סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 11:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 4:13 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
כדאי שיהיה גם ת'רד לדברים שמתחת לרדאר :)
נתחיל עם העולות מהארצית: הפועל באר שבע והפועל רמת גן-גבעתיים הבטיחו את העלייה לליגה הלאומית.
שתי קבוצות מאוד מעניינות. באר שבע מכוונת לרמות הגבוהות עם אולם חדש ועיר שראויה לכדורסל. רק במשחק מול לוד שהבטיח למעשה את העלייה היו 2800 צופים בליגה הארצית.
הפועל רמת גן-גבעתיים היא כרגע קבוצת האוהדים השנייה אחרי הפועל תל אביב ברמות האלו עם המסורת שלה גם יהיה מעניין לעקוב אחריה.

אתר ספסל כבר מכין לסוף העונה בלאומית את סקר המצטיינים (כנסו והשפיעו) http://www.safsal.co.il/article.aspx?id=23790
יש שחקנים שהרשימו אתכם שנראה שישחקו שנה הבאה בליגת העל או בעתיד?

הנבחרות הצעירות השנה יהיו שחקנים עם ניסיון בשלוש הליגות העליונות.
למרות שאין לי מידע על הגילאים הצעירים של הקדטים, נבחרת הנוער מלאה בשחקנים ששיחקו בהצטיינות:
נתחיל בליגה הארצית. לפי ספסל מוחמד אבו ערישה מהאקדמיה וקורן ג'ורנו מעמק יזרעאל עושים עונה מצויינת בקבוצות שלהם.
בליגה הלאומית יש את רועי הובר של כפר סבא ותמיר בלאט של רמת השרון והפועל תל אביב.
בנוסף לזה צפויים להמשיך מנבחרת הקדטים מרעננה מייקל בריסקר וליאור קררירה, עידו פליישר ממכבי תל אביב, דניאל קופרברג ונתנאל ארצי ממכבי חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 5:29 pm 
מנהל פורום

מכבי נתניה עלתה השבוע לליגה א'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 5:54 pm 
Sophomore

מה קורה עם פרוייקט הערסים מירושלים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 5:54 pm 
מנהל פורום

ירד לליגה א'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 6:15 pm 
Senior

לא נראה שהפרוייקט הזה של בית"ר הוא פרוייקט רציני שיתרומם אף פעם. רוב הקבוצות שקמו והיו רציניות עלו ליגות באופן מיידי ומהיר. כנראה שאין שם כסף או תמיכה או עניין שיכולים להביא אותם למעלה. סביר שאחרי שירדו ליגה זה יתפרק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 6:27 pm 
Freshman

קוף ירוק כתב:
לא נראה שהפרוייקט הזה של בית"ר הוא פרוייקט רציני שיתרומם אף פעם. רוב הקבוצות שקמו והיו רציניות עלו ליגות באופן מיידי ומהיר. כנראה שאין שם כסף או תמיכה או עניין שיכולים להביא אותם למעלה. סביר שאחרי שירדו ליגה זה יתפרק.

+1

בלי קשר לא נראה שלביתר יהיה קבוצת כדורסל. זה לא קהל של כדורסל. מי שירושלמי כבר יעדיף את הפועל ירושלים ומי בביתר שלא כנראה ילך על מכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 10, 2015 9:08 pm 
מנהל פורום

יאללה הצבעתי להופמן, בראון והובר
שיהיה להם בצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2015 3:43 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
יאללה הצבעתי להופמן, בראון והובר
שיהיה להם בצלחה

הופמן? למה לא ליאור שגב? מעל הליגה השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2015 4:08 pm 
מנהל פורום

niv כתב:
למרות שאין לי מידע על הגילאים הצעירים של הקדטים, נבחרת הנוער מלאה בשחקנים ששיחקו בהצטיינות:
נתחיל בליגה הארצית. לפי ספסל מוחמד אבו ערישה מהאקדמיה וקורן ג'ורנו מעמק יזרעאל עושים עונה מצויינת בקבוצות שלהם.
בליגה הלאומית יש את רועי הובר של כפר סבא ותמיר בלאט של רמת השרון והפועל תל אביב.
בנוסף לזה צפויים להמשיך מנבחרת הקדטים מרעננה מייקל בריסקר וליאור קררירה, עידו פליישר ממכבי תל אביב, דניאל קופרברג ונתנאל ארצי ממכבי חיפה

בהחלט יהיה קיץ מעניין. בעתודה יש סיכוי טוב להישאר בדרג א' ואולי אפילו לעלות בדירוג הסופי משנה שעברה, כאשר יש בסגל כמה שחקנים שהיו משמעותיים כבר שנה שעברה - כמו נאור שרון, זלמנסון ואיתי שגב (תלוי מה קורה עם ההחלמה מהפציעה). אליהם יצטרפו נמרוד לוי, סורקין, דנינו. חבל שדווקא שני הגבוהים (זלמנסון וסורקין) דיי התייבשו על הספסל השנה, אבל חוץ מהם כולם קיבלו דק' באחת משתי הליגות הראשונות.

בנוער חייבים לעלות לדרג א', ואני אפילו לא אטרח ללכת לראות מי השנה אמורות להיות היריבות. ארצי קצת איכזב אותי, אבל בלאט והובר עם ניסיון משמעותי במקצוענים, יחד עם קופרברג, אבו-ערישה, קררה זה שחקנים עם הרבה אתלטיות וכישרון משנתון 97. משנתון 98 (הקדטים של שנה שעברה) יכול להיות באמת שיצרפו את בריסקר בשביל הקליעה ואת פליישר (כי צריך גבוהים מוכשרים), אבל גם אולי את טום ספיר שכיכב השנה בליגה לנוער במדי האקדמיה וגם נתן כמה הופעות טובות בארצית ואולי גם ג'ורנו, שמתאמן אצל אברהמי במועדון וכאמור נתן הופעות טובות גם בבוגרים בארצית.

לגבי הקדטים אני פחות אופטימי - מקווה שלא ירדו חזרה לדרג ב'. האמת שאין לי מספיק ידע על כל השחקנים בארץ בגיל הזה ועל מי בכלל כרגע בסגל המורחב של האיגוד, אבל סתם ממבט כללי על הרמה, ובמיוחד על מי שהיה באקדמיה השנה, אז המצב לא משהו. יש את עבו וזיס ממכבי, לוינסון מנס-ציונה שהוא רק כיתה ט', עין-גל מעמק-יזרעאל, יש כמה שחקנים מצויינים בהפועל י-ם, אבל באמת שאין לי מושג אמיתי. נראה עוד חודשיים, אולי אני טועה וכן יש שנתון חזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2015 5:38 pm 
Freshman

סתם כי אני אוהב את זה מסודר:

1.תמיר בלאט, קורן ג'ורנו
2. רועי הובר, מייקל בריסקר
3. אבו ערישה
4.ליאור קררה, נתנאל ארצי
5. דניאל קופרברג, עידו פליישר

נראה אחלה נבחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2015 5:40 pm 
Sophomore

ודים כתב:
niv כתב:

בהחלט יהיה קיץ מעניין. בעתודה יש סיכוי טוב להישאר בדרג א' ואולי אפילו לעלות בדירוג הסופי משנה שעברה, כאשר יש בסגל כמה שחקנים שהיו משמעותיים כבר שנה שעברה - כמו נאור שרון, זלמנסון ואיתי שגב (תלוי מה קורה עם ההחלמה מהפציעה). אליהם יצטרפו נמרוד לוי, סורקין, דנינו. חבל שדווקא שני הגבוהים (זלמנסון וסורקין) דיי התייבשו על הספסל השנה, אבל חוץ מהם כולם קיבלו דק' באחת משתי הליגות הראשונות.

בנוער חייבים לעלות לדרג א', ואני אפילו לא אטרח ללכת לראות מי השנה אמורות להיות היריבות. ארצי קצת איכזב אותי, אבל בלאט והובר עם ניסיון משמעותי במקצוענים, יחד עם קופרברג, אבו-ערישה, קררה זה שחקנים עם הרבה אתלטיות וכישרון משנתון 97. משנתון 98 (הקדטים של שנה שעברה) יכול להיות באמת שיצרפו את בריסקר בשביל הקליעה ואת פליישר (כי צריך גבוהים מוכשרים), אבל גם אולי את טום ספיר שכיכב השנה בליגה לנוער במדי האקדמיה וגם נתן כמה הופעות טובות בארצית ואולי גם ג'ורנו, שמתאמן אצל אברהמי במועדון וכאמור נתן הופעות טובות גם בבוגרים בארצית.

לגבי הקדטים אני פחות אופטימי - מקווה שלא ירדו חזרה לדרג ב'. האמת שאין לי מספיק ידע על כל השחקנים בארץ בגיל הזה ועל מי בכלל כרגע בסגל המורחב של האיגוד, אבל סתם ממבט כללי על הרמה, ובמיוחד על מי שהיה באקדמיה השנה, אז המצב לא משהו. יש את עבו וזיס ממכבי, לוינסון מנס-ציונה שהוא רק כיתה ט', עין-גל מעמק-יזרעאל, יש כמה שחקנים מצויינים בהפועל י-ם, אבל באמת שאין לי מושג אמיתי. נראה עוד חודשיים, אולי אני טועה וכן יש שנתון חזק.

סורקין לא היה אמור ללכת כבר למכללות? או שרק משנה הבאה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2015 5:59 pm 
Senior

סורקין הלך למכללות (אורגון) אבל בקושי שיחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 11, 2015 6:27 pm 
מנהל פורום

niv כתב:

1.תמיר בלאט, קורן ג'ורנו
3. אבו ערישה
4.ליאור קררה, נתנאל ארצי

נראה אחלה נבחרת

בעמדה 3 יכול להיות שיצרפו הפעם את חכמון מראשל"צ - שחקן ש"על הנייר" אולי לא מספיק אתלט או גבוה כמו מועמדים אחרים, אבל וינר שנותן הרבה ערך מוסף ויכול לשחק בכמה עמדות. יש כאמור את טום ספיר מהאקדמיה בוינגייט (שנתון 98), שיש לו שילוב של גובה ואתלטיות שמאפשרים לו לשמור על כמה עמדות, לעשות הרבה נק' מכלום (ריב' התקפה, חטיפות) והוא שחקן משלים מצויין. יש את אלון ששון שעזב את מחלקת הנוער של מכבי ת"א כדי לשחק בהוד-השרון מהלאומית תחת עמי נאווי ועשה כמה משחקים טובים.יש את גיא מאיו מוינגייט שהיה גם בנבחרות קודמות ויש לו גם כן יכולות להיות שחקן משלים מצויין.

אגב, לא מן הנמנע שאחד מאלה יהיה גם בחמישיה הפותחת על חשבון אבו-ערישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2015 2:55 pm 
Sophomore

קוף ירוק כתב:

בית"ר דווקא עלתה 2 ליגות בשנתיים. את ליגה ב' שלנו הם די דרסו, אני חושב שללא הפסד.
בליגה א' הם סייימו מקום שני ועלו כי הראשונה ויתרה על העלייה למיטב זכרוני.
השנה הם באמת היו חלשים אחרי שלא הצליחו להתאים את הסגל לארצית. נראה מה יהיה בליגה א' שנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 12, 2015 8:25 pm 
מנהל פורום

בית"ר סיימו במקום השני אחרי הפועל ב"ש ועלו למבחנים על העלייה. במבחנים הם סיימו במקום האחרון, או הלפני האחרון ובסוף עלו אחרי שקבוצות אחרות התפרקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 12:28 pm 
מנהל פורום

ודים כתב:
niv כתב:

1.תמיר בלאט, קורן ג'ורנו
3. אבו ערישה
4.ליאור קררה, נתנאל ארצי

נראה אחלה נבחרת

בעמדה 3 יכול להיות שיצרפו הפעם את חכמון מראשל"צ - שחקן ש"על הנייר" אולי לא מספיק אתלט או גבוה כמו מועמדים אחרים, אבל וינר שנותן הרבה ערך מוסף ויכול לשחק בכמה עמדות. יש כאמור את טום ספיר מהאקדמיה בוינגייט (שנתון 98), שיש לו שילוב של גובה ואתלטיות שמאפשרים לו לשמור על כמה עמדות, לעשות הרבה נק' מכלום (ריב' התקפה, חטיפות) והוא שחקן משלים מצויין. יש את אלון ששון שעזב את מחלקת הנוער של מכבי ת"א כדי לשחק בהוד-השרון מהלאומית תחת עמי נאווי ועשה כמה משחקים טובים.יש את גיא מאיו מוינגייט שהיה גם בנבחרות קודמות ויש לו גם כן יכולות להיות שחקן משלים מצויין.

אגב, לא מן הנמנע שאחד מאלה יהיה גם בחמישיה הפותחת על חשבון אבו-ערישה.

אז בסוף אולי הסמול הפותח יהיה בכלל הבן של בראד ליף?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4646503,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 12:52 pm 
Sophomore

מוזרה בעיניי המועמדות של בראון לשחקן העונה. שיחק כאן בקושי חצי עונה, עם כל הכבוד למספרים.

הבחירות שלי:
ישראלי - ליאור שגב. שוב הוכיח שברמת הסקילז הוא רכז ליגת על סופר-לגיטימי, היה תענוג לראות אותו עד עכשיו.
זר - קלי בידלר. לא ראשון מבחינת סטטיסטיקות אבל הכי דומיננטי שראיתי מכולם, ובעיקר לא 'צוברי' כזה אלא שמרים מאוד את הרמה סביבו. דונטה סמית' גרסת הליגה הלאומית.
צעיר - תומר גינת. פחות בגלל הממוצעים היפים ויותר בגלל היכולת שלו להתעורר במאני טיים. יותר מפעם אחת האיש פשוט הגיע לרבע הרביעי חד יותר מכולם, סידר לקבוצה בעיות ריב' והגנה בצבע ודפק את הג'אמפרים כשהכל נתקע. משהו מסודר שם טוב מאוד בראש להתרשמותי, וזה יפה מאוד לראות.
מאמן - שרון אברהמי. חד וחלק. בנה קבוצה שעד הפציעה של מילס הייתה, לטעמי, רמה מעל כל הליגה מבחינת איכות הכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 1:02 pm 
Sophomore

ודים כתב:
יכול להיות באמת שיצרפו את בריסקר בשביל הקליעה ואת פליישר (כי צריך גבוהים מוכשרים)

סתם כי זה מצחיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 1:08 pm 
Hall of Famer

איך היה הרב פופ בנתניה מבחינה מקצועית ? נפצע/הוחלף ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 4:20 pm 
Freshman

נבחרת הנוער הייתה יכולה להצליח אפילו בדרג א לפי השמות.
לעלות זה בכלל לא שאלה. אפילו נראה שהיא יותר טובה מנבחרת העתודה.
למישהו יש מושג מה קורה עם הקדטים? איזה שחקנים יש בכלל בגילאים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 4:42 pm 
Hall of Famer

נבחרת הנוער בנויה על שחקנים שנכשלו כשהם שיחקו בנבחרת הקדטים, לא?
אז הייתי מחכה עם סיפורים על שמות והצלחה בדרג א'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 4:58 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
נבחרת הנוער בנויה על שחקנים שנכשלו כשהם שיחקו בנבחרת הקדטים, לא?
אז הייתי מחכה עם סיפורים על שמות והצלחה בדרג א'.

קודם כל נבחרת הנוער כשלה לא הקדטים.
מייקל בריסקר קורן ג'ורנו עידו פליישר דניאל קופרברג לא שיחקו עונה קודם בנבחרת הנוער שנשארה בדרג ב (וגם היא כמעט עלתה)
מי שהיה בנבחרת הנוער שנה שעברה ליאור קררה ואבו ערישה כמעט לא ראו דקות. ואיך שתמיר בלאט ורועי הובר נראים השנה לא נראה שזה יקרא שוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 5:08 pm 
Hall of Famer

המחזור של בלאט והובר כשהם שיחקו בקדטים כשל לפי מיטב ידיעתי, לא?
עם כל הכבוד למייקל בריסקר וקורן ג'ורנו, הצלחה בליגת הנוער בישראל לא אומרת דבר לגבי רמת טורניר הנבחרות.
ועם כל הכבוד להובר ולבלאט, אני לא כל כך מתרגש מהצלחה בליגה הלאומית שלנו עם הרמה הנפלאה (מישהו כתב שליאור שגב בלאומית שוב מוכיח שהוא שחקן ליגת על בסקילז שלו. כשהוא בליגה הלאומית הוא כנראה שחקן ליגת על. כשהוא משחק בליגת העל הוא לא מספיק טוב בשביל לקבל דקות).
בקיצר, אני לא חושב שנבחרת הנוער היא נבחרת מוכחת. יש לה מטרה, שהוכחה לאורך השנים כמטרה קשה מאד, לעלות דרג. בוא נחכה שהם יצליחו לפני שנכתיר אותם כנבחרת דרג א'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 5:09 pm 
Senior

אבל מה שעמוס אומר זה שבלאט והובר נכשלו לעלות כשהם היו בקדטים לא? רוב הסגל זה סגל שכשהוא היה בקדטים הם נכשלו לעלות מול בני גילם. ככה שהוא לא בטוח שהם יצליחו הפעם גם כן ויש בזה הגיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 13, 2015 5:31 pm 
Freshman

תזכירו לי מה קרה לפני שנתיים בקדטים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 143 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר