סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 2:13 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 11:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הת'אנדר מפטרים את המאמן שלהם ב-7 העונות האחרונות.
אני לא בטוח כמה זה היה קשור לכשלון של העונה האחרונה, וכמה זה שהם רוצים מאמן מוביל עבור קבוצה שאחרי הטרייד על קאנטר, ואחרי החזרה של דוראנט ואיבאקה, הולכת להיות קונטנדרית, או בכלל, סוג של רענון שורות.

בילי דונובן מועמד מוביל. פחחח. מאמן שלא אימן מעולם באן בי איי ואפילו לא היה עוזר מאמן, מקבל לאמן קונטנדרית?? שומו שמיים... ובלי ללכת סחור-סחור - מעניין אם התשקורת האמריקאית תשפד אותו כמו ששיפדה את בלאט, או שיאתרגו אותו בתור מי שזכה בשתי אליפויות מכללות.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 11:33 pm 
Junior

איפה ג'ורג' קארל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 11:46 pm 
Hall of Famer

סקרמנטו קינגס

אני במקום הת'אנדר לא ממהר להחתים מאמן עדיין.
אם הבולס יסיימו את העסק בסיבוב השני, יכול להיות שזו תהיה העונה האחרונה של ת'יבס בעיר הרוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 22, 2015 11:49 pm 
Junior

דונובן (למרות שאני משוחד אולי) הוא המאמן הכי טוב במכללות לדעתי. יהיה מאמן NBA מצוין. החתמה גדולה של אוקלהומה אם וכאשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 12:36 am 
Hall of Famer

עדיין לא מבין איך מרק ג'קסון הגב גבר לא נדחף לשם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 12:59 am 
Hall of Famer

אנונימי 9 כתב:
דונובן (למרות שאני משוחד אולי) הוא המאמן הכי טוב במכללות לדעתי. יהיה מאמן NBA מצוין. החתמה גדולה של אוקלהומה אם וכאשר.

משוחד אולי = אוהד פלורידה

ששבסקי? רוי ויליאמס? ביל סלף? קאליפרי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 23, 2015 1:30 am 
Junior

אני חושב שהוא טוב מהם. הם מאמנים גדולים כל אחד מהם וזה לא שיש פה אמת אחת אבל אני חשוב שהוא הטוב ביותר. הוא לקח את פלורידה שהייתה תוכנית שהיא כלום ושום דבר והפך אותה לאחת הטובות במכללות. נכון שזה היה בשילוב של כסף גדול שהושקע שם במתקנים וכו' אבל עדיין הוא לא קרוב לגדולות ביותר כמו דיוק צפון קרוליינה או קנטאקי מבחינת תוכנית והיכולת שלה למשוך את השחקנים הכי טובים. למרות שהוא הצליח להביא לא מעט מקדונלדס בתקופתו לפלורידה. ההיישגים שלו מבחינתי גדולים. מהגמר ב2000 עם הקבוצה שגרמה לי להתאהב בה. לדאבל המופלא של קבוצה מדהימה שהוא הצליח לחבר ועד לקבוצת הפיינל פור של השנה שעברה בלי חומר שחקנים של פיינל פור. הוא פשוט מאמן מעולה שיודע להוציא את המקסימום מהשחקנים שלו ולגרום להם לשחק ביחד ולהאמין גם אם הם לא ממש טובים. מעבר להכל ומה שיעשה אותו מאמן NBA מצוין לדעתי זה שהוא מאמן בגובה העיניים. בלי שחצנות בכלל. יודע להתחבר לחברה שלו ולקנות את אמונם וזה יעזור לו מאד בNBA. הוא כבר היה בדרך לאורלנדו לפני כמה שנים והתחרט. עשה בשכל. אוקלהומה אם וכאשר לוקחים אותו זה מקום שהוא יכול להתחבר אליו מצוין עם שחקנים שצריכים דמות בדיוק כמוהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 2:22 am 
Junior

יש דיווח עכשיו שמסינה מועמד למשרת האימון. ועל זה אני רק יכול להגיד WTF???? מסינה? אתם באמת רוצים את מסינה להגיד לווסטברוק איך לשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 4:08 am 
Hall of Famer

אנונימי 9 כתב:
יש דיווח עכשיו שמסינה מועמד למשרת האימון. ועל זה אני רק יכול להגיד WTF???? מסינה? אתם באמת רוצים את מסינה להגיד לווסטברוק איך לשחק?

השאלה העיקרית כאן היא בהיבט תקציבי כמה הבעלים של אוקלהומה מוכנים לפתוח את הכיס. סם פרסטי ניסה להרים מודל של סן אנטוניו 2 ועד עכשיו זה די התפוצץ לו בפרצוף. אין ספק שאם הצ'ק פתוח, עדיף שיביאו את דונובן על פני מסינה.
אני באותה דעה כבר הרבה שנים והיא גם די מוכיחה את עצמה - קבוצות גרועות צריכות מאמנים גרועים וקבוצות טובות צריכות מאמנים טובים. אין טעם לשלם הרבה כשהקבוצה מחורבנת (ר' מקרה ריק אדלמן במינסוטה), ואין טעם להחזיק מאמן גרוע בקבוצה עם פוטנציאל לקונטנדריות (ר' הקליפרס ושיקגו עם ויני דל נגרו, וכן, כנראה גם סקוטי ברוקס באוקלהומה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 11:32 am 
Hall of Famer

קבוצה, טובה או גרועה, לא צריכה מאמן גרוע, אף פעם. גם לקבוצה גרועה יש שחקנים עם פוטנציאל גבוה שצריכים שיפתחו אותם. תשים מאמן גרוע אתה תאט את ההתפתחות שלהם. אני מסכים שקבוצה גרועה לא צריכה לדאוג לטור הניצחונות שלה, אבל פיתוח הפוטנציאל הוא קריטי.

אני חושב שלדונובן יש בעיה אחת משמעותית במעבר לאן.בי.איי, כמו למורו ורבו פיטינו. הוא מאמין בהגנת לחץ כחלק אינטגרלי וקריטי מההגנה שלו. זה לא עובד באן.בי.איי והשאלה אם דונובן מבין את זה, או כמו פיטינו הוא יחשוב שהוא מבין יותר טוב מכולם.

המעבר בין הקולג'ים לאן.בי.איי הוא באמת לא פשוט. קליפרי הוא מאמן של שחקנים, גם כשהוא היה ביומאס הוא נחשב כמאמן של שחקנים. באן.בי.איי הוא בדיוק נפל על הקטע של התקשורת בינו לבין השחקנים.

אני מת על בילי דונובן. לא יודע אם הוא המאמן הכי טוב במכללות, בכל זאת השמות שגימל זרק הם מאמני מכללות מהגדולים בהיסטוריה, אבל אין ספק שהוא בטופ של מאמני המכללות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 12:06 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
קבוצה, טובה או גרועה, לא צריכה מאמן גרוע, אף פעם. גם לקבוצה גרועה יש שחקנים עם פוטנציאל גבוה שצריכים שיפתחו אותם. תשים מאמן גרוע אתה תאט את ההתפתחות שלהם. אני מסכים שקבוצה גרועה לא צריכה לדאוג לטור הניצחונות שלה, אבל פיתוח הפוטנציאל הוא קריטי.

תיאורטית אני מסכים, אבל פרקטית, המאמנים הטובים עולים הרבה כסף והמאמנים הגרועים (חוץ מדרק פישר כמובן :twisted: ) עולים הרבה פחות. וכן, זה חלק מהשיקולים של ההנהלה.

ואוי לשחקן עם פוטנציאל גבוה אם מה שמפריד בינו לבין להפוך לאולסטאר או שחקן משמעותי בליגה הזאת זה מאמן "גרוע". למעשה, אני לא ממש מכיר מקרים כאלו ב-10 שנים האחרונות חוץ מג'רמי לין. לתפיסתי, התפקיד של המאמן באן בי איי הוא לאמן, לא לפתח שחקנים. בשביל זה יש עוזרי מאמנים, ויותר מזה, מאמנים אישיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 12:23 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני לא חושב שזה נכון. יש מאמנים ראשיים שאתה רוצה אותם בשביל לפתח את הקבוצה שלך, ויש כאלו שאתה רוצה אותם כשאתה מוכן לעשות ריצות אליפות. פופוביץ' לטעמי הוא מקרה נדיר של יעשה את שניהם טוב. החוכמה ואיפה שקבוצות נתקעות הרבה זה לא להתאהב במאמן מהסוג הראשון ולהחליף אותו בזמן. הבולס למשל עשו את זה בזמן כשעברו מקולינס לג'קסון.

צריך להניח שסקוט ברוקס הוא מפתח מעולה, אולי מהטובים אי פעם. הזינוקים ששחקנים עשו אצלו זה לא הולך ברגל. לא רק סטארים כמו דוראנט, ווסטברוק הארדן אלא גם האיבאקות, האדמסים והג'קסונים למיניהם. היו צריכים להחליף אותו כנראה לפני שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 1:00 pm 
Hall of Famer

זו שאלה - האם באמת אפשר לייחס את ההתקדמות של שחקני הת'אנדר לברוקס?
ומה לגבי ברט בראון בהקשר הזה? מספיק טוב כדי להמשיך אחרי ההתפחות של מי שלא יהיו שחקני ה-core של פילי החדשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 1:45 pm 
Senior

מההתרשמות שלי - לא. המאמנים שמביאים אליפויות הם קצת או הרבה אסהולים, מה שנקרא "אישיות חזקה". ג'קסון, פט ריילי, קרלייל, הדוק, לארי בראון. המפתחים הם יותר נייס גאיס וזה ידידינו מפילי בדיוק. עוד הפעם - פופוביץ' הוא המקרה הנדיר שמצליח להיות גם וגם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 24, 2015 5:01 pm 
Hall of Famer

גם לארי בראון הוא מפתח, או יותר נכון, מקדם שחקנים. העבודה שהוא עשה עם אייברסון ובעיקר עם צ'ונסי היא מופתית. ואני לא חושב שלאור השנתיים האחרונות ניתן לשפוט את בראון של פילי. מצד שני הוא מגיע מהביה"ס של פופ, כך שאת התיאוריה איך לשלב פיתוח שחקנים עם התמודדות על תארים הוא בטוח יודע.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 25, 2015 7:51 pm 
Senior

אנונימי 9 כתב:

זה בהחלט יכול להיות משעשע. מסינה לא הצליח להסתדר עם פארגו בקבוצה שבה הוא האלפא דוג, אפשר רק לדמיין מה הוא יקרה אם הוא ינסה להגיד לווסטברוק לזרוק פחות או למסור יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 7:11 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
מההתרשמות שלי - לא. המאמנים שמביאים אליפויות הם קצת או הרבה אסהולים, מה שנקרא "אישיות חזקה". ג'קסון, פט ריילי, קרלייל, הדוק, לארי בראון. המפתחים הם יותר נייס גאיס וזה ידידינו מפילי בדיוק. עוד הפעם - פופוביץ' הוא המקרה הנדיר שמצליח להיות גם וגם.

דוק רחוק מלהיות אסהול ויש גם את ספולסטרה שהוא נייס גאי בעולם.

סקוטי ברוקס היה חביב מאוד על ווסטברוק ודוראנט ומכיוון שאנחנו חיים בליגה של כוכבים ישנן רק שתי אופציות:
1. מאמן בעל שם שיצליח לרתום אליו את הכוכבים ולהאמין בדרך.
2. מאמן מתכופף.
אין אמצע.
אבל אין מאמן בעל שם פנוי כרגע.
אגב, למי שתוהה, בלאט במתכופפים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 26, 2015 10:24 pm 
Senior

וספולסטרה גם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2015 8:28 am 
Junior

ברור... פאט ריילי הוא האדביסי של הNBA...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 27, 2015 11:29 am 
Sophomore

בקרוב גם המאמן של טורונטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 9:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

בילי דונובן חתם בת'אנדר.
מה הסיכוי שמתישהן בשנים הקרובות הוא מצרף אליו את נואה או הורפורד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 9:50 pm 
Senior

ספו הוא חריג כי הוא לא היה מקור הסמכות בקבוצה, שהיתה בנוייה אחרת מכל קבוצת NBA מבחינת איך שהרכיבו אותה. הסמכותיות הגיעה מריילי שהוא כאמור מהמאנייקים הגדולים.

ודוק הוא מן-מן-מן-מאנייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 30, 2015 9:56 pm 
Junior

פרונטליין של איבקה,קאנטר ואדאמס לא נראה לי שצריך את נואה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 01, 2015 12:06 pm 
מנהל פורום

דונובן
is the guy

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 02, 2015 12:23 pm 
Junior

זו בחירה טובה בעיניי.
זה מראה על רצינות של מועדון והליכה לטווח ארוך, זה משדר לשחקנים שהם הביאו סמכות מקצועית ולא סמרטוט וזה אולי גם מכין את הקרקע לעזיבה אפשרית של דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 90 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה