סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 6:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 11:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נו, למה לא.
בשינויי הסגל ציינתי את השחקנים המשמעותיים.

אינדיאנה פייסרס (מאזן עונה קודמת 56-26).
נשארו: פול ג'ורג' (גמר את העונה), רוי היברט, ג'ורג' היל, דיוויד ווסט, סי ג'יי ווטסון, לואיסקולה, יאן מהינמי
עזבו: אנדרו ביינום, לאנס סטיבנסון (שארלוט), אוון טרנר (בוסטון)
הגיעו: סי ג'יי מיילס (קליבלנד), כריס סינגלטון (וושינגטון), רודני סטאקי (דטרויט)

גם יתרון ביתיות במזרח לא הספיק לפייסרס ששוב נפלו מול מיאמי. הבעיות בחדר ההלבשה התעצמו ככל שהתקדמה העונה, והחולשה הבלתי-מוסברת של היברט סיימה את העונה של הפייסרס מוקדם מהצפוי, כשגם הצירוף של אוון טרנר ואנדרו ביינום לא הניב תוצאות, והשניים לא תרמו יותר מדי למאמץ המלחמתי.
בקיץ קרו שני אירועים משמעותיים - הראשון הוא הפציעה המחרידה של פול ג'ורג' שגמר את העונה עוד לפני שהתחילה. השני הוא העזיבה של לאנס סטיבנסון לשארלוט. בתוך כמה חודשים ספורים הפייסרס הפכו מקבוצה קונטנדרית לקבוצת לוטרי. הפלוס היחיד הוא שבהינתן השינויים הצפויים בשיטת הלוטרי כבר מהעונה הקרובה, אם העונה הזאת הולכת לפח, הפייסרס יכולים להתעורר בעונת 2015/6 עם פול ג'ורג' בריא ובחירת לוטרי גבוהה. אני לא אתפלא לראות אותם מנסים להעביר העונה את היברט, פשוט כי יש גבול לכל תעלול. יש כבר שמועה שמנחיתה את היברט בקליבלנד תמורת ורז'או ודיון וייטרס...
תחזית: לוטרי, מקומות 6-10

שיקגו בולס (מאזן עונה קודמת 48-34).
נשארו: דרק רוז, ג'ואקים נואה, ג'ימי באטלר, מייק דאנליבי, טאז' גיבסון, קירק היינריך, נאזי מוחמד
הגיעו: פאו גאסול (לייקרס), ארון ברוקס (דנבר), דאג מקדרמוט (קרייטון), ניקולה מירוטיץ' (ריאל מדריד)
עזבו: די ג'יי אוגוסטין (דטרויט), קרלוס בוזר (אמנסטי, לייקרס)

אחרי שנתיים של מרורים עם הפציעות של רוז, הבולס חוזרים שוב בתקווה לעונה בריאה בדרך לתואר. התוספת של הקלעים + גאסול חשובה בשבילם כדי להגיע רחוק. יחד עם זאת, המחסור המשווע במישהו שיכול לייצר מצבי קליעה לעצמו ולאחרים מלבד רוז הוא קריטי.
תחזית: חצי גמר מזרח

קליבלנד קאבאלירס (מאזן עונה קודמת 33-49)
נשארו: קיירי אירווינג, טריסטן תומפסון, אנדי ורז'או, דיון ווייטרס, מתיו דלאבדובה
הגיעו: לברון ג'יימס (מיאמי), קווין לאב (מינסוטה), ברנדן הייווד (שארלוט), ג'יימס ג'ונס (מיאמי), מייק מילר (ממפיס), שון מריון (דאלאס), קואץ' דיוויד בלאט
תוספת פוטנציאלית: ריי אלן (מיאמי)
עזבו: אנתוני בנט (מינסוטה תמורת לאב), אנדרו וויגינס (מינסוטה תמורת לאב), לואל דנג (מיאמי), ספנסר הוז (קליפרס), אלונזו ג'י (דנבר), ג'ארט ג'ק (ברוקלין), סי ג'יי מיילס (אינדיאנה), סקוטי הופסון

אחרי 4 שנים של מרורים עם ההחלטה של לברון, הקאבס חוזרים שוב בתקווה לאליפות עם מאמן יהודי-אמריקאי-ישראלי והשחקן הכי טוב בעולם וצוות מסייע הרבה יותר טוב ממה שהיה לו עד עכשיו בקליבלנד. על אף שלכאורה זה סגל להתמודד איתו על אליפות, קשה לי מאוד לראות כרגע איך הכל משתלב יחד. הטריו של לברון-לאב-אירווינג הוא טריו הרבה פחות "טבעי" מכזה של ג'ורדן-פיפן-רודמן, גארנט-פירס-ריי אלן, לברון-וייד-בוש וכו'. לקווין לאב זה יהיה מבחן אמיתי האם הוא באמת שייך לליגה של הגדולים, או שהוא סתם מפלצת סטטיסטית שלא שווה לתחת כשיש כסף על המאזניים.
תחזית: גמר אן בי איי

דטרויט פיסטונס (מאזן עונה אחרונה 29-53)
נשארו: ויל ביינום, קנטאביוס קלדוול פופ, אנדרה דראמונד, ברנדן ג'נינגס, יונאס ג'רבקו, גרג מונרו, קייל סינגלר, ג'וש סמית
הגיעו: די ג'יי אוגוסטין (שיקגו), קארון באטלר (אוקלהומה), ג'ודי מיקס (לייקרס)
עזבו: צ'ונסי בילאפס (פרש), סטאקי (אינדיאנה), צ'ארלי וילנואבה (דאלאס)

אחת הקבוצות שהן פרדוקס. מצד אחד, סגל שלחלוטין שווה פלייאוף, בטח ובטח עם הקילומטרז' שהוא צבר ביחד. מצד שני... זה לא שם. זה סגל לא מגובש. חצי מהסגל עם רגל וחצי בחוץ, ר' מקרה גרג מונרו בקיץ. סגל מרובה לוזרים וקשה לי לראות את ההרכב הזה מתחבר דווקא העונה והופך להרכב מנצח.
תחזית: לוטרי, מקומות 9-14

מילווקי באקס (מאזן עונה אחרונה 15-67)
נשארו: גריק פריק, ג'ון הנסון, ארסן איליאסובה, ברנדן נייט, או ג'יי מאיו, פצ'וליה, לארי סנדרס
הגיעו: ג'בארי פארקר (דיוק), קנדל מארשל (לייקרס) , ג'ארד דאדלי (קליפרס), ג'רד ביילס (סלטיקס), ג'ייסון קיד (מאמן)
עזבו: מירוסלב רדוליצה, רמון סשנס (סקרמנטו), אפה יודו (קליפרס)

אחרי המהלך הגועלי של הקיץ עם מינוי ג'ייסון קיד לתפקיד המאמן, הבאקס צירפו בדראפט את אחד השחקנים המבטיחים לשנים הבאות, ג'בארי פארקר. אם לא יהיו הרבה הפתעות, פארקר יהיה האיש שיקח עליו את המושכות בהתקפה השנה, כאשר הבאקס ימשיכו לנסות לפתח את הפרויקט העונה לשם גריק פריק. הדיבורים בקיץ היו שגרי פייטון נותן לו אימונים אישיים כדי שיוכל לשחק רכז. נשמע אמביציוזי למדי. ההגעה של פארקר מסמלת גם את סוף הדרך של או ג'יי מאיו בקבוצה.
תחזית: לוטרי, מקומות 4-8.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 07, 2014 11:38 pm 
Senior

ריי אלן גם בקאבס. אם הם משיגים גם את היברט כל תוצאה שלא תכלול טבעת שלישית של לברון תשלח את בלאט הביתה בסוף העונה הזאת ואפילו לפני כן אם העסק ממש יצלע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 12:11 am 
Hall of Famer

לא הבנתי את הקשר בין פארקר, 3 לבין מאיו, 2 (וזה לא כאילו שאיזושהי קבוצה בעולם רוצה את מאיו בתור השחקן המרכזי שלה. בקושי שחקן רביעי-חמישי בקבוצה עם יומרות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 1:14 am 
Hall of Famer

גם אני לא הבנתי את הקשר אבל אחלה ניתוח, כל הכבוד על ההשקעה! היה כיף לקרוא!

אני מקווה מאוד שהקאבס לא ילכו על היברט. מסכים שלאב הוא סימן השאלה המרכזי. בסופו של דבר, הם ייבחנו בעיקר בגמר. מעריך גם כן שהם יגיעו אליו. בימיו בקליבלנד, לברון הוכיח שהוא, כמעט לבדו, שווה גמר ביציאה מהמזרח.

לדטרויט אין סגל כל כך טוב בעיניי, למרות שיש שם לא מעט שמות, אבל כן יש מאמן שמסוגל להפיק מהסגל הזה יותר. אני מצפה שהם יהיו יותר טובים השנה, גם אם לא יגיעו לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 1:25 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
לא הבנתי את הקשר בין פארקר, 3 לבין מאיו, 2 (וזה לא כאילו שאיזושהי קבוצה בעולם רוצה את מאיו בתור השחקן המרכזי שלה. בקושי שחקן רביעי-חמישי בקבוצה עם יומרות)

אתה מתכוון מחליף רביעי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 8:27 am 
Hall of Famer

התכוונתי בעיקר לסקורר, אופציה התקפית בקבוצה עם יומרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 8:32 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הממ. היברט בקאבס..כן...כי לבלאט יש היסטוריה חיובית מאד עם סנטרים רגישים בנפשם :D (*בשוק*שיעול*בשוק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 8:33 am 
Hall of Famer

חוץ מזה לכו תדעו אם היברט לא איבד את המוג׳ו לתמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 8:47 am 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:
הממ. היברט בקאבס..כן...כי לבלאט יש היסטוריה חיובית מאד עם סנטרים רגישים בנפשם :D (*בשוק*שיעול*בשוק)

מצד שני הוא המאמן היחיד שסופו פרח אצלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 9:04 am 
Hall of Famer

שחף - ריי אלן טרם חתם בקאבס.

נורטון - הקשר שמאיו הוא סקורר. גם פארקר הוא סקורר ובמריבה על כמות הזריקות, מאיו הולך להפסיד. בעיקר בגלל שפארקר הוא סקורר טוב יותר ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 9:21 am 
Hall of Famer

בסדר, אבל מצי הוא כבר היה סקורר ראשי? חוץ מזה יש אלף דוגמאות בהיסטוריה של שני סקוררים או יותר הסתדרו ביניהם.
המודל האידאלי של מאיו הוא שחקן שישי שמשנה את ההתקפה, קרופורד סטייל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 9:51 am 
מנהל פורום

קורופורד זה הבסט קייס סצנריו של מאיו
הוא חייב לסדר את הראש קצת בשביל זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 10:34 am 
Hall of Famer

אני לא כל כך מבין למה הטריו של לברון-אירווינג-לאב הוא פחות "טבעי" מאשר, נניח, לברון-ווייד-בוש, אם כבר בעיני הוא הרבה יותר טבעי, בטח ובטח לאור העובדה שלאב בעיני שחקן יותר טוב מבוש, במיוחד בכל מה שקשור לריבאונד מה שהיה נקודת התורפה העיקרית של מיאמי ושאירווינג ולאב קולעים מבחוץ הרבה יותר טוב מווייד ובוש, מה שמרווח את המשחק ללברון בצורה הרבה יותר טובה. בעיני זה טריו של שחקנים שמשלימים אחד את השני בצורה טובה והתחושה שלי היא שבסופו של דבר, הוא גם יעבוד לא פחות טוב, אולי יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 11:13 am 
Hall of Famer

אוריאל, האמת היא שחשבתי במקום להזכיר את קרופורד, להזכיר שחקן שישי הד-קייס אחר. אחד, ג'יי.אר.סמית' AKA קובי ברייאנט לעשירים.

רוני, הבעיה של ההרכב וכתבתי זאת כבר בעבר היא אירווינג מול לברון, שניהם שחקנים שבעיקר יעילים כשהכדור אצלם ביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 12:32 pm 
Hall of Famer

רוני - אתה צודק שעל הנייר היכולות שלהם מתאימות אחד לשני. אבל בשביל זה רואים כדורסל ולא רק מסתכלים בסטט'. לי נראה שהחיבור הזה הוא לא חלק, ולדיוויד בלאט תהיה הרבה עבודה כדי לגרום לזה לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 1:29 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה היה הסיפור המגעיל עם ג'ייסון קיד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 1:41 pm 
Hall of Famer

הקטע הזה של מינוי מאמן שהוא מקורב לבעלים, עוד לפני שמודיעים למאמן הנוכחי שהוא מפוטר, והוא צריך לקרוא על זה בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 1:53 pm 
Hall of Famer

נו נורטון? גם ווייד יעיל בעיקר כשהכדור אצלו ביד, זה לא מנע מהשילוב הזה להביא שתי אליפויות, וזה כשווייד לא יכול לרווח את המשחק ללברון כמו שאירווינג יכול. ברור שזה ידרוש התאמות, אבל זה בדיוק מה שאמרו על הטריו במיאמי, אז לקח להם עונה להסתגל (ואם לא ההחנקות של לברון בגמר 2011 אז גם את זה לא בטוח שהם היו צריכים ויכול להיות שהיה להם ת'ריפיט) ואחר כך זה הסתדר להם יפה מאוד. מה גם שאני חושב שבלאט מאמן יותר טוב מספולסטרה, אם הוא יצליח לפתח כימיה עם השחקנים, ובעיקר לברון, ולשים אותם בצד שלו, אני לא חושב שתהיה שום בעייה, ההתאמה פה יותר טובה מזו שהייתה במיאמי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 3:21 pm 
Hall of Famer

מבחינת יכולות כדורסל אני מסכים איתך. מבחינה מנטאלית ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 4:46 pm 
Hall of Famer

האמת היא שבעיניי, גם בגלל זה ההתאמה בין לברון לוויד לא היתה מושלמת, התחושה שלי היא שאם היה שם מישהו ברמתו של וויד אבל בעמדה אחרת, כזאת שלא צריכה את הכדור ביד (או צריכה כקלעי), נניח מישהו כמו ריי אלן בשיאו (או אפילו היפותטית, מישהו כמו קווין לאב אבל אז הכל מתחרבש עם כריס בוש), מיאמי היתה לוקחת יותר מאשר שתי אליפויות והיתה נראית טוב יותר.
למרות שלרגעים מסוימים, ובעיקר ברצף העשרים ומשהו נצחונות של מיאמי, זה באמת היה נראה מושלם למדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 6:39 pm 
Senior

נורטון כתב:
חוץ מזה לכו תדעו אם היברט לא איבד את המוג׳ו לתמיד

במצב הזה, היברט לא צריך להיות קארים וגם לא דאנקן בשביל שהקאבס יקחו אליפויות. מספיק שהוא יהיה טייסון צ'אנדלר. יסתיר לטוני פארקרים ולווסטרברוקים את הסל ויייקח פה ושם ריבאונדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 7:46 pm 
Hall of Famer

שחף, עוד מימי בלאט במכבי תל אביב אתה חוזר למעשה על אותה טענה - צריך ביג מנים משמעותיים כדי לנצח. עדיף כאלו מאסיביים כמו היברט. גם הקבוצות של בלאט בשנים האחרונות וגם ההיט, הוכיחו שזה לא בהכרח נחוץ. זה גם לא הסגנון האופייני של המאמן, שהצליח לא פעם דווקא עם סמול-בול. אסור להתעלם גם מהפן הרגשי של היברט, שיש לו אפס אנד דאונס לא פשוטים, שסביר שמשפיעים על הקבוצה בה הוא משחק. כמו כן, אם אתה מוותר על וייטרס בתהליך, אתה מפסיד עוד יוצר בהתקפה. וייטרס מאוד משמעותי בקאבס. לאב הוא לא וייד. הוא ייתן את הסטט' ובעיקר את העזרה בריבאונד והוא יניע את הכדור היטב מעמדת הפורוורד ויקלע מבחוץ אבל הוא לא ייצור נק' מכלום (או לפחות זה לא תחום ההתמחות שלו). אתה צריך שחקנים שיורידו את עול יצירת המצבים מג'יימס. קיירי לבדו לא בטוח שיספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 9:13 pm 
Hall of Famer

קווין לאב צריך להוכיח שהוא היה שווה את וויגינס כי האחרון הולך להיות שחקן-שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 9:35 pm 
Senior

ההשוואה הזאת לא רלוונטית. הכישרון והחוקים ב-NBA יוצרים מצב שבו לשחקנים קל יחסית להגיע לטבעת. אם אין לך מישהו שמפריע להם לעשות את זה קשה לקחת אליפויות. במיאמי וויד ולברון תיפקדו על תקן שחקני כנף שחוסמים. ב-2012 לדוגמא שניהם חסמו ביחד 2.1 פעמים בערב. ב-2013 מספר החסימות של שניהם ירד אבל באמצע העונה ריילי הביא את הבירדמן. בקליבלנד אין כרגע אף גבוה שיכול לחסום. לאב לא חוסם. גם וארז'או לא. מהצד השני עומד וויטרס שסיים את העונה האחרונה עם 40% מהשדה. לא יודע מה היכולת שלו לתרום בהרכב הנוכחי. אני לא מתייחס ליכולת ההתקפיות(הלא מאוד מרשימות) של היברט אלא ליכולת שלו לשנות זריקות ולהגן על הטבעת.את זה אגב היה לבלאט גם במכבי עם אלכס ת'יוס ושון ג'יימס. ראינו גם בסדרה של אוקלהומה מול הספרס כמה זה משמעותי כשאיבאקה היה חסר בשני המשחקים הראשונים(בדיעבד זה אולי מה שהיטה את הכף בסדרה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 10:15 pm 
Junior

Att כתב:
קווין לאב צריך להוכיח שהוא היה שווה את וויגינס כי האחרון הולך להיות שחקן-שחקן.

נראה לי שהתבלבל לך המשפט, כי וויגינס עוד צריך להוכיח שהוא שחקן-שחקן.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dan, Google [Bot], uriel17, רלפי ו 159 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה