סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:33 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 7:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הבולס סופגים 129 במיאמי. קשה ללא בטלר.
הניקס מביכים עם תבוסה ביתית לפורטלנד.
שארלוט מביסים בבית את קבוצת הדיליג של פיניקס.
דאלאס גוברים בבית על המג'יק.

הרובוט דריימונד גרין סוף סוף דופק שלשה אחרי שישה משחקים ללא שלשה 0-12 מהשלשות האחרונות.
קרי על הספסל אבל ברבוסה מתחפש לקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 8:45 am 
Hall of Famer

גם AI בחוץ.
95-95. דקה לסיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 8:54 am 
Freshman

מילסאפ מחטיא שלשה פתוחה לגמרי בהתקפה האחרונה של אטלנטה, קליי מחזיר בהחטאה משלו. הארכה

עריכה:
הווריורס בדרך לשרוד את זה עם הגנה טובה ועזרה מהשופטים.
ההתקפה של ג"ס בהארכה מתדרדרת להמון תומפסון עם בידודים מזדמנים לדריימונד מההיי-פוסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 9:07 am 
Hall of Famer

וואו איזו שלשה של דריימונד

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 9:09 am 
Freshman

:shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 9:19 am 
Junior

הבלייזרס עם עוד ניצחון, 3 מ-3 ברצף משחקי החוץ בינתיים למרות שזה הולך ונעשה יותר קשה. אחרי 2-0 בבאק-טו-באק בשיקאגו ואינדיאנה, הלילה ניצחון על הניקס ומחר בלילה משחק מול קבוצה שדומה לנו מהרבה בחינות בבוסטון.
אין לי ספק שהסלטיקס לא פראיירים, זו קבוצה שבנויה טוב, כמה שחקנים עם אפקטיביות יותר גדולה מאשר הסטטיסטיקה. המפתחות שלהם מבחינתי הם אייזייה תומאס וקלי אוליניק. כשאיך קוראים לו השחקן הזה שהיה בחירה שנייה בדראפט, גם שחקן בעייתי, גם הג'יי קראודר הזה לא פשוט ועם סאלינג'ר ואייברי בראדלי ומרקוס סמארט, בוסטון אחת הקבוצות החזקות בליגה. משחק חוץ, משחק רביעי מחמישה משחקים, יהיה מאוד קשה.
דאלאס עם הניצחון שלהם ממשיכים להיות לפנינו בטבלה עם אותו מאזן. אני חושב שאם ננצח את הסלטיקס זו תהיה דרך ראויה לעלות למקום השישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 9:22 am 
Junior

השחקן שהיה בחירה שנייה - אוון טרנר כמובן.
ועכשיו כשהלכתי לבדוק את הסגל יש שם עוד שחקן צעיר שאני מאוד אוהב ג'ורדן מיקיי, שיחק נגדנו בליגת הקיץ, אמיר ג'ונסון שחקן לפחות יעיל, סך הכל קבוצה לא רעה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 11:19 am 
Junior

הסלטיקס קבצה מעניינת, כי לטעמי היא שלם הרבה יותר גדול מסך החלקים, שהוא אוסף של שחקנים בינוניים. אין ספק שבראד סטיבנס עושה שם עבודה מעולה.
השאלה מה הלאה - בגלל שאין ספק שבסגל הנוכחי אין אפשרות לאיים ברצינות על האליפות, בעיקר כי כבר מוציאים ממנו 120%.
בצד הפסימי, לטעמי היא שאין שחקן אחד שהייתי בונה עליו כשחקן חמישייה בקבוצה שמועמדת לאליפות. אני יודע שתומאס הוא אולסטאר, אבל אני אישית ממש לא מתלהב מרכז שזורק 17 פעמים למשחק וקולע ב-42%.
כמובן שיש גם צד אופטימי, אפילו מאד - בדראפט הקרוב לסלטיקס יש 3 בחירות סיבוב ראשון, כולל של ברוקלין שעשויה להיות גבוהה מאד. העניין הוא שכרגע לי המאזן זו בחירה 4-5, ונראה שיש שני שחקנים שהם רמה משלהם (סימונס ואינגרם), ואחריהם הדראפט די חלש (בנדר במקום ה-3 במוקים כרגע). לסלטיקס גם יש הרבה מקום פנוי תחת תקרת השכר, עם הרבה פרי אייג'נטס בקיץ. השאלה אם שחקנים ירצו להגיע, בסה"כ זה שוק קטן והגידול בתקרת השכר אומר שיהיו הרבה קבוצות עם קאפ ספייס. את תומאס אני רואה כנכס לטרייד, בעיקר כשיש את סמארט ובראדלי בקו האחורי - עם משכורת של 6.5 מיליון ורזומה של אולסטאר אני די בטוח שיהיה לו ביקוש, מקווה שאיינג' ילך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 11:51 am 
Hall of Famer

מי שעוד היה על אזרחי הלילה הוא קובי. הלייקרס בתגטבה מנצחים סוף סוף. ראסל מתחפש לקארי: 8-12 מהשלוש ו-39 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 2:58 pm 
Senior

הבולס היו צריכים להיפטר מגאסול בטרייד דדליין. הם כבר מקום תשיעי וגם אם יגיעו לפלייאוף הם בדרך לשום מקום. שיביאו 2 שיוכל לשחק ליד באטלר וכמה בחירות דראפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 4:37 pm 
Hall of Famer

האוהדים של הבולס מתלוננים שפקסון וחבריו לא עושים הרבה.
למעשה אם כולם בריאים שם יש להם צ'אנס להתחרות בקאבס שנחלשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 9:09 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:

את ה"אם כולם בריאים" הזה שומעים בשיקגו כבר 10 שנים, עוד מהימים שלאדי קארי הייתה איוושה בלב.
ולא, פקסון וחבריו לא עושים הרבה. בוחרים טוב בדראפט פעם בשנה ואח"כ יוצאים לדוג בלייק מישיגן. לדעתי ב-4-5 שנים האחרונות הם לא עשו אפילו טרייד אחד בטרייד דדליין. לא עשו? אפילו לא ניסו.

אני בהחלט מסכים שאם כולם בריאים יש להם צ'אנס מסוים. מצד שני, זה חלק מהמשוואה - אם במשך עונה שלמה שיחקת בחצאי הרכבים, אל תחשוב לרגע שכשתתחיל לשחק עם הרכב מלא בסוף העונה אז יש לך קבוצה לגמר אן בי איי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 9:15 pm 
Junior

העבירו את דנג על בחירות דראפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 9:32 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
העבירו את דנג על בחירות דראפט

נכון, רק שזה לא היה בטרייד דדליין.

אגב, סתם כי שעמם לי:
השנה הם דווקא עשו טרייד בטרייד דדליין - העבירו את היינריך תמורת ג'סטין הולידיי ובחירת סיבוב שני. מרגש.
ב-2014/15 לא עשו טרייד אחד אפילו. אחד.
2013/14 - העיפו את דנג תמורת ביינום (שנחתך) ובחירות דראפט, עשו טרייד דראפט של גארי האריס + נורקיץ' תמורת מקדרמוט ואנתוני רנדולף.
2012/13 - טרייד בקיץ 2012 על קייל קורבר תמורת כסף. בראבו.
2011/12 - אפס טריידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 10:11 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
satriani כתב:

את ה"אם כולם בריאים" הזה שומעים בשיקגו כבר 10 שנים, עוד מהימים שלאדי קארי הייתה איוושה בלב.
ולא, פקסון וחבריו לא עושים הרבה. בוחרים טוב בדראפט פעם בשנה ואח"כ יוצאים לדוג בלייק מישיגן. לדעתי ב-4-5 שנים האחרונות הם לא עשו אפילו טרייד אחד בטרייד דדליין. לא עשו? אפילו לא ניסו.

אני בהחלט מסכים שאם כולם בריאים יש להם צ'אנס מסוים. מצד שני, זה חלק מהמשוואה - אם במשך עונה שלמה שיחקת בחצאי הרכבים, אל תחשוב לרגע שכשתתחיל לשחק עם הרכב מלא בסוף העונה אז יש לך קבוצה לגמר אן בי איי.

ברור שזה אם. אבל השאלה מה היו מקבלים עבור גאסול. לא עושים טרייד סתם בשביל לומר שעשית.
לא היו הרבה קופצים על גאסול. אז השווי שלו היה נמוך.
קבוצות שרצו ידעו שהוא בא להשכרה לכמה חודשים (כמו הקינגס) אז למה לתת משהו רציני עבור השכרה?
קבוצות רציניות לא היו מעונינות בו.

הדפיקות שלהם זה שהם לא העבירו את נואה שהוא היה שווה משהו (תחילת העונה). אחרי זה כמובן הוא גם נפצע (לא לפני שהוא ניגר) וכעת הוא חופשי. יכלו אולי לגרד בחירת דראפט עבורו. גם משהו.

יש להם משרד קדמי (פרונט אופיס) מהגרועים בליגה (למרות שמדי פעם הם פגעו עם בחירות כמו בטלר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 10:22 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
התותח המפוברק כתב:
satriani כתב:

ברור שזה אם. אבל השאלה מה היו מקבלים עבור גאסול. לא עושים טרייד סתם בשביל לומר שעשית.
לא היו הרבה קופצים על גאסול. אז השווי שלו היה נמוך.
קבוצות שרצו ידעו שהוא בא להשכרה לכמה חודשים (כמו הקינגס) אז למה לתת משהו רציני עבור השכרה?
קבוצות רציניות לא היו מעונינות בו.

הדפיקות שלהם זה שהם לא העבירו את נואה שהוא היה שווה משהו (תחילת העונה). אחרי זה כמובן הוא גם נפצע (לא לפני שהוא ניגר) וכעת הוא חופשי. יכלו אולי לגרד בחירת דראפט עבורו. גם משהו.

יש להם משרד קדמי (פרונט אופיס) מהגרועים בליגה (למרות שמדי פעם הם פגעו עם בחירות כמו בטלר)

נו באמת. ממש קופמן של סלניוז. אין להם פרונט אופיס מהגרועים בליגה. כנראה שהם היו אחת הקבוצות החלשות בליגה בעשר השנים האחרונות אם זה היה כך. בפועל, הקבוצות של ת'יבודו היו חלקן עם המאזן הטוב בליגה או קרוב לכך. חלק מהדברים הפרונט אופיס עושה מצוין (בחירה בדראפט) וחלק חלש למדי (טריידים, וקריאת המצב בזמן ובכלל תעוזה לעשות מהלכים וטו קאש אין על שחקנים מסוימים). הסיכום הוא אנדראצ'יביות מסוימת. אתה צריך לקחת הימורים מושכלים כדי להצליח בליגה הזו. בשיקאגו לא לקחו מספיק כאלו והעדיפו להישאר ולשמור על הנכסים שלהם ולראות אותם נחלשים. זה הופך את הפרונט אופיס לסולידי, לא לאחד החלשים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 10:53 pm 
Hall of Famer

סטריאני - הם לא פוגעים מדי פעם. הם פוגעים באחוזים די גבוהים. הם רק לא בוחרים כזה גבוה, אז זה בעיקר רול פליירים מוצלחים (פורטיס ומקדרמוט לדוגמא). באטלר זה שיחוק, אבל לדעתי הרבה יותר קשור בשחקן מאשר במועדון שבחר בו.

Att - לא יודע מה זה הימורים מושכלים. מי ששוקד על השמרים בליגה הזאת לא יכול לקחת אליפות. כדאי רק לזכור שרוז היה מתנה משמיים. הם קיבלו את הבחירה הראשונה בדראפט עם סיכוי של איזה 1.8% בלוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 02, 2016 11:08 pm 
Hall of Famer

אוהדי הבולס שונאים את גאר ופקסון. תכנס לפורומים.
אתה יכול לקרוא להם סולידיים,שמרנים או איך שתרצה.

עכשיו אני לא טוען שהם היו צריכים לפרק הכל. ההפיך. אני דווקא חושב שזריקת גאסול עבור כלום זה טמטום כי יש סיכוי שאם כולם יגיעו בריאים לפלייאוף (כולם זה כמובן ללא נואה) הם יכולים להגיע לגמר המזרח.

לגבי שיחוק בדראפט. יש פגיעות ויש טעויות. אני יכול להרכיב לך רשימה של בחירות דפוקות שלהם. לא חושב שיש טענות לדראפט. אני חושב שיש טענות (של אוהדים) שהם לא מזיזים כלום.

ואין שום קשר בין פרונט אופיס לבין הצלחה. אוקלהומה די מצליחים ואני חושב שהם גרועים בFO

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 12:37 am 
Hall of Famer

אוקלוהומה אמנם פישלו לא מעט אבל זה פרונט אופיס שעשה כמה בחירות מעולות וכמעט הרכיב שושלת אליפויות. בהחלט לא פרונט אופיס גרוע, על אף כמה בחירות תמוהות וסגל משלים לא משהו.
אין שום קשר בין פרונט אופיס לבין הצלחה - זו טענה די מגוחכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 12:57 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אוקלוהומה אמנם פישלו לא מעט אבל זה פרונט אופיס שעשה כמה בחירות מעולות וכמעט הרכיב שושלת אליפויות. בהחלט לא פרונט אופיס גרוע, על אף כמה בחירות תמוהות וסגל משלים לא משהו.
אין שום קשר בין פרונט אופיס לבין הצלחה - זו טענה די מגוחכת.

אתה יכול להיות פרונט אופיס טוב ולא בהכרח קבוצה מצליחה. וגם הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 1:03 am 
Hall of Famer

זה כבר יותר הגיוני. אתה יכול להגיד שפרונט אופיס טוב לא מבטיח הצלחה ושפרונט אופיס רע לאו דווקא בהכרח מונע מהקבוצה שלו להיות טובה.
להגיד שאין קשר בין פרונט אופיס טוב להצלחה זה כמובן מגוחך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 1:17 am 
Senior

Att כתב:

בהחלט לא סתם גרוע, אלא הכי גרוע בכל הזמנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 1:22 am 
Junior

בתכלס כולם מהללים את פרסטי אבל אחרי הבחירות המעולות (כל ה-4 היו בחירות גבוהות, שלזכרוני את הבחירות אקסטרה לא הוא השיג) כל שאר המהלכים שלו לא צלחו.
מה אתה צריך לתת מקסימום לקאנטר? ולמה לא למכור אותו לפורטלנד בדדליין אחרי שאתה רואה שהוא למלם אצלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 1:26 am 
Sophomore

בכל עונה רגילה אי אפשר היה שלא לדבר על אוקלהומה, קליפרס וקליבלנד כקונטנדריות לגיטימיות. השתיים הראשונות משחקות לא רע בכלל והשלישית כנראה תגיע לגמר ומשם הדרך קצרה יותר לתואר.
אבל זאת לא עונה רגילה.
על גולדן סטייט אין בכלל מה לדבר. הספרס לעומת זאת זה חתיכת סיפור שנמצא בצל. אני רק מזכיר שהם פתחו את העונה בחמישה הפסדים מתוך שבע המשחקים הראשונים. זה אומר שב52 משחקים האחרונים (מאז נובמבר בעצם) הם בקצב יותר גבוה אפילו מהאלה שאין מה לדבר עליהם.

זהו. סתם משהו שרציתי להגיד שלא שווה ת'רד חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 03, 2016 1:32 am 
מנהל פורום

לא נכון, הם פתחו נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר