סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 6:05 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טוטו פרי-אייג'נסי
הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 4:32 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
1. קווין דוראנט
קבע פגישה עם התאנד'ר למחר, אבל אחריה יהיו פגישות עם הווריורס, קליפרס, ספרס, סלטיקס והיט.
ההנחה שלי היא שההצלחה היחסית של אוקלהומה בפלייאוף האחרון, והמהלכים שבוצעו בקיץ, אמורים להשאיר את דוראנט באוקלהומה ולתת עוד צ'אנס לפרנצ'ייז היחיד בו שיחק. מצד שני, לא היה קובע פגישות עם עוד קבוצות אם הוא היה נעול על ההחלטה שלו. לא נראה כמו הטיפוס שייקבע פגישות רק כדי לחזק את האגו מהליטופים של חבורות החליפות.
ההימור: מקסימום של 1+1 עם התאנד'ר. האופציה השניה: ספרס.

2. חסן ווייטסייד
ההיט נמצאים במלכוד רציני שכבר גרם להצהרות פאסיב-אגרסיב מצד חסן ודווין ווייד. מצד אחד יש להם מקום לשני חוזים שמתקרבים למקסימום. מצד שני, זה רק מתקרב, וזה גם אומר שלא יהיה כסף לייצב ספסל סביר בקיץ שבו שחקני הספסל האלה צפויים לקבל הצעות יפות פשוט כי יש כסף לבזבז בליגה (ואתה לא יכול לוותר על ספסל עם סכנות כמו ווייד ובוש).
אבל אלה עוד בעיות זניחות. הבעיה העיקרית היא שלהיט יש פגישה עם דוראנט ופט ריילי מאמין שיש לו סיכוי, והוא לא יכול לוותר מראש על שחקן כמו דוראנט. זה אומר שעד שאין החלטה של דוראנט, אי אפשר לסגור כלום עם ווייד וחסן. שני אלה נעלבו שבמקום לדאוג להם קודם כל מחפשים בשדות זרים, אז חסן אמר בשני ראיונות שונים שהוא רוצה לחתום על חוזה כבר בראשון ליולי, ושלויאליות היא לא פקטור בסאגת הפרי-אייג'נסי. ווייד מהצד השני טרח שהעולם יידע שהנציגים שלו פנו לספרס ולמאבריקס.
ההימור: חסן מפתיע את העולם וחותם בלייקרס על מקסימום לארבע שנים. האופציה השניה: יוסטון.

3. דמאר דרוזן
לא מעניין. יישאר בטורונטו.

4. מייק קונלי.
המטרה מספר 1 של הגריזליס הקיץ, אבל זו לא חכמה גדולה כשברור שאין להם סיכוי עם פרי-אייג'נטס סבירים אחרים. הבחירה של קונלי היא בין כסף בממפיס (יכולה להציע שנה חמישית וקפיצה גדולה יותר בין השנים) שנראית בדרך למטה מבחינה מקצועית, לבין קצת פחות כסף אבל מצב מקצועי מבטיח יותר.
לדעתי נמאס לו מממפיס ומסגנון המשחק שלא מבליט אותו, ולכן-
ההימור: מקסימום בדאלאס. האופציה השניה: יוסטון.

5. אל הורפורד.
אולי השחקן המבוקש ביותר, בגלל שחצי ליגה מאמינה שיכולה להביא אותו, והתפקיד שלו פחות מוגדר, יש כאלה שרוצות אותו ל-4 וכאלה של-5. אצל הטובות שבהן הוא מסומן כפרס ניחומים לדוראנט/ווייטסייד.
לא הייתי מציע לו את המקסימום שהוא מבקש, פציע מדי ולא גיים-צ'יינג'ר. אם הוא השלישי-רביעי בטיבו בקבוצה שלי, אני מרגיש מצויין. אם הוא הראשון או השני אני לא יכול להרגיש קונטנדר.
ההימור: מקסימום בסלטיקס. אופציה ב': מקסימום בוושינגטון.

6. דוויט האוורד.
מצב קצת מסובך למי שעדיין נתפס אצל רבים כטופ-3 סנטר. אני חושב שיש לו 5 אופציות ריאליות, והן בלבד: דאלאס שחשקה בו מאוד בעבר, אטלנטה בה גדל, הניקס אם השמועות על נואה לא נכונות, מיאמי אם חסן בורח, בוסטון.
לאחרונה אני לא חושב שהוא ממש מתאים מקצועית או מנטלית. בניקס השמועות לגבי נואה נראות חזקות. דאלאס ומיאמי יחכו לתוצאות עם חסן/דוראנט לפני שבאמת יציעו חוזה להאוורד. נשארה אטלנטה, שכנראה סימנה אותו כמטרה הבכירה להחלפת הורפורד.
ההימור: אטלנטה במקסימום. אופציה ב': דאלאס.

7. דווין ווייד.
דיברנו עליו כבר בנושא ווייטסייד. למרות הפנייה לספרס וקיובאן, לא מאמין שהוא או ריילי רוצים פרידה, למרות שההיגיון המקצועי הקר מבחינת מיאמי צריך להיות החתמה של חסן והמתנה עם ווייד עד שדוראנט מחליט.
ההימור: 3-4 שנים במיאמי, עם הנחה ביתית.

מתחיל לאזול לי הזמן, אז זריז. מוזמנים להרחיב במיוחד על מצבם:
8. צ'נדלר פרסונס: לייקרס. אופציה ב': שיקאגו.

9. האריסון בארנס- יישאר לוחם.

10. ניקולאס באטום- יישאר בשארלוט.

11. פאו גאסול- ספרס.

12. רונדו- ברוקלין.

13. אל ג'פרסון- יישאר בשארלוט.

14. ריאן אנדרסון- וושינגטון/דטרויט.

15. קנת' בייזמור- אטלנטה/נטס.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טוטו פרי-אייג'נסי
הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 4:54 pm 
Junior

פוסט מגניב.
1. קווין דוראנט - מאוד מוזר שקבע כל כך הרבה פגישות, אבל אני עדיין מאמין ש-OKC.

2. חסן ווייטסייד - לייקרס

3. דמאר דרוזן - ייתן לטורונטו הנחה

4. מייק קונלי - ממפיס

5. אל הורפורד - חותם בפחות ממקסימום ב-OKC כי דוראנט ייבקש יפה

6. דוויט האוורד - בוסטון והם יתחרטו על זה. הולך להיות קיץ רע לאיינג

7. דווין ווייד - שנתיים במיאמי

8. צ'נדלר פרסונס: בהתחלה חשבנו שקובאן סידר את מורי אבל אז פארסונס נפצע ואפילו התכונה הכי טובה שלו - שרמנטי במועדונים לא הספיקה, כשדאנדרה ברח. תהיה קבוצה שתיתן לו 20 לעונה, 3 עונות - מרגיש לי מג'יק

9. האריסון בארנס- לא חושב שהיה אדם לפניו שהפסיד כסף מלשחק בסדרת גמר ליגה.
אני אלך על תיאורית קונספרציה - קוליאנג'לו נתן לו מקום בנבחרת כדי למשוך אותו לפילי (למרות שהוא דורך על סימונס וסאריץ) - 20 לעונה שם

10. ניקולאס באטום- אחד הקשים להערכה. מצד אחד, הקבוצות שמפסידות את דוראנט ירצו אותו, מצד שני מאמין לאמירה שלו שנהנה בשארלוט. נזרוק הימור - ווריורס

11. פאו גאסול- המזדקן הנמרץ (לא, לא מדובר על סטרואידים בכלל..). קיוויתי שנה שעברה שיבוא לסגור מעגל בממפיס עם אחיו הקטן אבל כבר לא מאמין שהוא יעשה את זה. ספרס הימור טוב.

12. רונדו- ברוקלין והופעת אולסטאר

14. ריאן אנדרסון- דטרויט

15. קנת' בייזמור- אטלנטה. אטלנטה יגיעו לבנייה אחרי שהורפורד ינטוש אבל זה לא סיבה לא להחתים את בייז שצעיר מספיק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 5:00 pm 
Senior

וואלה עשו כתבה נחמדה של 'סיכום השבוע הראשון של הפרי אייג'נסי':
http://sports.walla.co.il/item/2974849

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 5:26 pm 
Sophomore

אחלה פוסט.
אני מאד מקווה בתור אוהד סן אנטוניו שגאסול לא יגיע. אנחנו צריכים רכז וקלעי צעירים. אם כבר סנטר מזדקן הייתי מביא את פקוביץ'.
אני מאד אוהב את פארסונס. יכול מאד להתאים בפורטלנד או וושינגטון למשל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 5:27 pm 
Hall of Famer

1. קווין דוראנט - OKC.

2. חסן ווייטסייד - דאלאס

3. דמאר דרוזן - לייקרס

4. מייק קונלי - דאלאס

5. אל הורפורד - הוקס. טעות שלהם.

6. דוויט האוורד - באמת שאין לי מושג. נלך על פורטלנדיה

7. דווין ווייד - מיאמי

8. צ'נדלר פרסונס: מג'יק

9. האריסון בארנס- ווריורס
10. ניקולאס באטום- שארלוט.

11. פאו גאסול- ספרס

12. רונדו- ברוקלין

14. ריאן אנדרסון- וויזרדס

15. קנת' בייזמור- אטלנטה.

16.דיון ווייטרס - לקינגס. כי זה מועדון שחייב עוד שחקן עם בעיות.

17. גרמי לין לנטס

18.אזלי ללייקרס

19. ביומבו - היוסטון?

20.נואה לניקס

21 אריק גורדון - יוסטון

22. דנג - יוטה? נלך על מיאמי

23 ג'מל קרופורד - אורלנדו

24 מוזגוב - לוחמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 5:48 pm 
Sophomore

אם הפגישה של מיאמי עם דוראנט מסכנת משהו אז היא נשמעת לי ממש מיותרת, בעיני דוראנט נשאר ב90% הוא כבר דיבר על אולדיפו, הם נראו טוב בפליאוף, בגולדן המעמד שלו יפחת וזה נראה סיכון גדול מדי, הוא נשמע אחד כזה שרוצה להשאר באותה קבוצה. לא יודע למה הפגישות אולי לראות אופציות לעתיד לעוד שנה שנתיים, אולי להשאיר פתח קטן אם משהו ישמע אטרקטיבי במיוחד, אולי להעלות את המעמד שלו בעיני הקהל, (גם אם הוא לא בקטע של אגו כולם רוצים להחשב לכוכבים יותר גדולים).
אם לא ה90% של השארות אז זה גולדן ספרס בשביל אליפות הסיכוי של מיאמי כל-כך אפסי שזאת טעות לסכן משהו בשביל הפגישה.

אגב למה שרונדו יחתום בברוקלין ולא נגיד להשאר בסקרמנטו שם הצליח יחסית, הכי הרבה כסף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 6:00 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
אגב למה שרונדו יחתום בברוקלין ולא נגיד להשאר בסקרמנטו שם הצליח יחסית, הכי הרבה כסף?

לך תדע למה. אולי המועדונים של ניו יורק יותר טובים מהעיר המנומנמת של סקרמנטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 9:52 pm 
Hall of Famer

דהרוזן כנראה יישאר בטורונטו, אבל ממש לא בגלל שהוא ייתן הנחה. הפוך גוטה, הפוך. הוא יישאר בטורונטו אך ורק בגלל שבקנדה הוא יכול לקבל את הכי הרבה כסף. הנחה בכלל לא באה בחשבון, בעיקר בגלל שהמיסים בטורונטו נראה לי הכי גדולים בכל הליגה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 10:29 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
דהרוזן כנראה יישאר בטורונטו, אבל ממש לא בגלל שהוא ייתן הנחה. הפוך גוטה, הפוך. הוא יישאר בטורונטו אך ורק בגלל שבקנדה הוא יכול לקבל את הכי הרבה כסף. הנחה בכלל לא באה בחשבון, בעיקר בגלל שהמיסים בטורונטו נראה לי הכי גדולים בכל הליגה.

מלבד הלייקרס , יש עוד שם שדיבר על דרוזן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 11:32 pm 
Junior

1. קווין דוראנט - OKC.

2. חסן ווייטסייד - דאלאס

3. דמאר דרוזן - טורונטו

4. מייק קונלי - שיקאגו (נראה לי שביי אאוט על קלדרון יספיק, אם לא יכולים גם לשלוח את גיבסון ולקבל תמורה מינימלית)

5. אל הורפורד - מפתה להמר על אוקלהומה לפי השמועות האחרונות, אבל מתקשה לראות אותם מוצאים טרייד על קנטר (את סינגלר עוד אפשר לארוז יחד עם מגארי). נלך על מיאמי, בגלל הקשר לפלורידה והקהילה הפורטו-ריקנית. ריילי יכול לצאת גאון בקיץ הבא אם יישלח את דראגיץ' בטרייד תמורת פרוספקט זול/בחירה עתידית ויחתים את דוראנט ופול/ווסטברוק לצד הורפורד, וויד, ווינסלו וריצ'ארדסון.

6. דוויט האוורד - נהמר על שארלוט, הביעו בו עניין לקראת הטרייד דד ליין, אמורים לרצות בקידום קמינסקי לחמישייה וזקוקים לרים פרוטקטור.

7. דווין ווייד - מיאמי

8. צ'נדלר פרסונס - חוזר ליוסטון והפעם בתור 4, דאנטוני יגרום לו להיראות כמו אולסטאר

9. האריסון בארנס- ווריורס

10. ניקולאס באטום- שארלוט

11. פאו גאסול - ספרס

12. רונדו- סקרמנטו

13. אל ג'פרסון - לא רלוונטי

14. ריאן אנדרסון- וויזרדס

15. קנת' בייזמור - סקרמנטו

16.דיון ווייטרס - ברוקלין

17. גרמי לין - דאלאס

18.אזלי - לייקרס

19. ביומבו - בוסטון

20.נואה - ניקס, מקווה בשבילם שזה יהיה רק לשנה אחת

21. גורדון - ממפיס

22. דנג - איחוד מחדש עם תיבודו בתור ה4 החדש של מינסוטה (יהיה קצת מבלבל עם דיינג, אבל שיהיה)

23. קרופורד - ניקס

24. מוזגוב - לא רלוונטי אחרי העונה האחרונה, מהינמי ופאצ'וליה צריכים להופיע לפניו

25. קורטני לי (לא ברור לי איך גורדון וקרופורד ברשימה והוא לא) - לייקרס

26. אפללו (כנ"ל) - אינדיאנה

27. מרווין וויליאמס - דטרויט

28. סולומון היל (שחקן 3D שכבר לא ממש מתחת לרדאר) - אורלנדו

29. ג'יימס אניס - פורטלנד (תחליף זול להארקלס)

30. טרנר - פניקס

31. ג'ו ג'ונסון - דאלאס, שחקן שישי מאחורי מתיוס והיל

32. טלטוביץ' - ממפיס (יחד עם גורדון, הרוקי בולדווין וצ'אלמרס שיושאר, יהיה סופסוף ריווח נורמלי סביב גאסול וסטיבנסון שגם יושאר)

33. ואסקז - דטרויט, בשנתיים האחרונות SVG העניק חוזים מפתיעים למיקס וביינס, הפעם זה יהיה ואסקז שיוכל לגבות את ג'קסון וגם לשחק לצדו

34. לאונרד - אטלנטה הנבנית מחדש

35. הארקלס - סקרמנטו

נערך לאחרונה על ידי B.Grant44 בתאריך ה' יוני 30, 2016 11:48 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 11:43 pm 
Junior

satriani כתב:
kakon3 כתב:

לך תדע למה. אולי המועדונים של ניו יורק יותר טובים מהעיר המנומנמת של סקרמנטו

לעיתים זו נשמעת כמו סיבה, אבל זה לא המקרה. רונדו לא יישאר בסקרמנטו כי המערכת שם דפוקה מהיסוד והוא כבר יצא על זה במספר ראיונות מאז שסיים שם את העונה. הוא יחתום בנטס (כנראה) בגלל שהם היחידים שבאמת במצב להציע לו קבוצה בידיים. כל השאר או מסודרות בפוינט, או עם משקעי רונדו (דאלאס וסקרמנטו) או שהוא לא מתאים לשיטה (יוסטון למשל). אני רואה סיכוי קטן גם לבולס, אבל הם לא ישלמו לו את הכסף והאורך שיציעו בברוקלין, שבאמת נמצאים במצב שאין להם ברירה אלא להמר על כך שרונדו יכול להוביל את הקבוצה הזו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2016 11:54 pm 
Hall of Famer

הרבה שחקנים אצלך רלוונטיים ואל ג'פרסון לא. אז נכון הוא זקן וגם פצוע קצת. ועדיין שים אותו בקבוצה כמו אוקלהומה כגבוה הראשון מהספסל (נניח במקום קאנטר) ויש שידרוג התקפי מיידי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 12:03 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הרבה שחקנים אצלך רלוונטיים ואל ג'פרסון לא. אז נכון הוא זקן וגם פצוע קצת. ועדיין שים אותו בקבוצה כמו אוקלהומה כגבוה הראשון מהספסל (נניח במקום קאנטר) ויש שידרוג התקפי מיידי.

לוקח את קנטר הרבה לפני ג'פרסון - הגיל,פציעות וקנטר פשוט טוב יותר היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 12:15 am 
Junior

נורטון כתב:

לא הבנתי את המשפט הראשון, מי זה אצלך ולמה אל ג'פרסון לא רלוונטי?
קאנטר הוא אולי הגבוה ההתקפי המחליף הכי טוב בליגה היום, אז לא יודע למה להציע את ג'פרסון דווקא כמחליף שלו ולא אצל אחת מני רבות שבאמת צריכות את הפוזיציה הזו, ולאו דווקא מהספסל. הספרס למשל, אם לא מצליחים עם גאסול והורפורד, ג'פרסון אחלה אופציה שנראית די מתאימה להם.
הקליפרס מאוד יכולים להיעזר בו כמחליף הראשון לגריפין/ג'ורדן, וכסנטר לדקות ההכרעה כשלא רוצים את סכנת העונשין של דאנדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 11:59 am 
Junior

Chauncey כתב:
נורטון כתב:

לא הבנתי את המשפט הראשון, מי זה אצלך ולמה אל ג'פרסון לא רלוונטי?
קאנטר הוא אולי הגבוה ההתקפי המחליף הכי טוב בליגה היום, אז לא יודע למה להציע את ג'פרסון דווקא כמחליף שלו ולא אצל אחת מני רבות שבאמת צריכות את הפוזיציה הזו, ולאו דווקא מהספסל. הספרס למשל, אם לא מצליחים עם גאסול והורפורד, ג'פרסון אחלה אופציה שנראית די מתאימה להם.
הקליפרס מאוד יכולים להיעזר בו כמחליף הראשון לגריפין/ג'ורדן, וכסנטר לדקות ההכרעה כשלא רוצים את סכנת העונשין של דאנדרה.

הם גם לא רוצים הגנה בדקות ההכרעה?
והכוונה היתה אצלי בהימור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 12:11 pm 
Freshman
סמל אישי של המשתמש

הלייקרס מרשימים אותי עד עכשיו. עושה רושם שהפיקו שם לקחים משנים קודמות והם הפנימו שהם לא יעד מועדף לשחקני העלית ואי אפשר לעשות קיצורי דרך כדי לחזור לשם.
לא צריך להיות גאון כדי לזרוק על מוזגוב 64 מיליון ל-4 שנים, אבל אם חושבים על זה המטרה שלהם היא להשתפר בשנה-שנתיים הקרובות כדי להפוך שוב ליעד לשחקני העלית. מוזגוב יכול לעזור להם וכסף לא מהווה בעיה. בכלל, הוא יקבל פחות מהיברט אם משכללים את העלייה בתקרת השכר השנה, שלא לדבר על השנה הבאה. הלייקרס מחזיקים כמה שחקנים שאמורים להיות משמעותיים בשנים הקרובות על חוזי רוקיס, לכן לא מדובר במשהו שיגביל אותם. גם ההחתמה של קלרקסון טובה, כסף קטן בשוק של היום ובטח מהשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 2:22 pm 
Junior

לא מבין בכלל את ההחתמה של מוזגוב. לא הייתי בונה ששחקן שהיה מזעזע לצד לברון וקיירי יישתפר פלאים לצד ראסל וקלרקסון. ביומבו או אזלי היו עושים שם הרבה יותר היגיון.
את הניקס אני בכלל לא מבין, המאסטר-פלן שלהם זה חמישייה של רוז-גורדון-כרמלו-פורזינגיס-נואה. נשמע כמו תוכנית ייאוש בפלייסטיישן כשאתה רק רוצה שחקנים שאתה מכיר עם ציון סביר וסומך על יכולות השלט שלך. וכמובן בהגדרות קובע בלי פציעות. במציאות לצערם אין את הכפתור הזה אז עמדת הגארד המחליף בניקס תהיה קניה נהדרת בפנטזי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טוטו פרי-אייג'נס
הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 3:43 pm 
Junior

אתה צריך לזכור שבשנה האחרונה שה-GM של הניקס התעניין ב-NBA אז:
רוז ונואה הובילו את הבולס ל-60 ניצחונות, מלו היה סקורר בדנבר וגורדון היה גארד מבטיח בקליפרס
רק הרוקי הלטבי לא מוכר לו כל כך, חכה - יביא את בוזר שיפתח במקומו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 3:44 pm 
Hall of Famer

מסתבר שג׳קסון רוצה גם את קורטני לי.
קיץ מזעזע של הניקס. ההחתמה של נואה היא רעיון רע מאוד.
נראה שהם רוצים פלייאוף העונה בכל מחיר (כלל לא בטוח שיצליחו להגיע לשם).
איך זה מסתדר עם התוכניות לעתיד - לא ברור.

מניח שוולטון רוצה שמוזגוב יהיה מעין האנדרו בוגוט של הלייקרס.
תוהה האם הם מצליחים לשמור על הבחירה שלהם גם השנה או שאינגרם ומוזגוב, ביחד עם שיפור אפשרי של ראסל ורנדל ויכולת האימון של וולטון, זה מספיק כדי להוציא אותם מרשימת שלושת הקבוצות הגרועות בנ.ב.א.
אני לא בטוח אם החוזה הזה נוראי כל כך בפני עצמו (קורעים אותו בריל-ג׳יאם) כמו שהוא תמוה בהתחשב בבנייה מחדש של הלייקרס.

בכלל, נראה שכמעט כל קבוצה שעושה מהלך כעת מפשלת בגדול.
הלוואי ופילי פשוט ישבו ולא יעשו כלום (לא שיש סיכוי כזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 3:56 pm 
Hall of Famer

איש סמית׳ הופך להיות המחליף של ג׳קסון בדטרויט.
לא ברור הסכום. כנראה 18 מיליון ל-3 עונות.
נראית כמו עסקה די טובה עבור הפיסטונס, שמשתדרגים מסטיב בלייק המבוגר כפוינט המחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 5:22 pm 
Hall of Famer

idansha כתב:
אתה צריך לזכור שבשנה האחרונה שה-GM של הניקס התעניין ב-NBA אז:
רוז ונואה הובילו את הבולס ל-60 ניצחונות, מלו היה סקורר בדנבר וגורדון היה גארד מבטיח בקליפרס
רק הרוקי הלטבי לא מוכר לו כל כך, חכה - יביא את בוזר שיפתח במקומו

http://sports.yahoo.com/news/carlos-boo ... 30263.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 5:27 pm 
Hall of Famer

שמועות מדברות על לין 12 מיליון ל-3 שנים לנטס.
אחלה עסקה לנטס לדעתי, בייחוד בהתחשב בכך שזה לא פוגע בעתיד הרחוק שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 5:57 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
שמועות מדברות על לין 12 מיליון ל-3 שנים לנטס.
אחלה עסקה לנטס לדעתי, בייחוד בהתחשב בכך שזה לא פוגע בעתיד הרחוק שלהם.

זה ממש פירורים בעידן של היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 5:59 pm 
Sophomore

ווייטסייד נשאר במיאמי. מקסימום של 98 מיליון ל-4 שנים.
קלארקסון נשאר בלייקרס. 50 מיליון ל-4 שנים.
דרוזן ירוויח בסביבות 145 מיליון ב-5 שנים.
באטום נשאר בשארלוט, 120 מיליון ב-5 שנים.
ג'רמי לין בנטס, 36 מיליון ב-3 שנים.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2016 8:10 pm 
Sophomore

לניקס פשוט אין ברירה מרגע שכבר עשו טעות בעבר עם אנטוני שתוקע אותם. הוא עדיין בכושר לא רע אז שלא כמו קובי ויחד עם פרוזינגס ומזרח חלש הם לא יהיו בתחתית אז הם הולכים להמשיך להיות קבוצה של 40%, מה שאומר שכבר עדיף לנסות להגיע כמה שיותר גבוה, אף כוכב אמיתי עם ציפיות לא רוצה להגיע, אז הולכים על מה שיש כוכבי עבר שעם המון מזל ישחזרו משהו ואם לא לפחות יהיה עניין, אז לקחו את רוז, ומכאן אין ממש סיבה לא להחתים את נואה 4 שנים זה קצת מוגזם לדעתי אבל כנראה שזה הזמן שאנטוני ימשיך לתקוע אותם.
אז לא מאמין שהם באמת חושבים שזה יעבוד אבל מה כבר יש להם לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה