סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מרץ 03, 2025 10:31 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 3:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
לא מבין, היה אחד השחקנים היציבים והטובים, העמיד מספרים טובים
יש בעיה עם לקיחת אחריות בדקות האחרונות, אבל הלו, מה כל השאר מושלמים שבחרתם לחתוך דווקא אותו
אחד השחרורים הכי תמוהים שאני זוכר מצד שני שחררו את אוונס שהיה הסקורר הכי טוב שלהם
אולי זה הקטע של הפועל תל אביב העונה, "אתה טוב מידי בשבילנו חייבים לשחרר אותך"

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=206943

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 3:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה נראה הגיון של מכבי כדורגל בתקופה שלפני גודלהאר. יש לך מושג בספורט שאתה עוסק בו? אתה לא מתאים לנו. הביתה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 4:12 pm 
Sophomore

נראה לי שההגנה החלשה והמנהיגות הן הסיבות לשחרור.
מקווים שם שהציוות של הזר החדש ולימונד ייתן יותר.
בינתיים ניצחו את חיפה במשחק אימון.

אגב לדעתי באטל ואוונס הם לגמרי שחקני קטש ועכשיו מנסים לברוח בהפועל ת"א מהסגנון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 6:15 pm 
Junior

באטל זו אכזבת העונה מבחינתי.
שחקן שהכרתי מלפני ומאוד מאוד אהבתי, פשוט לא נראה כמו אותו שחקן.
ההתחלה דווקא הייתה די טובה אבל בעשרת המחזורים האחרונים הוא נראה כמו כלום ושום דבר. לא מייצר, לא חודר, לא קולע, לא שומר. שחקן שהיה מגה גאנר בקולג' וכל הקריירה נחשב לקלעי פשוט לא פוגע ברמה שההגנות הולכות עליו אנדר באופן קבוע.
בהתחלה ההגנות עוד פחדו ממנו והוא ניצל את זה כדי לנהל את המשחק ולייצר לאחרים, אבל כשזה נפסק הוא באמת כמעט והפסיק לתרום.
בניגוד לאוואנס שהיה שיחרור בעייתי (אם כי היה היגיון מסוים מאחורי הדברים) והתברר כטעות, פה זה פשוט מתבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 6:18 pm 
Sophomore

לא יודע על מה אתה מדבר אוריאל, באטל שחקן חלש. מדובר על גארד זר של 34 דקות למשחק שמתוך 8 המשחקים האחרונים עבר את ה-12 נקודות רק פעם אחת, קולע באחוזים פשוט מזוויעים משלוש (29% עונתי, 23% ב-8 המשחקים האחרונים ומדובר על זריקות פנויות) וגם חודר לא טוב שלא מסוגל לסיים מתחת לסל וגם לא לעלות ל-pull up מהמידריינג'. תוסיף על זה גם חור בהגנה, שחקן שבאופן קבוע משתנק במאני טיים ובנוסף כבר מעל חודשיים שהוא ממציא פציעות מוזרות לפני כל משחק. אני הייתי שולח אותו הביתה מזמן.

לגבי תהייתך על הזרים האחרים - סימונס וג'ף אלן שלוש דרגות מעליו, וויליאמסון לא טוב העונה אבל כנראה שהציל את עצמו בינתיים עם ה-27 נק' ו-9 ריב' מול הרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 7:01 pm 
מנהל פורום

מצד שני קולע ב60% מהשתיים
שזה אחלה אחוז ואת רוב הזריקות שלו הוא עושה מהשתיים
לימונד למשל קולע ב48% מהשתיים ומהשלוש ב24%
אז באטל הוא הבעיה שלך?
אני מסכים שהוא לא שחקן של מאני טיים, לא חקרתי את ההגנה שלו אבל אני זוכר לא מעט דיסטרקשן וחטיפות שלו
ממציא פציעות? וואלה אני דווקא בא הרבה לדרייב אין, תמיד נראה אחד השחקנים הכי מחוברים, מתקשר עם הקהל, מי הסמכות המקצועית העליונה בהפועל תל אביב? אברהמי ממליץ ורמי כהן מאשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 7:34 pm 
Sophomore

עזוב אוריאל, הוא שחקן חלש ומוגבל. הוא לדעתי הסיבה העיקרית לעונה החלשה של הפועל והטעות הכי גדולה בבניית הסגל ששילמנו עליה ביוקר. אין מקום בליגה שלנו לגארד זר כל כך מוגבל שלא יכול לא לקלוע ולא לייצר, ועוד בנוסף לא מסוגל לשמור על עציץ (תראה מי קיבל על הראש את שלושת הסלים האחרונים מקרית גת שהעיפו אותנו מהגביע, וזה סיפור שחוזר על עצמו).
הוא כבר שלושה חודשים טוען שהוא פצוע לפני כל משחק, התחיל בכתף עבר לגב ובין לבין כל מיני שפעות מסתוריות, הכל דברים שפורסמו וגם התייחסו אליהם בכל שידור שלנו (לו רק היה לי שקל על כל ״טיילור באטל בספק״ ששמעתי העונה).

האחוזים לשתיים לא רלוונטיים, מדובר בנפח נמוך (לוקח רק 5 זריקות לשתיים למשחק של-34 דקות זה מעט) שמורכב מהרבה ג׳אנק לעומת 10 למשחק של רביב, ואצל רביב מן הסתם הזריקות קשות בהרבה כי הוא מייצר אותן מכדרור. אי אפשר לנתק אחוזים מנפח ומקונטקסט.
לגבי השלשות, רביב קלעי חלש מבחוץ לא מהיום וזו עוד סיבה שבאטל רע לקבוצה. אי אפשר להעמיד ליד רביב עוד שחקן שקולע בפחות מ-30% זריקות פנויות מחוץ לקשת, אין מקום לקו אחורי כזה בכדורסל המודרני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 7:44 pm 
מנהל פורום

אני מניח שאתה צודק כי אתה רואה אותו יותר ממני
האמת במצבכם אין מה להפסיד
לרדת, לא תרדו, בסגל הנוכחי לא תעברו שלב בפליי אוף, ששינוי לא יכול להזיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 10:18 pm 
Hall of Famer

מה שנשכח זה שבאטל גם מוסר 5.8 אס' למשחק, רביעי בליגה, ואם מסתכלים על התקופה האחרונה בשל הטענה שקבוצות למדו אותו, אז הוא עדיין עומד על כ-5 אס' למשחק, שזה בכלל לא רע. מעניין מה הפועל יביאו. אני לא אתפלא אם יגיע איזה קומבו גאנר, כדי להוריד את אינטליגנציית הקו האחורי של הפועל מתחת למינוס.

דרך אגב, מבט במוליכי האס' של הליגה מגלה תמונה מדהימה בהפועל ירושלים. זה לא מפתיע אף אחד שדונטה סמית' הוא מספר 2 במחלקי האסיסטים של האדומים, אבל המקום הראשון השאיר אותי די בתדהמה. ליאור אליהו מוליך את הירושלמים עם 4.8 אס'. הייתה פעם קבוצה ששני הפורוורדים הוליכו אותה באס'? לאחר חיפוש מצאתי מקבילה שמחמיאה משהו לירושלים. בשתי העונות האחרונות של השושלת השיקגואית הוליכו אותה באס' שני פורוורדים - פיפן וקוקוץ'. ולא תגידו שהבולז התהדרו באיזה רכז מוסר לפני כן. מעונת 89/90 עד שתי עונות אלו, שני מוליכי האס' של הבולז היו אותו סקוטי פיפן ולידו אחד מייקל ג'ורדן.

ואם חשבתם שזה מקרי לשיקגו, אז כנראה שאתם לא מעריכים את תפקיד הרכז בהתקפת המשולש. בעונה הראשונה של הצ'יף באל.איי שני מוליכי האס' היו קובי בראיינט ו..שאקיל א'וניל. בעונה השניה קרתה טעות והסגן של קובי היה דרק פישר. באליפות השלישית זה כבר לא חזר, כשריק פוקס סיים שני ברשימת האס' לקובי. השלישי היה כמובן...שאק. ואם זה לא שכנע אתכם, אז בתקופת האליפויות השניה של בראינט לאמר אודום חבר להיות מספר 2 של קובי בעונה בה הם הפסידו בגמר לסלטיקס. בשתי עונות האליפות אלו היו בראיינט וגאסול שהוליכו את הלייקרס.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 10:44 pm 
Hall of Famer

השאלה האם אי אפשר לומר שפיפן, בשלוש האליפויות האחרונות, לא היה בעצם הרכז. אני לא בטוח שרון הארפר היה יותר רכז ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 11:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז פרנקו בעצם הנחיל בי-ם את התקפת המשולש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 17, 2016 11:53 pm 
Freshman

כל מי שרואה את כל המשחקים של הפועל מבין שבאטל הוא שחקן שהתרומה שלו שואפת לאפס ומצד שני הוא מזיק מאד בהגנה ובהחזקת הכדור. אבל בשביל זה צריך לראות משחקים ולא רק לקרוא סטטיסטיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 18, 2016 12:43 am 
מנהל פורום

sir charles כתב:
אז פרנקו בעצם הנחיל בי-ם את התקפת המשולש?

התקפת האצבע המשולשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 18, 2016 11:27 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
התקפת המשולש אזהרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 18, 2016 12:08 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
מה שנשכח זה שבאטל גם מוסר 5.8 אס' למשחק, רביעי בליגה, ואם מסתכלים על התקופה האחרונה בשל הטענה שקבוצות למדו אותו, אז הוא עדיין עומד על כ-5 אס' למשחק, שזה בכלל לא רע.

חולק עליך. שוב, לדעתי זה נתון כמעט חסר משמעות מחוץ לקונטקסט. שחקן שמשחק 34 דקות למשחק, מחזיק את הכדור ביד המון וזורק יחסית מעט (יש שיגידו מפחד מהסל) מוסר הרבה אסיסטים סתמיים שלא בהכרח נובעים מיכולות פליימייקינג יוצאות דופן. יש לו איזה דרייב אנד קיק קבוע (שנובע מהעובדה שאין לו יכולת לסיים או לעלות לפול אפ מהחדירה) שלפעמים יוצא מזה אסיסט אבל הרבה פעמים זה סתם תוקע שחקן אחר.

בשורה התחתונה באטל פליימייקר סביר, אבל אי אפשר להיות פליימייקר טוב כשאתה כל כך מוגבל התקפית. כשהגנות כבר הולכות עליך אנדר בפיק אנד רול (כי הבינו שאין לך שום יכולת לאיים מבחוץ), לא מכווצות עליך את ההגנה בחדירות (כי יודעות שאתה לא מסוגל לסיים ואפילו לא תנסה כנראה) ובאופן כללי לא מכבדות אותך אז גם היכולת שלך לייצר לאחרים יורדת משמעותית. אצל באטל זה בולט במיוחד שמרגע שהבלוף נחשף (וחלק מזה קשור לירידה חדה בביטחון שלו בקליעה) הוא הפך גם לפליימייקר הרבה פחות טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה