סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:04 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 2:28 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה אומר שיבוטל החוק הרוסי?
http://news.walla.co.il/item/2791836

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 3:30 am 
Senior

לא, זה בעיקר אומר שהשחקנים הישראלים בקבוצות הגדולות (אוחיון, פניני ושות') יאלצו להתחיל להתרגל להרוויח פחות כסף כי יצטרכו לשלם יותר לזרים. ושקבוצות כמו מכבי חיפה גם אם ג'ף רוזן ירצה לא יביאו יותר שחקנים כמו דונטה סמית, פט קלאתס ושות' כנראה. על רוב הליגה זה לא משפיע, מכיוון שרוב הקבוצות מביאות זרים עד ה100-110 אלף דולר שנופלים תחת אמנת המס עם ארה"ב שלא מושפעת מזה. זה יפגע במכבי, בירושלים וברצון של קבוצות בעתיד להשקיע כסף מעל התקרה הזאת. למשל חולון של עונת האליפות לא הייתה קיימת בלי החוק הזה מן הסתם. גם סביר שזה יפגע ברמת הזרים שירושלים או מכבי יביאו בעתיד כי אם עד היום מכבי לא רצתה להוציא מיליון דולר על שחקן עכשיו אין סיכוי שתוציא את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 5:35 am 
Junior

חשבתי שאמנת מס זה אומר שלא תשלם כפל מס. לא שתשלם פחות.
אם אין יתרון מס לזרים למה צריך חוק רוסי?
עכשיו הם עולים אותו דבר ויוחתם מי שטוב.
אני חושב שלישראלים הבחירים זה יעלה או לא יפגע במשכורות.
כי זר בשבע מאות חמישים יעלה כמו טיוס בשבע מאות וחמישים אז ההשוואה תהיה באותה רמה של שחקנים ולא זר של מליון ומשהוא מול ישראלי של שבע מאות חמישים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 7:35 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

אמנת המס הספציפית שהקוף תיאר היא אמנה בין ישראל לארה״ב שאומרת שאמנים מארב״ב שבאים לישראל לעבוד בתחומם ומרויחים x דולר ליום פטורים ממס לחלוטין בישראל. זה מסתכם לסכום כולל של כ 108,000 דולר למיטב זכרוני.

העלאת מדרגת המס הרגילה שעומדת על 25% תגרום לכך שקבוצות תבאנה זרים שיוכלו להיכנב לאמנה ולא תשלמנה עליהם מס בכלל, זה בעצם קורה כבר גם היום, ותגרום ליותר תחמונים כגון כסף מתחת לשולחן, חוזי מהדקים וכד׳ כדי שכאן יוצהר רק על הסכום שמתחת לאמנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 8:31 am 
Junior

ומה עם לבטל את החוק הרוסי?
מה חושבים באגודות? אני זוכר שרמי כהן מהפועל יצא נגד זה למרות שלא ממש אמור להיות לו איכפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 8:43 am 
מנהל פורום

לכל קבוצה ששואפת לגדול כמו הפועל תל אביב, אילת, חולון זה עוד מכשול
זוכרים שהבעיה עם דאנקן ורנדל שהמס עליהם יהיה כמו ישראלי?
הסכום לקופת המדינה יהיה זניח, והפגיעה בקבוצות הישראליות שמכוונות למפעלים אירופים תהיה גדולה, כם בכדורגל
קראתי שהאוצר חישב ומצא הכנסה נוספת של 15 מיליון שקל לקופה של המדינה
וואוו
טיפשים, פשוט טיפשים. מרגע שהמס יעלה יהיו פחות שחקנים בקטגוריה הזו ולכן ההכנסות לא יעמדו בתחזיתבריצור סתם לעשות דווקא פופליסטי
ה"יריב" של השחקן הישראלי הוא לא שחקן בחצי מיליון דולר אלא ב90 אלף ועליהם אין מס בכלל
אז מעכשיו זה יהיה על כל זר ברמה גבוהה שיגיע, זה מהדולר הראשון או רק מהדולר שמעל 108?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 9:09 am 
Hall of Famer

אוריאל - כל זה נכון, אבל זה עדיין כסף ציבורי ולא סביר לטעון שרק מתוקף המסורת, הכסף הזה מגיע לספורט הישראלי ולא לבריאות או לחינוך או לרווחה. יתרה מזאת, למה הכסף הזה מגיע בשביל שלקבוצות מקצועניות יהיו זרים, ולא למשל למטרת בניית מתקני ספורט נוספים?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 10:00 am 
מנהל פורום

אז זהו
שיהיה כנראה פחות כסף כזה עכשיו.
זאת הטענה של אוריאל

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 10:21 am 
Sophomore

דרך אגב, יש עוד דרך ארוכה עד שההטבה באמת תבוטל. התקציב צריך לעבור בכנסת ובוועדות הכנסת השונות. יהיה שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 10:43 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שבוזי אמר. אני מהמר שלא יבוטל שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 11:25 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

לדעתי כן יבוטל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 1:35 pm 
מנהל פורום

התותח המפוברק כתב:
אוריאל - כל זה נכון, אבל זה עדיין כסף ציבורי ולא סביר לטעון שרק מתוקף המסורת, הכסף הזה מגיע לספורט הישראלי ולא לבריאות או לחינוך או לרווחה. יתרה מזאת, למה הכסף הזה מגיע בשביל שלקבוצות מקצועניות יהיו זרים, ולא למשל למטרת בניית מתקני ספורט נוספים?

1) ספק יש הגדלה בתקציב הספורט העממי במקביל להגדלת המס על הזרים הכוכבים
2) סביר להניח שהכסף הזה ילך לפנסיה של חונטת יעלון
3) מספיק שקבוצה גדולה אחת מהכדורגל או מהכדורסל תחליט שזה קש ששובר את גב הגמל ותוריד את התקציב שלה ככה שכל הזרים יהיו מתחת ל108 אלף דור בשנה, ואז האוצר יקבל 0 עגול השחקנים של הקבוצה במקום 25% קודם מספיק שזה יקרה בקבוצה אחת כדי שכל התקנה הזאת עלולה להתברר כתורמת סכום אפסי שלא לומר פוטציאל להפסד לקופת המדינה
4) ישראל ביחס לרוסיה, ספרד, גרמניה, צרפת היא שוק שהרבה יותר קשה לייצר בו הכנסות, הוא קטן, הוא רגיש פולטית ואם בתקנה צנועה כזאת אנחנו עוזרים לספורט המקצועני אז למה לא?
5) ספורט מקצועני איכותי ופופלרי מביא לא מעט ילדים לכדרר את עצמם לדעת מתוך תשוקה להיות כמו הגיבורים שלהם, לא צריך לזלזל בתרומה של הכוכבים על הספורט העממי

בקיצור כמו שאפשר לנחש אני מאוד נגד ביטול ההטבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 3:08 pm 
Senior

קבוצות מצליחות גם בסופו של דבר מביאות הכנסות למדינה אני מניח. אם הפועל ירושלים תגדל ותהפוך לקבוצות יורוליג שמוכרת 8000-9000 מינויים אז אני מניח שבדרך עקיפה מדובר ביותר עבודה, ביותר הכנסה ממיסים ובעוד כל מיני דברים שגם מכניסים כסף למדינה. בסופו של דבר כמו שאוריאל אמר מדובר בחוק פופוליסטי שאני בספק אם בכלל יוסיף כסף לקופת המדינה אבל לפיד ושלח יוכלו לטעון שהוא תיקנו עיוות היסטורי.

טל, לדעתי בדיוק ההפך ממה שאמרת קבוצות יזהרו הרבה יותר מכל מיני חוזי אטבים וכלי כתיבה למינהם. יהיו גם זהירים בכלל בלעבור את הסכום מפחד שאם יתפסו אז הסכום שיאצלו לשאת בו יהיה גדול מידי ולא שווה את זה.

קורבייב זה לא ישפר את השחקן של הישראלים, זה יוריד. השכר של טיוס לא נקבע מול זר השכר שלו נקבע מול הכסף שהוא יכול לקבל בחוץ, אין השפעה לחוק היום או לשינוי עליו למעשה לדעתי כי הוא ישראלי אירופי בכיר. אבל זה יפגע באוחיון ובפניני, אלו שאין להם אופציות מי יודע כמה (אלא אם אוחיון מאד רוצה רוסיה שוב לאיזה חור) ומכבי אם תרצה להמשיך להביא זרים טובים, להשאיר את פארגו, סמית וכו' בלי להגדיל את התקציב תצטרך לקצץ במקום אחר. המקום הזה יהיה בישראלים המשלימים שלה שאין עליהם תחרות כזאת גדולה. אז במקום לתת לאוחיון 400 אלף דולר הוא יקבל 250 וההפרש ילך לזרים, אותו כנ"ל פניני. מכיוון שגם ירושלים תרצה להשאיר את שלה (סמית, רייט וכו') אז גם היא לא תוכל לצאת ולהשתולל אולי ושניהם יאלצו לעשות אותה פעולה בערך. בסופו של דבר לדעתי זה יפגע בישראלים הבכירים (אלא שאין להם ביקוש באירופה) כמו גם ברמה של הזרים שירושלים ומכבי יוכלו להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 8:06 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
התותח המפוברק כתב:

1) ספק יש הגדלה בתקציב הספורט העממי במקביל להגדלת המס על הזרים הכוכבים
2) סביר להניח שהכסף הזה ילך לפנסיה של חונטת יעלון
3) מספיק שקבוצה גדולה אחת מהכדורגל או מהכדורסל תחליט שזה קש ששובר את גב הגמל ותוריד את התקציב שלה ככה שכל הזרים יהיו מתחת ל108 אלף דור בשנה, ואז האוצר יקבל 0 עגול השחקנים של הקבוצה במקום 25% קודם מספיק שזה יקרה בקבוצה אחת כדי שכל התקנה הזאת עלולה להתברר כתורמת סכום אפסי שלא לומר פוטציאל להפסד לקופת המדינה
4) ישראל ביחס לרוסיה, ספרד, גרמניה, צרפת היא שוק שהרבה יותר קשה לייצר בו הכנסות, הוא קטן, הוא רגיש פולטית ואם בתקנה צנועה כזאת אנחנו עוזרים לספורט המקצועני אז למה לא?
5) ספורט מקצועני איכותי ופופלרי מביא לא מעט ילדים לכדרר את עצמם לדעת מתוך תשוקה להיות כמו הגיבורים שלהם, לא צריך לזלזל בתרומה של הכוכבים על הספורט העממי

בקיצור כמו שאפשר לנחש אני מאוד נגד ביטול ההטבה

אתה יודע שלא מדובר רק על כדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 08, 2014 9:15 pm 
מנהל פורום

לגמרי, לכן זה מגיע ל15 מיליון שקל הכנסה למכבי ולהפועל ים ביחד יש אולי 4 מיליון שקלים פוטנציאל גביה נוספת אם יעלו את המס מ25 ל50%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 3:23 pm 
Junior

זה אולי "רק" 15 מליון אבל למה המדינה צריכה לסבסד מליונרים שרוצים להרוויח יותר? זה לא משנה לאן הכסף ילך כי צריך להילחם בכל אפיק לא מוצדק שהוא ילך אליו במקום להגיד "כולם גונבים, אז למה לא הספורט" כאילו שזה טיעון לגיטימי.
אין יותר קבוצת המדינה ונמאס כבר מטיעוני הכבוד למדינה וכו'. אין סיבה לסבסד זרים או את ההבאה שלהם על חשבוני וחשבונך.
אם ילד רוצה להיות כדורסלן שיהיה גדול הוא יכול לכדרר מתוך כוונה להיות כספי או קובי בראיינט. כמו שאנחנו יודעים לא חסרים ילדים בלתי נלאים שרואים בקובי גיבור הדור.
אני ממש בספק כמה ילדים גדלים בארץ עם חלום להיות דונטה סמית.
המדינה שלנו לא צריכה לשאוף לספק מודלים לחיקוי כמו שכיר חרב שבא לישראל לעשות קצת כסף לפני שהוא לוקח את כולו ומבזבז אותו בארה"ב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 3:29 pm 
מנהל פורום

הנקודה היא שלא מדובר בסיבסוד
אם לא תהיה הטבה לא יהיו שחקנים יקרים, או שיהיו פחות ככה שההכנסה הכוללת למדינה תקטן
כמו הטבת מס לחברות בין לאומיות
אומרים: למה שישלמו רק 10% על הרווחים? שישלמו כמו כולם 25%. התשובה פשוטה. הברירה היא בין 0 ל10%. תבחר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 3:34 pm 
Junior

לא יהיו שחקנים יקרים לא יצטרכו לשלם כל כך הרבה והכסף ישאר בארץ היכן שהוא צריך להיות. פטור ממס הוא סבסוד לכל דבר.
כל מה שהזרים האלו עושים זה אוספים כסף ממירים אותו לדולארים ולוקחים אותו איתם. בניגוד לשחקן ישראלי הכסף לא חוזר בצורת בזבוז והשקעה חזרה במשק הישראלי.
אני יכול להגיד הרבה על הסיסטמה של חברות בינלאומיות אם לא היה סבסוד מהמדינה אבל זה לא המקום ולא הזמן לדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 4:35 pm 
מנהל פורום

אתה חושב שאם לא היה דונטה או ברייסי, אז היו מחתימים יותר ישראלים? או משלמים יותר לישראלים הקיימים?
זה לא שראשון או חיפה היו מציעים להלפרין או טימור יותר. מה שהוא משלם להם מספיק בשביל להחזיק אותם בקבוצה.
אני חושב שאורי אלון פשוט יביא פחות כסף מהבית, במקרה שלו הבית זה כסף מניו יורק שלא היה בכלל בארץ
גם הכסף של ג'ף רוזן אגב מגיע מחו"ל וגם של חלק מבעלי מכבי תל אביב ובטח בטח של מיץ' גולדהאר
כדורסל מקצועני הוא תרבות, תרבות נחותה מאופרה או אומנות אבסטרקטית אבל תרבות
אומן איכותי מקבל יותר כסף ומספק בידור טוב יותר לקהל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 6:10 pm 
Junior

אני לא חושב שהיו מחתימים יותר ישראלים או משלמים לקיימים יותר. אני חושב שכסף שמבוזבז בארץ תורם לכלכלה שלנו לא משנה על מה הוא מבוזבז. כסף שנשלח לארה"ב למשפחה של זרים לא תורם לישראל כלום.
אין לי בעיה שירוויחו אבל אין שום סיבה שבעולם לתעדף אותם ע"י הטבות מס.
שיתנו הטבות ליצואנים ולא לשכירי חרב ספורטיביים.
אתה רוצה לתרום לתרבות דרך הספורט, בכיף. תרום למחלקות הנוער או לאיצטדיונים או לספורטאים אולימפיים. למה לעזאזל לתרום לזרים שבאים ולוקחים את הכסף איתם?
לא מעניין אותי בעלים ספציפי כזה או אחר. העיקרון ברור, לא נותנים הטבות לשכירי חרב אלא לישראלים ככל שניתן. אין לי כלום נגד זרים וכמה מהם הם הכדורסלנים הכי אהובים עלי בכל הזמנים אבל אין שום סיבה לתת להם הטבות שונות מכל אזרח ישראלי.
במקום להסביר לי למה לא, תן לי סיבה אחת הוגנת למה כן? הטבת מס צריכה להיות עם סיבה של למה כן ולא סיבה של למה לא.
הטבות לאם חד הוריות או לנכים וניצולי שואה הסיבה מובנית בפנים ואפילו לא צריך להסביר. הטבות למליונרים אמריקאים כדי שנוכל לנצח 10 משחקים יותר או פחות זה פשוט עוול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 9:37 pm 
Hall of Famer

אם הטבת המס כל כך נחוצה "ומחזיקה" את הספורט הישראלי , אז למה שלא נבטל לחלוטין את המס על השחקנים זרים ? למה להסתפק ב-25% בלבד ?

אני לא חושב שאפילו הקבוצות הבכירות ייפגעו בצורה כל כך קשה , מקסימום יביאו זר אחד פחות ויהיו עם סגל טיפה צר יותר לצורך העניין . בכל עונה מכבי ת"א מחזיקה 2-3 זרים לא זולים במיוחד שכמעט ואינם תורמים לה . אם מכבי תמשיך להשקיע את אותם סכומים מסורתיים במספר קטן יותר של זרים - אולי "יצא שכרה בהפסדה" .

נקודה חשובה - זר שמרוויח 100K דולר בשנה לא משלם מס כלל . כמה מס ישלם זר שמרוויח 110K בשנה - מס על כל הסכום או על האלפים האחרונים בלבד ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 9:41 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
אם הטבת המס כל כך נחוצה "ומחזיקה" את הספורט הישראלי , אז למה שלא נבטל לחלוטין את המס על השחקנים זרים ? למה להסתפק ב-25% בלבד ?

אני לא חושב שאפילו הקבוצות הבכירות ייפגעו בצורה כל כך קשה , מקסימום יביאו זר אחד פחות ויהיו עם סגל טיפה צר יותר לצורך העניין . בכל עונה מכבי ת"א מחזיקה 2-3 זרים לא זולים במיוחד שכמעט ואינם תורמים לה . אם מכבי תמשיך להשקיע את אותם סכומים מסורתיים במספר קטן יותר של זרים - אולי "יצא שכרה בהפסדה" .

נקודה חשובה - זר שמרוויח 100K דולר בשנה לא משלם מס כלל . כמה מס ישלם זר שמרוויח 110K בשנה - מס על כל הסכום או על האלפים האחרונים בלבד ?

על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 9:51 pm 
Hall of Famer

אז זה עיוות רציני מאוד . לא ייתכן שזר שדורש 100 נטו יהיה זול משמעותית לקבוצה מזר שדורש 110 נטו .
להמחשה - קבוצה תוכל להביא 5 זרים בעלות של 100 כ"א באותו סדר גודל של עלות כמו הבאת 3 זרים ב-120 כ"א .
יש מצב שקבוצות בעלות תקציב ממוצע ומעלה ( אילת למשל ) דווקא יתחילו להביא 5 זרים פתאום , כי במידה והם יחליטו על הבאת זרים חדשים רק באיזור ה-100 יוותר להן כסף פנוי ( לעומת מה שהן משלמות היום ) אותו יוציאו על זרים נוספים ( ועל הוויתור על המענק ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 09, 2014 11:32 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
אז זה עיוות רציני מאוד . לא ייתכן שזר שדורש 100 נטו יהיה זול משמעותית לקבוצה מזר שדורש 110 נטו .
להמחשה - קבוצה תוכל להביא 5 זרים בעלות של 100 כ"א באותו סדר גודל של עלות כמו הבאת 3 זרים ב-120 כ"א .
יש מצב שקבוצות בעלות תקציב ממוצע ומעלה ( אילת למשל ) דווקא יתחילו להביא 5 זרים פתאום , כי במידה והם יחליטו על הבאת זרים חדשים רק באיזור ה-100 יוותר להן כסף פנוי ( לעומת מה שהן משלמות היום ) אותו יוציאו על זרים נוספים ( ועל הוויתור על המענק ) .

זה גם המצב היום בעקרון, תביא 5 זרים של 100 יעלה לך 500
תביא 5 של 120, יעלה לך 800.
זה כמובן יטפח כשהמס יהיה 50% ולא 25%, וזה מה שאמרתי מוקדם יותר, זה באמת מצד אחד יגרום לקבוצות להביא זרים שבסכום שמתחת לאמנה, ולדעתי יגרום להם גם למוטיבצית יתר (גם היום יש) להביא כאלו ב 130-140 אבל לשלם להם מתחת לשולחן או במהדקים שלא מתוצרת הארץ את הסכום העודף על סכום המקסימום שבאמנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 11, 2014 12:55 pm 
מנהל פורום

רן כתב:
אני לא חושב שהיו מחתימים יותר ישראלים או משלמים לקיימים יותר. אני חושב שכסף שמבוזבז בארץ תורם לכלכלה שלנו לא משנה על מה הוא מבוזבז. כסף שנשלח לארה"ב למשפחה של זרים לא תורם לישראל כלום.
אין לי בעיה שירוויחו אבל אין שום סיבה שבעולם לתעדף אותם ע"י הטבות מס.
שיתנו הטבות ליצואנים ולא לשכירי חרב ספורטיביים.
אתה רוצה לתרום לתרבות דרך הספורט, בכיף. תרום למחלקות הנוער או לאיצטדיונים או לספורטאים אולימפיים. למה לעזאזל לתרום לזרים שבאים ולוקחים את הכסף איתם?
לא מעניין אותי בעלים ספציפי כזה או אחר. העיקרון ברור, לא נותנים הטבות לשכירי חרב אלא לישראלים ככל שניתן. אין לי כלום נגד זרים וכמה מהם הם הכדורסלנים הכי אהובים עלי בכל הזמנים אבל אין שום סיבה לתת להם הטבות שונות מכל אזרח ישראלי.
במקום להסביר לי למה לא, תן לי סיבה אחת הוגנת למה כן? הטבת מס צריכה להיות עם סיבה של למה כן ולא סיבה של למה לא.
הטבות לאם חד הוריות או לנכים וניצולי שואה הסיבה מובנית בפנים ואפילו לא צריך להסביר. הטבות למליונרים אמריקאים כדי שנוכל לנצח 10 משחקים יותר או פחות זה פשוט עוול.

קנה כחול לבן סטייל?
זאת טענה צבועה, תחשוב מה יקרה אם כל מדינה תרצה לשמר את ההוצאות של האירגונים שפועלים בתוך המדינה, אתה יודעה כמה כסף המדינה הזעירה שלך תפסיד?
הרבה יותר מאשר תרוויח
הטבת מס לשחקנים זרים מוציאה כסף מהמדינה ומכניסה (כנראה) לא פחות הכסף של אורי אלון ומ'יץ' גולדהר למשל
אם הם היו חושבים כמוך, הכסף שלהם לא היה מתבזבז על חניות הירקות בשוק הרכמל אלא בשוק הירקות של ניו יורק או טורנטו והמעבר ממס 25% ל50% לא היה מפצה על זה

לשמור את הכסף בארץ ולחקוק חוקים כדי לגרום לזה לקרות זה להיות קובה או משהו כזה או סתם לחזור לתקופת מפא"י שאתא הייתה מונפול על הביגוד

ההטבה היא סופר לגיטימית, תורמת לכלכלה לכדורסל ולאיכות החיים ואין סיבה לבטל אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 26 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה