סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 6:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 12:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בלה בלה בלה קווין לאב, בלה בלה אירווינג, בלה בלה קליפרס טובים יותר בלי גריפין

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 1:20 am 
Hall of Famer

נמצא הסטרץ 4 של הקאבס.תודה לאורלנדו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 11:16 am 
Hall of Famer

4 ט"ד באיזה עשרים משחקים מאז הפך לשחק בעיקר כפוינט גארד והנה השאלה - האם הגריק פריק הוא, הוא ולא פני הרדוואי, סטיב סמית', שון ליווינגסטון או אחרים כולל בן קבוצתו מק"ו - מג'יק ג'ונסון הבא. רק מהיר ואתלטי פי 2?
אפשר להגיד מה שרוצים, אבל המעבר שלו לפוינט הוא חתיכת שיחוק של ג'ייסון קיד, גם אם מילווקי לא היתה טובה השנה. שנה הבאה היא במרחק עוד שחקן נורמלי אחד, מלדבר חזק מאד במזרח. אני מאמין בהם.

בכלל, מעניין מאד היה לראות את יאניס מול דוראנט. ברור שלדוראנט יש חוש לעשיית סלים שליאניס לעולם לא היה ולעולם לא יהיה, אבל בכל אספקט אחר, אני מניח שיאניס יכול לעלות על דוראנט, כשחקן הגנה, מוסר, מרכז. הוא אתלט על והוא עוד עשוי להיות גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 11:27 am 
Hall of Famer

מילווקי במצב מעניין כרגע. קבוצה עם פוטנציאל שיש לה בחירה גבוהה יחסית. גם הפריצה המאוחרת של ג'בארי נותנת להם תקווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 12:26 pm 
Hall of Famer

אולי דווקא אפשר להגדיר את השיפט של גריק פריק לפוינט דווקא לגנותו של קיד.
הרי עוד בקיץ דיברו על כך שיאניס מתפתח כרכז והוא יקבל דקות העונה כרכז. לקיד לקח מעל חצי שנה לעשות את השינוי הזה, כשהעונה של הבאקס למעשה גמורה.

לא רואה שום קשר בין יאניס לדוראנט, למעט העובדה שהם כנראה שמרו אחד על השני. באותה מידה אפשר היה להגיד שמאד מעניין לראות את מייקל קיד גילכריסט מול דוראנט.
האחד הוא סקורר מהגדולים שהיו בהיסטוריה של המשחק. זה הדבר שהוא עושה ברמה שכמעט לא נראתה. למרבה הצער, זה בערך הדבר היחידי שהוא עושה. נכון שהוא אתלטי, אבל האתלטיות היא לא החלק החשוב ביכולת הסקורינג שלו.
מהצד השני, שחקן שבהתקפה כיום חי על האתלטיות עם יכולת סקורינג מאד מוגבלת, בטח לא מהוקצעת, אבל שחקן אול אראונד שיכול להתפתח לשחקן נדיר.

לא רואה ממש קשר בין מג'יק ג'ונסון הבא לג'ורג' גרווין של תקופתנו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 12:57 pm 
Senior

שמע, בתחילת הקריירה של יאניס (או יותר נכון, לפני שנתיים, כי גם היום זה סוג של תחילת הקריירה שלו) זו הייתה השוואה די מתבקשת - היה נראה שהבסט קייס של אדטוקומפו הוא משהו כמו גרסת לייט של דוראנט - מין העתק חסר קליעה שלו.
המבנה גוף שלהם היה מאוד דומה, הכדרור, השליטה בגוף, אני חושב שהדמיון בדברים האלו די הזמין את ההשוואות והיה נדמה שסימן השאלה הגדול לגבי יאניס והיכולת שלו להתקרב לדוראנט יהיה הקליעה שלו והיכולת לשפר אותה.
מאז הוא אשכרה הספיק להתפתח המון - פיזית נראה שהוא לא רק הוסיף לעצמו מסת שריר משמעותית, הוא כנראה גם גבה עוד קצת, הוא שיפר עוד את הכדרור ובעיקר את יכולת המסירה, אבל דווקא הקליעה שלו לא השתפרה במיוחד (בעיקר לא מ3).
אז היום באמת אין המון דמיון בין השניים, כי נראה שבצומת כלשהי של הקריירה שלו יאניס הלך לכיוון אחר מזה של דוראנט, אבל אני לגמרי יכול להבין את ההשוואות בין השניים.

אגב, מאז האולסטאר הוא עם ממוצע של בערך 20, 10 ו-8. די מטורף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 1:21 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהשליטה בכדור של הגריק פריק עדיפה בהרבה על זאת של דוראנט. למען האמת, אני לא חושב שלדוראנט יש שליטה בכדור טובה במיוחד. זה קליעה או צעד ראשון והוא בטבעת. לא הרבה מעבר. מצד שני גריק פריק מביא כל כך הרבה יותר לשולחן. כאמור, יכולת מסירה, יכולת ריב'.
בנוגע לתחום שבו דוראנט עדיף, הסקורינג, שוב, אין מה להשוות. דוראנט הוא החבילה הבאמת מושלמת. הקליעה מבחוץ המדהימה, היכולת שלו לעשות פוסט אפ מהמיד ריינג' ואז לעלות בפיידאוויי, יכולת הסיום שלו ליד הטבעת. בהכול הוא בטופ. הגריק פריק בשום תחום של סקורינג לא טוב במיוחד. הוא מצליח לקלוע בזכות האתלטיות המטורפת שלו.

אני יכול להבין מאיפה הגיעו ההשוואות, כל עוד לא רואים את שני השחקנים על המגרש. על המגרש אין שום קשר בין איך שהם משחקים וזה לא קשור לצומת שבה יאניס הלך לכיוון אחד או אחר, אלא פשוט סט כישורים אחר של שני השחקנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 1:30 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס אתה מנמיך קצת מהיכולות של דוראנט. הוא ריבאונדר טוב (8.2 כ"ח העונה) וגם מסוגל למסור (4.7 אס'). הוא גם הרבה פעמים עובר שחקנים בקרוס אובר כך שהכדרור שלו לא רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 1:36 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אולי דווקא אפשר להגדיר את השיפט של גריק פריק לפוינט דווקא לגנותו של קיד.
הרי עוד בקיץ דיברו על כך שיאניס מתפתח כרכז והוא יקבל דקות העונה כרכז. לקיד לקח מעל חצי שנה לעשות את השינוי הזה, כשהעונה של הבאקס למעשה גמורה.

לא רואה שום קשר בין יאניס לדוראנט, למעט העובדה שהם כנראה שמרו אחד על השני. באותה מידה אפשר היה להגיד שמאד מעניין לראות את מייקל קיד גילכריסט מול דוראנט.
האחד הוא סקורר מהגדולים שהיו בהיסטוריה של המשחק. זה הדבר שהוא עושה ברמה שכמעט לא נראתה. למרבה הצער, זה בערך הדבר היחידי שהוא עושה. נכון שהוא אתלטי, אבל האתלטיות היא לא החלק החשוב ביכולת הסקורינג שלו.
מהצד השני, שחקן שבהתקפה כיום חי על האתלטיות עם יכולת סקורינג מאד מוגבלת, בטח לא מהוקצעת, אבל שחקן אול אראונד שיכול להתפתח לשחקן נדיר.

לא רואה ממש קשר בין מג'יק ג'ונסון הבא לג'ורג' גרווין של תקופתנו.

רק קשר אסוציאטיבי בגלל ששניהם שחקנים... ארוכים. פרט לכך, אכן אין קשר אמיתי. שני שחקנים שונים לגמרי אבל עם נתונים פיזיים קצת דומים בעיקר במראה החיצוני. (ובכך ששניהם גבוהים מאד ועם זאת לא שחקני פנים, וגם לעולם לא יהיו שחקני פנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 4:18 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
עמוס אתה מנמיך קצת מהיכולות של דוראנט. הוא ריבאונדר טוב (8.2 כ"ח העונה) וגם מסוגל למסור (4.7 אס'). הוא גם הרבה פעמים עובר שחקנים בקרוס אובר כך שהכדרור שלו לא רע.

8.2 ריבאונדים מעמדה מס' 3 - אני מניח שאפשר לומר שהוא ריבאונדר מצוין. גם 4.7 אסיסטים זה מספר יפה מאוד.
דוראנט התפתח לא מעט עם השנים וזה שיש סיכוי סביר פלוס שהוא יהיה בג"ס שנה הבאה. זה פחות או יותר לסגור את הליגה לשנתיים-שלוש (לפחות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 6:32 pm 
Hall of Famer

8.2 זה בהחלט מספר יפה, בטח בעמדה מספר 3, אבל צריך לזכור גם כמה עובדות נוספות. קודם כל, אוק סיטי היא קבוצת ריב' הגנה בינונית (קבוצת ריב' התקפה נהדרת, הכי טובה בליגה ביי פאר). דוראנט כמעט לא לוקח ריב' התקפה, הכול בהגנה. מסביבו יש שחקני פנים שדי אלרגיים לריב'. הריבאונדר מספר 2 של אוק סיטי הוא... ראסל ווסטברוק כמובן, ולפני שתגידו, כן הוא ריב' התקפה גדול, אז הוא גם הריב' ההגנתי מספר 2 של אוק סיטי. כלומר יש בת'אנדר ואקום של ריבאונדים ודוראנט נכנס לואקום הזה.

לגבי האסיסטים, המספרים אכן יפים, אפילו מאד, אבל באמת שאני לא יודע מאיפה הם מגיעים. דוראנט שאני ראיתי במשחקים לא מוסר טוב במיוחד. כלומר הוא לא הגבוה ההוא שברח לי השם שלו שמסר כל הקריירה איזה שלושה אס', והוא בהחלט לא אגואיסט, אבל אין לו שום יכולת מסירה מיוחדת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 7:09 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לכן לא רשמתי שהוא מוסר מחונן (ה4.7 אס' האלו מגיעים לצד 3.4 איב') אלא שהוא מסוגל למסור. מן הסתם רוב האסיסטים מגיעים כשבאה עליו שמירה כפולה ומאחר והוא מקבל הרבה נגיעות בכדור. הוא מה שנקרא willing passer, בניגוד למשל לכרמלו שגם מוסר מעל 3 אס' למשחק לאורך הקריירה אבל ידוע כשחקן שלא מחפש את המסירה.
צריך לציין גם שלמרות שהוא לא שומר דגול הוא עדיין משיג חטיפות וחסימות בזכות האתלטיות והידיים הארוכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2016 7:23 pm 
Hall of Famer

הואמוסר לא רע בכלל לשחקנים שחותכים אל הסל ואני חושב שרוב האסיסטים שלו הם כאלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר