סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' אפריל 04, 2025 11:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 10:32 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הודיע למינסוטה שהוא לא מחדש חוזה בשנה הבאה, ולכן הכי משתלם להם לעשות עליו טרייד הקיץ. אתם מוזמנים להציע טריידים.
מינסוטה לא הולכים לשום מקום, לכן בטווח הקצר עדיף להם להיות גרועים. הם צריכים לקבל בחזרה שחקנים עם פוטנציאל ובחירות דראפט.
הטרייד הראשון שחבר שלי הציע הוא לאינדי עבור לאנס סטיבנסון בסיין אנד טרייד. לא בטוח שאינדי רוצים לשים על סטיבנסון 10+ מליון לעונה, ולאב נותן להם הרבה התקפה שחסרה להם. הבעיה מצד אינדי היא מה עושים עם דייויד ווסט שנהיה מיותר בסצנריו הזה, ושמינסוטה לא מקבלת בחירות דראפט מעניינות כי אינדי צפויה לבחור נמוך. אולי אפשר לערב קבוצה שלישית שתיקח את ווסט ותעביר שחקן לאינדי ובחירה למינסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 10:55 am 
Hall of Famer

למה שמיניסוטה תרצה את סטיבנסון? באופן כללי ובפרט כאשר יהיו לה אופציות אחרות, טובות יותר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 11:16 am 
Hall of Famer

לאב כיום >>>>> סטיבנסון, והטרייד הזה לעולם לא יתבצע. למרות זאת, אני דווקא מאמין שלסטיבנסון יש פוטנציאל כוכבות לא מבוטל. לפחות ברמות של ארטסט בשיאו (אבל קצת פחות הד קייס) ואולי אפילו יותר. הוא יכול להיות סקנד גארד טופ 5 בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 11:24 am 
Junior

באופן כללי כי הוא שחקן צעיר ומצויין כבר עכשיו, שלא מפסיק להשתפר גם בכדורסל וגם במנטליות, ותורם בכל האספקטים של המשחק.
מי אמר שיהיו להם אופציות טובות יותר? כנראה שאין יותר משתיים-שלוש קבוצות להן הוא יהיה מוכן להתחייב מראש, לפני הטרייד, שהוא יאריך את חוזהו ולא ייברח לאחר עונה.
לא בטוח שהקבוצות האלה מוכנות או רוצות לתת יותר (הלייקרס למשל, כנראה הפייבוריטית של לאב, יכולים להמר ולהמתין לקיץ הבא כשהוא יגיע בחינם מאשר לוותר כעת על הבחירה הגבוהה שלהם, שגם היא, ספק גדול אם שווה יותר מלאנס),
גם לא בטוח שיהיו קבוצות אחרות שיהיו מוכנות להעמיד הצעה גרנדיוזית על מה שעלול להתברר כהשכרה לעונה.

ואחרי כל זה - אם אני דריל מורי, בדיוק בשביל זה חיכיתי, בדיוק בשביל זה שמרתי על הצעירים ועל בחירות הדראפט של כל השנים הבאות.
הייתי הולך על זה גם ללא הבטחה מפורשת מקווין לאב, כל עוד אין אמירה מפורשת שהוא לא מעוניין להישאר שם בטווח הארוך.
הגיוני שהוא יאהב לשחק עם שני החברים מהנבחרת (הארדן ודוויט), הגיוני שבקיץ הבא הוא ייראה קבוצה חסרת כישרון בלייקרס אהובתו ויעדיף להישאר ולהתחרות בצמרת ביוסטון.
מבחינה מקצועית לאב-דוויט זו ההתאמה המושלמת לכל הצדדים. דוויט זה בדיוק מה שלאב צריך בהגנה, לאב זה בדיוק מה שדוויט צריך בהתקפה. אה, וזאת כנראה תהיה קבוצת ריבאונד לפנתיאון.
איך עושים את זה?
כנראה שלא תהיה ברירה לוותר על פרסונס, אבל הוא לא שחקן עד-כדי-כך מיוחד שוויתור עליו ירדוף את הרוקטס. שחקן צעיר טוב שכנראה לעולם לא יהיה מהמובילים בליגה וכרגע השווי וההייפ שלו כנראה בשיא, כשהוא עדיין צעיר ועדיין לא נשפט לפי חוזה גדול.
בחירה או שתיים בדראפטים הבאים, טרנס ג׳ונס שעשה לעצמו שם בעונה האחרונה, ומה שאפשר יהיה לקבל מקבוצה שלישית בתמורה לחוזה הנגמר של אסיק.
יכול להספיק לטעמי, משום שכאמור אני לא רואה הצעות אטרקטיביות יותר מונחות למשרדו של פליפ סונדרס, אלא אם הלייקרס או הסלטיקס יהיו מוכנות לשים את הבחירה הגבוהה בדראפט הקרוב.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 11:28 am 
Hall of Famer

הייתי מעדיף לוותר על הארדן ולהשאיר את פארסונס. הארדן תמורת לאב ועוד מישהו. אחרי הכל, שני קונוסים בהגנה שקולעים בצרורות זה קצת יותר מדי לקבוצה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 11:31 am 
Hall of Famer

יש דיבורים על כך שבוסטון תציע את הבחירה שלה תמורתו, לאב+רונדו בהחלט יכול להיות שילוב מעניין, אבל איינג' יצטרך עוד מהלכים כדי לגרום לקבוצה כזו להתמודד על אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 11:32 am 
Junior

נורטון, יכול להיות שהמשוואה שלך נכונה, אבל זאת לא השאלה הנכונה.
השאלה, אם זה יגיע לשם, לא תהיה מי יותר טוב מבין השניים, אלא האם סטיפנסון שווה יותר או פחות מהצעות אחרות.
אם בכל זאת מתעקשים להציב אותו במשוואה מול לאב, אז לדעתי סטיפנסון עם חוזה של 4 שנים >>> קווין לאב לעונה אחת, בטח בקבוצה שאין לה שום סיכוי להתחרות בצמרת בעונה האחת הזו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:00 pm 
Sophomore

יוסטון היתה הקבוצה הראשונה שחשבתי עליה כיעד ללאב, אבל הנכס הריאלי היחיד שיש להם שמעניין את מינסוטה הוא פארסונס. אין להם בחירות עתידיות מעניינות והצעירים שלהם לא מספיק אטרקטיביים.
האופציה היחידה שאני רואה היא אם איכשהו הם מצליחים לשכנע קבוצה שלישית לתת בחירת דראפט גבוהה יחסית (משהו באזור 10) עבור אשיק, ואני לא רואה את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:01 pm 
Sophomore

Att כתב:
למה שמיניסוטה תרצה את סטיבנסון? באופן כללי ובפרט כאשר יהיו לה אופציות אחרות, טובות יותר?

הת'רד הזה נועד בשביל אופציות אחרות. שפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:02 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
לברוקלין יש מה להציע עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:04 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
לברוקלין יש מה להציע עליו?

אין להם בחירות דראפט. השחקן היחיד שאולי יעניין את מינסוטה הוא ברוק לופז, אבל למיני יש את פקוביץ' ולופז אחרי פציעה קשה. לא רואה את זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 12:53 pm 
Junior

rony כתב:
יש דיבורים על כך שבוסטון תציע את הבחירה שלה תמורתו, לאב+רונדו בהחלט יכול להיות שילוב מעניין, אבל איינג' יצטרך עוד מהלכים כדי לגרום לקבוצה כזו להתמודד על אליפות.

מסכים, אבל בניגוד ל-2007 הם יכולים לפרוס את הבנייה על פני כמה שנים. יש להם כמה בחירות סיבוב ראשון נוספות בשנים הקרובות (קליפרס, נטס). האסטרטגיה ב-2007 הייתה להעביר הרבה שחקנים טובים בשביל כוכב אחד וללקט כמה שחקני פרי אייג'נט. יש להם את באס, גרין, בראדלי, וואלאס, סלינג'ר ואולייניק. אף אחד לא חסין, ואפשר להרכיב חבילה (ולהכליל גם את בחירות הדראפט העתידיות) תמורת כוכב כלשהוא ששוב ייצור טריו מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 1:27 pm 
Hall of Famer

לפרוס את הבנייה קדימה זה קצת בעייתי, רונדו כבר בן 28, אם הבנייה תיקח 3 שנים עד לקבוצה שהיא קונטנדרית, זה משאיר חלון לא גדול בכלל, בטח ובטח אם לוקחים בחשבון את היסטוריית הפציעות של רונדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:03 pm 
Sophomore

אם כבר בוסטון, הנה הצעה:
בוסטון מקבלת את קווין לאב וצ'ייס באדינג'ר. מינסוטה מקבלת את ג'ארד סאלינג'ר, ברנדון באס, הבחירה השישית בדראפט 2014, הבחירה של הקליפרס ב 2015, הבחירה של הנטס ב 2016 וטרייד אקספשן של 10.275 מליון דולר מהטרייד על פירס.
מיני מורידים את החוזה המזעזע של באדינג'ר, מקבלים פאוור פותח סביר ועוד מחליף, בחירה מעניינת השנה ועוד בחירה של הנטס עוד שנתיים שיכולה להיות בלוטרי.
ההבדל מהטרייד עם אינדי הוא שהם לא מקבלים סטאר מוכח. מצד שני, יכול להיות שהם יוציאו שניים כאלה מהטרייד הזה.
יש עוד המון אופציות לשלב צעירים ובחירות דראפט של הסלטיקס (אוליניק, עוד שתי בחירות של הנטס, אייברי בראדלי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:17 pm 
Sophomore

עוד אחד מרובע:
אינדי מקבלת את קווין לאב.
מינסוטה מקבלת את לאנס סטיבנסון בסיין אנד טרייד על חוזה של בערך 11-12 מליון דולר לעונה, את הבחירה ה 14 של הסאנס השנה ועוד בחירה של אינדי.
יוסטון מקבלת את דייויד ווסט.
פיניקס מקבלת את אשיק.

זה משאיר את אינדי עם חור בשוטינג גארד, אבל אני מאמין שהיא תוכל להשיג משהו על אוון טרנר בסיין אנד טרייד או להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:27 pm 
Junior

hagai_sela כתב:
אם כבר בוסטון, הנה הצעה:
בוסטון מקבלת את קווין לאב וצ'ייס באדינג'ר. מינסוטה מקבלת את ג'ארד סאלינג'ר, ברנדון באס, הבחירה השישית בדראפט 2014, הבחירה של הקליפרס ב 2015, הבחירה של הנטס ב 2016 וטרייד אקספשן של 10.275 מליון דולר מהטרייד על פירס.
מיני מורידים את החוזה המזעזע של באדינג'ר, מקבלים פאוור פותח סביר ועוד מחליף, בחירה מעניינת השנה ועוד בחירה של הנטס עוד שנתיים שיכולה להיות בלוטרי.
ההבדל מהטרייד עם אינדי הוא שהם לא מקבלים סטאר מוכח. מצד שני, יכול להיות שהם יוציאו שניים כאלה מהטרייד הזה.
יש עוד המון אופציות לשלב צעירים ובחירות דראפט של הסלטיקס (אוליניק, עוד שתי בחירות של הנטס, אייברי בראדלי).

זה לא קצת יקר בשביל שחקן שהוא אמנם כוכב אבל לא כוכב על, ושיש סיכוי שבכל מקרה יעזוב בשנה שאחרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:32 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

hagai_sela כתב:
עוד אחד מרובע:
מינסוטה מקבלת את לאנס סטיבנסון בסיין אנד טרייד על חוזה של בערך 11-12 מליון דולר לעונה, את הבחירה ה 14 של הסאנס השנה ועוד בחירה של אינדי.
פיניקס מקבלת את אשיק.

זה משאיר את אינדי עם חור בשוטינג גארד, אבל אני מאמין שהיא תוכל להשיג משהו על אוון טרנר בסיין אנד טרייד או להחתים אותו.

אינדי יוצאים קצת מופסדים פה. לאב לא שווה את ווסט וסטיבנסון.
שאר הקבוצות מורווחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:34 pm 
Hall of Famer

hagai_sela כתב:
עוד אחד מרובע:
פיניקס מקבלת את אשיק.

כלומר, פניקס מקבלים סנטר הגנתי מצוין מאד, תמורת... הבחירה ה-14 בדראפט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:35 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
hagai_sela כתב:
עוד אחד מרובע:
פיניקס מקבלת את אשיק.

אינדי יוצאים קצת מופסדים פה. לאב לא שווה את ווסט וסטיבנסון.
שאר הקבוצות מורווחות.

אני לא בטוח שזה נכון. הבעיה המרכזית היא שווסט כבר לא ילד. ומצד שני, למרות שההגנה של אינדי היא מהטובות בליגה, אם לא הטובה שבהן - ההתקפה שלה לוקה מאד בחסר. בדיוק המקום בו לאב יכול להיכנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:36 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
מה עם:
קווין לאב וצ'ייס בודינגר לשיקגו תמורת בוזר וטאג' גיבסון, ובחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:42 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
hagai_sela כתב:
אם כבר בוסטון, הנה הצעה:

זה לא קצת יקר בשביל שחקן שהוא אמנם כוכב אבל לא כוכב על, ושיש סיכוי שבכל מקרה יעזוב בשנה שאחרי?

אני מניח שבוסטון יתנו את זה בהתחייבות בעל פה של לאב לחתום על חוזה חדש.
וזה לא יקר. אתה מקבל שחקן טופ 10 בליגה. אם כבר, אני לא בטוח שזה יספיק מהצד של מינסוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:44 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
hagai_sela כתב:
עוד אחד מרובע:
פיניקס מקבלת את אשיק.

כלומר, פניקס מקבלים סנטר הגנתי מצוין מאד, תמורת... הבחירה ה-14 בדראפט?

הבחירה ה 14 בדראפט חזק מאוד, שקולה לבחירה באמצע הלוטרי בדראפטים אחרים. בכל מקרה, אפשר גם להוסיף עוד בחירה של הסאנס לאינדי (ה 18 או ה 27).
חוץ מזה, מה שהטרייד דדליין האחרון הוכיח הוא שערך הטרייד של אשיק לא גבוה כמו שחשבו קודם.

נערך לאחרונה על ידי hagai_sela בתאריך ד' מאי 21, 2014 2:46 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:45 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
מה עם:
קווין לאב וצ'ייס בודינגר לשיקגו תמורת בוזר וטאג' גיבסון, ובחירות.

לא מספיק בעיני. לבולס אין בחירות בלוטרי, בוזר הוא רק פילר פה וגיבסון לא תמורה מספיקה עבור לאב. אפשר להוסיף את הזכויות על מירוטיץ', אבל זה עדיין לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 2:57 pm 
Junior

hagai_sela כתב:
דניאל כתב:
hagai_sela כתב:
אם כבר בוסטון, הנה הצעה:

אני מניח שבוסטון יתנו את זה בהתחייבות בעל פה של לאב לחתום על חוזה חדש.
וזה לא יקר. אתה מקבל שחקן טופ 10 בליגה. אם כבר, אני לא בטוח שזה יספיק מהצד של מינסוטה.

לא בטוח שהוא טופ 10 והוא לא הגיע לפלייאוף בשש שנים. זה לא שחקן שהופך אוטומטית קבוצה לקונטנדרית אמיתית, בנגיוד לגארנט בזמנו, לדוג'.
שלא תבין אותי לא נכון - אני מת שהוא יגיע, אבל הייתי רוצה שזה יהיה בנוסף למהלך גדול נוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 21, 2014 3:10 pm 
Sophomore

גם גארנט לא הגיע לפלייאוף 3 שנים לפני שהגיע לסלטיקס. לשניהם היתה קבוצה מחורבנת סביבם והם שיחקו במערב חזק מאוד.
אני מסכים איתך שהוא לא הופך אוטומטית קבוצה לקונטנדר. יש סיכוי לא רע בכלל שלסלטיקס ישארו מספיק נכסים ביד אחרי שיביאו אותו בשביל להביא עוד סטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 63 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], RREEDDTT ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה