סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 8:13 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 182 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 12:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה קורה השנה ב-18/2.
השמות החמים:
- דיוויד לי צפוי לסיים עד הטרייד דדליין את תפקידו בבוסטון. יכול בהחלט להתאים לאחת הקונטנדריות, לרבות ג"ס ו/או קליבלנד. גם שיקגו נטולת נואה ומירוטיץ' תשמח לחיזוק של שחקן פנים.
- מרקיף מוריס. הסאנס קבוצה מפורקת והבינו שאין טעם לשחק בכאילו. צריך בנייה מחדש עם כוכב שישיגו דרך הדראפט. הראפטורס מתעניינים. גם קליבלנד, יוסטון וניו אורלינס.
- אל הורפורד. זה לא סוד שהביג מן של אטלנטה הוא אחד היציבים בליגה, אבל לא נותן הרבה יותר מזה. השמועות מקשרות אותו לבוסטון, יחד עם עוד אטלנטה הוק אחד - ג'ף טיג.
- פאו גאסול. היו דיבורים שהבולס אולי יהיו מוכנים להעביר אותו. אחרי הפציעות של נואה ומירוטיץ', נראה שבשלב הזה הם ישמרו עליו.

בענייני שבוע האולסטאר - שמועות על כל מיני השתתפויות מוזרות למיניהן. כריס בוש צפוי להשתתף בתחרות השלשות. דריימונד גרין, אנתוני דיוויס ובוגי קאזינס מעוניינים להשתתף בתחרות הכשרונות (היסטורית תחרות של רכזים). אנדרו וויגינס הודיע שלא ישתתף בתחרות ההטבעות, אלא ישאיר את התואר לזאק לווין.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 8:44 am 
Hall of Famer

דיויד לי לגולדן סטייט....לא יקרה בחיים. האיש ראה ספסל שם, למה שיקחו אותו על השכר שלו?
טאקר מבוקש משום מה. שמועות על הרפטורס.
ראיין אנדרסון תמיד עולה בשמועות.

הבולס מפגרים. היו צריכים להפטר מנורה מזמן. כעת הוא פצוע.
לא הייתי מתפלא אם קלדרון ודווייט הווארד יעברו בטריידים(לא אותן טרייד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 9:41 am 
מנהל פורום

הקטע עם לי זה החוזה שלו. הוא יעבור לקונטנדרית רק תמורת שחקן שמרוויח טוב. שחקנים כאלו בקונטנדרית הם או טעות מקצועית, ואז סובטון לא תיקח, או אשכרה שחקנים ממש טובים, ואז בוסטון תשמח לקחת אותם, אבל לא תקבל אותם.
אם לי יעבור זה לקבוצה שמנסה לבנות מחדש ולהפטר משחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 04, 2016 1:27 pm 
Freshman

דיבורים על ג'ף טיג ליוטה.

ההרכב הירושלמי הדג-נחש על תחושותיו של אוהד הפועל ירושלים:
"אני לא צבוע, יש לי כושר הסתגלות
לא אני לא משוגע, אבל לא תזיק לי הסתכלות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 05, 2016 1:09 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
- דיוויד לי צפוי לסיים עד הטרייד דדליין את תפקידו בבוסטון. יכול בהחלט להתאים לאחת הקונטנדריות, לרבות ג"ס ו/או קליבלנד. גם שיקגו נטולת נואה ומירוטיץ' תשמח לחיזוק של שחקן פנים.
- מרקיף מוריס. הסאנס קבוצה מפורקת והבינו שאין טעם לשחק בכאילו. צריך בנייה מחדש עם כוכב שישיגו דרך הדראפט. הראפטורס מתעניינים. גם קליבלנד, יוסטון וניו אורלינס.
- אל הורפורד. זה לא סוד שהביג מן של אטלנטה הוא אחד היציבים בליגה, אבל לא נותן הרבה יותר מזה. השמועות מקשרות אותו לבוסטון, יחד עם עוד אטלנטה הוק אחד - ג'ף טיג.
- פאו גאסול. היו דיבורים שהבולס אולי יהיו מוכנים להעביר אותו. אחרי הפציעות של נואה ומירוטיץ', נראה שבשלב הזה הם ישמרו עליו.

איך הגעת למסקנה שדיוויד לי יגיע לקונטנדרית? לי יגיע כהשלמת משכורת, בטרייד שיכלול את השחקנים הזולים של בוסטון, עם בחירות, על סופרסטאר. לא רואה קונטנדרית שמחפשת את האין הגנה שלו

מאוד מעניין מה קורה עם המאמן החדש בפיניקס. הרי גם הורנסאק בטח קיבל הנחיות לשחק איתו בשביל ערך טרייד, אבל ווטסון לפחות במשחק הראשון נתן למרקיף את המפתחות וקיבל הצגה

לא הבנתי מה זה אחד היציבים בליגה אבל לא נותן יותר מזה. יותר מ-מה? אגב, הדיון בת'רד השני הבחור סנטר טופ10, אולי אפילו יותר גבוה.
לא קונה את השמועה של טיג לבוסטון, לא רואה את אינג משיג אותו במחיר שמאפשר לו ארביטראז והוא בטח לא צריך אותו. אבל הורפורד לבוסטון זה אחלה שיחוק, אפילו אם הוא קצת מבוגר לשאר הסגל.

אם כבר שמועות, הכי מעניין זה האם הקליפרס באמת מתייאשים מבלייק ומוכנים למכור אותו. בלייק על מלו יכול לצאת סופר מעניין לעתיד הכדורסל בניו יורק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 05, 2016 4:05 am 
Hall of Famer

גריפין הוא בכלל זה שהחל להוציא את הקליפרס מהבור בו היו טמונים. זו תהיה טעות ענקית לשלוח אותו תמורת מלו, למשל.
מעניין כמה חשוב לפיל ג'קסון להיות בפלייאוף השנה. בלי טרייד על שחקן כמו ג'נינגס או חיזוק משמעותי אחר לקו האחורי, הוא לא יגיע לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 7:08 pm 
Hall of Famer

דרק פישר מפוטר על ידי הניקס ואביו הרוחני פיל ג'קסון. קורט רמביס העוזר מאמן זמני.
בינתיים, המג'יק שוקלים לשלוח את טוביאס בטרייד. אוספים הצעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 7:45 pm 
Hall of Famer

הפיטורים של פישר די מובנים. יש שם סגל לא רע בכלל.לא גדול אבל לא מזעזע.

בזמנו כתבתי שאני ממש לא מבין את החוזים הענקים של פישר ובלאט. לא הבנתי מדוע לשפוך מלא כסף על הימורים כאלו. כתבתי שלדעתי היה אפשר לתת להם חוזה הרבה יותר קטן (אם אני זוכר נכון הם קיבלו 5 מיליון לעונה שזה חוזה עתק), נגיד 2 מיליון ואם יש הצלחה אדירה, מה יקרה? הניקס והקאבס היו מאריכים את החוזים שלהם עם חוזה משופר כנראה בגובה החוזה המקורי (כלומר עולים ל5 מיליון לעונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 8:46 pm 
Hall of Famer

בלאט קיבל כמדומני 10 מיליון ל-3 שנים, עם אפשרות להגיע ל-20 מיליון ל-4 שנים עם בונוסים ותוספות. בהחלט סביר לדעתי בשביל מאמן שהוא "רוקי" אבל כזה עם הרבה ניסיון מחוץ לאן בי איי. כמו בילי דונובן באוקלהומה שמקבל 6 מיליון דולר לעונה.
פישר סגר על 25 מיליון ל-5 שנים. לא קרוב כ"כ, ויחסית למישהו בלי שום רקע באימון, היה ברור שזה חוזה מופרך.

אז מי יגיע לתפוח הגדול? אני חושב שהם ינסו לסגור עם טום תיבודו. תיבודו מאמן מצוין בסה"כ, רקורד טוב עם הבולס. משער שהיו לו כמה הזדמנויות לחזור להיות עוזר מאמן והוא העדיף להישאר בבית ולחכות למשרת מאמן ראשי.
באופן לא מפתיע, שני השמות המועמדים הראשונים שעלו הם של שחקני עבר של הזן מאסטר. אם השם של לוק וולטון הוא טבעי בהתחשב ההצלחה שלו השנה עם הדאבס, השם של בריאן שואו קצת מפתיע בהתחשב בכשלון שלו בדנבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 10:02 pm 
Hall of Famer

קודם כל השכר של דונובון גם מטורף. אתה מביא דוגמא למאמן שאני בדיוק מדבר על התופעה הזאת.
למה לתת לפישר 5? מישהו אחר רצה אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 10:05 pm 
Hall of Famer

השכר של דונובן יחסית גבוה, אבל לא מאוד. זה לא הרבה יותר ממה שהוא הרוויח / יכול להרוויח בקולג'ים. וכפי שאמרתי - אין דין דונובן (ולצורך העניין גם לא בלאט, ו/או קאליפרי, פיטינו, טום איזו, סטיבנס או כל מאמן קולג'ים אחר) כדין פישר שבאמת היה חסר כל ניסיון שהוא באימון כמאמן ראשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 10:33 pm 
Sophomore

לא שפישר הבריק אבל להבדיל מסקרמנטו שיש להם אולי פונטניצאל ליותר, הניקס שווים את מה שהם מראים, אמנם חלק מהשחקנים מפתיע לטובה אבל סך כל הכשרון פחות טוב מהיריבות במזרח שהתחזק ביחס לשנה שעברה. יש את פרוזינגס שמעולה ביחס לציפיות אבל עדיין רוקי, אנטוני שבירידה וגם תמיד לא היה בקטע של לנצח יותר מדי, אפללו ולופז הבינונים, ספסל סביר פלוס וזה לא מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 10:59 pm 
Junior

סטריאני, אחת מהסיבות זה שלא מדובר בארגון שמתנהל בתוך טבלאות אקסל.
מאמן צריך מעמד מול השחקנים שלו. חלק מהמעמד שלו נבנה על סמך המעמד שהוא מקבל מההנהלה הגבוהה, וחלק מרכזי מהמעמד הזה מתבטא בגובה ובאורך החוזה. בערך כמו שאתה לא היית מכבד ומקשיב למנהל שלך אם היית יודע שהוא על חוזה זמני עם רבע מהשכר הנהוג לתפקידו.
פיל ג'קסון בחר בדרק פישר כי האמין בו, וזו הייתה הטעות, להמר שהאישיות והידע של פישר ייתרגמו מיידית ליכולות אימון גבוהות. אבל מרגע שבחר בו, המהלך הנכון היה לתת לו חוזה שיסמן מעמד גבוה ויציב בארגון.

וחוצמזה, אני לא מבין למה אכפת למישהו מגובה השכר של מאמנים בליגה הזו. באירופה מילא, אבל בליגה הזו זה לא פוגע כהוא זה בשכר השחקנים או בהוצאות תפעוליות אחרות.
לפי דיווחים שונים, הניקס סיימו את השנה שעברה ברווח של 53 מיליון דולר.
לא נראה לי שלחברת MSG שמגלגלת מיליארדי דולרים כואב עכשיו על כך שיכלו לסיים עם רווח של 56 מיליון דולר אם רק היו מתמקחים עם דרק פישר, ודי בטוח שזה לא פורום כלכלי שמנסה לחשוב איך אפשר למקסם רווחים בקבוצות הספורט האמריקאיות, אז אולי עדיף להתרכז בכדורסל וביכולות האימון של דונובן/בלאט/פישר/קר במקום להתעסק בכמה מזומנים הם מקבלים מהמיליארדרים שהם מריצים להם את הקבוצה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 11:09 pm 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
סטריאני, אחת מהסיבות זה שלא מדובר בארגון שמתנהל בתוך טבלאות אקסל.
מאמן צריך מעמד מול השחקנים שלו. חלק מהמעמד שלו נבנה על סמך המעמד שהוא מקבל מההנהלה הגבוהה, וחלק מרכזי מהמעמד הזה מתבטא בגובה ובאורך החוזה. בערך כמו שאתה לא היית מכבד ומקשיב למנהל שלך אם היית יודע שהוא על חוזה זמני עם רבע מהשכר הנהוג לתפקידו.
פיל ג'קסון בחר בדרק פישר כי האמין בו, וזו הייתה הטעות, להמר שהאישיות והידע של פישר ייתרגמו מיידית ליכולות אימון גבוהות. אבל מרגע שבחר בו, המהלך הנכון היה לתת לו חוזה שיסמן מעמד גבוה ויציב בארגון.

וחוצמזה, אני לא מבין למה אכפת למישהו מגובה השכר של מאמנים בליגה הזו. באירופה מילא, אבל בליגה הזו זה לא פוגע כהוא זה בשכר השחקנים או בהוצאות תפעוליות אחרות.
לפי דיווחים שונים, הניקס סיימו את השנה שעברה ברווח של 53 מיליון דולר.
לא נראה לי שלחברת MSG שמגלגלת מיליארדי דולרים כואב עכשיו על כך שיכלו לסיים עם רווח של 56 מיליון דולר אם רק היו מתמקחים עם דרק פישר, ודי בטוח שזה לא פורום כלכלי שמנסה לחשוב איך אפשר למקסם רווחים בקבוצות הספורט האמריקאיות, אז אולי עדיף להתרכז בכדורסל וביכולות האימון של דונובן/בלאט/פישר/קר במקום להתעסק בכמה מזומנים הם מקבלים מהמיליארדרים שהם מריצים להם את הקבוצה.

לא אמרתי לתת לו רק מיליון לעונה.
וכן, לכל ארגון שעושה 56 מיליון, אכפת מ3 מליון דולר.לפחות לי היה אכפת אם אני הבעלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 11:32 pm 
Junior

רק שכאמור, תאגיד שמגלגל מיליארדים, הניקס רק אחת משלוחותיו.
ופספסת את הפואנטה, אז שוב - פורום כדורסל, לא פורום כלכלי. אז אני מוכן לזרום איתך ולהניח שמתרחשות בימים האחרונים ישיבות מסביב לשעון ב-MSG כדי להבין למה שילמו לדרק פישר מעל ערך השוק שלו.
השאלה שלי היא למה בתור אוהד כדורסל בפורום כדורסל אתה בוחר להתעסק בשורת הרווח של תאגיד שמגלגל מיליארדים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2016 11:36 pm 
מנהל פורום

אכניס את זה כאן, כתבתי פוסט קצרצר על הסלטיקס, ועל הכיוון העתידי:
http://debuzzer.com/kalimi/65742/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 09, 2016 12:05 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
רק שכאמור, תאגיד שמגלגל מיליארדים, הניקס רק אחת משלוחותיו.
ופספסת את הפואנטה, אז שוב - פורום כדורסל, לא פורום כלכלי. אז אני מוכן לזרום איתך ולהניח שמתרחשות בימים האחרונים ישיבות מסביב לשעון ב-MSG כדי להבין למה שילמו לדרק פישר מעל ערך השוק שלו.
השאלה שלי היא למה בתור אוהד כדורסל בפורום כדורסל אתה בוחר להתעסק בשורת הרווח של תאגיד שמגלגל מיליארדים.

בעולם האמריקני יש אחריות לכל תפקיד.
אז אני לא יודע אם מחר הGM יקבל נו נו נו, אבל תהיה בטוח שלבעלי המניות במועדון זה לא היה כיף לזרוק 7.5 מיליון דולר (או יותר, לא יודע איך פישר יקבל את שארית החוזה שלו) לפח.
גם למועדון שעושה הרבה כסף (ולא מילארדים), כמה מיליונים זה לא מעט.

אני בוחר להתעסק (הפעם) בשכר כי תמיד מדברים פה על שכר של שחקנים (כי יש קאפ). אז נכון שלמאמנים אין תקרה אבל זה נושא שקשור לכדורסל. לא חושב שהעלתי פה את נושא הריבית באמריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 09, 2016 12:12 am 
מנהל פורום

אתה מדבר על המועדון שהמשיך לתת משכורת עתק ולהאריך חוזה לאיזיה תומאס אחרי שכבר היה ברור שהוא הרס עצמי, כן? ה"ההפסד" על פישר הוא מהקטנים אי פעם על חוזה כושל של הניקס
הניקס מנוהלים בלי שום הגיון כלכלי כי הם מרוויחים הון תופעות לא משנה מה יעשו
מה הוא בדיוק יעשה עם 56 מיליון במקום 53?
יאכל 7 ארוחות ביום במקום שלוש?
צא מזה, זה לא ארגון שנסחר בבורסה שחייב למקסם רווחים כי הדירקטוריון דואג לתשואה של המניה
זה צעצוע של אדם עשיר במיוחד ולא שפוי במיוחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 09, 2016 12:25 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אכניס את זה כאן, כתבתי פוסט קצרצר על הסלטיקס, ועל הכיוון העתידי:
http://debuzzer.com/kalimi/65742/

טור נחמד. אהבתי שבתגובות הפליגו בין משחק המנש הישן במחשב (כוסאמא של קארים וההוקשא שלו) והחדש של מגהדת'... וכמובן שהיה את הבחור שכבר מתכונן לשלוש בחירות של פילי בין 5 הראשונות בדראפט הקרוב.
אני חושב שכשהסלטיקס יזכו בבחירה הראשונה ביל סימונס יצייץ אורגזמה ב140 תוים (ומיד יפעל להכניס לכלא את כל סוחרי הסמים בעיר שבה ייערך הדראפט)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 09, 2016 9:34 pm 
Hall of Famer

אוריאל - לא מסכים כ"כ עם הניתוח. מה זה משנה בכלל אם זו חברה ציבורית או פרטית? זרק כסף לפח, ועם כל זה שהוא מרוויח ימבה כסף רק על המותג עצמו של הניקס, ברור לו שהצלחה של הקבוצה יכולה להתרגם לה-ר-ב-ה, ה - ר - ב- ה יותר דולרים מהמצב הנוכחי. כאן גם נמצא המלכוד, כי תקרת השכר היא כלי שהליגה יצרה שלמעשה די מבטל את היכולת לבנות קבוצות של כוכבים מהיום להיום. לא שזה לא נעשה בהיסטוריה (מיאמי, לייקרס עם הווארד ונאש, בוסטון עם פירס, גארנט וריי אלן), אבל זה לא כזה פשוט, כרוך בסרייה של החלטות ניהוליות במשך שנה-שנתיים ובסיכון לא קטן.
מי שרוצה הצלחה מיידית לרוב נכשל, ע"ע ברוקלין ששמו את כל הז'יטונים על חמישיה של דרון, ג'וג'ו, פירס, גארנט וברוק לופז, והיום הם משלמים על זה באבי אביהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 09, 2016 9:42 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
אוריאל - לא מסכים כ"כ עם הניתוח. מה זה משנה בכלל אם זו חברה ציבורית או פרטית? זרק כסף לפח, ועם כל זה שהוא מרוויח ימבה כסף רק על המותג עצמו של הניקס, ברור לו שהצלחה של הקבוצה יכולה להתרגם לה-ר-ב-ה, ה - ר - ב- ה יותר דולרים מהמצב הנוכחי. כאן גם נמצא המלכוד, כי תקרת השכר היא כלי שהליגה יצרה שלמעשה די מבטל את היכולת לבנות קבוצות של כוכבים מהיום להיום. לא שזה לא נעשה בהיסטוריה (מיאמי, לייקרס עם הווארד ונאש, בוסטון עם פירס, גארנט וריי אלן), אבל זה לא כזה פשוט, כרוך בסרייה של החלטות ניהוליות במשך שנה-שנתיים ובסיכון לא קטן.
מי שרוצה הצלחה מיידית לרוב נכשל, ע"ע ברוקלין ששמו את כל הז'יטונים על חמישיה של דרון, ג'וג'ו, פירס, גארנט וברוק לופז, והיום הם משלמים על זה באבי אביהם.

מסכים אבל הנטס זה פשוט דוגמא לא הכי טובה כי זה לא שהם היו כוכבים וזה לא הלך. הם היו סוסים מתים שקיבלו שכר של כוכבים. איינג' ידע לאן זה הולך (בגיל הזה כל שנה זה ירידה משמעותית ביכולת. ראה ערך "מריון היה שחקן חמישיה לפני הקאבס"), והעיף אותם כל עוד יש להם ערך מסויים. הנטס פשוט עשו טעות כאשר חשבו שגרנט ופירס הם עדיין כוכבים.

הלייקרס כן קיבלו סוס מת (נאש) אבל גם שחקן שלא סוס מת (אם כי לא בשיאו) ושם באמת זה לא עבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 09, 2016 9:59 pm 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:

תרשה לי לערער עלייך, גם בוסטון ומיאמי לא נבנו מהיום להיום, את התנאים לבנות קונטנדרית הן הרכיבו לאורך שנים כדי להגיע לרגע הנכון עם הנכסים (קאפ-ספייס, שחקנים צעירים עם ערך בשוק, בחירות דראפט) ולממש אותן על השחקנים הנכונים. זה שבפועל הכוכבים הגיעו כולם באותו הזמן ממש לא אומר שאפשר לבנות קונטנדרית מהיום להיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 09, 2016 11:24 pm 
Hall of Famer

שזה בדיוק מה שכתבתי רגע אחרי אותם סוגריים -
ציטוט:
זה לא כזה פשוט, כרוך בסרייה של החלטות ניהוליות במשך שנה-שנתיים ובסיכון לא קטן.

לגבי בוסטון זה לקח קצת יותר זמן כמדומני אבל לא הרבה יותר. אולי 3-4 שנים גג.
מיאמי... די עשו דאמפינג לשכר בשנה-שנתיים שלפני. המהלך נתפר בצבע אפור למדי (כביכול נסגר קודם בין הטריו ואח"כ עם ההנהלה) והכוכבים גם היו צריכים לקחת קיצוץ בשכר (14.5 מיליון דולר לעונה הראשונה) + להחתים שחקנים רק על חוזי מינימום ו/או שחקן אחד על MLE. קבוצות אחרות שעשו מהלכים דומים נשארו עם חוזים מנופחים לג'וג'ו, רודי גיי, אמארה סטודמאייר, קרלוס בוזר ושות'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 10, 2016 12:10 am 
Hall of Famer

הרבה מחכים לראות אם אטלנטה הולכת לפרק את הקבוצה.
הם ב10 האחרונים על 4-6.
השאלה שעומדת אצלם זה האם הורפורד יקבל חוזה גדול וטיג.
אם לא, אז המשמעות היא שדי מפרקים את הקבוצה שגם ככה היום היא מדשדשת.
שמועות:
קאבס רוצים את קורבר. אוונס ואשיק (מדוע??)
הניקס מדברים על טרייד. משער שקלדרון החלש. אולי אנטוני. די ברור לכולם שאנטוני כבר די מבוגר ולא יוביל אותם לכלום.

הדיבורים על בלייק גריפין (זרקו את דנבר) הם תוצאה של הפציעה המפגרת שלו וזה שהם נראים סביר לגמרי בלעדיו.

דווייט הווארד יהיה חופשי בקיץ, יש מצב שהרקטות ירצו לקבל משהו עבורו כעת לפני שיברח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 10, 2016 12:47 am 
Hall of Famer

קורבר מתאים בול לקאבס. (למרות שכחושבים על זה, יש שחקן על טיקט דומה שלעולם לא הצליח ליד לברון - ג'יימס ג'ונס).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 182 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון ו 95 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה