מאמן קבוצה טוב אבל הוא מאוד דוגמטי ומאמן משחק בינוני למדי. מעדיף באפן אישי את השישייה שמעליו. למען האמת אני מעדיף גם את השלושה שאחריו אבל אני עושה לו כבוד על התואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 10:16 pm 
Junior

אני באמת לא מתיימר להבין מספיק באימון בשביל לנתח לעומק, אבל בסדרת הגמר של המזרח והכללית ראיתי את ספולסטרה וממש לא התלהבתי מניהול המשחק שלו ומההתאמות שהוא עשה מול סאן אנטוניו.
למעשה בלי הלאקי שוט של ריי אלן האליפות הזאת הייתה חומקת לא מעט באשמתו.
אולי הוא מתכנן הגנות מעולה ואולי יש לו ידע תיאורטי עצום אבל אני מעדיף מנהלי משחק גדולים על תיאורטיקנים.
מאמן משחק גדול תמיד יכול להשיג עוזרים סטייל טקס ווינטר ותיבודו אבל אי אפשר לקחת עוזר מאמן לניהול המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 24, 2013 10:30 pm 
Junior

מצד שני, באפן מסורתי אין בNBA הרבה מנהלי משחק גדולים. וכשיש, הם בדר"כ מאמנים פחות הישגיים.
נלי הוא מנהל המשחק הכי טוב שהיה בNBA. במאצ' אפ ישיר הוא יכול היה לחסל כל מאמן בליגה. אבל הוא היה מאמן קבוצה בינוני ומטה ולכן לא הגיע לשום מקום.

היחידי ברשימה הזו שהוא מנהל משחק טוב זה דוק ריברס וגם מרק ג'קסון עשה רושם לא רע אבל הוא צריך עוד זמן בכדי שנוכל להתרשם באמת.

נ.ב. זה היה אחד הדברים שהכי אהבתי בפיני. הוא היה מנהל משחק מצוין והוא ידע שהוא מאמן קבוצה רע. לכן הוא תמיד החזיק תחתיו מאמני קבוצה טובים שהוא היה טורח לתת להם את הבמה.
הציוות הכי מוכר הוא בינו לבין בלאט. פיני מנהל משחק מצוין ובלאט מאמן קבוצה נהדר (ומאמן משחק בינוני ומטה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 12:09 pm 
מנהל פורום

מי שאומר שכל מאמן יכל לקחת אליפות עם מיאמי סתם מקשקש. ראינו מספיק דוגמאות למאמנים גרועים שדפקו את הקבוצה שלהם, והמצב קצת השתנה אבל אני חושב שלא במקרה בעשורים האחרונים היתה קבוצה די מצומצמת של מאמנים שלקחו אליפויות.

מיאמי בשלוש השנים האחרונות מוכיחה בדיוק ההיפך - אתה לא יכול לקחת קבוצת שחקנים, מדהימה ככל שתהיה, ולקחת איתה אליפות בהליכה. בשלוש השנים הללו מיאמי נכשלה פעמיים בהשגת יתרון הביתיות, ופעם וחצי גם בהשגת האליפות עצמה. לדעתי לספולסטרה מגיע קרדיט על מה שכן הושג (שזה לא מעט) וגם ביקורת על מה שכן הושג. מקום שישי בכל אופן זה בעיני דירוג נמוך מאוד ובטח שלא משקף תפישה שהוא אנדרייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 12:37 pm 
Junior

מוזר אבל אני לא ראיתי שמישהו כתב שכל מאמן יכל לקחת אליפות עם מיאמי רק הערה נגד הטענה הזו שבכלל לא נאמרה. אשמח אם תאיר את עיני.
אני לא יודע מה המקום השישי אומר, דירוג של מאמנים הוא כך כך מורכב וההצלחה שלהם תלויה בכל כך הרבה גורמים שלי אישית אין איך לדרג אותם באופן רציני.
אני יכול לתת הערכה שלי לניהול משחק כי את זה אני רואה, אני יכול לכבד שיטת משחק כמו המשולש אבל לא הרבה יותר מזה.
להיות מאמן זה הרבה יותר מזה. רוב העבודה בכלל לא מול המצלמה.
למעשה הדעות הכי רציניות בעיני על מאמנים זה מעוזרי מאמנים שעבדו איתם ועזבו.
אפשר כמובן לדרג לפי סטטיסטיקות והשגים אבל היו מספיק מאמנים גדולים שלא זכו לסגל טוב ולא יכלו להגיע אליהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 12:44 pm 
Senior

ראובן, מה זה "נכשלה פעם וחצי"? מחלקים חצאי תואר אליפות ב-NBA?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 12:50 pm 
Junior

לא מבין את ההתייחסות למלחמת אגואים במיאמי עם שני שחקנים שבחרו מרצונם לפנות את הבמה ללברון

לא בטוח עד כמה מחזיק מווגל.
נראה שזה סגל השחקנים שמצוין הגנתית יותר מאשר הוא והוא לא השאיר חותם התקפי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 1:38 pm 
מנהל פורום

shachaf78 כתב:
ראובן, מה זה "נכשלה פעם וחצי"? מחלקים חצאי תואר אליפות ב-NBA?

נו, אתה יודע בדיוק למה הכוונה. אבל אם זה מנחם אותך, אז אני מוכן להבהיר שתארים מחולקים במספרים שלמים כשעיגול מתבצע כלפי מעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 1:49 pm 
Senior

אני חושב שהכוונה שלך למשחק 6 שבו מיאמי לא הייתה רחוקה מהפסד. בעיני, אליפות זה אליפות. סך הכל לא קרה שם איזה נס ברמת השלשה של שארפ מול ז'לגיריס+כניסה לצבע של טאנוקה בירד+ 2 החטאות של שחקן שלא החטיא עונה שלמה מהקו, והיו תסריטים מופרכים בהרבה בכדורסל, כולל סל ב-0.4 שניות שמנע מהספרס ריפיט פוטנציאלי ב-2004.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2013 4:02 pm 
מנהל פורום

אני חושב שכל הסידרה עד השלשה של ריי אלן התנהלה בשליטה ברורה של הספרס ושמיאמי לקחו את המשחק השישי בפוקס מוחלט. ככה שמכיוון שאנחנו דנים בפריזמה של מאמן ובהנחה שאנחנו לא מאמינים בשטויות כמו המזל-של-רלף-קליין או התחת של גרנט, לגיטימי לחלוטין לראות את הסידרה הזו כחצי כישלון של ספולסטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עודד ל ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה