סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' מאי 13, 2025 2:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 9:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בראיון עם המזרחי הוא הודה שזאת אכן הבקשה של בלאט
בניגוד למשל על הידיעה על היקמן אותה הגדיר כלא מדוייקת
אז הנה הדיל:
מכבי תתחיל את העונה עם 2 מיליון דולר פחות מהתקציב המלא שלה כדי להחזיק את בלאט, אם לאט היום עולה 1.2 מיליון לעונה אז מדובר בהבדל של 800 אלף
אני אומר שהאימפקט שלו על הקבוצה ביחד למאמן אחר בשכר דומה למה שקיבל עולה על 800 אלף דולר
כלומר הם יחסכו יותר כסף על חוזים נמוכים יותר עם שחקנים מאשר ישלמו
אני אומר השקעה משתלמת למכבי
ואני מקווה שמכבי תסרב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 9:57 pm 
Hall of Famer

אני מצטער, אבל כל דיון שמתחיל ביציאה מנקודת הנחה שמה ששמעון מזרחי אומר זה אמת (ואגב, כשהוא אומר על משהו "זה לא מדויק", אני משוכנע לגמרי שזה מדויק) הוא בעייתי משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 10:02 pm 
מנהל פורום

אבל על השאלה בקשר לבלאט הוא לא אמר "לא מדוייק" הוא ענה כאילו מדובר בידיעה נכונה לכן אני מניח שהידיעה בעניין הדרישות של בלאט, היא נכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 10:06 pm 
Senior

ההפרש זה חוזים מטומטמים שמקבלים שחקנים עלובים כמו נעימי או רוט.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ה' מאי 22, 2014 10:07 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 10:07 pm 
Sophomore

איך הגעתם לזה שהעלות של בלאט תהיה 2 מיליון דולר, אם שכר הנטו שלו הוא מיליון דולר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 10:07 pm 
Hall of Famer

נעימי ורוט הם שחקנים עלובים?

אני לא סובל את נעימי, אבל הוא לא שחקן עלוב. מורן רוט הוא כבר שנים אחד הישראלים הטובים בליגה. אולי זה לא נכון לזרוק עליהם הרבה כסף שלא מגיע להם (אבל אלקטרה תמיד עשתה את זה), אבל עלובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 10:10 pm 
מנהל פורום

פאפאלוקס כתב:
איך הגעתם לזה שהעלות של בלאט תהיה 2 מיליון דולר, אם שכר הנטו שלו הוא מיליון דולר?

מיליון נטו זה 2 ברוטו ואפילו קצת יותר
מס הכנסה 48% על רוב הסכום
ביטוח לאומי 5%
מס בריאות עוד 5%
ניתן הנחה למכבי ונגיד שאין הוצאות כמו פנסיה, ביטוח, דירה, רכב וכו
בקיצור זה לא פחות משני מיליון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 10:10 pm 
Hall of Famer

אה, בעצם מה אני מתפלא על הסגנון הזה.

shachaf78 כתב:
נורטון כתב:
אה, ברור. המצב באירופה רע ומר. תראה, אני לא שופט את סמית' על תקופה קצרה רעה, אני שופט אותו על מה שהוא בכלל בשנתיים וחצי האחרונות, והוא ללא ספק אחד הטובים באירופה בעמדה שלו. בעיניי לא נופל משמעותית מווימס של צסקא למשל.

מה שהיה בשנתיים האחרונות הלך קפוט. סמית' גמור לחלוטין. כרגע כשחקן כדורסל סמית' לא עולה על גיא פניני, ואני לא בטוח שמשתלם להחזיק זר שעולה כמו פעמיים גיא פניני ונותן אותה תפוקה. האתלטיות שלו הלכה פייפן.

ואגב, אם חושבים על, כל הזרים האחרים חוץ מסופו פשוט נראים רע. אינגלס הוא ההגדרה במילון לאדישות. רייס טיפש וחסר כישרון. היקמן סתם טיפש. ג'יימס גם גמור לגמרי. תודה לדני על שחקנים ב-500K. ככה בונים קבוצה מנצחת.

shachaf78 כתב:
אם למכבי היה גארד כלשהו עם כישרון היו מנצחים את המשחק הערב. היקמן הוא סרטן קבוצתי, רייס הוא פח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 10:14 pm 
Sophomore

מס הכנסה = 480 אלף דולר.
ביט"ל = 50 אלף דולר.
מס בריאות = 50 אלף דולר.

סה"כ: 1,580,000 דולר.

אם עשיתי חישוב שגוי, אשמח שיתקנו אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 10:18 pm 
Hall of Famer

עשית חישוב שגוי מאוד.
חישבת את כל הניכויים מהנטו ולא מהברוטו.

ברמות שכר כאלה, העלות למעביד בהחלט יכולה לעבור את ה-200% מהנטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 22, 2014 10:43 pm 
Hall of Famer

ואם לחזור לנושא הת׳רד כדי שלא לדרדר גם את זה לת׳רד חינוכי, אז שווה . אחו שילינו שווה. בלאט הוכיח מספיק פעמים שהוא יודע להוציא מים מהסלע והלוואי שיעשה זאת עד 2018

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 12:47 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני לא יודע אם שווה או לא שווה, אבל אני מקווה מאוד שבלאט מבקש ממכבי את הסכום שאותו הוא מעריך שנמצא בתיקרה של מה שהם מוכנים לשלם + דולר אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 2:40 pm 
Sophomore

כנראה ששווה...
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 69508.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 3:11 pm 
מנהל פורום

כנראה שגם הבחורים המוזהבים יודעים לעשות חישוב של החזר השקעה
מהלך מפתיע, בלי הגביע הוא כנראה לא היה קורה
עכשיו בלאט נראה לכולם כמו הדבר הכי טוב שיכול לקרות למכבי, אבל צריך לזכור שיש לו את התקופות הרעות שלו הם עוד יגיעו והמוזיקה תשתנה
עדיין אני חושב שההחלטה טובה למכבי,

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 3:19 pm 
Sophomore

אם אחרי איבוד האליפות לחיפה מכבי חששה לשאת בעול הפיטורין, אז עם החוזה החדש המסתמן (ארוך טווח, וסעיף יציאה גבוה) גם המוזיקה הכי רועמת לא תגרום לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 5:08 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
כנראה שגם הבחורים המוזהבים יודעים לעשות חישוב של החזר השקעה
מהלך מפתיע, בלי הגביע הוא כנראה לא היה קורה
עכשיו בלאט נראה לכולם כמו הדבר הכי טוב שיכול לקרות למכבי, אבל צריך לזכור שיש לו את התקופות הרעות שלו הם עוד יגיעו והמוזיקה תשתנה
עדיין אני חושב שההחלטה טובה למכבי,

אני חושב שזאת החלטה לא טובה למכבי.
מכבי עד לפני שבוע לא רצו את בלאט. לפי פרסומים יש שם מערכת יחסים שהערכה הדדית היא לא חלק ממנה.
למנות מאמן ל4 שנים ולתת לו שכר של מיליון דולר בעונה זאת החלטה גדולה בהרבה מלחץ הקהל או פינל פור מדהים.
לאור מערכת היחסים בין בלאט לפדרמנים החוזה הזה ובעיקר האורך שלו זה נוקאוט של בלאט.
לדעתי לא מצב בריא למערכת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 5:25 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לא מצב בריא למערכת שהגורם הכי מקצועי בה נתן נוקאאוט לחבורת המטומטמים שחשבה שהיא יודעת יותר מכולם? תרשה לי לחלוק על זה.

מצד שני, יהיה בהחלט מגניב אם בעוד חצי מכבי יצטרכו לשלם לבלאט את שארית המשכורת אחרי שהוא יעצבן אותם פעם אחת יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 5:45 pm 
Senior

ורק אני חושב שזה שימוש יפה בשופר של מכבי בשביל לנסות למנוע את הביקרות שבלאט לא ישאר. הקדמה לזה שבסוף העונה פתאום יהיה "פיצוץ בשיחות" בגלל ההצעה שהוא קיבל מצסק"א או דרישות חדשות אחרי שכבר סוכמו התנאים וכו'. יכול להיות שאני נאיבי אבל אני עדיין לא מאמין שמכבי יחתימו את בלאט ונשאר רק לחכות ולראות. אני מניח שאם היו מגיעים להסכמות הייתה יוצאת איזה הודעה משותפת שהגיעו, לי זה נראה יותר כמו שימוש בשופר ממשהו אמיתי. הרי מי יוכל לבוא בטענות להנהלה אחרי שהם הציעו לו חוזה ואפילו הגיעו להסכמות אבל פתאום צסק"א הכפילה את ההצעה שלהם או בלאט הגיע עם דרישות נוספות שהם לא יכלו לקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 5:50 pm 
Freshman

ראובן כתב:
לא מצב בריא למערכת שהגורם הכי מקצועי בה נתן נוקאאוט לחבורת המטומטמים שחשבה שהיא יודעת יותר מכולם? תרשה לי לחלוק על זה.

מצד שני, יהיה בהחלט מגניב אם בעוד חצי מכבי יצטרכו לשלם לבלאט את שארית המשכורת אחרי שהוא יעצבן אותם פעם אחת יותר מדי.

חבורת המטומטמים הם בעלי הבית. מצב מאוד לא בריא.
ואני ממש לא פסול את זה שמדובר בספין של השופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 5:58 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:
ורק אני חושב שזה שימוש יפה בשופר של מכבי בשביל לנסות למנוע את הביקרות שבלאט לא ישאר. הקדמה לזה שבסוף העונה פתאום יהיה "פיצוץ בשיחות" בגלל ההצעה שהוא קיבל מצסק"א או דרישות חדשות אחרי שכבר סוכמו התנאים וכו'. יכול להיות שאני נאיבי אבל אני עדיין לא מאמין שמכבי יחתימו את בלאט ונשאר רק לחכות ולראות. אני מניח שאם היו מגיעים להסכמות הייתה יוצאת איזה הודעה משותפת שהגיעו, לי זה נראה יותר כמו שימוש בשופר ממשהו אמיתי. הרי מי יוכל לבוא בטענות להנהלה אחרי שהם הציעו לו חוזה ואפילו הגיעו להסכמות אבל פתאום צסק"א הכפילה את ההצעה שלהם או בלאט הגיע עם דרישות נוספות שהם לא יכלו לקבל.

יש מצב. בהחלט יש מצב.

אבל אם חוזה שכזה ייחתם, אני לא חושב שבלאט יפוטר לפני סיומו, גם אם מכבי ת"א תגיע ללאומית... טוב, אולי קצת הגזמתי, אבל כנראה שבמקרה שכן יחתם, בלאט לא יפוטר אלא אם מכבי תגיע ללאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 6:04 pm 
Freshman

קוף ירוק כתב:

הטענה של מכבי מגובה בשופרים במקרה שבלאט לא ימשיך תהייה שהציעו כל מה שאפשר. לא היה מאמן שקיבל כזו הצעה ממכבי.
את ההתנהלות של ההנהלה של ישכחו כי אז לא יהיה ניתן להגיד שבמכבי יש ניהול מבריק.
אנחנו גם לא באמת יכולים לדעת מה מכבי הציעו לבלאט.
אין לי ספק שמיליון דולר ל4 שנים הוא לוקח. מיליון דולר ל4 שנים אם תחנת יציאה כל קיץ הוא כנראה לא ייקח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 6:18 pm 
Senior

אורליאן כתב:
קוף ירוק כתב:

יש מצב. בהחלט יש מצב.

אבל אם חוזה שכזה ייחתם, אני לא חושב שבלאט יפוטר לפני סיומו, גם אם מכבי ת"א תגיע ללאומית... טוב, אולי קצת הגזמתי, אבל כנראה שבמקרה שכן יחתם, בלאט לא יפוטר אלא אם מכבי תגיע ללאומית.

נכון. אין סיכוי שהוא יפוטר בחוזה כזה (בטח אם לא פיטרו אותו בשנה שעברה אחרי איבוד אליפות שהיה רק עוד שנה בחוזה). מצד שני בדיוק בגלל זה לדעתי אין סיכוי שחוזה כזה יחתם לדעתי. חוזה כזה יתן לבלאט כל כך הרבה כוח בעצם לעשות מה שהוא רוצה כי הוא לא יוכל להיות מפוטר. אחרי שהבעלים חיכו כל כך הרבה זמן להגיע למצב שהם יוכלו סוף סוף להשתחרר ממנו אני לא מאמין שהם יחתמו על חוזה כזה. אני גם לא מאמין שהם יציעו חוזה כזה. אני כן מאמין שהם יפמפמו שהם מציעים חוזה כזה, שהם מגיעים להבנות, אבל במציאות הם יכניסו כמה עיזים שברור להם שימנעו כל חתימה ואז הם יתחילו לסובב את הספינים כמו שצריך להאשים את בלאט בפרידה. אבל להתקע איתו לעוד 4 שנים בלי אפשרות לצאת על כל המשתמע מזה (כוח בלתי מוגבל כמעט לבלאט) לא נראה לי שהם מוכנים להכנס לזה גם במחיר של ביקורת. וזה שהם לא מחזיקים מבלאט זה לא השתנה ולא ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 6:20 pm 
Senior

גם חוזה של מיליון דולר ל4 שנים הוא לא לוקח לדעתי אם למשל בצסק"א מציעים לו חוזה של 10 מיליון דולר ל3 שנים למשל (עם יציאות לNBA). הכל שאלה כמה צסק"א באמת מוכנים ורוצים לשלם בשבילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 23, 2014 8:55 pm 
Senior

קוף ירוק כתב:
אורליאן כתב:
קוף ירוק כתב:

יש מצב. בהחלט יש מצב.

נכון. אין סיכוי שהוא יפוטר בחוזה כזה (בטח אם לא פיטרו אותו בשנה שעברה אחרי איבוד אליפות שהיה רק עוד שנה בחוזה). מצד שני בדיוק בגלל זה לדעתי אין סיכוי שחוזה כזה יחתם לדעתי. חוזה כזה יתן לבלאט כל כך הרבה כוח בעצם לעשות מה שהוא רוצה כי הוא לא יוכל להיות מפוטר. אחרי שהבעלים חיכו כל כך הרבה זמן להגיע למצב שהם יוכלו סוף סוף להשתחרר ממנו אני לא מאמין שהם יחתמו על חוזה כזה. אני גם לא מאמין שהם יציעו חוזה כזה. אני כן מאמין שהם יפמפמו שהם מציעים חוזה כזה, שהם מגיעים להבנות, אבל במציאות הם יכניסו כמה עיזים שברור להם שימנעו כל חתימה ואז הם יתחילו לסובב את הספינים כמו שצריך להאשים את בלאט בפרידה. אבל להתקע איתו לעוד 4 שנים בלי אפשרות לצאת על כל המשתמע מזה (כוח בלתי מוגבל כמעט לבלאט) לא נראה לי שהם מוכנים להכנס לזה גם במחיר של ביקורת. וזה שהם לא מחזיקים מבלאט זה לא השתנה ולא ישתנה.

תגיד, ימאס לך מתישהו להמציא תיאוריות קונספירציה מופרכות? גם אתה וגם ראי מפמפמים פה כבר שנתיים שבלאט אוטוטו בחוץ. בפועל בלאט עדיין כאן, ואני לא אופתע אם יהיה כאן גם בעונה הבאה. לא יודע אם דני פדרמן מנשק תמונה של בלאט לפני שהוא הולך לישון, וזה בת'כלס לא מעניין אותי. אם בכל זאת נכנסים להתעסקות בקונספירציה, אז אם פדרמן היה רוצה, הוא היה יכול להפיץ לתקשורת שבלאט מערים קשיים במו''מ עם הדרישה לחוזה ארוך מידי. אבל כמובן, אפשר להתעסק בשופרות דימיוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 24, 2014 6:22 am 
Junior

הקונספירציה דווקא נשמעת הגיונית.
בלאט רוצה למקסם את ההישג לרב שנתי.
האוהדים רוצים את בלאט כרגע כי הזכרון קצר וההישג מתוק.
ההנהלה לא רוצה אותו לטווח ארוך כי היא אוכלת קש ביום יום לפני שכולם נהנים.
ההנהלה צריכה ליצור מצג שהיא רוצה גם אם זה לא יקרה.

הכל נשמע נכון.אולי בסוף בטעות בלאט גם יסכים לתנאים שלהם ולמורת רוחם של המנהלים ישאר.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 30 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], satriani, shmueliki, סאבוניס ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: