1. קווין דוראנט קבע פגישה עם התאנד'ר למחר, אבל אחריה יהיו פגישות עם הווריורס, קליפרס, ספרס, סלטיקס והיט. ההנחה שלי היא שההצלחה היחסית של אוקלהומה בפלייאוף האחרון, והמהלכים שבוצעו בקיץ, אמורים להשאיר את דוראנט באוקלהומה ולתת עוד צ'אנס לפרנצ'ייז היחיד בו שיחק. מצד שני, לא היה קובע פגישות עם עוד קבוצות אם הוא היה נעול על ההחלטה שלו. לא נראה כמו הטיפוס שייקבע פגישות רק כדי לחזק את האגו מהליטופים של חבורות החליפות. ההימור: מקסימום של 1+1 עם התאנד'ר. האופציה השניה: ספרס.
2. חסן ווייטסייד ההיט נמצאים במלכוד רציני שכבר גרם להצהרות פאסיב-אגרסיב מצד חסן ודווין ווייד. מצד אחד יש להם מקום לשני חוזים שמתקרבים למקסימום. מצד שני, זה רק מתקרב, וזה גם אומר שלא יהיה כסף לייצב ספסל סביר בקיץ שבו שחקני הספסל האלה צפויים לקבל הצעות יפות פשוט כי יש כסף לבזבז בליגה (ואתה לא יכול לוותר על ספסל עם סכנות כמו ווייד ובוש). אבל אלה עוד בעיות זניחות. הבעיה העיקרית היא שלהיט יש פגישה עם דוראנט ופט ריילי מאמין שיש לו סיכוי, והוא לא יכול לוותר מראש על שחקן כמו דוראנט. זה אומר שעד שאין החלטה של דוראנט, אי אפשר לסגור כלום עם ווייד וחסן. שני אלה נעלבו שבמקום לדאוג להם קודם כל מחפשים בשדות זרים, אז חסן אמר בשני ראיונות שונים שהוא רוצה לחתום על חוזה כבר בראשון ליולי, ושלויאליות היא לא פקטור בסאגת הפרי-אייג'נסי. ווייד מהצד השני טרח שהעולם יידע שהנציגים שלו פנו לספרס ולמאבריקס. ההימור: חסן מפתיע את העולם וחותם בלייקרס על מקסימום לארבע שנים. האופציה השניה: יוסטון.
3. דמאר דרוזן לא מעניין. יישאר בטורונטו.
4. מייק קונלי. המטרה מספר 1 של הגריזליס הקיץ, אבל זו לא חכמה גדולה כשברור שאין להם סיכוי עם פרי-אייג'נטס סבירים אחרים. הבחירה של קונלי היא בין כסף בממפיס (יכולה להציע שנה חמישית וקפיצה גדולה יותר בין השנים) שנראית בדרך למטה מבחינה מקצועית, לבין קצת פחות כסף אבל מצב מקצועי מבטיח יותר. לדעתי נמאס לו מממפיס ומסגנון המשחק שלא מבליט אותו, ולכן- ההימור: מקסימום בדאלאס. האופציה השניה: יוסטון.
5. אל הורפורד. אולי השחקן המבוקש ביותר, בגלל שחצי ליגה מאמינה שיכולה להביא אותו, והתפקיד שלו פחות מוגדר, יש כאלה שרוצות אותו ל-4 וכאלה של-5. אצל הטובות שבהן הוא מסומן כפרס ניחומים לדוראנט/ווייטסייד. לא הייתי מציע לו את המקסימום שהוא מבקש, פציע מדי ולא גיים-צ'יינג'ר. אם הוא השלישי-רביעי בטיבו בקבוצה שלי, אני מרגיש מצויין. אם הוא הראשון או השני אני לא יכול להרגיש קונטנדר. ההימור: מקסימום בסלטיקס. אופציה ב': מקסימום בוושינגטון.
6. דוויט האוורד. מצב קצת מסובך למי שעדיין נתפס אצל רבים כטופ-3 סנטר. אני חושב שיש לו 5 אופציות ריאליות, והן בלבד: דאלאס שחשקה בו מאוד בעבר, אטלנטה בה גדל, הניקס אם השמועות על נואה לא נכונות, מיאמי אם חסן בורח, בוסטון. לאחרונה אני לא חושב שהוא ממש מתאים מקצועית או מנטלית. בניקס השמועות לגבי נואה נראות חזקות. דאלאס ומיאמי יחכו לתוצאות עם חסן/דוראנט לפני שבאמת יציעו חוזה להאוורד. נשארה אטלנטה, שכנראה סימנה אותו כמטרה הבכירה להחלפת הורפורד. ההימור: אטלנטה במקסימום. אופציה ב': דאלאס.
7. דווין ווייד. דיברנו עליו כבר בנושא ווייטסייד. למרות הפנייה לספרס וקיובאן, לא מאמין שהוא או ריילי רוצים פרידה, למרות שההיגיון המקצועי הקר מבחינת מיאמי צריך להיות החתמה של חסן והמתנה עם ווייד עד שדוראנט מחליט. ההימור: 3-4 שנים במיאמי, עם הנחה ביתית.
מתחיל לאזול לי הזמן, אז זריז. מוזמנים להרחיב במיוחד על מצבם: 8. צ'נדלר פרסונס: לייקרס. אופציה ב': שיקאגו.
9. האריסון בארנס- יישאר לוחם.
10. ניקולאס באטום- יישאר בשארלוט.
11. פאו גאסול- ספרס.
12. רונדו- ברוקלין.
13. אל ג'פרסון- יישאר בשארלוט.
14. ריאן אנדרסון- וושינגטון/דטרויט.
15. קנת' בייזמור- אטלנטה/נטס.
_________________ אלון: 5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.
|